רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
קניתי הארדיסק WD 500 GB שמיועד לרשת עכשיו ניסתי להפעיל אותו ב USB , אבל כשאני מכנסי את כבל ה USB אף מחשב בעולם לא הגיב כאילו כלום לא קרה עכשיו ניגש לשאלה החשובה !!. יש לי שלושה מחשבים שבכל אחד מהם יש כרטיס רשת אחד ! ויש לי ראווטר אלחוטי של בזק איך אני יכול לשתף את ההארדיסק עם כולם ?? כך שהוא יראה בתוך המחשב שלי של כולם כהארדיסק משותף תודה מראש לכל מי שיעזור ממש תודה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מחשב מספר 1 ומחשב מספר 2 מחוברים באותה רשת. נגיד ואני מגדיר בראוטר שכל תקשורת שמגיעה בפורט שהביטורנט משתמש בו, תופנה למחשב מספר 1. עכשיו אם אני מנסה להוריד משהו בביטורנט ממחשב מספר 2, אני לא אצליח?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום יש לי בחדר שני מחשבים אחד חדש שמחובר לאינטרנט ברשת אלחוטית, ועוד אחד שגם הוא מחובר לפעמים (אני מעביר פשוט את הLAN USB.) אני רוצה להעביר את כל מה שבמחשב הישן למחשב החדש ולפרמט את הישן. אז אני רוצה לעשות שיתוף קבצים, לא גם שיתוף אינטרנט. המדריך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יעזור לי? את המדגריך הזה אני צריך לאחר שאני אפרמט את המחשב הישן כרגע אני מעוניין רק בשיתוף קבצים. תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
והסבר מפורט יותר: לאחרונה, כאשר אני מתחבר לאמיול (ניסיתי TLN, EXTRIM וכן אמיול מקורי) מגיע שלב שהוא פשוט מונע את הגישה לאינטרנט. האינטרנט מחובר אבל אני לא יכול לגלוש בשועל או באקספלורר כי אני מקבל הודעת שגיאה כאילו האינטרנט מנותק. גם כאשר אני יוצא מהמיול הבעיה נשארת האינטרנט מחובר אבל שום דף נט לא עולה. המוזר הוא שגם אם אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר אני עדיין לא יכול לגלוש כי הדף מציג הודעת שגיאה שהנט מנותק. הפיתרון היחיד הוא לעשות RESTART למחשב. בדקתי וירוסים עם NOD32 ורוגלות עם AD-AWARE, SPY-DOCTOR ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה וכלום. בצעתי RESTOR של הרג'יסטרי ללפני שבועיים שיניתי את כתובת ה DNS (לא שיש ככל הנראה קשר אבל בכל זאת) והבעיה עדיין קיימת. . קצת פרטים:אמיול נמצא ב…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום יש לי פוקט עם כרטיס רשת אלחוטי של SPECTEC 11B ניטרלתי בנתב את כל ההגנות (WEP WAP) הפוקט מראה לי בתוכנה חיווי שלו קליטה מלאה ואיכות קליטה מלאה.הנתב מצידו מראה לי ברשימה האלחוטית מיספר IP 11B כלומר את הפוקט.לפי נתונים אלה יש תקשורת דו כיוונית בינהם.אבל כאשר אני רוצה לגלוש הדפדפן של הפוקט כותב לי באנגלית "לא ניתן להראות את העמוד הזה" THE PAGE YOU ARE LOOKING FOR CANNOT BE FOUND זו ההודעה המקורית תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להגדיר חייגן בויסטה לחיבור אינטרנט על תשתית הוט שהספק הוא הטכניון מי שיודע איך עושים אני אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, קוראים לי אבירם, אני חדש פה :-) עיינתי קצת בפורומים כאן ואני חושב שיש כאן אחלה פורום! בכל מקרה, תהיתי אם תוכלו לעזור לי בבעיה עם ראוטר? אני בטוח ששאלו את זה מליוני פעמים בעבר, אבל תוכלו להקדיש 2 דקות מתשומת לבכם, אשמח מאוד ואודה לכם. כידוע, הרבה ראוטרים עושים בעיות עם תוכנות שיתוף כמו אימיול, עכשיו העניין הוא שגיליתי מה הבעיה: אני צריך לפתוח שני פורטים, אחד TCP ואחד UTP כמדומני. עכשיו העניין הוא שאין לי מושג איך אני פותח אותם. תוכלו לעזור? תודה מראש! אבירם.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם זה נכון שעדיף כרטיס PCI מאשר USB כי יש לו אנטנה יותר גדולה וככה הקליטה והשידור יותר טובים? או שזה לא ממש משנה. ואיך הכ.רשת האלחוטי של אדימקס?(USB/PCI) אפשר חריגה קטנה בתקציב אם זה כרטיס ממש טוב ששווה את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לנקודות חמות בסביבה שלי[= אוקי אני צריך שיהיה מאייבורי או ksp ..... ושיהיה בטווחה עד 100 שקל(אפשרות חריגה קטנה) תודה לעוזררים ותגידו כמה מטרים זה קולט
