רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מחובר דרך HOT ויש לי את המודם terayon tj715 וקניתי ראוטר של d-link di 604 אני רוצה לעשות רשת אם הראוטר כמובן אבל חיברתי הכל ואני לא מצליח גם דרך האשף של xp אז איך עושים רשת ?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן יש לי מצלמת ezviz c8pf וברצוני לחבר אותה למחשב והשתמש בתוכנת מצלמות פרטית ולא בשל החברה יש דרך לעשות זאת ? אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מחובר דרך הוט ו 013 חיבור 200 מגה . למשל אתר www.orange.co.il לא עובד אם אני מפעיל חייגן ומתחבר ל 014 הכל עובד תקין. בנוסף מורגשת איטיות בעוד אתרים, לעיתים יש מעין ניתוקים קטנים שפוגעים בעליית האתרים, ערכתי בדיקת תשתית והכל תקין. ראיתי עוד דיווחים בנושא: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=177435520
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי עכשיו מבזק ראוטר של 600EW הוא מתחבר לי למחשב הראשי עם כבל רשת עשיתי wizard והאינטרנט עובד בסדר גמור במחשב הזה. במחשב השני יש מתאם USB שהתקנתי והוא אומר שם שהוא מוצא את הרשת אבל מצד שני אין אינטרנט שאלה נוספת, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול. הפורטים באימיול הם tcp 4400 ו-udp7700 הלכתי ל-port forwarding, הלכתי שם ל-user, לחצתי על add, הכנסתי לו שם את הפורטים הדרושים, לחצתי על apply, חזרתי אחורה והוספתי את אימיול לרשימה ושוב לחצתי apply ובסוף על save setting והאימיול בשלו, לא רוצה בכלל להתחבר למרות שיש גלישה רגילה באינטרנט
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה לשים בדיוק את הנושא, אבל בגלל שזה קשור לרשת האינטרנט, אז כאן. בקיצור אני משחק במשחק Flight Simulator 2004 באינטרנט, על שרת(vfs). השרת vfs מוחזק באחת מהחוות של ספקי האינטרנט, והוא שרת די חזק. והנה לבעיה שלי. כאשר אני מתחבר לשרת הזא, וטס עם עוד אנשים באינטרנט, אז לעיתים קרובות, או יותר נכון בקביעות של כמה דקות, השרת מתנתק לי, וגם מה שמוזר הוא שכל האינטרנט קורס לכמה שניות, וחוזר אוטומטי. מה שיותר מוזר הוא שכשאני בחנייה כולשהי עם המטוס שלי, השרת באופן מוחלט לא מתנתק לי, אפילו אם אני חונה ולא זז לכמה שעות. ורק מתי שאני עולה לאוויר, השרת מתנתק לי בקביעות של כמה דקות , וכל האינטרנט קורס לשניה, עם זה הסקייפ שמתנתק, המסנגר, הטיימ ספיק, בקיצור כל האינטרנט. ו…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אתמול חיברתי את המחשב השני שלי לאינטרנט בעזרת הראוטר RTA1025W. האינטרנט עובד כרגיל בינתיים והכל טוב, רק שבתוכנת השיתוף SababaDC אין אפשרות לבצע חיפוש. עשיתי את המדריך של Port Forwarding כאן: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dynalink/RTA1025W/SababaDC.htm וזה עדיין לא עובד. כשאני בודק את הפורטים זה רושם לי ERROR... מה כבר נשאר לעשות? עריכה: עכשיו רק המחשב שמחובר לראוטר על ידי כבל מצליח לחפש. כי רק בו ביצעתי את מה שרשום באתר. מה אני עושה עם המחשב השני? לעשות בו גם את אותו הדבר? לשנות פורטים במחשב השני? עריכה 2: מרוב השאלות ששאלתי (את עצמי כי אף אחד לא ענה), הצלחתי בסופו של דבר לפתור את זה, ככה שאפשר להגיד שהנושא באמת עזר במשהו. תודה ואפשר לנעול:]
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש משתמש בשרת פרוקסי כלשהו, עדיפות לשרת בחו"ל, אודה אם מישהו יוכל לעזור לי בנוגע לשרתים מומלצים, טווחי מחירים, הסוגים השונים של השרתים, מה מקבלים בכל חבילה וכל מה שקשור בנושא. בתודה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
טוב לא ידעתי מה ליכתוב בכותרת סליחה תקשיבו המון פעמים יצא לי להוריד סתם נגיד משחק אני מוריד משחק הכול טוב ויפה המשחק מגיעה ל 99% פיתאום כתוב לי מתקשר מתקשר מתנתק שולח port וכו... [אני משתמש ב IDM] ההורדה פשוט תקועה על 99% פיתאום לא יורד כלוםםם מידי פעם רואים שיורד 100 בתים ואז שוב חוזר ל 0 ולא יורד .... לפעמים זה לא קורא לי ב 99% לפעמים זה קורא על ההתחלה זה כותב לי כול מיני דברים שולח פקודת פורט ודברים כאלה מקבל נתונים ועוד..... הבעיה לא ב IDM וזה בדווקקק אזז עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
נאמר לי שהייבוא של הדגם Linksys WRT54GL מופסק נכון לעכשיו. יכול להיות שלא הבנתי נכון ומדובר על כל משפחת G, ולא רק על ה GL הנ"ל. האם יש אלטרנטיבה מומלצת לנתב אחר (מכל חברה שהיא) שלא ממשפחת ...Linksys WRT54G הזו? חשובה לי קליטה טובה, מיועד לרשת ביתית אלחוטית של מחשבים מרוחקים למדי. תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש בפורום ויש לי כמה שאלות שאשמח לעזרתכם . מישהו גנב את הכבלים של בזק והשאיר אותנו בלי קו טלפון ואינטרנט עד 21 לנובמבר בינתיים אני רוצה אלטרנטיבה אחרת להעביר את החודש עד שיפתרו את הבעייה! יש לי מחשב נייד שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני גולש באינטרנט ( אומנם איטי קצת אבל גולש) דרך רשתות שונות שהמחשב קולט ! הבעייה שלי היא שיש לי רסיבר שמתחבר לאינטרנט (באמצעות כבל רשת לנתב) וכך פותח את כל הערוצים המקודדים ! האם יש כרטיס רשת אלחוטי שבאותה עת משמש גם כנתב כך שאני יכול לחבר את הרסיבר לרשתות שהנתב(כרטיס רשת) קולט ! מישהו הזכיר לי access point כך שהמכשיר יתחבר אלחוטית לרשת ( מהסביבה ואין לי שום מידע עליה) ואחר כך אני יכול לחבר את הרסיבר או סתם מחשב ל acces…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בבקשה עזרתכם, בקינפוג המודם הנ"ל לראוטר. בתודה מראש יונתן
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
פתחתי את הפורטים והכל טוב.. והתוכנה מאשרת אבל כשאני מבצע את הבדיקה באתר שלהם בסביבות ה20%-30% של הבדיקות יוצאות שהפורטים שלי סגורים וכתוצאה זה גם מופיע בד"כ באתרי טורנט.. ממה זה נובע? עומס רגעי בספקית? אתמול בערב זה הגיע למצב שכל בדיקה שעשיתי הראתה שהפורטים שלי לא תקינים.. אני ב014, לעוד מישהו מוכרת הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הנה מה שכתוב הערב ב-YNET . מסתבר שח"כ מיקי איתן מתנגד למחירים שהציגו ערוצי גנב והוא אומר בדיוק את מה שאני טענתי שהכבלים הודיעו לא פעם ולא פעמיים שהמחירים שלהם יביאו את האינטרנט לכל בית בישראל, האומנם ??
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שבמודם כבלים ניתן ליצור שיתוף באינטרנט בין 2 מחשבי ע"י חיבור של אחד מהם בUSB והשני דרך כרטיס הרשת. קיבלתי את המודם הבא http://www.thomson.net/EN/Home/MiniSites/BAP/Cable/ModelDetail.html?category=cab%20modems%20DOCSIS&model=TCM%20425 לפי המנואל, אפשר לחבר 2 מחשבים,רק לא מוסבר איך (מוצלב או רגיל, ובאיזה מחשב יהיה החייגן)
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי היום Dlink 2760U. אני רוצה להוסיף ראוטר שישמש כAP, או בWDS או קווי, איך שיתאפשר. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי חברה אני מעוניין בעזרה בחיבור של מודם של בזק מסוג 1320 ל accesses point של edimax תודה על העזרה המהירה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מומחה לבניית אתרים המטרה היא ליצור אתר שמכיל מידע לגבי מוצרים שאני מוכר כולל אפשרות לקנות דרך האתר בכרטיס אשראי (אתר מאובטח) וזהו בסך הכול... אתה מומחה לבניית אתרים ? אתה חושב שאתה יכול לעשות את זה? אתה מהמרכז? אתה מוכן להכנס לשותפות עם רווח כספי ? אם כן ואתה חושב שאתה מתאים צור קשר למה אתה מחכה!! הפלא שלי הוא 0546-490376 באייסיקיו 191781340 נתי...
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הי, ראוטר LINKSYS WRT54GL עם TOMATO עליו. הלינקסיס מוגדר כAP+WDS, האדימקס מוגדר רק כWDS. DHCP באדמיקס מבוטל. הMAC ADDRESS של האדימקס הוכנס בWDS של הלינקסיס. כמו כן, הMAC ADDRESS של הלינקסיס הוכנס באדימקס. הIP של האדימקס הוגדר לאייפי מתחת לטווח של הDHCP של הלינקסיס אבל גם בתוך הסגמנט של הלינקסיס-הטווח DHCP הוא מ192.168.1.100 עד 192.168.1.149 הסגמנט הזה הוא 192.168.1.1 אז הגדרתי את האייפי של האדימקס כ 192.168.1.99. איך אני יודע אם הראוטרים מדברים בינהם? כיצד אני מגדיר אבטחה? כי ניסתי לשים WPA2 ולא הלך, האדימקס כאילו נתקע וחייב ריסטרט של הראוטר. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום חברים, הצטרפתי לפורום אחרי קריאה מרובה באתר ולהערכתי אמצא כאן את התשובה לשאלה הבאה. בשל העובדה כי אין לי נקודת טלוויזיה בחדר המחשב, אני מעוניין לרכוש ראוטר אותו אחבר לחיבור הטלפון בסלון,לממיר של YES ולסטרימר (IXTREAMER). כאמור המטרה היא לצפות בתכנים של ה-VOD וכמובן בתכני HD .. כמובן שאעדיף יכולת צפייה ב-1080P אבל גם 720P זה בסדר. אחרי אינספור שיטוטים ראיתי שני דגמים שלעניות דעתי (הלא מקצועית בעליל) יכולים להתאים: TP-LINK 1043 או DLINK DIR 655. אגב, כיום אני מחובר לשירותי ה-VOD באמצעות PLC וזה פשוט לא עובד (כמובן שאין מה לדבר על הזרמת סרטים ב-HD). תשתית של בזק וספק בזק בינלאומי (15מגה). תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
פשוט אני וחבר שלי מנסים לשחק HEROES3 ויש לו ראוטר, צריך לפתוח פורטים מסויימים והוא אומר שהוא עשה את זה כבר, ועדיין לא ניתן לשחק יש איזה אתר אמין או משהו?<
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מלפני כמה ימים יש לי בעיות באינטרנט הכל התחיל אחרי שסמייל התקינו לי טלפון על התשתית של הוט ומאז האינטרנט איטי ולפעמים בלי שום התראה אני מקבל את השגיעה הזאת בפיירפוקס לפני שהיתקינו לי את קו הטלפון לא היו בעיות כאלה מעולם Failed to Connect Firefox can't establish a connection to the server at YouTube - Broadcast Yourself.. Though the site seems valid, the browser was unable to establish a connection. * Could the site be temporarily unavailable? Try again later. * Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection. * Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing. כיאילו שהאינטרנט ל…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי בעסק מס' מחשבים מחוברים דרך מרכזיה HUB 3com ומקבלים תקשורת אינטרנט מראוטר ADSL של סיסקו 800 מגובים בפיירוול חומרה של צ'ק פויינט. בכל אחד מהמחשבים יש מס' כונני רשת וכולם עובדים win2000 pro לאחר מס' דקות של חוסר שימוש בכוננים הם מקבלים בכל אחד מהמחשבים איקסים אדומים כאילו הם מנותקים ובאמת כאשר אני מנסה לשלוח קבצים הוא נותן הודעת שגיאה כאילו הכוננים לא מחוברים. לחיצת דאבל קליק על כונן עם איקס אדום הופך אןתו מיידית לכונן רגיל ללא שום בעיות החלפתי מרכזייה ולא עזר. למישהו עוד רעיונות? אגב, שמתי לב שגם הפיירוול וגם המרכזיות מגיעים לחום גבוה (לא רתיחה אבל חם מאוד) אולי זה משפיע? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלת רשת בבית ואני צריך עזרה. אני ואחי היינו מחוברים אחד לשני בכבל רשת,ואני מחובר למודם.כך היה גם לי וגם לאחי אינטרנט ומידע משותף(למרות שבחלק מהפעמים זה היה עושה בעיות). אבל לאחרונה החלפתי מחשב והמודם לא התאים,לכן באו מבזק והחליפו לי את המודם למודם חדש עם יציאות רשת בלבד,ללא יציאות של USB. בכדי שגם לאחי יהיה אינטרנט,חיברנו את המחשב שלי,ואת המחשב של אחי לסוויץ' , שאליו מחובר גם המודם.כך חשבנו שתהיה תקשורת ואינטרנט לשנינו. אבל עכשיו יש בעיה...אצלי האינטרנט עובד,ואצל אחי לא. ניסינו להחליף לכבלים מוצלבים,אבל גם זה לא עזר. אני חושב שיש בעיה עם ההגדרות במחשבים ובגלל זה בעבר התקשורת הייתה לקויה ועכשיו אין תקשורת בכלל.. אז ככה שעכשיו יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת …
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה בקשר לאימיול החדש . כאשר אני משתמש באימיול , אני מסדר לעצמי תיקיות מוכנות מראש , למשל תקית סרטים , תקית משחקים וכו' וכל תיקיה כזאת יש צבע ומיקם הורדה אחר . עכשיו, באימיולים הקודמים כאשר הייתי עושה את הדבר הזה , היה מופיע לי קובץ בשם : Category.ini שאם הייתי מתקין אימיול מחדש הייתי פשוט מעביר את הקובץ הזה , והוא היה מחזיר לי את כל התיקיות שיצארתי . לעומת זאת באימיול החדש , אני לא מוצא את הקובץ הזה , גם שיצרתי את התיקיות מחדש , הוא פשוט לא שם לי את הקובץ הזה אולי משהו מכם יוכל לעזור לי בקשר לזה , האם משהו יודע היכן או , או אולי יש קובץ בשם אחר שאני לא מכיר !? תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם הוט טוענים שיכולים לחבר את הבנין לסיב (4 משפחות) האם למישהו יש ניסיון כזה? תודה על כל מידע.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-