עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by lazy-bones,

יש כזה דבר?? רשת דרך כבל USB? איך אני מחבר? איזה תוכנות אני צריך? איזה כבל? עזרה! תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. מה הולכים לעשות עם הקווים לאירופה ? אני (ועוד הרבה) יכולים לשחק במשחקי רשת רק בשעות 1:00 בלילה עד 11:00 בבוקר . הולכים להוסיף קו לאירופה או משהו ? יש איזה תכנונים עם זה ? כי זה ממש פטטי לשלם עוד לחבילת גיימרים .. שיעשו על כל דבר חבילה מותאמת וזהו . מ11 בבוקר עד ל1 בלילה יש עומס על הקווים ככל הנראה ויש לאגים מטורפים לכל השרתים באירופה .. אם אני משחק בשרת ישראלי אין לאגים .. ורק בשעות שציינתי אפשר לשחק בלי לאגים בכלל, ככה שהבעיה זה אצל הספקיות .

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by דניאל נ,

שלום , יש לי בעיה עם מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604. יש לי בעיות בקליטה של האינטרנט האלחוטי , המודם נתב לא משדר אותות מספיק חזקים , כנראה . יש לי כמה שאלות: 1.המודם נתב הנ"ל חודר דרך קירות ? 2.האם המודם נתב הנ"ל נחשב למכשיר טוב בשוק .? 3. אם לא איזה מודם נתב אלחוטי טוב וחזק שחודר קירות יש היום בשוק לקניה ? יש לציין כי אני משתמש בקולט המובנה של המחשב הנייד .

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  4. Started by the king2006,

יש לי מחשב נייד ואני צריך שתמליצו לי על כרטיס רשת USB אלחוטי כדי שאני אוכל להתחבר לראוטר האלחוטי שלי .. תודהה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  5. תודה למשתתפים.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by OutRaGe,

שלום יש לחבר את הראוטר הזה ונראה לי שזו הסיבה שהוא מקבל חרא פינגים ב-Company of heroes תבינו שאפילו איתי הוא לא הצליח להתחבר(כלומר במשחק שפתחתי למשל הוא לא מצליח להתחבר עקב בעיות תקשורת) הוא אומר שהוא כיבה את הפיירוול של הראוטר ופתח פורטים למשחק עריכה: טוב הצלחתי לעזור לו לפתוח פורטים..לא נראה לי שזה הראוטר כנראה הספק: בזק"ב, מקווה שיפתרו את הבעיות בקרוב תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  7. אוקי כולם עשיתי את המדריך לתקשרות ICS וחבירתי בין שני מחשבים ככה מודם --> כבל רשת רגיל ---> מחשב של אחי עם 2 כרטיסי רשת אחד למודם אחד לי ---> כבל רשת מוצלב -----> המחשב שלי עכשיו עבדתי לפי המדריך שיתפתי את ה dilar ושמתי עליו ת firewall של ה xp עכשיו על ה local area conicton כלומר הכרטיס רשת OB שמחבר בין המשחב למודם גם שמתי עליו firewall של xp וה local area conitcon כלומר הכרטיס רשת pci ששמתי שמחבר בין המחשב שלי למחשב של אחי וגם עליו שמתי firewall של xp עכשיו אצלי יש firewall של ה nforce 3 250gb שעובד ובכול זאת שמתי על ה local area conitocn עוד firewall של ה xp קיצר בוא נתחיל מזה שאני רוצה לדעת האם אפשר לפרוץ אלי בגלל השיתופים ? ואיזה firwalls אני יכול לסג…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by Oranili,

כדאי? זה לא יעשה שיבושים? אפשר לינק?........... והסבר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by Gold shark,

שלום לכולם ישד לי מחשב שהוא סתם אומד עצלי ותמיד היא אליו לינקוס עכשיו אני החלתתי להשים אליו WIN 2000 SERVER עכשיו אני לא יודע איך אני מגדיר שיתוף אינטרנט ואני לא יודע איך אני מגדיר חיידן של PPPOE מישהו יכול לתת לי מדריך איך אני עושה את זה ?? תודה מראש GOLD $HARK

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  10. שלום יש לי שאלה דיי נובית אבל מאוד חשובה לי כי אני רוצה לקנות את זה על הבוקר... הראוטר WRT54GL, מתחבר ישירות אל המודם נכון? האם הוא מתחבר לאינטרנט מבלי צורך במחשב ראשי? כלומר אם יש לי 2 מחשבים בבית ואני מחבר את הראוטר למחשב הראשי, ואני רוצה שהוא יעביר אינטרנט למחשב השני שבבית, האם הוא תלוי במחשב הראשי? האם המחשב הראשי יהיה צריך להיות דלוק תמיד בשביל שהמחשב המשני יקבל אינטרנט? או שהמודם מתחבר לאינטרנט בעצמו, מבלי שום צורך למחשב ראשי ? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by event,

טוב נתחיל עם הקדמה קצר: יש לי חיבור דרך תשתית של בזק (ADSL) כאשר אני מתחבר מחייגן רגיל אין שום בעיה הכל עובד לאורך זמן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני רוצה לשתף את האינטרנט שלי עם המחשב השני (שבו יש XP) אז מה שאני רוצה לעשות זה להפוך את המודם לנתב (מודם RTA1320a) - מחבר אותו לסוויצ' שבו יש פיצול לשני המחשבים שגם בזה אין בעיה (המודם מחובר לחיבור הראשון, הויסטה לשני והמחשב השני לחיבור השלישי). האינטרנט עובד בשני המחשבים. אך לאחר כמה דקות (סביבות ה10 דקות) המערכת עם הויסטה מחליטה שאין קישור יותר בין המחשב לנתב והכל מת. אי אפשר להיכנס לנתב\מודם, אי אפשר להתחבר לאינטרנט, אי אפשר לראות מה קורה בצד השני של הרשת - כלום! כדי לפתור את הבעיה צריך להפעיל את המחשב מחדש - ככה שאני מקבל …

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by אוורסט,

במקום העבודה נתקלתי בתיקיית סרטים משותפת. כדי להגיע איליה יש להיכנס אל "מיקומי הרשת שלי" "הוספת מיקום ברשת" ולהמשיך עד אל "מהי כתובתו.." ואז להקליד "סרטים\192.168.10.110 \\ " והתיקיה נפתחת. ניסיתי לברר מה המיקום של התיקייה , רק מתוך סקרנות ולא הבנתי מה הולך כאן? תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  13. Started by Slash87,

הקדמה... הרשת שלי בבית מורכבת מ 2 מחשבים ,שלי <עם המפרט שאפשר לראות כאן> ושל הורים שלי שהוא פנטיום 4 1.5 מחובר דרך נטוויזן כספק ובזק כתשתית הראוטר הוא wrt54gl של לינקסיס ובמחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים של אדימקס שיטת שידור היא wpa אז ככה! אם במחשב שלי אני מוריד טורנטים... באיזהשהו שלב אין לי יותר יכולת לגלוש באף מחשב כאילו אין DNS והוא רק מחפש כל עמוד שאני מכניב בכתובת... אם אני מכבה את הטורנט יש עדיין השפעה של איזה חצי שעה עד שאני יכול לגלוש באינטרנט לא משנה מאיזה מחשב... הבעיה גם גורמת לכך שאני לא יכול להגיע אל הראוטר. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  14. אהלן יש לי חיבור אינטרנט של הוט. משם לedimax br 6214k ומשם למספר מחשבים במספר קומות. חבר הביא לי נתב אלחוטי שמקבלים בחיבור בזק - siemens sl2-141. רציתי לחבר אותו לרשת כדי להוסיף יכולת אלחוט. קראתי את המדריך שפרסם cheif, לגבי העניין. "בגדול" זה עובד לי לזמן מה, אבל כמה שעות אחרי שהכל מחובר חלק מהמחשבים מפסיקים לקבל גישה לאינטרנט. חלק מהם כן מקבלים וחלק לא. ניסיתי כל מיני דברים לבדוק, אולי הedimax צריך איפוס, או איזה כבל או משהו.. אבל מה שפתר את הבעיה היה להוציא את הנתב האלחוטי מהרשת. אז אני מניח שלא הגדרתי כמו שצריך את הsiemnes sl2-141. אשמח לעזרה איך כן לעשות את זה. או מה בדיוק להגדיר, או אפילו להבין מה בדיוק הבעיה.. תודה וכן.. שמתי לב שבמדריך זה לא מומלץ

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  15. לי הייתה בעיה שלא יכולתי ממחשב אחד להיכנס למחשב השני בקבוצת העבודה שהגדרתי וניסיתי כמעט הכל מהמדריך לפתרון בעיית שיתוף: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htm והדבר היחיד שפתר שמצאתי ממקום אחר היה הגדרה חסומה מהמחשב שחוסם: התחל-הפעלה-regedit HKEY_LOCAL_MACHINE-SYSTEM-CorrentControlSet-Control-Lsa בתוך Lsa לחץ פעמיים על restrictanonymous ושנה את הערך ל-0. מצאתי במחשב החוסם את הערך 2 ובמחשב שלא חוסם ערך 0 שיניתי ל-0 ועכשיו אני יכול להשתמש במשאבי רשת שלו.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by Vosegus,

שלום, יש בבית של אבא שלי ראוטר,בגלל שהוא מרבה בנסיעות ארוכות האינטרנט מנותק(מהספקית). רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות רשת כזאת שכמה מחשבים יוכלו להתחבר אליה או משהו(LAN).

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by Demon.M,

יש לי 3 מחשבים המחוברים ברשת עם מודם של בזק מסוג power net - par - 7200 מחשב עם ויסטה מחובר חוטי ואחרים(אקס פי) באלחוטי, הרשת והאינטרנת עובדים מצויין עם אקס פי ודרך ויסטה אני לא מצליח להיתחבר לשאר המחשבים מה אפשר לעשות עם זה ??? תודה מראש על התגובות!!!

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  18. יש לי מספר מחשבים נייחים המחוברים קווית לראוטר DLINK 2760U. כמו כן ישנם שני סלולרים המחוברים לרשת האלחוטית העיקרית. פתחתי רשת אלחוטית נוספת לאורחים בתפריט wireless guest \ virtual access point שאלתי: מה רמת הגישה המאופשרת בן הרשתות? האם הסלולרים יכולים להתחבר לניידים ולראות את תוכנם? האם מרשת האורחים יכולים? עד כמה הרשתות הללו באמת נפרדות?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. Started by Kirma,

שלום, אני רוצה להגביל את המחשב השני שלי למהירות מסוימת. איך אפשר לעשות את זה ??? אם אפשר לעשות את זה.. המודם של THOMSON TCM425 והראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  20. היי,אני משתמש ברשת ביתית ומשתף תיקיות בין המחשבים.משום מה אני לא מצליח לקרוא חלק מהקבצים בתיקיית הincoming של האימיול. למרות שהם שם.המחשב השני לא מצליח לקרוא אותם... תודה מראש ושבת שלום לכולם

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  21. קניתי אתמול ראוטר Dl-604 של D-LINK ובינתיים אני ממש מרוצה ממנו, הוא נראה לי מעולה. אבל רציתי גם חוות דעת שלכם.. מה אתם אומרים עליו ? תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by avihy_1989,

שלום אני רוצה לשתף את המחשבים ברשת הביתית שלי לי יש מחשב עם WIN7 X64 ועוד שני מחשבים עם WIN XP PRO עכשיו תמיד שהיתי משתף בינינו כאשר לכולנו היה WIN XP לא היה לי בעיה עכשיו אני יוצר תיקיה שאני רוצה לשתף אותה בין כולנו למשל את כל הכונן אז עשיתי במיפוי Avihay-pc\d\\ {לפי שם המחשב} ונכנסתי במחשב שאני רוצה לשתף להוסיף את הכתובת הזאתי במיפוי ואז הוא בא להתחבר והוא מבקש שם משתמש וסיסמא ועכשיו אין לי לזה לא שם משתמש ולא סיסמא מישהו יודע איך משתפים ביניהם או שעשיתי משהו לא טוב

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  23. Started by dekektam,

עברתי דירה ואני ושותפתי רוצות לעשות אינטרנט ברשת אלחוטית. אנחנו מתכוונת להצטרף דרך HOT וכנראה נטוויז'ן. איזה ראוטר כדאי לנו לקנות?(בתקציב של עד 250 ש"ח) חשוב מאוד שלא יהיו לנו התנתקויות כי אנחנו סטודנטיות שצריכות את האינטרנט כל הזמן. מהו ספק האינטרנט הטוב ביותר? תודה עינת

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  24. אני מחובר דרך ראוטק לאינטרנט דרך המחשב שלי (פנטיום 4 2.4) התחברתי לפאב מסויים והורדתי במהירות של 20 ק"ב במחשב אחר(פנטיום 2 300מה"ז) התחברתי באותה התוכנה לאותו הפאב והוריד לי על 170! מה הבעיה במחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים