רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש אצלי רשת בין 2 מחשבים שמחוברות לסוויץ. יש שיתוף של התיקייה Shared Decuments ושל המדפסת ושני השיתופים פועלים. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לשתף תיקייה אחרת לא מהshared decuments אני רואה את התיקייה במחשב השני אבל הוא לא נותן לי להיכנס, ואומר שאין גישה.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי נתב של TRENDNET שהוא ממש גרוע, הנתב נמצא בקומה שניה בחדר מחשב (חדר קצת צדדי) ואני צריך שהתקשורת תגיע עד לסלון למטה. במחשב למטה יש לי אנטנה חיצונית גם של TRENDNET די גדולה ובכל זאת הקליטה שם היא 40% מעוניין בהמלצה לנתב טוב יותר וחזק יותר שיוכל להגיע עד למטה בטווח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי אאוטלוק של אופיס 2003. באאוטלוק אקספרס מוגדרים לי מספר חשבונות אימייל, אשר מתארחים אצל שרתי Godaddy באאוטלוק אקספרס אין כל בעיה, אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותם באאוטלוק, אני מקבל שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום. שאלה קטנה. אם אני מוריד למשל קובץ ב http ממדינה אחרת(רחוקה), האם מהירות ההורדה תיהיה על ה max של חבילת הגלישה שלי? *האתר באותה מדינה רחוקה מספק את הקובץ במהירות המקסימלית.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד נייח ומחשב אחד נייד, אני מחובר לאנטרנט דרך בזק עם מודם PPPoE וחייגן אני צריך קליטה בטווח של כ-15 מטר עם קצת הפרעה של קירות. אני רוצה להיות מסוגל לעבוד עם תוכנות שיתוף קבצים בלי שהעסק יקרוס. שני ראוטרים שראיתי: Edimax BR6204WG WRT54GLוLinkSys האם אחד מהם יענה על הדרישות? כמה מסובכת ההתקנה של כל אחד מהם? אם יש לכם הצעות נוספות אני מוכן לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים אחד עם OS winXP והשני מריץ WIN2000 חיברתי אותם ברשת פיזית ל- SWITCH וחיברתי את המודם של האינטרנט גם כן ל - SWITCH כעת 2 המחשבים יכולים לגלוש בו זמנית ואינם תלויים אחד בשני (אחד יכול לגלוש מבלי שהשני יהיה דלוק וההיפך) דרך אגב מדובר בחיבור לאינטרנט בכבלים ללא חייגן. כעת אני רוצה ששני המחשבים יוכלו "לדבר" אחד עם השני ישירות ... הרי שניהם מחוברים ל- SWITCH אחד אני לא מצליח לחבר בינהם... הקטע הוא ששני המחשבים מקבלים כל אחד כתובת IP חוקי שונה. אני יודע שניתן ב- XP לתת גם כתובת IP אלטרנטיבית וכך אוכל לחבר את ה- XP לרשת הפנימית , השאלה איך אני עושה זאת ב- 2000 שם אין אופציה לכתובת אלטרנטיבית. איך אני בכל זאת יכול ליצור רשת בינהם . תודה רבה מ…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, קניתי את הראוטר ולאחר הדרכה מהאתר של פיקוק http://www.pikok.co.il/word/080704e.pdf קודם כל אני לא מבין למה צריך את עדכון החומרה לגרסא חדשה יותר..? אם מישהו יוכל להסביר ושנית, אחרי כל ההגדרות לפי האתר, המודם לא מתחבר... הכבלים מחוברים כמו שצריך...ואפילו שיניתי את הספק שם מ LLNZAHAV ל 015 כמו שצריך... מישהו יכול לחשוב על עוד רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי. יש לי רשת בבית (עם מודם לחוד וראוטר לחוד), ולפני כחודש שידרגתי דרך 012 את המהירות מ-2.5 מגה ל-5 דרך המבצע המדובר שלהם. כאשר הייתה לי 2.5 מגה מהירות, בגלל הרשת, הייתי נכנס להגדרות של הראוטר ועושה וי על "Enable DMZ" (ראו תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=gt2z5ezgtooc.jpg) בשביל שני דברים: 1) כדי לארח במשחקי רשת. 2) כדי להוריד על המהירות המקסימלית שלי מטורנטים (תמונה מ-BitComet: http://www.siz.co.il/my.php?i=mlyrlj2wkjmm.jpg ) כאשר כרגע כפי שאתם רואים רשום "blocked" (ואחריו הIP שלי), וכשהכל היה תקין הנורה הייתה נהפכת לירוקה והיה רשום "WAN". כאשר הייתי מסמן וי על "Enable DMZ" כשהיה לי 2.5 מגה, זה היה באמת עושה את זה. מהרגע ששידרגתי ל-5 מגה, אני מסמן וי על "Enable DMZ…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קודם כל נעלמו לי קבצים מהמחשב ויש לי בעיות אני מתחבר וכל זה... אבל זה עושה לי בעייה כזאת כאילו אני לא מחובר!!! לא מתחבר לאיסיקיו ניתקע לי בקאונטר ועוד מלא בעיות... מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, מאחר ואני עומד מעט מסיים את ההתחייבות שלי לנטויז'ן, חשבתי ללכת על חבילה חדשה. נטויז'ן בסדר גמור בשירות והאינטרנט עובד חלק ובלי בעיות, רק הבעיה לרוב היא הפינגים בחו"ל, אבל זה לא משנה.. עכשיו, ראיתי שיש הרבה חבילות במחיר די זול בהתחייבות כמה חודשים, ראיתי את זאת של 012, עם ה3MB. אני משלם כרגע לנטויז'ן 70 ש"ח על חבילה של 2MB, ואפשר לקבל חבילה של 3MB במחיר יותר נמוך. אז רציתי לדעת, על איזה חבילה כדאי לי ללכת?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום היום שלחתי לעצמי דואר אלקטרוני מהמחשב של חבר שלי מאתר נענע לדוא"ל שלי במחשב. שלחתי בשעות הצהריים 4 תמונות כל אחת בגודל מגה וחצי. מדוע ההודעה לא הגיעה אליי עד עכשיו? עבר הרבה זמן ובדר"כ זה מגיע תוך כמה דקות. בקשה תעזרו לי זה מאד דחוף לי ההודעה הזו.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני חושב שזה מחיר סביר לכרטיס רשת טוב, אם באמת צריך(או שזה סתם לא אפשרי) אפשר לחרוג ב50-100 ש"ח. ושוב, שיהיה כרטיס טוב, ולא אחד שינתק לי את האינטרנט מתי שבא לו. תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
כדאי? זה לא יעשה שיבושים? אפשר לינק?........... והסבר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כמה כרטיסי רשת צריך? 1 בכל מחשב או שמספיק שיש באחד מהם?? דחוף אני בדיוק עומד לצאת לבזק סטור עריכה: קחו בחשבון שהקו שאני מתכוון להשתמש בו נמצא במחשב הישן שבו אין כרטיס רשת
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים עליהם אני עובד במקביל, האחד לאינטרנט והשני לנטו עבודה כאשר שניהם מחוברים ל SWITCH שיהיה יותר קל לבצע תחלופה ביניהם, פעם עבודה עם האחד ופעם עם השני. העיניין הןא שאני הרבה פעמים צריך להעביר קבצים בין מחשב אחד לשני ואני מבצע את זה כרגע עם DISK ON KEY שזה ממש מסורבל ומרגיז. רציתי לשאול את הצעתכם לפיתרון- אולי ליצור רשת בייתית או חיבור בין המחשבים. אני לא יודע מה לעשות בשניהם בכל מקרה . אשמח לשמוע את הצעתכם בעניין ומה צריך לעשות. (ניראה לי שרשת בייתית יותר תתאים לי - כך אוכל להתחבר מידי פעם לאינטרנט: עידכונים, להוריד דברים שאני צריך וכו'). יש לי מבזק את ה RTA-1320 - מה אני צריך לעשות - תוכלו להנחות אותי בבקשה.? תודה רבה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
המליצו לי פה לקנות את ראוטר של 3COM (ליתר דיוק ה 3CRWE554G72T ) עכשיו שאלה קטנה בקשר למודם שלי, יש לי עכשיו מודם ADSL ALE150 ולפי מה שהבנתי אני צריך לחליף אותו במודם שיוכל להתחבר לראוטר שלי... את המודם איפה אני אמור להחליף? זה אמור לעלות לי משהו? ובאיזה דגם עדיף לי להחליף אותו? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-
אני צריך הסבר על קוי הטלפון...אמא שלי שמה "סלקטור" (זה סוג שקע של טלפון שמחליפים בשקע הרגיל בבית והוא מונע להתקשר מהבית לפלאפונים וכאלה..) ורציתי להחליף אותו חזרה בלי שאמא שלי תדע..(גם ככה היום המחירים יותר זולים ועדיף להתקשר מבזק..) קיצר הסתבכתי עם החוטים ואין לי מושג עכשיו איזה חוט לחבר לאיזה חוט..(בחוטים של הטלפון הצבעוניים האלה..אם למישהו יש מושג על אתר שיכול יותר להסביר לי עליהם וככה אני יבין ..או שמישהו יכול לעזור לי בעצמו אני יודה לו מאודד!!! (כי בינתיים אותו מכשיר לא יעבוד..ואמא שלי לא תדע למה..חח) תודההה! (= nati87
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בעזרה מקצועית ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מעוניין לבדוק אפשרות הקמת רשת אלחוטית ופריסה שלה בשטח הקיבוץ שבו אני גר. בדקתי והמרחק של המקום הכי רחוק ביישוב מהמקום בו אני מתכוון להתקין את המכשור הוא 320 מטר. רציתי לשאול אם זה ישים ואיזה ציוד צריך בשביל ליישם את זה. אני מעוניין לחבר אותה לאינטרנט ובתחום זה יש לי גם כמה שאלות: א. האם יש דרך לחסום בצורה טובה ואמינה רשת אלחוטית כך שרק מי שיש לו הרשאה יוכל להשתמש? ב. האם יש דרך לשלוט בחלוקת הפס כך שאם נניח משתמשים 3 משתמשים בו זמנית הוא יתחלק ביניהם בשווה? בשביל לשלוט בכל הנ"ל - האם אני חייב מחשב שישלוט במכשור או שאפשר להגדיר למכשור פעם אחת והוא יתפקד עצמאית. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכל הקהילה, אני חדש כאן אני רציתי לשאול כמה דברים בנוגע להקמת אינטרנט אלחוטי. אני עובד נכון להיום בבית עם מחשב נייד יחיד. (קישור למפרט למטה). http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=25&subcatid=27&prodid=33&keySearch= אני מניח שאני לא צריך כרטיס PCMCIA מאחר שיש לי כבר כרטיס רשת מובנה בתוך המחשב (תקנו אותי אם אני טועה). יש לי מודם כבלים של מוטורולה דגם SB4200 שדרכו אני מתחבר היום לאינטרנט. אז לפי מה שאני הבנתי על רשתות אלחוטיות אני רק צריך נתב אלחוטי שיחובר למודם הקיים שלי. אני עדיין לא הבנתי מהו "המקבל" במחשב הנייד, משום שלא קיבלתי אנטנה או מכשיר קליטה אחר אז אם אפשר להבהיר לי את הנקודות... ואני מבקש אם אפשר גם לקבל המלצות לנתבים אלח…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאימיול חדש יותר (הרשמי 0.48A) וכל הזמן יש לי LOW ID מה עושים? הפורטים שאני משתמש בהם נשארו פתוחים. יש לי ראוטר 270PR +סוויצ' עם רשת בין שני מחשבים. פיירוול של ZA. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, חברה שלי נמצאת ביחידת דיור שהיא אחת מתוך 3 יחידות, בכל דירה יש מחשב, ובכל אחת מהן יש קליינט כזה של MSI ששמים בחשמל שמחובר דרך החשמל לראוטר המפורסם 6204 של אדימקס. באחת הדירות הראוטר נמצא פיזית. המחשב מחובר שם באותה צורה (עם התקע הזה) ויש שם חיבור והמחשב מחובר וגולש. אצל חברה שלי והשכן השלישי אין חיבור כבר כמה ימים... נכון שמדובר בבעיה בראוטר ? ושאלה נוספת - לרשת חשמלית יש איזושהי הגדרה בראוטר ? אם אני אכנס לכתובת איי.פי. של הנתב אני אמצא איזושהי הגדרת רשת חשמלית ? תודה מראש לעונים, אני מקווה שהסברתי את עצמי בסדר. אני אשתדל להביא היום תמונה.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי רוצה לקנות ראוטר אלחוטי , והתקציב הוא עד 250 ש"ח יש לכם ראוטר כלשהו להמליץ לי עליו ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-