רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזאת פעם שנייה שאני מפרסם וזה כי לא קיבלתי תשובה... אשמח לקבל תשובה לשאלה הזאת מכיוון שאני כבר ימים מנסה לקבל תשובה אך לשווא בבקשה תעזרו קצת ... אגב התוכנה לשמה אני רוצה לפתוח פורט היא אימיול תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה מקווה שתעזרו לי |קורץ| . במידה ואני רוצה תמיכה באינטרנט במחשב הנייד מה אני צריך לעשות? הבנתי שאני צריך להחליף את הראוטר שיש לי בבית לראוטר אל חוטי ולקנות תוסף למחשב הנייד שיקלוט אותו, הבעיה היא שהראוטר מחובר למחשב בממד (אל חוטי לא עובד שם...), האם יש דרך אחרת להתחברות לאינטרנט באופן אל חוטי (גם אם אני נמצא במרחק של 100 ק"מ?). תודה לכל העוזרים למיניהם .
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם כדי לחבר שתי מחשבים לאינטרנט (של כבלים) דרך ראוטר או דרך כרטיס רשת ? איזה ראוטר כדי לקנות ? שמעתי שיש שתי דרכים לחבר מחשבים לאינטרנט 1. דרך נתב ולמחשבים 2. מחשב אחד לחבר לאינטרנט ואת השני לחבר דרך המחשב שמחובר לאינטרנט דרך כרטיס רשת מה מומלץ יותר ? לא יהיה עומס על המחשב הראשון שמחובר לאינטנט אם מחברים בדרך ה 2?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני צריך פורטים לאימיול הפורטים שיש לי לא טובים ואיך אני יעשה שהוא יוריד יותר מהר כבר שיניתי לו תאגדרות כמו שהיה רשום באתר אחד וזה באמת עזר אבל חבר שלי גם שינה ואצלו זה טס (יש לנו אותו סוג אינטרנט) (אים אני לא בפורום הנכון בישביל השאלה שיתקן אותי)[br]פורסם בתאריך: 19.01.2007 בשעה 22:42:54 לא סוג מהירות אינטרנט
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
לאחרונה היו לי הרבה בעיות עם הראוטר ולא התחבר לי לאינטרנט - הוא תקופה ארוכה עבד כמו שצריך אבל עשיתי פורמט וגם ניתקו והחזירו אותי מבזק. כרגע אני מחובר תמיד והכל ( אחרי שהגדרתי בצורה חובבבנית את הראוטר) הראוטר שלי מחובר למודם אלקטל 5 נורות ואני לא יודע אם הגדרתי אותו כמו שצריך כי כמו שאמרתי שניתקו אותי מבזק והחזירו אותי וגם שעשיתי פורמט. אבל לא משנה באיזה תוכנה אני מוריד ההורדה מורידה מהר מאד ופתאום מפסיקה. אני מפעיל את ההורדה שוב והיא חוזרת להוריד יפה מאד אני יכול לגלוש באינטרנט כרגיל אך מהירות ההורדה מתאפסת. יכול להיות שזה מהראוטר? הוא גם עשה לי לאחרונה הרבה בעיות של ניתוקים שהאינטרנט בכלל הפסיק חיברתי תראוטר שוב לחשמל והכל חזר לקדמותו - אבל עכשיו כמו שאמרתי ההורדה מפסיק…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאימיול חדש יותר (הרשמי 0.48A) וכל הזמן יש לי LOW ID מה עושים? הפורטים שאני משתמש בהם נשארו פתוחים. יש לי ראוטר 270PR +סוויצ' עם רשת בין שני מחשבים. פיירוול של ZA. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי רואטר שמחובר למחשב באמצעות כבל רשת הכבל מחובר לכרטיס רשת של הלוח אם.. יש לי גם כרטיס רשת שיושב במגירה(PCI) רציתי לדעת אם יש הבדל בביצועים של המערכת אם נעשה שימוש בכרטיס שעל הלוח או באחד אחר.. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני צריך את זה לצהריים אז אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי מהר. אם אני מחבר ראוטר אלחוטי, שמחשב נייח מחובר אליו פיזית עם כבל. עכשיו יש מחשב נייד שמתחבר אליו בצורה אלחוטית, אז כשאנ יאפעיל הצפנה למשל WPA אז זה משפיע גם על החיבור הפיזי הרגיל?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, קראתי הרבה בפורום וזה די ייצב לי את הבחירה בראוטר ליצירת רשת ביתית על תשית ADSL. אבל ממש שניה לפני שרכשתי אותו, הבנתי שהוא ראוטר ללא מודם. מהווה בעיה כי המודם הנוכחי שלי הוא פנימי לחלוטין, החיוג מתבצע עם כניסה למערכת הפעלה. חיפשתי פתרונות וכרגע אני עומד על שתי אפשרויות: 1. ללכת על ראוטר של בזק שכולל מודם, במחיר של 250 שקלים. 2. ללכת על הראוטר של לינקסיס ובנוסף להחליף את המודם לחיצוני (בזק מאפשרים לי לקבל בהשאלה). העלות הכוללת של 350-400 שקלים. באיזו אפשרות הייתם ממליצים לבחור? ובשאלה נוספת: האם הראוטר של לינקסיס מאפשר יצירת רשת לשיתוף קבצים בין שני המחשבים?
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, כאשר אני גולש עם חיבור חוטי אני מצליח לבצע פעולות מסויימות שבחיבור אל חוטי אני לא מצליח . לדוגמא הפעלת מצלמת בסקייפ, או שיתוף מסך בסקייפ ונראה לי גם ש youtube הרבה יותר איטי ותקוע בחיבור אל חוטי. מבחינת מהירות הורדה לפי בדיקה שעשיתי עם בזק בינלאומי אין הבדל במהירויות ועדיין משהו שם לא מסתדר. רעיונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין ברשתות ביתיות יש לי חדר של אחי שהוא ממ"ד ושלי זה רגיל אני רוצה לעשות ששנינו נוכל לגלוש באותו זמן ויהיה גם שיתוף וטכנאי אמר לי שצריך לעשות רק עם רשת בית דרך התקרה עם ראוטר כי אם זה נתב אלחוטי אז יהיה בעיות גלישה ואיטיות בגלל שהחדר של אחי הוא ממ"ד אז כמה לדעתכם יעלה לי ראוטר טוב וכל הכבלים והעניין הזה ?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
פעלתי על פי הנעוץ (המדריך שנמצא ב'מדריכים' לא רלבנטי לגבי מפני שאני עובד עם שני כרטיסי רשת במחשב הראשי) וכלום לא עזר!! אז ככה: במחשב הראשי יש XP PRO ובמחשב השני (לקוח) יש WIN2000PRO במחשב הראשי יש שני כרטיסי רשת ובמחשב הלקוח יש כרטיס רשת אחד. חיבור באמצעות מודם אלקטל ADSL, כבל רשת מחובר ישירות מהמחשב הראשי למודם. החיבור למחשב הלקוח לראשי בעזרת כבל מוצלב. לאחר שפעלתי בדיוק על פי הנעוץ לא יכולתי ליצור חיבור רגיל לאינטרנט מהמחשב הראשי, במהלך ההגדרות החיבור נותק ומאז לא התאפשר חיבור. ניסיתי אפילו את אשף ההתקנה הקיים ב-XP ולא עזר מפני שדווקא ב-WIN2000 זה לא תופס. מה קורה כאן? האם בגלל שמדובר ב-WIN2000PRO? אנא, אבקש הסברים מנחים ולא כלליים.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
טוב זה קצת מורחב אני יסביר לכם מה הבעייה. לי יש את המחשב הראשי בחדר.. בחדר של אח שלי יש לו גם מחשב ובחדר של אחותי יש לה גם מחשב. יש כבל רשת שמחובר בין שלושתם וכרגע יש לכולם אינטרנט הכל טוב ויפה. הזמנתי מחשב חדש שצריך להגיע יום ראשון-שני עכשיו כמה שאלות: כשאני אקבל תמחשב החדש אני יתקין את ה ווינדוס (XP) האם אני צריך להגדיר משהו מיוחד כדיי שיהיה להם אינטרנט או שפשוט לחבר תכניסה למחשב וזהו יהיה להם אינרטנט? תודה.. נ.ב : אם יש פה איזה מדריך להתקנת הווינדוס אני מאוד ישמח
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני גולשת דרך מחשב נייד יש לנו רשת אלחוטית לכמה מחשבים בבית (יש לנו ראוטר של D Link) במחשב שלי יש המון אתרים שאני פשוט לא יכולה להכנס אליהם. גם מהארץ וגם מחו"ל. סתם דוגמא - אני לא מצליחה להכנס לאתר של אגד בכלל אבל מכל מחשב אחר בבית זה נכנס בלי שום בעיה. כשאני מנסה להכנס מאחד המחשבים האחרים שנמצאים בבית אני כן יכולה להכנס לאותם אתרים. העניין הוא שגם כשאני גולשת ממקומות אחרים אני לא מצליחה להכנס לאותם אתרים. מישהו יודע לעזור לי? ניסיתי כבר: לשחזר הגדרות יצרן בדפדפן לסגור את חומת האש שמתי את הקידוד על אוטומטי בדקתי שהIP הוא אוטומטי ושהקישורית לא מוגבלת הורדתי את האבטחה לרמה נמוכה ניסיתי להכנס דרך פרוקסי כל הדברים האלו לא עזרו שאלתי כבר בפורום אחר ולא הצליחו לעזור לי :'( …
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לאחותי רשת אלחוטית בין 2 מחשבים פשוטים...(מאוד) פנטיום 1 או 2.... ופנטיום 3... אני רוצה לדעת מה לקנות.. כמה איך ומה... אם אפשר.. מי שמבין ויש סבלנות לדבר באייסקייו או מסנג'ר... אז בבקשה... 169073926 killer_6@netvision.net.il תודה מראש... צ'יקו
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
משום מה הבוקר אני במהירות 1Gbps שזה מוזר כי אני בד"כ על 100Mbps האם מישהו נתקל בבעיה הזו? האם זו בכלל בעיה? כי אני מאוד אשמח להישאר במהירות הזו באופן קבוע. אני גולש ב- ADSL של בזק במסלול של 2.5 בעיה שנייה שאני לא מצליח לפתור היא הסימן שאלה על האייקון הקטן של כרטיס המסך. יש למישהו אולי פתרון איך אני מעיף אותו משם? ניסיתי לבדוק את כל תוכנות החסימה והאנטי וירוסים ואפילו הסרתי והתקנתי מחדש אותן כולל הקספרסקי. הסרתי והתקנתי את הדרייברים של כרטיס הרשת ושמתי חדשים מהאתר עצמו אבל ללא הועיל. כאמור אין לי בעיה להתחבר לאינטרנט חופשי רק הסימן השאלה הזה מציק לי. ותודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום! אתמול כשנכנסתי לצ'ט של נענע היה רשום שהגישה שלי חסומה לחדר הלובי! עכשיו, אני לא עברתי על שום חוק/נוהל שלהם וזה מוזר לי שחסמו אותי. מישהו יודע אם אפשר לבטל את החסימה בדרך כזו או אחרת? - הם לא עונים לי בקשר לחסימה :-( הערות: יש לי ראוטר, התקשרתי לספק האינטרנט והוא אמר לי שהאיי פי שלי הוא דינמי! בבקשה תעזרו
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני עשיתי רשת ביתי לפי המדריך פה ואני לא מצליח במחשב האב להגדיר מדפסת שנמצאת במחשב הבן עשיתי בפרוטוקולים שיהי שרת מדפסות אבל זה לא עזר מה לעשות? 2.איך אני יכול להיכנס לאר דיסק של מחשב הבן ממחשב האב? (מחשב האב==מחובר לקו האינטרנטת מחשב הבן מחובר אם כרטיס רשת לאב)
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ראוטר של 3com ל ראוטר של linksis איזה מהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אז ככה יש לי wrt54g גירסא 4 מעודכנת צד שלישי הכל טוב ויפה ..מאז מתמיד אני בכלל עם dmz ופיירוול פנימי וקטן של sygate שמשרת אותי כבר המון זמן. בשבוע האחרון נתקלתי בבעיות כמו lowid קישוריות לביטוררנט מאוד מאוד נמוכה כ10 חיבורים גג!. ניסיתי את כל האפשרויות כמו ביטול טוטאלי של הפיירול במחשב אך זה לא עזר,אז פתחתי גם טווח פורטים בנתב וגם זה לא עזר, ביטלתי לחלוטין את הפיירוול של הרוטר לכל הרשת!! וגם זה לא עזר. ניתן להסיק מכך שההגבלה נמצאת אצלי במחשב אבל לא הצלחתי להבין מהיכן היא באה הפיירוול של הוינדוס כבוי לחלוטין,התחלתי לשחק ולבדוק אולי בחיבורי רשת ואז מצאתי את זה : אני רוצה לבטל את כל הסינון הזה של השירותים כדי שכל הפורטים יהיו פתוחים והסינון היחידי יהיה של הפיירוול במחש…
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, קניתי את הראוטר ולאחר הדרכה מהאתר של פיקוק http://www.pikok.co.il/word/080704e.pdf קודם כל אני לא מבין למה צריך את עדכון החומרה לגרסא חדשה יותר..? אם מישהו יוכל להסביר ושנית, אחרי כל ההגדרות לפי האתר, המודם לא מתחבר... הכבלים מחוברים כמו שצריך...ואפילו שיניתי את הספק שם מ LLNZAHAV ל 015 כמו שצריך... מישהו יכול לחשוב על עוד רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שני מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי , על שני המחשבים יש XP PRO באלחוטי מוגדר השיתוף ואין הודעת שגיאה פשוט הוא לא מציג אף תיקייה (כי אין מן הסתם) בקווי הוא נותן שגיאה כשמנסים להכנס ל- view workgroup computers (תמונה ראשונה) ניסיתי ליצור תיקייה ידנית וכפתור ה- OK מוצלל (תמונה שניה) ... מה לעשות .<?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לאחרונה להגדיר שיתוף אינטרנט בין שתי מחשבים.. יש לי בינהם רשת תקינה יש WORKGROUP ויש כוננים ומדפסת שאפשר להשתמש בהם דרך הרשת. ברשת קיימים שני המחשבים. עשיתי את התהליך של שיתוף אינטרנט נכנסתי לחייגן הגדרתי לו שישתף את הLOCAL CONNECTION 2 שזה החיבור למחשב השני. במחשב השני הגדרתי את כל ה IP ו DNS , ( לא בטוח שה DNS עדכני).. בדקתי ב FIRE WALL הכל נראה שם בסדר, ועדיין במחשב השני שמחובר למחשב "שרת" לא מקבל אינטרנט... מישהו ליכול לתת כיוון מה לבדוק? הפייר וול מותקן במחשב GATEWAY "שרת"... ZAP. במחשב ה CLIENT אין פייר וול. תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 2Wire (דגם - 1100) כאשר מחשב אחד מחובר אליו ישירות עם כבל רשת, ומחשב אחר מחובר דרך קו הטלפון (HPNA). מהיום בבוקר, במחשב המחובר ישירות לראוטר, הגלישה הפכה להיות מאוד מאוד איטית, בין אם זה בגלישה או בהורדת קבצים, כאשר במחשב השני (המחובר דרך שקע הטלפון) הגלישה רצה והכל כרגיל. הסיבה לאיטיות, לדעתי, היא שמשום מה מהירות ההעלאה מוגבלת ל2-1K - שמתי לב לכך כאשר האימיול פעל והוא לא העלאה ביותר מ1-2K כאשר במצב רגיל הוא תמיד מעלה עד לקצב שאני מגביל אותו, בסביבות 11-15K. (כנ"ל גם בutorrent). עכשיו מה שמוזר כאן זה שבמחשב השני הוא מעלה כרגיל ואין שום בעיה, כך שהבעיה לא בספק ולא בתשתית. הבעיה גם לא במחשב כי חיברתי לו מודם אחר (Samsung AHT E-300) והגלישה חזרה להיות תקינה. כ…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-