עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by erezkoli,

הי אני מתקין ראוטר בלקין במהלך תהליך ההקתנה מתבצעת בדיקה ע"י ה- CD והיא לא מסתיימת........ עזרה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. Started by YOAV28,

שלום רב יש לי מחשב נייד ומחשב אחד PC , אני רוצה לבנות רשת ולא הולך לי כול כך אולי מישהו יוכל להסביר לי כיצד לעשות זואת אז הנה קצת נתונים על המחשב שלי יש לי לוח אם GA-X38-DQ6 חשוב לציין שיש לו 2 יציאות רשת ולגבי המודם יש לי TERAYON TJ715 שחברת HOT מספקת אני רוצה שגם אני אוכל להעביר קבצים ממחשב למחשב וגם לגלוש באינטרנט החיבור לאינטרנט נמצא ב PC תודה מראשל לכול העוזרים שבת שלום יואב

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  3. שלום ... אשמח לקבל מענה לשאלה הבאה. 1. יש ברשותי שני מחשבים וברצוני לחבר אותם בכבל מוצלב ....רכשתי שני כבלים רגילים ומחבר CROSS OVER 2. כשאני משתמש באשף ההגדרות של WINDOWS המחשבים לא מצלחים לזהות זה את זה. 3. כיצד אפשר להכנס לאנטרנט דרך המחשב השני ..... ( המודם מחובר למחשב הראשי דרך USB) 4. האם אני צריך לקנות כרטיס רשת נוסף ? ??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by Stanly,

האם קיימת פיירוול מיוחד ששמים ברשת ביתית?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by Gold shark,

שלום לכולם ישד לי מחשב שהוא סתם אומד עצלי ותמיד היא אליו לינקוס עכשיו אני החלתתי להשים אליו WIN 2000 SERVER עכשיו אני לא יודע איך אני מגדיר שיתוף אינטרנט ואני לא יודע איך אני מגדיר חיידן של PPPOE מישהו יכול לתת לי מדריך איך אני עושה את זה ?? תודה מראש GOLD $HARK

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  6. מה הכתובת שאני צריך להזין? לא מצאתי זאת בשום מקום. תודה לעונים

7. Started by newb,

היי, יש לי אינטרנט שאני מקבל בחינם מהעבודה והוא אוהב להתנתק כשלא צריך ומהעבודה לא מוכנים לטפל בבעיה - אומרים שהכל תקין. אני רוצה לקנות אינטרנט נורמלי - חשבתי על בזק, מה אתם אומרים? המהירות תיהיה 1.5M, עד כמה לדעתם אוכל לרדת במחיר? (באתר שלהם מציעים ב630 שקל לשנה (52.5 שקל בחודש בממוצע)) תודה רבה לעוזרים

8. Started by Ghosthunter,

איך אני יכול להגדיר את הZA שלי שיאפשר גישה לאינטרנט מהמחשב השני שנמצא ברשותי? (יש לציין שהאינטרנט עובד טוב כאשר התוכנה סגורה).

9. שלום יש לי בחדר שני מחשבים אחד חדש שמחובר לאינטרנט ברשת אלחוטית, ועוד אחד שגם הוא מחובר לפעמים (אני מעביר פשוט את הLAN USB.) אני רוצה להעביר את כל מה שבמחשב הישן למחשב החדש ולפרמט את הישן. אז אני רוצה לעשות שיתוף קבצים, לא גם שיתוף אינטרנט. המדריך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יעזור לי? את המדגריך הזה אני צריך לאחר שאני אפרמט את המחשב הישן כרגע אני מעוניין רק בשיתוף קבצים. תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  10. Started by lidor_abo,

שלום חברה אני מחובר לאינטרנט של 012 וחבר שלי הביא לי ראוטר של בזק בינלאומי שהוא קיבל כאילו רציתי לדעת אם יש לזה השפעה במהירות בגלל שזה כאילו של בזק בינלאומי הראוטר הוא thomson speedtouch 570 וגם זקוק לחוות דעת עלייו תודה לעזורים..

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by Kirma,

שלום, אני רוצה להגביל את המחשב השני שלי למהירות מסוימת. איך אפשר לעשות את זה ??? אם אפשר לעשות את זה.. המודם של THOMSON TCM425 והראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by spaltiel,

קניתי ביום שיש נתב 3com 3crwer 100-75 ויש לי כל הזמן ניתוקים מהאינטרנט. האם למישהו יש מושג מה הסיבה? דרך אגב אני מחובר דרך הכבלים ולכן בתחילה התחברתי בעזרת L2TP ועכשיו עברתי ל PPTP אולי זה יפתור את הבעיה. בכל מקרה אשמח לעזרה. [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007 בשעה 21:12:12 נראה לי שהניתוקים נפתרו ע"י מעבר לפרוטוקול PPTP אבל האם למישהו יש מושג האם זה פחות טוב מ L2TP עבור כבלים והאם זהו הפתרון היחיד לבעיית הניתוקים של הנתב מהאינטרנט.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  13. החיבור הוא ADSL . נכון לעכשיו אני משתמש במודם aztec ,הכל עובד בצורה תקינה . רציתי לעבור לראוטר אלחוטי ומרוב שיש הרבה כאלה אני לא מבין מה כדאי לי ומה אני צריך :-\ הלכתי לאיבוד .. כרגע יש לי בבית : א.מחשב נייח אחד בחדר . מחבר למודם באמצעות כבל רשת ב.מכשיר PS3 אחד ,גם באותו חדר. מחובר למחשב ע"י כבל רשת מוצלב ב ICS . מבחינת נתבים יש בכלל הבדל מה אני לוקח? השימושים שלי : -אני משתף קבצים (מוריד יחסית הרבה וגם משתף כמובן ) -לשחק ברשת.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by neshro,

שלום לכולם האם למישהו יש ניסיון עם הראוטר? הוא 500 ש"ח + כרטיס Mimo. תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  15. יש לי בבית מצב כזה: * מודם כבלים שמחובר ישירות לראוטר * מחשב 1 עם windows 7 שדרכו הקמתי את הרשת והוא מחובר בכבל ישירות לראוטר והמדפסת שלי מחוברת אליו בUSB * מחשב 2 עם windows 7 (נייד) שמחובר אלחוטית לראוטר והצלחתי לשתף את המדפסת * מחשב 3 (נייח) עם windows xp שמחובר אלחוטית לראוטר ומצליח לגלוש באינטרנט בלי בעיה הבאתי מחשב נוסף עם windows xp שמחובר ישירות לראוטר (בכבל) ואני רוצה להתקין אליו את המדפסת המשותפת ולגלוש דרכו באינטרנט ומשום מה יש 2 בעיות 1) הוא לא מזהה חיבור לאינטרנט 2) אני לא מצליח להגדיר אותו ברשת הבייתית כדי שהוא יזהה את המדפסת מה עושים?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,יש לי(לאחותי אבל.. :) מחשב חדש,ואני שכחתי את הסיסמא שלי.. עכשיו ההורים שלי בחול ואין לי איך לעשות את זה..(הם מבקשים מספר חשבונית וכו'),האם אני יכול בעזרת תעודת הזהות לשחזר סיסמא?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  17. שלום, אני צריך שרת 2GB ל 3 ימים בלבד להעלאת משהו חשוב, בתמורה לכך.. טוב,כבר נדבר על זה בפרטי. יש מישהו שמסכים? (מי שיש לו שרת פרטי,בבית)

