רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
הראוטר הישן עושה לי בעיות וניתוקים , בעיקר בהורדות כבדות הכל נתקע וצריך לאתחל מחדש. יש לי חיבור 100 מגה של בזק וספק נטויזן. איזה ראוטר מומלץ למהירות הזאת ותקציב פתוח.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי יש רשת ביתית בבית של 2 מחשבים...הוא משתמש בנתב..אני לא בדיוק יודע את כל הפרטים כי הוא לא כ"כ מבין בזה.. הוא לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו כנראה יש לו FIREWALL או משהו...ניסיתי לשנות הגדרות PEER TO PEER באייסיקיו שלו וזה לא עזר.. נכנסתי להגדרות הרשת שלו והפייר וול לא מסומן... כנראה הנתב חוסם את הקבצים הנכנסים... מה צריך לעשות בשביל שהוא יוכל לקבל קבצים??? תודה..
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מעונין לחבר מחשב נוסף לאינטרנט הבעיה היא שהוא בקומה העליונה ואני בתחתונה. בנוסף אנחנו גם לא מקבילים במאוזן. הבעיה שלי היא האם כדאי להתקין רשת אלחוטית? שמעתי על בעיות ניתוקים שיש הבדלי קומה. או קו נוסף כי רשת מחווטת זה לא בא בחשבון{יותר מידי חוטים מפוזרים} נ.ב אם אתם נוטים לרשת אלחוטית אז תנו מפרט זול ואמין. כרטיס רשת 1 פנוי כבר יש. תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי מחשב עכשיו המוכר אמר לי שעדיף לי לעשות רשת ע"י קבלים מוצלבים בלי ראוטר בכלל וזה דבר לא רע.. עכשיו שאלה נוספת האם רשת אלחוטית יכולה לעבוד בתוך ממד? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של LEVEL ONE עובד מצויין... ויש לי כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK... עשינו שינוי במיקום המחשב של אמא שלי...מקודם המחשב היה במרחק של 10 מטר בערך ועובר דרך 3 קירות... הוא קלט את זה בסדר מקודם.. (עוצמה: טוב) עכשיו המחשב נמצא במרתף (לא מרתף סגור...כמו קומה רגילה בבית) והוא נמצא גם בערך 10 מטר למטה ועובר דרך 2 קומות (שזה בעצם 2 קירות אבל עבים מאוד...) עכשיו המחשב לא קולט בכלל שום רשת אלחוטית... אז רציתי לדעת מה יש לעשות בנידון... אם אני יקנה כרטיס רשת אלחוטי (למחשב נייח,לא נייד..) הכי טוב שיש לדעתכם זה יקלוט? וכמה עולה דבר כזה בערך? אם אני יקנה מודם אז אני יצטרך בעצם לעשות חשבון אינטרנט חדש או שאני יכול לקנות מודם ולצרף אותו לחשבון הביתי שיש לי בבית? אם …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, 012 לא ממש עזרו לי אז אני פונה לחברים פה: יש לי אינטרנט בזק+012 מודם ROTAL RTA1320A, מחובר לנתב השיחות של 012 (יש לי טלפון) ומשם לראוטר (פרטי שלי - אחרת היו נותנים לי תמיכה...) LEVEL1 WBR-6001. יש לי שלושה מחשבים בבית - אחד מחובר קווית דרך קבע (נייח עם WIN7), שני (לפטופ עם XP) אלחוטית, ושלישי (לפטופ חדש WIN7) שאני רוצה לסדר שיהיה אפשר לחבר קווית ואלחוטית כשצריך. אני מבין ממש מעט בנתבים ואשמח לקבל עזרה עם: 1 אני רוצה להגביל את טווח ה-IP של הנתב כך שיוכל "לדבר" רק עם שלושת המחשבים ושה-IP של כל מחשב יהיה תמיד אותו דבר. 2. אני רוצה לפתוח בכל מחשב פורטים לטורנטים ולאימיול. אני יודע שלבזק צריך PPPOE אבל אני STATIC, לא? טוב... אני ממש לא מבין מספיק. אשמח להוראות מפור…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, קבלתי היום ראוטר חדש של DLINK מבזק (DSL6740U-G2), אבל אני לא מצליחה להתחבר לניהול של הראוטר.. הסיסמאות הרגילות של admin/admin לא עובדות... עזרה?
-
- 2 תגובות
- 15.9k צפיות
-
-
בחברה אנו מעוניינים שכאשר יבצעו חיפוש מילים מסוימות בגוגל יגיעו לאתר מסויים ( או לפחות שיופיע כאחד האתרים) משהו ניסה לעשות זאת ?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם יש אצבע usb שתתאים לויסטה אולטימית שתשמש בתור מודם אלחוטי
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ליצור רשת קווית ביתית ואני כרגע רוצה לדעת איזה כבל אני צריך להשחיל על מנת ליצור נקודת רשת קווית כמו זאת http://www.hometheater.co.il/files/23984~2012-07-04_09.28.17.jpg אשמח אם תוכלו לרשום לי גם איפה אוכל לקנות את הכבל וגם אם באלכם לרשום לי איפה אוכל לקנות שני שקעי רשת *אם אפשר לענות לי כמה שיותר מהר כי אני צריך לסיים את הקטע הזה השבוע תודה,shayre789
-
- 29 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של edimax BE204Wg והשבוע קיבלתי מבזק ראוטר siemens sl2 141 השאלה היא מה יותר טוב כדאי לי להחליף?? שאלה שנייה! קראתי שיש קשוחות שבנו באופן פרטי כלומר לא היצרן אפשר הסבר במה זה עוזר ולתת לי פרטים על זה עבור הראוטרים שלהלן? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר שיחזיק יציב 8 מחשבים...בתקציב של 300שקל..יש משהו טוב במחיר הזה? אשמח לקבל המלצות.. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ברשותי ראוטר משולב מודם של TP-Link מדגם W9980. לפני מספר ימים קיבלתי ראוטר נוסף מאותו הדגם בדיוק. אני יכול להשתמש בראטור השני בשביל לשפר את הקליטה בדירה? בצד השני של הדירה איפה שהקליטה בעייתית יש נקודת בזק.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חברת TP-LINK מציגה שלושה נתבים חדשים בסדרת ה-Archer VR הכוללים מודם VDSL ותמיכה מלאה בטכנולוגית Vectoring. כל הנתבים החדשים תומכים בתקן AC וההבדל המהותי ביניהם היא המהירות האלחוטית. כל הפרטים לגבי נתבים אלה, המפרט הטכני שלהם, הזמינות והמחירים - בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6522
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד. יש כל כך הרבה דגמים, למשל כאן: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221037 ואני גם רואה שיש חיבורים שונים. יש usb שזה אני מניח יש לנייד ויש pcmcia שגם יש לנייד שלנו וכמובן יש pci שאני לא יודע אם זה מתאים לנייד(?). גם המחירים נעים בין 70 ש"ח לכאלו של 300 ש"ח ויותר. המחשב הוא בשביל טיול של הוריי. הם רוצים שבמקומות שהם יגיעו ותהיה שם רשת אלחוטית, שהם יוכלו להתחבר אליה ולבדוק מיילים וגם לשלוח מיילים למשפחה. אולי גם לקרוא חדשות מהארץ . שמעתי בעבר למשל שמודם USB עושה בעיות לעומת מודם רשת, האם זה נכון גם לכאן וכרטיס רשת אלחוטי בצורת USB, אכן בעייתי יותר מהשניים האחרים שהזכרתי? האם עדיף כרטיס pcmcia או usb? אשמח לדעת מה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות BLUETOOTH DONGLE למחשב ולא מכיר בכלל את התחום. האם מישו מכיר איזה FAQ טוב לנושא? מה צריך לחפש? נתקלתי במושגים של CLASS 1/2 וטווחים שונים, ואשמח למצוא עוד הסברים. האם יש המלצות על פירמות ספציפות, או אזהרות מפני פירמות אחרות? שמתי לב שחלק מהטלפונים והמחשבי כף היד לא יכולים להפעיל לתקשר עם יותר מהתקן אחד בו זמנית, למשל מחשב כף-יד עם אוזניה ו-GPS ששניהם BT, או טלפון שלא יכול להיות מחובר גם למחשב וגם לאוזניה דרך BT בו זמנית. האם זו הגבלה של התקן, או רק של מכשירים מסוימים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אהלן. עוד שעה בערך אני יוצא לקנות ראוטר אלחוטי של חברת קומפקס. יש לי כרגע ראוטר אלחוטי אני פשוט צריך לוותר עליו מסיבות אחרות, ואני יודע שאם אני רוצה לגלוש מחוץ לבית (בגינה או ביחידת הדיור שלנו) יש בעיות של קליטה. אני רוצה לקנות נקודות גישה מפה http://www.lamir.co.il/?category=145 הטווח הוא עד 300 שקל, השאלה שלי אם יש בכלל טעם לעשות את זה ? זה באמת עוזר ? זה כמו להוסיף עוד ראוטר מבחינת האיכות ? אני מצטער שזה כזה דחוף פשוט עוד שעה אני כבר לא פה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני כרגע מתכנן מערכת תקשורת wif עם משדר בעוצמה 1000mW ומגבר של 36dbm או 4000mW. השאלה שלי היא האם עוצמת היציאה מהאנטנה תהיה 4000 או 5000. כמו כן מהיא רמה מסטכנת של עוצמת שידור. בהנחה ומדובר באנטנה של 11dbi וניחת מחברים של 2db. האנטנה קרובה אליי ב 30סמ.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התחברתי לחבילה 5/500 ב-ADSL עם בב"ל (מודם AZTECH 600E). ה-UPLOAD בביטורנט מוגבל ל-50K. כאשר טורנטים עולים בקצב הנ"ל, קצב ההורדה נופל ומגיע עד 300K (גם אם זו הורדה בדפדפן). ברגע שעוצרים את הטורנטים העולים, קצב ההורדה קופץ חזרה לכ-630K. כאשר הייתי מחובר לכבלים עם בב"ל לחבילה של 1.5/512, בזמן העלאה של 50K, קצב ההורדה לא נפגע ועמד על כ-180K. בתמיכה של בב"ל לא ממש ידעו לעזור לי עם זה. למישהו יש הסבר לתופעה או שזהו מצב לא תקין? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב אנשי HW :DJsmile: יש לי דילמה... לאיזו חברת אנטרנט כדאי להתחבר? אני מחובר היום לברק 013 ויש לי אנטרנט 928KBPS ועכשיו עומד להגמר לי המנוי למבינים שבניכם האם כדאי להשאר עם חברת ברק? *איזו חברת אנטרנט היא הזולה ביותר ל1.5מגה\750ק"ב? *איזו חברת אנטרנט נותנת את השירות הטוב ביותר? *איזו חברת אנטרנט הכי טובה בשוק? בתודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה מה שחיכיתי לו NETGEAR Powerline 1000 - Essentials Edition (PL1010-100PAS) 60 דולר ו 10 דולר משלוח לארץ https://www.amazon.com/NETGEAR-PowerLINE-Wi-Fi-1000-PLW1010-100NAS/dp/B01929ESG6/ref=br_prlt_slcty_pdt-10?_encoding=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-6&pf_rd_r=N3J06K1PCP53G493WCNZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=09a5ac8b-440a-4dd4-934b-9d42c5f7f117&pf_rd_i=13334275011&th=1#Ask בשאלות רשום שזה תומך ב220V אבל עם יציאות של ארצות הברית, אז נצטרך מתאם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק לאקסס פוינט איזה חברה מומלצת לעניין? ראיתי בחנויות את ה ADMAX אבל לא התרשמתי שהוא איכותי ומקצועי מה מומלץ לרכוש שיהיה יציב ואיכותי תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התעניינתי בNAS וגיליתי כמה תכונות שליליות. אז התחלתי לחשוב יצירתי בכיוונים אלטרנטיביים =] נזכרתי שהממיר של הוט בסלון הוא גם סטרימר וגם יודע לקבל כונן מדיה ולשתף אותו ברשת אלו כן אנחנו בעצם מדברים על התקן NAS לכל דבר ועניין לא ? חברתי אליו דיסקאוןקי ועכשיו כל מחשב שמחובר לרשת ה WIFI שלו (הוא גם הראוטר במקרה הזה) יכול לראות תחת 'המחשב שלי' ב- מיקומים ברשת "סלון" עם לוגו של HOT. כשנכנסים אליו מגלים שהמכשיר ינק את כל התוכן מהDOK שלי וסדר אותו תחת תיקיות אב music photos videos אפשר רק לקרוא משם תוכן אך לא לכתוב ובאופן כללי אני לא מצליח לזהות את הנתיב לתיקיה המשותפת הזו. יש משהו שאפשר לעשות כדי לשנות את המ…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים חשבתי להביא כרטיס רשת אלחוטי ולקנות באיביי אנטנה טובה כולל כבל ארוך... כל זה לעלות לגג שלי ולנסות להרחיב את טווח הקליטה של WIFI בשכונה שלי...(אני גר בבית קרקע פרטי (רובו מעץ) יש לי שני קומות בבית...) יש למישהו המלצה לאנטנה טובה? ראיתי שאפשר לעשות לבד גם...אבל אני מחפש משהו מוכן כבר ומשהו שיקלוט הרבה מעבר יכולת הכרטיס רשת האלחוטי ועם האנטנה שבא איתו.... הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא של EDIMAX http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403089 כרטיס לא יקר ועם אנטנה טובה הוא יהיה אידיאלי למטרה שלי... מה אתם חושבים? עריכה1: מצאתי את זה...נראה מאוד מקצועי http://www.wirelessgardenstore.com/ProductDetails.asp?ProductCode=SCB10X נ.ב. אין לי ראוטר ואני לא ממש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על מצלמה CAS-230w\eeu איך אני מגדיר אותה איך מכמסים למצלמה מה ה IPשלה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-