עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני צריך ראוטר וכרטיס רשת גיל אחד ואחד נייד מה עדיף כרטיס רשת לנייד או USB תעזרו לי למצוא משהו טוב כי אני לא מבין בזה

2. Started by bluz,

היי.. יש לי כמה בעיות ברשת האלחוטית שלנו בבית. אנחנו על ADSL (תשתית בזק אם זה משנה משהו) הממשק של הלוח ניהול הוא של "DSL" (מצורפת תמונה) הבעיות הם: 1. האחים שלי שורפים לי את המהירות (4 מחשבים כולל אני) ויש לי פינגים נוראיים בכל משחק רשת שקיים, יש דרך להגביל אותם? 2. במשחקים מבוססי IP הIP שמופיע לי הוא IP פנימי כמו 10.0.0.2 או משהו כזה, ואי אפשר להתחבר אליו.. 3. בפתיחת הפורטים, קורה דבר מעצבן: אני פותח את זה ל10.0.0.1, ואחרי ריסט הIP משתנה ואני צריך לפתוח ל10.0.0.2, 10.0.0.3 וכד'. 4. אני לא מוצא את אפשרות השמירה - אני שומר דרך הcmd עם התחברות (גיליתי שזה save, לצערי גם אין דרך להסתכל על הפונקציות דרך הCMD מה שבראוטר הקודם היה - אחרת הייתי פותח פורטים דרך הCMD). תודה לעוזרי…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. שלום רב, לפני מספר ימים קיבלתי את הנתב הנ"ל מחו"ל. הנתב הגיע עם גירסה 8.0. עשיתי עדכון Firmware ל-8.00.2. המודם שלי הוא מסוג אלקטל Speed Touch Home - המודם השחור עם ה-5 נורות. ספקית האינטרנט היא NetVision במידה וזה רלוונטי. אני סובל מניתוקים רבים, וחיבור לא יציב בכלל. מבחינת הגדרות, הגדרתי את ההגדרות הנ"ל: Internet IP Address: 1.0.0.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Gateway IP: 1.0.0.138 את ה-MTU שיניתי ל-Manual עם ערך של 1392 לפי המלצת נטוויז'ן. כמו שציינתי, אני סובל מבעיות ניתוקים רבות. האם מישהו התנסה עם השילוב הנ"ל? האם מישהו מכיר תשובה לבעייה? אולי הגדרתי משהו לא נכון. אשמח לעזרה כלשהי, ואם צריך לספק עוד מידע, רק תגדירו איזה מידע אתם צריכים. בתודה, יקיר.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by orior123,

לראוטר האלחוטי הזה כניסת USB למדפסת המדפסת הינה בראדר 440CN הכוללת סורק צילום ופאקס בנוסף להדפסה וכוללת חיבורים הן ל LAN והן ל USB אם אחבר ל LAN בראוטר - האם תתפקד כמדפסת משוטפת לכל המחשבים - האם גם הפונקציות האחרות יעבדו בשיתוף (פאקס וכד) האם יש הגיון לחבר גם ל LAN וגם ל USB בראוטר - או לחבר ל USB במחשב המחובר חוטית לראוטר האם יש לטעון את תוכנות המדפסת לכל המחשבים ברשת תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד חדש עם כרטיס רשת אלחטי מובנה אני רוצה להתחבר לאינטרנט עם הראוטר שלי לינקסיס WRT54G אבל הכרטיס רשת במחשב הנייד מופיע כלא מחובר. יש עליו איקס מה הסיבות לזה? להתקין מחדש את הדרייבר יכול לעזור?

6. Started by davidcohen,

שלום אנשים ! אני די מיואש ואני חייב את עזרתכם בנושא... ניסיתי כבר את כל המדריכים ולא מצאתי פתרון לבעיה. חיברתי בין 2 מחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב: המחשב הראשון- עם מערכת הפעלה win xp-64bit מחובר לאינטרנט באמצעות מודם ( tnn aztech dsl 600E אם זה חשוב...) המחשב השני - פועל עם win 98 כשהתקנתי בהתחלה האינטרנט עבד בסדר, אבל אחרי שעשיתי RESTART האינטרנט הפסיק להתחבר במחשב השני. המחשב הראשון הפסיק לזהות את הכבל רשת שמחובר אליו...יש סימון של x אדום וכתוב "a network cable is unplugged" תודה לכל המשיבים.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  7. חברה אני צריך את זה דחופ מאוד צריך מדריך/עזרה איך להגדיר את המדפסת כמדספת רשת שאני יוכל להדפיס ממחשבים אחרים

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by amitnaz,

כבר שבועיים יש לי בעיה במחשב נייד שכשאני מנסה להתחבר לרשת הביתית אז מופיע לי סימן שיש קליטה אבל המחשב לא נכנס לשום אתר. מה שמוזר הוא שלפעמים דווקא כן יש חיבור לאינטרנט ולפעמים לא. מה עושים? לא מזמן עשינו ריסטור למחשב למצב המקורי שלו וזה לא עזר.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי יש את התוכנת שיתוף sababa dc שעובדת על שרתי dc++ .. יש מצב שהם עשו חיפוש לתוכנה נטלימיטר ואם מוצאים אותה פעילה ברקע אז זה פשוט תוקע אותה ואת התוכנת הורדות? מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לעקוף אם אפשר? תודה..

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  10. שלום אני אני זקוק לראוטר ואני לא ממש התעסקתי בעבר עם ראוטרים כל כך אז אין לי המון ניסיון בכל מקרה ראיתי באופיס דיפו את הראוטר LEVEL ONE-VBR6001 ב 250 ש"ח והמליצו עליו. אני לא ממש מכיר את החברה אז אני לא יודע מה לחשוב כל כך על זה. אני יותר שמעתי על DLINK יש ראוטר מומלץ שלא יתנתק לי כל הזמן וכמו כן יוכל להשתמש בריבוי חיבורים דרך הורדה בביטורנט ואימיול? תודה מראש על ההמלצות

11. Started by sharon515,

יש לי מודם usb של בזק ורציתי להחליף אותו למודם רשת שיתחבר לראוטר של 3COM איזה מודם רשת לבקש מבזק ? או שזה לא משנה ? תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. שלום יש לי בעיה לפני חודשיים התקנו בביתנו רשת אלחוטית הROUTER הותקן על המחשב שלי,ומאז מס' תוכנות שפועלות על פורטים מסוימים פשוט לא יכולות לתפקד באינטרנט רציתי לדעת כיצד אני יכול להגדיר את הROUTER כדי לפתוח את אותם הפורטים? אודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. Started by xenocide,

אני מנסה להעלות תמונות לאיזה אתר ואני מקבל תמיד את השגיאה הזאת: אגב, זה מופיע גם כשאני מנסה לפתוח תמונות באתר. למישהו יש מושג?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  14. אז ככה יש לי wrt54g גירסא 4 מעודכנת צד שלישי הכל טוב ויפה ..מאז מתמיד אני בכלל עם dmz ופיירוול פנימי וקטן של sygate שמשרת אותי כבר המון זמן. בשבוע האחרון נתקלתי בבעיות כמו lowid קישוריות לביטוררנט מאוד מאוד נמוכה כ10 חיבורים גג!. ניסיתי את כל האפשרויות כמו ביטול טוטאלי של הפיירול במחשב אך זה לא עזר,אז פתחתי גם טווח פורטים בנתב וגם זה לא עזר, ביטלתי לחלוטין את הפיירוול של הרוטר לכל הרשת!! וגם זה לא עזר. ניתן להסיק מכך שההגבלה נמצאת אצלי במחשב אבל לא הצלחתי להבין מהיכן היא באה הפיירוול של הוינדוס כבוי לחלוטין,התחלתי לשחק ולבדוק אולי בחיבורי רשת ואז מצאתי את זה : אני רוצה לבטל את כל הסינון הזה של השירותים כדי שכל הפורטים יהיו פתוחים והסינון היחידי יהיה של הפיירוול במחש…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. שלום אני בכבלים + נטויזן ה- 858-91 לא הייה עולה לי אז עברתי ל- 554G72T כשאני מבטל את האלחוטי. אני עובד בסטטי ללא חיגן ה-554G72T מתנתק כל כמה שעות (הקודם הייה יציב ימים) ואני חייב חהגדירו דינמי כי הוא לא מקבל כתובת וזה לא ברור לי כתובת שלי הכנסתי XXX.XXX.XX.11 ומשני 255.255.255.224 כששרת ראשי XXXXXXXX1 אולם ב- 554 הוא לא הסכים וטען שזה לא חוקי (אבל זה חוקי ב-858)? האם יש בזה הגיון? אני רוצה לעבור לעבודה עם חיגן: מה עדיף PPTP או K2PT? יש הרבה דיעות ואני לא מבין את ההבדל. מה יותר אמין? מה יותר מהיר? לתשובתכם אודה, יהודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. היי, קניתי את הראוטר ולאחר הדרכה מהאתר של פיקוק http://www.pikok.co.il/word/080704e.pdf קודם כל אני לא מבין למה צריך את עדכון החומרה לגרסא חדשה יותר..? אם מישהו יוכל להסביר ושנית, אחרי כל ההגדרות לפי האתר, המודם לא מתחבר... הכבלים מחוברים כמו שצריך...ואפילו שיניתי את הספק שם מ LLNZAHAV ל 015 כמו שצריך... מישהו יכול לחשוב על עוד רעיונות?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  17. שמתי לב שאני בתוכנות שיתוף אני יכול להיות מחובר ל-3 אנשים ולהוריד על 200 ולעומת זאת להיות מחובר ל-150 אנשים ולהוריד על 100 ובכלל הכל מתחיל להיות איטי אז לפני שאני מחליף מודם רציתי לשאול מבין המודמים החינמיים שבזק מביאים איזה הכי כדאי לקחת מבחינת התמודדות עם חיבורים רבים ? חשבתי על ה- ECI B-Focus 270 וכרגע יש לי ALE 070 תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by AdiR^SiNaI,

HUB עובד על מהירות 10/10 וסויץ על 10/100 על כמה ראוטר עובד? ומזה משנה המהירות?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by Sepsis,

אהלן, על מנת לשלוח פקס באמצעות המחשב, האם יש צורך במודם Dialup? או שאפשר להשתמש גם במודם ADSL? תודה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  20. Started by EnerGy,

שלום, אני צריך נתב אלחוטי וקראתי פה ש3COM טובים. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWE554G72T האם הנתב הזה יעשה את העבודה כמו שצריך ?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  21. הי, אז ככה, יש אצלי שלושה מחשבים שמחוברים דרך סוויצ' (או האב, אני לא יודעת) למודם אלקטל Speed Touch פרוץ. מחשב אחד הוא פיסי עם מערכת הפעלה XP Pro ושניים הם מקים עם מערכת הפעלה 10. כולם גולשים באינטרנט ללא בעייה. אני גם יכולה לגשת מהמקים לפיסי בפרוטוקול smb, גם כן ללא בעייה. עד לא מזמן יכולתי לגשת מהפיסי אל שני המקים גם ללא בעייה. עכשיו אני לא מצליחה להכנס למחשב אחד שבו מוגדר Automatic DHCP (מק), כל פעם נתקע לי החלון של ה-Network Places עד שאני צריכה להעיף אותו בכוח. ניסיתי בעזרת Search For Computer (קליק ימני על ה"שכונה") והוא מוצא את המחשב לפי הכתובות שאני נותנת אבל לא נותן לי להכנס, הוא אומר שאין לי הרשאות ואפילו לא מבקש סיסמה. יש לכם רעיונות איך אפשר לארגן את העניין?…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by nahash18,

טוב אז ככה אני מנסה כבר מלא סמן להגדיר תרשת שלי ולא מצליח אז החלטתי לפנות אליכם. יש לי מחשב אחד עם XP שאליו מחובר מודם כבלים (האינטרנט עובד במחשב הזה בלי בעיות) יש לי מחשב שני עם 98 שני המחשבים מחוברים להאב. אני צריך הסבר / מדריך איך לסדר את הרשת ואני רוצה גם לשתף את האינטרנט וגם את הקבצים. היה פה אחד שהסביר לעשות רשת אבל הוא לא הסביר על שיתוף האינטרנט עשיתי מה שהוא הסביר והרשת לא עובדת וגם שיתוף האינטרנט במחשב עם ה 98 לא עובד בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי מה אני צריך לעשות, תודה.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  23. הייתי לקוח של בזק בתשתית וספק. אני יודע שעברתי לספק חדש, אבל איך אני יכול לדעת אם גם התשתית התנייד, או שנשארתי עם תשתית מנוהל על ידי בזק?

24. Started by amirco81,

יש לי מחשב נייד שאני מעוניין להתחבר איתו למחשב נייח מרוחק, ולהשתמש בתוכנה המשתמשת ב-DB הממוקם על הנייח. האם זה אפשרי לביצוע בעזרת תוכנות או שירות VPN ? כמו כן אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין שירות VPN, תוכנת VPN ומכשיר VPN דוגמת s box. תודה אמיר.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by DT Tunong,

שלום לכולם, יש לי עמדת XP (עם שני כרטיסי רשת) שמחוברת ל-Domain. ברצוני לבצעי מידי פעם מעבר ל-WorkGroup מקומי לצורך פעולה מחוץ לרשת (שלא פועלת כאשר המחשב מחובר ל- Domain) ואז לחזור ל-Domain. שאלתי היא איך ניתן לבצע פעולה זאת אוטומטית (סקריפט לדוגמא או קובץ אצווה) ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.