רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום... לי סופית נמאס מהבעיה הזאת ! ואני בטוח שזה קרה גם לאחרים פה ! במשך כמה שנים יצא לי לשחק בכמה משחקי אסטרטגיה טובים ואני כל פעם מחדש ניסיתי לשחק בהם ברשת... אבל כל פעם אותה הבעיה ! אני מתחיל לשחק lotr2 לדוגמה עם אח שלי אחרי דקה או שתיים של משחק זה מראה שהוא חוסל ואף אחד לא נגע בו פשוט פתאום מראים את כל הצבא שלו נהרג ואת המבנים מתפוצצים....ורשום לו שהוא הפסיד כאילו הוא יצא מהמשחק... ! זה קורה רק במשחקי אסטרטגיה שאותם הכי כיף לשחק ברשת ביתית זה קרה לי עם lotr עם generals עם red alert אבל משחקי פעולה זה לא קורה ! למה אלוהים למה \?! תעזרו לי לשים סוף למחלה הזאת ! תודה מראש,עידן
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים עליהם אני עובד במקביל, האחד לאינטרנט והשני לנטו עבודה כאשר שניהם מחוברים ל SWITCH שיהיה יותר קל לבצע תחלופה ביניהם, פעם עבודה עם האחד ופעם עם השני. העיניין הןא שאני הרבה פעמים צריך להעביר קבצים בין מחשב אחד לשני ואני מבצע את זה כרגע עם DISK ON KEY שזה ממש מסורבל ומרגיז. רציתי לשאול את הצעתכם לפיתרון- אולי ליצור רשת בייתית או חיבור בין המחשבים. אני לא יודע מה לעשות בשניהם בכל מקרה . אשמח לשמוע את הצעתכם בעניין ומה צריך לעשות. (ניראה לי שרשת בייתית יותר תתאים לי - כך אוכל להתחבר מידי פעם לאינטרנט: עידכונים, להוריד דברים שאני צריך וכו'). יש לי מבזק את ה RTA-1320 - מה אני צריך לעשות - תוכלו להנחות אותי בבקשה.? תודה רבה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, יש לי אינטרנט שאני מקבל בחינם מהעבודה והוא אוהב להתנתק כשלא צריך ומהעבודה לא מוכנים לטפל בבעיה - אומרים שהכל תקין. אני רוצה לקנות אינטרנט נורמלי - חשבתי על בזק, מה אתם אומרים? המהירות תיהיה 1.5M, עד כמה לדעתם אוכל לרדת במחיר? (באתר שלהם מציעים ב630 שקל לשנה (52.5 שקל בחודש בממוצע)) תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מדבר מחברה מסוימת (קטנה יחסית לא משנה איזה) ואנחנו מחוברים (כ-20 משתמשים בערך) למודם b-focus router 270 pr. ויש לי מספר שאלות: 1. אנחנו מתכוונים לשדרג את האינטרנט שלנו ל-5 מגה אז רציתי לדעת אם צריך מודם אחר או האם אתם ממליצים בלי קשר על מודם אחר? 2. מודם זה בא עם פיירוול מובנה ולכן אי אפשר להפעיל הרבה דברים רציתי לדעת איך אני מגדיר אותו?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הייתי מחובר ל 1.5 מגה עכשיו שידרגתי ל 3 מגה.. תגידו איך אני יכול לדעת שבאמת האינטרנט שלי 3 מגה יענו שלא יעבדו עלי?? אני מחובר לנטויז'ן, הוט! תודה ענקית לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש והתקנתי XP עשיתי SET NETWORK ובחרתי בTHIS COMPUTER CONNECTS TROUGHT A RESIDENT GATEWAY OR ANOTHER COMPUTER.... לאחר ההתקנה הוא רושם לי LIMITED OR NO CONNECTIVLY עם ציור של מחשב קטן
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש Router חוטי ואלחוטי בתקציב של ש 300 ש"ח (ניתן לחרוג עד 30 ש"ח לכל היותר) אליו אמורים להתחבר 2 מחשבים בחיבור חוטי ועוד 2 מחשבים ניידים בחיבור אלחוטי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן, בהמשך של הת'ראד הקודם שפתחתי שלא ממש עונים שם, אני מחפש ראוטר אלחוטי עד 1000 שקל, לבית של 4 קומות. רק מחשבים ניידים ישתמשו בזה. התשתית היא כבלים.(אני חושב ) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
החיבור הוא ADSL . נכון לעכשיו אני משתמש במודם aztec ,הכל עובד בצורה תקינה . רציתי לעבור לראוטר אלחוטי ומרוב שיש הרבה כאלה אני לא מבין מה כדאי לי ומה אני צריך :-\ הלכתי לאיבוד .. כרגע יש לי בבית : א.מחשב נייח אחד בחדר . מחבר למודם באמצעות כבל רשת ב.מכשיר PS3 אחד ,גם באותו חדר. מחובר למחשב ע"י כבל רשת מוצלב ב ICS . מבחינת נתבים יש בכלל הבדל מה אני לוקח? השימושים שלי : -אני משתף קבצים (מוריד יחסית הרבה וגם משתף כמובן ) -לשחק ברשת.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בנוסף גם ירדה ההגבלה המגוחכת של מספר הportים המקסימלי שאפשר לפרוורד. רק חשבתי שכדאי לשתף, לא יודע אם זה פורסם כבר בעבר - יש שדרוג firmware שמאפשר את זה. http://61.31.72.100/amigoweb/download/CA6XR-GN.0924.00T.zip
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם האם למישהו יש ניסיון עם הראוטר? הוא 500 ש"ח + כרטיס Mimo. תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ניסיתי וזה לא הולך ממש... יש לי מחשב עם 2 כרטיסי רשת, אחד מחובר לאינטרנט באמצעות חיגן והכרטיס השני מחובר למחשב השני עם כבל רשת רגיל. איך אני עושה את הרשת בינהם? עם XP זה היה פשוט. אבל עם VISTA זה לא הולך לי... תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום , עשיתי לפי המדריך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והכל סבבה , יש לי רשת ביתית שיתןף קבצים. מה שאין לי זה אינטנרט במחשב השני. מה שמצחיק שכן מופיע לי בחיבורי רשת - INTERNET GATEWAY של הספק שלי (נטוויזן), אפילו עשיתי PING ל-IP שנתתי לו והכלך בסדר. עשיתי גם פינג ל- IP של המחשב המחובר לאינטנרט והכל בסדר. מה שמופיע לי בעת פתיחת חלון של אקספלורר :" לא ניתן להציג דף זה".... שני המחשבים עובדים על וינדוס XP SP2. מה עלי לעשות???
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל וברשותי מערכת קולנוע בייתי + מחשב HTPC. אני עומד להתחבר לספק מקומי וישנן מספר אפשרויות (חבילות גלישה) במהירויות שונות (נפחים) ובמחירים שונים (כמו בארץ). שאלתי היא - מה דרוש לי כדי שאוכל לראות שידורי טלביזיה ולשמוע רדיו מהארץ באיכות סבירה ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים שמחוברים אחד למודם ואחד למתאם HPNA. הכל היה בסדר עד שאתמול פתאום יש לי עצירות כאלה באינטרנט ולפעמים הוא גם מתנתק. נכנסתי לCMD וכתבתי Ping -n 10 www.yahoo.com והכל היה בסדר(פינג 90)אבל פעם אחת הוא נכשל והיה כתוב Request Time Out ואחרי זה היה כתוב שיש 10% LOSS. ניסיתי לנתק את המודם וזה לא עזר.. מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי תשתית בזק וספק בזק בנלאומי סיבים 1000 מגה יש לי מתאם sfp שיגיע עם המתקין של בזק וממיר מדיה אופטי של dlink 3 יחידות אקסס פוינט של ubiquiti פרוסות בבית שהם בעצם יספקו כיסוי wifi. אני יודע שמודם אין צורך. (תקנו אותי אם אני טועה) שאלתי היא האם יש צורך בראוטר או שניתן לחבר את יציאת הממיר מדיה ישירות לסוויץ 16 ערוצים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 3 מחשבים ביניהם אני רוצה לשתף אינטרנט, קבצים ומדפסת. מישהו יכול לכוון אותי למדריך הנכון? יש לי שיתוף אינטרנט כרגע בין המחשבים ברשת חוטית, אך יש לי גם אמצעים אלחוטיים, אני אשמח לקבל מדריך גם לרשת חוטית וגם אלחוטית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה 64 ביט האינטרנט לא פועל (הראוטר) יש לי D-LINK 604+ אולי הוא לא תומך בווינדוס
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אחלחוטיתשל בזק עכשיו יש לי מחשב ברשת שכבר לא עובד והוא בעייתי רציתי לבטל את הרשת בין המחשבים ושיהיה לי חיבור רגיל על ידי מחשב אחד עם חייגן... איך אני אמרו לעשות תזה? דרך אגב המחשב ההרוס לא ניתן להשתמש בו בכלל ולא להכנס לאקספלורר כך שאם אני צריך להכנס מהמחשב הזה לIP 10.0.0.138 לא ניתן לעשותתזה אז איך אני אמור לסדר תזה? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי לפטופ עם wireless G ושני עם N ,אני יוכל לקנות ראוטר N ולהתחבר עם שניהם?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הציעו לי לעבור לאורנג' + NGN, אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליהם!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה עם האינטרנט, למרות שאני מחובר, המחשב מתפקד כאילו אני לא מחובר.. זה אומר ששום תוכנה לא "משתפת פעולה".. אך מצד שני ניסיתי לבדוק את ה Ping אם בכלל קיימת תקשורת ואכן זה עבד! אבל מה לעשות שזה לא שווה כלום כי אי אפשר להשתמש באינטרנט בכלל ? ד.א. אני משער שזה התחיל מאז שהפעלתי סריקה עם Lavasoft Ad-Aware וניקיתי קצת רג'יסטרי עם תוכנה כלשהיא.. הבעיה שאין גיבויים ואי אפשר לשחזר.. גם לא System Restore בכל זאת מה אתם חושבים שאפשר לעשות.. ולא.. לא להתקין ת'ווינדוס מחדש.. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המחשב: hp pavilion ze4907ea. ראיתי שטווח המחירים של הכרטיסים האלו הוא גדול מאוד- 80-800 ש"ח, ואין לי מושג להחליט איזה כרטיס לקנות. אם אפשר המלצה לכרטיס בטווח המחירים הנ"ל, רצוי אפילו קרוב יותר ל-100 ש"ח. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-