עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ghosthunter,

איך אני יכול להגדיר את הZA שלי שיאפשר גישה לאינטרנט מהמחשב השני שנמצא ברשותי? (יש לציין שהאינטרנט עובד טוב כאשר התוכנה סגורה).

2. שלום יש לי שאלה דיי נובית אבל מאוד חשובה לי כי אני רוצה לקנות את זה על הבוקר... הראוטר WRT54GL, מתחבר ישירות אל המודם נכון? האם הוא מתחבר לאינטרנט מבלי צורך במחשב ראשי? כלומר אם יש לי 2 מחשבים בבית ואני מחבר את הראוטר למחשב הראשי, ואני רוצה שהוא יעביר אינטרנט למחשב השני שבבית, האם הוא תלוי במחשב הראשי? האם המחשב הראשי יהיה צריך להיות דלוק תמיד בשביל שהמחשב המשני יקבל אינטרנט? או שהמודם מתחבר לאינטרנט בעצמו, מבלי שום צורך למחשב ראשי ? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  3. יש לי רשת שמורכבת משלושה מחשבים ואני רוצה להגביל למחשבים מסויימים את ה Upload וה- Download. יש לי ראוטר של SMC והמחשבים מחוברים לראוטר. איך אני יכול לעשות את זה? תודה רבה! שי.

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  4. והסבר מפורט יותר: לאחרונה, כאשר אני מתחבר לאמיול (ניסיתי TLN, EXTRIM וכן אמיול מקורי) מגיע שלב שהוא פשוט מונע את הגישה לאינטרנט. האינטרנט מחובר אבל אני לא יכול לגלוש בשועל או באקספלורר כי אני מקבל הודעת שגיאה כאילו האינטרנט מנותק. גם כאשר אני יוצא מהמיול הבעיה נשארת האינטרנט מחובר אבל שום דף נט לא עולה. המוזר הוא שגם אם אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר אני עדיין לא יכול לגלוש כי הדף מציג הודעת שגיאה שהנט מנותק. הפיתרון היחיד הוא לעשות RESTART למחשב. בדקתי וירוסים עם NOD32 ורוגלות עם AD-AWARE, SPY-DOCTOR ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה וכלום. בצעתי RESTOR של הרג'יסטרי ללפני שבועיים שיניתי את כתובת ה DNS (לא שיש ככל הנראה קשר אבל בכל זאת) והבעיה עדיין קיימת. . קצת פרטים:אמיול נמצא ב…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by avi-shay,

יש לי 3 מחשבים בבית ורציתי לדעת איזה ראוטר (אלחוטי) כדאי ליקנות וגם איזה כרטיסי רשת (ל 2 מחשבים) אני צריך.. המרחק בין המחשבים הוא הקרוב יותר הוא 3 מטר והרחוק יותר הוא בערך 15 מטר... תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by g_s,

כשאני מנסה להכנס למחשב משותף ברשת הוא מבקש סיסמא, וככה זה אם אני מנסה להכנס גם עם המחשב השני לשלי.... חיפשתי שעות איפה מבטלים את הסיסמא אבל לא מצאתי... מישהו יכול לעזור לי תודה

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by ברק2000,

עכשיו יש לי אנטרנט במהירות 1.5 מגה ורציתי לדעת אם שווה לי לשדרג ל2.5 מגה ב10-15 שקלים בחודש תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. Started by Demon.M,

יש לי 3 מחשבים המחוברים ברשת עם מודם של בזק מסוג power net - par - 7200 מחשב עם ויסטה מחובר חוטי ואחרים(אקס פי) באלחוטי, הרשת והאינטרנת עובדים מצויין עם אקס פי ודרך ויסטה אני לא מצליח להיתחבר לשאר המחשבים מה אפשר לעשות עם זה ??? תודה מראש על התגובות!!!

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by GHOST,

עידכון: טוב אחרי בדיקה מעמיקה גיליתי שברגע שאני מתחבר לשרת דרך פורט מסויים (16567) לצורך משחק אני מקבל פינגים גרועים מאוד אבל אם אני מתחבר לאותו שרת דרך פורטים אחרים אני מקבל פינגים מהירים בהרבה הדבר נכון לגבי כל השרתים מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  10. בנוסף גם ירדה ההגבלה המגוחכת של מספר הportים המקסימלי שאפשר לפרוורד. רק חשבתי שכדאי לשתף, לא יודע אם זה פורסם כבר בעבר - יש שדרוג firmware שמאפשר את זה. http://61.31.72.100/amigoweb/download/CA6XR-GN.0924.00T.zip

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  11. ניסיתי וזה לא הולך ממש... יש לי מחשב עם 2 כרטיסי רשת, אחד מחובר לאינטרנט באמצעות חיגן והכרטיס השני מחובר למחשב השני עם כבל רשת רגיל. איך אני עושה את הרשת בינהם? עם XP זה היה פשוט. אבל עם VISTA זה לא הולך לי... תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by bd,

תשמעו אני צריך לפתוח פורטים לאימיולל איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  13. אני רוצה להתחבר לנקודות חמות בסביבה שלי[= אוקי אני צריך שיהיה מאייבורי או ksp ..... ושיהיה בטווחה עד 100 שקל(אפשרות חריגה קטנה) תודה לעוזררים ותגידו כמה מטרים זה קולט

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by elisivan,

בחדר אחד יש לי מחשב עם מודם של בזק מחובר לראוטר של levl one אינטרנט עובד הכל תקין בחדר נוסף (ממ"ד) יש מחשב נוסף שאני רוצה לחבר אותו לאינטרנט קניתי ראוטר של לינקסיס מדגם wrt160n v2 חיברתי אותו למחשב מה ושים מפה אילו הגדרות אני צריך ובאיזו תצורה הראוטר של לינקסיס צריך להיות אתם בטח שואלים למה אני לא מעביר כבל לממ"ד אז ככה אין דרך כזו כרטיס רשת אלחוטי לא קולט כלום בחדר הזה תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  15. יש לי מחשב אשר מחובר לסטרימר (מזרים) בסלון, הם מחוברים בכבל רשת וישנה תקשורת בינהם, רציתי לדעת איך אני מגדיר כך שאוכל גם לנצל את החיבור שהעברת קבצים בינהם, אני יודע שישנה אפשרות דרך הגדרת FTP רק שמשום מה זה לא עבד

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. שלום. אני עומד לקבל מחשב נייד עוד מעט, ואני רוצה לקנות עבורו כרטיס רשת אלחוטי. חיפשתי בZAP בשביל לקבל רעיונות ולהתרשם מהמחירים. אבל, העניין הוא שאני לא כל כך מתמצא באילו כרטיסים עדיפים על זולתם , עד כמה שאני מבין הטובים יותר הם מתוצרת EDIMAX, 3COM, D-LINK, LEVEL-ONE ,ושזה "ממש MUST" שיהיה לך תקן G. לכן, באתי לכאן בתקווה שתוכלו להמליץ לי על כרטיס טוב: * המחשב הנייד שאני עומד לקבל הוא IBM THINK-PAD T42 (בלי כרטיס רשת אלחוטי). * במעונות יש לנו ראוטר אלחוטי מתוצרת D-LINK , אני לא זוכר את הדגם, אבל הוא אמור לשדר בתקן G. * הגבול התקציבי הוא 250-300 ש"ח. * מה זה בדיוק PCMCIA? ולמה חשוב שהכרטיס יהיה מהסוג הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  17. אז, לפני שאתם ממהרים לשלוח הודעת "חפש בפורום" או "portforward.com" וכו' - אני יודע איך לקדם פורטים ואכן עשיתי זאת, הבדיקה של אימיול מראה שפורט הTCP שלי בסדר גמור (למרות שבאופן מיסתורי פורט הUDP לא מקבל אישור גם אחרי הפעלת DMZ בנתב וכיבוי כל הפיירוולים - אז אני פשוט מתעלם ממנו). מה שקורה הוא כך - אני מתחבר בערב, מקבל High ID והולך לישון שמח ומאושר, אבל כשאני קם בבוקר אני רואה שהחמור הארור קיבל איכשהו Low ID במהלך הלילה. אני משתמש בגרסה החדשה של הפרד (0.48a), ואני לא מצליח למצוא אופציה שתמנע מהתוכנה לקבל כך Low ID, או שלפחות תגרום לה להתנתק ולהתחבר חזרה כשזה קורה. יש מוד כלשהו שמאפשר פונקציונליות כזו? או שהבעיה נגרמת ע"י גורם שאני לא מודע אליו?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,יש לי(לאחותי אבל.. :) מחשב חדש,ואני שכחתי את הסיסמא שלי.. עכשיו ההורים שלי בחול ואין לי איך לעשות את זה..(הם מבקשים מספר חשבונית וכו'),האם אני יכול בעזרת תעודת הזהות לשחזר סיסמא?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  19. אני כבר יום שלם מנסה לבדוק אימייל, ומופיעה לי הודעת שגיאה של שרת עמוס, תנסה לרענן!!!! ולא עובד, עד כמה שאני מנסה!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי מודם USB ADSL, ואני מחובר דרכו לאינטרנט. אחותי מחוברת אלי בכבל. תמיד הצלחתי לחבר בין 2 המחשבים והגדרתי הכל כמו שצריך. שלשום נדפק לי המחשב, ונאלצתי לפרמט אותו, אולם אחרי הפירמוט אני פשוט לא מצליח לחבר ולהקים רשת ביתית בין שני המחשבים. גם לי וגם לאחותי יש חלונות XP עם SP2. כך שהבדלי גירסאות היא גם לא הבעיה. ניסיתי כבר הכל, הגדרתי ICS וגם ניסיתי להגדיר רשת דרך IP כלום לא הולך, תמיד מופיע 2 טלוויזיות עם X על ידן ("כבל רשת מנותק"). כאשר אני מכבה את אחד המחשבים, הוא דווקא רושם שהכרטיס רשת מחובר (אם אצלי או אצל אחותי), רק כאשר שני המחשבים עובדים ביחד אז כתוב שהכבל רשת מנותק. אני נואש וכבר לא יודע מה הבעיה, תמיד עשיתי את זה ותמיד הצלחתי ופתאום זה לא עובד. שלשום …

