רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
קודם היה לי מחשב שמחובר לאינטרנט מהיר ADSL. עכשיו קניתי מחשב נייד שיש לו WIFI ורציתי לשתף בין המחשבים את חיבור האינטרנט, הקבצים והמדפסת בצורה אלחוטית אז קניתי נתב של 3COM דגם WL-537. בהתחלה בגלל שלמחשב הרגיל יש שני כרטיסי רשת מובנים ואחד מהם בשימוש על ידי המודם רציתי לחבר את הנתב לשני ואת המחשב הנייד בצורה אלחוטית לנתב. זה לא עבד. אמרו לי לחבר את המודם ישירות לנתב ומהנתב בכבל רשת למחשב הרגיל וב WIFI לנייד. עכשיו האינטרנט עובד בשניהם אבל מקרטע. האי מיול מקבל LOW ID והאינטרנט עצמו איטי. בנוסף אין לי מושג איך לשתף קצבים או מדפסת. אגב במחשב הרגיל יש ווינדוס XP ובנייד VISTA. בבקשה עזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום חברה אני מחובר לאינטרנט של 012 וחבר שלי הביא לי ראוטר של בזק בינלאומי שהוא קיבל כאילו רציתי לדעת אם יש לזה השפעה במהירות בגלל שזה כאילו של בזק בינלאומי הראוטר הוא thomson speedtouch 570 וגם זקוק לחוות דעת עלייו תודה לעזורים..
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להגביל את המחשב השני שלי למהירות מסוימת. איך אפשר לעשות את זה ??? אם אפשר לעשות את זה.. המודם של THOMSON TCM425 והראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי, מודם ADSL של Alcatel שהפכתי ל Pro ושימש עד כה כנתב. ראוטר אלחוטי Tp-link 541G (4 כניסות LAN, וכניסה אחת של WAN) 2 מחשבים נייחים (Win XP) המחוברים בכרטיס רשת ו מחשב נייד אחד עם כרטיס רשת אלחוטי 2 המחשבים הנייחים ומודם Alcatel מחוברים ליציאות ה LAN בראוטר האלחוטי. ולמחשבים מוגדר כתובת D.G של ה ALCATEL (בשביל חיבור לאינטרנט). ועד כה זה עובד. שאלות: - האם ניתן לחבר את ה Alcatel ליציאת ה WAN, בלי לבטל בו את אופציית הנתב? (ה Alcatel מחייג ומתחבר אוטומטית לאינטרנט) - כאשר אני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד לרשת אלחוטית זה מתחבר, אך אינני מצליח לגלוש (PING למחשבים ברשת יש). מדוע ? אם יש למישהו רעיון איך להגדיר הכל מחדש, אשמח לשמוע. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע AP של חברת Planet....אחד המכשירים היותר גרועים שהיו לי (בעיות קליטה). אני מעוניין להחליף אותו ולקנות ראוטר אלחוטי בתקן N שישמש לי כAP. העניין הוא שיש לי 2 מחשבים ניידים - אחד תומך בתקן N והשני לא. האם זה אומר שאני לא יכול לעבוד בתקן N בכלל, או שפשוט המחשב שלא תומך בו יעבוד בתקן הפחות מהיר? ועניין נוסף: איך אני בודק אם הרשת שלי עובדת במהירות של 10 או 100? תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לנקודות חמות בסביבה שלי[= אוקי אני צריך שיהיה מאייבורי או ksp ..... ושיהיה בטווחה עד 100 שקל(אפשרות חריגה קטנה) תודה לעוזררים ותגידו כמה מטרים זה קולט
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית בין כמה מחשבים בבית. אצלי נמצא הראוטר הראשי ואליו מחוברים שאר המחשבים. פעם כשרציתי לשחק מחשב אחד מול השני, הייתי שם בMULTIPLAYER את הIP של הראוטר והכל היה פועל. עכשיו זה עדיין פועל אבל כשאני מתחיל את המשחק, ממש על ההתחלה זה מתנתק ורושם לי The conect is filed או משהו בסגנון. מישהו יודע מה הבעייה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי מחשב אשר מחובר לסטרימר (מזרים) בסלון, הם מחוברים בכבל רשת וישנה תקשורת בינהם, רציתי לדעת איך אני מגדיר כך שאוכל גם לנצל את החיבור שהעברת קבצים בינהם, אני יודע שישנה אפשרות דרך הגדרת FTP רק שמשום מה זה לא עבד
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ברצוני לבדוק מעבר לרשת אופטית, לכ-8-10 מחשבים, אשמח לדעת קצת נתונים על מהירות העברת מידע, ציוד שצריך לרכוש, ועלויות כלליות (הערכות מחיר גסות). אשמח לכל מידע ועזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי מודם 150 ALE במהירות 2 מגה והוא כל הזמן מיתנתק אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב הנורה של ה-LINK לא פעילה היתקשרתי למי שנותן לי תשתית והם טוענים שמבחינת הקו הכל תקין מה יכול להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם לםני כמה חודשים התקנתי רשת אצל חבר כעיקרון יש את המחשב שמחובר למודם ישירות לכרטיס רשת OB והוספנו למחשב כרטיס נוסף אשר מתחבר למחשב השני וקח הרשת עובדת הגדרתי IP קבוע והכל עבד עד שכעבור כחודש היו כל הזמן המחשב הלקוח היה מתנתק ולא חוזר לעבוד לא יודע מדוע ולכן כל פעם הייתי מכוון להם שוב תהגדרות וזה היה לחוזר לעבוד בפעם האחרונה שהצלחתי לתקן ראיתי שבמחשב הראשי כל פעם שהייתי עושה ריסט החיבור היה מתנתק ולכן התקנתי לו מחדש WIN כעת אני מעוניין להגדיר שוב את הרשת ואינני מצליח קראתי את המדריך אבל אני לא הצלחתי משום מה אפילו שכבר התקנתי מספר פעמים את ההגדרות אצלו(יש לציין מבחינה חומרה הכל תקין) האם יש משהו מתנדב לתת לי את המספר שלו בפרטי בכדי שאני אסביר לו איך הגדר…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אחלחוטיתשל בזק עכשיו יש לי מחשב ברשת שכבר לא עובד והוא בעייתי רציתי לבטל את הרשת בין המחשבים ושיהיה לי חיבור רגיל על ידי מחשב אחד עם חייגן... איך אני אמרו לעשות תזה? דרך אגב המחשב ההרוס לא ניתן להשתמש בו בכלל ולא להכנס לאקספלורר כך שאם אני צריך להכנס מהמחשב הזה לIP 10.0.0.138 לא ניתן לעשותתזה אז איך אני אמור לסדר תזה? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם ניתן לעשות שהSBOX יוכל לעבוד עם שני ספקיות ISP אבל יהיה מחובר למודם אחד של בזק ?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הכבל רשת שלי הוא מוצלב או ישר מהכתב שעליו?? כי אני לא יכול להסתכל על השקעים(הם לא שקופים)!! יש לי ראוטר שמחלק אינטרנט לשתי מחשבים איזה כבל עדיף? ישר או מוצלב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי 1.5מגה מהירות אינטרנט, אני גולש מהר והכול פועל רק שהבעיה מאז שיש רשת אל חוטית בבית אני מוגבל במהירות. אני מוריד מראפידשר באזור ה-30KBS אני מוריד מאתרים כמו מיקרוסופט/ATI/אינטל וכד' וגם המהירות לא עוברת את ה-50KBS ובנוסף כשאני משתמש בתוכנות כמו DAP שאמורות להוציא את המיץ מהקו אינטרנט של השרת עדיין לא עוזר, מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה הולכים לעשות עם הקווים לאירופה ? אני (ועוד הרבה) יכולים לשחק במשחקי רשת רק בשעות 1:00 בלילה עד 11:00 בבוקר . הולכים להוסיף קו לאירופה או משהו ? יש איזה תכנונים עם זה ? כי זה ממש פטטי לשלם עוד לחבילת גיימרים .. שיעשו על כל דבר חבילה מותאמת וזהו . מ11 בבוקר עד ל1 בלילה יש עומס על הקווים ככל הנראה ויש לאגים מטורפים לכל השרתים באירופה .. אם אני משחק בשרת ישראלי אין לאגים .. ורק בשעות שציינתי אפשר לשחק בלי לאגים בכלל, ככה שהבעיה זה אצל הספקיות .
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הוא יכול גם רגיל וגם אלחוטי?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ברשותי יש ראוטר אלחוטי (wrt54gl) שאלתי היא האם יש אפשרות לסרוק איתו רשתות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
האם יש אצבע usb שתתאים לויסטה אולטימית שתשמש בתור מודם אלחוטי
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת רגילה של 2 מחשבים בבית .. עכשיו יש מחשב מארח עם מודם והכל .. המחשב השני עבר פירמוט והתקנתי בו WindowsXP Media Center ובמחשב המארח עם המודם יש ווינדוס אקס פי סרביס פק 2 .. עכשיו הבעיה היא שהגדרתי רשת והכל ב2 המחשבים ובמחשב בלי המודם (המחשב האורח) אני מנסה להתחבר למחשב המארח והמחשב המארח מבקש ממני שם משתמש + סיסמה ואין לי מושג מה לעשות !! ואף פעם לא היה לי את זה. יש מצב שזה בגלל שאין לי ווינדוס כמו במחשב עם המודם ?! ככה בעצם אני גם אין שיתוף קבצים כי זה דורש סיסמה וגם אין אינטרנט ולכן זו בעיה. אודה מאוד למי שיצליח לעזור לי בבעיה זו.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
במחשב של אחי יש את החיבור ADSL המודם והראווטר ובמחשב אצלי עשיתי פירמוט צריך להגדיר בשני המחשבים ? או רק במחשב שלי ? ואיך מגדירים ?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
Harmonics DataSystems (Conexant) AccesRunner PCI ADSL Interface Device למיטב זכרוני ע"מ להשתמש בו נדרשה תוכנה/דרייבר בשם Global משהו, מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בעת ההגדרה של רשת ביתית חשוב מאוד שהפיירוול יהיה על "לא פעיל". אחרי שהכל מוגדר כמו שצריך והרשת הביתית פועלת כראוי, האם ניתן להחזיר את הפיירוול למצב "פעיל"? אם לא - מה ההשלכות של המחשב בלי פיירוול פעיל?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום. מה שאני מתכוון בשאלה זה שאחד מהם יהיה כ AP שאליו מחוברים מחשבים, והשני יהיה CLIENT של ה AP שגם אליו יתחברו מחשבים. שני הראוטרים בעלי גרסת DD WRT SP1... האם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שקראתי תגובות קודמות בנושאי firewall ואני עובד עם ביטורנט והמהירות נמוכה למדי, הבנתי שזה כנראה בגלל ה-zonealarm רציתי להחליף לsygate וגיליתי שהיא כבר לא חינמית. שמעתי על kerio אבל באתר אני א מוצא גירסה חינם. האם משהו מכיר firewall שניתן לעבוד איתו בשיתוף קבצים, שהוא חינמי וטוב? אשמח לעזרה, ליאור
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-