רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. האם משהו יכול חעזור? :'( קניתי נתב LEVEL1 דגם WBR-3408 ואני לא מצליח להתחבר. יש לי תשתית HOT והספק 015 (SMILE) אני לא יודע מה ההגדרות שאני צריך להכניס. כל משה ניסיתי לא הלך. אולי מישהו יכול להגדיר לי שלב שלב.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש יש לי במחשב הנוכחי 1.5 מהירות באינטרנט ואני רוצה שהמהירות האינטרנט תתחלק בין המחשב החדש שאני קונה לבין המחשב הנוכחי שלי מה אני צריך לעשות בשביל שבשניהם יהיה אינטרנט..? (המחשבים יהיו כל אחד בחדר נפרד..) מה אז אני צריך לקנות ולעשות כדי שבשני המחשבים יהיה אינטרנט האם אחרי שאני יעשה את זה ומחשב אחד לא יהיה מחובר לאינטרנט והמחשב השני כן יהיה מחובר הוא ינצל את כל ה1.5 או שתמיד תמיד זה יתחלק ל750 750 בקיצור תסבירו לי מה לעשות ואיך זה הולך איך יתחלק האינטרנט בין המחשבים ומה יקרה כשמחשב אחד פועל ואחד לא האם עדיין המהירות תתחלק..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת Trendnet היא בדרך כלל הראשונה להציג מוצרים חדשים ופורצי דרך בתחום הרישות הביתית. לקראת תערוכת CES 2011, שתפתח בשבוע הבא, מציגה Trendnet שני מוצרים חדשניים נוספים. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=972 שבוע טוב. CHEIF
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקלה מוזרה ביותר. מחשב עם windows 7 מקבל גישה לרשת (אלחוטי דרך ראוטר) אני מקבל פינג מאתרים. אבל משום מה אין גישה לרשת דרך הדפדפן. הדפדפן לא מנסה לקבל גישה ולא כלום, ישר מציג דף שגיאה (שאין חיבור) יש לציין שמחשבים אחרים ברשת עובדים כרגיל, הראוטר אופס, המחשב אחרי בדיקת וירוסים ורוגלות, ניסיתי עם כרטיס רשת אחר - אותה התוצאה. יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 17.2k צפיות
-
-
מה המצב? יש לי שאלה, יש לי ראוטר ולפני שהיה לי ראוטר הורדתי על 150 170 ועכשיו אני מוריד על 30 (מהסבבה דיסי) (אגב, המחשב הזה זה המחשב שאליו הראוטר מחובר..) אין איזו דרך להחזיר או לשפר את מהירות ההורדה למה שהיא הייתה? כי זה ממממממממש חרא
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
קודם כל לא מצאתי את הטלפון של התמיכה שלהם בארץ אז אשמח אם למישהו יש אותו.. אז ככה, המחשב הראשי ברשת מחובר לאינטרנט והכל טוב, השניים הנוספים שמחוברים באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (חיצוני) של נט לינק.. הרשימת הרשתות יש רשת אחת בשם LINKSYS - ז"א שהוא כן קולט אותה, אך היא אינה זמינה! * ניסיתי לאפס / לנתק ולחבר את הראוטר ואת המודם מספר פעמים, חיכיתי ככה דקה או שתיים בין הניתוק של הכבל לחיבור שלו בחזרה.. * וגם ניסיתי להתקין מחדש את המודם במחשבים המרוחקים. * חשוב לציין גם שהרשת לא זמינה השניי המחשבים המרוחקים ככה שהבעיה אינה נוסעת מהמחשבים, שניהם הפסיקו לפעול באותו הזמן. תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, זקוק לעצה. אני עם רשת בייתית של שלושה מחשבים, שניים עם אובונטו ועוד אחד בdual boot עם Win7 ו Rhel 5. מחוברים קווית (ולעיתים אלחוטי) לראוטר, השלישי רק באלחוטי. לראוטר מחובר דרך USB הרדיסק טרה של HP, שמשתף את כול המדיה לתחנות(דרך FSTAB). עכשיו הבעיה: כאשר אני מבצע סריקות ע"ג הראוטר - לדוגמה נותן לAMAROK לעדכן את הספריה או XBMC או DIGIKAM, אני מקבל "תקיעות". לעיתים זמניות ולעיתים אין לי שום ברירה אלא לעשות ריסטרט לראוטר. שאר הפעולות, לדוגמה - קריאה, כתיבה, הזרמה עוברות בלי בעיות.כול המחשבים יכולים ליצור את הבעיה. ניסיתי להחליף את הראוטר, אותה בעיה חזרה גם בNETGEAR של בזק וגם ב-DLINK 2650U חלופי. ניסיתי גם להתייעץ עם התמיכה של בזק, אבל שם אמרו שאני הראשון שמדווח…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה דברים אני צריך (יענו איזה כרטיס רשת וכו) ואם יש למישהו מדריך טוב איך עושים (ושהמדריך בדוק ) רשת ביתית לXP-E.D אז תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשתית בזק ספק בזק בינלאומי מהירות 30/3 מוגדר RATE-ADAPTIVE בבזק גיימר בבזק בינלאומי (צריך לאמת לפי אייפי, תגידו לי איך מתחיל) נתב 7850U Firmware Version: DSL-7850U_A1_BZ_1.01.17-02062013 אחרי אופטימזציה של TCPOPTIMIZER בדיקות מהירות: 100%[======================================>] 100,000,000 3.79M/s in 41s 2013-03-25 21:12:03 (2.31 MB/s) - `nul' saved [100000000/100000000] 0% [ ] 64,627,220 1.60M/s מקס 1.8 15% [=====> ] 154,299,371 1.71M/s מקס 3.09 100%[======================================>] 31,625,365 1.19M/s in 18s 2013-03-25 21:17:09 (1.70 MB/s) - `nul' saved [31625365/31625365] פינגים: ואללה Ping statist…
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
כל פעם שיש שיחת טלפון בבית הראוטר מתנתק (מציג כאילו יש אינטרנט אבל בפועל אין), וכלום לא עוזר עד שאני לא מכבה ומדליק מחדש. האינטרנט הוא בזק + בזק בינלאומי, ניסיתי להחליף מיקרופילטרים - לא עבד בזק אומרים שהקו תקין. צירפתי דו"ח שהוצאתי מהראוטר (אין לי ממש מושג איך לקרוא אותו). הצעות? הערות? תרגום של הדו"ח? אם יש פרטים נוספים שצריך אשמח לתת אותם. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי את הנתב 6204 של אדימקס. נסיתי להפעיל EMULE עם הנתב אבל ה EMULE הוא אומר לי לבדוק האם הפורט פתוח. איפה אני יכול לפתוח פורטים בנתב? ד"א הפייר וול של הנתב לא מופעל תודה
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת IP של חברת foscam דגם FI8918W. חיברתי אותה והכל עובד כמו שצריך. רק בעיה אחת: איך אני מתחבר למצלמה דרך רשת אחרת, נניח מהעבודה? ניסיתי IP סטטי ולא הצליח לי. foscam נותנת קישור עבור התחברות מהרשת http://camera.myfoscam.org:port number ניסיתי והגעתי להגדרות של הראוטר. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ;D יש לי רשת ביתית ואני מעונייו לבנות שרת דואר. תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איני מצליח להיפטר מהם למרות כל החסימות שניסיתי באמצעות הדפדפן ואפילו הכנסת ה-URL שלהם לרשימת ה"אסורים". אני מתכוון לכמה "כאלה", שלאחר שאני סוגר הדפדפן, הם נשארים במסך עם הצעות כגון: קמיעות ומזלות, אסטרולוגיה, דיאטה ואפילו הציעו פעם לאשתי להגדיל לה את הזין (באנגלית כמובן). איך מצליחים לגרום לכך שהם יפסיקו להטריד. אם הייתי יודע היכן המשרד שלהם, הייתי מבקר אותם עם הכלב שלי שמחרבן היכן שפוקדים עליו לעשות כך.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מבין גדול ברשתות ותקשורת ואני מקווה שכאן אולי יוכלו לעזור לי. לפני כחודש וחצי קראתי כאן אצלכם מאמר על הנת"ב הנ"ל. עכשיו, כפי שאמרתי, אני לא מומחה, אבל הבנתי שהוא אמור להיות חזק יותר מכל מה שבזק חילקו עד עכשיו, אז התחייבתי לשנתיים במהירות 8 מגה וקיבלתי את הנתב. התקשרתי לספק האינטרנט שלי, בזק בינלאומי וביקשתי כלקוח ותיק, שיעשו לי הנחה על 8 מגה. לאחר ששמע על מצוקתי הכלכלית, הבחור הציע לי לקחת את החבילה של NGN במהירות 10 מגה ואמר שזה יוצא זול יותר משמונה מגה. אבל מה, האזור בו אני נמצא לא תומך NGN (או לפחות לא תמך לפני כחודש וחצי) אבל הבחור הבטיח שזה לא משנה בכלל, מבחינתם, הם מספקים לי 10 מגה ובגלל שהתשתית מחוברת כשמונה, היא תגביל אותי ואני אגלוש במהירות ש…
-
- 15 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום רב ! אני מחפש ראוטר שיתן לי את התכונות הבאות במידה ויש כזה: 1. מהירות של לפחות 1G. וטווח טוב 2. מאובטח ברמות גבוהות 3. כניסת usb אחת או שתיים, (אם יש USB3 בכלל יופי) לחיבור מדפסות, כוננים קשיחים. 4. שיכלול רשת נוספת לאורחים. 5. תהיה אפשרות לטלפוניה (SIP) 6. ממשק סביר 7. המחיר לא בעיה. אם יש משהוא אפילו דומה, אשמח לדעת. בתודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
כרגע אני עם Linksys WRT54GL + D-Link DWL-G510, אבל שידרגתי את האינטרנט ל-12 מגה (בכבלים, כאמור) אז הגיע הזמן להחליף. דרישות: - חיבור קבוע ויציב למחשב אחד בצורה חוטית ולעוד 3 מחשבים (מתוכם לפטופ אחד) ב-Wi-Fi. - שלא יהיו ניתוקים/איטיות עקב שימוש בביטורנט/P2P וכו') - מחיר: עד 400 ש"ח עבור הנתב ועד-100 ש"ח לכרטיס. אם יש משהו שיספק את הסחורה בפחות כסף אז עדיף. - מהירות העברת קבצים בין מחשבים לא קריטית, אבל אם ההפרש במחיר זניח (עד 50 ש"ח אבל לא מעבר לתקציב) אז אפשר לשדרג. תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע שזרקתי המון מונחים בכותרת ויתכן כי זה יותר פשוט אבל הנה המקרה : ראוטר אלחוטי שמחובר אלחוטית למחשב א' עם כרטיס PCI אלחוטי ... במחשב א' ישנו גם כרטיס רשת ממנו יוצא כבל רשת אל מחשב נייד עכשיו במחשב א' - מע' ההפעלה היא WinXP SP2 PRO לפטופ - Linux ubuntu 6 .... מה אני צריך להגדיר על מנת שהאינטרנט יעבוד גם בלפטופ ? אני אישית חשבתי על Bridge בין הכ.רשת למחשב הנייד אבל לא מסתדר לי ... מכיוון ש ICS של ה WINXP לא יכול לעבוד ביחד עם ה BRIDGE או שמא לא צריך ? בקיצור אני קצת אבוד כאן ... למישהו יש פתרון טוב יותר או יכול לעזור לי בפתרון הנוכחי ?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, האימיול על Low ID לזמן ממושך, אני בד"כ מתעלם מזה מהסיבה הפשוטה שאני כמעט ולא משתמש באימיול, אבל העדפתי לסדר את זה.. אז ככה, עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה ממשית וישירה לשאלה שלי - פתחתי את הפורטים דרך הפיירוול לאימיול, זה עדיין על אותו המצב, כיביתי את הפיירוול וזה עדיין על אותו המצב. אחרי כמה חיפושים לתשובות לשאלות הבנתי שזה יכול לבוא מהראוטר, עכשיו אני לא ממש מצאתי מישהו או איזה תשובה שמסבירה לי איך אפשר לסדר את זה, כי רוב הסיכויים שזה קורה בגלל הראוטר(ככה הבנתי).. כך שאני לא יודע, הכוונה לפתיחת פורטים מהראוטר. עוד מישהו פה נתקל בבעיה דומה לזו ויכול לעזור? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי דומה כמו לכמה אנישם פה בפורום, אבל הפתרונות שאתם נתתם לא עוזרים לי, ואני בכלל לא משתמש באימיול או ביטורנט. יש לי בזק ו 012, שניהם אומרים שאצלהם הכל תקין, אבל אצלי כל 10 דקות האינטרנט מתנתק, מנורת ה PPP על המודם נכבת. זה כבר יומיים ככה וזה ממש מעצבן, יש איזה פיתרון? הרצתי גם סריקה עם nod32 ו psybot S&D ולא מצאו כלום. הראטור שלי זה siemens sl2 141 תודה
-
- 9 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
הי אני מתקין ראוטר בלקין במהלך תהליך ההקתנה מתבצעת בדיקה ע"י ה- CD והיא לא מסתיימת........ עזרה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
ראו את תוצאות בחינת רוחב הפס : התמונה היא בחינה של רוחב הפס תחת VPN חבילת הגלישה שלי היא 200/5 . רוחב הפס בבחינה הוא 10.88 . הצלחתי "לגנוב" קצת פס ב UPLOAD.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך דגם של נתב אלחוטי טוב שיעבוד גם במחשב שנמצא בממ"ד בלי ניתוקים כל 2-3 דקות . תודה רבה !!!!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
טוב ככה חיברתי את הכרטיס רשת אבל המחשב שלי לא מזהה אותו ואני משתגע ניסיתי הכול דרך חומרה חדשה להוסיף אותו לא הצלחתי והדיסקט של הדרייבר שלי נאבד לי אז עם מישהו יכול להביא לי את ההדרייבר בישבלו זה יהיה הכי חזק בארץ ואל תגידו לי ללכת לחפש בגוגל למה חיפשתי ולא מצאתי !!!! ואני לא יודע איזה חברה הוא ואז אני אל יכול להיכנס לאתר של החברה כדי להוריד את הדרייבר השם של הכרטיס מסך הוא realtek8139 100\10 kaps pci bus תודה רבה לכול מי שיעזור לי תביאו לי לינקל זה תודה
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-