רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
^ כמו שצויין . ההתחברות רגילה לחלוטין . בזק . ADSL . אני מחבר את הכל ופשוט מתחבר והמחשב לא מתחבר . לאחר מכן, אני מחבר את המודם של בזק והוא מתחבר יפה מאד . צריך לשנות משהו בחומרה\תוכנה ? אשמח לתגובות, מאחר וקיבלתי את ההמלצות מהפורום הנהדר הזה .
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שצריך להיות איזה אתר.... תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים, אחד שלא מחובר לאינטרנט, אני רוצה לשחק משחק ב LAN, עם איזה כבל אני צריך לחבר אותם, ואיך מגדירים את זה?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני מחובר בבזק בינלאומיי ואני נהנה מהשירות והכל והסבהבה אצליי בסדר .. אבל אני קונה ראוטר כי אחיי הביא מחשב ונצטרך אינטרנט .. איזה ראוטר אתם ממליצים שלא יחסום פורטים ודברים כאלהה כדיי לא לאבד את המהירות הזאת שיש לי
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני בעל בית קפה במקרה אני גם טכנאי מחשבים בעברי יש לי מצלמות בבית קפה הייתי מעוניין לראות את הוידאו בבית מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היום שמתי לב לבעייה מוזרה בהעתקת קבצים אצלי, בזמן שאני מעתיק את הקבצים ולא נוגע בכלום הכל מעתיק כרגיל וסבבה, ברגע שאני פותח משהו שמתקשר עם האינטרנט, בדרך כלל IE ונכנס לאתר בזמן ההעתקה אני מקבל את ההודעה הבאה וההעתקה קורסת... יש לציין שניסיתי להחליף סוויצ'... הנה ההודעה המדוברת, הדבר קורה רק במחשב אחד ברשת ורק ממנו למחשב אחר עד כמה ששמתי לב... אשמח לעזרה... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, הבנתי של- win64bit לא ניתן לחבר מודם USB והאלטרנטיבה היא כרטיס מודם רשת. מישהו יכול לתת לי פרטים מה זה בכלל? ההבדל בינו לבין מודם רגיל USB? הבדל במחירים? האם ספקי התשתית מתעסקים איתו ופרוצדורות על זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להגדיר חייגן בויסטה לחיבור אינטרנט על תשתית הוט שהספק הוא הטכניון מי שיודע איך עושים אני אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האם זה נכון שעדיף כרטיס PCI מאשר USB כי יש לו אנטנה יותר גדולה וככה הקליטה והשידור יותר טובים? או שזה לא ממש משנה. ואיך הכ.רשת האלחוטי של אדימקס?(USB/PCI) אפשר חריגה קטנה בתקציב אם זה כרטיס ממש טוב ששווה את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בקשר לפורטים וכד'... תודה.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי מחשב אשר מחובר לסטרימר (מזרים) בסלון, הם מחוברים בכבל רשת וישנה תקשורת בינהם, רציתי לדעת איך אני מגדיר כך שאוכל גם לנצל את החיבור שהעברת קבצים בינהם, אני יודע שישנה אפשרות דרך הגדרת FTP רק שמשום מה זה לא עבד
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכ.רשת אלחוטי (מעדיף USB). לשימוש ברשת בין שני מחשבים מערכות הפעלה 98 וXP כאשר הXP נמצא על לפטופ וה98 עלDESKTOP. הכרטיס רשת הינו ל98. מעוניין לדעת תאימות בין מערכת הפעלה לכ.רשת ועוצמת קליטה סבירה לשימוש ביתי.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי חברה בשעה טובה אני קונה מחשב נייד.. עכשיו יש בעיה קטנה, ברצוני לחבר את המחשב בבית ואת הנייד לאינטרנט. אני כרגע מחובר ל-ADSL במהירות של 1.5 ויש לי את הנתב הקווי הרגיל מבזק סטור, הבנתי שאני זקוק לנתב(ראוטר) אלחוטי בכדי להקים את הרשת הביתית.. השאלה שלי היא מה אני צריך בדיוק? יש כל כך הרבה סוגים ואני לא בקיא כלל וכלל.. הייתי בבזק סטור וראיתי שלהם יש ראוטרים של ASUS ושל SIEMENS, הם תומכים רק ב-ADSL ובזק נותנים עליהם שנה אחריות. מצד שני ראיתי בזאפ, שיש ראוטרים שונים שמאפשרים חיבור ל-ADSL וגם לכבלים ועם שלוש שנות אחריות, ראיתי גם שיש כאלה משולבים ויש כאלה אלחוטיים.. התקנים שונים.. עוצמות.. וכו'. בגדול, איזה חברה נחשבת טובה בתחום ? מה הסכום הסביר להשקעה על נתב לרשת ביתית רגיל…
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש נתב אלחוטי אשר יתחברו בו לפחות 6 מחשבים, עם מהירות של 5 מגה, בחיבור של ADSL, בבית של שתי קומות. החברה או התקציב לא כל כך משנה לי (כמובן לא להביא מעל 1000 שקל), נתב שיהיה מספיק חזק כדי שלא יהיה בו ניתוקים או בעיות אחרות. האם אתם יכולים להמליץ לי על משהו מסוים?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי את ה- 2CRWE754G72T ואני מתקשה בפתחית טורנטים עבור ה- uTorrent בנוסף, אני לא מצליח לשלוח דואר בעזרת חיבור הכבלים שלי (לא מחובר לראוטר הנ"ל אבל כן מחובר למחשב שמחובר לראוטר בעזרת כרטיס רשת אחר. חשבון 014. תמונה מצורפת) תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני חושב ששמעתי פעם על דבר כזה: סוויץ' שמחובר למודם במצב ראוטר ובחלק מהמחשבים ניתן רק להכנס לכוננים ברשת ללא אפשרות לגלוש. איך זה מתבצע מעשית? :s05:
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
דגם : BR-6104K תאור: נתב (ROUTER) לחיבור ADSL/CABLE מתוצרת Edimax כולל 4 יציאות 10/100 המרצדס הטייוואני- מאפשר חיבור של מספר מחשבים בו זמנית או בנפרד לחשבון אינטרנט אחד, במידה ויש לכם יותר ממחשב אחד בבית/עסק ואינכם רוצים לשלם עבור חשבונות אינטרנט נוספים המוצר הזה הינו הפתרון המושלם. תומך בחיבור אינטרנט מהיר ADSL בזק או אינטרנט של חברות הכבלים (ערוצי זהב, תבל, מת¨ב). * החיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן. רשום שהחיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן למה הכוונה ואיך אני מבטל את החייגן ואיך ה firewall של הדגם הזה האם הוא ניתן לשדרג האם הוא נותן אבטחה טובה? 3. האם ניתן לשנות את ההגדרות ההאבטחה שלו או אפילו לבטל אותו בכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
בשרת שלי רץ כרגע apache 1.3.41 אני רוצה לשדרג אותו ל2 או 2.2 מה בעצם מונע ממני לשדרג את הapache ? יכולות להיות לי בעיות מסוימות ? או תאימות לאתרים או משהו ? אני יודע ששדרוג ל PHP5 וMYSQL5 יכול להיות בעיה מצד האתרים אבל איזה בעיות בעצם יכולות להגרם לי משדרוג ה apache ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם! חיפשתי הרבה מדריכים ומצאתי... המדריכים לא עזרו לי בזה... הם עוזרים רק בהתחלה ומהשאר הם מתעלמים.. ישלי בעיה לפתוח פורטים של האימיול.... ישלי מזהה נמוך ועיניים קשורות ישלי מכשיר של בזק 2650u אני מגיע להגדרות של הראוטר הכל טוב ויפה הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק מה לרשום ואיפה?????? Server Name? Custom Server? Server IP Address?איזה אייפי בדיוק לרשום יש כמה.... בדקתי באמצעות התחל הפעלה cmd ipconfig ופה מתחילה הבעיה היותר רצינית.... External Port Start? External Port End? Protocol? Internal Port Start? המדריכים לא עונים על זה.... מה לרשום בכל אחד? תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה עם מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604. יש לי בעיות בקליטה של האינטרנט האלחוטי , המודם נתב לא משדר אותות מספיק חזקים , כנראה . יש לי כמה שאלות: 1.המודם נתב הנ"ל חודר דרך קירות ? 2.האם המודם נתב הנ"ל נחשב למכשיר טוב בשוק .? 3. אם לא איזה מודם נתב אלחוטי טוב וחזק שחודר קירות יש היום בשוק לקניה ? יש לציין כי אני משתמש בקולט המובנה של המחשב הנייד .
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת באיזה תדר(גה"ץ) פועל הראוטר שלי ו הטלפון האל-חוטי ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני מחובר דרך vpn בשתי מחשבים כאשר הקליינט הוא אקס פי והשרת 2000 פרו דרך האקס פי אני יכול ע"י הקשת run - כתובת ip של המחשב 2000 להיכנס לתיקיות אך כאשר אני מנסה הפוך הוא דורש ממני להכניס סיסמא, אבל מה הוא לא מקבל את הסיסמא ורק חוזר על הדרישה: enter network passwords מי יכול לעזור, דחוףףף
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הראוטר שלי עושה בעיות והתמיכה של בזק אמרו להשיג חדש ויעזרו להגדיר אותו. לכן, צריך המלצה לראוטר חדש. דרישות: 1. חשוב שיהיה חזק מספיק כדי שה-WIFI יגיע למרחק של קומה מעליו באיכות טובה. קחו בחשבון שהוא גם סגור בארון חשמל. 2. ארבע יציאות לפחות. 3. תקציב של 200-300 שקל, עם אפשרות לחריגה קלה אם יש הצדקה. 4. עדיפות למוצר שאפשר לקנות באייבורי או KSP כי זה מה שבמרחק סביר מהבית. אם זה משנה משהו, לקודם קראו DSL-6740U של D-LINK (כן זה בטח ענתיקה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי לכולם. תופעה מוזרה שאני חווה לאחרונה - החיבור לרשת מתנתק זמן קצר אחרי הפעלת bitcomet. בנוסף לכך, אני עדיין אני מקבל אתרעת פורט חסום, זאת למרות שחומת האש (comodo) הוגדרה לאפשר לביטקומט לפעול (הוכנסה לרשימת allowed application), והנתב הוגדר לאפשר את הפורט שבו אני משתמש, (בוצעה גם הפניית פורטים). המחשב (win10 מעודכן) מחובר לרשת דרך ממיר הוט פיברבוקס מהדור החדש. אהיה אסיר תודה לכל מי שיודע כיצד לפתור את הבעיות הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן חברים אני צריך את עזרתכם יש לי 2 מחשבים בבית על אס פי רציתי לדעת איך אני עושה שיתוף אינטרנט וגם שיתוף קבצים אמממ אבל אם אפשר שמחשב אחד יהיה על איפי קבוע והמחשב השני יקבל אייפי משתנה ככה שהם לא יהיו על אייפי זהה תודה ויום טוב.
-
- 10 תגובות
- 612 צפיות
-