רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
מה הולכים לעשות עם הקווים לאירופה ? אני (ועוד הרבה) יכולים לשחק במשחקי רשת רק בשעות 1:00 בלילה עד 11:00 בבוקר . הולכים להוסיף קו לאירופה או משהו ? יש איזה תכנונים עם זה ? כי זה ממש פטטי לשלם עוד לחבילת גיימרים .. שיעשו על כל דבר חבילה מותאמת וזהו . מ11 בבוקר עד ל1 בלילה יש עומס על הקווים ככל הנראה ויש לאגים מטורפים לכל השרתים באירופה .. אם אני משחק בשרת ישראלי אין לאגים .. ורק בשעות שציינתי אפשר לשחק בלי לאגים בכלל, ככה שהבעיה זה אצל הספקיות .
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב במחיר של עד 300 ש"ח, המטרות שלי איתו הוא חיבור קווי למחשבים (4 פורטים מינימום) , חיבור אלחוטי למחשבים, חיבור למודם הכבלים של HOT ושיהיה אמין . המליצו לי על חברת 3COM על המודל 3CRWER10075 שעלותו 230 ש"ח שמתחבר לHOT ויש לו 4 פורטי רשת קווי ויכולת אלחוטית עם פיירוול ועוד מה דעתכם? האם יש לכם המלצות נוספות? אשמח לדעת Ski Farm
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
אני עושה חיפוש בגוגל ומופעים תוצאות אבל כשאני לוחץ על תוצאה כלשהי נפתח לי דף חדש "לא ניתן להציג דף זה" לא משנה לאיזה תוצאה נכנסתי.. נפתח דף: go.google.co.il לפני כמה ימים הופיעה הודעת בעיה של google installer ועשה לי שלח דו"ח שגיאות האם זה קשור?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
זאת אומרת רכשתי את המודם לפי מה שראיתי אצלי החשבונית זה יוצא משהו כמו 90 שקל זה באמת המחיר או שהם עדכנו מחירים ולא עידכנו לי?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
צריך המלצה לראוטר אלחוטי עד 200 ש"ח - הראוטר יהיה למחשב רגיל אחד , מחשב נייד ומזרים מדיה וכול אלה בתוך אותו חדר. חשוב שלא יהיו ניתוקים תודה לעוזרים לאינטרנט 8 מגה אם זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן חברים אני צריך את עזרתכם יש לי 2 מחשבים בבית על אס פי רציתי לדעת איך אני עושה שיתוף אינטרנט וגם שיתוף קבצים אמממ אבל אם אפשר שמחשב אחד יהיה על איפי קבוע והמחשב השני יקבל אייפי משתנה ככה שהם לא יהיו על אייפי זהה תודה ויום טוב.
-
- 10 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום... לי סופית נמאס מהבעיה הזאת ! ואני בטוח שזה קרה גם לאחרים פה ! במשך כמה שנים יצא לי לשחק בכמה משחקי אסטרטגיה טובים ואני כל פעם מחדש ניסיתי לשחק בהם ברשת... אבל כל פעם אותה הבעיה ! אני מתחיל לשחק lotr2 לדוגמה עם אח שלי אחרי דקה או שתיים של משחק זה מראה שהוא חוסל ואף אחד לא נגע בו פשוט פתאום מראים את כל הצבא שלו נהרג ואת המבנים מתפוצצים....ורשום לו שהוא הפסיד כאילו הוא יצא מהמשחק... ! זה קורה רק במשחקי אסטרטגיה שאותם הכי כיף לשחק ברשת ביתית זה קרה לי עם lotr עם generals עם red alert אבל משחקי פעולה זה לא קורה ! למה אלוהים למה \?! תעזרו לי לשים סוף למחלה הזאת ! תודה מראש,עידן
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מה הכתובת שאני צריך להזין? לא מצאתי זאת בשום מקום. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
טוב נתחיל עם הקדמה קצר: יש לי חיבור דרך תשתית של בזק (ADSL) כאשר אני מתחבר מחייגן רגיל אין שום בעיה הכל עובד לאורך זמן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני רוצה לשתף את האינטרנט שלי עם המחשב השני (שבו יש XP) אז מה שאני רוצה לעשות זה להפוך את המודם לנתב (מודם RTA1320a) - מחבר אותו לסוויצ' שבו יש פיצול לשני המחשבים שגם בזה אין בעיה (המודם מחובר לחיבור הראשון, הויסטה לשני והמחשב השני לחיבור השלישי). האינטרנט עובד בשני המחשבים. אך לאחר כמה דקות (סביבות ה10 דקות) המערכת עם הויסטה מחליטה שאין קישור יותר בין המחשב לנתב והכל מת. אי אפשר להיכנס לנתב\מודם, אי אפשר להתחבר לאינטרנט, אי אפשר לראות מה קורה בצד השני של הרשת - כלום! כדי לפתור את הבעיה צריך להפעיל את המחשב מחדש - ככה שאני מקבל …
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הוא כל הזמן שחור !!! אין לי וירוסים או ספייור אין לי פיירוול וזה קורה בכל טורנט שאני מוריד !!
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי רשת ביתית על שני מחשבים בעזרת מתאמי HPNA (רשת על קו הטלפון). שיתוף האינטרנט עובד מצויין, אבל אני לא מצליח לשתף מדפסת ותיקייה משותפת. שני המחשבים על ווינדוס XP home, יש פיירוול על המחשב (החדש) שמחובר לאינטרנט (Zone alarm internet security) ולמחשב (ישן) השני גם יש פיירוול ישן של ZA והוא מחובר למדפסת. אולי אני צריך לפתוח משהו בפיירוול? המחשב החדש לא מזהה את המדפסת שמחוברת למחשב השני. אני דיי בטוח שהגדרתי נכון את שיתוף המדפסת. כמו כן אף מחשב לא מזהה תקייה משופת למרות שהגדרתי אותה ככזו. מה אני מפספס כאן? ???
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הנתב שיש לי כרגע מאתחל את עצמו כל 5-10 דקות. חשוב שתהיה תמיכה גם לכבלים וגם ל- ADSL. אין לי צורך בפונקציות מיוחדות, רק שיהיה מחובר באופן רציף לאינטרנט. עדיף שיהיה כמה שיותר זול. תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הקדמה... הרשת שלי בבית מורכבת מ 2 מחשבים ,שלי <עם המפרט שאפשר לראות כאן> ושל הורים שלי שהוא פנטיום 4 1.5 מחובר דרך נטוויזן כספק ובזק כתשתית הראוטר הוא wrt54gl של לינקסיס ובמחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים של אדימקס שיטת שידור היא wpa אז ככה! אם במחשב שלי אני מוריד טורנטים... באיזהשהו שלב אין לי יותר יכולת לגלוש באף מחשב כאילו אין DNS והוא רק מחפש כל עמוד שאני מכניב בכתובת... אם אני מכבה את הטורנט יש עדיין השפעה של איזה חצי שעה עד שאני יכול לגלוש באינטרנט לא משנה מאיזה מחשב... הבעיה גם גורמת לכך שאני לא יכול להגיע אל הראוטר. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, יש בבית של אבא שלי ראוטר,בגלל שהוא מרבה בנסיעות ארוכות האינטרנט מנותק(מהספקית). רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות רשת כזאת שכמה מחשבים יוכלו להתחבר אליה או משהו(LAN).
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
זה משחק אינטרנט ויש לנו מחשב ראשי אחד ו-3 מחשבים אחרים שמחוברים לאינטרנט דרך HUB של Ethernet שמחובר למחשב הראשי שמחובר לאינטרנט דרך מודם שחור כזה (די ישן, כתוב עליו ALCATEL), המחשבים משותפים . כשאני רוצה להעלות Dedicated Server במשחק כדי לאפשר גם לשחקנים אחרים להצטרף ולשחק דרך המחשב הראשי (שמחובר ישירות למודם ALCATEL, ישירות לספק אינטרנט). הוא יוצא מהמשחק, ופותח חלון DOS כדי להעלות את הסרבר. אני חוזרת למשחק, ונכנסת לסרבר שהעליתי וגם שחקנים אחרים מצליחים להצטרף. עד כאן הכל בסדר אני חושבת.... אבל כשאני מנסה להעלות Dedicated Server דרך אחד משלושת המחשבים שמחוברים לHUB הוא מבצע את אותן הפעולות כמו במחשב הראשי, וכשאני מנסה להיכנס לסרבר שהעליתי אני מקבלת את ההודעה במשחק "connec…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן, בהמשך של הת'ראד הקודם שפתחתי שלא ממש עונים שם, אני מחפש ראוטר אלחוטי עד 1000 שקל, לבית של 4 קומות. רק מחשבים ניידים ישתמשו בזה. התשתית היא כבלים.(אני חושב ) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היי,אני משתמש ברשת ביתית ומשתף תיקיות בין המחשבים.משום מה אני לא מצליח לקרוא חלק מהקבצים בתיקיית הincoming של האימיול. למרות שהם שם.המחשב השני לא מצליח לקרוא אותם... תודה מראש ושבת שלום לכולם
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי, מודם ADSL של Alcatel שהפכתי ל Pro ושימש עד כה כנתב. ראוטר אלחוטי Tp-link 541G (4 כניסות LAN, וכניסה אחת של WAN) 2 מחשבים נייחים (Win XP) המחוברים בכרטיס רשת ו מחשב נייד אחד עם כרטיס רשת אלחוטי 2 המחשבים הנייחים ומודם Alcatel מחוברים ליציאות ה LAN בראוטר האלחוטי. ולמחשבים מוגדר כתובת D.G של ה ALCATEL (בשביל חיבור לאינטרנט). ועד כה זה עובד. שאלות: - האם ניתן לחבר את ה Alcatel ליציאת ה WAN, בלי לבטל בו את אופציית הנתב? (ה Alcatel מחייג ומתחבר אוטומטית לאינטרנט) - כאשר אני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד לרשת אלחוטית זה מתחבר, אך אינני מצליח לגלוש (PING למחשבים ברשת יש). מדוע ? אם יש למישהו רעיון איך להגדיר הכל מחדש, אשמח לשמוע. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נתב וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. אם יש חוות דעת על הנתבים הבאים אשמח: NETGEAR WG614 3COM 3CRWER10075 D-LINK 524 TP-LINK WR541G מה הנתב הטוב מבניהם? ולגבי הכרטיס רשת: D-LINK dwl122g USB Edimax EW-7128 PCI TP-LINK WN321G USB 3COM 3CRUSB10075 usb מה לדעתכם הכרטיס הטוב ביותר מביניהם? תודה מראש לעוזרים, ניב
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בקשר לפורטים וכד'... תודה.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד נייח ומחשב אחד נייד, אני מחובר לאנטרנט דרך בזק עם מודם PPPoE וחייגן אני צריך קליטה בטווח של כ-15 מטר עם קצת הפרעה של קירות. אני רוצה להיות מסוגל לעבוד עם תוכנות שיתוף קבצים בלי שהעסק יקרוס. שני ראוטרים שראיתי: Edimax BR6204WG WRT54GLוLinkSys האם אחד מהם יענה על הדרישות? כמה מסובכת ההתקנה של כל אחד מהם? אם יש לכם הצעות נוספות אני מוכן לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. אני צריך פרוטוקול PPPOE שמותאם ל 64 ביט (RASPPPOE לא הוציאו עדיין משהו מתאים) כדי שאני אוכל לגלוש ב ECI שלי כמודם ולא כראוטר... האם יש כבר איזה פרוטוקול שניתן להורדה.? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום... היום הגדרתי רשת לדוד שלי.. (מתוך מאות פעמים שעשיתי את זה בשנה האחרונה..) ובכל מיני עשרות מחשבים... וזאת הפעם הראשונה שיש לי בעיה כלשהיא... יש 2 מחשבים p4 2.4... and p4 1.8 ה1.8 הוא המחשב ה"אחראי"... עם 2 המדפסות.. ושאני מנסה להיכנס ל1.8 מה2.4.... הוא אומר לי שאין לו גישה למחשב ההוא... ואני צריך את זה בשביל שיתוף המדפסת... עשיתי את ההגדרה של הרשת כמה וכמה פעמים... וגם שיניתי את השם של 2 המחשבים... כמה פעמים.. (כמו שהעוזר של התקלות רשם לי לעשות..) ואין שום דבר... אשמח אם מישהו נתקל במשהו שכזה ויכול לעזור... חשוב מאוד! תודה רבה.. עריכה : בעצם הבעיה היחידה היא... שאני מגדיר רשת.. ואין למחשב ה2.4... גישה ל1.8... ובגלל זה הוא לא מזהה את המדפסת.. וגם לא נכנס למחשב ה1.8 פ…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-