עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by bazookabo,

שלום יש לי בקיר כבל CAT7 ללא קונקטור, האם אפשר לחבר אותו לשקע גוויס קורוס CAT5E? תודה

2. Started by NISIM BIRON,

בעיה מוזרה תשתית הוט 200 מגה ספק נטויזין 200 מגה הוטבוקס משמש כגשר לנתב Linksys WRT32X.בבדיקת מהירות על הוטבוקס מתקבל 190 מגה בדיקת מהירות בנתב ישירות למחשב מתקבל 40-50 מגה.לנתב יש אופציה לבדיקת מהירות מתקב ל 190 מגה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הורדתי את הגירסה החדשה של אלקטל (281) מה אני עושה עכשיו ?? איך נכנסים למודם בHTTP (דרך האקספלורר) מה רושמים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by danielbr,

המודם הזה שוכב אצלי כבר דיי הרבה זמן מאז שעברתי לכבלים. וחלטתי לנסות להפוך אותו לפיירוול אבל אני לא מצליח להתחבר אליו כשאני מנסה הוא רושם לי הודעה שהמכשיר מסרב לתת לי להתחבר אליו למישהו יש רעיון לפיתרון??

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by Zadu,

שלום לכולם, יש לי שרת של משחק רשת, והורדתי peerguardian 2 שם כדי לחסום אייפים וrange ips כיוון שaccount bans לא מספיקים כי הם יכולים פשוט לעשות acc חדש. איך אני חוסם אייפים שאני רוצה לדוגמא 111.111.111.111? ראיתי שיש אפשרות להוסיף קובץ , הגדרתי שם אייפי ככה : 111.111.111.111 111.111.111.111 , יענו שהrange יהיה רק בין זה לזה. שמרתי את הקובץ , עשיתי update lists וזה לא חסם את האייפי שלי. תודה רבה, אבי

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by rander1,

היי תשתית בזק וספק בזק בנלאומי סיבים 1000 מגה יש לי מתאם sfp שיגיע עם המתקין של בזק וממיר מדיה אופטי של dlink 3 יחידות אקסס פוינט של ubiquiti פרוסות בבית שהם בעצם יספקו כיסוי wifi. אני יודע שמודם אין צורך. (תקנו אותי אם אני טועה) שאלתי היא האם יש צורך בראוטר או שניתן לחבר את יציאת הממיר מדיה ישירות לסוויץ 16 ערוצים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. עדכון: אפשר למחוק, רכשתי את TP LINK TL - WR1043ND למקרה שלמישהו/י יש אותן דרישות מהראוטר.. היי, אשמח אם תוכלו להמליץ על ראוטר (ללא מודם) שיתאים לצרכים של הדירה שלנו. יש לנו תשתית של הוט (לצערנו, בלית ברירה) במהירות 100 מג"ב ואת קופסת הפח שלהם - Hotbox מאחר והוא לא מצליח למלא את תפקידו כמודם ראוטר, נשמח לרכוש ראוטר שמסוגל. להלן מבנה הדירה והשימושים של הראוטר: המודם ממוקם בסלון ליד PC , אליו יתחבר ראוטר בצורה קווית וממנו חיבור קווי לPC. הראוטר יחובר אלחוטית לPS ובנוסף יספק רשת למחשב אלחוטי שנמצא רוב הזמן בסלון. הראוטר צריך להיות מסוגל לספק אינטרנט יציב מספיק על מנת להריץ הרצאות בלייב סטרימינג (באיכות בינונית) בחדר העבודה שלי שנמצא כ12 מטרים מהראוטר ועובר דרך שני חדרים (ק…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Longstrom,

שלשום בערב התנתק לי הנתב, ולא הצלחתי להתחבר שוב. מכיוון שיש לי כמה שכנים שלא טורחים לאבטח את הWIRELESS שלהם, גלשתי דרכם ואמרתי - נחכה קצת, זה יסתדר בטח. אתמול בלילה באזור 23:00 ראיתי שזה לא הסתדר, אז התקשרתי לתמיכה שלהם - תוך 2 דקות הנציגה הודיעה לי שיש בעיה, ככל הנראה בצד של בזק, ושהם יצרו קשר עם בזק בשבילי ויחזרו אלי עם תשובה למחרת בבוקר. הייתי די סקפטי, כי דברים כאלה לא קורים. לפני כמה דקות, 12 שעות אחרי שהתקשרתי (!), התקשרה אלי נציגה מהתמיכה, להודיע לי שהם דיברו עם בזק, שאכן הייתי תקלה בקו שלי, ושזה סודר בלא צורך בהתערבות מצדי! בכמעט 10 שנים של התעסקות עם חברות אינטרנט (כולל שנה עבודה בתמיכה של אחת מהן) ומעולם לא נתקלתי בשירות כ"כ מהיר ויעיל (זמן ההמתנה עמד על 0 שניות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. עברתי לגלוש ב- ADSL מהכבלים. כשגלשתי בכבלים היה לי רק חייגן אחד - local area connection . כרגע יש לי גם אותו וגם את החייגן של בזק בינלאומי. (גולש דרך הכרטיס רשת במחשב). האם ה- firewall אמור להיות פתוח בשני החייגנים או שניתן לבטל אחד מהם? תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by alex15,

יש לי ראוטר D-LINK שובר למודם ונותן אינטרנט . המחשב המחובר חוטי עובד בסדר אלא שהמחשב שמחובר אלחוטי עושה כמה בעיות ... יש לי במחשב לא כרטיס רשת אלא USB ETHERT שזה אומר USB שקולט אינטרנט של LEVELONE ולא קניתי מודם רשת אלחוטי ... ועכשיו האוטר 20 מטר מה LEVELONE שהוא USB שמתחבר לכניסה USB והוא קולט בין 50 ל 70 זה טוב או שאני צריך לקנות כרטיס רשת שיהיה בתוך המחשב ? ולא גלוי לקטנים ...הם ישברו אותו . כי אני מחבר אותו מקדימה ולא מאחורה אם מאחורה הוא יתן 40 או 30 אני חושב שבגלל שהמחשב מסתיר את הקליטה ....נכון ?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  11. רכשתי כרטיס: EDIMAX 1000/100/10 דגם: EP-4203DL 32 BIT כרטיס רשת PCMCIA למחשב נייד משום שאני חושד שהכרטיס רשת הפנימי במחשב נייד נדפק לפני זה היה לי PCMCIA אחר ושאני מחבר אותו הכל עובד פיקס אטומטי וכשאני מנסה לחבר את החדש של EDIMAX הוא לא עובד 2 הנוריות נדלקות בירוק(LAN/ACT) ו SPEED נדלקות קבוע המחשב נייד לא זיהה אוטמטית את זה וניסיתי להתקין עם הדיסק שהגיע אבל אני לא מצליח אני לוחץ התקנה הוא אומר לי להעביר קבצים ל C:NWNET או משהו כזה ואני לא מצליח להתקין, הוא לא מזהה את הכרטיס והאינטנרט כמובן לא עובד מה הבעיה מה עושים והאם מישהו יודע איך מתקינים היטב או איפה מגדירים את הכרטיס במחשב מוזר כי זה כרטיס חדש והכרטיס השני שיש לי הוא 10/100 פשוט ועובד פיקס יכול להיות שזה בגלל שזה …

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  12. יש לי שלושה מחשבים מחוברים ברשת אלחוטית החלפתי את אחד המחשבים במחשב חדש התקנתי לו את הכרטיס רשת האלחוטי הוא זיהה את הרשת ולאחר כ 30 שניות המחשב עושה ריסטרט מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by Seven013,

שלום, אני רוצה להזמין מ-Ebay מגדיל טווח WIFI פשוט וזול, שעובד על תדר 2.4GHz (לדוגמא: https://www.ebay.com/itm/802-11-Wifi-Repeater-300Mbps-Wireless-N-AP-Range-Signal-Extender-Booster-AU-US-G/182885609691?var=690185311279). האם אצטרך להנפיק אישור או שניתן לייבא אותו כמו כל מוצר אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dorish83,

שלום אני גר בארצות הברית ואני פותח מרפאה קטנה שיהיו לי 5 אייפדים 4 מחשבים שולחניים יהיה לי שלוש נקודות חיבור לאינטרנט אלחוטי והכול עובד בענן הציוד שקניתי הוא Tp link model tl-sg34244P שלושה wireless connector engenius model ecb600 רציתי לדעת איך אני מחבר את הכול מאוד בכללי אם יש משהוא מיוחד שאני צריך לעשות? או פשוט לחבר כמו רשת ביתת אני רוצה להשתמש ב tplink שיעביר חשמל (חשמל דרך אינטרנט כבל) לשלושה נקודות חיבור אינטרנט אלחוטי ככה אני לא צריך להעבר שקעים לכול מקום אבל הבעיה הכי גדולה שלי היא שהמקום מאוד גדול ואם הרופא הולך אם האייפד מנקודה אחת( מחובר לwireless 1 לדוגמא איך האייפד יודע לעבור לנקודה 2 בלי שהרופא צריך לעשות שום פעולה באייפד ? בגלל שהוא מתרחק מהנקודה הראשונ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by p_q,

בעיה שאשמח לקבל עזרה... יש לי:רשת WIN 2003 SERVER ו- WIN XP PRO(קליינטים) הבעיה התחילה מאז ששיניתי משהו בשרת ב- GROUP POLICY MANAGEMENT שאני לא זוכר מה הבעיה כזאת: שאני רושם שם משתמש(לא administrator) אז המחשב נותן לי את ההודעה : "המדיניות המקומית של מערכת זו אינה מאפשרת לך להיכנס למערכת באופן אינראקטיבי" ושאני ניכנס בשם: administrator אז אין בעיה? תודה מראש על כל תגובה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  16. שלום רב, בדרך להתחבר לסיב של פרטנר. לא רוצה להשכיר מהם ציוד אלא לקנות. יש לי כרגע ראוטר/מודם ישן של שיאומי אבל הוא עד 100 מגה. מה אתם ממליצים? לא ניראה שצריך mesh , הבית קטן. כל החיבורים אלחוטיים. מספרם 4-5 נ.ב. אם יש אפשרות אז שהמודם שגם יתמוך בתשתית ללא סיבים, הישנה. תודה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  17. חיבור בזק 15 מגה מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 4 פורטים כולל שליטה במקלדת ועכבר צריך שיהיה תמיכה של DVI לפחות באחד או שניים מהפורטים אין צורך באודיו מחיר עד 1000 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by Haflo,

עד כמה שאני קורא פה ומבין אין ראוטר מתאים לכבלים עם חיוג?! איזו דרך יש בכדי לחבר שלושה מחשבים ויותר לכבלים עם חיוג? (ללא שימוש בשרת!)

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  20. יש לי שניי מחשבים ניידים אשר פועלים על רשת אלחוטית, ועוד שניי מחשבים נייחים אשר פועלים ברשת חוטית. הנתב האלחוטי שלי הוא D-Link Dl-714P+ . שאני מאוד מרוצה ממנו בעיקרון, הטווחים דיי ארוכים ויציבים. אבל בסלון האותות עובדים על GOOD, או על LOW. וברצוני לדעת האם ישנן אנטנות או מן כל דבר אחר שאני יכול למקם למשל באמצע הדרך מהסלון לחדר בו הנתב נמצא ועל ידי כך להגביר את הקליטה ברחבי הבית. שיחסית אינו גדול כלל, בית טיפוסי בן חמישה חדרים בגודל סטנדרטי. ראיתי בהסתכלות מהירה שיש אנטנות, ויש AP, Access Point שאני אישית לו ממש מבין מה עושה כל אחד מן השניים למה הוא משמש ומה יותר כדאי. אז אם מישהו יוכל להציע לי דרכים ואפשרויות להגביר את האות האלחוטי שלי אני אודה לו מאוד. תודה מראש, אייל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מעוניין לקנות נתב + כרטיס pcmcia ללפטופ וכרטיס/2 כרטיסים רגילים אפשר עזרה? שמות של חברות שכדי? מהיכן ניתן לקנות ברגע זה? זה צריך להיות ל100מטר דרך 2קירות ~ תודה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by din264,

שלום אז ככה בחודש וחצי האחרונים שלחו אלי 5 פעמיים טכנאי ולא מצאו כלום טענו שבארון החיצוני עשו כמה דברים כל פעם שינויים וזה גם לא עזר העוצמות טובות מאוד הם טוענים שמקבל 54 בעוד שמשלם על 50 אז ככה כל יום בערך פעמיים שלוש קורה לכמה שניות ניתוק באינטרנט גם קווי וגם אלחוטי מה ניתן לעשות כבר לא יודע מה לעשות החליפו לי גם 3 פעמיים נתב 6740UH1 ואין כלום לא עוזר האם הפיתרון היחידי לעבור להוט?או לספק אחר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחובר לבזק ואני באילת והרוב אני כל היום במחשב משחק משחקים עם חברים או סתם ואנחנו שלושה מחשבים בבית יש לי שתי אחים וגם הם הרוב כל היום במחשב משחקים כל היום או צופים סרטים והרוב בכל משחק יש לי 100 ping והכל משתגר מרגע לרגע אבל זה לא תמיד ככה אבל נדיר שזה לא ככה נגיד בפורטנייט יש לי ממש הרבה או בcsgo או בoverwatch וגם בgmod ובעוד כמה משחקים ואני ישמח להצע עם מישהו יכול לעזור לי ואני בבזק אל 100MB

24. Started by XCG120,

העלתי סרטון בנושא דתי ערוך עים מוזיקה בקבוצה בעיר שלי ולאחר כמה דקות אני מקבל הודה כזאת... הסרטון שלך עשוי להכיל תוכן ששייך ל....(שם של משתמש כול שהוא ממה שהבנתי סוג של חברת תקליטים )לסרטון שלך נוסף קישור כדי לתת לו/לה קרדיט. ומתחת לסרטון כתוב הסרטון שלך תואם ל13 שניות ויש מקום לי שאני אמור ללחוץ עליך וכתוב שם "הפעל את החלק התואם" ואז מתחת יש לחצן אישור או שלח עירעור ולחצתי אישור מה זה אומר האים לחצתי נכון או שאני אמור ללחוץ על הפעל את החלק התואם שלא הבנתי את משמעותו אשמח להסבר מה זה ומה אני אמור ללחוץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.