רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה להגביל את המחשב השני שלי למהירות מסוימת. איך אפשר לעשות את זה ??? אם אפשר לעשות את זה.. המודם של THOMSON TCM425 והראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
012 בזק נטוויז'ן[br]פורסם בתאריך: 2.08.2009 בשעה 00:31:45 לא בא לכם להגיב?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום.. שידרגתי מ5MB ל10MB בNGN.. עכשיו עוד לא שדרגתי את הספק אבל מהרגע שהתשתית התעדכנה הפינגים שלי עלו לעומת קודם.. (כשגם התשתית וגם הספק היו על 5MB) זה הגיוני? ממה זה נובע? זה יכול לנבוע מחוזר התיאום בחבילה אצל הספק לעומת התשתית או שזה בכלל בגלל התשתית?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשתף את המחשבים ברשת הביתית שלי לי יש מחשב עם WIN7 X64 ועוד שני מחשבים עם WIN XP PRO עכשיו תמיד שהיתי משתף בינינו כאשר לכולנו היה WIN XP לא היה לי בעיה עכשיו אני יוצר תיקיה שאני רוצה לשתף אותה בין כולנו למשל את כל הכונן אז עשיתי במיפוי Avihay-pc\d\\ {לפי שם המחשב} ונכנסתי במחשב שאני רוצה לשתף להוסיף את הכתובת הזאתי במיפוי ואז הוא בא להתחבר והוא מבקש שם משתמש וסיסמא ועכשיו אין לי לזה לא שם משתמש ולא סיסמא מישהו יודע איך משתפים ביניהם או שעשיתי משהו לא טוב
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי אנשים טובים, שידרגתי ל-IE 8 ומאז הבבילון למרות שעובד ברקע אני מנסה להפעיל אותו בעזרת קיצורי העכבר הוא מראה שמנסה לעשות משהו אך לא מצליח לתרגם את המילה ב-FIREFOX עובד בסדר. למשהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מחשב אשר מחובר לסטרימר (מזרים) בסלון, הם מחוברים בכבל רשת וישנה תקשורת בינהם, רציתי לדעת איך אני מגדיר כך שאוכל גם לנצל את החיבור שהעברת קבצים בינהם, אני יודע שישנה אפשרות דרך הגדרת FTP רק שמשום מה זה לא עבד
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לכלבים ולאינטרנט זהב ובזמן האחרון התרבו ההתנתקויות זה הולך בערך כך, כמה פעמים ביום (לפעמים יותר לפעמים אולי אפילו לא פעם ביום) יש ניתוקים, תמיד זה לכמה דקות או אפילו שניות (לא להרבה זמן) אני חושב לפעמים זה מתנתק לשנייה ואז מתחבר ואז שוב מתנתק במשך דקה שתיים עד שמתנתק או מתחבר סופית (לאותו זמן) רציתי לדעת אם זה דבר רגיל, אם זה קורה לאנשים מסויימים (מרקע עדתי מסויים - סתתתם) אם ידועות לכם סיבות אפשריות ועיקריות יותר בבקשה לא לכתוב יותר מפעם "אצלי הכל עובד מצויין אז בטח הבעיה אצלך במחשב או משהו..." אם אצלך הכל מצויין אז אין לך מה להוסיף למציאת הפתרון לבעיה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב + כרטיס pcmcia ללפטופ וכרטיס/2 כרטיסים רגילים אפשר עזרה? שמות של חברות שכדי? מהיכן ניתן לקנות ברגע זה? זה צריך להיות ל100מטר דרך 2קירות ~ תודה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי מארה"ב את הראוטר linksys wrt45g אני רוצה לחבר אליו שני מחשבים בעזרת כבלי רשת - האם אני יכול שאחד המחשבים יהיו מחוברים ע"י כבל מוצלב...כי רק כבל כזה יש לי כרגע ? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, יש לי PS3 שמחובר עם ראוטר אלחוטי למחשב, במחשב יש WINXP אני מעוניין לדעת איך אני מגדיר אותו כשרת DLNA ע"מ להזרים תוכן לPS3 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי רשת אלחוטית של סיסקו כי אני כבר אמון זמן לא עקבתי אחריהם ואני כבר לא יודע מה טוב חשוב מאוד שהרשת תהיא מהירה מאוד ושאני יוחל לחבר 5 מחשבים ו 4 נידים אגב כסף זה לא בעיה תודה מראש GOLD SHARK
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית אחלחוטיתשל בזק עכשיו יש לי מחשב ברשת שכבר לא עובד והוא בעייתי רציתי לבטל את הרשת בין המחשבים ושיהיה לי חיבור רגיל על ידי מחשב אחד עם חייגן... איך אני אמרו לעשות תזה? דרך אגב המחשב ההרוס לא ניתן להשתמש בו בכלל ולא להכנס לאקספלורר כך שאם אני צריך להכנס מהמחשב הזה לIP 10.0.0.138 לא ניתן לעשותתזה אז איך אני אמור לסדר תזה? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
Hey Despite my more then decent internet connection I have been lagging rather badly lately, so I have decided to get to the root of the problem, after a few hours of foolishly messing with my connection I have finally came upon the idea that the problem may be one of Reaction and not transfer, so I have ran Tracert (Windows version of Traceroute) and to my horror I have found out that my connection passes through no fewer then 16 addresses! Does anyone knows of any Israeli provider that both offers a decent connection speed and only pass through 10 or fewer addresses between here and USA? Thanks ahead .
