עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by abarbotel,

לפעמים לא עולים לי אתרים ומוצג סתם דף לבן ריק ולמטה רשום "הסתיים" יש איזשהי תכנה שיכולה לאתר ניתוקים כאלה וממה הם קרו?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by davidcohen,

שלום אנשים ! אני די מיואש ואני חייב את עזרתכם בנושא... ניסיתי כבר את כל המדריכים ולא מצאתי פתרון לבעיה. חיברתי בין 2 מחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב: המחשב הראשון- עם מערכת הפעלה win xp-64bit מחובר לאינטרנט באמצעות מודם ( tnn aztech dsl 600E אם זה חשוב...) המחשב השני - פועל עם win 98 כשהתקנתי בהתחלה האינטרנט עבד בסדר, אבל אחרי שעשיתי RESTART האינטרנט הפסיק להתחבר במחשב השני. המחשב הראשון הפסיק לזהות את הכבל רשת שמחובר אליו...יש סימון של x אדום וכתוב "a network cable is unplugged" תודה לכל המשיבים.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  3. עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי יש את התוכנת שיתוף sababa dc שעובדת על שרתי dc++ .. יש מצב שהם עשו חיפוש לתוכנה נטלימיטר ואם מוצאים אותה פעילה ברקע אז זה פשוט תוקע אותה ואת התוכנת הורדות? מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לעקוף אם אפשר? תודה..

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by rander1,

היי לכולם אני בשלב שיפוץ לפני כניסה לבית חדש. בנוסף לנוקדת רשת הפרוסות בבית ובכל חדר מעוניין לרשת אינטרנט יציבה בכל פינה בבית. 150 מטר מפלס 1. להבנתי אני צריך 3 יחידות איזור 1: סלון,פינת אוכל,מטבח מפרסת שמש. איזור 2: 5 חדרי ילדים איזור 3: ממד אשמח ממש להכוונה והמלצה למוצר איכותי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. במידה ויש לי אינטרנט מהיר 1.5 mb יש לי שנים מחשבים 2 כ.רשת מודם ונתב ואני מחבר את המחשבים דרך כ. רשת סטנדרטיים מה המהירות שתיהיה בהעברת התנתונים בין 2 המחשבים ??? 2. האם מהירות הגלישה תרד משמעותית כאשר שני המחשבים גולשים באינטרנט ומורדים קבצים או שהנתב "מתקן" את זה תודה

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by sharon515,

יש לי מודם usb של בזק ורציתי להחליף אותו למודם רשת שיתחבר לראוטר של 3COM איזה מודם רשת לבקש מבזק ? או שזה לא משנה ? תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. Started by horacio,

בבקשה אפשר עזרה? יש לי מודם של MOTOROLA SB 4200 אני מחובר דרך הכבלים,דרך USB יש לי מחשב שני בחדר אחר אם כרטיס רשתףאפשר לחבר אותם ביחד? יש במודם עוד יציאה לכבל רשת אפשר דרכו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by idan_m76,

שלום. נתקלתי בבעיה של ניתוק שרת מארה"ב. אני עובד עם תוכנת מסחר מניות (CLIENT) המכילה בעיקר גרפים המתעדכנים משרת בארה"ב (QUOTE SERVER). לאחר מספר דקות השרת מתנתק (QUOTE SERVER DISCONNECT). הפעלתי SNIFFER על כרטיס הרשת במחשב וראיתי כי השרת שולח TCP RESET ומנתק את ה CONNECTION. במשך כל זמן הבדיקה היה PING בין המחשב (CLIENT) לשרת. השינוי לרעה החל כאשר הוספתי עוד גרפים ל -CLIENT (כלומר = עוד DATA). כאשר אני עובד ללא הגרפים הנוספים - השרת אינו מתנתק. האם יתכן שספק האינטרנט מנתק אותי מהשרת בארה"ב כאשר ה-DATA ב -CONNECTION עובר סף מסוים? איך אני יכול לבדוק זאת ? פרטים: תשתית: כבלים 1.5M ספק: 013 מחשב(WIN XP) מחובר דרך ROUTER XP FIREWALL : DISABLED ROUTER FIREWALL : DISABLED תודה.…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by itaysp,

שלום, היום מצאתי זמן להגדיר את הרשת האלחוטית. יש לי מודם 270PR של BFOCUS שהיה עד עכשיו מוגדר כראוטר ושיחזרתי את ההגדרות ברירת מחדל ועכשיו הוא רק מודם. הליקסיס מחייג אליו כל הזמן ומתחבר לאינטרנט.. לפעמים הוא מתנתק.. אני לא ידוע למה זה. אני רוצה לאבטח את הרשת.. הלכתי לאבטחה בלינקסיס והיו כמה הצפנות. עכשיו זה מוגדר על WPA ו AES.. בחרתי קוד והכל עובד עם המחשב נייד.. עם הפאלם לא כל כך אבל לא הספקתי להתעסק עם זה לעומק. יש דרך יותר טובה לאבטח את הרשת? איך אני יכול לפתוח פורטים? עשיתי עכשיו פשוט העברת פורטים לפורטים ששאני רוצה למחשב שלי ברשת. ו.. איזה גירסת תוכנה אני יכול להוריד שבה יהיו לי עוד הגדרות מתקדמות ואפשרות לשלוט על הסיגנל? אני קצת רוצה להגביר אותו בגלל שיש לי בקצה של ה…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  10. כל פעם שאני נכנס לתוכנת שיתוף קבצים (אימיול , אימיש וכו...) האינטרנט שלי מתנתק אחרי 5 דקות וגם אם המחשב נתקע לשנייה אז האינטרנט מתנתק לי תעזרו לי בבקשה

11. Started by The Prophet,

אהלן, קיימים אצלי שני מחשבים בבית. המחשב הראשון מחובר דרך כבל USB. והשני מחובר דרך כרטיס רשת. המחשב שמחובר דרך כרטיס רשת לא נכנס לאינטרנט. החלפתי,3 כרטיסי רשת - לא עזר. העברתי את המודם לחדר השני (שמחובר דרך כרטיס רשת) - לא עזר. החלפתי,את החריצים שבהם יושב הכרטיס רשת - לא עזר. התקשרתי לספקתי האינרטרנט שלי - הם לא עזרו לי בגרוש. התקנתי דרייברים - לא עזר. אני חייב להזכיר שהמחשב עובד דרך USB. יש לכם רעיונות נוספים כדי שהמחשב שמחובר דרך כרטיס רשת יעבוד? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  12. זה משפיע גם על תוכנות וגם על משחקי רשת,הeMule שלי מקבל פינגים של 10000-50000 שאני לא חושב שזה נורמלי,World of warcraft מתנתק לי תמיד ויש לו פינגים גבוהים מאוד,נכון שיש הרבה מאוד אנשים מחוברים לשרת,אבל זה בא בצורה מוגזמת מאוד,עשיתי סריקה בad aware וerror doctor וגם ניקיתי קוקיס הכול,אני בספק נטויז'ן אבל אני לא חושב שהם עד כדי כך גרועים... בבקשה תעזרו לי אני נואש,תודה.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by SpiderMan11,

שלום עברתי מהכבלים+012 לבזק ו014 והשתמשתי ביוזר של חבר, אני מחובר דרך ראוטר של סימנס והמהירות העלאה בביטורנט ממש ירדה מתוך 370 ליצרים אני מעלה רק ל 5 השאר לא מצליחים להתחבר אליי הם מתחברים ומתנתקים כל הזמן... זה לא בעיית פיירול או חסימה בראוטר פתחתי פורטים ובדקתי והם פתוחים. אני מאוכזב קשות מהתשתית של בזק אני חושב שמחר אני מתנתק מהם וחוזר לכבלים... יש למישהו רעיונות, הצעות ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by x-factor,

שלום רב לכם. עוד מעט אני קונה מחשב חדש.עכשיו העניין הוא שיש לי במחשב הנוכחי מוזיקה ותמונות אשר הייתי להעביר למחשב החדש,הבעיה שאני לא רוצה לצרוב כח כך הרבה דיסקים.השאלה שלי האם יש דרך לחבר 2 מחשבים ישירות או בדרך פשוטה כלשהי,כדי שאוכל להעביר מידע ממחשב אחד לשני(אנ יודע שאפשר לשים הארד דיסק ובלאגנים,אני מקווה שיש שיטה יותר פשוטה ) ... תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by nahash18,

טוב אז ככה אני מנסה כבר מלא סמן להגדיר תרשת שלי ולא מצליח אז החלטתי לפנות אליכם. יש לי מחשב אחד עם XP שאליו מחובר מודם כבלים (האינטרנט עובד במחשב הזה בלי בעיות) יש לי מחשב שני עם 98 שני המחשבים מחוברים להאב. אני צריך הסבר / מדריך איך לסדר את הרשת ואני רוצה גם לשתף את האינטרנט וגם את הקבצים. היה פה אחד שהסביר לעשות רשת אבל הוא לא הסביר על שיתוף האינטרנט עשיתי מה שהוא הסביר והרשת לא עובדת וגם שיתוף האינטרנט במחשב עם ה 98 לא עובד בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי מה אני צריך לעשות, תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. אז ככה, התקנתי את הרשת והכל. זאת פעם ראשונה שאני בכלל מתעסק ברשתות (לידע כללי). העניין הוא כזה, במחשב ה"ראשי" יש לי חיבור לאינטרנט מהיר בעזרת מודם שהוא יכול להתחבר גם דרך USB וגם דרך כרטיס רשת. עד שהתקנתי את הרשת השתמשתי בכרטיס רשת.. אבל כעת הכרטיס בשימוש לרשת. והעברתי את המודם ל USB. המצב כרגע הוא שיש לי ב Network Connection שני חיבורים Network Connection and Internet Connection וחיבור וירטואלי אחד שהוא החיבור לנטוויזן כמובן. אם אני מנסה להתחבר בזמן שהחיבור רשת פעיל, משמש ENABLE אז אני לא מצליח להתחבר. זה כאילו הוא מנסה להתחבר דרך החיבור רשת. לעומת זאת אם אני מנטרל את החיבור רשת DISABLE או שפשוט המחשב השני כבוי אזי אני מצליח להתחבר לאינטרנט. אז המצב כרגע הוא שעל מנת להתח…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  17. טוב חברס, אני לא מבין בגרוש בעניין לכן אני צריך את עזרתכם יש לי שני מחשבים אחד ישן אחד חדש. אני רוצה לעשות בינהם רשת אלחוטית, המחשבים דיי רחוקים אחד מהשני. עכשיו, התקשרתי לנטוויז'ן, אמרו לי נתב של אדי מקס ב565 ש"ח, וכרטיס רשת אלחוטי ב180. אין לי מושג מה העלויות של הדברים האלו, אבל לפי מה שאני מכיר את נטוויז'ן הם לא הכי זולים. אז בקיצור. איזה נתב ואיזה כרטיס רשת מומלצים בתקציב הזה. תודה !!! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by Tabasco,

אני צריך עזרה בבחירה בין השניים, אני לא מבין בזה וקיבלתי הצעות מכמה אנשים שסיבכו אותי כי לכל אחד דעה שונה. כל מקרה בהתחלה המליצו לי על כבל (עולה איזה 20-40 שקל, זה תלוי באורך), נאמר לי שצריך פשוט לחבר אותו בין שני המחשבים ולקבוע משהו בהגדרות רשת. לאחר מכן מישהו אחר נשאל ואמר שעדיף ראוטר, ואז חברים שלי אמרו לי שראוטר מאט את המחשב והורדות וכו' והמליצו לי על הכבל. ואז חבר אחר אמר שראוטר זה בסדר. קיצר זה התבלגן. יכול להיות שאני בכלל לא מבין את המושגים עצמם ולכן יש לי כזה בילבול אז אם מישהו מוכן לתת גם הסבר קצר זה יהיה מאוד נחמד וכמובן לעזור לי להחליט מה עדיף. תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  19. Started by J0n1,

יש לנו בכיתת מחשבים הרבה מחשבים מחוברים לרשת, לכל אחד יש שם (userxxx) רציתי לדעת אילו דברים נחמדים אפשר לעשות אחד לשני (לכבות אולי, להתחיל מחדש וכדומה.......) תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  20. אוקיי אז ככה האם יש אפשרות לנתק את האינטרנט ברגע שהראוטר "מרגיש" שאחד המחשבים מנותק ולצורך העניין - מחשב מסויים יש לי ראוטר WRT54GL תודה מראש

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by Skippy,

שלום לכולם, יש לי ראוטר של 3COM שמחובר אליו מחשב עם כבל ישיר, ושני מחשבים נוספים ברשת אלחוטית. שני המחשבים שמחוברים ברשת האלחוטית ממוקמים אחד ליד השני. אחד עובד כמו שצריך ב-high quality signal השני (שיושב לידו) סובל מניתוקים כרוניים (כל דקה בערך) ומראה שהוא ב-low quality signal. ניסיתי להחליף בין הכרטיסי רשת בין שני המחשבים ועדיין יש את אותה בעיה באותו מחשב, מה שאומר שהכרטיסים בסדר גמור כנ"ל הראוטר.. התקנתי את הרשת בצורה הבאה: התקנתי את הדרייברים לשני הכרטיסי רשת, נתתי להם את הdefault gateway של הראוטר, נתתי להם אייפי שונה בקלאס של הראוטר. יש רשת, יש אינטרנט, יש פינגים (כל עוד המחשב הבעייתי מחובר) בנוסף יש בשניהם נורטון אנטיוירוס 2006 מעודכן. יש למישהו מושג מה גורם לקליטה…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  22. שלום לכולם..! רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שמבין או אפילו היה לו ומכיר את כל הנושא של אתרים כגון: RapidShare, MegaUpload וכו' ומבין עניין ויכול לפרט לי ברמה האישית כמובן..., מה אני אצתרך לפניי הקמת אתר כמו זה...?, אם אצתרך ידע נדרש מסויים בכל מיני תחומים למיניהם..?, מה עלות אחזקה של אתר בסדר גודל כזה..? מה הכדאיות..? ומהם סיכויי הצלחה לאתר כזה..? עכשיו כמובן שאצתרך תשובות שיהיו הרבה יותר מתשובות שטחיות כי כמובן שכבר חפרתי בנושא הזה ובדקתי ועמקתי מאוד פשוט אני מחפש חידושים לדברים שלא ידעתי ואשמח לשמוע דעות מקצועיות! בנושא...

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  23. Started by D-Viper,

אין לי שום ידע בנושא כרטיסי רשת ובנושא חיבור רשתות בין מחשבים. אז השאלה שלי היא: האם ייתכן שבמחשב שאני משתמש בו אין כרטיס רשת?? כי אין לי מושג איפה יש חיבור לכבל רשת אצלי במחשב, ואין לי מושג איפה כרטיס הרשת אמור להיות. ערכתי חיפוש בפורום, ורק מצאתי מידע על איך לחבר את הכבל, ואין לי מושג לאיפה לחבר אבל ??? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.