עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז עברתי דירה, וקניתי את המודם הנ"ל ועברתי לחבילת 100MB ב018, מאז שהגעתי לדירה, שאני מחבר את המחשב לראוטר אני מקבל בערך 30מב (נו מילא) אבל ברגע שאני מנסה לגלוש עם הרשת האלחוטית המהירות יורדת ל 1MB בקושי.. גם שאני יושב באותו חדר עם הראוטר בלי שום דבר ביניהם. ניסיתי להעביר את הטלפון למצב טיסה וחיברתי את הWIFI, אותה מהירות. מה שמוזר זה שהעלאה שאני מקבל היא מלאה, 3MB. שאני מחבר את המחשב לWIFI של הפלאפון (זה מה שיש לי זמן כרגע) אני מקבל מהירות גבוהה יותר בגדר הנורמלי.. ניסיתי לעדכן גרסא ושום דבר לא השתנה, ניסיתי לשים את הראוטר על 2.4MHZ בלבד וגם לא עזר. למישהו יש איזשהו רעיון מה הבעיה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי ראוטר של בזק (התנתקתי מהם) , האם הראוטר עדיין שמיש? כי ניסתי להגדיר בו את המשתמש והסיסמא החדשים שלי... ( הצטרפתי ל באנדל של 012 ONE ) והוא לא מצליח להתחבר... לא מבין למה האמת... הייתי בטוח והוא יעבוד לא חשוב לאן אקח אותו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by questionman,

יש לי כרגע הוטבוקס (כמודם) ונטבוקס (כראוטר) והקליטה נוראית. מהירות הגלישה היא 100 מגה. אני רוצה לחבר ראוטר שיספיק לפחות ל10-15 מטרים (לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל יש בדרך 3-4 קירות). האם הראוטר הזה יספיק? http://ksp.co.il/?select=.263..264.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13096&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם אין משהו טוב במחיר הזה, יש טובים בסביבות ה200-300 שקלים?

4. Started by duki,

שלום לכולם האינטרנט שלי מתנתק בכל מספר דקות (הנורית על המודם נכבית או מהבהבת). שוחחתי עם ספק האינטרנט שלי והוא אמר שזאת אמורה להיות בעיה עם בזק. הגיע טכנאי של בזק ואמר שהוא לא מוצא בעיה. ניסיתי להחליף מהמודם שהיה לי לראוטר ולבדוק אם הבעיה נפתרת (המודם ישן), אך גם זה לא עזר. קניתי היום כרטיס רשת אלחוטי כדי לבדוק אם אולי כרטיס הרשת במחשב תקול, אך גם איתו הבעיה נמשכת. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה הזאת? (עברתי בית בתקופה האחרונה, ואני לא מצליח להיזכר בוודאות אם הבעיה היתה גם בבית הקודם- נדמה לי שכן).

5. Started by amitsr,

שלום ביומיים האחרונים אני חווה בעיה מוזרה עם ראוטר של אדימקס מדגם BR-6524N הוא פשוט מסרב להעלות חלק מהאתרים. (Page cannot be displayed) נראה שזה קורה באופן רנדומלי, לאתרים שונים. אחרי אתחול, פתאום אתרים אחרים אינם עולים. לדוגמא: אפילו gmail פעם עולה ופעם לא. האתרים בוודאות אונליין, מאחר ובדיקה באתרים כגון is it up, מראה שזה רק אצלי. ניסיתי כבר הכל: 1. אתחול הראוטר (עשרות פעמים) דרך הממשק, וגם כיבוי מהחשמל 2. איפוס הראוטר והגדרתו מחדש. 3. איפוס המודם אליו הוא מחובר(מחובר למודם הוט) 4. flushdns אם מישהו נתקל בזה ויודע\נתקל בזה ויכול לסייע לי בנושא. יכול להיות שהבעיה היא בראוטר, אבל נראה שהוא עובד תקין מלבד הבעיה הזו.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by XCG120,

רציתי לשאול האים ניתן לצפות מי צפה בכרטיס שלי בפייסבוק למרות שהוא לא ברשימת החברים שלי ,כלומר "צופה זר" יש איזשהוא אפליקציה או תוכנה או שזה בלתי אפשרי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. האם מישהו מכיר ויודע כיצד להגדיר? הדגם של חברת ADB דגם adb p.rg av4202n תודה מראש

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by shaykmp,

מבקש את עצתכם. אני מעוניין לארגן מפגשי טורניר עבור משחק אונליין שונים. לדוגמה כרגע המטרה שלי הוא מפגש במקום מסוים ובו לעשות טורניר הארטסת'ון. הבעיה היא שכאשר באים קבוצה של אנשים לדוגמה 30 איש האינטרנט באותו מקום לא מחזיק וישר קורס. רציתי לדעת מה ניתן לעשות, אני מעוניין שהם יתחברו למקום אחד. הייתי שמח להבין מה הגורם הבעייתי בכל התהליך ומה ניתן לעשות בכדאי לפתור זאת. תודה רבה לכם.

9. Started by Tzah22,

שלום לכולם, בעקבות מעבר דירה החלטתי לשדרג את חבילת האינטרנט שלי ל100 מגה בבזק ובבזק בינלאומי, כרגע גם יש לי את חבילת הגיימר מכיוון שאני מרבה לשחק במשחקי רשת כגון Wow,battlefield ועוד.. חשוב לי שהlatency יהיה נמוך ככל האפשר ולכן רציתי לבקש את עזרתכם בלאמת האם באמת אני מקבל את מה שמגיע לי. ברשותי ראוטר של בזק VVG2000 שכרגע באופן זמני אני מחובר דרך הWifi. הנה עוד פרטים : [ATTACH=CONFIG]9361[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9362[/ATTACH] האם יש עוד בדיקות שאני אמור לעשות? אשמח לעזרה ולהצעות תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם. הבן של בת זוגי גילה את קאונטר סטרייק ומרביץ שם סשנים לילות שלמים. כיוון ששנת הלימודים באה עלינו לטובה, אנו רוצים להגביל את הגישה לאינטרנט לX שעות ביום למחשב שלו (IP קבוע בחיבור אלחוטי) הייתי מעדיף לעשות את זה ברמת הרשת מהראוטר (Hotbox) או מנקודת הגישה האלחוטית (Ruckus) ורק אם אין אפשרות כזו, להתקין לו משהו על המחשב. מישהו מכיר? יודע? בתודה מראש.

11. Started by eyalel,

בנטוויז'ן טוענים שאי אפשר להחזיק שני קווי טלפון עם נטבוקס אחד שהתשתית והספק עוברים דרכם לא ברור למה המגבלה הזאת באיזה חברה כן אפשר להחזיק שני קווים דרך ראוטר בחבילה של תשתית וספק. adsl

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Gil28,

מדובר בעסק טכנולוגי, ככה שהראוטר צריך להיות חזק ואמין. יחוברו אליו כ-12 משתמשים במקביל. מה טווח המחירים לראוטר כזה? ראוטר ביתי לא יספיק?

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by tiger2014,

לפני כמה ימים קניתי מאריח טווח של חברת TPLINK הגדרתי אותו כמו שצריך בדפדפן וניסתי לחבר אותו להוטבוקס 1 והוא עדיין עושה לי בעיה עם הוויפי דרך ה tplink כולל ניתוקים לפעמיים דגם :wa850re גירסת תוכנה 3.14.8 Build 140826 [ATTACH=CONFIG]9346[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9344[/ATTACH]

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. האם אתם מכירים תוכנה או אתר אינטרנט או אפליקציה ,שמאפשרת פונקצייה של השמדה עצמית אוטומטית מיד לאחר פתיחת /צפייה בודדת בתמונה ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום , נתחיל בזה שכרגע יש לי את הוטבוקס מודם משולב ראוטר. האם אני יכול להשתמש ב TDw9980 כמודם ו ראוטר או שאני צריך להעביר אותו למוד של ראוטר בלבד. מה שעשיתי עכשיו זה העברתי את הוטבוקס למצב Bridge ,חבירתי לו את TDw9980 לוהעברתי אותו למצב router בלבד. יש חיבור לאנטרנט אבל אני מקבל מהירות מגוחכת של 5 mbps/ מה יכולה להיות הבעיה? אמשח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. הכוונה גם להזמנה מחו"ל ,כל עוד ישנה תמיכה בתקנים הנהוגים בארץ של התשתיות הנ"ל?

17. Started by chenrp,

שלום, הראוטר הנוכחי שבר חיים. כלומר מתנתק כמה פעמים ביום. החלפתי לראוטר הקודם הישן והוא עובד אבל בכל פעם שאני משגר אתר, לוקח כמה שניות עד שהמכשיר הסלולרי שלי מתחיל לקבל נתונים(יש לי מד נתונים). מישהו יודע מדוע ואם יש הגדרה כזו למהירות התגובה? תודה. ד. א. הראוטר הקודם של אדימקס. הנוכחי הישן של tplink?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום לכולם, לפני חודשיים בערך עברתי דירה ( בנין 8 קומות מאוד ישן ). הזמנתי טכנאי של בזק שהמליץ לי לעבור לראוטר של בזק כי הוא צריך לקדוח חורים כדי להתקין לי נקודה ליד המחשב. הקשבתי לו והוא התקין לי ראוטר בסלון ( הראוטר בגובה 1 מטר על שידה ). הלכתי לקנת מתאם רשת בבאג חיברתי למחשב והכל עובד סבבה. בדקתי מה הנתונים וראיתי שהתדר הוא 2.4G . ה transmit rate הוא 54Mbps . הראוטר הוא מדגם : D-Link DSL 2760U Wireless N ADSL +2 המתאם רשת מדגם : TP Link USB Adapater TL- WN 7200ND עם אנטנה אחת. מונח על השולחן מחשב. הבעיה היא כזאת. אני משחק במשחק אחד. דיאבלו 3. בדירה הקודמת הפינגים היו סופר יציבים. הייתי מחובר עם מודם ישן יחסית עם חיבור לקיר. בלי ראוטר. היו לי פינגים יציבים מאוד של …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. את המודם של TP-LINK המדובר בחרתי לקנות לאחר המלצות ושיבוחים רבים פה בפורום. לאחר חודשיים (בערך) של שימוש הוא התחיל לעשות לי צרות, הפסיק להתחבר לאינטרנט (הנורית של הסנכרון מול בזק לא עבדה יותר) והוא גם לא נתן לי לגשת אליו יותר דרך LAN להגדרות מערכת שלו. במסגרת האחריות כמובן (בערך 3 שנים אם אני לא טועה) לקחתי אותו למעבדה בערך היחידה בארץ שמטפלת בזה (זה ממש רחוק ממני) במיוחד כדי לתקן את הבעיה. אך לא הופתעתי לגלות שחברת benda לא רחוקה להיות משאר היבואנים הטיפוסיים שיש לנו בארץ הקודש, אני אסביר: הם עשו לו בדיקה במשך שלוש שעות בערך, לאחר שחזרתי לשם, הבנתי מהם שהם "בסך הכל" עשו לו איפוס ושדרוג גרסת קשוחה (מה שכבר עשיתי ממזמן לגרסה האחרונה להיום (נכון לכתיבת שורות אלה)), ולא בדקו…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by יגאל רונן,

שלום לכולם, צריך המלצה על AP (אפשרי גם ראוטר שיתפרק כAP) שיחובר בקווי לנתב. צריך אפשר ל 2 יציאות למחשבים שמריצים KODI וכמובן WIFI. אגב רץ על רשת של הוט מה אומרים על הדגם הבא? http://he.aliexpress.com/item/English-Version-Tenda-Router-N313-300m-3-Aerial-Wireless-Router-Ethernet-Cable-Wifi-Repeater-Range-Broadband/32257065841.html יש לו המלצות לא רעות בכלל..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. ביום שלישי שעבר עברתי לתשתית של הוט כדי שאוכל להנות מאינטרנט 100MB (בזק מציעים רק 40 באזור שלי) מאז שעזב הטכנאי היו לי עשרות אם לא מאות ניתוקים מהאינטרנט. לפעמים האינטרנט פשוט מתנתק (ללא שום חיווי על הHOTBOX) זה קורה בכל המכשירים בבית (קווים ואלחוטים כך שהם לא הבעיה). כל הנורות דלוקות בHOTBOX אבל אין אינטרנט. לפעמים זה חוזר אחרי 20 שניות לפעמים אחרי 5 דקות. היה פה פעמיים טכנאי, פעם אחת הוא לא ידע מה הבעיה אז הוא החליף HOTBOX והבעיה נמשכה. פעם שניה אמרו שהתשתית ישנה, החליפו את כל הכבלים עד לארון והבעיה נמשכת... אני צעד מלחזור לבזק כל הנתונוים בראוטר נראים תקינים (עוצמות, שגיאות וכו) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה לפני שאני מתנתק מהם?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום, חוקר לאחרונה את כל נושא הClustering וNetwork Load Balancing. אני מעוניין לבנות מערך של כמה מחשבים שינוהלו ע"י מחשב אחד שמשתמש בכוח העיבוד של השאר ע"ב תשתית LAN. הבנתי שcluster אמיתי מיועד רק לתוכנות שנכתבו במיוחד לסוג עיבוד כזה (MPI). לכן רוב התוכנות יעבדו רק על מחשב אחד בכל פעם והעומס לא יתחלק. השאלה היא, האם אני יכול לבנות Load Balancer שבאמצעות מחשב Master יחלק לכל מחשב Slave תוכנה אחרת להריץ בשביל לחלק עומסים? בסוף, הכוונה היא שהכל יוצג על מערכת הפעלה אחת כאילו זה מחשב אחד. אם לא, איך כן אפשר להקים מערך כזה לשימוש ביתי? אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אז אני סוף סוף עובר דירה מהגליל למרכז, ורוצה לעשות את האינטרנט של 018 כיוון שזה במחיר הכי טוב.. הלכתי לבאג, והם הציעו לי את הראוטר/מודם שבמבצע עם 018 : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21584 משהו של חברת KASDA שלא שמעתי עליה בחיים קודם.. האם למישהו יש נסיון עם המוצר הנ"ל? האם יש המלצה במחיר סביר למודם/ראוטר שיתמוך במהירות גלישה 100MB, או האם כדאי בכלל לקנות מודם וראוטר בנפרד? (המלצות יתקבלו בברכה) תודה ושבוע טוב!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by matizami,

אני מחפש מגדיל טווח פשוט שלא צריך להגדיר יותר מדי( מאחר וזה לא בשבילי). איך אלו? TP-Link TL-WA850RE WLAN Repeater http://www.amazon.de/TP-Link-TL-WA850RE-Deutsche-Version-Repeater/dp/B00Q6CC2J8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1440539563&sr=8-1&keywords=TP-LINK+TL-850RE%28DE%29 Netgear EX2700 http://www.amazon.de/Netgear-WN3000RP-200PES-Repeater-WLAN-%C3%9Cbertragungsrate/dp/B00NFFEHBA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1440539522&sr=8-1&keywords=Netgear+WN3000RP

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים