רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
יש לי סיסמה אשר משתנת כל פרק זמן נתון ואני מחפש ראוטר אשר אפשר יהיה בקלות להחליף בו סיסמה נגיד שיהיה בכל זאת חייגן או משהו כמו כן אם יש כזה אני מעדיף שיתמוך גם ברשת חוטית וגם אל חוטית תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית אינטרנט דרך 012 עם מודם טראיון ובתשתית HOT.... עכשיו יש 3 מחשבים בבית.. והמודם מחובר למחשב שלי והמחשב שלי מחובר לSWITCH (לא ראוטר!)ודרכו מחוברים כל המחשבים האחרים... עכשיו לכל המחשבים יש ווינדוס XP... אני רוצה לעבור ללינוקס השאלה שלי היא האם עדין תפעל הרשת ויהיה לי אינטרנט דרך הSWITCH והכל... גם אם המודם יעבור למחשב אחר או שהוא ישאר אצלי זה לא חשוב.. כי אני ממש רוצה לעבור ללינוקס
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן חברים, חברה שלי נמצאת ביחידת דיור שהיא אחת מתוך 3 יחידות, בכל דירה יש מחשב, ובכל אחת מהן יש קליינט כזה של MSI ששמים בחשמל שמחובר דרך החשמל לראוטר המפורסם 6204 של אדימקס. באחת הדירות הראוטר נמצא פיזית. המחשב מחובר שם באותה צורה (עם התקע הזה) ויש שם חיבור והמחשב מחובר וגולש. אצל חברה שלי והשכן השלישי אין חיבור כבר כמה ימים... נכון שמדובר בבעיה בראוטר ? ושאלה נוספת - לרשת חשמלית יש איזושהי הגדרה בראוטר ? אם אני אכנס לכתובת איי.פי. של הנתב אני אמצא איזושהי הגדרת רשת חשמלית ? תודה מראש לעונים, אני מקווה שהסברתי את עצמי בסדר. אני אשתדל להביא היום תמונה.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
Please use eMule 0.47c and enable protocol obfuscation to get results from this server (62.241.53.2) בזמן הורדת קבצים אני מקבל את ההודעה הבאה בשירים אין בעיה
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי רוצה לקנות ראוטר אלחוטי , והתקציב הוא עד 250 ש"ח יש לכם ראוטר כלשהו להמליץ לי עליו ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנוגע ל"נקודת גישה" - AP : 1. האם זה מומלץ? אנחנו רצים לחבר לזה כבל רשת (מהירות 100 מגה) ולגלוש מ10-15 מכשירים... יש סיכוי? 2. מכירים דגם מומלץ? באיזור ה150-200 ש"ח. 3. הערות ורעיונות יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מחובר דרך ראוטק לאינטרנט דרך המחשב שלי (פנטיום 4 2.4) התחברתי לפאב מסויים והורדתי במהירות של 20 ק"ב במחשב אחר(פנטיום 2 300מה"ז) התחברתי באותה התוכנה לאותו הפאב והוריד לי על 170! מה הבעיה במחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי בבית מצב כזה: * מודם כבלים שמחובר ישירות לראוטר * מחשב 1 עם windows 7 שדרכו הקמתי את הרשת והוא מחובר בכבל ישירות לראוטר והמדפסת שלי מחוברת אליו בUSB * מחשב 2 עם windows 7 (נייד) שמחובר אלחוטית לראוטר והצלחתי לשתף את המדפסת * מחשב 3 (נייח) עם windows xp שמחובר אלחוטית לראוטר ומצליח לגלוש באינטרנט בלי בעיה הבאתי מחשב נוסף עם windows xp שמחובר ישירות לראוטר (בכבל) ואני רוצה להתקין אליו את המדפסת המשותפת ולגלוש דרכו באינטרנט ומשום מה יש 2 בעיות 1) הוא לא מזהה חיבור לאינטרנט 2) אני לא מצליח להגדיר אותו ברשת הבייתית כדי שהוא יזהה את המדפסת מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ניסו להתקין אצלי רשת אלחותית בתקן של 802.11g עם נתב של חברת LEVEL ONE על 2 מחשבים ולא הצלחנו להשיג קליטה טובה במחשב שלא מחובר ישירות לנתב המחשבים לא נמצאים באותה קומה והמחשב השני ניסינו כרטיס רשת USB ורגיל ובשניהם לא היתה קליטה טובה השאלה שלי היא כזאת אם אקנה נתב של חברה אחרת אולי תהיה לי קליטה יותר טובה? יש הבדל בעוצמות השידור של הנתבים השונים? מה הכי טוב למצב שלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום. שאלה קטנה. אם אני מוריד למשל קובץ ב http ממדינה אחרת(רחוקה), האם מהירות ההורדה תיהיה על ה max של חבילת הגלישה שלי? *האתר באותה מדינה רחוקה מספק את הקובץ במהירות המקסימלית.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר רשת עם מחשב שרת ושני מחשבי לקוח שיחוברו אליו דרך נתב (של 3COM אם זה עוזר) השתמשתי במדריך שבאתר לICS התנתקתי מהאינטרנט, שיניתי את ההגדרות של החייגן שלי (אני מנוי ב012 בכבלים), וכשניסיתי להתחבר מחדש, החייגן של 012 יצר חיבור חדש, אחר, או שפשוט שינה את ההגדרות של החייגן להגדרת ברירת המחדל שלו מה אני אמור לעשות כדי לגרום לזה לעבוד?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי שני משחבים כאשר באחד 2 כרטיסבי רשת ובאחד כרטיס רשת אחד חיברתי בינהם בין כבל רשת מוצלב באחד יש אקס פי ובשני 98! עשיתי רשת לפי האשף wizard של האקס פי וארחי זה עשיתי דיסקט דרכו והתקנתי עם הידסקט ב98 את הרשת הכל טוב ויפה ויש שיתוף קבצים אבל האינטרנט לא עובד:-( בבקשה עזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אם אתם רוצים להכנס ולתמוך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=99&msgid=99093222
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום.. =] קודם כל אני מודה על כל עזרה שתוכלו להציע לי פה.. אני נורא נואש במקרה הזה. אז בנוגע לראוטר. יש לי ראוטר של AIR LIVE דגם WT-2000R איך אני מחדיר בפיירוואל שלו אישור לפורטים מסוימים? אני יודע מה האייפי שלו ומה הססמא והID אבל איך אני עושה את זה בפנים? תודה מראש. שאלה שניה. אני מחובר בספקית ברק 013 ועם הוט בתור תשתית כבלים, יש לי רשת על-חוטית בבית, ואני יודע שיש לברק חסימת פורטים, אז האם יש לה את הבעיה הזאת? כי אני לא יכול לשחק במשחקי רשת למעלה מחצי שנה, והאם הבעיה היא גם בהוט שאותה אצטרך להחליף גם כן? בעוד כחודש אוכל להתנתק מברק 013 יש לכם חברה אחרת מומלצת וחבילת שירות מומלצת? תודה ענקיית..
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום רב, היום קניתי כרטיס רשת אל-חוטי לנייד שלי D-link g630. יש לי בעיה מוזרה מאוד בזמן שבאותו המקום ישנם הרבה אנשים היכולים לגלוש בנייד שלהם אני מתחבר לרשת האלחוטית אבל היא עובדת לסרוגין. אני גולש 5 דקות ואז אני מתנתק, לאחר כמה דקות אני עוד פעם מתחבר וגולש אבל לאחר כמה דקות שוב פעם מתחבר. אני רוצה לציין כי כל האנשים שהיו איתי גלשו בלי בעיות ורק לי זה קרה. ניסיתי לגלוש ברשת ציבורית של עיריית ירושלים ולכן לא הייתי צריך סיסמא. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? או שמה על פתרון לבעיה ? כדאי לחזור לחנות ולהליף לכרטיס אחר ?? תודה רבה מראש לכולם ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן. מבנה הרשת: אלקטל 510 בתצורת נתב > SWITCH > 2 תחנות XP PRO אני מחפש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים כדי לחלק את רוחב הפס בצורה שווה באופן לוגי. השתמשתי ב netlimiter אבל השימוש בה לא מניב תוצאות מתאימות. יש לכם המלצות אחרות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כשאני מגדיר סוג של אבטחה ב-SECURITY MODE יש לי כמה אופציות : WPA PERSONAL WPA ENTEPRISE WPA2 PERSONAL WPA2 ENTEPRISE RADIUS WEP מי מהם עדיף וחזק יותר ? אה ועוד משהו: יש לי גם משהו שנקרא Group Key Renewal וזה ההסבר שלו: Group Key Renewal Enter a Group Key Renewal period, which instructs the Router how often it should change the encryption keys. The default Group Key Renewal period is 3600 seconds. האם עדיף לתת מספ' קטן יותר ואם כן מה המינימלי או מה כדאי ?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
