עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני מעונין להתקין Smoothwall Express - חומת אש במחשב הישן. יש לציין שיש לי נתב אלחוטי של בזק. הבנתי שאני צריך שני כרטיסי רשת, מדוע צריכים שני כרטיסי רשת במחשב? לאן כל אחד מתחבר? בנוסף לכך רשום פה: http://www.osnews.com/story/5897/Review-Smoothwall-Express-2.0-Final/ שאפשר להשתמש בכרטיס רשת אחד ומודמם אחד. בשורה שאחריה רשום במאמר "מי משתמש במודם בימנו", לא הם מתכוונים? אז אני כן יכול להשתמש בכרטיס רשת אחד שאותו אני יחבר ישירות ליציאה בנתב? הדבר אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by Shasoosh,

היום אחרי גלישה ברשת הבחנתי באיטיות מסוימת, נכנסתי ל cmd וניסיתי לעשות Ping ל walla התשובה שקיבלתי (לכל אתר שניסיתי) היא Request timed out הגלישה כרגע בסדר אך איני מצליח לקבל פינג מאף אתר, חשוב לציין שאין לי Firewall , לא של XP לא תוכנה אחרת ולא ראוטר כמו כן סגרתי את Kaspersky וכל תהליך אחר ברקע, ביצעתי סריקה עם ספיבוט ו Adware מישהו מכיר את התופעה? תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by אסף ס,

שלום אני בעיצומה של הקמת רשת קניתי לוחץ RJ45, קורונה ובודק רשת. ונכלאתי למספר בעיות... 1.הרבה פעמים הכבר של בסיכוך נקרע לי שאני לוחץ אותו עם הקורונה, כמה הוא חשוב? ואם יש לכם המלצות שהוא יחזיק כמו שא החוטים 2. אני לוחץ את שקע הגויס בשיטה B מצד אחד ומצד שני אני רוצה ללחוץ רגיל עם הלוחץ RJ45 מה הוא סדר החוטים הנכון שאני אמור ללחוץ את הצד השני תודה רבה

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  4. יש לי שת'ה מחשבים בבית ואפשר להעביר קבצים בין שניהם בצורה אלחטית... אבל, בשביל לגשת לתיקיה המשותפת אני צריך להקליד כתובת אייפי בשורת הכתובת ורק אז לגשת לתיקיה... מה שאני רוצה זה פשוט מאוד, אני רוצה שאני יגש ל my network places ושם אני יראה את התיקיה המשותפת או שעדיף שיהיה כתוב משהו בסגנון:"Metalhammer on HWzone" ואז בתוך זה יהיו לי התיקיות המשותפות איך אני עושה את זה והאם הבהרתי את עצמי בכלל?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. יש לי נט סטיק, שמתי בפנים את כרטיס הסים, בפעם הראשונה הוא פתח לי חלונות אבל לא ידעתי מה בדיוק לעשות בהם... עכיו אני צריכה קוד מפתח אבטחת רשת ואין לי מושג איך עושים את זה... אם תוכלו לעזור לי בעיניין... אני יודעת שזה דבר פשוט, אבל אני הסתבכתי.

6. Started by bar_h92,

היי אני צריך המלצה לכרטיס רשת חיצוני משהו במחיר של עד 150 שקל שאני יוכל לחבר למחשב נייח. החדר שלי נמצא בקומה מעל לקומה שהראוטר נמצא בה, יש לנו מהירות 100 מגה (אני יודע שזה לא יקלוט 100 מגה באלחוטי אבל אני רוצה משהו שיקלוט מאוד טוב). זה סידור זמני לבינתים עד שאני יוכל לחבר את המחשב ישירות לראוטר.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. היי, יש לי בעיה, לא מצליח להתחבר עם סוויץ' לראוטר מודם של סלקום/נטוויז'ן, שאני מחבר מחשב ישירות לא משנה לאיזה פורט יש לי אינטרנט, אבל כאשר אני מחבר ביניהם סוויץ' (יש לי שניים), לא עובד לי האינטרנט במחשב, הוא כאילו כן מזהה חיבור אבל אין אינטרנט, כאילו משהו חוסם אותו, ניסיתי להיכנס להגדרות של המודם ראוטר ולא מצליח להבין איך לטפל בבעיה הזו. דבר שני, היום אני משלם 113 ש"ח ל40 מגה, וראיתי שהפייבר אופטי עולה בסדר גודל הזה ואני מרוויח מהירות הרבה יותר גדולה, האם שווה להשתדרג לזה ואיזו חברה הייתם ממליצים? סלקום או נטוויז'ן? תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by avz,

נתקלתי בתופעה מוזרה - יש לי נתב TL-WR841N (מ-הוט, דרכם אני מחובר) החיבור האלחוטי מוגן סיסמא. ניסיתי היום לחבר מחשב נוסף בחיבור אלחוטי, המחשב זיהה את הרשת וכדי להכנס אלי נתבקשתי לכתוב את הסיסמא. בשלב הזה המקלדת הפסיקה להגיב, כלומר למרות שהסמן נמצא בתוך החלונית שבה יש להכניס את הסיסמא, ההקשה על המקלדת לא מכניסה כל תו או סימן. מישהו נתקל בתופעה כזאת? פניתי לתמיכה של "הוט" התומך הסביר לי איך לבטל את הסיסמא (לעשות ריסט לנתב) אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני בטוח שכבר דיברו על זה אבל : בידיעה שהתפרסמה יום חמישי 11 באפריל על כתבה שלמה על שיתוף אינטרנט עם Cable Modem . האם יש הבדל בפעולות אילו עם שיתוף בעזרת Adsl ? האם השוני הוא ב כתובת IP קבועה ? שיתוף מחשבים דרך Adsl לידיעתי כרוך בקניית Router קטן ופשוט , ואז בעזרת רשת מחשבים קטנה , עם Switch ניתן לחבר אותם . האם יש אפשרות דרך תוכנה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mazoneli,

אני מחפש כ. רשת PCI ונתקלתי בשלושת הדגמים שבעמוד המצ"ב למטה. http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=8 מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בינהם כי כולם מובילים לאותו עמוד באתר יצרן. מה חוו"ד לגביה החברה EDIMAX ולמה המחירים של INTEL או 3COM כ"כ גבוהים פי 6 כמעט, הם מצדיקים את ההפרש למשתמש בייתי ממוצע ? תודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  11. שלום, יש לי בבית שני נתבים של edimax (6104wb) כן, אני יודע שהם ישנים. הבעיה היא שאת ההתקנה הראשונית עשתה לי חברה חיצונית ואני לא ממש מבין בכל העניין של הראוטרים ככה שלא שמתי לב מה הטכנאי עשה בשביל להגדיר את הראוטר השני כריפיטר (2 מחשבים יושבים בקומה שניה ומחשב שלישי יושב במרתף). עכשיו החלפתי כרטיס אחלוטי במחשב במרתף (לקודם פשוט נשבר החיבור של האנטנה) ואני מנסה להתחבר לרשת של הריפיטר ולא מצליח (מופיעים לי 2 רשתות שאני מחפש, אחת של הראשי ואני מניח פשוט שהשניה היא של הריפיטר - למרות שחשבתי שצריך להיות אותו שם רשת). שאני מתחבר עם הכרטיס החדש לרשת של הרואטר הראשי אני מצליח. בשביל להבהיר - הכרטיס מזהה את 2 הרשתות, אבל לא מצליח להתבחר לרשת של הריפיטר פשוט נתקע על waiting for net…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  12. טוב אז ככה....אני משתגע!!!!!!!!!!!!! יש לי חבילה של 750k (כבלים) ועשיתי היום רשת כדי ששני המחשבים בבית יהיו מחוברים.... ועכשיו השרת מוריד לי ב-20 kbps והמחשב השני ב 80 kbps ..... לי חשוב שהשרת יהיה הכי מהיר והמחשב השני שיוריד אפילו ב- 5kb תעזרו לי בבקשה או שתגידו לי מה לעשות כמה שיותר מהר.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  13. אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI בלבד כדי לשתף חיבור אינטרנט בין שני מחשבים. מחשב אחד יחובר קווית לנתב והשני אלחוטית. הבנתי שזה אמור לעלות כ-300 ש"ח לציוד הכי פשוט (ותקנו אותי אם אני טועה...) אבל חשוב שהציוד יהיה של חברות מוכרות. תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by Las@Vegas,

שלום לכולם נכון להיום אני עובד עם שני מחשבים בחדרים שונים, עם זוג ראוטרים 3COM 3CRWER10075, שעובדים בתצורה של WDS. וכל מחשב מחובר לראוטר אחר באופן קווי. (יש לי קיר בטון מזוין + עוד קיר בטון ועוד קיר בטון בין החדרים). הראוטרים שלי קולטים מצוין ויש לי מהירות מאוד טובה בין השניים. אני צריך למצוא המלצה לזוג ראוטרים שיכולים לעבוד בתצורה הזאת לבית של קרוב משפחה שלי. הייתי קונה את הדגם הזה אבל אין להם אותו באופן זמין, איזה דגמים יש שהם טובים בטווח של 500 שקל גג 550 שקל (לשניהם). ואם משהו יודע מה הולך עם 3COM בכלל בארץ? בכל חנות שאני שואל אין בכלל אומרים שיש מחסור או משהו... תודה מראש. יבגני

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by oz.hasson,

שלום לכולם. אני רוצה לעבור לאחד מהמבצעים הרבים שמתחילים עכשיו. הd-link DSL-6850U שברשותי עושה לי כבר הרבה זמן בעיות (ניתוקים לפעמים של כמעט 24 שעות בלי סיבה ברורה) וגם כשאני אנתק יקחו אותו בלי קשר. אז אני מתעניין לשדרג את הרשת שלי. אני מעדיף לקחת מודם וראוטר מפוצלים כדי שאם אני ארצה לשדרג את התקשורת האלחוטית עוד כמה שנים זה יהיה יותר פשוט ויותר זול (או ש unlimited יגיעו להרצליה ולא תהיה לי בעיה להתחבר אליהם [emoji12]) מה שחשבתי זה לקנות את tp Link archer c9. ולקנות מודם שלא ממש הצלחתי להבין אילו תומכים ואילו טובים יותר. אני הייתי מעדיף מודם עם Gigabit ethernet בשביל תאימות להמשך. אבל אני לא ממש הצלחתי להבין איך בודקים תאימות לבזק. אם לא הייתי ברור אז הכוונה שלי לקנו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Cheif,

ה-TL-WR541G של TP-LINK הוא אמנם לא הנתב הכי חזק בשטח, אבל במחיר של 99 שקל הוא יכול לשמש SWITCH ו-AP ממש לא רע. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4495

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by steelmanx,

אני מעוניין לקנות כרטיס רשת עם טווח גדול. דרישות: תומך בתקן N. תומך במערכות הפעלה ווינדוס מקינטוש ואובונטו לינוקס. תקציב עד 50$(קנייה מארה"ב). אשמח גם להסבר קצר על המשמעות של דירוגי האנטינות(DB).

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מנוי של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה עם PRIVATE BOX, הPB מחובר למודם של בזק VDSL של חב' DLINK כשהמודם של בזק במצב של BRIDGED ויש לי גם קו VOB שלהם. המוצר של בזק בינלאומי לא רע חוץ מכאשר אני מבצע סטרימינג מהמחשב לאקסטרימר שלי אני סובל מהמון המון קיטועים. החלפתי מיליון פעם את התדר, הזזתי את הראוטר (הוא בכל מקרה יושב במרחק של בקושי 3-4 מ' מהמחשב והPB). ניסיתי לדבר עם בזק בינלאומי שיתנו לו את הפורטים שלו ואני אפתח אותם בנתב שלי וכך הPB יהיה מאחורי המודם של בזק אבל הם מסרבים בתוקף לעשות זאת. אם אני שם את המודם של בזק לפני הנתב של בזק בינלאומי - PB - אני לא יכול להשתמש בשירותי הטלפון שלהם כיוון שאין לי את הפורטים שהוא משתמש. הפיתרון היחידי של בב"ל הוא שאני אחליף …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אוקיי אז אחרי שלקחתי תעצה שלכם והלכתי להחליף מודם ל600 e (זה שמתחבר לחשמל ישירות לא דרך המחשב) אני בא משחק לי יום יומיים במחשב ושוב פעם הבעיה המחרפנת חוזרת ומכה בי שנית,עכשיו המודם לא יוצא מסינכרון אלה נשאר רגיל ואני צריך שוב פעם לחזור לחייגן ולהתחבר,זה מחרפן זה משגע ולי אין מושג קלוש מה לעשות. תעזרו לבן אדם שלא יודע כבר מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by Cheif,

מספר עדכונים ל-רשימת נתבי ה-VDSL. התווסף לרשימה דגם חדש של חברת D-LINK המכונה DSL-G255 הכולל כניסת WAN עצמאית (1G) ותמיכה במודם 3G. עלותו - כ-330 שקל. בנוסף, ה-AVM 7360 (תומך בוקטורינג עם שתי כניסות LAN של 1G ושתיים של 100M) זמין בארץ במחיר של כ-600 שקל. לעומת זאת ה-ZyXEL VMG1312 (שנסקר על ידי) כבר אינו זמין בארץ.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, כיום אני מחובר עם הספקית 013BARAK (נטויזין), אני משלם להם 59ש"ח בשביל 1.5 מגה . עכשיו דברתי עם 012 SMILE (אינטרנט זהב), ויש להם כזה מבצע : אם אני קונה אינטרנט 3מגה אז אני מקבל 6. בקיצור דברתי איתם על זה , עכשיו הם רוצים 55 ש"ח בשביל אינטרנט 6מגה . אבל שאני עם 013BARAK עכשיו יש לי חבילת "Gamers", שזה אומר שנגיד אני משחק Mu | MapleStory ועוד כאלו שרתים מח"ול וחלק מהארץ לא יהיהו לי שם לאגים והמשחק יפעל חלק , לפי מה שהם אמרו לי ה"חבילה" הזאת מרחיבה לי רק את ההעלאה, זה באמת נכון ? תודה לכל הועזרים .! ואם נגיד יש לי עכשיו אינטרנט 3 מגה כמה העלאה יהיה לי ? ואם יש לי אינטרנט 6 מגה כמה יהיה לי ? (והמשחקי רשת זה באמת פועל עפ"י ההעלאה שלי?) וזה ישפיע על הראוטר? תודה רבה…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  22. עד לפני כמה חודשים היה לי בזק בינלאומי על הוט. עכשיו אני על בזק עם נטוויז'ן (באנדל של סלקום טי וי). כבר במעבר זה עבד פחות טוב (חלק מהזמן היה קצת איטי), אבל זה התדרדר כל הזמן ועכשיו זה עובד לאט 100% מהזמן. מדובר בהורדות משרתי הורדות מוכרים (nitroflare, uploaded). קודם הייתי מוריד על 10-12 מגה בייט לשניה, עכשיו 100 קיי.... יש סיבה לזה? בתמיכה של uploaded לא כ"כ יודעים מה לעשות, אבל זה איטי גם בשרתים אחרים אז סביר שלא הם אשמים בכל מקרה. עם נטוויז'ן עוד לא דיברתי. יש סיכוי שנטוויז'ן חוסמים/מגבילים משהו?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by tk4,

יש לי ראוטר שחור של אלקטל הוא ישן ישן.. משהו כמו בן 4 שנים של ADSL ואני כנראה עובר לכבלים... ויש לי 2 מחשבים וכשדיברתי עם אחד שהיה לו פעם ת'מודם הוא אמר לי שאם אני רוצה המודם הזה יכול לשמש כראוטר... זה נכון?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. יש לי נתב של בזק שעזרו לי להגדיר אותו כמודם. עכשיו אני מנסה לחבר את הנתב TPLINK עם OPENWRT לאינטרנט. יש לי שם משתמש (כולל סיומת שטרודל...) וסיסמא של הספק והכנסתי אותם לחייגן PPPOE, אבל משום מה זה לא מתחבר. למה זה לא עובד לדעתכם או מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לתשובה בהקדם. תודה עריכה: הסתדרתי בסוף

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  25. איך אני מגדיר העברת פורטים על כל כך הרבה פורטים http://support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=14187&p_created=1160516226&p_sid=QmnKf5li&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MSZwX3Byb2RzPTcsMjA4NyZwX2NhdHM9NTY2JnBfcHY9Mi4yMDg3JnBfY3Y9MS41NjYmcF9wYWdlPTEmcF9zZWFyY2hfdGV4dD1wb3J0cw**&p_li=&p_topview=1

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.