רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה עברתי מהכבלים 750K ל ADSEL 1.5MB ואותו ספק, בזק בינלאומי. אבל הופתעתי לרעה. במקום לקבל מהירות יותר גדולה בטעינת אתרים אני מקבל מהירות מאד נמוכה. אפשר להשוות את זה ל 56K אולי קצת יותר :s05: הורדתי את הקובץ הדגמת מהירות מהאתר שלהם וכמובן שהורדתי אותו על שיא המהירות כי אני נמצא ברשת עם בזק בינלאומי, ככה הבנתי לפחות. בכל המחשבים בבית (4 מחשבים) מורגשת האיטיות הרבה הזאת. גם בהורדת קבצים האינטרנט לא כזה מהיר, הוא שווה למהירות שהייתה לי עם הכבלים ואפילו פחות. המודם הוא B-Focus router 312+ והוא מחובר לסויטצ' שלשם מחובר המחשב שלי ועוד מחשב, והוא מחובר גם להאב בצד השני של הבית ששם ישנם עוד 2 מחשבים. כיצב ניתן לפתור את הבעיה? אם אני אתקשר לבזק או שאני צריך בכלל…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הי, אז ככה, יש אצלי שלושה מחשבים שמחוברים דרך סוויצ' (או האב, אני לא יודעת) למודם אלקטל Speed Touch פרוץ. מחשב אחד הוא פיסי עם מערכת הפעלה XP Pro ושניים הם מקים עם מערכת הפעלה 10. כולם גולשים באינטרנט ללא בעייה. אני גם יכולה לגשת מהמקים לפיסי בפרוטוקול smb, גם כן ללא בעייה. עד לא מזמן יכולתי לגשת מהפיסי אל שני המקים גם ללא בעייה. עכשיו אני לא מצליחה להכנס למחשב אחד שבו מוגדר Automatic DHCP (מק), כל פעם נתקע לי החלון של ה-Network Places עד שאני צריכה להעיף אותו בכוח. ניסיתי בעזרת Search For Computer (קליק ימני על ה"שכונה") והוא מוצא את המחשב לפי הכתובות שאני נותנת אבל לא נותן לי להכנס, הוא אומר שאין לי הרשאות ואפילו לא מבקש סיסמה. יש לכם רעיונות איך אפשר לארגן את העניין?…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר מרחוק לרשת שלי בבית(שהיא מאחורי פיירוול) באמצעות TERMINAL SERVICES איזה פורטים אני צריך לפתוח?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לחי שאלה שנראה לי שהיא מתאימה לפורום הזה: גיליתי במחשב שיש לי Key-logger ואני לא יודע ממתי... אז אם ננגיד אני מקיש את הפרטים שלי באתר של בנק הפועלים[שיש את הסימן שזה אתר מאובטח] אז בכל זאת הפרטים מופיעים ב key-logger? והאם פיירוול יכול לחסום את העברה של פרטי ה key-logger לצד שני? תודה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
תהיתי האם תוכלו להדריך אותי בהגדרת התוכנה להגבלת רוחב הפס? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי את הרשת והכל. זאת פעם ראשונה שאני בכלל מתעסק ברשתות (לידע כללי). העניין הוא כזה, במחשב ה"ראשי" יש לי חיבור לאינטרנט מהיר בעזרת מודם שהוא יכול להתחבר גם דרך USB וגם דרך כרטיס רשת. עד שהתקנתי את הרשת השתמשתי בכרטיס רשת.. אבל כעת הכרטיס בשימוש לרשת. והעברתי את המודם ל USB. המצב כרגע הוא שיש לי ב Network Connection שני חיבורים Network Connection and Internet Connection וחיבור וירטואלי אחד שהוא החיבור לנטוויזן כמובן. אם אני מנסה להתחבר בזמן שהחיבור רשת פעיל, משמש ENABLE אז אני לא מצליח להתחבר. זה כאילו הוא מנסה להתחבר דרך החיבור רשת. לעומת זאת אם אני מנטרל את החיבור רשת DISABLE או שפשוט המחשב השני כבוי אזי אני מצליח להתחבר לאינטרנט. אז המצב כרגע הוא שעל מנת להתח…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי. יש לי רשת בבית (עם מודם לחוד וראוטר לחוד), ולפני כחודש שידרגתי דרך 012 את המהירות מ-2.5 מגה ל-5 דרך המבצע המדובר שלהם. כאשר הייתה לי 2.5 מגה מהירות, בגלל הרשת, הייתי נכנס להגדרות של הראוטר ועושה וי על "Enable DMZ" (ראו תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=gt2z5ezgtooc.jpg) בשביל שני דברים: 1) כדי לארח במשחקי רשת. 2) כדי להוריד על המהירות המקסימלית שלי מטורנטים (תמונה מ-BitComet: http://www.siz.co.il/my.php?i=mlyrlj2wkjmm.jpg ) כאשר כרגע כפי שאתם רואים רשום "blocked" (ואחריו הIP שלי), וכשהכל היה תקין הנורה הייתה נהפכת לירוקה והיה רשום "WAN". כאשר הייתי מסמן וי על "Enable DMZ" כשהיה לי 2.5 מגה, זה היה באמת עושה את זה. מהרגע ששידרגתי ל-5 מגה, אני מסמן וי על "Enable DMZ…
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי 1.5 מגה והספקית שלי היא אינטרנט זהב\012 (הם התחברו לא ? ) בכל אופן מאז החיבור האינטרנט שלי לא כבימיו הטובים ואני רוצה בהזדמנות זו להחליף גם ספקית לאחרת עם 4-5 מגה. אני כיום על תשתית בזק (אני מבין שגם צריך לשדרג אצלם חבילה לחיבור של 4-5 מגה בהתאם להחלטתי נכון? ) לאיזו ספקית אתם ממליצים להתחבר לשימוש בעיקר של הורדות מטורנטים\אימיול לפעמים ללא LOW ID ושטויות ,משחקי רשת וכו.. תודה רבה וצום קל (למי בכל זאת צם) .
