עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by idan23,

SL2-141 איך הרמת אבטחה שלו? האם הוא ראוטר טוב?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  2. המחשב: hp pavilion ze4907ea. ראיתי שטווח המחירים של הכרטיסים האלו הוא גדול מאוד- 80-800 ש"ח, ואין לי מושג להחליט איזה כרטיס לקנות. אם אפשר המלצה לכרטיס בטווח המחירים הנ"ל, רצוי אפילו קרוב יותר ל-100 ש"ח. תודה!!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by yairgold,

יש לי אינטרנט עם תשתית של HOT וספקית בזק בינלאומי מודם motorola וחיבור קבוע לאינטרנט (ללא חייגן) חיברתי את המודם ב-USB למחשב חיברתי את הXBOX עם כבל רשת מוצלב למחשב. ב- local area connection של החיבור USB איפשרתי שיתוף אינטרנט. (ז"א, ICS) והלכתי לXBOX לבדוק. עשיתי test connection. הכל עבד. נרשמתי לחודש חינם. שיחקתי קצת. וסגרתי את הXBOX. אחרי כמה שעות חזרתי והדלקתי את הXBOX ופתאום... לא עובד החיבור. test connection נכשל. כיביתי את הXBOX הלכתי לעשות restart למחשב. הדלקתי את הXBOX וזה עבד. הצלחתי להתחבר. היום הדלקתי את הXBOX, ושוב לא עובד. מה קורה פה ? כל פעם אני אצטרך לעשות restart למחשב ? מישהו נתקל בבעיה ? יש משהו שהייתי צריך להגדיר אחרת ?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  4. בכל המדריכים מסתכלים על 2 דברים: פיירוול של XP, וראוטר. אז ככה: אין לי שום תוכנת פיירוול, וגם הזה של XP מכובה. יש לי מודם DSL BFOCUS 270, שלא מקונפג כראוטר. מה שאומר שהוא אמור לפעול כמודם DSL רגיל, ולא לחסום שום דבר. אז לפי ההגיון לא אמור להיות לי LOWID באימיול. אבל יש לי LOWID. זקוק לעזרה, בבקשה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  5. אני עוזר לאחותי עם רכישת נתב וכרטיס רשת אלחוטיים למחשב נייד ישן (2003) מרשימת הנתבים באתר של CHIF מצא חן בעיני level one WBR3406TX בעיקר בגלל מחירו הנמוך אבל לצערי לא ראיתי בZAP כרטיס רשת אלחוטי של החברה שמקבל איזו המלצה טובה (חשבתי שעדיף שיהיו מאותה חברה) יש את הWPC0300 שנראה נחמד אבל החלטתי להתייעץ לפני רכישה מה אתם אומרים ? יש כרטיס רשת מחברה אחרת שעדיף לקנות (אני מעדיף PCMCIA) ? או אולי לעשות שינוי כיוון ולקנות גם נתב אחר ? התקציב שלה הוא בין 400 ל 500 תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. Started by LeftRight,

אני עושה חיפוש בגוגל ומופעים תוצאות אבל כשאני לוחץ על תוצאה כלשהי נפתח לי דף חדש "לא ניתן להציג דף זה" לא משנה לאיזה תוצאה נכנסתי.. נפתח דף: go.google.co.il לפני כמה ימים הופיעה הודעת בעיה של google installer ועשה לי שלח דו"ח שגיאות האם זה קשור?

7. Started by rabbit,

אם כן איך...

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. היי יש לי שאלה למי שיש את 013 בתור ספק , איך השירות שלהם ? איך הפינגים במשחקים ? איך ההורדות ? סה"כ הם סבבה ? דבר שני האם יש אפשרות לבחור מודם בהצטרפות לברק ? (אני מדבר על אינטרנט מהיר בכבלים) ואם כן איזה מודם מומלץ ? איזה הם מביאים ? יש ממש הבדלים בין המודמים השונים של הספקים ? תודה רבה !!!!

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  9. שלום לכולם, לי ולעוד הרבה ישראלים יש בעיה של rbbish data כשאני מוריד מהתוכנה ביטורנט. בינתיים כל הקבצים שניסיתי חוץ משנים לא יכלו לרדת בגלל הבעיה, הפאקטים שנשלחים פגומים, ולכן כשהתוכנה מורידה אותם היא ישר מוחקת אותם ואז מ 2.2 אחוז לדוגמה, הקובץ יורד ל 2.1 אחוז, ככה עולה ויורד וזה לא נגמר.. בתוכנה כתוב לדוגמה בקובץ של סרט ששמתי להורדה שהורדתי 3 ג'גה שמתוכם 2.5 הם rubbish data. כשהסרט בפועל הוא 700 מגה אבל ירדו רק 500 כי 2.5 נמחקו. התקשרתי לספקית ושלחתי להם קובץ של 5 trace -ים שעשיתי ואמרו לי שאין בעיה בצד של הספקית ושהם לא יודעים. המוזר הוא שחברים שלי יכולים להוריד כל מה שאני לא יכול וניסיתי כבר לחבר את המודם ישירות בלי הראוטר, להחליף אנטי וירוס, להחליף את הפורט , להחליף …

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by hm123,

האם יש אצבע usb שתתאים לויסטה אולטימית שתשמש בתור מודם אלחוטי

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by nore0,

במחשב של אחי יש את החיבור ADSL המודם והראווטר ובמחשב אצלי עשיתי פירמוט צריך להגדיר בשני המחשבים ? או רק במחשב שלי ? ואיך מגדירים ?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by MichaelK,

כמה כרטיסי רשת צריך? 1 בכל מחשב או שמספיק שיש באחד מהם?? דחוף אני בדיוק עומד לצאת לבזק סטור עריכה: קחו בחשבון שהקו שאני מתכוון להשתמש בו נמצא במחשב הישן שבו אין כרטיס רשת

13. Started by newb,

היי, יש לי אינטרנט שאני מקבל בחינם מהעבודה והוא אוהב להתנתק כשלא צריך ומהעבודה לא מוכנים לטפל בבעיה - אומרים שהכל תקין. אני רוצה לקנות אינטרנט נורמלי - חשבתי על בזק, מה אתם אומרים? המהירות תיהיה 1.5M, עד כמה לדעתם אוכל לרדת במחיר? (באתר שלהם מציעים ב630 שקל לשנה (52.5 שקל בחודש בממוצע)) תודה רבה לעוזרים

14. Started by .rootsecret,

how can i connect to the internet withe tha cable connection . what kind of connection do i need when it works withe L2TP protocol . i will be happy to get help . thanks alon m.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. משום מה קצב הDOWNLOAD מגיע לכ20KB אני מחובר ל2 מגה בבזק שום תוכנת הורדה לא פועלת יש דרך לגלות אם מישהו משתמש ברשת ולחסום אותו?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by TiGeRGuY,

שלום לכולם! עד לפני כמה חודשים הייתי מאוד מרוצה מ 013. לפני כמה חודשים התחילה לי בעיית האיטיות בשיתוף קבצים, היו תקופות קצת יותר טובות והיו תקופות פחות טובות, אך הפורטים היו פתוחים. היתה תקופה של איזה חודש שלא הורדתי ואני פתאום רואה שהפורטים שמוגדרים לתוכנות השיתוף סגורים (למרות שהם היו פתוחים בפעם האחרונה שנכנסתי לתוכנת השיתוף ולמרות שהם פתוחים בראוטר). ברק מנפנפים אותי ואומרים לי שאני יתקשר לבזק שיעזרו לי לפתוח פורטים בראוטר, ושאני אומר להם שוב ושוב שהפורטים פתוחים וזה עבד לפני כמה זמן ופתאום הפורטים סגורים מבלי שנגעתי בכלום והבעיה היא בשני המחשבים ברשת, הם אומרים לי שאולי זה משהו בתוכנה שאני משתמש ושהם לא תומכים בשיתוף קבצים למרות שלא ביקשתי תמיכה בתוכנה. העניין הז…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by Las@Vegas,

שלום לכל הקהילה, אני חדש כאן אני רציתי לשאול כמה דברים בנוגע להקמת אינטרנט אלחוטי. אני עובד נכון להיום בבית עם מחשב נייד יחיד. (קישור למפרט למטה). http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=25&subcatid=27&prodid=33&keySearch= אני מניח שאני לא צריך כרטיס PCMCIA מאחר שיש לי כבר כרטיס רשת מובנה בתוך המחשב (תקנו אותי אם אני טועה). יש לי מודם כבלים של מוטורולה דגם SB4200 שדרכו אני מתחבר היום לאינטרנט. אז לפי מה שאני הבנתי על רשתות אלחוטיות אני רק צריך נתב אלחוטי שיחובר למודם הקיים שלי. אני עדיין לא הבנתי מהו "המקבל" במחשב הנייד, משום שלא קיבלתי אנטנה או מכשיר קליטה אחר אז אם אפשר להבהיר לי את הנקודות... ואני מבקש אם אפשר גם לקבל המלצות לנתבים אלח…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  18. לי הייתה בעיה שלא יכולתי ממחשב אחד להיכנס למחשב השני בקבוצת העבודה שהגדרתי וניסיתי כמעט הכל מהמדריך לפתרון בעיית שיתוף: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htm והדבר היחיד שפתר שמצאתי ממקום אחר היה הגדרה חסומה מהמחשב שחוסם: התחל-הפעלה-regedit HKEY_LOCAL_MACHINE-SYSTEM-CorrentControlSet-Control-Lsa בתוך Lsa לחץ פעמיים על restrictanonymous ושנה את הערך ל-0. מצאתי במחשב החוסם את הערך 2 ובמחשב שלא חוסם ערך 0 שיניתי ל-0 ועכשיו אני יכול להשתמש במשאבי רשת שלו.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by The Dom,

אהלן, בהמשך של הת'ראד הקודם שפתחתי שלא ממש עונים שם, אני מחפש ראוטר אלחוטי עד 1000 שקל, לבית של 4 קומות. רק מחשבים ניידים ישתמשו בזה. התשתית היא כבלים.(אני חושב ) תודה רבה.

20. Started by Einat,

שלום! אני מנסה להקים רשת מקומית בין מחשב נייח שמחובר בכבל לראוטר, למחשב נייד שמוחבר לראוטר אלחוטית משום מה, במחשב הנייח אין לי אפשרות לשנות את שם ה- workgroup (הוא ב- greyed out) דרך המאפיינים של my computer למרות זאת הצלחתי לשנות את שם ה- workgroup דרך אשף הקמת רשת ביתית, אבל למרות שהשם שונה לא נראה כאילו המחשב מזהה שהוא חלק מרשת אחרת, וכאשר ניסיתי לשתף מדפסת קיבלתי הודעת שגיאה: printer settings could not be saved. operation could not be complited חשוב לציין שיש פינג בין המחשבים והבעיה היא בעצם שלא ניתן לשתף משאבים בינהם רעיונות?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by avihy_1989,

שלום אני רוצה לשתף את המחשבים ברשת הביתית שלי לי יש מחשב עם WIN7 X64 ועוד שני מחשבים עם WIN XP PRO עכשיו תמיד שהיתי משתף בינינו כאשר לכולנו היה WIN XP לא היה לי בעיה עכשיו אני יוצר תיקיה שאני רוצה לשתף אותה בין כולנו למשל את כל הכונן אז עשיתי במיפוי Avihay-pc\d\\ {לפי שם המחשב} ונכנסתי במחשב שאני רוצה לשתף להוסיף את הכתובת הזאתי במיפוי ואז הוא בא להתחבר והוא מבקש שם משתמש וסיסמא ועכשיו אין לי לזה לא שם משתמש ולא סיסמא מישהו יודע איך משתפים ביניהם או שעשיתי משהו לא טוב

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  22. Started by mosheli,

שלום, הבנתי של- win64bit לא ניתן לחבר מודם USB והאלטרנטיבה היא כרטיס מודם רשת. מישהו יכול לתת לי פרטים מה זה בכלל? ההבדל בינו לבין מודם רגיל USB? הבדל במחירים? האם ספקי התשתית מתעסקים איתו ופרוצדורות על זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  23. שלום , עשיתי לפי המדריך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והכל סבבה , יש לי רשת ביתית שיתןף קבצים. מה שאין לי זה אינטנרט במחשב השני. מה שמצחיק שכן מופיע לי בחיבורי רשת - INTERNET GATEWAY של הספק שלי (נטוויזן), אפילו עשיתי PING ל-IP שנתתי לו והכלך בסדר. עשיתי גם פינג ל- IP של המחשב המחובר לאינטנרט והכל בסדר. מה שמופיע לי בעת פתיחת חלון של אקספלורר :" לא ניתן להציג דף זה".... שני המחשבים עובדים על וינדוס XP SP2. מה עלי לעשות???

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by kfirkb,

ברשותי מהירות של 5mb ומוריד דרך מקבוק שמחובר אלחוטית לראוטר ועם תוכנת Transmission עד לפני חודש הורדתי במהירות גבוהה שנעה סביב 300-500. לאחרונה מהירות ההורדה נעה בין 2-30 ולא מצליח לגלוש במקביל כאשר התוכנה מורידה במהירות המגוחחת הזאת. אבל כאשר אני לוקח את המחשב למשרד או לחבר שמהירות הגלישה שם זהה לשלי בבית ( 5mb) אני מוריד במהירות של 300-500 מה שאומר שאין לי בעיה במחשב ואף מצליח לגלוש במקביל להורדה. בשיחה עם מוקד תמיכה של נטויזין הם בדקו את מהירות הגלישה שלי בבית והיא יצאה תקינה. מה זה יכול להיות? יש לציין שאני לא נוהג לשתף הרבה אלה בעיקר להוריד ולמחוק אחרי ההורדה (חוסר מקום פנוי בדיסק). האם יתכן שבגלל זה ה IP שלי בבית סומן כרטיו נמוך וזו הסיבר למהירות הנמוכה?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים