עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pC gUy,

בוקר טוב יש לי שאלה: איך עוזר ה UPLOAD במשחקי ONLINE?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by מתן123,

אז ככה בוא נגיד שהמחשב שלי נדפק ביום 1 ! אם אני זוכר נכון..[לא בטוח] הכל התחיל שמחקתי את תוכנת ה avg של הוירוסים והתקנתי karspy [משהו כזה] בגלל שה avg עשה לי בעיה עם פתיחת תוכנה מסויימת. ואז התחילו מלא מלא בעיות...[יכול להיות שהבעיות התחילו לפני לא ממש זוכר] -דפדפן: exploer הרבה דפים לא עולים..זה כולל את זה שאי אפשר להיכנס לחשבון מייל. הורדתי avant - אותו הדבר ..firefox - דווקא עובדיים הדפים...אבל יש בו הרבה בעיות תצוגה..לפחות אצלי. -תוכנות שונות : לדוגמא מדייה פלייר..לא התעסקתי עם שום דבר בהגדרות של זה..יום אחד זה החליט פשוט לא לעלות..אני לוחץ עליה וזה נותן הודעת ארור מוזרה..ניסיתי להוריד מדיה פלייר 11 החדש...התקין ולא נכנס..עוד תוכנה אחרת אני פשוט נכנס אליה וזה יוצא…

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by event,

טוב נתחיל עם הקדמה קצר: יש לי חיבור דרך תשתית של בזק (ADSL) כאשר אני מתחבר מחייגן רגיל אין שום בעיה הכל עובד לאורך זמן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני רוצה לשתף את האינטרנט שלי עם המחשב השני (שבו יש XP) אז מה שאני רוצה לעשות זה להפוך את המודם לנתב (מודם RTA1320a) - מחבר אותו לסוויצ' שבו יש פיצול לשני המחשבים שגם בזה אין בעיה (המודם מחובר לחיבור הראשון, הויסטה לשני והמחשב השני לחיבור השלישי). האינטרנט עובד בשני המחשבים. אך לאחר כמה דקות (סביבות ה10 דקות) המערכת עם הויסטה מחליטה שאין קישור יותר בין המחשב לנתב והכל מת. אי אפשר להיכנס לנתב\מודם, אי אפשר להתחבר לאינטרנט, אי אפשר לראות מה קורה בצד השני של הרשת - כלום! כדי לפתור את הבעיה צריך להפעיל את המחשב מחדש - ככה שאני מקבל …

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  4. אני מקבל lowid כל הזמן ואין לי מוסג אך אני פותח את פורטים..... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by zoobooboozoo,

הוא לא מגיב ל ACCESS POINT של 192.168.0.1.... ועשיתי לו RESET כמו שכתוב בתאר החברה, ועדיין לא עובד. אני ניסיתי להיכנס דרך ה IE דרך FIREFOX... ותמיד אותה שגיא קלאסית של הוא לא מוצא את הדף המבוקש. מישהו יודע מה אני יכול לעשות? :(

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by Dn2k,

תודה,

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  7. Started by avihy_1989,

שלום אני רוצה לשתף את המחשבים ברשת הביתית שלי לי יש מחשב עם WIN7 X64 ועוד שני מחשבים עם WIN XP PRO עכשיו תמיד שהיתי משתף בינינו כאשר לכולנו היה WIN XP לא היה לי בעיה עכשיו אני יוצר תיקיה שאני רוצה לשתף אותה בין כולנו למשל את כל הכונן אז עשיתי במיפוי Avihay-pc\d\\ {לפי שם המחשב} ונכנסתי במחשב שאני רוצה לשתף להוסיף את הכתובת הזאתי במיפוי ואז הוא בא להתחבר והוא מבקש שם משתמש וסיסמא ועכשיו אין לי לזה לא שם משתמש ולא סיסמא מישהו יודע איך משתפים ביניהם או שעשיתי משהו לא טוב

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. ראיתי באחד האתרים את EDIMAX EW7317UG ב90 ש"ח האם כדאי? תודה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by adir12,

שלום רב, ברשותי נתב Linksys WRTGL עם DD-WRT יש לי מחשב שאין לו כרטיס רשת, ואני מחפש אחד כזה. ממה שראיתי הכרטיסים של לינקסיס יקרים משמעותית מהשאר, השאלה היא האם הם יעבדו היטב? אם כן יש לכם המלצה לכרטיס כלשהו? שוב, התקן הוא G תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by SixKiller,

שלום... היום הגדרתי רשת לדוד שלי.. (מתוך מאות פעמים שעשיתי את זה בשנה האחרונה..) ובכל מיני עשרות מחשבים... וזאת הפעם הראשונה שיש לי בעיה כלשהיא... יש 2 מחשבים p4 2.4... and p4 1.8 ה1.8 הוא המחשב ה"אחראי"... עם 2 המדפסות.. ושאני מנסה להיכנס ל1.8 מה2.4.... הוא אומר לי שאין לו גישה למחשב ההוא... ואני צריך את זה בשביל שיתוף המדפסת... עשיתי את ההגדרה של הרשת כמה וכמה פעמים... וגם שיניתי את השם של 2 המחשבים... כמה פעמים.. (כמו שהעוזר של התקלות רשם לי לעשות..) ואין שום דבר... אשמח אם מישהו נתקל במשהו שכזה ויכול לעזור... חשוב מאוד! תודה רבה.. עריכה : בעצם הבעיה היחידה היא... שאני מגדיר רשת.. ואין למחשב ה2.4... גישה ל1.8... ובגלל זה הוא לא מזהה את המדפסת.. וגם לא נכנס למחשב ה1.8 פ…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  11. יש לי רשת אלחוטית בבית בין 4 מחשבים. הראוטר הוא EDIMAX G-BAND WIRELESS. לא מזמן עברתי חדר בבית שנמצא בערך באותו מרחק מהראוטר שנמצא בחדר מחשב(כ 10 מ'). בחדר הקודם שלי היה לי סיגנל של בין 90 ל100 אחוז(עוצמה מלאה) ומאז שעברתי חדר יש לי עוצמה נמוכה 40-70 אחוז וניתוקים. כשאני מרחקים את המחשב קצת מהקיר, אז זה משתפר ל60-70 אחוז אבללא משהו משעמותי. בנוסף קניתי עכבר ומקלדת אלחוטיים(אבל זה נראה לי ממש לא קשור) מה יכולה להיות הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל לפתור אותה?? עוד שאלה לא קשורה: האם יש דרך לוסת את הרשת כך שמתי אני ועוד מישהו משתמשים באינטרנט או מורידים משהו זה לא יזוז לחלוטין אצל שנינו?? אני לא מבין איך זה שאנ י מוריד משהו, אני עדיין יכול לגלוש. אבל שאני מוריד משהו, שום דבר…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by obNikon,

אהללן, יש לי 4 מחשבים שבאחד מהם יש ראוטר והוא משדר אינטרנט אלחוטי לשאר שלושת המחשבים. במחשב עם הראוטר בניתי מערכת ב PHP שעושה את הדבר הבא: כאשר המשתמש משלים טופס מסוים , המערכת יוצרת קובץ TXT בתיקייה מסוימת ומוסיפה רשומה למסד MYSQL. השאלה שלי היא , כיצד אני מאפשר לאנשים שישתמשו בשאר המחשבים לגשת לאותם קבצים ולהפעיל את אותה מערכת ולצפות באותו מסד. תודה רבה על כל עזרה אפשרית, אופיר.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by Las@Vegas,

שלום לכולם נכון להיום אני עובד עם שני מחשבים בחדרים שונים, עם זוג ראוטרים 3COM 3CRWER10075, שעובדים בתצורה של WDS. וכל מחשב מחובר לראוטר אחר באופן קווי. (יש לי קיר בטון מזוין + עוד קיר בטון ועוד קיר בטון בין החדרים). הראוטרים שלי קולטים מצוין ויש לי מהירות מאוד טובה בין השניים. אני צריך למצוא המלצה לזוג ראוטרים שיכולים לעבוד בתצורה הזאת לבית של קרוב משפחה שלי. הייתי קונה את הדגם הזה אבל אין להם אותו באופן זמין, איזה דגמים יש שהם טובים בטווח של 500 שקל גג 550 שקל (לשניהם). ואם משהו יודע מה הולך עם 3COM בכלל בארץ? בכל חנות שאני שואל אין בכלל אומרים שיש מחסור או משהו... תודה מראש. יבגני

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by kornov,

שלום רב, היום קניתי כרטיס רשת אל-חוטי לנייד שלי D-link g630. יש לי בעיה מוזרה מאוד בזמן שבאותו המקום ישנם הרבה אנשים היכולים לגלוש בנייד שלהם אני מתחבר לרשת האלחוטית אבל היא עובדת לסרוגין. אני גולש 5 דקות ואז אני מתנתק, לאחר כמה דקות אני עוד פעם מתחבר וגולש אבל לאחר כמה דקות שוב פעם מתחבר. אני רוצה לציין כי כל האנשים שהיו איתי גלשו בלי בעיות ורק לי זה קרה. ניסיתי לגלוש ברשת ציבורית של עיריית ירושלים ולכן לא הייתי צריך סיסמא. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? או שמה על פתרון לבעיה ? כדאי לחזור לחנות ולהליף לכרטיס אחר ?? תודה רבה מראש לכולם ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by thebestof2005,

לאחרונה קניתי ראוטר בכדי להקים רשת אלחוטית ביתית. רציתי בנוסף למחשבים שבבית שלי לחבר גם את האקס בוקס לרשת. הבעיה היא שהdevice שבאמצעותו אני יכול להתחבר לרשת אלחוטית עולה 500 ש"ח בארץ וזה לא מקובל עלי להוציא 500 שקל על אנטנה שמתחברת דרך הusb. חשבתי אם אפשר שאני אמקם עוד ראוטר בחדר שבו נמצא האקס בוקס והוא ידע לתקשר עם הראוטר השני וכאשר האקס בוקס יהיה מחובר אליו בעצם הוא יקבל אינטרנט גם... מישהו יודע אם זה אפשרי? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  16. Started by doker,

יש לי מחשב ישן (20 giga P2)וחשבתי לעשות אותו ראוטר ושאני יוכל להשתמש בוא גם כמחשב שמוריד רציתי לדעת במה להשתמש בלינוקס או ווינדוס ורציתי גם שאני יוכל לשלוט עליו בעזרת מחשב שנמצא איתו ברשת יש לי כמה כרטיסי רשת בו אם מישהו יכול לתת לי מדריך אני יודה לו תודה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  17. אהלן. מבנה הרשת: אלקטל 510 בתצורת נתב > SWITCH > 2 תחנות XP PRO אני מחפש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים כדי לחלק את רוחב הפס בצורה שווה באופן לוגי. השתמשתי ב netlimiter אבל השימוש בה לא מניב תוצאות מתאימות. יש לכם המלצות אחרות? תודה.

18. Started by byyaatch,

ברצוני לקנות שני כרטיסי רשת אלחוטיים ואשמח לקבל המלצות בנידון. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by 9raviv9,

כשאני מגדיר סוג של אבטחה ב-SECURITY MODE יש לי כמה אופציות : WPA PERSONAL WPA ENTEPRISE WPA2 PERSONAL WPA2 ENTEPRISE RADIUS WEP מי מהם עדיף וחזק יותר ? אה ועוד משהו: יש לי גם משהו שנקרא Group Key Renewal וזה ההסבר שלו: Group Key Renewal Enter a Group Key Renewal period, which instructs the Router how often it should change the encryption keys. The default Group Key Renewal period is 3600 seconds. האם עדיף לתת מספ' קטן יותר ואם כן מה המינימלי או מה כדאי ?

20. Started by kotel,

קודם כל נעלמו לי קבצים מהמחשב ויש לי בעיות אני מתחבר וכל זה... אבל זה עושה לי בעייה כזאת כאילו אני לא מחובר!!! לא מתחבר לאיסיקיו ניתקע לי בקאונטר ועוד מלא בעיות... מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  21. בכל המדריכים מסתכלים על 2 דברים: פיירוול של XP, וראוטר. אז ככה: אין לי שום תוכנת פיירוול, וגם הזה של XP מכובה. יש לי מודם DSL BFOCUS 270, שלא מקונפג כראוטר. מה שאומר שהוא אמור לפעול כמודם DSL רגיל, ולא לחסום שום דבר. אז לפי ההגיון לא אמור להיות לי LOWID באימיול. אבל יש לי LOWID. זקוק לעזרה, בבקשה.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by FPSbanana,

יש לי CSS ואני משחק בשני מחשבים וזה עושה לי קפיצות של פינג מידיי פעם גם שאני משחק BF2. יש נתב עם אנטי לאג או משהו כזה?? נתב עד 500 ש"ח שיכלול אלחוטי

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. הורדתי תSP2 המעפנה של ווינדוס וזה דיי דפק לי הכל אז עשיתי SYSTEM RESTORE לפני שהתקנתי ואני חושב שזה סידר....... רק שיש לי בעיה עם הרשת: אני יכול להיכנס למחשבים אחרים-כלומר לקבצים משותפים בתיקיות משותפות וגם המחשבים האחרים יכולים אבל מה? האינרנט פתאום לא עובד בשום מחשב.....חוץ משלי כי אני השרת אז זה חייב להיות משהו בהגדרות שאני לא מצליח לסדר......... אם מישהו יודע לסדר את זה פליז פליז פליז תגידו לי! אני נואש נ.ב. יש איזה משהו אחד בADD OR REMOVE PROGRAMS שלSP2 שאין לי אפשרות להסי אותו......... רציתי לעשות RESTOER לנקודה יותר רחוקה לפני שהורדתי אותו אבל לא היה.......לחצתי לעבור לחודש שעבר בנקודות RESTORE ולא עשה כלום... בכל מקרה ככה קוראים לזה אם אתם יודעים איך להסיר אותו: w…

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by the king2006,

יש לי מחשב נייד ואני צריך שתמליצו לי על כרטיס רשת USB אלחוטי כדי שאני אוכל להתחבר לראוטר האלחוטי שלי .. תודהה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים