עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by oshriko,

לאחרונה היו לי הרבה בעיות עם הראוטר ולא התחבר לי לאינטרנט - הוא תקופה ארוכה עבד כמו שצריך אבל עשיתי פורמט וגם ניתקו והחזירו אותי מבזק. כרגע אני מחובר תמיד והכל ( אחרי שהגדרתי בצורה חובבבנית את הראוטר) הראוטר שלי מחובר למודם אלקטל 5 נורות ואני לא יודע אם הגדרתי אותו כמו שצריך כי כמו שאמרתי שניתקו אותי מבזק והחזירו אותי וגם שעשיתי פורמט. אבל לא משנה באיזה תוכנה אני מוריד ההורדה מורידה מהר מאד ופתאום מפסיקה. אני מפעיל את ההורדה שוב והיא חוזרת להוריד יפה מאד אני יכול לגלוש באינטרנט כרגיל אך מהירות ההורדה מתאפסת. יכול להיות שזה מהראוטר? הוא גם עשה לי לאחרונה הרבה בעיות של ניתוקים שהאינטרנט בכלל הפסיק חיברתי תראוטר שוב לחשמל והכל חזר לקדמותו - אבל עכשיו כמו שאמרתי ההורדה מפסיק…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by MasteRoi,

שלום, ברשותי שני מחשבים מחוברים בינהם עם כבל מוצלב, ויש למחשב אחד אינטרנט והשני חולק אותו עימו. רציתי לדעת, אם יש אפשרות/תוכנה דרך כשלהיא.. לווסת את אחוזי השימוש באינטרנט.. למשל שהמחשב המשותף יגלוש רק עם 30% של משאבי אינטרנט.. מקווה שהייתי ברור, ושתוכלו לעזור לי! בברכה, רועי

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  3. יש לי 2 מחשבים, אחד שלא מחובר לאינטרנט, אני רוצה לשחק משחק ב LAN, עם איזה כבל אני צריך לחבר אותם, ואיך מגדירים את זה?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. Started by avidan28,

שלום יש לי פוקט עם כרטיס רשת אלחוטי של SPECTEC 11B ניטרלתי בנתב את כל ההגנות (WEP WAP) הפוקט מראה לי בתוכנה חיווי שלו קליטה מלאה ואיכות קליטה מלאה.הנתב מצידו מראה לי ברשימה האלחוטית מיספר IP 11B כלומר את הפוקט.לפי נתונים אלה יש תקשורת דו כיוונית בינהם.אבל כאשר אני רוצה לגלוש הדפדפן של הפוקט כותב לי באנגלית "לא ניתן להראות את העמוד הזה" THE PAGE YOU ARE LOOKING FOR CANNOT BE FOUND זו ההודעה המקורית תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by Lirans,

היי במקרה שמתי לב שבswitch על חלק מהפורטים כתוב lite rj. מה זה אומר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. התקינו לי אתמול בבית את הראוטר של אורנג' (סימנס מרכזייה כזאת של טלפונים ואינטרנט) הוא תקן N. יש כרטיס רשת אלחוטי מספיק חזק עד כדי שאני לא ארגיש בהבדל? עד עכשיו הייתי מחובר ישירות לראוטר, היום הראוטר עבר דירה לצערי... תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. אהלן,בעצם את ההזמנה כבר ביצעתי,אני רק מחכה שייתקשרו לקחת את פרטי האשראי. ורק עכשיו עלו לי מספר תהיות..דברים שלא חשבתי עליהם כמו : 1. יש לי עכשיו ראוטר של B-Focus מדגם 270 שהיה בעבר מודם,אבל עכשיו הוא עם חייגן ומשמש בעצם כראוטר לכל דבר,איך אני מחבר אותו ללינקסיס? אפשר בכלל לחבר ראוטר לראוטר? ואיך הלינקסיס יחייג אם ה b-focus בעצם מחובר קבוע? 2. האם בשביל לחבר שני מחשבים לרשת בבית עם הלינקסיס אני אצטרך בעצם כרטיס רשת אלחוטי בכל מחשב? כי התכוונתי לחבר מחשב אחד (המחשב שמחובר כעט לאינטרנט,מחשב האב בעצם) עם כבל ישירות לראוטר החדש,ואת המחשב השני בעזרת כרטיס רשת. שורה תחתונה : כמה כרטיסי רשת אלחוטיים אני צריך בשביל לחבר את שני המחשבים לרשת? כי לא בא לי לקנות עוד כרטיס רשת עכשיו,וב…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  8. האם זה נכון שעדיף כרטיס PCI מאשר USB כי יש לו אנטנה יותר גדולה וככה הקליטה והשידור יותר טובים? או שזה לא ממש משנה. ואיך הכ.רשת האלחוטי של אדימקס?(USB/PCI) אפשר חריגה קטנה בתקציב אם זה כרטיס ממש טוב ששווה את זה תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  9. פעלתי על פי הנעוץ (המדריך שנמצא ב'מדריכים' לא רלבנטי לגבי מפני שאני עובד עם שני כרטיסי רשת במחשב הראשי) וכלום לא עזר!! אז ככה: במחשב הראשי יש XP PRO ובמחשב השני (לקוח) יש WIN2000PRO במחשב הראשי יש שני כרטיסי רשת ובמחשב הלקוח יש כרטיס רשת אחד. חיבור באמצעות מודם אלקטל ADSL, כבל רשת מחובר ישירות מהמחשב הראשי למודם. החיבור למחשב הלקוח לראשי בעזרת כבל מוצלב. לאחר שפעלתי בדיוק על פי הנעוץ לא יכולתי ליצור חיבור רגיל לאינטרנט מהמחשב הראשי, במהלך ההגדרות החיבור נותק ומאז לא התאפשר חיבור. ניסיתי אפילו את אשף ההתקנה הקיים ב-XP ולא עזר מפני שדווקא ב-WIN2000 זה לא תופס. מה קורה כאן? האם בגלל שמדובר ב-WIN2000PRO? אנא, אבקש הסברים מנחים ולא כלליים.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  10. אני רוצה לאחסן אתר וסרטוני וידאו, ואני זקוק ל 150 מגה. כבר ראיתי המון חברות המציעות, הבעיה שרובם בעצם "סוכני מכירות" של שרת בחו"ל, ככה שתמיכה, אמינות וכל מה שקשור בזה- תכלס אין. אני זקוק לחברה אמינה,מהירה, וטובה, ולא יקר... מישהו מכיר ויכול לעזור ? תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by xlSnaK,

3 דברים שזקוקים להם בעת חיבור רשת? תודה.. זה דחוףף [=

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  12. Started by unateazy,

שלום לכל המומחים! אחרי שבעזרת פורום מפרטים קניתי מחשב חדש (תודה רבה לכל הנוגעים) הגיע הזמן לחבר אותו לאינטרנכ - הבעיה מתחילה בכך שיש לנו בדירה כבר מחשב אחד - (אנחנו שלושה שותפים ) שמחובר לאינטרנט בכבלים (מודם - terayon tj715) המחשב שלי ועוד מחשב ניד . אמרו לנו שאנחנו צריכים ROUTER ושזה לא מסובך אבל אף אחד מבינינו לא באמת מבין אז השאלות שלנו הן - -איזה רותר לקנות (...ואיפה וכמה גם לא יזיק) -אם זה יעלה לנו יותר בתשלום לספק אינטרנט (ואם כן - איך עושים שלא...) -איפה מוצאים מדריך לכל העסק הזה שמדבר גם לאנשים שתקועים בעידן ה-COMODOR64 ? כל עזרה תתקבל בברכה - גם הפניות לשאלות אחרות בפורום (ניסינו לקרוא קצת לפני אבל נאבדנו מהר מאוד) תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by qwerty1111,

בבקשה עזרו לי הלגדיר את הDNS הסתבכתי עם זה: בשלוש כרטיסי רשת: במחשב ראשי---- כרטיס רשת שמתחבר למודם ADSL של אינטרנט זהב אחד שמתחבר למחשב לקוח! לקוח------ ואת הכרטיס רשת במחשב לקוח בתודה מראש!!!!!!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  14. Started by ashkenazone,

אהלן, יש לי 3 מחשבים ביניהם אני רוצה לשתף אינטרנט, קבצים ומדפסת. מישהו יכול לכוון אותי למדריך הנכון? יש לי שיתוף אינטרנט כרגע בין המחשבים ברשת חוטית, אך יש לי גם אמצעים אלחוטיים, אני אשמח לקבל מדריך גם לרשת חוטית וגם אלחוטית. תודה.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  15. Started by Nahum2,

טוב אז ככה יש לי אינטרנט מהיר של ברק.הוט ב מהירות 750K לאט אבל זה מה יש ביינתיים. אני משתמש במודם של חברת THOMSON ויש לי משב 3200+ GF6800עד XPSP2 הבעיה שלי היא ש כאשר אני מנסה להתחבר לשרתים של משחקי MMORPG בין השעות 10:30 בבוקר ל 04:00 בבוקר למחרת אני מקבל פינג של 3000 ויותר. לדוגמה:אני משחק בWOW השעה 10:25 הפינג שלי 200 (נורמלי) כעבור עשר דקות הפינג שלי כבר 2000 ו כעבור 10 דקות נוספות הוא מרקיע שחקים. אותו הדבר קורה גם עם CABAL ONLINE CONQUERONLINE ועוד... יש עצה? ניסיתי לחפש וירוסים ו SPY בעזרת MCAFEE ו SBS&D לא ממש עזר...