קודם כל.. התקנתי לא מזמן את הוויסטה. עכשיו אני משתמש בXP כדי להיכנס לאינטרנט. איך אני בדיוק מתקין את החייגן בצורה נורמלית?! הורדתי והתקנתי את החייגן של נטוויז'ן ( משתמש בכבלים ). והוא עושה לי טונות של בעיות =\ הוא לא מתחבר לי בכלל. חוצמזה.. למרות שהווינדוס XP מותקן, אני מחויב להתקין את הדריברים? בתודה, אייל.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי. יש לי רשת בבית (עם מודם לחוד וראוטר לחוד), ולפני כחודש שידרגתי דרך 012 את המהירות מ-2.5 מגה ל-5 דרך המבצע המדובר שלהם. כאשר הייתה לי 2.5 מגה מהירות, בגלל הרשת, הייתי נכנס להגדרות של הראוטר ועושה וי על "Enable DMZ" (ראו תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=gt2z5ezgtooc.jpg) בשביל שני דברים: 1) כדי לארח במשחקי רשת. 2) כדי להוריד על המהירות המקסימלית שלי מטורנטים (תמונה מ-BitComet: http://www.siz.co.il/my.php?i=mlyrlj2wkjmm.jpg ) כאשר כרגע כפי שאתם רואים רשום "blocked" (ואחריו הIP שלי), וכשהכל היה תקין הנורה הייתה נהפכת לירוקה והיה רשום "WAN". כאשר הייתי מסמן וי על "Enable DMZ" כשהיה לי 2.5 מגה, זה היה באמת עושה את זה. מהרגע ששידרגתי ל-5 מגה, אני מסמן וי על "Enable DMZ…
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד שלי ואחד של אח שלי בחדר צמוד בשלי יש אינטרנט ובשלו אנו רוצים אינטרנט המחשב שלי בקרוב יעבור אליו אז זה יעמוד באינטרנט והכלל מה הפתרון הכי זול לעניין ומה צריך להגיד לחברת אינטרנט תסיברו לי הכל בבקשה
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שני מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי , על שני המחשבים יש XP PRO באלחוטי מוגדר השיתוף ואין הודעת שגיאה פשוט הוא לא מציג אף תיקייה (כי אין מן הסתם) בקווי הוא נותן שגיאה כשמנסים להכנס ל- view workgroup computers (תמונה ראשונה) ניסיתי ליצור תיקייה ידנית וכפתור ה- OK מוצלל (תמונה שניה) ... מה לעשות .<?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
במידה ואני אחליף את המחשב p4 הישן שלי למחשב כפול ליבה חדיש, ובמידה והחיבור לאינטרנט יהיה אותו חיבור, אותו מודם ואותה מהירות, האם ארגיש הבדל במהירות הגלישה? האם אחד מרכיבי החומרה משפיעים? תודה ושבוע מעולה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום,יש לי בבית 2 כבלי רשת שיוצאים מהחדר שלי עולים על הגג ונכנסים לשני חדרים אחרים בבית. קניתי ראווטר חדש (צריך להגיע בקרוב) ועליתי לגג לבדוק את הכבלים,הם במצב נורא וחייבים החלפה, אני צריך את עזרתם למצוא צריכים לשמור על הכבלים מנזקי אקלים (גשם,שמש) אין אפשרות להעביר אותם בבית,וברשת אלחוטית אני לא מאמין,לא בשלב זה. אולי אפשר לעטוף את הכבלים במשהו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה עם מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604. יש לי בעיות בקליטה של האינטרנט האלחוטי , המודם נתב לא משדר אותות מספיק חזקים , כנראה . יש לי כמה שאלות: 1.המודם נתב הנ"ל חודר דרך קירות ? 2.האם המודם נתב הנ"ל נחשב למכשיר טוב בשוק .? 3. אם לא איזה מודם נתב אלחוטי טוב וחזק שחודר קירות יש היום בשוק לקניה ? יש לציין כי אני משתמש בקולט המובנה של המחשב הנייד .
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-