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב שלישי וחיברתי אותו לרשת. תפקידו של המחשב החדש הוא להיות עמדת אינטרנט ולהיות מחובר 24 שעות. את תפקידו הוא עושה טוב, הבעיה צצה כאשר שמתי לב שעברת הקבצים ממנו למחשבים אחרים ברשת או משיכת קבצים ממנו ברשת איטית ברמות ממש מחרידות. העברת קבצים היהנ בקצב של חצי מגה לשנייה. חשוב לציין שלמחשב יש מודם ADSL פנימי והוא מחובר לסוויץ מהיר מאוד. כל המחשבים ברשת מחוברים דרך אותו סוויץ. בנוסף העברת הקבצים ממחשבים אחרים ברשת למחשבים אחרים עוברת מהר (משהו כמו 16 מגה בשנייה).ורק משיכת קבצים ממנו או העברה ממנו איטית להחריד. בנוסף לפני רכישת המחשב הנוכחי, מחשב אחר עשה את תפקיד זה ולא הייתה שום בעייה במהירות העברת הקבצים. לא מצליח לפתוא את הבעיה. אשמח לעצות חכמות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מה הולכים לעשות עם הקווים לאירופה ? אני (ועוד הרבה) יכולים לשחק במשחקי רשת רק בשעות 1:00 בלילה עד 11:00 בבוקר . הולכים להוסיף קו לאירופה או משהו ? יש איזה תכנונים עם זה ? כי זה ממש פטטי לשלם עוד לחבילת גיימרים .. שיעשו על כל דבר חבילה מותאמת וזהו . מ11 בבוקר עד ל1 בלילה יש עומס על הקווים ככל הנראה ויש לאגים מטורפים לכל השרתים באירופה .. אם אני משחק בשרת ישראלי אין לאגים .. ורק בשעות שציינתי אפשר לשחק בלי לאגים בכלל, ככה שהבעיה זה אצל הספקיות .
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב במחיר של עד 300 ש"ח, המטרות שלי איתו הוא חיבור קווי למחשבים (4 פורטים מינימום) , חיבור אלחוטי למחשבים, חיבור למודם הכבלים של HOT ושיהיה אמין . המליצו לי על חברת 3COM על המודל 3CRWER10075 שעלותו 230 ש"ח שמתחבר לHOT ויש לו 4 פורטי רשת קווי ויכולת אלחוטית עם פיירוול ועוד מה דעתכם? האם יש לכם המלצות נוספות? אשמח לדעת Ski Farm
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הורדתי תSP2 המעפנה של ווינדוס וזה דיי דפק לי הכל אז עשיתי SYSTEM RESTORE לפני שהתקנתי ואני חושב שזה סידר....... רק שיש לי בעיה עם הרשת: אני יכול להיכנס למחשבים אחרים-כלומר לקבצים משותפים בתיקיות משותפות וגם המחשבים האחרים יכולים אבל מה? האינרנט פתאום לא עובד בשום מחשב.....חוץ משלי כי אני השרת אז זה חייב להיות משהו בהגדרות שאני לא מצליח לסדר......... אם מישהו יודע לסדר את זה פליז פליז פליז תגידו לי! אני נואש נ.ב. יש איזה משהו אחד בADD OR REMOVE PROGRAMS שלSP2 שאין לי אפשרות להסי אותו......... רציתי לעשות RESTOER לנקודה יותר רחוקה לפני שהורדתי אותו אבל לא היה.......לחצתי לעבור לחודש שעבר בנקודות RESTORE ולא עשה כלום... בכל מקרה ככה קוראים לזה אם אתם יודעים איך להסיר אותו: w…
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
הורדתי תוכנה שתפתח לי שרת פרטי במחשב עכשיו פתחתי משתמש וADMIN ונגיד עכשיו אני רוצה שחבר יוריד ממני משהו... מה צריך לעשות? הגדרתי תיקייה והכל ... אבל איך אני גורם לסתם מישהו להוריד ממני את הדבר שיש בתוך התיקייה?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
זאת אומרת רכשתי את המודם לפי מה שראיתי אצלי החשבונית זה יוצא משהו כמו 90 שקל זה באמת המחיר או שהם עדכנו מחירים ולא עידכנו לי?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
צריך המלצה לראוטר אלחוטי עד 200 ש"ח - הראוטר יהיה למחשב רגיל אחד , מחשב נייד ומזרים מדיה וכול אלה בתוך אותו חדר. חשוב שלא יהיו ניתוקים תודה לעוזרים לאינטרנט 8 מגה אם זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
שלום... לי סופית נמאס מהבעיה הזאת ! ואני בטוח שזה קרה גם לאחרים פה ! במשך כמה שנים יצא לי לשחק בכמה משחקי אסטרטגיה טובים ואני כל פעם מחדש ניסיתי לשחק בהם ברשת... אבל כל פעם אותה הבעיה ! אני מתחיל לשחק lotr2 לדוגמה עם אח שלי אחרי דקה או שתיים של משחק זה מראה שהוא חוסל ואף אחד לא נגע בו פשוט פתאום מראים את כל הצבא שלו נהרג ואת המבנים מתפוצצים....ורשום לו שהוא הפסיד כאילו הוא יצא מהמשחק... ! זה קורה רק במשחקי אסטרטגיה שאותם הכי כיף לשחק ברשת ביתית זה קרה לי עם lotr עם generals עם red alert אבל משחקי פעולה זה לא קורה ! למה אלוהים למה \?! תעזרו לי לשים סוף למחלה הזאת ! תודה מראש,עידן
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חברים, אני גיימר ורוחב הפס חשוב לי, לאחרונה עשינו שיפוץ כללי בבית, והחדר שלי במקום אחד, והחדר של אחותי במקום אחר. העברת קווים מחדר לחדר תכער את מראה הבית, מה ההמלצות? אינטרנט אלחותי? חשוב לציין שבחדר של אחותי יש גם נקודת בזק. מה ההמלצות?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-