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית בבית ואני מחובר לה עם כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX.(אם זה חשוב אז אני יושב בממ"ד עם כבל מעריך של 6 מטר, ככה שהכרטיס מחוץ לממ"ד ותלוי על הקיר והראוטר למעלה) וכן אחרי חמש מטר יש לי מן "מגבר" כזה לUSB עכשיו לאחרונה שמתי לב, שהעוצמת קליטה היא LOW ותמיד הקליטה הייתה על VERY HIGH רציתי לשאול למה זה? דרייברים לא טובים? כרטיס רשת נדפק? ועוד שאלה, יש לי עכשיו כרטיס רשת מהפשוטים האלה של EDIMAX, ויש לי עוד כרטיס edimax mimo הוא מקולקל אבל הוא במסגרת האחריות, רציתי לשאול האם שווה לחבר אותו מאשר לחבר את הכרטיס הפשוט? מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403087 לא מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473767 תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי אאוטלוק של אופיס 2003. באאוטלוק אקספרס מוגדרים לי מספר חשבונות אימייל, אשר מתארחים אצל שרתי Godaddy באאוטלוק אקספרס אין כל בעיה, אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותם באאוטלוק, אני מקבל שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים בבית לי לאחותי ולהורים שלי רציתי לדעת אם אני נכנס לתיקיות המשותפות שלהם אם הם יודעים איך אני מסתיר את המחשב שלי בNETWORKS אצלם במחשב? תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיוטתי כבל cat7 באורך 20 מא לנקודה בבית לצורך psp הכבל חווט לפי תקן 568b. בדיקת מהירות שאני עושה לאחר התקנה מראה לי ירידה משמעותית במהירות 100-200 בעוד שבחיבור ישיר לרואטר אם כבל קצר אני מקבל 700 האינטרנט שלי הוא במהירות 1000/100 מישהוא יכול לתת לי הסבר מדוע זה ככה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים בבית, שתיהם קולטים אחד את השני. במחשב שלי אני יכול לראות את הקבצים של המחשב השני שהוא משתף אבל הוא לא יכול לראות את הקבצים שאני משתף. הוא אומר שיש בעיה בהרשאות. שתי המחשבים על מצב אדמיניסטור וניסיתי מלא דברים ושום דבר לא מצליח. את המדפסת איכשהו הצלחתי להתקין עם הדיסק והצלחתי לשתף בין שתי המחשבים אבל הדרך היחידה שהצלחתי לקמבן להעברת קבצים זה להעביר להארד דיסק של המחשב השני, ואם אני רוצה להעביר קבצים גדולים זה יכול לקחת זמן.. מה עוד אני יכול לעשות כדי שאני יוכל לשתף קבצים דרך ה"שיתוף" במאפיינים של קבצים..?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כשאני מגדיר סוג של אבטחה ב-SECURITY MODE יש לי כמה אופציות : WPA PERSONAL WPA ENTEPRISE WPA2 PERSONAL WPA2 ENTEPRISE RADIUS WEP מי מהם עדיף וחזק יותר ? אה ועוד משהו: יש לי גם משהו שנקרא Group Key Renewal וזה ההסבר שלו: Group Key Renewal Enter a Group Key Renewal period, which instructs the Router how often it should change the encryption keys. The default Group Key Renewal period is 3600 seconds. האם עדיף לתת מספ' קטן יותר ואם כן מה המינימלי או מה כדאי ?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם האם למישהו יש ניסיון עם הראוטר? הוא 500 ש"ח + כרטיס Mimo. תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי רוצה לקנות ראוטר אלחוטי , והתקציב הוא עד 250 ש"ח יש לכם ראוטר כלשהו להמליץ לי עליו ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר+מודם ADSL של LEVEL 1 ראוטר זה מתקשר עם שני מחשבים אחרים בעלי כרטיסי רשת אלחוטיים גם ה xbox 360 מחובר לראוטר בצורה אלחוטית וכולם נהנים עד ש... יש שיחת טלפון ומישהו עונה בטלפון האלחוטי ומתנתק החיבור האלחוטי וכל המחשבים בבית חוץ מהמחשב שמחובר בכבל לראוטר מתנתקים מהאינטרנט...