רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום ... אשמח לקבל מענה לשאלה הבאה. 1. יש ברשותי שני מחשבים וברצוני לחבר אותם בכבל מוצלב ....רכשתי שני כבלים רגילים ומחבר CROSS OVER 2. כשאני משתמש באשף ההגדרות של WINDOWS המחשבים לא מצלחים לזהות זה את זה. 3. כיצד אפשר להכנס לאנטרנט דרך המחשב השני ..... ( המודם מחובר למחשב הראשי דרך USB) 4. האם אני צריך לקנות כרטיס רשת נוסף ? ??? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום... לי סופית נמאס מהבעיה הזאת ! ואני בטוח שזה קרה גם לאחרים פה ! במשך כמה שנים יצא לי לשחק בכמה משחקי אסטרטגיה טובים ואני כל פעם מחדש ניסיתי לשחק בהם ברשת... אבל כל פעם אותה הבעיה ! אני מתחיל לשחק lotr2 לדוגמה עם אח שלי אחרי דקה או שתיים של משחק זה מראה שהוא חוסל ואף אחד לא נגע בו פשוט פתאום מראים את כל הצבא שלו נהרג ואת המבנים מתפוצצים....ורשום לו שהוא הפסיד כאילו הוא יצא מהמשחק... ! זה קורה רק במשחקי אסטרטגיה שאותם הכי כיף לשחק ברשת ביתית זה קרה לי עם lotr עם generals עם red alert אבל משחקי פעולה זה לא קורה ! למה אלוהים למה \?! תעזרו לי לשים סוף למחלה הזאת ! תודה מראש,עידן
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז ככה בוא נגיד שהמחשב שלי נדפק ביום 1 ! אם אני זוכר נכון..[לא בטוח] הכל התחיל שמחקתי את תוכנת ה avg של הוירוסים והתקנתי karspy [משהו כזה] בגלל שה avg עשה לי בעיה עם פתיחת תוכנה מסויימת. ואז התחילו מלא מלא בעיות...[יכול להיות שהבעיות התחילו לפני לא ממש זוכר] -דפדפן: exploer הרבה דפים לא עולים..זה כולל את זה שאי אפשר להיכנס לחשבון מייל. הורדתי avant - אותו הדבר ..firefox - דווקא עובדיים הדפים...אבל יש בו הרבה בעיות תצוגה..לפחות אצלי. -תוכנות שונות : לדוגמא מדייה פלייר..לא התעסקתי עם שום דבר בהגדרות של זה..יום אחד זה החליט פשוט לא לעלות..אני לוחץ עליה וזה נותן הודעת ארור מוזרה..ניסיתי להוריד מדיה פלייר 11 החדש...התקין ולא נכנס..עוד תוכנה אחרת אני פשוט נכנס אליה וזה יוצא…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם ישד לי מחשב שהוא סתם אומד עצלי ותמיד היא אליו לינקוס עכשיו אני החלתתי להשים אליו WIN 2000 SERVER עכשיו אני לא יודע איך אני מגדיר שיתוף אינטרנט ואני לא יודע איך אני מגדיר חיידן של PPPOE מישהו יכול לתת לי מדריך איך אני עושה את זה ?? תודה מראש GOLD $HARK
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר 2 מחשבים לראוטר (tnn siemens sl2-141) בכבל וליצור ביניהם רשת. אחד נייח XP והשני נייד ויסטה. הגדרתי את שניהם באותו WORKGROUP, עשיתי כוננים משותפים והרשאות בשניהם, יש אינטרנט בשניהם. סגרתי אנטיוירוס ופיירוול (כולל זה של וינדוס). הם רואים אחד את השני ברשת, אבל כשאני מנסה להיכנס מאחד לשני אני מקבל בשניהם "access denied" מישהו יודע מה עוד יכול למנוע גישה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי רשת ביתית על שני מחשבים בעזרת מתאמי HPNA (רשת על קו הטלפון). שיתוף האינטרנט עובד מצויין, אבל אני לא מצליח לשתף מדפסת ותיקייה משותפת. שני המחשבים על ווינדוס XP home, יש פיירוול על המחשב (החדש) שמחובר לאינטרנט (Zone alarm internet security) ולמחשב (ישן) השני גם יש פיירוול ישן של ZA והוא מחובר למדפסת. אולי אני צריך לפתוח משהו בפיירוול? המחשב החדש לא מזהה את המדפסת שמחוברת למחשב השני. אני דיי בטוח שהגדרתי נכון את שיתוף המדפסת. כמו כן אף מחשב לא מזהה תקייה משופת למרות שהגדרתי אותה ככזו. מה אני מפספס כאן? ???
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למחיר מיוחד אצל הוט תשתית 5 מגה הוט+5 מגה ספק(בזק בין לאומי)+טלפון הוט עם 2000 דקות שיחה בחודש להוט ובזק ללא כסף סה"כ הכל בהתחייבות לשנה 180 שקל. 1.האם שווה לי לקפוץ על זה?זה נראה מחיר מעולה ככה אני יוכל גם לנתק את התשתית והטלפון של בזק שרק ההאחזקה של הקו עולה 50 שקל בחודש. 2.התשתית אינטרנט של הוט נחשבת איכותית ועומדת במהירויות שהיא אמורה לספק?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE P965 S3 ויש לו כרטיס רשת עליו בנוסף יש לי כרטיס רשת נפרד שאני יכול להוסיף האם יש הבדל? האם כדאי לשים את הכרטיס הנפרד? (למטרות אינטרנט בלבד) תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
הוא לא מגיב ל ACCESS POINT של 192.168.0.1.... ועשיתי לו RESET כמו שכתוב בתאר החברה, ועדיין לא עובד. אני ניסיתי להיכנס דרך ה IE דרך FIREFOX... ותמיד אותה שגיא קלאסית של הוא לא מוצא את הדף המבוקש. מישהו יודע מה אני יכול לעשות? :(
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן, בהמשך של הת'ראד הקודם שפתחתי שלא ממש עונים שם, אני מחפש ראוטר אלחוטי עד 1000 שקל, לבית של 4 קומות. רק מחשבים ניידים ישתמשו בזה. התשתית היא כבלים.(אני חושב ) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב tp link ורציתי לדעת איך אני מגדיר שיוכלו להתחבר רק כמה מחשבים וגם איך אני עושה שהרשת שלי לא תיהיה מזוהה כלומר שאף אחד לא יראה אותי ואני יוסיף את הmac של כל מוצר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
כנראה שהמודם Samsung AHT-E300 שלי החליט לשבוק חיים. נורית ה LINK מהבהבת ללא הפסקה, מה שמצביע על חוסר סינכרון בין המודם לקו. איזה מודם אתם ממליצים לדרוש מבזק כתחליף למודם התקול. תודה...
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית בין כמה מחשבים בבית. אצלי נמצא הראוטר הראשי ואליו מחוברים שאר המחשבים. פעם כשרציתי לשחק מחשב אחד מול השני, הייתי שם בMULTIPLAYER את הIP של הראוטר והכל היה פועל. עכשיו זה עדיין פועל אבל כשאני מתחיל את המשחק, ממש על ההתחלה זה מתנתק ורושם לי The conect is filed או משהו בסגנון. מישהו יודע מה הבעייה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
החלפתי נתב ורשת חוטי לנתב ורשת אלחוטית קצב הורדה מהאינטרנט ירד מאז מ 320 kb לשניה ל 10 kb - איך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אם אתם רוצים להכנס ולתמוך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=99&msgid=99093222
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לכלבים ולאינטרנט זהב ובזמן האחרון התרבו ההתנתקויות זה הולך בערך כך, כמה פעמים ביום (לפעמים יותר לפעמים אולי אפילו לא פעם ביום) יש ניתוקים, תמיד זה לכמה דקות או אפילו שניות (לא להרבה זמן) אני חושב לפעמים זה מתנתק לשנייה ואז מתחבר ואז שוב מתנתק במשך דקה שתיים עד שמתנתק או מתחבר סופית (לאותו זמן) רציתי לדעת אם זה דבר רגיל, אם זה קורה לאנשים מסויימים (מרקע עדתי מסויים - סתתתם) אם ידועות לכם סיבות אפשריות ועיקריות יותר בבקשה לא לכתוב יותר מפעם "אצלי הכל עובד מצויין אז בטח הבעיה אצלך במחשב או משהו..." אם אצלך הכל מצויין אז אין לך מה להוסיף למציאת הפתרון לבעיה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם USB ADSL, ואני מחובר דרכו לאינטרנט. אחותי מחוברת אלי בכבל. תמיד הצלחתי לחבר בין 2 המחשבים והגדרתי הכל כמו שצריך. שלשום נדפק לי המחשב, ונאלצתי לפרמט אותו, אולם אחרי הפירמוט אני פשוט לא מצליח לחבר ולהקים רשת ביתית בין שני המחשבים. גם לי וגם לאחותי יש חלונות XP עם SP2. כך שהבדלי גירסאות היא גם לא הבעיה. ניסיתי כבר הכל, הגדרתי ICS וגם ניסיתי להגדיר רשת דרך IP כלום לא הולך, תמיד מופיע 2 טלוויזיות עם X על ידן ("כבל רשת מנותק"). כאשר אני מכבה את אחד המחשבים, הוא דווקא רושם שהכרטיס רשת מחובר (אם אצלי או אצל אחותי), רק כאשר שני המחשבים עובדים ביחד אז כתוב שהכבל רשת מנותק. אני נואש וכבר לא יודע מה הבעיה, תמיד עשיתי את זה ותמיד הצלחתי ופתאום זה לא עובד. שלשום …
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה - יש לי 2 חיבורים נפרדים לאינטרנט בבית שלי. שניהם של HOT, אחד של 015 ואחד של 013. שני החיבורים הללו הם כבר שגרתיים, שניהם בקבע כבר בסביבות ה3 שנים(013 כבר 5...). שניהם חיבורים של חייגן כלומר מחייג לספק עם שם משתמש וסיסמה ע"מ להתחבר. _____________________________________________________________________ 013 ברק חבילה של 750KBS - מודם TEYRON מחובר בUSB. 015 זהב חבילה של 1.5MBS מודם THOMSON מחובר בכבל רשת. זה המצב הראשוני, אני התקנתי את הTHOMSON למחשב של ה013 והתחברתי ל013 והמהירות היא 1.5MBS כלומר קצב הורדה של 200-210KBS! כל זאת ואני מחובר דרך ברק עם המודם THOMSON. לקחתי את המודם TEYRON ושמתי במחשב השני והתחברתי ל015 ושם לעומת זאת המהירות פחתה ל750KBS גם כן בש…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הציעו לי לעבור לאורנג' + NGN, אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליהם!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד נייד ויסטה והשני נייח XP. שניהם מחוברים אלחוטית לראוטר. אני רוצה לשתף קבצים ומדפסות (המדפסת מחוברת לנייח XP) במפת הרשת בויסטה מופיע המחשב הנייח אבל אין אליו גישה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים בבית, שתיהם קולטים אחד את השני. במחשב שלי אני יכול לראות את הקבצים של המחשב השני שהוא משתף אבל הוא לא יכול לראות את הקבצים שאני משתף. הוא אומר שיש בעיה בהרשאות. שתי המחשבים על מצב אדמיניסטור וניסיתי מלא דברים ושום דבר לא מצליח. את המדפסת איכשהו הצלחתי להתקין עם הדיסק והצלחתי לשתף בין שתי המחשבים אבל הדרך היחידה שהצלחתי לקמבן להעברת קבצים זה להעביר להארד דיסק של המחשב השני, ואם אני רוצה להעביר קבצים גדולים זה יכול לקחת זמן.. מה עוד אני יכול לעשות כדי שאני יוכל לשתף קבצים דרך ה"שיתוף" במאפיינים של קבצים..?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום D: 1. יש לי בעיה קשה עם משחקים.. אני "גיימר" MMORPG ובהרבה מהמשחקים שברשת, אינם מתחברים או שעובדים בצורה קשה עם לאגים.. קניתי מחשב חדש לפני חצי שנה ואני רוצה לנצל אותו אבל מאוד קשה לי עם הבעיה זאת.. 2. ובנוגע להורדות אטיות אני משתמש בTL, זה לא עובר את ה90 KB/S, פעם זה היה עושה אפילו 200 KB/S. 3. הדפדוף באינטרנט לוקח שתי שניות אני משתמש בFF. 4. ועוד משהו אשמח אם תתטפלו בזה: יש לי ראוטר של חברת AIR LIVE דגם הראוטאר WT-2000R לא נכנס לאתר שלו שזה האייפי: 192.168.1.254 בשביל להיכנס צריך לכתוב: admin וססמא: airlive פשוט לא נכנס.. =| מה אני צריך לעשות? הפרטים שלי: 1.5 MB רשת אל חוטית אבל המחשב שממנו אני מדבר והוא החדש שקניתי וממנו אני מנסה לשחק הוא המאסטר [אליו מחובר הראוטר…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! קישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים התקנתי את הSP1 לויסטה ולאחר מכן הראוטר כאילו לא זיהה את המחשב. יש לי מספר מחשבים בבית כאשר הלפטופים מקבלים אינטרנט באלחוטי ועובדים, והמחשב שאליו מחובר המודם (לא שלי) גם מקבל אינטרנט. המחשב שלי מחובר דרך כבר רשת. על הראוטר דלוקה הנורית שמראה כאילו יש תקשורת אבל בפועל הויסטה לא מזהה שום רשת. בדקתי את כל הכבלים שהם במקומם. אני אשמח לעצות תודה [br]פורסם בתאריך: 13.03.2008 בשעה 20:49:00 מישהו?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
רציתי לשאול שתי שאלות בנוגע להקמת רשת: ראשית - אני משתמש במודם של Terayon שקיבלתי מהוט. הוא מתאים לשמש גם כמודם לרשת? שנית - יש סיבה לבקש שיעבירו אותי לחיבור ללא חייגן? בת'רד הקודם שפתחתי שלחתי גם האם ההשקעה הנוספת (200 שקל בערך לנתב + כרטיס) שווה את ההבדל בין נתב רגיל ל-MIMO. יש פערים ניכרים בביצועים (בטווח של 15 מטר בערך)? תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-