עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nitros,

התקנתי ויסטה 64 ביט האינטרנט לא פועל (הראוטר) יש לי D-LINK 604+ אולי הוא לא תומך בווינדוס

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  2. יש לי שני מחשבים רחוקים בבית רחוקים אחד מהשני בשתי קומות נפרדות ורציתי לדעת אם זה יהיה אפשרי לשים את הראוטר ביניהם מחובר לקו טלפון ומודם ביניהם פחות או יותר בלי שהוא יהיה מחובר לאף אחד מהם ולשניהם יהיה כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנות ? ובקשר לlocal area conetion אני לא מצליח ליצור אותו כאילו הוא לא מופיע לי לא משנה מה אני עושה פירמטטי את המחשב מספר פעמים התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא הולך.. נראה לכם יש מצב זה קשור לחומרה? הלוח בין חודשיים מקסימום והוא p5k-e דרך אגב מופיע לי ווירס לס אריאה קונקשן ו1394

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by alone66,

דגם : BR-6104K תאור: נתב (ROUTER) לחיבור ADSL/CABLE מתוצרת Edimax כולל 4 יציאות 10/100 המרצדס הטייוואני- מאפשר חיבור של מספר מחשבים בו זמנית או בנפרד לחשבון אינטרנט אחד, במידה ויש לכם יותר ממחשב אחד בבית/עסק ואינכם רוצים לשלם עבור חשבונות אינטרנט נוספים המוצר הזה הינו הפתרון המושלם. תומך בחיבור אינטרנט מהיר ADSL בזק או אינטרנט של חברות הכבלים (ערוצי זהב, תבל, מת¨ב). * החיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן. רשום שהחיבור לכבלים רק במידה ואין חייגן למה הכוונה ואיך אני מבטל את החייגן ואיך ה firewall של הדגם הזה האם הוא ניתן לשדרג האם הוא נותן אבטחה טובה? 3. האם ניתן לשנות את ההגדרות ההאבטחה שלו או אפילו לבטל אותו בכלל תודה

4. Started by Israeltomer,

שלום לכולם! חיפשתי הרבה מדריכים ומצאתי... המדריכים לא עזרו לי בזה... הם עוזרים רק בהתחלה ומהשאר הם מתעלמים.. ישלי בעיה לפתוח פורטים של האימיול.... ישלי מזהה נמוך ועיניים קשורות ישלי מכשיר של בזק 2650u אני מגיע להגדרות של הראוטר הכל טוב ויפה הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק מה לרשום ואיפה?????? Server Name? Custom Server? Server IP Address?איזה אייפי בדיוק לרשום יש כמה.... בדקתי באמצעות התחל הפעלה cmd ipconfig ופה מתחילה הבעיה היותר רצינית.... External Port Start? External Port End? Protocol? Internal Port Start? המדריכים לא עונים על זה.... מה לרשום בכל אחד? תודה מראש לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. היי, לאחר שהמחשב עולה לוקח הרבה זמן עד שמופיע האייקון של ההתחברות לרשת (local area connection icon) - בין עשר דקות לרבע שעה, וגם כל תוכנה שקשורה לאינטרנט (כולל אנטי וירוס), אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר של סיסקו... מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by gal atedgi,

אני רוצה לקנות ראוטר ואני רוצה לדעת אם TP-LINK TL-R460 הוא ראוטר טוב? ותנו לי המלצות לראוטר

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by shil_o,

יש לי בבית שלושה מחשבים אחד עם ויסטה אחד עם ווינדוס 7 ואחד עם XP עכשי בעבר שכולם היו XP השתוף היה פשוט אבל עכשיו משום מה מתי שאני רוצה להיכנס למשל לתקיה ששיתפתי הוא כותב שאין לי הרשאה למשאב רשת זה איך אני מסדר את ההרשאות? קראתי את המדריך הזה וזה לא עזרhttp://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by דניאל נ,

שלום , יש לי בעיה עם מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604. יש לי בעיות בקליטה של האינטרנט האלחוטי , המודם נתב לא משדר אותות מספיק חזקים , כנראה . יש לי כמה שאלות: 1.המודם נתב הנ"ל חודר דרך קירות ? 2.האם המודם נתב הנ"ל נחשב למכשיר טוב בשוק .? 3. אם לא איזה מודם נתב אלחוטי טוב וחזק שחודר קירות יש היום בשוק לקניה ? יש לציין כי אני משתמש בקולט המובנה של המחשב הנייד .

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  9. Started by rabbit,

אם כן איך...

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  10. Started by JohnClark,

שלום אני מנסה להתקין בפעם הראשונה ראוטר חיברתי את המודם ושני מחשבים לראוטר המחשבים לא מתקשרים ביניהם ולא עם המודם בחוברת הוראות של הראוטר כתוב לכתוב פקודת ipconfig/release ואז ipconfig/renew וזה אמור לסדר ip שאני מכניס לאקספלורר ואז מסדר שם משהו הבעיה היא שהrenew לא עובד שאלתי את אחי מה הוא עשה כשהוא התקין ראוטר והוא אומר שזה פשוט ישר עבד לו מה אני עושה עכשיו? תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by A-10,

https://twitter.com/moc_israel/status/1769737172746174916?s=46 https://twitter.com/moc_israel/status/1769737175015244189?s=46 לידיעתכם !

12. Started by ganav,

מחשב מספר 1 ומחשב מספר 2 מחוברים באותה רשת. נגיד ואני מגדיר בראוטר שכל תקשורת שמגיעה בפורט שהביטורנט משתמש בו, תופנה למחשב מספר 1. עכשיו אם אני מנסה להוריד משהו בביטורנט ממחשב מספר 2, אני לא אצליח?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  13. יש לי ראוטר לינקסיס כזה עם 2 אנטנות... ובצד שמאל יש כזה כפתור cisco systems וכשלוחצים עליו הוא מהבהב כזה עם אור לבן ואין לי מושג מה הוא עושה... מישהו יודע מה זה עושה...???

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by kouliben,

האם יש אפשרות הפוכה? שאקבל את האימיילים שלי ל-SMS? (אני לא מתכוון לשירותים שיש בחברות הסלולר שמחייבות עלויות חודשיות ענקיות, 80 ש"ח לחודש, ולא ניתן לבודד את השירות, אלא רק לקנות חבילה שלמה של אינטרנט או משו כזה. אלא פשוט שירות של אתר שמקבל את ה-POP3 שלי ושולח אותו לSMS.) תודה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. שלום יש לי בחדר שני מחשבים אחד חדש שמחובר לאינטרנט ברשת אלחוטית, ועוד אחד שגם הוא מחובר לפעמים (אני מעביר פשוט את הLAN USB.) אני רוצה להעביר את כל מה שבמחשב הישן למחשב החדש ולפרמט את הישן. אז אני רוצה לעשות שיתוף קבצים, לא גם שיתוף אינטרנט. המדריך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יעזור לי? את המדגריך הזה אני צריך לאחר שאני אפרמט את המחשב הישן כרגע אני מעוניין רק בשיתוף קבצים. תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. Started by dj shay 30010,

אני רוצה לחבר 2 רשתות בעזרת האינטרנט ואנרו לי שצריך תוכנת VPN איז זה עובד בעקרון ואמרו לי שהראוטרים חיבים לתמוך בזה זה נכון

17. Started by fffSSS,

בקרוב יצא הוא שיצא האינטרנט של 013 שיסדר את הפינגים בחוץ לארץ יש משהו שניסה את האינטרנט ? יש איזה ביקורת על האינטרנט הזה?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. ^ כמו שצויין . ההתחברות רגילה לחלוטין . בזק . ADSL . אני מחבר את הכל ופשוט מתחבר והמחשב לא מתחבר . לאחר מכן, אני מחבר את המודם של בזק והוא מתחבר יפה מאד . צריך לשנות משהו בחומרה\תוכנה ? אשמח לתגובות, מאחר וקיבלתי את ההמלצות מהפורום הנהדר הזה .

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by avi-shay,

יש לי 3 מחשבים בבית ורציתי לדעת איזה ראוטר (אלחוטי) כדאי ליקנות וגם איזה כרטיסי רשת (ל 2 מחשבים) אני צריך.. המרחק בין המחשבים הוא הקרוב יותר הוא 3 מטר והרחוק יותר הוא בערך 15 מטר... תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by Mr.positive,

1.האם יכול להיות שנגיד בvista מהירות האינטרנט שאתה מקבל שונה מxp (נגיד xp 2mb ו vista 1.5mb ?) 2.האם התוכנות שרשום שממהירות את האינטרנט פועלות באמת ?

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by amitmedic,

התקנתי רשת אלחוטית לפני מס ימים, המחשב מזהה את שאר המחשבים בבית אך לא את הPS3 מה אני צריך לעשות עלמנת שיזהה אותו? :kopfpatsch:

22. Started by iz,

שאני עושה cmd -> ipconfig וכשאני נכנס ל whatismpip.com אני רואה 2 כתובות שונות ( באתר אני רואה את הכתובת שהייתה לי לפני הראוטר) מישהו יכול להסביר את העניין ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. שלום לכולם אני מחובר לחברת HOT ומחובר לאינטרנט גם שלה ולספק של NETVISION ואני משלם להוט על הערוצים 175 כולל 2 ממירים +חבילת בסיס +4 חבילות ולאינטרנט שכרגע יש לי 750 אני משלם 59 לHOT ו49 ל NETVISION עכשיו אני די רוצה לעבור ל1.5 וNETVISION רוצים לעלות לי עוד 10 שקלים וHOT עוד 10 שקלים אם עד עכשיו שלמתי על אינטרנט 750 110 עכשיו אני ישלם מ130 חברה מה לעשות?? מהי לדעתכם המחיר שהכי ישתלם לי גם מבחינם החבילה של הסרטים ובמיוחד החבילה של האינטרט ואם תוכלו לספר לי קצת על מה שלכם יש ולאן אתם מחוברים אודה לכם מאוד!!!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  24. Started by Axel Foley,

הגלישה באינטרנט מהירה מאוד (יחסית) וההורדות והסרטונים מהאינטרנט מאוד איטיים. מחובר לבזק בינלאומי 1.5 מגה. יש למישהו מה יכולה להיות הבעיה? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה להגדיר חייגן בויסטה לחיבור אינטרנט על תשתית הוט שהספק הוא הטכניון מי שיודע איך עושים אני אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.