עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by carman6,

מה דעתכם על הראוטר הזה- http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=222 ??? יש דברים נוספי שאני צריך לקנות עם קנייתו? כמו כרטיס רשת אלחוטי מתאים.. שלי עובד בטכנולוגיית ה-G... זה מתאים?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by mDs,

רציתי לדעת אם יש דרך שבה אני יכול לראות אילו מחשבים מחוברים בזמן נתון לראוטר שלי. לדוגמה יש לי ראוטר ובאה אורח לבית עם מחשב נייד, אותו אורח מקבל ממני את הסיסמה כדי להיכנס לרשת ומתחבר לרשת. עכשיו איך אני יכול דרך המחשב שלי לראות את המחשב שלו או לפחות רק את התקיות אשר הוא הסכים לשתף במחשב שלו. אני לא יודע אם זה קשור אבל בהנחה שיש לי את הסיסמה והיוזר לראוטר.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by carman6,

שלום לכולם,כרגע יש לי בבית שני מחשבים על שתי קומות שונות כשאחד מהם נמצא בממד וראוטרים לא בדיוק עושים עבודה טובה פה.. אז חשבתי על האופציה הזאת..מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by alon_s,

שלום. רציתי לשאול לגבי משהו שלא כל כך הבנתי.. מה ההבדל בדיוק בין broadband לבין baseband מה היתרונות תודה לכולם..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, המחשב שלי מחובר לראוטר הראשי של הבית, בנוסף, אל הראוטר הראשי מחוברת נקודת גישה עם WIFI. חיברתי את המדפסת האלחוטית אל נקודת הגישה והמדפסת קלטה אותה. השאלה היא, אם יש אפשרות להדפיס מהמחשב שלי, מפני שהמחשב לא מחובר אל הנקודת גישה ישירות. החיבור הוא: מחשב <--------> ראוטר ראשי <----------> נקודת גישה<----WIFI------> מדפסת ניסיתי להדפיס אבל משום מה המחשב לא רואה את המדפסת. אני מאמין שאולי יש דרך כזו, כי כשאני רוצה להתחבר אל התקייה המשותפת של הרשת שכולם יכולים לגשת, אין שום בעיה בחיבור. אולי יש צורך לשתף את המדפסת איכשהו? תודה!

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by carman6,

אמממ.. פירסמתי פה לא מזמן שיש לי בעיה בבית שיש שתי קומות וממד כאשר אחד המחשבים למטה ואחד למעלה בממד.. אז עשיתי כבל ארוך בין שני המחשבים (עם ראוטר).. קיבלתי עכשיו עוד ראוטר.. איזה מהלך חכם אני יכול לעשות כדי לשפר את הרשת- מבחינה אלחוטיתומבחינה חוטית.. אולי הפיכה של הראוטר ל-AP?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by NaFsteR,

יש לי מודם rta 1320a והוא נתקע לפעמים וכשאני נוגע בו הוא ממש חם זה בעיה ידועה במודם הזה או ששלי פשוט דפוק? ואם מישו יכול להמליץ לי על מודם טוב אני ישמח כמה שיותר זול יותר טוב

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Mistery,

שלום, אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד,ואני רוצה להשתמש בחיבור האינטרנט שאני משלם עליו לבזק+הוט, הבעיה היא שהמחשב הנייד מחובר על ידי קבל,ולא בצורה אלחוטית, השאלה שלי מה עליי לעשות על מנת שגם הנייד יפעל עם האינטרנט? להתקשר לבזק שיחליפו לי לראוטר אלחוטי? ואם כן המחשב הנייח יעבוד? תודה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by ConspecT,

יש לי כרגע ראוטר EDIMAX והייתי רוצה לעבור לבזק זה אומר שהם צריכים להתקין לי ראוטר חדש וכו'? או רק לשנות את זה בהגדרות של הראוטר עצמו? כי ראוטר חדש זה הרבה כסף..... אני אם כבלים ב012 אם מודם THOMPSON

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, שאני עובד במקדונלדס אז אני מתחבר עם WIFI לראוטר שלהם, ויש רשת של BZONE של בזק. שאני מתחבר אליה אני צריך קודם להיכנס לדפדפן, אוטומטית עולה חלון ובו אני להסכים לתנאי שימוש ובלה בלה. איך אני עושה דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  11. אוקי שמעו ככה.. יש לנו מחשב בסלון ומחשב בחדר .. והמחשב בחדר אינלו רשת.. עכשו יש איזה 17 מטר בין הסלון למחשב.. ואין לי כוח להסתבך עם התקנת ראוטר וזה.. אז ככה אני גר במקום שיש בוא הרבה נקודות חמות.. יענו גר ליד רחוב מרכזי ויש פה הרבה מגורים.. ולחבר שלי יש palm וב-wifi של המכשיר שלו הוא מצא מלא רשתות פתוחות.. אז חשבתי לרכוש את הכ.רשת האלחוטי הנ"ל ‏D-Link DWA-110 Wireless G USB Adapter‎ ב-90 שקל וקראתי עליו בזאפ תגובות ממש טובות על הקליטה והוא לא מתנתק וזה והייתרון הגדול שהוא שכרטיס הזה מתחבר דרך ה-usb אז השאלה היא כזאת כמה מטרים הכרטיס הזה יקלוט של רשתות? והאם יש לכם איתו ניסיון? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by NaFsteR,

הספק שלי זה זהב 015 אני גיימר ואני רוצה לדעת איזה ספק עדיף? אני יכול לשחק בשרתים מחו'ל אבל יש לאגים בהרבה ויש מספר מוגבל ודי קטן של שרתים שאני יכול לשחק בהם. יש לי מהירות של 2.5 מ'ב אני רוצה לדעת אם עדיף לעבור לבזק בינלאומי 014 ולקחת תמסלול של הגיימרים גם מהירות של 2.5 מ'ב. די חשוב גם המחיר כל עוד ההבדל לא כלכך גבוה.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. אני רוצה להתחבר לנקודות חמות בסביבה שלי[= אוקי אני צריך שיהיה מאייבורי או ksp ..... ושיהיה בטווחה עד 100 שקל(אפשרות חריגה קטנה) תודה לעוזררים ותגידו כמה מטרים זה קולט

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by Kobe,

שבת שלום לכולם! לאחרונה קניתי ראוטר מסוג LinkSys WRT54GL אבל נוכחתי לגלות שעל מודמים של HOT (אצלי יש מודם של תומפסון) לא קל להגדיר את הראוטר הנ"ל (למרות שלתקופה מסויימת הוא שימש כראוטר של החיבור בכבלים אבל לאחר חודש הוא הפסיק לעבוד משום מה). הראוטר כרגע עובד וניתן לבצע בו שינויים אך משום מה להגדיר אותו כראוטר שמחובר ישירות למודם אי אפשר. כרגע חיברתי ראוטר פשוט יותר למודם שלי (ראוטר של חברת D Link דגם D-Link DI524) וכרגע הוא מצליח לשדר ואני גולש הבעייה היא שהטווח שלו קצר מאוד, לכן רציתי לדעת האם יש דרך להגדיר את הראוטר LinkSys WRT54GL כAP ובכך להגביר את עוצמת השידור או שאם יש למישהו מדריך/רעיון/דרך לחבר את הראוטר LinkSys WRT54GL ישירות למודם של הכבלים ושהוא ישדר כמו שצריך …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום אציל בבית קיים ראוטר וריפיטר הריפיטר משמש כמגדיל טווח לבית ליד שנמצא כ30 מטר מימנו (עובד יופי) ליפני שבוע קניתי ריפיטר נוסף שישמש מגדיל טווח לכיוון השני של הבית שלושתם אותו חברה LEVEL ONE שלושתם תומכים בWDS עכשיו הבעיה מתחילה כאשר אני מחבר גם את הריפיטר השני לראוטר הוא לא מצליח להיתחבר אליו (למרות שהגדרתי בכל אחד את הMAC של השני) אני חושב שהבעיה טמונה בטדר שידור ששלושתם על ערוץ 7 (מתוך 12 כמובן) האם הם מתנגשים בינהם ואם כן איך אוכל להגדיר את כולם יחד? כבר ניסיתי הכל לדעתי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by Cfir15,

האם יש איזה דרך לנעול או לחסום את הדפדפן, זאת אומרת שהאינטרנט עדיין יהיה מחובר אבל לא יהיה ניתן לגלוש בדפדפנים, לגלוש באינטרנט. אין איזה דרך או תוכנה שעושה את זה? למה אח שלי כל הזמן על המחשב ועושה בו שטויות ואני רוצה איך שהוא לנעול את הדפדפנים שלא יוכל להכנס לאינטרנט אבל שהאינטרנט יהיה עדיין מחובר. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by אחלה,

שלום. יש לי ראוטאר ASUS 604g אני רוצה לקלות איתו רשתות כדי להתחבר לאינטרנט ? איך עושים את זה תודה לכול העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by original,

אני קונה מחשב מTMS וצריך גם כרטיס רשת אלחוטי כדי להתחבר ממנו לאינטרנט. הראוטר שלי הוא siemens SL2-141 והמהירות אינטרנט 4 מגה עם כוונה לעלות ל10/12 מגה כשתהיה תשתית NGN באיזור. הסתכלתי במבחר כרטיסי רשת אלחוטיים של TMS כאן http://tms.co.il/cat/61/570:572 והשאלה היא אם כרטיס פשוט כמו D-Link Wireless N Adapter USB 150Mbps DWA-125 יתאים לי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tal5870,

שלום לכולם! רציתי לשאול האם קיימת תוכנה שמגבילה את ה WI-FI לראוטר אחד ושלא תהיה אפשרות להתחבר לאחרים..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום! עקב זה שכרטיס הרשת הנוכחי שלי עושה בעיות ומתחיל לעבוד עם תקיעות(נוסה עם כרטיסי רשת ממחשבים שונים ועובד פיקס) , החלטתי שאני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=225&pl1_id=1&pl2_id=44 הראטר שיש ברשותי זה: edimax br-62116mg (ראוטר מימו עם 3 אנטנות) עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. הכרטיס יתמוך בנתב? כי הנתב זה רק g ו-b ואין לו n אז השאלה אם הכרטיס תומך גם בg ו-b חוץ מN? 2. הכרטיס יעבוד חלק על מערכת ההפעלה הבאה: windows 7 ultimate 64 bit שאלה אחרונה(: 3. האם באמת עדיף כרטיס pci על פני usb? עד היום עבדתי עם כרטיסי usb וחוץ מזה שהם בתחממו לא הייתה בעיה כלל... תודה באמת מראש לכל מי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by House M.D.,

יש לי ראוטר שנמצא בממ"ד. מחוץ לממ"ד האינטרנט עובד בסדר גמור. במחשב הנייד שבו יש את כרטיס הרשת האלחוטי,יש את הדרייבר שלו ושם יש כמה נתונים על החיבור האלחוטי , ביניהם נתון שנקרא noise (רעש) מחוץ לממ"ד הנתון הזה עומד על 1-3% , אבל בתוך הממ"ד זה פתאום מזנק ל 70% ואפילו יותר הגלישה בתוך הממ"ד לא נפגעת , אבל רציתי לשאול מה זה אומר הנתון הזה ולמה דווקא קרוב לראוטר יש יותר רעש בחיבור מאשר רחוק מהראוטר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Shual,

שלום, יש לי בעיה של חוסר כניסות LAN [דרוש שלוש יש שתיים] הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה עם HUB או SWITCH. מה ההבדל ומה עדיף? אני אציין כי המקום שאליו יתחבר ה-HUB / SWITCH הוא לא לראוטר ישירות אלא למכשיר הזה - http://www.bezeq.co.il/Internet/wire...s/HPNA3.1.aspx תודה!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. טוב אז נתחיל עם הרשת הביתית. יש לי מודם רגיל של בזק שמחובר לנתב EDIMAX BR-6524N שהוא ממש גרוע. היה לי את הDLNIK של בזק הראוטר מודם הזה, וכשיחקתי בPS3 ברשת לא היו לי כלל בעיות חוץ מפה ושם בעיות לאגים ופינגים די גבוהים ומשהבאתי את הEDIMAX הרשת אפילו הקווית לא הספיקה וממש זה סיוט, אי אפשר לשחק במשחקים כבדים במולטי! אז השאלה שלי היא: האם אני יכול להשאיר את הEDIMAX בסלון ולהוסיף איכשהו עוד נתב בסביבת הPS3 ? ועכשיו אני צריך המלצה לנתב שיהיה יותר טוב מהDLINK של בזק ושהמהירות הקווית שלו תספיק! אז שמעתי על המותג LINKSYS אבל אני לא מבין גדול! אז איזה נתב מומלץ לי לקחת? התקציב הוא עד 400 ש"ח אשמח מאוד אם תיעצו לי עזרה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by House M.D.,

יש לי ראוטר Siemens SL2-141 . אני עובר דירה ורוצה לשים אותו בממ"ד. האם המחשבים האחרים יקלטו את האות אם הוא בממ"ד? המרחק בינו לבין המחשבים האחרים הוא כ-15 מטר, בדירה הנוכחית שלי זה כמעט אותו מרחק ואיכות השידור נעה בין מצוין לטוב מאוד, אבל פה אין ממ"ד. מה אתם חושבים?

25. שלום! היום קניתי ראוטר L2TP, ולפי ההוראות לאחר שחיברתי את המודם לראוטר ואת הראוטר למחשב(בדקתי את כל החיבורים וה"WAN" בראוטר אף היבהב, וכך גם המודם הראה פעילות תקינה) אבל כאשר ניסיתי לכתוב את כתובת הIP שצויינה בהוראות ההתקנה של הראוטר, הדפדפן לא הציג לי כלום :'(. אני מקווה שתעזרו לי, דרך אגב אני חדש כאן ומקווה להשתלב, אני די מבין במערכות מחשבים אבל כנראה תחום הרשתות והאינטרנט הוא לא התחום החזק שלי .

• 9 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים