רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שאלתי בפורום ניידים שואל גם פה כי זה רלוונטי לשני הפורומים....... יש לי מודם בבית של תומסון, הסטנדרטי של HOT, אינטרנט מהיר מאוד, מעוניין לחבר אותו לראוטר כך שיהיה לי גישה אלחוטית לאינטרנט בבית, בנוסף חשוב שתהיה יציאה אחת של רשת למחשב הנייח. סה"כ מה שאני צריך: ראוטר אלחוטי (הנייד יתחבר לאלחוט) + יציאת אחת לפחות של רשת סטנדרטית שהנייח יתחבר אליה. 1. איזה חברה אתם ממליצים, האם אפשרי הדבר בכלל? 2. איני מעוניין שהנייח יהיה מחובר 24/7 לאינטרנט אלא שהראוטר בלבד יהיה מחובר וכשאדליק הנייד/הנייח יהיה לי חיבור אינטרנט פעיל. האם אפשרי? מה ממליצים? לא מחפש פירמה אלא משהו בסיסי עם פיירוול. תודה!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
https://he.aliexpress.com/item/1005001671918157.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.45896f70rAtbkp&algo_pvid=48cc1992-667f-43ce-baec-cba43771c62b&algo_exp_id=48cc1992-667f-43ce-baec-cba43771c62b-17
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מחובר דרך ראוטק לאינטרנט דרך המחשב שלי (פנטיום 4 2.4) התחברתי לפאב מסויים והורדתי במהירות של 20 ק"ב במחשב אחר(פנטיום 2 300מה"ז) התחברתי באותה התוכנה לאותו הפאב והוריד לי על 170! מה הבעיה במחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב + כרטיס pcmcia ללפטופ וכרטיס/2 כרטיסים רגילים אפשר עזרה? שמות של חברות שכדי? מהיכן ניתן לקנות ברגע זה? זה צריך להיות ל100מטר דרך 2קירות ~ תודה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהללן, יש לי 4 מחשבים שבאחד מהם יש ראוטר והוא משדר אינטרנט אלחוטי לשאר שלושת המחשבים. במחשב עם הראוטר בניתי מערכת ב PHP שעושה את הדבר הבא: כאשר המשתמש משלים טופס מסוים , המערכת יוצרת קובץ TXT בתיקייה מסוימת ומוסיפה רשומה למסד MYSQL. השאלה שלי היא , כיצד אני מאפשר לאנשים שישתמשו בשאר המחשבים לגשת לאותם קבצים ולהפעיל את אותה מערכת ולצפות באותו מסד. תודה רבה על כל עזרה אפשרית, אופיר.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום.. =] קודם כל אני מודה על כל עזרה שתוכלו להציע לי פה.. אני נורא נואש במקרה הזה. אז בנוגע לראוטר. יש לי ראוטר של AIR LIVE דגם WT-2000R איך אני מחדיר בפיירוואל שלו אישור לפורטים מסוימים? אני יודע מה האייפי שלו ומה הססמא והID אבל איך אני עושה את זה בפנים? תודה מראש. שאלה שניה. אני מחובר בספקית ברק 013 ועם הוט בתור תשתית כבלים, יש לי רשת על-חוטית בבית, ואני יודע שיש לברק חסימת פורטים, אז האם יש לה את הבעיה הזאת? כי אני לא יכול לשחק במשחקי רשת למעלה מחצי שנה, והאם הבעיה היא גם בהוט שאותה אצטרך להחליף גם כן? בעוד כחודש אוכל להתנתק מברק 013 יש לכם חברה אחרת מומלצת וחבילת שירות מומלצת? תודה ענקיית..
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני כבר יום שלם מנסה לבדוק אימייל, ומופיעה לי הודעת שגיאה של שרת עמוס, תנסה לרענן!!!! ולא עובד, עד כמה שאני מנסה!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם USB ADSL, ואני מחובר דרכו לאינטרנט. אחותי מחוברת אלי בכבל. תמיד הצלחתי לחבר בין 2 המחשבים והגדרתי הכל כמו שצריך. שלשום נדפק לי המחשב, ונאלצתי לפרמט אותו, אולם אחרי הפירמוט אני פשוט לא מצליח לחבר ולהקים רשת ביתית בין שני המחשבים. גם לי וגם לאחותי יש חלונות XP עם SP2. כך שהבדלי גירסאות היא גם לא הבעיה. ניסיתי כבר הכל, הגדרתי ICS וגם ניסיתי להגדיר רשת דרך IP כלום לא הולך, תמיד מופיע 2 טלוויזיות עם X על ידן ("כבל רשת מנותק"). כאשר אני מכבה את אחד המחשבים, הוא דווקא רושם שהכרטיס רשת מחובר (אם אצלי או אצל אחותי), רק כאשר שני המחשבים עובדים ביחד אז כתוב שהכבל רשת מנותק. אני נואש וכבר לא יודע מה הבעיה, תמיד עשיתי את זה ותמיד הצלחתי ופתאום זה לא עובד. שלשום …
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר בבית מדגם BR 6216mg של EDIMAX אז הבעיה שברגע שאני מחבר אותו למחשב עם כבל רשת המחשב לא מזהה את הראוטר רושם לי "ללא גישה לרשת" עשיתי איפוס לראוטר עדין לא עובד יש לי ווינדוס 7 64 יכול להיות שאני צריך קבל קרוס ולא סטרייט? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
יש לי 2 מחשבים שלשניהם יש xp , אני רוצה להעביר קבצים ממחשב אחד(הישן ) , לחדש ... במחשב הישן אני יודע שיש לי כרטיס רשת , בחדש אני לא יודע , אולי מגיע עם הלוח אם giga 965-ds3 .... בכל מקרה ממה שאני רואה יש שם רק חיבור אחד , שהוא החיבור לאינטרנט... האם אני יכול להשתמש בחיבור זה ?... ואם כן , אני פשוט מחבר והם יזהו אחד את השני ...?...
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי רשת אלחוטית של סיסקו כי אני כבר אמון זמן לא עקבתי אחריהם ואני כבר לא יודע מה טוב חשוב מאוד שהרשת תהיא מהירה מאוד ושאני יוחל לחבר 5 מחשבים ו 4 נידים אגב כסף זה לא בעיה תודה מראש GOLD SHARK
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים אחד עם OS winXP והשני מריץ WIN2000 חיברתי אותם ברשת פיזית ל- SWITCH וחיברתי את המודם של האינטרנט גם כן ל - SWITCH כעת 2 המחשבים יכולים לגלוש בו זמנית ואינם תלויים אחד בשני (אחד יכול לגלוש מבלי שהשני יהיה דלוק וההיפך) דרך אגב מדובר בחיבור לאינטרנט בכבלים ללא חייגן. כעת אני רוצה ששני המחשבים יוכלו "לדבר" אחד עם השני ישירות ... הרי שניהם מחוברים ל- SWITCH אחד אני לא מצליח לחבר בינהם... הקטע הוא ששני המחשבים מקבלים כל אחד כתובת IP חוקי שונה. אני יודע שניתן ב- XP לתת גם כתובת IP אלטרנטיבית וכך אוכל לחבר את ה- XP לרשת הפנימית , השאלה איך אני עושה זאת ב- 2000 שם אין אופציה לכתובת אלטרנטיבית. איך אני בכל זאת יכול ליצור רשת בינהם . תודה רבה מ…
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני הולך להצטרף לאינטרנט של סלקום עם תשתית של בזק (לא סיבים). סלקום רוצים 25 שקלים בחודש על הראוטר/מודם. הבנתי שאפשר לקנות ולחסוך את התשלום הזה. אני לא צריך מהם וויפי בכלל (יש לי כבר ראוטר סביר שאני אחבר) רק את המודם עם חיבור קווי rj45. אשמח להמלצות לראוטר מודם בסיסי וזול (הדרישות שלי מינימליות) שיחליף את הציוד של בזק/סלקום ויחסוך לי 300 שקל בשנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי מחשב נייד ונתב שמשמש אותי גם למחשב הנייד וגם למחשב הרגיל. יום בהיר אחד הפעלתי תמחשב הנייד והאינטרנט לא התחבר יש לי במחשב הנייד NETWORK ADAPTER (הדבר הזה שתוקעים שם בחריץ כמו כרטיס רשת) של חברת MOTOROLA הדגם הוא אם אני לא טועה W1611GS-VO1 (זה מה שהיה שום שם אחרי שפירקתי איזה פלסטיק). בNETWORK ADAPTER הזה יש שתי נורות שבדרך כלל דלוקות והן היו מכובות אז הוצאתי אותו מהחריץ והכנסתי בחזרה פנימה ונדלקו האורות אבל האינטרנט עדיין לא מתחבר. ניסיתי לעשות INSTALL NEW HARDWARE וזה רושם שחסר דרייברים אז ניסיתי לחפש באינטרנט ומצאתי איזה דרייבר של מוטורלה שכנראה לא מתאים לNETWOR ADAPTER שלי כי גם לאחר ההתקנה שלו האינטרנט לא מתחבר אז רציתי לדעת אם למישהו קרה דבר דומה או אם למישהו י…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בכל המדריכים מסתכלים על 2 דברים: פיירוול של XP, וראוטר. אז ככה: אין לי שום תוכנת פיירוול, וגם הזה של XP מכובה. יש לי מודם DSL BFOCUS 270, שלא מקונפג כראוטר. מה שאומר שהוא אמור לפעול כמודם DSL רגיל, ולא לחסום שום דבר. אז לפי ההגיון לא אמור להיות לי LOWID באימיול. אבל יש לי LOWID. זקוק לעזרה, בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב במחיר של עד 300 ש"ח, המטרות שלי איתו הוא חיבור קווי למחשבים (4 פורטים מינימום) , חיבור אלחוטי למחשבים, חיבור למודם הכבלים של HOT ושיהיה אמין . המליצו לי על חברת 3COM על המודל 3CRWER10075 שעלותו 230 ש"ח שמתחבר לHOT ויש לו 4 פורטי רשת קווי ויכולת אלחוטית עם פיירוול ועוד מה דעתכם? האם יש לכם המלצות נוספות? אשמח לדעת Ski Farm
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
-
אז ככה פעם בזמנו היה לי שיתוף קבצים בין שני המחשבים הכוונה הייתה לי תיקייה שיכלתי לשתף בין שני המחשבים ששם הייתי מוריד ממחשב אחד משחקים סרטים וכו' מעתיק את הקבצים לתייקייה המשותפת והולך למחשב שלי ורואה או משחק בקבצים. משום מה העבירו אותי עכשיו לחיבור עם חייגן של 013 ומשום מה אני לא מצליח לבצע רשת אני רוצה לדעת האם קיימת איזשהו אפשרות להעברת קצבים למחשב השני בצורה המהירה ביותר אולי איזו דרך מהירה של ftp או HTTP או משהו כזה שתוך שניות או מספר דקות הכל עובר לשרת וככה אני יוכל לצפות ולשחק במחשב שלי. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון מהיר ויעיל בתודה מראש אורן
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לחצתי על כפתור הריסטרט ועכשיו אני לא מוצא את האייפי וגם לא יודע איך לקנפג אותו מחדש מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
צריך המלצה לראוטר אלחוטי עד 200 ש"ח - הראוטר יהיה למחשב רגיל אחד , מחשב נייד ומזרים מדיה וכול אלה בתוך אותו חדר. חשוב שלא יהיו ניתוקים תודה לעוזרים לאינטרנט 8 מגה אם זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף אינטרנט עם עוד מחשב בבית. החינור שלי הוא כבלים, הבנתי שאני צריך לקנות ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי. עכשיו הבעיה במחשב השני שנמצא בתוך חדר בטחון סמוך, הבנתי שדרך חדר בטחון הרשת האלחוטית לא ממש תעבוד. זה נכון? אם כן יש למשהו פתרון חוץ מלהעביר חוטים בבית?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי שאלות. האחת, יש לי אינטרנט ADSL אשר אני מחובר דרך כבל רשת. בנוסף, יש לי כרטיס רשת אלחוטי, וישנה רשת אלחוטית זמינה באזור המגורים שלי. האם ישנה אפשרות להתחבר לשני הרשתות במקביל, ולנצל את המהירות של שניהן ? שאלה שניה, אני מחובר בבזק בינלאומי, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לבקש שיתנו לי IP קבוע, שלא נמצא בטווח של בזק ? השאלה היא, בגלל שהרבה אתרים חסומים עכשיו לבזק בינלאומי (בעיקר טורנטים), ופרוקסים לא עובדים איתם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-