עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הציעו לי לעבור לאורנג' + NGN, אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליהם!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  2. איזה מהספקים בארץ תומכים באפשרות Peercache ??

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. שלום, יש לי את המודם eci B-FOCuS router 312+ ועד לפני חצי שעה הייתי מתחבר לאינטרנט עם חייגן. נמאס לי מהחייגן כי: 1. כל פעם צריך להתחבר. 2. לפעמים הוא מתנתק. 3. סתם כי היה לי משעמם ורציתי 'אתגר' חדש. סידרתי באשף ההגדרות של המודם חיבור PPPoA (לא PPPoE), הזנתי את כל הפרטים של שם המשתמש והסיסמא, עקבתי אחרי המדריך של המודם. לאחר מכן, כשהייתי מחובר ללא חייגן, שמתי לב שהפינגים שלי לחו"ל ממש בשמיים עכשיו - למשל yahoo.com היה קודם 250, עכשיו הוא כ-400+. האם יש קשר? האם ההגדרות נכונות? הנה תמונה מצורפת: http://img409.imageshack.us/img409/1643/connection1ht.jpg אגב, הפינגים בארץ טובים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד ונתב שמשמש אותי גם למחשב הנייד וגם למחשב הרגיל. יום בהיר אחד הפעלתי תמחשב הנייד והאינטרנט לא התחבר יש לי במחשב הנייד NETWORK ADAPTER (הדבר הזה שתוקעים שם בחריץ כמו כרטיס רשת) של חברת MOTOROLA הדגם הוא אם אני לא טועה W1611GS-VO1 (זה מה שהיה שום שם אחרי שפירקתי איזה פלסטיק). בNETWORK ADAPTER הזה יש שתי נורות שבדרך כלל דלוקות והן היו מכובות אז הוצאתי אותו מהחריץ והכנסתי בחזרה פנימה ונדלקו האורות אבל האינטרנט עדיין לא מתחבר. ניסיתי לעשות INSTALL NEW HARDWARE וזה רושם שחסר דרייברים אז ניסיתי לחפש באינטרנט ומצאתי איזה דרייבר של מוטורלה שכנראה לא מתאים לNETWOR ADAPTER שלי כי גם לאחר ההתקנה שלו האינטרנט לא מתחבר אז רציתי לדעת אם למישהו קרה דבר דומה או אם למישהו י…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. שלום כולם. איך אני יכול לצפות בקבצים הנמצאים בכונן C של מחשב אחר ברשת מקומית. ניסיתי: \\pc's ip adress\c$ וזה לא עבד. אין לי אפשרות להגיד שיתוף על הכונן (המחשב לא ברשותי יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  6. שלום,יש לי בבית 2 כבלי רשת שיוצאים מהחדר שלי עולים על הגג ונכנסים לשני חדרים אחרים בבית. קניתי ראווטר חדש (צריך להגיע בקרוב) ועליתי לגג לבדוק את הכבלים,הם במצב נורא וחייבים החלפה, אני צריך את עזרתם למצוא צריכים לשמור על הכבלים מנזקי אקלים (גשם,שמש) אין אפשרות להעביר אותם בבית,וברשת אלחוטית אני לא מאמין,לא בשלב זה. אולי אפשר לעטוף את הכבלים במשהו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. שלום רב לכולם, בימים אלו מתנהלת תביעה ייצוגית כנגד ספק אינטרנט ישראלי שמעל בהבטחות המהירות לציבור הגולשים הישראלי, וסיפק מהירות איטית להחריד ואף לזמנים בכלל לא היה אפשר לגלוש. אם התביעה היצוגית תאושר כל לקוח של אותו ספק יזכה לפיצוי כספי משמעותי בעבור אותה תקופה. לאחר שאותו ספק פירסם נתוני גלישה לא ברורים, השופט רוצה לשמוע דעת מומחה (המבין בתשתיות אינטרנט ועוד') על נתונים אלו ולהבין לעמוק יותר את המצב שקרה. אוכל לפרט יותר בשיחה. אנו מחפשים מומחה או בעל ידע בתחום אשר יוכל לייעץ בנושא זה - כמובן שייעוץ שאותו אנו מבקשים הוא בתשלום. אשמח אם אנשי הפורום יוכלו להפנות אותי למומחים, או אם אתם מומחים אשמח לשמוע ממכם במייל guy.shir@gmail.com או בהודעה פרטית.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  8. יש לי ראוטר קווי מחובר לכמה מחשבים, אני רוצה לחבר לWIN98 ואני לא מצליח. לפי מה שאני חושב, הוא לא מקבל IP מהראוטר. איך אפשר לבדוק את זה בוודאות? אני רוצה לעשות WORKGRUP עם 2 מחשבים XP איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  9. Started by benadi,

