רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
אני נמצא בדירה עם שניים\שלושה מחשבים. 2 לפטופים, 1 נייח שכנראה יחובר לראוטר. בין המחשבים מפרידים 3 קירות אחד ברזל מזוין (ממד) עד היום עבדתי עם שני ראוטרים של 3com 3crwer100-75. אבל הם התחילו לעשות צרות, נותנים פחות מהירות, בעיות קישוריות. חיבור של ראוטר אחד בממד נותן בחדר שלי קליטה נמוכה, ניתן להתחבר רק בלי הצפנה. הבנתי שיש תקן N שמגדיל טווח קליטה, שני הלפטופים תומכים. איזה ראוטר לבחור? אני מחפש משהו אמין! דגש על אמין, ובמחיר עדיף לא בשמיים. משהו שנותן יחס תועלת מול מחיר טוב. תודה רבה יבגני
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נתב Linksys WRTGL עם DD-WRT יש לי מחשב שאין לו כרטיס רשת, ואני מחפש אחד כזה. ממה שראיתי הכרטיסים של לינקסיס יקרים משמעותית מהשאר, השאלה היא האם הם יעבדו היטב? אם כן יש לכם המלצה לכרטיס כלשהו? שוב, התקן הוא G תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי ראוטר DLINK 524. כמו כן, אני משתמש באינטרנט בכבלים עם מודם של תומפסון. אני מחבר את המודם והראטור בעזרת כבל, ואז על המודם אמורה להידלק נורית של WAN. היא לא נדלקת. האם צריך לעשות איזו שהיא פעולה? הכבל דפוק? אני יודע שזו שאלה ממש מפגרת, אבל זה ממש מוזר
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
טוב הכותרת אולי קצת מטעה, ערכתי סקר שוק רחב השבוע בין שלושת השחקניות שנשארו במשחק: בזק-בינלאומי(014), ברק-נטויזיון(013), קוי זהב(012). השבוע תמה לה שנה של התחיבות ל 014 במהירות 1.5M/150K וכדי לחגוג את האירוע החלטתי להיות מחובר לכל שלושת החברות במשך שבוע שלם במקום לנבור בפורומים מלאי שמועות ישנות ומטעות כדי להחליט מה לעשות הלאה. המבחן בא להשוות את שלושת האספקטים: איכות קו (ping), מחיר ושירות לקוחות. 1) זמני תגובה בשביל מבחן זמני התגובה(PING) ערכתי השווה על 23 סרברים בעולם (יפן, אירלנד, אנגליה, ספרד, הולנד, אילינוי, הרבה מדינות בחוף המזרחי ועוד 10 מדינות ) ניסיתי לפזר כמה שאפשר... הייתי מופתע כלקוח של 014 שמזה 4 שנים החברה שמחזיקה את פלח השוק הגדול ביותר הגיעה למקום הא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מודם ECI פוקוס אני צריך לפתוח את הפורטים שאימיול משתמש בהם, שתי פורטים אם ישנה איזה הודעה שאוכל להעזר בה אנא הפנו אותי אליה אני יודע כיצד להגיע לעמוד של הפתיחת פורטים, אבל אני לא יודע מה צריך להגדיר שם, יש שם הרבה אפשרויות נוספות חוץ מהפורטים --- צירפתי תמונה של העמוד שלדעתי זה העמוד של פתיחת הפורטים אני פשוט לא מצליח להגדיר את הפורטים למשל התוכנה overnet טוענת שיש לי פייר וואל שחוסם אותה או משהו
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי את הראוטר המדובר, יש לי בעייה קודם כל שהוא לא נכנס לתפריט בעברית של בזק משום מה נתקע שם והיא אפשר לגשת לאף תפריט, ואפילו נציג בתמיכה של הרשתות של בזק שראה את זה לא אמר משהו חריג על זה או איך לפתור את זה כנראה שזו תקלה נפוצה. הייתי מנל את הפורטים שברצוני לפתוח על ידי הממשק הזה אבל כעת אי אפשר להכנס אליו ואני נכנס לממשק ב10.0.0.38 כשדיברתי עם נציג בתמיכה של בזק הוא אמר שיש אפשרות לפתוח את כל הפורטים וסימנו אותה אז. אך כעת הרבה מהתוכניות שלי חסומות ואני לא זוכר איזו אופצייה זו הייתה ואין להם היום תמיכה מה האופצייה לפתוח את כל הפורטים בממשק? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות ההגדרות של ההפניות פורטים שהגדרתי בהוטבוקס הפסיקו לעבוד משום מה, השינוי היחיד ששמתי לב שבוצע ברשת הוא שקיבלתי כתובות IP חדשות (בחלק מהאתרים קידומת 77.137 ובחלק 37.142). בנוסף ראיתי שקיבלתי גם כתובת IPv6 (אבל לא נראה לי שהעניין הזה קשור). לפני השינוי כתובת ה-IP שהייתה לי במשך קרוב לשנה התחילה ב-5.29 (מבדיקה בכל האתרים). מבדיקה באינטרנט מצאתי שהבעיה נגרמת משימוש של הוטנט ב-Double NAT. יש דרך לעקוף את השטות הזו שהוטנט עושים? כרגע אני לא ממש מתפתה לעזוב אותם, אבל מעצבן שמגבילים אותך בצורה כזו מכוערת. אם באמת אין ברירה, אשמח להמלצות לספק 200Mb על תשתית הוט במחיר סביר (ובלי לקחת פרוטקשן על כתובת IP משלי)
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחברתי לטלפון של 012 ובנוסף לראטר חיברו עלו מודם ועוד מחשיר קטן כזה שיוצא ממנו קו טלפון עכשו מאז הרגשתי הבדל משמעותי במהירות דיברתי איתם על ניתוק הקו והתקשר אלי נציג מהתמיכה שלהם שאמר שהוא שינה כמה דברים ועכשו באמת רואים שהמהירות השתפרה לטובה עכשו רציתי לדעת אם הקו טלפון שלהם מאט את האנטרנט בצורה משמעותית ושזה לא יחזור לי אחרי כמה ימים..למה הנציג אמר שאני לא אמור להרגיש את ההבדל נ.ב אני מחובר על 5mb
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר דרך HOT ויש לי את המודם terayon tj715 וקניתי ראוטר של d-link di 604 אני רוצה לעשות רשת אם הראוטר כמובן אבל חיברתי הכל ואני לא מצליח גם דרך האשף של xp אז איך עושים רשת ?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן יש לי מצלמת ezviz c8pf וברצוני לחבר אותה למחשב והשתמש בתוכנת מצלמות פרטית ולא בשל החברה יש דרך לעשות זאת ? אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מחובר דרך הוט ו 013 חיבור 200 מגה . למשל אתר www.orange.co.il לא עובד אם אני מפעיל חייגן ומתחבר ל 014 הכל עובד תקין. בנוסף מורגשת איטיות בעוד אתרים, לעיתים יש מעין ניתוקים קטנים שפוגעים בעליית האתרים, ערכתי בדיקת תשתית והכל תקין. ראיתי עוד דיווחים בנושא: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=177435520
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי עכשיו מבזק ראוטר של 600EW הוא מתחבר לי למחשב הראשי עם כבל רשת עשיתי wizard והאינטרנט עובד בסדר גמור במחשב הזה. במחשב השני יש מתאם USB שהתקנתי והוא אומר שם שהוא מוצא את הרשת אבל מצד שני אין אינטרנט שאלה נוספת, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול. הפורטים באימיול הם tcp 4400 ו-udp7700 הלכתי ל-port forwarding, הלכתי שם ל-user, לחצתי על add, הכנסתי לו שם את הפורטים הדרושים, לחצתי על apply, חזרתי אחורה והוספתי את אימיול לרשימה ושוב לחצתי apply ובסוף על save setting והאימיול בשלו, לא רוצה בכלל להתחבר למרות שיש גלישה רגילה באינטרנט
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי איפה לשים בדיוק את הנושא, אבל בגלל שזה קשור לרשת האינטרנט, אז כאן. בקיצור אני משחק במשחק Flight Simulator 2004 באינטרנט, על שרת(vfs). השרת vfs מוחזק באחת מהחוות של ספקי האינטרנט, והוא שרת די חזק. והנה לבעיה שלי. כאשר אני מתחבר לשרת הזא, וטס עם עוד אנשים באינטרנט, אז לעיתים קרובות, או יותר נכון בקביעות של כמה דקות, השרת מתנתק לי, וגם מה שמוזר הוא שכל האינטרנט קורס לכמה שניות, וחוזר אוטומטי. מה שיותר מוזר הוא שכשאני בחנייה כולשהי עם המטוס שלי, השרת באופן מוחלט לא מתנתק לי, אפילו אם אני חונה ולא זז לכמה שעות. ורק מתי שאני עולה לאוויר, השרת מתנתק לי בקביעות של כמה דקות , וכל האינטרנט קורס לשניה, עם זה הסקייפ שמתנתק, המסנגר, הטיימ ספיק, בקיצור כל האינטרנט. ו…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אתמול חיברתי את המחשב השני שלי לאינטרנט בעזרת הראוטר RTA1025W. האינטרנט עובד כרגיל בינתיים והכל טוב, רק שבתוכנת השיתוף SababaDC אין אפשרות לבצע חיפוש. עשיתי את המדריך של Port Forwarding כאן: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dynalink/RTA1025W/SababaDC.htm וזה עדיין לא עובד. כשאני בודק את הפורטים זה רושם לי ERROR... מה כבר נשאר לעשות? עריכה: עכשיו רק המחשב שמחובר לראוטר על ידי כבל מצליח לחפש. כי רק בו ביצעתי את מה שרשום באתר. מה אני עושה עם המחשב השני? לעשות בו גם את אותו הדבר? לשנות פורטים במחשב השני? עריכה 2: מרוב השאלות ששאלתי (את עצמי כי אף אחד לא ענה), הצלחתי בסופו של דבר לפתור את זה, ככה שאפשר להגיד שהנושא באמת עזר במשהו. תודה ואפשר לנעול:]
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש משתמש בשרת פרוקסי כלשהו, עדיפות לשרת בחו"ל, אודה אם מישהו יוכל לעזור לי בנוגע לשרתים מומלצים, טווחי מחירים, הסוגים השונים של השרתים, מה מקבלים בכל חבילה וכל מה שקשור בנושא. בתודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
טוב לא ידעתי מה ליכתוב בכותרת סליחה תקשיבו המון פעמים יצא לי להוריד סתם נגיד משחק אני מוריד משחק הכול טוב ויפה המשחק מגיעה ל 99% פיתאום כתוב לי מתקשר מתקשר מתנתק שולח port וכו... [אני משתמש ב IDM] ההורדה פשוט תקועה על 99% פיתאום לא יורד כלוםםם מידי פעם רואים שיורד 100 בתים ואז שוב חוזר ל 0 ולא יורד .... לפעמים זה לא קורא לי ב 99% לפעמים זה קורא על ההתחלה זה כותב לי כול מיני דברים שולח פקודת פורט ודברים כאלה מקבל נתונים ועוד..... הבעיה לא ב IDM וזה בדווקקק אזז עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
נאמר לי שהייבוא של הדגם Linksys WRT54GL מופסק נכון לעכשיו. יכול להיות שלא הבנתי נכון ומדובר על כל משפחת G, ולא רק על ה GL הנ"ל. האם יש אלטרנטיבה מומלצת לנתב אחר (מכל חברה שהיא) שלא ממשפחת ...Linksys WRT54G הזו? חשובה לי קליטה טובה, מיועד לרשת ביתית אלחוטית של מחשבים מרוחקים למדי. תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש בפורום ויש לי כמה שאלות שאשמח לעזרתכם . מישהו גנב את הכבלים של בזק והשאיר אותנו בלי קו טלפון ואינטרנט עד 21 לנובמבר בינתיים אני רוצה אלטרנטיבה אחרת להעביר את החודש עד שיפתרו את הבעייה! יש לי מחשב נייד שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני גולש באינטרנט ( אומנם איטי קצת אבל גולש) דרך רשתות שונות שהמחשב קולט ! הבעייה שלי היא שיש לי רסיבר שמתחבר לאינטרנט (באמצעות כבל רשת לנתב) וכך פותח את כל הערוצים המקודדים ! האם יש כרטיס רשת אלחוטי שבאותה עת משמש גם כנתב כך שאני יכול לחבר את הרסיבר לרשתות שהנתב(כרטיס רשת) קולט ! מישהו הזכיר לי access point כך שהמכשיר יתחבר אלחוטית לרשת ( מהסביבה ואין לי שום מידע עליה) ואחר כך אני יכול לחבר את הרסיבר או סתם מחשב ל acces…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בבקשה עזרתכם, בקינפוג המודם הנ"ל לראוטר. בתודה מראש יונתן
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
פתחתי את הפורטים והכל טוב.. והתוכנה מאשרת אבל כשאני מבצע את הבדיקה באתר שלהם בסביבות ה20%-30% של הבדיקות יוצאות שהפורטים שלי סגורים וכתוצאה זה גם מופיע בד"כ באתרי טורנט.. ממה זה נובע? עומס רגעי בספקית? אתמול בערב זה הגיע למצב שכל בדיקה שעשיתי הראתה שהפורטים שלי לא תקינים.. אני ב014, לעוד מישהו מוכרת הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הנה מה שכתוב הערב ב-YNET . מסתבר שח"כ מיקי איתן מתנגד למחירים שהציגו ערוצי גנב והוא אומר בדיוק את מה שאני טענתי שהכבלים הודיעו לא פעם ולא פעמיים שהמחירים שלהם יביאו את האינטרנט לכל בית בישראל, האומנם ??
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שבמודם כבלים ניתן ליצור שיתוף באינטרנט בין 2 מחשבי ע"י חיבור של אחד מהם בUSB והשני דרך כרטיס הרשת. קיבלתי את המודם הבא http://www.thomson.net/EN/Home/MiniSites/BAP/Cable/ModelDetail.html?category=cab%20modems%20DOCSIS&model=TCM%20425 לפי המנואל, אפשר לחבר 2 מחשבים,רק לא מוסבר איך (מוצלב או רגיל, ובאיזה מחשב יהיה החייגן)
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, יש לי היום Dlink 2760U. אני רוצה להוסיף ראוטר שישמש כAP, או בWDS או קווי, איך שיתאפשר. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי חברה אני מעוניין בעזרה בחיבור של מודם של בזק מסוג 1320 ל accesses point של edimax תודה על העזרה המהירה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מומחה לבניית אתרים המטרה היא ליצור אתר שמכיל מידע לגבי מוצרים שאני מוכר כולל אפשרות לקנות דרך האתר בכרטיס אשראי (אתר מאובטח) וזהו בסך הכול... אתה מומחה לבניית אתרים ? אתה חושב שאתה יכול לעשות את זה? אתה מהמרכז? אתה מוכן להכנס לשותפות עם רווח כספי ? אם כן ואתה חושב שאתה מתאים צור קשר למה אתה מחכה!! הפלא שלי הוא 0546-490376 באייסיקיו 191781340 נתי...
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-