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  21. Started by danidino,

שלום, אני רוצה להקים בבייתי רשת ושמעתי שניתן לעשות זאת על ידי העברת כבלים בשקע הטלפון. העיניין הוא שאחד החדרים הוא ממ"ד ובגלל זה אני לא רוצה רשת אלחוטית או לקדוח חורים. האם באמת ניתן ומומלץ להעביר כבלים של הרשת דרך שקע הטלפון? ואן אפשר אז קצת פיאוט כיצד זה נעשה או חברה שעושה דברים כאלה. תודה.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  22. באתר של החברה זה עולה קצת יותר מהאתר הבא בישראל: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SFT&DRID=9205780 מאיזה עוד מקומות אפשר ומומלץ לקנות? האם צריך רשיון תוכנה מיוחד לעסק בתוכנה הספציפית הזאת? אגב, אחת החסרונות של התוכנה הזאת זה סינון שוגה של פרסומות שגורם לעיתים לבעיות גלישה. תודה,

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by gjook,

יש לי 2 מחשבים שלשניהם יש xp , אני רוצה להעביר קבצים ממחשב אחד(הישן ) , לחדש ... במחשב הישן אני יודע שיש לי כרטיס רשת , בחדש אני לא יודע , אולי מגיע עם הלוח אם giga 965-ds3 .... בכל מקרה ממה שאני רואה יש שם רק חיבור אחד , שהוא החיבור לאינטרנט... האם אני יכול להשתמש בחיבור זה ?... ואם כן , אני פשוט מחבר והם יזהו אחד את השני ...?...

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by tzolerguy,

מישהו הצליח להחליף קושחה ולהתחבר דרך L2TP ?? אני חייב IP סטטי

25. Started by shl122,

היי חברה בשעה טובה אני קונה מחשב נייד.. עכשיו יש בעיה קטנה, ברצוני לחבר את המחשב בבית ואת הנייד לאינטרנט. אני כרגע מחובר ל-ADSL במהירות של 1.5 ויש לי את הנתב הקווי הרגיל מבזק סטור, הבנתי שאני זקוק לנתב(ראוטר) אלחוטי בכדי להקים את הרשת הביתית.. השאלה שלי היא מה אני צריך בדיוק? יש כל כך הרבה סוגים ואני לא בקיא כלל וכלל.. הייתי בבזק סטור וראיתי שלהם יש ראוטרים של ASUS ושל SIEMENS, הם תומכים רק ב-ADSL ובזק נותנים עליהם שנה אחריות. מצד שני ראיתי בזאפ, שיש ראוטרים שונים שמאפשרים חיבור ל-ADSL וגם לכבלים ועם שלוש שנות אחריות, ראיתי גם שיש כאלה משולבים ויש כאלה אלחוטיים.. התקנים שונים.. עוצמות.. וכו'. בגדול, איזה חברה נחשבת טובה בתחום ? מה הסכום הסביר להשקעה על נתב לרשת ביתית רגיל…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים