עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אם כן כמה אמורה לעלות חבילה כזאת? ולמשל חבילה של 2.5 מגה והעלאה מורחבת כמה זה יוצא בערך בכסף? ואיפה הכי שווה? כי עוד חודש בערך נגמרת לי החבילת אינטרנט של 2.5 מגה מנטויז'ן ואני בודק מעכשיו אם שווה לי להישאר או לעבור לבזק בינלאומי... ולמשל אם יש לי אינטרנט 2.5 מג הואני מוריד בין 240-260 כמה אמורה להיות ההעלאה שלי בחבילה מורחבת?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  2. חבר שלי אמר לי שהוא עשה משהו שלא פותח לו רק פורטים מסויימים אלא את כל הפורטים הקיימים, DSL משהו.. חיפשתי ומצאתי משהו כללי... מישהו יכול להגיד לי איך לעשות את זה בראוטר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי אני מחובר במודם כבלים TERAYON לאינטרנט נטוויזן ללא חייגן, המודם מחובר בכבל רשת למחשב שלי לכרטיס רשת יש לי כרטיס רשת נוסף במחשב שממנו יוצא כבל רשת לHUB ולשם מתחברים בכבלי רשת כל שאר המחשבים בבית אני מעוניין להוסיף גישה לרשת אלחוטית כדי שאני אוכל לגלוש במחשב נייד ובאייפון רציתי לדעת מה אני צריך לרכוש ולעשות בכדי לאפשר זאת? ראוטר? ACCESS POINT? או כרטיס רשת אלחוטית USB? אני מעוניין להשקיע כמה שפחות.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  4. יש לי כבר כבל מוצלב ושני כרטיסי רשת במחשב שבו האינטרנט שני המחשבים עם WINDWOS XP אני רק צריך תהגדרות של האיי פי וכאלה תודה

5. Started by slrr,

זה שמתחבר בחיבור PCI ויש לו שתי יציאות של טלפון של בזק אחד אין אחד אווט ... כל כרטיס כזה יעבוד על ווידוס ויסטה 64ביט???

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  6. שלום רב מבנה הרשת שלי כיום: א. נתב אחד D-Link של בזק (20Mb) ללא DHCP , מוגדר רק לחיבור לאינטרנט והפניית פורטים ב. שרת אחד המשמש כ DHCP, AD, DC ועוד ג. מספר מחשבים המשתמשים בשני הפריטים האלו לשם חיבור לאינטרנט וכו' אני מעונין ליצור רשת נוספת התכלול שרת AD,DC ומספר מחשבים שישתמשו רק בשרת זה. הרשת הנוספת יושבת על אותה תשתית פיזית (מתגים וכו') של הרשת הראשונה. מכיון שאני עומד להריץ בשרת השני AD אני לא רוצה שהשניים יתנגשו לכן אני רוצה להפריד את הרשת השניה מהרשת הקיימת. הבעיה העיקרית שאני רוצה שהנתב המסכן של בזק יספק לי אינטרנט והפניית פורטים גם לרשת השניה. דבר נוסף, אשמח אם תהיה אופציה לשיתוף קבצים פשוט בין הרשתות אבל לא חובה. השאלה היא איך הכי מומלץ להגדיר זאת ואיך לבצע את הה…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by רן200,

שלום! יש לי שרת ואני רוצה לדעת יותר איך אפשר לבצע אולי דרכו שיחות חינם voip. אני לא יודע אם אפשר, אבל יש מלא אתרים שמציעים את זה, אז איך הם עושים את זה על גבי השרת שלהם. תודה...

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by NerVo,

יש לי ראוטר שאליו מחלובר מודם. ויש לי שתי מחשבים שמחובירם לראוטר, אחד חוטי ואחד על חוטי, איך אני מגדיר את האבטחה לרשת שלי ואת שיתו, הקבצים. לא מצאתי מדריך מתאים זה רק לחוטי ועל חוטי. אבל אצלי זה גם וגם. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  9. Started by eliad.oded,

יש לי איזו שהיא בעיה שמדי פעם האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו.. בלי שום סיבה או משהוא שאני עשיתי.. אילו דברים יכולים לגרוום לזה?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by eitrnel,

שלום, יש לי את התרשים הבא: השאלה היא, האם המהירות תהיה 1000 או 100? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by morben,

שלום שמעתי שיש ראוטרים עם אפשרות להוסיף להם תוכנה כמו יוטורנט ושהיא תוכל לבצע העלאה והורדה כאשר המחשב כבוי עכשיו רציתי לדעת אם באמת יש דבר כזה לי דרך הגב אמרו שיש של חברה tp-link ואם יש אז איזה דגם וחברה בתודה מראש מור בן

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by itay_izra,

יש אפשרות לקנות מגבר WIFI שעובד על חשמל ללא חיבור כבל רשת או משהו? שאני יוכל להגדיר אותו ורק לחבר אותו לחשמל? או שחייב לחבר לו כבל רשת? איך זה עובד? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, אז כמו שנאמר בכותרת, היום בבוקר קמתי ולהפתעתי כל הרשת בבית נפלה, אין לא אינטרנט ולא רשת. כשנכנסתי להגדרות הנתב(TL-WR1043ND) הופתעתי שהוא שוחזר להגדרות היצרן... לאחר הגדרת כל האפשרויות מחדש הכל חזר לעבוד כמו שצריך... השאלה שלי היא - מה יכולה להיות הסיבה? לנתב מוגדרת גישה רק דרך המחשב שלי(על פי כתובת MAC) ככה שגם אם מישהו עלה על הסיסמא של הרשת הוא לא יכל להכנס לניהול הנתב(לפחות בתיאוריה). למיטב ידיעתי אפשר לאפס את הנתב רק פיזית עם הכפתור השקוע בגב הנתב, או דרך התפריטים עצמם. במידה וזה רלוונטי עדכנתי לפני מספר ימים את הנתב לקושחה החדשה. העדכון עבר בצורה חלקה והנתב עבד מצויין מאז. השאלה שלי, היא מה יכולה להיות הסיבה? אם זה חומרתית - כרגע הכל עובד פיקס ואני מחכה לראות ב…

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  14. עברתי דירה כמו שכתבתי למעלה, ןראיתי שיש לי המון רשתות באיזור ללא הבטחה.. (כמו בתי קפה וכו..) אבל הקליטה שלי לא טובה בגלל המרחק. רציתי לדעת אם יש אנטנה שאני יכול לחבר למחשב וככה להגדיל את טווך הקליטה. אם מישהו מכיר משהו כזה ויש לו המלצה מסוימת זה ממש יעזור! תודה רבה ! :-)

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  15. היי, עד היום הייתי בתשתית של בזק, מהירות 10 מגה ונטוויזן. עקב אי רצון הספקיות להוריד לי את המחירים אשר אני משלם למשהו משתלם עברתי גם ספק וגם תשתית. עד כה הייתי מחובר בחיבור מסוג PPPOE. קראתי בפורום על תשתית הוט ועל כך שבחיבור ללא חייגן יש תעדוף נמוך, או משהו בסגנון אשר יגרום למהירויות גלישה נמוכות יותר (בחו"ל בעיקר). רציתי לדעת אם ניתן לבקש מהספקית חיבור ע"י חייגן במהירות בחדשה אליה נכנסתי של 20 מגה, ואם לא הבנתי שיש דבר הנקרא חיבור VPN האם מישהו יכול להסביר לי על כך, ומה זאת אומרת חיבור L2TP ו-PPTP. שאלה נוספת היא שהבנתי שאי אפשר להנות מחבילת גיימר (תעדוף הספקית) בחיבור ללא חייגן עקב כך שהוט בנתבים את החיבור. האם יש דרך בחיבור ללא חייגן לקבל את התעדוף של הגיימר? תודה מני…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. אהלן, אחרי שסגרתי לפני הסופ"ש על הטריפל המדובר ומהירות תשתית 100 מגה הגעתי לפורום וקראתי את כל הת'ראדים שראיתי על הנושא ויש המון בלבול... ככה, אני לפני הייתי עם 12 מגה הוט ובזק בינלאומי על הכבל החדש והייתי מאוד מרוצה מזמני טעינה שבאמת השתפרו פלאים מאז המעבר לכבל רהחדש שלהם ולכן גם העדפתי להשאר איתם במחיר 29.90 לחודש(שזה עדיין יותר זול ממה שהיה לי על 12 מגה... מדהים מה שהוט עשו לשוק ומעניין לאן זה יתפתח). ואז הגיע כל נושא החייגן שהבנתי שעם חייגן לא ניתן לקבל את מלא רוחב הפס ובלי חייגן הם על הפנים... ואם אני רוצה חיבור בלי חייגן אז הוטנט הם האפשרות הכי טובה... היום התקינו לי את ההוט בוקס ושידרגו לי את התשתית ואכן בחיבור עם חייגן ובזק בינלאומי אני מגיע ל60-70 מגה ואפלואוד מל…

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. כבר כמה שנים שאני עם הראוטר המצויין Edimax BR-6204Wg שמחובר לשני מחשבים עם הכרטיסי רשת האלחוטיים Edimax EW7128G הכרחי לשדרג את הנתב אם אני עם מהירות 2.5M ?.. מה ההבדל בין 54Mbps ל300Mbps ?.. מהירות האינטרנט תהיה גדולה יותר, או שזה דווקא משפיע על השיתוף והעברת הקבצים בין המחשבים?.. כי בנתיים אני די מרוצה עם הנתב שלי, המהירות אחלה והשני כרטיסים עושים את העבודה כמו שצריך.. מה הבדל האנטנות? טווח קליטה רחב יותר? מהירות גדולה יותר? ומה ההבדל בין כרטיסי הרשת האלחוטיים, בין אנטנה אחת (כמו שיש לי) עד לשלוש אנטנות?.. מה שמשחק כאן זה הטווח הקליטה?.. תודה על העזרה, רון.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by carman6,

מה דעתכם על הראוטר הזה- http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=222 ??? יש דברים נוספי שאני צריך לקנות עם קנייתו? כמו כרטיס רשת אלחוטי מתאים.. שלי עובד בטכנולוגיית ה-G... זה מתאים?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by mDs,

רציתי לדעת אם יש דרך שבה אני יכול לראות אילו מחשבים מחוברים בזמן נתון לראוטר שלי. לדוגמה יש לי ראוטר ובאה אורח לבית עם מחשב נייד, אותו אורח מקבל ממני את הסיסמה כדי להיכנס לרשת ומתחבר לרשת. עכשיו איך אני יכול דרך המחשב שלי לראות את המחשב שלו או לפחות רק את התקיות אשר הוא הסכים לשתף במחשב שלו. אני לא יודע אם זה קשור אבל בהנחה שיש לי את הסיסמה והיוזר לראוטר.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by carman6,

שלום לכולם,כרגע יש לי בבית שני מחשבים על שתי קומות שונות כשאחד מהם נמצא בממד וראוטרים לא בדיוק עושים עבודה טובה פה.. אז חשבתי על האופציה הזאת..מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  21. Started by alon_s,

שלום. רציתי לשאול לגבי משהו שלא כל כך הבנתי.. מה ההבדל בדיוק בין broadband לבין baseband מה היתרונות תודה לכולם..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, המחשב שלי מחובר לראוטר הראשי של הבית, בנוסף, אל הראוטר הראשי מחוברת נקודת גישה עם WIFI. חיברתי את המדפסת האלחוטית אל נקודת הגישה והמדפסת קלטה אותה. השאלה היא, אם יש אפשרות להדפיס מהמחשב שלי, מפני שהמחשב לא מחובר אל הנקודת גישה ישירות. החיבור הוא: מחשב <--------> ראוטר ראשי <----------> נקודת גישה<----WIFI------> מדפסת ניסיתי להדפיס אבל משום מה המחשב לא רואה את המדפסת. אני מאמין שאולי יש דרך כזו, כי כשאני רוצה להתחבר אל התקייה המשותפת של הרשת שכולם יכולים לגשת, אין שום בעיה בחיבור. אולי יש צורך לשתף את המדפסת איכשהו? תודה!

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by carman6,

אמממ.. פירסמתי פה לא מזמן שיש לי בעיה בבית שיש שתי קומות וממד כאשר אחד המחשבים למטה ואחד למעלה בממד.. אז עשיתי כבל ארוך בין שני המחשבים (עם ראוטר).. קיבלתי עכשיו עוד ראוטר.. איזה מהלך חכם אני יכול לעשות כדי לשפר את הרשת- מבחינה אלחוטיתומבחינה חוטית.. אולי הפיכה של הראוטר ל-AP?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by NaFsteR,

יש לי מודם rta 1320a והוא נתקע לפעמים וכשאני נוגע בו הוא ממש חם זה בעיה ידועה במודם הזה או ששלי פשוט דפוק? ואם מישו יכול להמליץ לי על מודם טוב אני ישמח כמה שיותר זול יותר טוב

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Mistery,

שלום, אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד,ואני רוצה להשתמש בחיבור האינטרנט שאני משלם עליו לבזק+הוט, הבעיה היא שהמחשב הנייד מחובר על ידי קבל,ולא בצורה אלחוטית, השאלה שלי מה עליי לעשות על מנת שגם הנייד יפעל עם האינטרנט? להתקשר לבזק שיחליפו לי לראוטר אלחוטי? ואם כן המחשב הנייח יעבוד? תודה.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.