רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי הכולל בתוכו גם מודם ADSL מובנה. השימושים הם גלישה ו P2P די כבד רוב הזמן כמו אשמח אם יהיה לראוטר גם פורט USB אליו אפשר לחבר נגיד מדפסת/כונן חיצוני וכן פיירוול מובנה סביר לכל הפחות. כרגע אני משתמש במודם ALCATEL SPEED TOUCH PRO בן בערך עשור (+- שנה) וראוטר של אסוס WL500G שאני מרוצה מהם סה"כ (לראוטר יש קושחה בלתי רשמית שעובדת סבבה) אבל אני רוצה לדחוף את שני המכשירים לאותו מכשיר ועל כן אשמח לשמוע המלצות ללראוטר שהוא גם מודם (ראוטר אלחוטי וחוטי - אם אפשר שהחלק החוטי יהיה עד גיגה ביט אז מה טוב אם לא אז 100 מגה גם טוב) התקציב נגיד עד 1000 שח. (היות ומילא קונים את זה לפחות ל 4-5 שנים..)
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי מחשב ראשי עם XP וחיבור לכבלים דרך USB, ולמחשב הראשי יש כרטיס רשת. וגם יש לי נייד (VAIO) עם מילניום וכרטיס PCMCIA של רשת. עכשיו, חיברתי את שניהם (בכבל רשת מוצלב) והגדרתי לראשי חיבור רשת לנייד, עם כל הגדרות האיי פי כמושצריך (לפי מדריך שהיה פה) ואז בנייד הסתבכתי קצת איפה בדיוק להגדיר את האיי פי (כי יש פול דברים של בכרטיסיות הרשת. נראה לי שכתבתי הכל נכון בנייד, ואז שאני מנסה להתחבר לראשי זה פשוט עושה DIALING ללא מענה... מה יכולה להיות הבעיה?! תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
עד שבוע שעבר היה לי ראוטר של 3com שתפקד בצורה נאמנה 5 שנים.... הייתה בו אפשרות שמאוד נחוצה לי: הראוטר ידע לחלק כתובות קבועות, לפי כתובות MAC שהוזנו מראש לפני שבוע הראוטר של 3com החליט לפרוש לעולמו ונאלצתי לקנות אחד חדש: Linksys WRT54GL ואני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת של כתובות קבועות לפי MAC... יכול להיות שאין כזאת אופציה בראוטר הזה?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זאת אומרת שהנתב מקושר כרגע, ורוצה להתנתק ולהתחבר. איך עושים את זה? מבלי לעשות ריסטארט לנתב \ פריקת חשמל. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יצרתי עכשיו כונו משותף בין 2 מחשבים שיש בינהם תקשורת ע"י ראוטר, על פי האתר NETCHEIF הכל עובד מצויין רק בעיה אחת... ע"מ לקבל גישה לכונן אני צריך לחכות את הפיירוול של ווינדוס ובלי זה, זה לא עובד אין שום דרך להישאר עם פיירוול ועדיין לקבל גישה? או לחילופין, משהו חלופי לחומת אש שישאיר את המחשב מוגן? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדריך להתחברות ולניהול של PIX 506E של CISCO. האם כדאי להתעסק עם זה ? אני רוצה לשנות רק הרשאות כניסה למשתמשים מבחוץ ( VPN ) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר במודם רגיל (לא ראוטר) לכבלים אני רוצה לעשות שהחיבור יהיה אוטומטי (ראוטר) וגם לחבר את המחשב השני שנמצא כ 10 מטר ממנו ברשת. חשבתי על 3com 3crwer10075 במחיר 209 וגם צריך כרטיס אלחוטי למחשב השני 3com 3crusb10075 במחיר 95 התקציב הוא 300 שקל סה"כ לכרטיס+נתב. האם הבחירה שלי סבירה? או שיש מצרים אחרים בטווח המחיר הנ"ל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I hate shit sandwiches http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=az20101013_9633366
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר dlink 655 הראוטר מחובר להוט בוקס (שמשמש כמודם), לראוטר מחובר סוויצ מנוהל עם 8 יציאות (כל היציאות של הראוטר והסוויצ מחוברות), ובנוסף מחובר לראוטר AP בצורה קווית באמצעות רשת החשמל. לפחות פעם ביום הראוטר קורס וכתוצאה מכך גם הרשת ואינטרנט בבית. בזמן הקריסה כשאני מתחבר לראוטר רואים שהוא נמצא במצב אתחול ולאחר מכן הראוטר חוזר למצב תקין וחוזר חלילה. החלפתי את הראוטר עם אחר שיש לי tplink 1043, וגם איתו התופעה חוזרת לפחות פעם ביום (רק שאיתו צריך לנתק מהחשמל ולהחזיר שוב). מה הסיבה לכך? האם הראוטרים האלה "פשוטים" מידי ולכן לא עומדים ב"עומס" ? או שבכלל משהו בחיבורים שלי גורם לזה?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ו אני לא מצליח להוריד את החיגן של 012 NET :-\ בכל מקרה מישהו יודע מהו האתר של HOT? כי אני מחובר ב CABLE דרך HOT ;D
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני יודע שיש בעיות עם נטוויז'ן בהורדה בכל מיני רשתות P2P וטורנטים, אבל הHTTP עוד לא נתקלתי בבעיות, אבל אני חושד בכך. כשאני מנסה להוריד קבצים דרך שרתי HTTP, ההורדה בשלב מסוים נתקעת - זה יכול להיות אחרי חצי דקה וזה יכול לקחת שעה, אבל זה יתקע מתישהו. בקבצים קטנים אחרי שניים-שלושה ניסיונות אני מצליח להוריד, אבל, למשל, אני רוצה להוריד FEAR combat ולא יכול. זה קורה גם דרך ה-IE וגם דרך הFF. זה לא בעיה במחשב שלי לדעתי, כיוון שנתקלתי בבעיה הזו גם במחשב של אח שלי וקשה לי להאמין שזו בעיה תוכנה (או חומרה). לדעתי אני פשוט מאבד את הקשר עם השרת, למרות שהאינטרנט עובד בסדר גמור. חשוב לציין שאני מחובר דרך נטוויזן ב-ADSL עם רשת WOWNET שאליה מחוברים 4 מחשבים (כן, אני חייב WOWNET כי אחד המחשב…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח עם 2 ווינדוס 7 ,המותקנים על כוננים שונים, ווינדוס אחד יש תקשורת והשני (העיקרי) מופיע לי על סמל התקשורת משולש צהוב וסימן קריאה , וכשאני נכנס לפרוט מופיע לי "רשת לא מזוהה / ללא גישה לאינטרנט". לפני כן היו לי בעיות עם האנטי וירוס אווסט, והייתי צריך להסיר ולהתקינו מחדש. יצרתי קשר עם נציג בזק בינלאומי ,ואחד אמר לי שזה כנראה בעיה בכרטיס רשת והציע שאעדכן אותו (עדכנתי). נציג שני אמר לי שזו בעיה טכנית ואני צריך לפנות לטכנאי מחשבים . יש למישהו אולי רעיון אחר. כמו כן כיבינו והדלקנו גם את הראוטר וגם את המחשב, הראוטר הוא ויטק 403. המחשב נייח . תופעה נוספת מוזרה , כשאני לוחץ IPCONFIG בנתונים לא מופיע לי DEFAULT GETAWAY, אבל בווינדוס השני התקין כן מופיע המ…
-
- 24 תגובות
- 15.9k צפיות
-
-
מה דעתכם על רשת על קו חשמל או טלפון במקום אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
התקשורת הבין לאומית של ישראל מתבססת היום על כבל תת-ימי אחד הנמצא בבעלותה של חברת MED. האם יש סיכוי לתחרות בתחום זה? התשובות -- כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=894
-
- 163 תגובות
- 25.5k צפיות
-
-
חברת Asus ממשיכה להרחיב את קו מוצרי הרשת שלה ואחרי שהציגה נתבים, מתאמי רשת ואף כונני NAS, נכנסת החברה לתחום ה-Homeplug ומכריזה על מתאם חדשני הכולל 4 יציאות קוויות של 1G. http://www.netcheif.com/blog/?p=2750
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נכנס לדירה החדשה שלי עוד 3 חודשים ואני רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית החדש. המפרט שלי הוא: 1. מחשב פנטיום 4 עם גיגה זכרון 2. מחשב פנטיום 3 עם 300 מגה זכרון 3. מודם כבלים רשת (לא USB) אני רוצה לבנות את הרשת בצורה כזאת: מחשב מספר 1 יהיה בממ"ד (חדר עבודה) ומחשב מספר 2 יהיה בסלון, מרחק של בערך 15 מטר מהממ"ד. (את מחשב מספר 2 אני מתכנן לחבר לטלויזיה ולהתקין עליו תוכנת MEDIA CENTER ולשלוח אליו את כל מה שאני מוריד בחדר עבודה) החוסר ידע שלי בתחום הוא אפסי עד שקראתי פה חלק ממה שכתבתם והבנתי שאני צריך נתב (ראוטר) אלחוטי ושני כרטיסי רשת אלחוטיים, אחד לכל מחשב. חשבתי ללכת בכיוון של WRT54GL Linksys כי ראיתי שמאוד המלצתם עליו. מחשב 2 יהיה מספיק חזק כדי לעבוד עם הרשת האלחוטי…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שידרגתי היום את מהירות האינטרנט מ 15 מגה ל 20 מגה. בזק הציעו לי כמה נתבים (אין לי מושג אם הם אלחוטיים בנוסף שחכתי לשאול!!!) הם הציעו לי כמה דגמים של D LINK ועוד איזה חברה... מישהו מכיר את הדגמים הנ"ל? מחר אני נוסע לבזק סטור מה לעשות? אני גם חייב WIFI
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמי שגולש בבזק, קצב של 80 בממוצע. 1. האם הVR600 יעבוד עם בזק (כולל בזק בינלאומי) 2. האם ארגיש ביתרון על 6740U של DLINK ?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. הומלץ לי על ראוטר של d-link 921 לצורך wi-fi לנוסעים באוטובוס. מדובר על כ-50 עד 60 איש שצריכים לגלוש לפעמים בו זמנית, והאוטובוס נוסע בכל הארץ גם במקומות עם קליטה נמוכה עד אפסית. רציתי חוות דעת של מומחים בנוגע לראוטר הנ"ל, ואם לא - מהו הראוטר המומלץ לדעתכם לצורך הנ"ל. תודה איציק A0527674300@gmail.com
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה, אני מחפש ראוטר לבית. הצרכים: - יציבות - חברה אמינה - שיהיה עם מודם ADSL מובנה, שיתמוך במהירות עד ה 30~50 מגה (תשתית בזק, חיבור ע"י PPPoE לבזב"ל) - לפחות 4 יציאות של (RJ45 (CAT5 - תמיכה בתקן N - שיהיה חזק, תמיכה בכ- 2 מחשבים בקו + 6 מכשירים בחיבור אלחוטי + AP... - מחובר אליו בקו ראוטר נוסף המשמש כ AP - עדיפות ל MIMO - תמיכה בהצפנת WPA2 - DHCP כמובן - - ממשק ניהול וובי, ללא התקנת תוכנת ניהול תקציב, בסביבות ה 250 תודה מראש, bizo
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה שאני אוכל לקחת את האנטנה 3 מטרים מהמחשב שתהיה יותר קרובה לראוטר... ושתשתמש במקס' מהירות האינטרנט שלי..
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח פורטים מסוימים עבור ה-Emule ב- windows vista 64bit שאיתה אני עובד, אבל משום מה זה לא מצליח לי. פתחתי את הפורטים בראוטר טוב, כי ב-XP זה עובד. בנוסף לכך, ניסיתי לפתוח את הפורטים בפיירוול של vista. עשיתי הוסף פורט והוספתי את הפורטים הרלוונטים ומשום מה הם לא נפתחים. למישהו יש הסבר לתופעה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם קובץ באמיול לא ירד עד הסוף יש אפשרות שאני להכנס לתיקית TEMP ולעביר אותו למחשב?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
רציתי לדעת זה דיי מעניין אותי כמה רשום לכם בInitial DS frequency ו Initial US Channel ID:? למי שלא יודע איך בודקים נכנסים לכתובת http://192.168.100.1 משתמש וסיסמא זה admin ואז לוחצים על init scan אשמח מאוד אם תגיד לי כמה רשום לכם ב Initial DS frequency ו Initial US Channel ID תודה
-
- 17 תגובות
- 20.8k צפיות
-