רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום! 1)אני רוצה ליקנות ראוטר מבזק האם כדי להזמין טכנאי? שהוא יעשה לי את הסיסמא שאנשים אחרים לו יכולים להיתחבר על חשבוני? 2)עם אני מביא טכנאי מבזק הוא כבר יביא איתו את הראוטר? או שאני צריך להביא אותו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים באמצעות ראוטר איך אני יכול להשתלט על המחשב השני בעזרת MSTSC?? הבנתי שיש קובץ RDP מסויים או משהו כזה...
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מעונין לעבור לספק אינטרנט אחר, האם יש אפשרות להישאר עם אותה כתובת מייל מהספק הקודם?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום תותחים ותותחיות יקרים ויקרות, כבר 3 שבועות שאני מתקשר עם "המומחים" של בזק ובזק בינלאומי (למרות שלדעתי זה לא אשמתם שהם לא מצליחים לעזור). מהירות הורדת קבצים די תקינה. פינגים גבוהים, ואתרים נטענים לאט או שלא במלואם או שנתקעים. בבדיקת פינגים יש הרבה request time out ... עד היום מה שעשיתי זה טלפון ובירבורים ולבסוף GHOST ... כמובן שהמצב לא השתפר שלחו אותי להחליף מודם. הוחלף והבעיה נשארה. בקיצור אפילו הבחור בתמיכה החל כבר להתבלבל ואמר שכנראה יש בעיה באיזור שלי... נו באמת!!! אין לי כוח כבר לדבר איתם יותר... הקיצר, עבורכם יש לי 2 שאלות ובקשה שאלה: אני גר בגבעתיים האם לעוד מישהו באיזור יש בעיה לאחרונה? (כמובן שבחיבור ADSL וספק בזק-בינלאומי) שאלה: האם למישהו אחר בכל איזור (ש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד מחובר לאינטרנט בכבלים (המודם מחובר לכרטיס רשת ON BOARD) והשני כרגע ללא שום חיבור רשת (יש לו כרטיס רשת OB). המרחק בין המחשבים כ-15 מטר. מה אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר את שני ההמחשבים ברשת אלחוטית שכוללת שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט? (אני מעדיף חיבור USB חיצוני ולא PCI אם ניתן) המלצות למוצרים הנ"ל במחיר סביר (כמה אמור לעלות התענוג הזה....? ) תודה
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להתנתק מהוט ממש בקרוב, וכרגע הדבר היחיד שמחזיק אותי אצלם הוא ה- MoCA שלהם אשר רק בזכותו יש לי אינטרנט נורמלי בממ"ד .. לקראת ההתנתקות אני רוצה לארגן לעצמי פתרון MoCA חלופי (בהנחה שאצטרך להחזיר את הציוד שלהם) ראיתי שהעלות היא לא מבוטלת ולכן שאלתי היא כזו: האם למישהו יש ניסיון עם מתאמי MoCA ? האם ישנו דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו? האם יעבוד גם כאשר לא אהיה מחובר להוט? טיפים נוספים? ובבקשה אל תציעו לי רשת על חשמל, מאריכי טווח, mesh וכדומה .. רשת על חשמל לא עובד טוב ובנוסף לא מעוניין בקרינה שבאה עם כל הפתרונות מבוססי wifi. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם, אני מתכנן לקנות WIFI reciver במטרה לחבר PC למקרן (אמור להתחבר לHDMI של המקרן בסוף) העניין הוא שלפי מה שהבנתי, התקשורת 'תחסום' לי את האפשרות להשתמש בכרטיס הרשת לטובת התחברות לאינטרנט. אשמח לשמוע אם הבנתי נכון ואם כן, איך אפשר לפתור את זה (סטרימינג דרך WIFI וגם תקשורת אלחוטית כלשהי למקרן) תודות מראש,
