רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי בעיה ברשת בין XP ו - VISTA כאשר המחשב המארח הוא ויסטה. העניין הוא שלפני הפרמוט (פרמטתי את המחשב עם הויסטה אבל גם לפני כן היה ויסטה ) הכל עבד טוב ועכשיו יש בעיות בשיתוף אינטרנט, למרות שכל מחשב רואה את השני ואפשר לשתף קבצים. הבעיה הידועה במילות המפתח unidentified network מצאתי מלא נושאים על זה בפורומים שונים (גוגל) אבל שום דבר לא עזר לי. מהפורום הזה הבנתי שצריך להתקין את שני העדכונים הראשונים של ה SP1 לויסטה אבל העניין הוא שאני לא מעוניין להתקין את כל החבילה ואני רוצה להבין על איזה עדכונים מדובר (שם או מספר) ככה שאני אוכל למצוא להתקין. לפני הפרמוט כל החבילה היתה מותקנת אולי בגלל זה העסק עבד. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
פתחתי את הפורט שהתוכנה משתמשת בה בראוטר. מדובר בראוטר Edimax BR6204Wg. כביתי את הפיירוואל של הראוטר, ואת הפיירוואל של הווינדוס, פתחתי את הפורט בשלושת האופציות בראוטר. מה יכול להיות הבעיה? איך פוטרים את הבעיה הזו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
הבנתי שקיימת אפשרות באינטרנט smile 015 להתחבר לרשת של IPV6 מסויימת, לא כ"כ הבנתי איך זה פועל והייתי רוצה לדעת פרטים נוספים. ניתן להתחבר לזה אם מוסיפים לשם משתמש username%ipv6 ואז אני מגיע לטווח אייפי 213.8 שאף פעם לא גלשתי עליו לפניכן. אז השאלה שלי איך אני משתמש בזה? אני ראיתי בעבר (ויש גם היום) אנשים שהתחברו לשרת מירק של EFNET עם הדבר הזה וזה היה נראה בערך ככה: 5f03::1200::836f:::: עכשיו מעניין אותי איך אני עושה זאת בעצמי... ואיזה אמצעים אני צריך. אני משתמש WINDOWS ואם יש צורך בלינוקס אז אני יכול לנסות להשתמש בשרת לינוקס שלי (fedora - מחובר ל-012) ולהתחבר איתו עם psybnc אשמח לקבל תגובות חכמות.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום. צלצלתי לבזק בנלאומי לברר על מחירי האינטרנט ורציתי לדעת אם המחירים נמוכים או שאפשר להתמקח. ד"א אני מנוי כבר מספר שנים טובות אצלם. הציעו לי על 750: 30 שקל 1.5: 39 2.5: 45 האם המחירים האלה נמוכים? עוד משהו כנראה אקח שני יוזרים במהירויות שונות.
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת באיזה תדר(גה"ץ) פועל הראוטר שלי ו הטלפון האל-חוטי ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
שלום כולם. איך אני יכול לצפות בקבצים הנמצאים בכונן C של מחשב אחר ברשת מקומית. ניסיתי: \\pc's ip adress\c$ וזה לא עבד. אין לי אפשרות להגיד שיתוף על הכונן (המחשב לא ברשותי יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
איך אני מגדיר העברת פורטים על כל כך הרבה פורטים http://support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=14187&p_created=1160516226&p_sid=QmnKf5li&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MSZwX3Byb2RzPTcsMjA4NyZwX2NhdHM9NTY2JnBfcHY9Mi4yMDg3JnBfY3Y9MS41NjYmcF9wYWdlPTEmcF9zZWFyY2hfdGV4dD1wb3J0cw**&p_li=&p_topview=1
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חייבים להאריק את הסיכוך אחרת זה לא שווה כלום? בשקעי רשת יש שני חריצים מיותרים - האם זה נועד שיחברו אליהם את חוט הברזל של כבל הרשת? שאלות בסיסיות, אבל אם לא תשאל איך תדע?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי למקום מגורים ששילוב של כיסוי אנטנות בינוניעם הרבה קירות בטון יוצר מציאות של קליטה סלולרית גרועה ביותר. מחיפושים בגוגל על פתרונות הגברה סלולרית נראה שבמשחק הזה אין הרבה שחקנים ואפשר לחלק אותם לשני סוגים - אלו שמביאים לך מעלי אקספרס מגבר ב350 שקל שאלוהים יודע מה קורה איתו, ואלו שטוענים שיש להם ציוד מאושר על ידי משרד התקשורת בעלות של כמעט 3000 שקל. הקטע הוא ששני הסוגים של המוכרים הם קיקיוניים למדי, קטנים, לא מוכרים ולא ממש יוצרים קשר למרות פניות שלי אליהם ופגישות שאני מנסה לתאם. ויי פיי קולינג זה לא אופציה כרגע. האם למישהו פה יש המלצה מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני בתשתית של HOT ובספק בזק בינלאומי חבילת גיימר, מהירות של 2.5 מגה. אך בזמן האחרון אני סובל מבעיות לאגים מטורפות שאין לי מושג למה, ושאני מתקשר הם תמיד עושים ת'traces והבדיקות פינג ואומרות שזה מוכח ואין בעיות, למרות שאני די מרגיש ביותר "delay" מהרגיל. עכשיו השאלה שלי חוץ מזה היא גם, כיצד אתם מגדירים את החייגן שלכם? יש לי ויסטה 64 ביט, החייגן שלי מוגדר כLT2P, ומה שגם אני שואל היא, איזה host address/name אתם משתמשים? וחוץ מזה שאני מתחבר זה פשוט כ- username@gamer ? והאם יותר מומלץ להוריד חייגן שלהם או משהו כזה כי אני יצרתי ידנית כי לא הלך לי זה שהורדתי, כנראה שהוא לא מתאים ל64. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אהלן. קראתי היום בדה מרקר שהוט התחילו לפרוש UFI גם אצלי (באשדוד. הזכירו עוד מקומות אם מישהו מתעניין). אם אני בעיקר משתמש באינטרנט עבור משחקים וכאלה - איזו מהירות כדאי? מישהו יודע כמה מציעות הספקיות אינטרנט על המהירויות האלה? (בדה מרקר הזכירו רק אחת)
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז אני מתכנן להקים רשת אלחוטית עם המחשב הישן. 1. אז לפני הכל יש איזה שהם הפתעות?(הטורנט לא יעבוד,אינטרנט איטי,פורטים חסומים וכו') 1.1 כשעושים רשת , האם אפשר לשלוח להדפסה מהמחשב שהמדפסת לא מחוברת אליו? 2. אז מה אני מחפש, אני לא מחפש רולס רויס, אבל אבל אני מחפש מרצדס, אין לי שום ידע קודם ברשתות, איזה חברה נחשבת לטובה או לא. אני מאמין ש ב300 ש"ח ניתן למצוא ראוטר איכותי. כמו כן צריך גם כרטיס רשת איכותי מבית טוב שיתאים לראוטר. סה"כ להוציא מעל 400-450 ש"ח נראה לי מיותר. מה חשוב לי? קודם כל אבטחה, לא רוצה שכל שכן יגלוש על חשבוני! כמו כן חשובה לי המהירות. חשוב לא פחות זה ידידותיות למשתמש. המרחק בין המחשבים לא גדול, כ 5 מטרים עם קיר מפריד. תנו בהמלצות.... תדוה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם שיתוף אינטרנט באמצעות ICS לאורך זמן. אני מצליח לשתף אינטרנט באופן מושלם בין שני המחשבים לאחר ביצוע האשף או הגדרות ידניות, אך השיתוף מחזיק מעמד רק עד לפעם הבאה בה אני מבצע איתחול במחשב הראשי, ואז אני נאלץ להגדיר הכל מחדש (למרות שההגדרות לא שונו כלל). יש לציין שאין כל בעיה עם שיתוף הקבצים בין שני המחשבים, אלא רק עם האינטרנט. שני המחשבים פועלים עם XP PRO, מודם רשת ECI. תודה מראש על עזרתכם. :-*
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה כי יש לי imesh והוא לא מוריד כלום אבל לחבר שלי הוא מוריד מצויין במהירויות 100 או 200 ואני לא מבין מה הבעיה ??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר את הZA שלי שיאפשר גישה לאינטרנט מהמחשב השני שנמצא ברשותי? (יש לציין שהאינטרנט עובד טוב כאשר התוכנה סגורה).
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
האלן יש לי 2מחשבים. הטוב מביניהם הוא עם win xp והשני עם win 98 עשיתי ע"פ מה שרשום פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62728.0 וקיבלתי הודעת שגיאה ב win 98 : The System has detected a conflict for IP address 192.168.0.1 with the system having hardwares address 00:0F:EA:29:9F:37. הודעת שגיאה דומה קיבלתי גם ב win xp מה הבעייה? שני המחשבים מתחברים על אותה אייפי אולי?? איך אפשר לפתור את זה? ואם אני ימלא אחרי ההוראות הרשומות פה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 זה יעזור??? תעזרו לי בבקשה.. אני מת כבר להעביר את כל השירים והקבצים שלי!! הערות: המערכות הפעלה הם Win XP professional וגם Win 98 Second Editon
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ראוטר של 3com ל ראוטר של linksis איזה מהם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים מחוברים בינהם עם כבל מוצלב, ויש למחשב אחד אינטרנט והשני חולק אותו עימו. רציתי לדעת, אם יש אפשרות/תוכנה דרך כשלהיא.. לווסת את אחוזי השימוש באינטרנט.. למשל שהמחשב המשותף יגלוש רק עם 30% של משאבי אינטרנט.. מקווה שהייתי ברור, ושתוכלו לעזור לי! בברכה, רועי
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב, ואני מעוניין לחבר אותו ברשת אלחוטית עם המחשב הראשי. אז איזה ציוד רשת אני צריך בעצם לקנות? האם זה ראוטר וכרטיס רשת על המחשב החדש? והאם יש דרך פשוטה יותר (ואלחוטית) לחבר את 2 המחשבים באינטרנט ללא ראוטר חיצוני? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי מארה"ב את הראוטר linksys wrt45g אני רוצה לחבר אליו שני מחשבים בעזרת כבלי רשת - האם אני יכול שאחד המחשבים יהיו מחוברים ע"י כבל מוצלב...כי רק כבל כזה יש לי כרגע ? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בנסיוני להכנס לאינטרנט (ADSL דרך נטויזיון) לעיתים אני נכשל על שגיאה 645. התקנתי אנטי וירוס (AVG) ותוכנה נגד רוגלות (ADWARE) ועדיין הבעיה מופיעה לעיתים. מפרט המחשב: פנטיום 3 עם WIN98. החיבור הוא למחשב בודד דרך מודם ALE070 - חיבור USB. כמו כן, לפי עצות מפורומים בדקתי ויש סימון של "פנקס כתובות". האם יש למישהו רעיון? תודה, דורון
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים,שנייהם מחוברים למודם אחד. אני רוצה לנתק את השני,אבל לא בצורה פיזית(שהקבל אליו ישאר מחובר).אפשרי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שבוע טוב! קיבלתי המלצה מאיש מקצוע לרכוש ראטור EDIMAX BR6126MG ראוטר שעובד בטכנולגיית mimo תלונות המלצות טענות אשמח לשמוע! יש לציין שאני עובד בבית עם שתי מחשבים אחד נייד אחד נייח והמרחק בניהם כעשרה מטר נ.ב. אני מתלבט בין הדגם הנ"ל ל- LINKSYS WRT54GL אשמח לשמוע מה כדאי תודה ושבוע טוב גל
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-