עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. :veryangry: אני לא מצליח לשחק באינטרנט בגלל שהמשחק לא מזהה את ה IP החיצוני שלי (חיבור PPPoA) אלא רק את הפנימי (של כ' הרשת), סביר להניח שגם משתמשי הכבלים נתקלו באותה תופעה... מישו יודע מה הפתרון?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ככה, לא הייתי פה כמה זמן, אתמול חזרתי, אני רואה עוד ועוד גירסאות של עידכונים למודם אלקטל.... אני מאוד אשמח אם מישו פה יוכל לעשות לי (ואני מאמין שגם לאחרים) קצת סדר בדברים אני נמצא כרגע בגירסה הראשונית (זאת שמקבלים מהחברה, לא ביצעתי שום שידרוג עוד, אני לא יודע אם אתם מכירים\הכרתם בכלל את הגירסה הזו :-) ), ורציתי לדעת את הסדר וכל העידכונים שיש, כולל מה צריך לעשות לפני מה (אם צריך לשדרג קודם משו לפני השידרוג הבא), ובנוסף קישור לכל מדריך של כל שידרוג+הסיכונים\הצלחות\יתרונות\חסרונות שבדבר.... תודה רבה אנשים!!!

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by JediMaster,

שלום לכולם! קודם כל הבעיה הראשית שלי היא ברשת הביתית. יש לי שני מחשבים וחיברתי ביניהם בכבל מוצלב. התקנתי את הNetwork Setup Wizard עשיתי את המחשב שלי שרת (יש בו גם ADSL) הכל טוב ויפה. כל הרשת עובדת בעיקרון חוץ מהICS. האינטרנט מתחבר במחשב השרת אבל בלקוח זה נותן לי שגיאה כזאת (בשרת יש XP בלקוח 98) על כל יישום אינטרנט או משהו שקשור לאינטרנט זה עושה שגיאה ולא נותן להתחבר. אמרו לי שכדאי לי להתקין XP בלקוח ואז לנסות. זה שווה את זה? יש למישהו פתרון אחר? (עשיתי את כל ההגדרות DNS, Gateway, IP וכו' וכו') דבר שני, שמעתי שאפשר להפוך את המודם Samsung AHT E300 לראוטר. במידה ואני ארצה להרחיב את הרשת ופרצתי את המודם לראוטר אז אני צריך לקנות HUB או שיש מחשב שפועל כשרת? כי בעיקרון עדיף מחשב…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Haflo,

היי! יש למישהו כא לינקים למדריכים או הסברים בנוגע לקישור WinXP Pro and Win98SE בקבוצת עבודה ושיתוף אינטרנט? אני מעוניין לחבר WinXP and Win98 יחד ללא שימוש ב Home Network Setup Wizard של WinXP.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  5. לאחר אין ספור תכנונים לאמא, צעקות על אבא ובירורים אין סופיים של מחירים ברחבי הנט' הצלחתי להגיע למצב שבו הזמנתי איטרנט מהיר! כפיים! היום נערך השינוי במרכזייה של בזק ותוך 14 ימי עובדה, אמור להגיע אלי מודם חדש מחברת ברק-013. עכשיו, כמובן שהכניותי מראש וביררתי מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי שיתוף איטרנט בין יותר משני מחשבים (4+אחד נייד במקרה שלי) והגעתי למסקנה לאחר הסברים רבים מחברים, שאני צריך לקנות האב. זה הולך ככה אם אני לא טועה: מודם----כבל מוצלב--->HUB<---כבל רגיל----כרטיס רשת שמחובר לכול מחשב. עכשיו, כדי שכול הסיפור יפעל צריכים לשדרג את ה-HUB לגירסאה מתקדמת (PRO) וזה אומר לערוך שינויים פניימים במודם בעזרת המחשב. קראתי כמה מדריכים פה ושם, והבנתי את הרעיון הכללי ו…

6. Started by Tzion,

אני מחובר לאינטרנט בכבלים והספק שלי הוא הטכניון. ודרך הטכניון אני מוגבל לכל מיני תוכנות ואתרים: לדוגמא, אני לא יכול להתחבר לשרתים של ה-mIRC או שאני לא יכול להתחבר לקזזה... ובטח יש עוד דברים. בקיצור יש להם כל מיני חסימות כאלה... בשביל שאני אוכל לגלוש בצורה נורמלית, הייתי צריך להגדיר שרת proxy. (מישהו מוכן להסביר לי מה זה שרת פרוקסי?) וחשבתי שאני יכול לבטל את החסימה אם אני אמצא שרת proxy אחר במקום זה של הטכניון, שעכשיו מוגדר אצלי. (ד"א אם אני לא קובע שום שרת פרוקסי האינטרנט בכלל מוגבל). מה דעתכם? האם השרת פרוקסי הוא זה שחוסם אותי? נראה לכם שאני יכול לעקוף את החסימה ע"י שינוי הכתובת של השרת או בדרך אחרת? דרך אגב, באפשרויות מתקדמות של קביעת שרת פרוקסי יש שם אפשרות כזו שאומרת …

• 20 תגובות
    • 8k צפיות
  7. לא ניתן להתחבר לפליציק בכלל/לדווח להם על התקלה... עוד מישו?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. נכון כשיש לך רשת ביתית אז לפני שהווינדאוס עולה יש חלון שקופץ שצריך להכניס בו סיסמא (במקרה שלי ריקה - אנטר)? רציתי לדעת איך אפשר לדלג על זה... כאילו שזה יעשה לי את זה אוטומטית ויחסוך לי עצבים... תודה

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  9. יכולה להיווצר בעיה עם המחק הגדול של הכבל ? (החיבור לא נעשה בעזרת האב אלא ישיר בין 2 כ.רשת) תודה מראש. באופן אישי לא נראה לי אבל איזה מישהו התחיל לז**ן לי את המוח אז החלטתי לשאול גם בשבילו.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  10. Started by FatherBoard,

היי חברה! מצטער שאני שואל - ואני יודע שהנושא כבר נטחן הרבה - אבל שום דבר ממה שהניב החיפוש לא עזר לי! אני ממש לא מבין בזה כלום! אז ככה - אני רוצה לחבר רשת בין שני מחשבים - בעזרת כבל LAN רגיל ושני כרטיסי רשת. אני לא צריך שיתוף אינטרנט. איך אני מגדיר רשת ביתית כזאת??? ??? ??? ??? תסבירו לאט-לאט, בעברית פשוטה, ותגידו לי על מה ללחוץ בכל שלב ושלב! בבקשה חבר'ה, אני צריך את זה לחצי שעה הקרובה ואני נואש!!!

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  11. זה פשוט קטסטרופה! אנחנו 8 ק"מ מהמרכזיה, ובכלבים מקטרים לי שאין תשתית וחסר לנו ערוץ חוזר, אפילו שיש לנו כבלים בדיגיטלי.

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  12. שמתם לב שהמודם שבזק משווקים במקום ALCATEL מוגדר באתר של סמסונג בתור ADSL Bridge Modem בעוד שהדגם שמשווק בבריטניה מוגדר ADSL Router !!! מישהו יודע מה ההבדל ביניהם ? האם יש למישהו ניסיון עם הדגם הזה ? האם ניתן להפוך אותו לראוטר ? תודה http://www.sem.samsung.com/support/edownload/mlist.jsp?code=P20A

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by JAMOOS GADOL,

אני מחובר בכבלים דרך בזק בינלאומי על חבילה של מגה וחצי (מת"ב). עכשיו הבעיה שלי זה שיש לי פינגים עצומים לחו"ל!!! לפני מספר ימים היה לי משחק עם הקלאן שלי (TO) בחול היה לי פינג שנע בין 700-750, כאשר לשאר חברי לקבוצה, שהיו מישראל, היה פינגים באיזור ה 200-300 כשלי מכל הקלאן יש את המהירות חיבור הגדולה ביותר (כמעט) מלבד זאת, אני שם לב שהפינגים שלי מאוד נמוכים לחו"ל ואני משלם המון כסף בשביל המגה וחצי, ואחרי שקיבלתי כאלו פינגים וחטפתי כאלו עצבים מאוד שוקל את המשך חברותי בבזק בינלאומי. היום התקשרתי לקווי זהב (כי שמעתי שהם מאוד טובים בפינגים לחול ובכלל הם טובים) והם אמרו שאין בעיה. גם דיברתי עם בזק בינלאומי ועם הקשרי לקוחות שלהם, שם התחילו (ככה נראה לי) לז**ן לי תשכל: הם אמרו שאי…

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by alexrta,

יש לי חיבור בכלים של ערוצי זהב +012 חבילת ה-750 עד היום התחברתי אם חייגן אבל עקב בעיות רבות שהיו לי עם החייגן החלטתי לעבור להתחברות קבועה (בלי חייגן) אבל הגלישה + ההורדה פשוט איטית (רק לשם ההשוואה HWZONE בלי החייגן לוקח לו דקה לעלות וכשהייתי עם החייגן לקח לו בין 2 ל 4 שניות ומהירות ההורדה הכי גבוהה שהגעתי אלייה בלי DAP הייתה 70 ) יש לי WIN XP PRO אם זה עוזר במשהו בבקשה תעזרו לי!!! תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by yuvalkob,

הכותרת מסבירה, הבעיה התחילה היום ורוב האתרים לא עובדים. אני משתמש בADSL של בזק בין לאומי עם מודם USB דרך אגב אני משתמש ב ווינדוס אקס פי

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. מישהו יודע\יודע מאיפה אפשר לדעת טווחי IP של ISP'S מהולדנד או משוויץ? אשמח מאוד אם תשתפו אותי ביידע שלכם או שתפנו אותי לאיזה אתר עם מידע על זה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by Ameralis Zaiir,

אני לא בטוח אם הפורום הזה הוא המקום הנכון, אם לא תעבירו אני מחפש מקום שאפשר לאכסן בו בחינם אתר אינטרנט שעובד עם ASP וMySQL. מישהו מכיר אתר כזה? (כרגע לא משנה הגודל..) תודה מראש.