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  18. מעוניין להקים רשת אלחוטית, הרשת תחבר בין מדיה סנטר שנמצא בסלון (WIN 7) לבין מחשב שנמצא בחדר (WIN XP SP3) שאליו מחובר המודם בכבל רשת. אני לא מתכוון להזרים מדיה מהחדר לסלון אלא לתת אפשרות למדיה סנטר להוריד סרטים עצמאית מהרשת במהירות כמו בחדר, החיבור שיש לי הוא לכבלים במהירות 3M ללא חייגן. אני מעדיף נתב בתקן N-אם כבר קונים שיהיה משהו טוב אשמח לקבל פירוט על הרכיבים שאני צריך לרכוש והמלצה לדגמים. התקציב עומד על 300-400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. באתר של החברה זה עולה קצת יותר מהאתר הבא בישראל: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SFT&DRID=9205780 מאיזה עוד מקומות אפשר ומומלץ לקנות? האם צריך רשיון תוכנה מיוחד לעסק בתוכנה הספציפית הזאת? אגב, אחת החסרונות של התוכנה הזאת זה סינון שוגה של פרסומות שגורם לעיתים לבעיות גלישה. תודה,

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  20. איך אני מגדיר העברת פורטים על כל כך הרבה פורטים http://support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=14187&p_created=1160516226&p_sid=QmnKf5li&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MSZwX3Byb2RzPTcsMjA4NyZwX2NhdHM9NTY2JnBfcHY9Mi4yMDg3JnBfY3Y9MS41NjYmcF9wYWdlPTEmcF9zZWFyY2hfdGV4dD1wb3J0cw**&p_li=&p_topview=1

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  21. ניסיתי וניסיתי - ולא היצלחתי! לא רוצה לפרמט איך אני מעלים את כל הפרופילים ובקשות הסיסמא? רוצה שהמחשב ידלק לי באופן חלק ללא חיפוש רשת מישרדית וללא סיסמא THX

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by mami345,

שלום! אתמול כשנכנסתי לצ'ט של נענע היה רשום שהגישה שלי חסומה לחדר הלובי! עכשיו, אני לא עברתי על שום חוק/נוהל שלהם וזה מוזר לי שחסמו אותי. מישהו יודע אם אפשר לבטל את החסימה בדרך כזו או אחרת? - הם לא עונים לי בקשר לחסימה :-( הערות: יש לי ראוטר, התקשרתי לספק האינטרנט והוא אמר לי שהאיי פי שלי הוא דינמי! בבקשה תעזרו

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  23. יש לי 100-120 שח הנה המצב: היה לי מחשב בחדר של אחותי שהיה מחובר לנתב וממנו לזה של הטלפון. העברתי את המחשב לחדר שלי . עכשיו אין לי אינטרנט, האם ישנה אפשרות שיהיה לי ללא קשר לנתב, כי אצלי בחדר אני לא יכול לחבר אותו לקיר (אין לי את היציאה של הטלפון). אני חשבתי על לקנות כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ל PCI ראיתי גם שיש ל USB איזה אתם ממליצים? רצוי שיהיה מ KSP כי זה החנות שקרובה אלי לבית. ד"א יש לי גם מחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנת בסלון שמתחבר דרך הנתב שבחדר. (ככה גם אני רוצה) הנה שני דגמים: Edimax 802.11G USB שח 90 ?Edimax EW-7128G 54Mbps PCI? שח 120 איזה מהם לקחת? והאם זה מה שאני צריך?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by mihFir,

אהלן, אני עכשיו אצל הספקית ברק, אני לא ממש מרוצה מהם, יש להם מחירים לא כאלה נוחים וגם האינטרנט בוא נגיד... עושה לי המון בעיות. אז החלטתי לעבור, גם בגלל שאני עובר למקום אחר, וגם בגלל שנמאס לי כבר מהם. לפני כמה זמן שמעתי שעומד לצאת אינטרנט 6 מגה? האם מחירי החבילות האחרות יצאו? ועוד שאלה, האם קיימת חבילה כזאת, שיש לה UPLOAD גבוה במיוחד? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by doker,

יש לי מחשב ישן (20 giga P2)וחשבתי לעשות אותו ראוטר ושאני יוכל להשתמש בוא גם כמחשב שמוריד רציתי לדעת במה להשתמש בלינוקס או ווינדוס ורציתי גם שאני יוכל לשלוט עליו בעזרת מחשב שנמצא איתו ברשת יש לי כמה כרטיסי רשת בו אם מישהו יכול לתת לי מדריך אני יודה לו תודה

• 4 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.