(כולל ה360) מה לעשות? להחליף טלפון? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, קניתי את הראוטר ולאחר הדרכה מהאתר של פיקוק http://www.pikok.co.il/word/080704e.pdf קודם כל אני לא מבין למה צריך את עדכון החומרה לגרסא חדשה יותר..? אם מישהו יוכל להסביר ושנית, אחרי כל ההגדרות לפי האתר, המודם לא מתחבר... הכבלים מחוברים כמו שצריך...ואפילו שיניתי את הספק שם מ LLNZAHAV ל 015 כמו שצריך... מישהו יכול לחשוב על עוד רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להזמין מחשב נייד ונתב ליקסיס WRT54GL. היות ומהירות הגלישה שלי היא לא משהו (1.5 אבל לפעמים קמת איטי), רציתי לדעת אם גלישה דרך מודם מחובר לנתב יאט עוד את המהירות, לפי נסיונכם? כמה שאלות לגבי קביעת IP סטאטי ופיירוול דרך נתב: במידה ואני קובע IP סטאטי צריך לשים את הנתב על DHCP DISABLED לא? לגבי הפיירוול, מוטב להפעיל את זה של הנתב (אבל אפליקציות מסוימות דורשות לבטל את BLOCK ANONYMOUS REQUESTS וכו'...?) או אפשר להסתפק באחד שמותקן על המחשבים, או שניהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום D: 1. יש לי בעיה קשה עם משחקים.. אני "גיימר" MMORPG ובהרבה מהמשחקים שברשת, אינם מתחברים או שעובדים בצורה קשה עם לאגים.. קניתי מחשב חדש לפני חצי שנה ואני רוצה לנצל אותו אבל מאוד קשה לי עם הבעיה זאת.. 2. ובנוגע להורדות אטיות אני משתמש בTL, זה לא עובר את ה90 KB/S, פעם זה היה עושה אפילו 200 KB/S. 3. הדפדוף באינטרנט לוקח שתי שניות אני משתמש בFF. 4. ועוד משהו אשמח אם תתטפלו בזה: יש לי ראוטר של חברת AIR LIVE דגם הראוטאר WT-2000R לא נכנס לאתר שלו שזה האייפי: 192.168.1.254 בשביל להיכנס צריך לכתוב: admin וססמא: airlive פשוט לא נכנס.. =| מה אני צריך לעשות? הפרטים שלי: 1.5 MB רשת אל חוטית אבל המחשב שממנו אני מדבר והוא החדש שקניתי וממנו אני מנסה לשחק הוא המאסטר [אליו מחובר הראוטר…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אז, לפני שאתם ממהרים לשלוח הודעת "חפש בפורום" או "portforward.com" וכו' - אני יודע איך לקדם פורטים ואכן עשיתי זאת, הבדיקה של אימיול מראה שפורט הTCP שלי בסדר גמור (למרות שבאופן מיסתורי פורט הUDP לא מקבל אישור גם אחרי הפעלת DMZ בנתב וכיבוי כל הפיירוולים - אז אני פשוט מתעלם ממנו). מה שקורה הוא כך - אני מתחבר בערב, מקבל High ID והולך לישון שמח ומאושר, אבל כשאני קם בבוקר אני רואה שהחמור הארור קיבל איכשהו Low ID במהלך הלילה. אני משתמש בגרסה החדשה של הפרד (0.48a), ואני לא מצליח למצוא אופציה שתמנע מהתוכנה לקבל כך Low ID, או שלפחות תגרום לה להתנתק ולהתחבר חזרה כשזה קורה. יש מוד כלשהו שמאפשר פונקציונליות כזו? או שהבעיה נגרמת ע"י גורם שאני לא מודע אליו?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
התקשרו והציעו לי להעלות את המהירות ל-5 מגה בחינם פלוס ראוטר חינם של סימנס למשך שנתיים. ניסיתי לשאול אם אני מתחייב אליהם בזה שאני מסכים והתחמקה כשאמרה שאני מקבל את זה חינם לשנתיים. לא הסכמתי ואמרתי שאני אחשוב. האם גם לכם הציעו את ההצעה ובכלל מה אתם חושבים האם יש פה איזשהו מלכוד :s05:
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
עכשיו יש לי אנטרנט במהירות 1.5 מגה ורציתי לדעת אם שווה לי לשדרג ל2.5 מגה ב10-15 שקלים בחודש תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הכרטיסים: Intel® PRO/Wireless 4965AGN Intel® PRO/Wireless 3945AGN
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-