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
נגיד שמורידים קובץ מראפידשר אז שומרים אותו קודם ומיד הוא מתחיל להוריד קרה לי לא פעם שהוא לא מססים להוריד את הכול אבל בכל זאת הוא הוריד ושמר חצי קובץ איך אני עושה שאם אני מוריד שוב אז שיוריד לי מאותה נקודה שהפסיק ויש גם מקרים שההורדה נפסקת כתוצאה מניתוק או בעיית חיבור גם פה איך ממשיכים מאותו מקום? איפה כל המידע נשמר כי הוא ירד למחשב?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בדירה של 4 חדרים. יש לי ראטור ישן של אדימקס ו2 מחשבים בבית. האחד PC והשני נייד. הPC נכון להיום מחובר למודם ולראוטר ונייד גולש ברשת אלחוטית. אני צריך להעביר את המחשב הנייח לממ"ד. מה עושים? התקשרתי לבזק והם אמרו לי שניתן להשתמש במעין ראוטר כזה של POWER NET, הוא בעצם נותן לי לחבר את המחשב הנייח בממ"ד ע"י כבל רשת, ויהיה לי רשת אלחוטית בכל הבית. העניין הוא שזה עולה לא מעט. האם יש פיתרון אחר? אני מעוניין שהנייח יהיה מחובר ע"י כבל רשת לנקודה של בזק בממ"ד. ובמקום אחר (לא בממ"ד - כי אין קליטה טובה של הראוטר) יהיה מותקן הראוטר. מה ההמלצות שלכם בנושא? תודה מראש על הסבלנות והתשובות.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה הבדל בין כרטיס של 10/100 ל 100/1000 קודם לפני הכל מה הבדל בינהם? 1. זה ישפר לי את המהירות אינרטנט? 2. זה יעלה את המהירות העלה באינרטנט? 3. עם אני פותח שרת סתם נגיד לMOHAA זה יעלה לי יותר משתמשים שיוכלו להתחבר ללא לאגים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי וכרטיס רשת USB אלחוטי. היום יש לי 3 מחשבים מחוברים דרך נתב רגיל, ואני רוצה להחליפו בנתב אלחוטי, ולהוסיף מחשב רביעי בעל כרטיס רשת אלחוטי USB הבנתי שיש שני סוגי "סכנות" ברשת אלחוטית: 1. התחברות לנתב ובעצם הצטרפות לרשת שלי 2. אפשרות לראות את המידע שעובר בין הנתב לכרטיס רשת האלחוטי השאלות הן, ראשית, האם מה שכתבתי אכן נכון... 1. האם יש להאקר אפשרות לראות את התעבורה גם של שלושת המחשבים שמחוברים בצורה קווית לנתב האלחוטי (גם ברשת הביתית וגם בחיבור לאינטרנט)? 2. מה הצורה המומלצת להגנה בפני שני סוגי הפריצות (אני חושב לקנות נתב אדימקס BR-6215SRG) 3. האם ההגנות משאלה 2 דורשות הכנסת סיסמא (ידנית) כל איתחול של המחשב עם הכרטיס רשת האלחוטי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות להזין סיסמה לראוטר (לא לממשק של הראוטר במקום ה admin) בכדי שכל מי שינסה להיכנס לרשת ממחשב אלחוטי יתבקש להזין סיסמה. יש אפשרות כזאת? מדובר על ה 100-75 אני מקנפג את הראוטר מרחוק ומחפש פתרונות מבלי לערב את נגיעה במחשב הנייד,האבטחה תיהיה לפי סינון MAC וחשבתי להוסיף את הנ"ל. תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנוגע לאינטרנט בכבלים... 1. אחת שיטות השימור של בזק היא חזרה על המשפט "אתה מודע לכך שבבזק יש לך קו פרטי, כלומר, אתה מקבל את כול רוחב הפס, בעוד שאצל HOT אתה מתחלק עם שאר השכונה ברוחב הפס שלך, כלומר, גם אם תתחבר לחבילת ה-5 מגה, תגלוש בפועל במהירות של קרוב ל-3 מגה". האם יש אמת בדבר? ברור לי, שאם במעמד ההתקנה לא אראה שמהירות ההורדה היא בסביבות 600Kbps, אז לא אחתום, אבל בכלליות, האם בכבלים בפועל מהירות ההורדה/העלאה נמוכה בשל שיתוף הקו? ??? 2. יש לי רשת אלחוטית בבית. נציגת HOT אמרה שהטכנאי לא יגדיר לי את הנתב, אלא רק את מודם הכבלים, ולאחר מכן אני אצטרך להגדיר את הנתב בעצמי. אין לי בעיה לעשות זאת, שכן יש לי מספיק הבנה בעניין, אך: א. האם, בכל זאת, יש מדריך כל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. במידה ויש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק, האם זה נכון שאם אנטנה במחשב נייד לא תקלוט, גם אנטנה אחרת לא תקלוט? [נראה לי שטות מוחלטת] כמה dBi ו-dBm היא לרוב? 2. יש אנטנה של 4dBi עם 18dBm והיא לא קולטת (יש רשתות פתוחות אבל החיבור לא חזק מספיק). מה כדאי לקנות כדי לשפר את הקליטה מרשתות פתוחות? אני יכול לקבל ראוטר בחינם, ומוכן להוציא קצת כסף. האם הראוטר יכול לשמש גם כנקודת גישה לרשתות פתוחות אחרי שמוספים לו אנטנה?
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, כמה שאלות לי אליכם. 1) יש איזשהו ראוטר ממולץ? ראיתי את ה 3COM 3CRWER10075 בזאפ, השאלה היא אם אין משהו חדש יותר וטוב יותר.. 2) את הכרטיסי רשת האלחוטיים אני צריך איכשהו להתאים לראוטר, או שהכל תומך בהכל? 3) המודם החוטי שלי נשאר מחובר לכבלים בקיר ואז אני מחבר את הראוטר למודם, או שאני יכול לחבר את הראוטר ישר לשקע של הכבלים בקיר? תודה,
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
בדקתי היום עם הוט לגבי שדרוג ה12MB שיש לי עכשיו ל-30MB. הנציגה מהוט אמרה שיש צורך להחליף את המודם לכזה שתומך במהירויות האלה, ושזה כרוך בדמי התקנה של 200 ש"ח. כיום יש לי מודם של מוטורולה מדגם SBV5121. האם הוא באמת לא מתאים למהירויות כאלה? על מה בדיוק הם גובים את הכסף אם מדובר בשני חיבורים מסכנים שאני יכול לעשות בעצמי? יש פה מישהו שגם רצו לגבות ממנו את זה והצליח לבטל את דמי ההתקנה?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הסכמה המומלצת לחיבור הרשת הביתית, כך שברגע שאחבר מכשיר לשקע התקשורת, הוא יהיה מחובר ליתר המכשירים/מחשבים במהירות גיגה, ובנוסף, כל אביזר התומך ברשת אלחוטית, יזוהה ברשת, ותהיה לו גישה לכל המחשבים המחוברים לקיר. ברשותי: 1) מודם בזק (600E) 2) ראוטר אלחוטי אורנג (סימנס) 3) סוויץ אדימקס 8 פורטים 1 גיגה ביט. 4) 15 נק' בקיר המחוברות לארון תקשורת בכבל CAT7 (רק 8 פעילות בו זמנית, מקסימום.) אני מתלבט בין שתי אפשרויות: 1) קו בזק -> ראוטר אורנג(סימנס-אורנג) --> סוויץ --> מכשירים 2) קו בזק -> מודם בזק --> סוויץ --> מכשירים + ראוטר אלחוטי(סימנס-אורנג) אני מעוניין שיהיה שיתוף מלא בין הרשת האלחוטית לקווית, וגם שהרשת לא תהיה תלויה בשרת. כלומר גם אם…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני עובר לדירה חדשה, אשר נמצאת בבניה (מצ"ב סקיצה) אני מתכנן להקים רשת תקשורת וארון תקשורת, קראתי המון בפורם ועדיין אין לי תשובות L נתונים: 4 מצלמות POE בכל חדר 2 נקודות רשת (הכנות לסטרימיר/טלוויזיה חכמה, לפינת מחשב עתידית) 3X2 =6נקודות בחדר שינה הורים נק' אחת. בסלון אצטרך בעתיד לפחות 3 נקודות (HTPC, רסיבר, Smart TV/X-Box) סה"כ 14 נקודות רשת. (אלא אם אשים Switch קטן בסלון ואז זה 12 נקודות) בארון התקשורת יהיו: מפצל חשמל ל 7 שקעים, מודם, ראוטר, פאנל חיבורים(אופציה), הרדיסק רשת X 2,NVR, Switch עם יציאות POE. שאלות: 1) בהתחלה חשבתי לשים Cat7 (ראיתי שיש גם 100Mhz) אבל אני מבין שזה עבה, ידרוש חיבורים מיוחדים ויקרים אז מה ההמלצ…
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
HOT התחברתי לטריפל החדש של הוט במסגרת חבילת 100 מגה (ביט, כמובן), מספר שאלות ברשותכם: 1. בבדיקות מהירות באתרים שונים, בארץ (כולל באתר הוט) ובחו"ל (כולל SpeedTest), התוצאות נעות בין 50-80 מגה, האם יש טעם לפנות להוט לעמידה ב 100 מגה, או שחסר טעם? 2. האם יש הבדל אמיתי בין 30, 50, 80 ו 100 מגה? הרי בגלישה באתרים ברור שההבדל חסר משמעות והוא בא לידי ביטוי רק בהורדת קבצים, אבל גם כשמורידים קבצים, בד"כ האתרים לא מאפשרים להוריד במהירויות כ"כ גבוהות, הלוא כן? 3. קראתי לא מעט שממש לא מומלץ לעבוד עם ה HOTBOX (מודם+ראוטר+טלפון), אלא עדיף לבקש מהוט שיפעילו אותו כמודם בלבד, ולחבר אליו נתב אלחוטי אחר, (יש לי את הנתב האלחוטי של בזק, שעל לא מזמן השתמשתי בו לגלישה ב 10 מגה ב NGN) מדוע? האם …
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המודם/נתב הנ"ל. 1) בפוסט קודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=435739.msg3739415#msg3739415 ביקשתי לדעת אם אפשר להחליף מידי פעם IP חיצוני, כי כבר אין חייגן של Windows . נאמר לי שיש איפושהו בממשקים האלה כפתור connect / disconnect , אבל אני לא מוצא אותו. ( תומך בזק אמר לי שאין, הדרך היחידה זה לכבות ולהדליק את הנתב. הוא צודק..? ) 2) משהו מוזר קורה בפתיחת פורטים ... כל דבר יוצא כפול... ואם אני מסמן ב V מימין ריבוע כלשהו ומוחק - נמחקות 2 שורות במכה. ככה זה אמור להיות במודם/נתב הזה ? ( אציין שהתוכנות עובדות ). ..
-
- 42 תגובות
- 16k צפיות
-
-
שלום לכולם, שני שאלות לי בנושא הנ"ל: 1. בעזרת ה- GPEDIT, אני מבצע הרשאות וקובע מדיניות של דברים בווינדוס. הבעיה היא, שהיוזר שלי הוא ADMINISTRATOR, וההרשאות שאני קובע חלות גם עליי! איך אני מבטל את זה? אני מעוניין שהדברים וההרשאות שאני נותן יתייחסו רק ליוזרים בעלי הרשאה נמוכה מאדמין. 2. ונניח שאני קובע שאני לא נותן הרשאה לבצע "בטל/הפעל" לכרטיס רשת במחשב שלי. אני רוצה שההרשאה הזאת תחול כן על כל היוזרים (כולל אדמין),פרט ליוזר שלי- שבמקרה הזה הוא גם אדמין... * כשאני אומר אדמין, אני לווא דווקא מתכוון ל- Administrator, אלא לכל יוזר בעל הרשאת Administrator... תודה לכל העונים והעוזרים! אני מקווה אגב, שרשמתי את השאלה שלי בפורום הנכון, פשוט זה הפורום היחידי שמצאתי לנכון שקשור לנושא…
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם. רקע: לא מזמן נחשפתי לאפשרות של שליטה במחשב מרחוק (ממחשב אחר) בגלל הצורך לתחזק את 4 המחשבים שיש לי בבית ביתר קלות. את ההפעלה הבסיסית של ה- Remote Desktop (מעכשיו - RD) למדתי מתוך קישור שפורסם בפורום זה. מאז שאני משתמש ב- RD, צצו מספר שאלות בנושא, ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי: 1. כשהפעלתי את ה- RD לראשונה גיליתי, שכל מחשב חייב להיות מוצפן בסיסמה, אחרת אין אפשרות להתחבר אליו מרחוק. האם זה באמת כך, או שניתן להתחבר למחשב שהוא לא מוצפן? 2. אצלי בעבודה, כאשר טכנאי מחשבים מתחבר למחשב שלי מרחוק בכדי לתקן אותו, אני מסוגל לראות "בשידור חי" את הפעולות שהטכנאי עושה במחשב שלי (כאילו הוא יושב מולו ומתפעל אותו). אצלי בבית, כאשר אני מתחבר למחשב אחר בעזרת ה- RD, המשתמש במחשב "ה…
-
- 14 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני כרגע מנסה להתקין מערכת אלחוטית של EDIMAX שכוללת: ראוטר BR-6424n וכרטיס רשת (בחיבור USB) מסוג EW-7717Un . להלן המהירות שמתקבלת: Transmit Link Speed--> 135Mbps Receive Link Speed--> 270Mbps למיטב הבנתי זה אמור להיות עד 300Mbps? האם זה אמור להיות גם לגבי ה TRANSMIT ? שאלה שניה היא לגבי ה CHANNEL שיש לבחור. ראיתי שבגדול יש הבדלים במהירויות שמתקבלות בהתאם ל CHANNEL שנבחר....הסבר יותר מפורט על איך לבחור את ה CHANNEL הרצוי יתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: בבית קרקע מסוים נעשה שימוש במודם שהוא גם נתב (לא יודע איזה דגם, סופק על ידי החברה) על מנת להתחבר לאינטרנט במחשב נייח. כ-30 עד 50 מטרים משם ישנו בית נוסף עם מחשב נייח עם מתאם אלחוטי חיצוני בחיבור USB המיועד לקלוט את האות מהנתב. גם המודם/נתב וגם המחשב עם המתאם נמצאים "בחוץ" (אין קירות מוצקים מפרידים). למחשב עם המתאם יש מפעם לפעם בעיות קליטה. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר נתב אלחוטי נוסף בחיבור חוטי לנתב הקיים שיהיה קרוב יותר למחשב עם הבעיה על מנת לשפר את הקליטה. האם זה אפשרי באופן כללי? שאלה שניה: יש ברשותי שני נתבים. אני אמור לתת אחד מהם למישהו ומעוניין להשאיר את הנתב הטוב יותר אצלי. אני לא כל כך מבין בנתבים ולא ממש מצליח לפענח את הנתונים הטכניים. תוכלו לומר לי…
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ברצוני לקנות נתב אלחוטי שיחליף את הנתב החוטי הקיים. הנתב ימוקם על מארז המחשב אצלי בחדר, האם הקרינה הזאת מסוכנת בכל דרך שהיא והאם אני יכול להניח אותו בחדרי ולהשאר רגוע שלא העליתי ולא אפילו באלפית האחוז את הסיכוי לחלות בסרטן?
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-