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. שלום לכולם ,פעם ראשונה שאני מתקין ללקוח את הראוטר הנ"ל והסתבכתי לגמרי עם ההגדרות שלו המודם הוא מודם כבלים terayon pptp עכשיו ההגדרות הולכות ככה: (הספק אגב הוא ברק) זה היוזר בברק pptp account: pptp password: זאת הסיסמה host name: מה זה? service ip adress:ושוב מה זה? my ip adress: גם זה...(איי פי של המודם? ) my subnet mask: חובה למלא? connection id: נשאר על 0 אופטימלי mtu:ידוע connect on demend:ידוע בבקשה עזרה.. :-\ רק לבעלי הראוטר הראוטר הזה משוגע!

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  17. אני חושב ששמעתי פעם על דבר כזה: סוויץ' שמחובר למודם במצב ראוטר ובחלק מהמחשבים ניתן רק להכנס לכוננים ברשת ללא אפשרות לגלוש. איך זה מתבצע מעשית? :s05:

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by looli,

הייתי רוצה לדעת האם ניתן לשנות את טווח הכתובות בראוטר אלקטל ששודרג ל פרו ואם כן כיצד.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by avvvi,

בשרת שלי רץ כרגע apache 1.3.41 אני רוצה לשדרג אותו ל2 או 2.2 מה בעצם מונע ממני לשדרג את הapache ? יכולות להיות לי בעיות מסוימות ? או תאימות לאתרים או משהו ? אני יודע ששדרוג ל PHP5 וMYSQL5 יכול להיות בעיה מצד האתרים אבל איזה בעיות בעצם יכולות להגרם לי משדרוג ה apache ?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by yp3,

חייבים להאריק את הסיכוך אחרת זה לא שווה כלום? בשקעי רשת יש שני חריצים מיותרים - האם זה נועד שיחברו אליהם את חוט הברזל של כבל הרשת? שאלות בסיסיות, אבל אם לא תשאל איך תדע?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  21. יש לי ראוטר של 2Wire (דגם - 1100) כאשר מחשב אחד מחובר אליו ישירות עם כבל רשת, ומחשב אחר מחובר דרך קו הטלפון (HPNA). מהיום בבוקר, במחשב המחובר ישירות לראוטר, הגלישה הפכה להיות מאוד מאוד איטית, בין אם זה בגלישה או בהורדת קבצים, כאשר במחשב השני (המחובר דרך שקע הטלפון) הגלישה רצה והכל כרגיל. הסיבה לאיטיות, לדעתי, היא שמשום מה מהירות ההעלאה מוגבלת ל2-1K - שמתי לב לכך כאשר האימיול פעל והוא לא העלאה ביותר מ1-2K כאשר במצב רגיל הוא תמיד מעלה עד לקצב שאני מגביל אותו, בסביבות 11-15K. (כנ"ל גם בutorrent). עכשיו מה שמוזר כאן זה שבמחשב השני הוא מעלה כרגיל ואין שום בעיה, כך שהבעיה לא בספק ולא בתשתית. הבעיה גם לא במחשב כי חיברתי לו מודם אחר (Samsung AHT E-300) והגלישה חזרה להיות תקינה. כ…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by Zadu,

השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת באיזה תדר(גה"ץ) פועל הראוטר שלי ו הטלפון האל-חוטי ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  23. Started by yofri,

יש לי בעיה עם שיתוף אינטרנט באמצעות ICS לאורך זמן. אני מצליח לשתף אינטרנט באופן מושלם בין שני המחשבים לאחר ביצוע האשף או הגדרות ידניות, אך השיתוף מחזיק מעמד רק עד לפעם הבאה בה אני מבצע איתחול במחשב הראשי, ואז אני נאלץ להגדיר הכל מחדש (למרות שההגדרות לא שונו כלל). יש לציין שאין כל בעיה עם שיתוף הקבצים בין שני המחשבים, אלא רק עם האינטרנט. שני המחשבים פועלים עם XP PRO, מודם רשת ECI. תודה מראש על עזרתכם. :-*

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  24. Started by owen,

מישהו יודע מה הGATEWAY של בזק לחיבור L2TP?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. בעיה- יש לי מחשב נוסף בבית עם כרטיס אלחוטי של דילינק הגדרתי MAC הגדרתי WPA זה פועל, אבל לפעמים זה לא מוצא את הרשת [חדר ליד, אות שידור מקסימום] וגם אם זה מוצא זה לא מתחבר אוטומטית איך אני מגדיר שזה יישאר מחובר לרשת? שאלה- אם אפשר ואם כן אז איך.. להגדיר רשת בין שני מחשבים באלחוטי ככה שאפשר יהיה לשתף קבצים בין המחשבים.?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.