רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להקים רשת ביתית בין 2 מחשבים בשביל לשחק אונליין וגם שלמחשב השני יהיה גישה לדפדפן וכו' יש לי שני כרטיסי רשת אצלי במחשב ואחד במחשב השני בלי ראוטר רק מודם 1 של גם RA 45 ו USB איך אני עושה רשת שתאפשר לי לשחק אונליין איתו ושהוא יוכל להיות באינטרנט? עזרה מדריך כל דבר בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי ראוטר באיזה דרך כדאי לחבר אותו USB או חיבור רשת ???ומה היתרונות ?? תודההההההה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הוא כל הזמן שחור !!! אין לי וירוסים או ספייור אין לי פיירוול וזה קורה בכל טורנט שאני מוריד !!
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
למי שניסה לעשות רשת בין שתי מחשב ווינדוס אקספי אספי 2 והנורטון פנדא הפריע לו ופתר את זה בבקשה עזרו לי... :-\
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מחובר במקום העבודה שלי ל ADLS בזק בנלאומי יושב אחרי המודם צאק פוט חומת אש ואז HUB רק 3 מחשבים שמודגר DNS עובדים ביחד שמחברים מחשב נוסף לא ניתן מה לעשות במחשב הנוסף
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן יש לי חיבור אינטרנט של הוט. משם לedimax br 6214k ומשם למספר מחשבים במספר קומות. חבר הביא לי נתב אלחוטי שמקבלים בחיבור בזק - siemens sl2-141. רציתי לחבר אותו לרשת כדי להוסיף יכולת אלחוט. קראתי את המדריך שפרסם cheif, לגבי העניין. "בגדול" זה עובד לי לזמן מה, אבל כמה שעות אחרי שהכל מחובר חלק מהמחשבים מפסיקים לקבל גישה לאינטרנט. חלק מהם כן מקבלים וחלק לא. ניסיתי כל מיני דברים לבדוק, אולי הedimax צריך איפוס, או איזה כבל או משהו.. אבל מה שפתר את הבעיה היה להוציא את הנתב האלחוטי מהרשת. אז אני מניח שלא הגדרתי כמו שצריך את הsiemnes sl2-141. אשמח לעזרה איך כן לעשות את זה. או מה בדיוק להגדיר, או אפילו להבין מה בדיוק הבעיה.. תודה וכן.. שמתי לב שבמדריך זה לא מומלץ
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי את תוכנת מסנג'ר ואיני יודע איך אני עושה חיפוש לאנשים (בלי כתובת האי-מייל) אשמח אם תוכלו לעזור לי???
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
ניסיתי וזה לא הולך ממש... יש לי מחשב עם 2 כרטיסי רשת, אחד מחובר לאינטרנט באמצעות חיגן והכרטיס השני מחובר למחשב השני עם כבל רשת רגיל. איך אני עושה את הרשת בינהם? עם XP זה היה פשוט. אבל עם VISTA זה לא הולך לי... תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלוום לכולם כרגע יש לי ראוטר D LINK 614 שבכל פעם שאני מתחבר לאימיול , הוא מתחיל להתשגע וגורם לאינטרנט לקרוס. הבעיה הזאת מציקה לי כבר שנה, החלטתי לקנות ראוטר חדש, עד 300 ש"ח. אני צריך ראוטר של חברה טובה ואמינה, ושיוכל לעבוד עם האימיול (לא כמו הDL). כל הצעה תתקבל תודה ניב
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה עם חבר והגעתי למסקנה שאני זקוק לרווטר שיהיה באמצע הבית, ליד הטלפון האלחוטי. ושני כרטיסים . אחד לכל מכשיר. הסיבה העיקרית היא שהקירות משום מה מורידים חזק את התפוקה ל- 3 שיניים מתוך חמש ( בגרף של העוצמה). היות והטלפון מוריד מהעוצמה ( ברוטר של החבר שלי יש אנטנה אחת) אני חושב שרוטר עם שני אנטנות יהיה טוב יותר אשמח לשמוע המלצות לרוטר עם 2 אנטנות ושני כרטיסיים למחשב- כדאי מאותה חברה. בתקן G ובעלי עוצמה שיבטיחו ליתקשורת טובה ואיכותית ללא ניתוקים.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להקים רשת בבית. עד עכשיו היה לי רק מחשב נייח אליו מחוברת מדפסת HP DeskJet F380. קניתי שני ניידים ואני רוצה לנתק לגמרי את המחשב הנייח ולחבר רק את שני הניידים לרשת האלחוטית. אבל אני רוצה שתיהיה לי האופציה לשלוח משניהם מסמכים להדפסה. איזה נתב אני צריך כדי שיעשה לי את העבודה? חשבתי על EDIMAX ששמעתי שהם נותנים תמורה טובה ביחס למחיר. מישהו יכול להמליץ לי על דגם? דרך אגב, האם אחד המחשבים יהיה חייב להשאר דלוק תמיד כדי לשלוח דברים להדפסה או שלא משנה איזה מהם יהיה דלוק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר ויש לי איי פי פנימי, וכשאני מנסה להיכנס למחשב מרחוק אין לי אפשרות מפני שהאיי פי הוא פנימי, ואני צריך להשתמש באיי פי החיצוני אך אין לי אפשרות לגשת למחשב הספיציפי הזה.. יש למישהו פתרון לבעייה?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להחליף את המודם של חברת הכבלים למודם אחר שקונים בחנויות? כאשר התקשרתי לתמיכה הטכנית של הכבלים ורציתי להחליף במודם אחר שיש לי בבית הם אמרו שזה בלתי אפשרי כי אז החבילה שלי תשתנה לפי החבילה שמוגדרת למודם השני, האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני קונה בימים אלה מחשב חדש עם כ. רשת בנוסף יש לי בבית מחשב נייד עם כ. רשת חוטי ואל חוטי אני ממש לא מבין ברשתות וברצוני לחבר את שניהם לאינטרנט. יש לי מודם כבלים Terayon TJ 715X עם יציאת USB ויציאת Ethernet אני מבין שעל מנת לחבר את כל העסק יחדיו אני זקוק לנתב? את הנתב אני מחבר לכ. רשת שבמחשב ודרך כבל או אלחוט אני מחבר את הנתב למחשב הנייד? תקנו אותי אם אני טועה. ואשמח לקבל המלצות על נתב טוב וזול (לא צריך משהו מתוכחם) שידע לעשות את העבודה. נ.ב מה אני יכול לעשות למעשה עם שני מחשבים, שבשניהם קיים כ. רשת. יש אפשרות לגלוש באינטרנט משני המחשבים במקביל בלי ראוטר?
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי בבית 2חיבורים לאינטרנט ויש לי סוויץ אחד (אינו בשימוש) וראוטר אלחוטי של לינקסיס שהוא מחובר ל3 מחשבים ונייד אחד אבל כרגע חיברתי לעוד אינטרנט ואחד המחשבים מחובר אליו האינטרנט והשני לשאר ת אז השאלה שלי האם אפשר לחבר אותם ביחד וכמו כן לשתף קבצים ללא ניתוק של הכבל של המחשב שמחובר אליו האינטרנט אל שאר המחשבים בכדאי לשתף קבצים? :s05: כי מה שאני עושה הוא שאני מוריד סרטים ואז מנתק את המחשב מהאינטרנט ואז מחבר אותו ללינקסיס ואז משתף קבצים עם המחשבים האחרים מעביר את הסרטים לאחד המחשבים וא זאני שוב מנתק את המחשב ומחבר לאינטרנט ואז ממשיך להוריד...
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים נייחים. המרחק בין המחשבים הוא פחות מ-10 מטר עם קיר אחד ביניהם. כרגע יש לי מודם של בזק ALE130 אני צריך להחליף אותו אצל בזק? משהו קטן שלא הבנתי, האם אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי לשני המחשבים או שאת המחשב שיהיה ליד הראוטר יהיה אפשר לחבר עם כבל לראוטר? ואם אפשר בבקשה, אני אשמח לקבל המלצות לראוטר, כרטיסי רשת, או שאם אפשרי לחבר את המחשב שליד הראוטר עם כבל אז כרטיס רשת אחד. התקציב הוא בערך 300-350. תודה!
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום.. אני לא מצליח ליראות תמונות באתרים דוגמה :אני ניכנס לאתר של דן וואני לא רואה את המפות. תודה מראש :bash:
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום אנשים ! אני די מיואש ואני חייב את עזרתכם בנושא... ניסיתי כבר את כל המדריכים ולא מצאתי פתרון לבעיה. חיברתי בין 2 מחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב: המחשב הראשון- עם מערכת הפעלה win xp-64bit מחובר לאינטרנט באמצעות מודם ( tnn aztech dsl 600E אם זה חשוב...) המחשב השני - פועל עם win 98 כשהתקנתי בהתחלה האינטרנט עבד בסדר, אבל אחרי שעשיתי RESTART האינטרנט הפסיק להתחבר במחשב השני. המחשב הראשון הפסיק לזהות את הכבל רשת שמחובר אליו...יש סימון של x אדום וכתוב "a network cable is unplugged" תודה לכל המשיבים.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני בתשתית של HOT ובספק בזק בינלאומי חבילת גיימר, מהירות של 2.5 מגה. אך בזמן האחרון אני סובל מבעיות לאגים מטורפות שאין לי מושג למה, ושאני מתקשר הם תמיד עושים ת'traces והבדיקות פינג ואומרות שזה מוכח ואין בעיות, למרות שאני די מרגיש ביותר "delay" מהרגיל. עכשיו השאלה שלי חוץ מזה היא גם, כיצד אתם מגדירים את החייגן שלכם? יש לי ויסטה 64 ביט, החייגן שלי מוגדר כLT2P, ומה שגם אני שואל היא, איזה host address/name אתם משתמשים? וחוץ מזה שאני מתחבר זה פשוט כ- username@gamer ? והאם יותר מומלץ להוריד חייגן שלהם או משהו כזה כי אני יצרתי ידנית כי לא הלך לי זה שהורדתי, כנראה שהוא לא מתאים ל64. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אפשר בבקשה הסבר מעמיק כגון כבלים שצריך ראוטר יש לי הגדרות שצריך להגדרין בבקשה גם הסבר איך אני נגיד משתף צורב ממחשב אחר למחשב שלי ממש צריך הסבר מפורט אני חדש בזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
ניסיתי וניסיתי - ולא היצלחתי! לא רוצה לפרמט איך אני מעלים את כל הפרופילים ובקשות הסיסמא? רוצה שהמחשב ידלק לי באופן חלק ללא חיפוש רשת מישרדית וללא סיסמא THX
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת מחשבים מחוברים בראוטר אלחוטי-4 מחשבים - 2 נייחים ו2 ניידים. כולם באותה קבוצת עבודה. בכולם יש תיקיות שעברו אישור לשיתוף אותן התיקיות ברשת. בכולם יש ווינדוס XP SP2 מכל המחשבים יש אפשרות לראות את כל המחשבים ולגשת למשאבים המשותפים חוץ מלאחד הניידים שאותו לא רואים מאף מחשב(רק הוא רואה את המחשבים האחרים) בנוסף אליו לא ניתן לגשת לתיקיות שהוא משתף(רק הוא יכול לגשת למשאבים של אחרים). מדוע? מה צריך לשנות או להוסיף בממשק הניהול שלו? האם זה שיש לו(היחידי) גירסת וינדוס של HOME ולכל השאר PRO זה קשור לבעיה? אני הרבה זמו מנסה לפתור זאת ותודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
קודם כל.. התקנתי לא מזמן את הוויסטה. עכשיו אני משתמש בXP כדי להיכנס לאינטרנט. איך אני בדיוק מתקין את החייגן בצורה נורמלית?! הורדתי והתקנתי את החייגן של נטוויז'ן ( משתמש בכבלים ). והוא עושה לי טונות של בעיות =\ הוא לא מתחבר לי בכלל. חוצמזה.. למרות שהווינדוס XP מותקן, אני מחויב להתקין את הדריברים? בתודה, אייל.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני צריך להעביר חומר ממחשב נייד למחשב שולחני. מדובר בכמות שעולה על מה שנכנס בדיסקט רגיל (1.44 מגה) איך אפשר לעשות את זה, אם למחשב הנייד אין צורב? כלומר, ברור שצריך לחבר את המחשבים ע"י כבל וליצור רשת, אבל מה צריך בשביל זה? במחשב השולחני יש כרטיס רשת מובנה עם הלוח-אם (לפחות כך נדמה לי... כשאני פותח את 'מנהל ההתקנים' כתוב לי תחת מתאמי רשת - Intel® PRO/100 VE Network Connection ו - מתאם 1394 Net. הראשון הוא כרטיס הרשת, והשני הוא כרטיס FireWire, נכון?) במחשב הנייד - אני לא יודע. צריך לבדוק. בכל אופן, צריך שיהיה גם שם כרטיס רשת? ואז מחברים אותם עם איזה כבל? בכלל, אפשר לעשות את זה דרך חיבור אחר? נגיד FireWire? אולי USB? תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
לפי מה או כיצד ספק האינטרנט, או ספק התשתית (בזק\הוט) יכולים לוודא שיש תקשורת ואני מחובר? והאם הם יכולים לראות את ה MAC address של הנתב או הכרטיס רשת שלי? ביי
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-