18. מצאתי שני מדריכים שמסבירים על שידרוג האלקטל, והעבודה איתו בקשר לפורטים לאחר השידרוג: 1, 2 בשני המדריכים יש הסברים על איך לפתוח פורטים חסומים ולהפנות אותם לאייפי מסויים, ולאחר מכן, איך לסגור את הפורטים האלה בחזרה. אך ההוראות לסגירת פורטים מוטעות. רשום שבשביל לסגור את הפורטים שפתחנו, צריך להקליד בטלנט >nat defserver addr=0 >nat save אך פקודה זו לא סוגרת שוב את הפורטים שפתחנו. defserver זו פקודה שמעבירה את כל הפורטים אוטומטית לאייפי מסויים. ותפקיד הפקודה defserver addr=0 הוא לבטל את ההעברה האוטומטית של כל הפורטים. אך אם הוספנו ידנית פורט ספיציפי, הוא לא ייסגר גם אם מבטלים את ה-defserver. אמנם לא כל הפורטים יועברו לאייפי הזה, אבל הפורט הספיציפי שפתחנו ימשיך להיות פת…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Xanadu,

שלום לכולם, האם מישהו יודע אם ניתן להיות מנוי על אינטרנט כבלים אבל בטלוויזיה להיות מחובר ל-YES ? נשבר לי ממת"ב לגמרי!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by TzV-EyE-GeR,

אתמול התחברתי בשעה טובה ומוצלחת לכבלים. לפני זה כאשר הייתי עם ה-56K הייתה לי רשת ביתית, כאשר המחשב שלי זה השרת שמחובר לאינטרנט ומחובר להאב/סוויצ'/ראוטר(אין לי מושג מה זה מה שיש לי), שאר המחשבים מחוברים כמובן ל-האב/סוויצ'/ראוטר(אין לי מושג מה זה מה שיש לי). המודם כבלים מחובר דרך הכרטיס רשת, כיצד אני מחבר שוב את הרשת שתשתף את האינטרנט בין כל המחשבים?? יש לי עוד כרטיס רשת, אך כשאני מנסה להגדיר אותו לעבודה ברשת הביתית, האינטרנט כבלים לא מתחבר לי. אודה למי שיעזור לי לפתור את הבעיה. עוד שאלה: האם אני יכול לחבר את המודם כבלים ישירות ל-האב/סוויצ'/ראוטר(אין לי מושג מה זה מה שיש לי) ול-האב/סוויצ'/ראוטר יתחברו שאר המחשבים???

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by BeNDeR,

הייי : ) הרבה מאוד זמן לא הייתי פה ! : ) זה טוב לחזור : ) יש לי בעיות עם שיתוף האינטרנט ! עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה :-\ !!! אז ככה יש לי ADSL והספק ( 012 ) ויש לי בבית שני מחשבים ושניהם מחוברים ברשת כמו שצריך בלי בעיות ! עכשיו עשיתי שיתוף אינטרנט והכל עבד וגם עדיין עובד ! אבל במחשב השני לא כל האתרים עולים !! משהו מאוד משונה !! חלק עובדים וחלק מזהים שהכתובת קיימת אבל מאוד מאוד מאוד מתקשים להכנס אליהם ולרוב לא מצליחים להכנס אליהם ! !!! עכשיו אין לי firewall !! ולא כל תוכנה של הגנה !@!@!@ אז למה זה קורה ??? תודה בכל אופן ! : )

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  22. יש לי ראוטר של חברת LinkSys רציתי לדעת אילו פורטים להגדיר על מנת לאפשר שיחת וידאו או שיחה קולית דרך ה Messenger ?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by maxos,

בזק מוכרת את המודם של סמסונג AHT-E300 . אני יודע שהוא מסוגל לתפקד כRouter ולחייג לבד. השאלה היא האם בזק מאפשר את הפונקציות האלה? או שצריך " לפתוח" אותו כמו באלקטל...??

24. Started by maverick,

"הפתעה לא נעימה ציפתה לקווין מיטניק, אחד ההאקרים המפורסמים בעולם, עם חזרתו לרשת האינטרנט." (ynet)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by JUVE,

יש לי שרת נובל ואני רוצה לחבר אותו עם שרת 2000 השאלות שלי הן אלו: 1. האם יש בעיה לנובל לעבוד עם ntfs? 2. איך אני מחבר את שתי השרתים האלו דרך איזה פרוטוקול? תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים