רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,514 דיונים בפורום זה
-
במחשב של אחי יש את החיבור ADSL המודם והראווטר ובמחשב אצלי עשיתי פירמוט צריך להגדיר בשני המחשבים ? או רק במחשב שלי ? ואיך מגדירים ?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב נייד ומחשב אחד PC , אני רוצה לבנות רשת ולא הולך לי כול כך אולי מישהו יוכל להסביר לי כיצד לעשות זואת אז הנה קצת נתונים על המחשב שלי יש לי לוח אם GA-X38-DQ6 חשוב לציין שיש לו 2 יציאות רשת ולגבי המודם יש לי TERAYON TJ715 שחברת HOT מספקת אני רוצה שגם אני אוכל להעביר קבצים ממחשב למחשב וגם לגלוש באינטרנט החיבור לאינטרנט נמצא ב PC תודה מראשל לכול העוזרים שבת שלום יואב
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כמה כרטיסי רשת צריך? 1 בכל מחשב או שמספיק שיש באחד מהם?? דחוף אני בדיוק עומד לצאת לבזק סטור עריכה: קחו בחשבון שהקו שאני מתכוון להשתמש בו נמצא במחשב הישן שבו אין כרטיס רשת
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם ישד לי מחשב שהוא סתם אומד עצלי ותמיד היא אליו לינקוס עכשיו אני החלתתי להשים אליו WIN 2000 SERVER עכשיו אני לא יודע איך אני מגדיר שיתוף אינטרנט ואני לא יודע איך אני מגדיר חיידן של PPPOE מישהו יכול לתת לי מדריך איך אני עושה את זה ?? תודה מראש GOLD $HARK
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה הכתובת שאני צריך להזין? לא מצאתי זאת בשום מקום. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה דיי נובית אבל מאוד חשובה לי כי אני רוצה לקנות את זה על הבוקר... הראוטר WRT54GL, מתחבר ישירות אל המודם נכון? האם הוא מתחבר לאינטרנט מבלי צורך במחשב ראשי? כלומר אם יש לי 2 מחשבים בבית ואני מחבר את הראוטר למחשב הראשי, ואני רוצה שהוא יעביר אינטרנט למחשב השני שבבית, האם הוא תלוי במחשב הראשי? האם המחשב הראשי יהיה צריך להיות דלוק תמיד בשביל שהמחשב המשני יקבל אינטרנט? או שהמודם מתחבר לאינטרנט בעצמו, מבלי שום צורך למחשב ראשי ? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם יש אפשרות הפוכה? שאקבל את האימיילים שלי ל-SMS? (אני לא מתכוון לשירותים שיש בחברות הסלולר שמחייבות עלויות חודשיות ענקיות, 80 ש"ח לחודש, ולא ניתן לבודד את השירות, אלא רק לקנות חבילה שלמה של אינטרנט או משו כזה. אלא פשוט שירות של אתר שמקבל את ה-POP3 שלי ושולח אותו לSMS.) תודה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום חברה אני מחובר לאינטרנט של 012 וחבר שלי הביא לי ראוטר של בזק בינלאומי שהוא קיבל כאילו רציתי לדעת אם יש לזה השפעה במהירות בגלל שזה כאילו של בזק בינלאומי הראוטר הוא thomson speedtouch 570 וגם זקוק לחוות דעת עלייו תודה לעזורים..
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מדבר מחברה מסוימת (קטנה יחסית לא משנה איזה) ואנחנו מחוברים (כ-20 משתמשים בערך) למודם b-focus router 270 pr. ויש לי מספר שאלות: 1. אנחנו מתכוונים לשדרג את האינטרנט שלנו ל-5 מגה אז רציתי לדעת אם צריך מודם אחר או האם אתם ממליצים בלי קשר על מודם אחר? 2. מודם זה בא עם פיירוול מובנה ולכן אי אפשר להפעיל הרבה דברים רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 2 רשתות בעזרת האינטרנט ואנרו לי שצריך תוכנת VPN איז זה עובד בעקרון ואמרו לי שהראוטרים חיבים לתמוך בזה זה נכון
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
והסבר מפורט יותר: לאחרונה, כאשר אני מתחבר לאמיול (ניסיתי TLN, EXTRIM וכן אמיול מקורי) מגיע שלב שהוא פשוט מונע את הגישה לאינטרנט. האינטרנט מחובר אבל אני לא יכול לגלוש בשועל או באקספלורר כי אני מקבל הודעת שגיאה כאילו האינטרנט מנותק. גם כאשר אני יוצא מהמיול הבעיה נשארת האינטרנט מחובר אבל שום דף נט לא עולה. המוזר הוא שגם אם אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר אני עדיין לא יכול לגלוש כי הדף מציג הודעת שגיאה שהנט מנותק. הפיתרון היחיד הוא לעשות RESTART למחשב. בדקתי וירוסים עם NOD32 ורוגלות עם AD-AWARE, SPY-DOCTOR ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה וכלום. בצעתי RESTOR של הרג'יסטרי ללפני שבועיים שיניתי את כתובת ה DNS (לא שיש ככל הנראה קשר אבל בכל זאת) והבעיה עדיין קיימת. . קצת פרטים:אמיול נמצא ב…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
^ כמו שצויין . ההתחברות רגילה לחלוטין . בזק . ADSL . אני מחבר את הכל ופשוט מתחבר והמחשב לא מתחבר . לאחר מכן, אני מחבר את המודם של בזק והוא מתחבר יפה מאד . צריך לשנות משהו בחומרה\תוכנה ? אשמח לתגובות, מאחר וקיבלתי את ההמלצות מהפורום הנהדר הזה .
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לקבל יעוץ להקמת רשת ביתית בין 2-3 מחשבים ברצוני לחבר ושיכלו לגלוש בלי הגבלות כל שהן גם הורדות וגם בזמן שפועלים בו זמנית יחד באינטרנט ושכל אחד יכול להיתחבר באופן עצמאי מתי שהוא רוצה אני מעדיף לקנות משהו לצורת חיבור חוטי זה יבוצע וגם שיהיה אפשרות אלחוט אם כך מה צריך ? ואיזה סוג מומלץ ? והאם זה מבטל את המודם שיש לי עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני צריך פורטים לאימיול הפורטים שיש לי לא טובים ואיך אני יעשה שהוא יוריד יותר מהר כבר שיניתי לו תאגדרות כמו שהיה רשום באתר אחד וזה באמת עזר אבל חבר שלי גם שינה ואצלו זה טס (יש לנו אותו סוג אינטרנט) (אים אני לא בפורום הנכון בישביל השאלה שיתקן אותי)[br]פורסם בתאריך: 19.01.2007 בשעה 22:42:54 לא סוג מהירות אינטרנט
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם המקרה הוא כדלקמן : יש לי בבית מס מחשבים המחוברים לרשת הביתית , כאשר אני מוריד באחד מהם קבצים גדולים (באזור ה 5-6 GB) ומעתיק למחשב השני הקבצים מועברים בסדר אבל כשאני מנסה להפעיל אותם הם לא עובדים , ניסיתי מספר פעמים להעתיק שוב וזה לא עבד רק כאשר חיברתי את ההרדיסק של המחשב שהוריד למחשב אחר בהעתקה ישירה הקבצים לא ניזוקו. כל המחשבים בעלי WIN XP ו NTFS .
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים מחוברים בינהם עם כבל מוצלב, ויש למחשב אחד אינטרנט והשני חולק אותו עימו. רציתי לדעת, אם יש אפשרות/תוכנה דרך כשלהיא.. לווסת את אחוזי השימוש באינטרנט.. למשל שהמחשב המשותף יגלוש רק עם 30% של משאבי אינטרנט.. מקווה שהייתי ברור, ושתוכלו לעזור לי! בברכה, רועי
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש למישהו מושג כיצד ניתן לחבר את המחשב לטלויזיה LCD באמצעות רשת אלחוטית? האם הצגת סרט באיכות DVD מהמחשב לטלויזיה באמצעות רשת כזו זהה לאיכות חיבור קווית ממכשיר DVD לטלויזיה ? אם למישהו יש מושג אשמח תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן, בהמשך של הת'ראד הקודם שפתחתי שלא ממש עונים שם, אני מחפש ראוטר אלחוטי עד 1000 שקל, לבית של 4 קומות. רק מחשבים ניידים ישתמשו בזה. התשתית היא כבלים.(אני חושב ) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית אינטרנט דרך 012 עם מודם טראיון ובתשתית HOT.... עכשיו יש 3 מחשבים בבית.. והמודם מחובר למחשב שלי והמחשב שלי מחובר לSWITCH (לא ראוטר!)ודרכו מחוברים כל המחשבים האחרים... עכשיו לכל המחשבים יש ווינדוס XP... אני רוצה לעבור ללינוקס השאלה שלי היא האם עדין תפעל הרשת ויהיה לי אינטרנט דרך הSWITCH והכל... גם אם המודם יעבור למחשב אחר או שהוא ישאר אצלי זה לא חשוב.. כי אני ממש רוצה לעבור ללינוקס
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן חברים, חברה שלי נמצאת ביחידת דיור שהיא אחת מתוך 3 יחידות, בכל דירה יש מחשב, ובכל אחת מהן יש קליינט כזה של MSI ששמים בחשמל שמחובר דרך החשמל לראוטר המפורסם 6204 של אדימקס. באחת הדירות הראוטר נמצא פיזית. המחשב מחובר שם באותה צורה (עם התקע הזה) ויש שם חיבור והמחשב מחובר וגולש. אצל חברה שלי והשכן השלישי אין חיבור כבר כמה ימים... נכון שמדובר בבעיה בראוטר ? ושאלה נוספת - לרשת חשמלית יש איזושהי הגדרה בראוטר ? אם אני אכנס לכתובת איי.פי. של הנתב אני אמצא איזושהי הגדרת רשת חשמלית ? תודה מראש לעונים, אני מקווה שהסברתי את עצמי בסדר. אני אשתדל להביא היום תמונה.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מחובר בבזק בינלאומיי ואני נהנה מהשירות והכל והסבהבה אצליי בסדר .. אבל אני קונה ראוטר כי אחיי הביא מחשב ונצטרך אינטרנט .. איזה ראוטר אתם ממליצים שלא יחסום פורטים ודברים כאלהה כדיי לא לאבד את המהירות הזאת שיש לי
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
Please use eMule 0.47c and enable protocol obfuscation to get results from this server (62.241.53.2) בזמן הורדת קבצים אני מקבל את ההודעה הבאה בשירים אין בעיה
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי ביום שיש נתב 3com 3crwer 100-75 ויש לי כל הזמן ניתוקים מהאינטרנט. האם למישהו יש מושג מה הסיבה? דרך אגב אני מחובר דרך הכבלים ולכן בתחילה התחברתי בעזרת L2TP ועכשיו עברתי ל PPTP אולי זה יפתור את הבעיה. בכל מקרה אשמח לעזרה. [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007 בשעה 21:12:12 נראה לי שהניתוקים נפתרו ע"י מעבר לפרוטוקול PPTP אבל האם למישהו יש מושג האם זה פחות טוב מ L2TP עבור כבלים והאם זהו הפתרון היחיד לבעיית הניתוקים של הנתב מהאינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם האם למישהו יש ניסיון עם הראוטר? הוא 500 ש"ח + כרטיס Mimo. תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנוגע ל"נקודת גישה" - AP : 1. האם זה מומלץ? אנחנו רצים לחבר לזה כבל רשת (מהירות 100 מגה) ולגלוש מ10-15 מכשירים... יש סיכוי? 2. מכירים דגם מומלץ? באיזור ה150-200 ש"ח. 3. הערות ורעיונות יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-