שלום רב, אני גר בבית פרטי עם עוד 5 שותפים(מרחק 20 מטר מקצה לקצה+קירות+קומה הפרש). החלטנו לשתף בינינו את האינטרנט, כאשר אחד מאיתנו גר בממ"ד. אנחנו מחפשים המלצה לנתב אלחוטי שבאמת יעשה את העבודה ויצליח לחדור את הממ"ד/הקירות הפנימיים שבבית וישדר למרחק הסביר הזה, כמו גם כרטיסי רשת שיזהו את האות(גם אם הוא חלש), או שלפחות תהיה האופציה לחבר אליהם אנטנה להגביר את הקליטה. ואם לא די בכך, אז נקשה ונבקש גם שלא יהיו יקרים :-) תודה לכל העונה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by The Prophet,

אהלן, קיימים אצלי שני מחשבים בבית. המחשב הראשון מחובר דרך כבל USB. והשני מחובר דרך כרטיס רשת. המחשב שמחובר דרך כרטיס רשת לא נכנס לאינטרנט. החלפתי,3 כרטיסי רשת - לא עזר. העברתי את המודם לחדר השני (שמחובר דרך כרטיס רשת) - לא עזר. החלפתי,את החריצים שבהם יושב הכרטיס רשת - לא עזר. התקשרתי לספקתי האינרטרנט שלי - הם לא עזרו לי בגרוש. התקנתי דרייברים - לא עזר. אני חייב להזכיר שהמחשב עובד דרך USB. יש לכם רעיונות נוספים כדי שהמחשב שמחובר דרך כרטיס רשת יעבוד? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  11. זה משפיע גם על תוכנות וגם על משחקי רשת,הeMule שלי מקבל פינגים של 10000-50000 שאני לא חושב שזה נורמלי,World of warcraft מתנתק לי תמיד ויש לו פינגים גבוהים מאוד,נכון שיש הרבה מאוד אנשים מחוברים לשרת,אבל זה בא בצורה מוגזמת מאוד,עשיתי סריקה בad aware וerror doctor וגם ניקיתי קוקיס הכול,אני בספק נטויז'ן אבל אני לא חושב שהם עד כדי כך גרועים... בבקשה תעזרו לי אני נואש,תודה.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  12. היי יש לי שאלה למי שיש את 013 בתור ספק , איך השירות שלהם ? איך הפינגים במשחקים ? איך ההורדות ? סה"כ הם סבבה ? דבר שני האם יש אפשרות לבחור מודם בהצטרפות לברק ? (אני מדבר על אינטרנט מהיר בכבלים) ואם כן איזה מודם מומלץ ? איזה הם מביאים ? יש ממש הבדלים בין המודמים השונים של הספקים ? תודה רבה !!!!

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by nore0,

במחשב של אחי יש את החיבור ADSL המודם והראווטר ובמחשב אצלי עשיתי פירמוט צריך להגדיר בשני המחשבים ? או רק במחשב שלי ? ואיך מגדירים ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  14. אוקי כולם עשיתי את המדריך לתקשרות ICS וחבירתי בין שני מחשבים ככה מודם --> כבל רשת רגיל ---> מחשב של אחי עם 2 כרטיסי רשת אחד למודם אחד לי ---> כבל רשת מוצלב -----> המחשב שלי עכשיו עבדתי לפי המדריך שיתפתי את ה dilar ושמתי עליו ת firewall של ה xp עכשיו על ה local area conicton כלומר הכרטיס רשת OB שמחבר בין המשחב למודם גם שמתי עליו firewall של xp וה local area conitcon כלומר הכרטיס רשת pci ששמתי שמחבר בין המחשב שלי למחשב של אחי וגם עליו שמתי firewall של xp עכשיו אצלי יש firewall של ה nforce 3 250gb שעובד ובכול זאת שמתי על ה local area conitocn עוד firewall של ה xp קיצר בוא נתחיל מזה שאני רוצה לדעת האם אפשר לפרוץ אלי בגלל השיתופים ? ואיזה firwalls אני יכול לסג…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by Stanly,

האם קיימת פיירוול מיוחד ששמים ברשת ביתית?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by .rootsecret,

how can i connect to the internet withe tha cable connection . what kind of connection do i need when it works withe L2TP protocol . i will be happy to get help . thanks alon m.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  17. האם יש אפשרות לחבר באמצעות איזה כבל רשת או כבל יו אס בי את המחשב הנייד למחשב הנייח...? למשל להעברות קבצים קלה ופשוטה...בקיצור שהנייד ישמש ככונן נייד תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by eranir,

רציתי לשאול שתי שאלות בנוגע להקמת רשת: ראשית - אני משתמש במודם של Terayon שקיבלתי מהוט. הוא מתאים לשמש גם כמודם לרשת? שנית - יש סיבה לבקש שיעבירו אותי לחיבור ללא חייגן? בת'רד הקודם שפתחתי שלחתי גם האם ההשקעה הנוספת (200 שקל בערך לנתב + כרטיס) שווה את ההבדל בין נתב רגיל ל-MIMO. יש פערים ניכרים בביצועים (בטווח של 15 מטר בערך)? תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by zaroor,

שלום לכם רציתי לקבל יעוץ להקמת רשת ביתית בין 2-3 מחשבים ברצוני לחבר ושיכלו לגלוש בלי הגבלות כל שהן גם הורדות וגם בזמן שפועלים בו זמנית יחד באינטרנט ושכל אחד יכול להיתחבר באופן עצמאי מתי שהוא רוצה אני מעדיף לקנות משהו לצורת חיבור חוטי זה יבוצע וגם שיהיה אפשרות אלחוט אם כך מה צריך ? ואיזה סוג מומלץ ? והאם זה מבטל את המודם שיש לי עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  20. יש למישהו מושג כיצד ניתן לחבר את המחשב לטלויזיה LCD באמצעות רשת אלחוטית? האם הצגת סרט באיכות DVD מהמחשב לטלויזיה באמצעות רשת כזו זהה לאיכות חיבור קווית ממכשיר DVD לטלויזיה ? אם למישהו יש מושג אשמח תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by The Dom,

אהלן, בהמשך של הת'ראד הקודם שפתחתי שלא ממש עונים שם, אני מחפש ראוטר אלחוטי עד 1000 שקל, לבית של 4 קומות. רק מחשבים ניידים ישתמשו בזה. התשתית היא כבלים.(אני חושב ) תודה רבה.

22. Started by Fusion,

שלום לכולם יש לי שאלה אם יש למישהו את החבילה הזאת או מחובר להוט ויכול להגיד לי אם האינטרנט יציב? אין לי כרגע אופציה לסיבים כי אין באזור שלי,כרגע עם בזק 100/5 וזה מאוד יציב.. חושב לנסות את hot,אני רוצה את לנסות את החבילה של hot למטרת streaming ביוטיוב. תודה!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  23. היי,אני משתמש ברשת ביתית ומשתף תיקיות בין המחשבים.משום מה אני לא מצליח לקרוא חלק מהקבצים בתיקיית הincoming של האימיול. למרות שהם שם.המחשב השני לא מצליח לקרוא אותם... תודה מראש ושבת שלום לכולם

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by eladh16,

שלום חברים וחברות יש לי את תוכנת שיתוף הקבצים BitComet, ולאחרונה נתקלתי במאמר הזה - http://blog.bitcomet.com/post/1535/ הבנתי שב xp יש הגבלה למספר היציאות. משהו כזה וזה מגביל את ההורדה בביטכומט. מזה בעצם ואיך אני מסדר את הבעיה ומגדיל את מספר היציאות? תודה והמשך יום טוב

• 3 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים