רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
עידכון: טוב אחרי בדיקה מעמיקה גיליתי שברגע שאני מתחבר לשרת דרך פורט מסויים (16567) לצורך משחק אני מקבל פינגים גרועים מאוד אבל אם אני מתחבר לאותו שרת דרך פורטים אחרים אני מקבל פינגים מהירים בהרבה הדבר נכון לגבי כל השרתים מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ברשותי כמה מחשבים ורציתי לדעת האם יש אפשרות לחברם אותם ליצירת מחשב "על" אחד אשר יתן לי יותר כוח עיבוד. אם כן האם יש מדריך ? אם לא אני אודה לכם אם תסבירו לי מראש
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתוכנה שמוצאת רשתות אלחוטיות של חלונות כנראה נדפקה אצלי והיא לא מוצאת שום דבר, אבל הצלחתי עם תוכנה חיצונית (Netsumbler) למצוא מלא רשתות. הבעיה היא שאי אפשר מהתוכנה הזאת גם להתחבר אליהן. יש איזה תוכנה שניתן גם להתחבר לרשתות האלו? לא מה שבא עם חלונות. כי נדפקה לי הרשת האלחוטית בבית וכבר יום שלם אני מנסה תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לנתב הזה. אחד המחשבים הוחלף במחשב חדש ותקין. כאשר אני מפעיל מחדש/מכבה ומדליק את המחשב החדש אז התקשורת בין שני המחשבים נשמרת אבל הנתב מפסיק משום מה לתקשר עם המודם ורק לאחר שמנתקים אותו מהחשמל ומחברים מחדש (רק אותו, אין צורך לנתק ולחבר מחדש את המודם) אז האינטרנט חוזר לעבוד כשורה. כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב החדש אז שני המחשבים שמחוברים לנתב לא מצליחים להתחבר לאינטרנט. יש רעיון לפתרון הבעיה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להקים רשת בבית. עד עכשיו היה לי רק מחשב נייח אליו מחוברת מדפסת HP DeskJet F380. קניתי שני ניידים ואני רוצה לנתק לגמרי את המחשב הנייח ולחבר רק את שני הניידים לרשת האלחוטית. אבל אני רוצה שתיהיה לי האופציה לשלוח משניהם מסמכים להדפסה. איזה נתב אני צריך כדי שיעשה לי את העבודה? חשבתי על EDIMAX ששמעתי שהם נותנים תמורה טובה ביחס למחיר. מישהו יכול להמליץ לי על דגם? דרך אגב, האם אחד המחשבים יהיה חייב להשאר דלוק תמיד כדי לשלוח דברים להדפסה או שלא משנה איזה מהם יהיה דלוק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני קונה בימים אלה מחשב חדש עם כ. רשת בנוסף יש לי בבית מחשב נייד עם כ. רשת חוטי ואל חוטי אני ממש לא מבין ברשתות וברצוני לחבר את שניהם לאינטרנט. יש לי מודם כבלים Terayon TJ 715X עם יציאת USB ויציאת Ethernet אני מבין שעל מנת לחבר את כל העסק יחדיו אני זקוק לנתב? את הנתב אני מחבר לכ. רשת שבמחשב ודרך כבל או אלחוט אני מחבר את הנתב למחשב הנייד? תקנו אותי אם אני טועה. ואשמח לקבל המלצות על נתב טוב וזול (לא צריך משהו מתוכחם) שידע לעשות את העבודה. נ.ב מה אני יכול לעשות למעשה עם שני מחשבים, שבשניהם קיים כ. רשת. יש אפשרות לגלוש באינטרנט משני המחשבים במקביל בלי ראוטר?
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב + כרטיס pcmcia ללפטופ וכרטיס/2 כרטיסים רגילים אפשר עזרה? שמות של חברות שכדי? מהיכן ניתן לקנות ברגע זה? זה צריך להיות ל100מטר דרך 2קירות ~ תודה.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי ראוטר חדש של level One. עכשיו אני רוצה לבטל את הפיירוואל הפנימי שלו בכלל. אם זה לא אפשרי אז לפחות לפתוח פורטים. איך אני עושה זאת? תודה מראש עומרי
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים נייחים. המרחק בין המחשבים הוא פחות מ-10 מטר עם קיר אחד ביניהם. כרגע יש לי מודם של בזק ALE130 אני צריך להחליף אותו אצל בזק? משהו קטן שלא הבנתי, האם אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי לשני המחשבים או שאת המחשב שיהיה ליד הראוטר יהיה אפשר לחבר עם כבל לראוטר? ואם אפשר בבקשה, אני אשמח לקבל המלצות לראוטר, כרטיסי רשת, או שאם אפשרי לחבר את המחשב שליד הראוטר עם כבל אז כרטיס רשת אחד. התקציב הוא בערך 300-350. תודה!
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי מכשיר: EDIMAX EW-7711USn בהתחלה הוא עבד מעולה ויום אחד פשוט הפסיק להתחבר לרשת. הבעיה היא שהוא מתחבר למחשב של אחותי ובשלי הוא רושם unable to join network )השם של הרשת( . אני כבר לא יודע מה לעשות, ניתקתי וחיברתי, כיביתי את הראוטר והדלקתי, ניסיתי חיבורים אחרים ועדיין כלום. למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה לפני חודשיים התקנו בביתנו רשת אלחוטית הROUTER הותקן על המחשב שלי,ומאז מס' תוכנות שפועלות על פורטים מסוימים פשוט לא יכולות לתפקד באינטרנט רציתי לדעת כיצד אני יכול להגדיר את הROUTER כדי לפתוח את אותם הפורטים? אודה לכל מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אהלן. מבנה הרשת: אלקטל 510 בתצורת נתב > SWITCH > 2 תחנות XP PRO אני מחפש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים כדי לחלק את רוחב הפס בצורה שווה באופן לוגי. השתמשתי ב netlimiter אבל השימוש בה לא מניב תוצאות מתאימות. יש לכם המלצות אחרות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת מחשבים מחוברים בראוטר אלחוטי-4 מחשבים - 2 נייחים ו2 ניידים. כולם באותה קבוצת עבודה. בכולם יש תיקיות שעברו אישור לשיתוף אותן התיקיות ברשת. בכולם יש ווינדוס XP SP2 מכל המחשבים יש אפשרות לראות את כל המחשבים ולגשת למשאבים המשותפים חוץ מלאחד הניידים שאותו לא רואים מאף מחשב(רק הוא רואה את המחשבים האחרים) בנוסף אליו לא ניתן לגשת לתיקיות שהוא משתף(רק הוא יכול לגשת למשאבים של אחרים). מדוע? מה צריך לשנות או להוסיף בממשק הניהול שלו? האם זה שיש לו(היחידי) גירסת וינדוס של HOME ולכל השאר PRO זה קשור לבעיה? אני הרבה זמו מנסה לפתור זאת ותודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני צריך להעביר חומר ממחשב נייד למחשב שולחני. מדובר בכמות שעולה על מה שנכנס בדיסקט רגיל (1.44 מגה) איך אפשר לעשות את זה, אם למחשב הנייד אין צורב? כלומר, ברור שצריך לחבר את המחשבים ע"י כבל וליצור רשת, אבל מה צריך בשביל זה? במחשב השולחני יש כרטיס רשת מובנה עם הלוח-אם (לפחות כך נדמה לי... כשאני פותח את 'מנהל ההתקנים' כתוב לי תחת מתאמי רשת - Intel® PRO/100 VE Network Connection ו - מתאם 1394 Net. הראשון הוא כרטיס הרשת, והשני הוא כרטיס FireWire, נכון?) במחשב הנייד - אני לא יודע. צריך לבדוק. בכל אופן, צריך שיהיה גם שם כרטיס רשת? ואז מחברים אותם עם איזה כבל? בכלל, אפשר לעשות את זה דרך חיבור אחר? נגיד FireWire? אולי USB? תודה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, יש לי מס' שאלות, אני מעוניין לרכוש ראוטר + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים כדי לחבר 3 מחשבים,ואני מעוניין בעזרה לגבי בחירתם. בעיקרון התקציב שלי לראוטר (בלבד)הוא בסביבות 400-500 ש"ח. בנוסף אני ישמח לקבל עזרה במציאת מדריכים כדי לסדר את ההגדרות של הראוטר.(כנראה, אינטרנט של 2.5 מ' ספק-נטוויז'ן תשתית-HOT) והאם יש בעיה כלשהי עם נטוויז'ן או עדיף ספק אחר? והאם כדי לקנות את הראוטר כבר דרך הספק ולקבל גם תמיכה תכנית? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי בבית שלושה מחשבים אחד עם ויסטה אחד עם ווינדוס 7 ואחד עם XP עכשי בעבר שכולם היו XP השתוף היה פשוט אבל עכשיו משום מה מתי שאני רוצה להיכנס למשל לתקיה ששיתפתי הוא כותב שאין לי הרשאה למשאב רשת זה איך אני מסדר את ההרשאות? קראתי את המדריך הזה וזה לא עזרhttp://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לא מצליח להיכנס לאתרים מסויימים כמו : APPLE.COM YNET.CO.IL מזה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לברר בנושא שקורה במחשב אצל ההורים שלי. יש שמה רשת שני מחשבים. ברגע שאני פותח קליאנט טוררנט עם כמות של חיבורים.. אפשר לומר שאי אפשר בכלל לגלוש באינטרנט.. כל האתרים נכנסים אחרי מספר דקות (צ'אטים מתנתקים לגמרי). השאלה שלי האם יש אפשרות לעקוף את זה וגם לגמרום לטוררנט לעבוד עם מספר גדול של חיבורים.. הדבר הכי מוזר, שברגע שמחשב השני מותקן ווינדוז 7 (בראשי גם יש 7), אז גם המצב שאי אפשר לגלוש בכלל. אבל ברגע שרץ במחשב השני לינוקס, אז במחשב הראשי כמובן שאי אפשר לגלוש, ובלינוקס אני מקבל מהירות מקסימלית לכל דבר בלי שום תקיעות או דברים כאלו (כאילו שום דבר לא רץ ברשת). בדקתי את הנושא הזה כמה וכמה פעמים, וכל מה שכתבתי נבדק כמה וכמה פעמים ואלו התוצאות שהגעתי למסקנה. משהו…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
לחצתי על כפתור הריסטרט ועכשיו אני לא מוצא את האייפי וגם לא יודע איך לקנפג אותו מחדש מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
בעיה- יש לי מחשב נוסף בבית עם כרטיס אלחוטי של דילינק הגדרתי MAC הגדרתי WPA זה פועל, אבל לפעמים זה לא מוצא את הרשת [חדר ליד, אות שידור מקסימום] וגם אם זה מוצא זה לא מתחבר אוטומטית איך אני מגדיר שזה יישאר מחובר לרשת? שאלה- אם אפשר ואם כן אז איך.. להגדיר רשת בין שני מחשבים באלחוטי ככה שאפשר יהיה לשתף קבצים בין המחשבים.?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום! יש לי ראוטר Compex NP28G שמחובר אליו מחשב אחד (Desktop) עם כבל רשת, ומחשב שני (Laptop) בחיבור אלחוטי מאובטח. לשני המחשבים יש גישה לאינטרנט (אין בעיה בגלישה). הבעיה היא שאני לא רואה באף אחד מהמחשבים את המחשב השני ב-My Network Places (אני ממש לא יודע מה צריך לעשות כדי לראות אותם). בשני המחשבים מותקן Windows XP Professional SP2 עם פיירוול של Windows כבוי. בשני המחשבים מותקן ZoneAlarm Pro 7, ובכל אחד מהם הגדרתי את הכתובת IP של המחשב השני כ-Trusted. מה אני צריך לעשות (אני צריך Step-by-Step Tutorial)?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי ראוטר 3com, ואני מחובר דרך הוט+בזק בינלאומי. קצב ההורדה ממש איטי והאינטרנט באופן כללי גרוע(אין מה לדבר על שיחות בסקייפ!) כשאני מתחבר רק דרך המודם הכל פיקס..מה לעשות? (כבר הודעה שנייה בנושא ולא הצליחו לעזור לי...) תודה. שי נ.ב. מה הכתובת IP של שרת PPTP של בזק בינלאומי?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז כמו שציינתי בכותרת, אשמח אם אוכל לקבל הסברים בקשר לכל הדברים האלה, וכמובן, מאיפה אני משיג את החלקים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי רשת ביתית על שני מחשבים בעזרת מתאמי HPNA (רשת על קו הטלפון). שיתוף האינטרנט עובד מצויין, אבל אני לא מצליח לשתף מדפסת ותיקייה משותפת. שני המחשבים על ווינדוס XP home, יש פיירוול על המחשב (החדש) שמחובר לאינטרנט (Zone alarm internet security) ולמחשב (ישן) השני גם יש פיירוול ישן של ZA והוא מחובר למדפסת. אולי אני צריך לפתוח משהו בפיירוול? המחשב החדש לא מזהה את המדפסת שמחוברת למחשב השני. אני דיי בטוח שהגדרתי נכון את שיתוף המדפסת. כמו כן אף מחשב לא מזהה תקייה משופת למרות שהגדרתי אותה ככזו. מה אני מפספס כאן? ???
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-