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אם נגמר לי האחריות על הראוטר EDIMAX 6104K-BR מה עושים? הראוטר לא תקין,שיש עומס הוא מנתק תאינטרנט...(שהאיימול פועל)... נגמרה האחריות לפני שנה..יש מה לעשות? או רק אם החנות שממנה קניתי נותנת אחריות אחרת ממה שכתוב על המדבקה? כמה זמן זה אחריות יצרן על הראוטר ? אולי לכל החיים ואני לא יודע ?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית בין כמה מחשבים בבית. אצלי נמצא הראוטר הראשי ואליו מחוברים שאר המחשבים. פעם כשרציתי לשחק מחשב אחד מול השני, הייתי שם בMULTIPLAYER את הIP של הראוטר והכל היה פועל. עכשיו זה עדיין פועל אבל כשאני מתחיל את המשחק, ממש על ההתחלה זה מתנתק ורושם לי The conect is filed או משהו בסגנון. מישהו יודע מה הבעייה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 3 מחשבים ביניהם אני רוצה לשתף אינטרנט, קבצים ומדפסת. מישהו יכול לכוון אותי למדריך הנכון? יש לי שיתוף אינטרנט כרגע בין המחשבים ברשת חוטית, אך יש לי גם אמצעים אלחוטיים, אני אשמח לקבל מדריך גם לרשת חוטית וגם אלחוטית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
מניש? איזה שבוע לא הייתי באתר חח אבל לא משנה... עכשיו שמעו נכון8 יש ת'הורדות של הישירות מאינטרנט,אז בזמן האחרון הורדתי סתם מודים ובגלל שתיכננתי להוריד מלא אז ראיתי אופצייה בחלון של ה"שמירה,פתח,בטל" שישמור אוטומטית בלי להראות חלון השמירה ובלה בלה... אז עכשיו אני לא מוצא את הדרך להחזיר את זה כי עכשיו אני רוצה שזה יוריד למקומות אחרים ואני לא מוצא ת'אופציות...איפה משנים,מה משנים פלייז תעזרו לייי
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לעתים תכופות (תכופות מדי), באמצע הגלישה באינטרנט אני לא מצליח פתאום לפתוח דפים חדשים כאילו שאין יותר חיבור לאינטרנט. אבל, למעשה אני עדיין מחובר לאינטרנט, מכיוון שאני מצליח להמשיך להוריד קבצים מהאינטרנט באמצעות מנהל הורדות. אני מצליח לפתור את הבעיה, באופן זמני, באמצעות פתיחת הדף של הראוטר של אלקטל http://10.0.0.138/index.htm (הדגם הוא SpeedTouch 510). לפעמים יש צורך ללחוץ על ניתוק וחיבור, אבל בד"כ מספיק רק לפתוח את הדף של הראוטר כדי שהבעיה תסתדר עד שהיא תופיע שוב (לפעמים אחרי כמה דקות בלבד). אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4, ואני מגדיר למחשב IP קבוע דרך ההגדרות של הכרטיס רשת (הבעיה הייתה קיימת גם כאשר קיבלתי מהראוטר IP באופן אוטומאטי). איך אפשר לפתור את הבעיה? יש …
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום מדובר במקום העבודה שאלה 1 מדובר בכמה מחשבים שמחוברים למודם \ נתב יש לי במשרד נקודת איטרנט שמחוברת למודם הבאתי מחשב ישן חיברתי אותו התקנתי את כרטיס הרשת והכל עבד עד עכשיו הייתי מחובר לאינטרנט והכל היה בסדר בלי ססימא בלי כלום הייתי לוחץ על האקספלורר והאיטרנט היה עובד המחשב קרס והבאתי אחר פרמטטי את הדיסק הכנסתי את הכרטיס רשת הקודם והתקנתי את WIN XP עכשיו המחשב תקין ואני לא מצליח לגלוש. אני יכול לקרא לטכנאי שלנו אבל עד שהוא יואיל בטובו להגיע אני אצא לפנסיה. איך אני מתחבר חזרה ? שאלה 2 אם אני לוקח את המחשב שלי מהבית למקום אחר ,האם אני יכול להתחבר לאינטרנט על שם המנוי שלי או שזה תופס רק בבית שלי תודה
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי חברה בשעה טובה אני קונה מחשב נייד.. עכשיו יש בעיה קטנה, ברצוני לחבר את המחשב בבית ואת הנייד לאינטרנט. אני כרגע מחובר ל-ADSL במהירות של 1.5 ויש לי את הנתב הקווי הרגיל מבזק סטור, הבנתי שאני זקוק לנתב(ראוטר) אלחוטי בכדי להקים את הרשת הביתית.. השאלה שלי היא מה אני צריך בדיוק? יש כל כך הרבה סוגים ואני לא בקיא כלל וכלל.. הייתי בבזק סטור וראיתי שלהם יש ראוטרים של ASUS ושל SIEMENS, הם תומכים רק ב-ADSL ובזק נותנים עליהם שנה אחריות. מצד שני ראיתי בזאפ, שיש ראוטרים שונים שמאפשרים חיבור ל-ADSL וגם לכבלים ועם שלוש שנות אחריות, ראיתי גם שיש כאלה משולבים ויש כאלה אלחוטיים.. התקנים שונים.. עוצמות.. וכו'. בגדול, איזה חברה נחשבת טובה בתחום ? מה הסכום הסביר להשקעה על נתב לרשת ביתית רגיל…
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם ניתן לשנות את טווח הכתובות בראוטר אלקטל ששודרג ל פרו ואם כן כיצד.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
דגם : BR-6104K תאור: נתב (ROUTER) לחיבור ADSL/CABLE מתוצרת Edimax כולל 4 יציאות 10/100 המרצדס הטייוואני- מאפשר חיבור של מספר מחשבים בו זמנית או בנפרד לחשבון אינטרנט אחד, במידה ויש לכם יותר ממחשב אחד בבית/עסק ואינכם רוצים לשלם עבור חשבונות אינטרנט נוספים המוצר הזה הינו הפתרון המושלם. תומך בחיבור אינטרנט מהיר ADSL בזק או אינטרנט של חברות הכבלים (ערוצי זהב, תבל, מת¨ב). * החיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן. רשום שהחיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן למה הכוונה ואיך אני מבטל את החייגן ואיך ה firewall של הדגם הזה האם הוא ניתן לשדרג האם הוא נותן אבטחה טובה? 3. האם ניתן לשנות את ההגדרות ההאבטחה שלו או אפילו לבטל אותו בכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
בשרת שלי רץ כרגע apache 1.3.41 אני רוצה לשדרג אותו ל2 או 2.2 מה בעצם מונע ממני לשדרג את הapache ? יכולות להיות לי בעיות מסוימות ? או תאימות לאתרים או משהו ? אני יודע ששדרוג ל PHP5 וMYSQL5 יכול להיות בעיה מצד האתרים אבל איזה בעיות בעצם יכולות להגרם לי משדרוג ה apache ?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ראוטר בבית(כמובן שהכל תקין ונבדק עם מחשב נייד/PSP) אך יש לי מחשב שהוא דלת מול דלת בחדר ממד וגם כאשר הדלתות פתוחות הקליטה על הכי נמוך שזה 1MB העברה במקום 54MB. מה ניתן לעשות כדי לשפר את הקלטה? חשוב לציין כי קירבתי את ה"קולט" קרוב ככל הניתן.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת באיזה תדר(גה"ץ) פועל הראוטר שלי ו הטלפון האל-חוטי ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה למי שיש את 013 בתור ספק , איך השירות שלהם ? איך הפינגים במשחקים ? איך ההורדות ? סה"כ הם סבבה ? דבר שני האם יש אפשרות לבחור מודם בהצטרפות לברק ? (אני מדבר על אינטרנט מהיר בכבלים) ואם כן איזה מודם מומלץ ? איזה הם מביאים ? יש ממש הבדלים בין המודמים השונים של הספקים ? תודה רבה !!!!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
במחשב של אחי יש את החיבור ADSL המודם והראווטר ובמחשב אצלי עשיתי פירמוט צריך להגדיר בשני המחשבים ? או רק במחשב שלי ? ואיך מגדירים ?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני פותח פורטים לכתובת ip שלי ולמרות זו הפורטים נשארים סגורים הפעלתי בראוטר upnp בכל זאת הפורטים סגורים זה לא הפעם הראשונה שאני פותח פורטים בראוטר יש לי אותו כבר שנה יש לי כתובת שהגדרתי כקבועה כמובן תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-