עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ELiA,

אני לא יודע מה לקנות את זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403099 או זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403084 מה ההבדלים? תודה!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  2. שאני בא ללחוץ אוקי זה עושה לי בעיה cannot enble shaed access eror 1003:cannot complete this function איך מסדרים את זה תודה לעוזרים

3. Started by lioron7,

עד עכשיו תמיד הורדתי באימיול במהירות 35kb קבוע והיום ביטלתי את רשתהkad והמהירות עובדת עכשיו קבוע במהירות 85kb הנתב שלי זה edimax ללא עידכוני firmware 1.מה בעצם מוסיף רשת הkad 2.האם החלפת הנתב או עידכון firmware יתן לי יפתור לי את הבעיה כי לפי מה שאני יודע רשת הkad עוזרת תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  4. אני זוכר ששאלו את השאלה הזו איפשהו אבל לא זוכר אם ענו עליה השאלה היא האם מחשב שאינו מחובר לאנטרנט מוגן ב100% מכל פריצה שהיא? או שיש אפשרות לפרוץ למחשב שאינו מחובר לאנטרנט באפשרות רשתות אלחוטיות או כל מיני כלים אחרים?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by tamir1400,

ניסיתי לשחק איזה שהוא משחק באינטרנט על סרבר פרטי . המשחק פעל, הבעיה שהוא פעל עם lag רציני מסיבה לא ברורה. יש לי רשת ביתית, ואני יודע שהבעיה לא בשרת ולא אצל הספק כי ניסיתי להתחבר לשרת ממקום אחר ולא הייתה שום בעיה אז אני יודע שהבעיה אצלי. בפורום של המשחק ביקשתי עזרה ואמרו לי להריץ את הפקודה tracert עם שם השרת ומה שקיבלתי זה הרבה כוכביות. מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות כדי לפתור אותה? אה ועוד משהו, לא יודע אם זה משנה אבל הראוטר שלי הוא - speed touch home של ALCATEL וה - ethernet switch -hub תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by Kak,

אני מנסה להעלות לענן cubby שלושה קבצי rar גדולים (77MG 1.1GB וְ - 2.1GB, סה"כ כ3.2 ג'יגה). נרשמתי לאתר, הורדתי את האפליצית שולחן העבודה (PCמודבר על) והזנתי בה את שם המשתמש והסיסמה והאפ' רשמה שהיא הסתנכרנה. גררתי את הקבצים לשם באיזור 7 בבוקר ומאז בכל פעם שאני שם את הסמן של העכבר על האייקון של האפ' צצה בועה שאומרת "transffering" אבל בפועל אני לא רואה שהקבצים הועלו לאתר, וגם הbar שבתחתית האפ' מראה "0 מגה בשימוש מתוך 5 גיגה". השאלה שלי היא האם רק בסיום העלאה של כל קובץ האתר והאפ' מתרענים ובגלל שהעלאה שלי איטית זה פשוט לוקח זמן וזה תקין , או שאולי יש לי בעיה עם הסינכרון? הכי טוב היה לנסות להעלות קובץ קטן למבחן ולראות אם הוא עולה, אבל כבר התחלתי להעלות את הקבצים הגדולים ויהיה ל…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. פה מצויין לגבי חיבור אם 2 כרטיסי רשת . השאלה שלי איך אני משתף אם במחשב הראשי אני גולש דרך USB ? האם צריך כרטיס רשת 1 במחשב הראשי ו כרטיס נוסף בשני ? ואיך ההגדרות נשארות אותו בדר? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by boogie,

יש לי אינטרנט בלי חייגן ובד"כ אני רק מחבר את הכבל לכרטיס רשת והכל פועל, אבל כרגע התקנתי VISTA שיניתי את המהירות ל 10 Half Douplex והאנטרנט לא עובד מישהו יכול להדריך אותי איך מסדרים את זה????

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by zgd,

יש לי רשת בין שני מחשבים (שלושה בעצם אבל אחד כל הזמן כבוי) שמחוברים לראוטר OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router. הראוטר מתפקד כשרת DHCP ככה שהוא מחלק לשניהם כתובות אוטומטית (192.168.1.111,192.168.151) כתובת הראוטר היא 192.168.1.1 עכשיו התקנתי את התוכנה בשני המחשבים ולפי התוכנה השירות אמור ליצור אוטומטית רשת בין שני המחשבים ככה שאוכל ליצור הגבלות. פתחתי את שלושת הפורטים שהתוכנה דורשת ועדיין אין תקשורת בתוכנה... יש לציין ששני המחשבים נותנים פינג אחד לשני וניתן להעביר קבצים ביניהם. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת למה אני לא יכול להירשם לאתר הזה https://www.symbiansigned.com/app/page אני רושם לא כתובת מיייל בהרשמה הוא לא מקבל אותה(ואפילו ניסיתי כמה כתובות מייל ) בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by AreaDooM,

אני חיברתי רשת בין WIN XP ל2000 ואני לא מצליח לגרום לשיתוף קבצים וחיבור לאינטרנט הרשת הסמל של הרשת מופיע ליד השעון ונראה כאילו שהכל תקין ... מה אפשר לנסות ?(הרשת היא רשת חוטית בלי ראטר 100MBPS)

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  12. התקשרתי לברר כמה עולה חבילה של 2 מגה ללקוח חדש ולאחר דין ודברים חזרו אלי והציעו לי את זה: אומנם יש לי התחייבות לשנה (כי מקודם לא הסכמתי,וביררתי על 2 מגה) אבל אני מקבל את החבילה של 2.5 מגה והמחיר של 119 ש"ח כולל את הספקית וגם את התשתית אבל החודשיים הראשונים הם חינם אז זה יוצא לי 99 ש"ח לחודש. שווה לי ?

13. Started by dan_sas,

שלום! אני ובן דוד שלי קנינו 2 כרטיסי רשת וכבל רשת מוצלב הוא בא אליי עם המחשב חיברנו הכל הגדרנו וכל הזמן שני המחשבים שבצד שמלאת למטה(במסך) כותבים מן שגיאה כזו...:התקשרות מוגבלת או פועלת חלקית משו כזה .. הדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות זה לשחק במשחקי רשת... לא מצליחים אינטרנט ולא מצליחים להחליף קבצים..... מישהו בבקשה יכול להסביר לנו איך משתמשים בזה? :s05: תודה לכל העוזרים!!

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  14. לי הייתה בעיה שלא יכולתי ממחשב אחד להיכנס למחשב השני בקבוצת העבודה שהגדרתי וניסיתי כמעט הכל מהמדריך לפתרון בעיית שיתוף: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htm והדבר היחיד שפתר שמצאתי ממקום אחר היה הגדרה חסומה מהמחשב שחוסם: התחל-הפעלה-regedit HKEY_LOCAL_MACHINE-SYSTEM-CorrentControlSet-Control-Lsa בתוך Lsa לחץ פעמיים על restrictanonymous ושנה את הערך ל-0. מצאתי במחשב החוסם את הערך 2 ובמחשב שלא חוסם ערך 0 שיניתי ל-0 ועכשיו אני יכול להשתמש במשאבי רשת שלו.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by idanohh,

יש ברשותי אלקטל פרו + HUB הכל עובד סבבה אבל לאחרונה מצאתי בביתי Router שעובד על 10\100 שלא כמו ההאב שלי עכשיו אני רוצה לעבור ל Router 10\100 האם אני יכול לעשות את מבלי לשנות את האלקטל חזרה למצב רגיל ?? ואם כן אני אשמח לקבל הדרכה מהירה ...

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  16. אני מעוניין ליצור רשת בצורה כזאת שבמחשב אחד יהיו שני כרטיסי רשת רגילים(PCI) כשלאחד יהיה מחובר מודם הרשת ולשני יהיה מחובר כבל רשת שיוחבר לכרטיס הרשת של המחשב השני... עכשיו השאלה היא האם הדבר לא יפגע במהירות הרשת של המחשב השני(התלותי) וגם האם אני יכול לחבר את שני המחשבים באמצעות כבל רשת רגיל או שאני צריך כבל רשת מוצלב?מה ההבדל ביניהם בכלל?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  17. שלום, יש לי כרטיס רשת PCI תמונה להמחשה זה לא אותו הסוג זה סתם מצאתי בגוגל אבל אותו עיקרון. השאלה היא האם אני יכול להחליף את האנטנה שלו ? , כי האיכות של האות נמוכה. מהירות של 54 נראה לי תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by noambaum,

שלום לכולם החלפתי אתמול ספקית מנטוויז'ן לברק , ורציתי לדעת כמה אמורה להיות מהירות ההורדה שלי אם אני בחבילה של 2 מגה? תודה!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by D-Viper,

אין לי שום ידע בנושא כרטיסי רשת ובנושא חיבור רשתות בין מחשבים. אז השאלה שלי היא: האם ייתכן שבמחשב שאני משתמש בו אין כרטיס רשת?? כי אין לי מושג איפה יש חיבור לכבל רשת אצלי במחשב, ואין לי מושג איפה כרטיס הרשת אמור להיות. ערכתי חיפוש בפורום, ורק מצאתי מידע על איך לחבר את הכבל, ואין לי מושג לאיפה לחבר אבל ??? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  20. יש לי מודם אלקטל ( השחור ) + נתב ( אדימקס ) שמחובר לשלושה מחשבים בבית . אני מקבל מלא Time Out , אני גולש בwalla , מנסה להתחבר לגיימספוט ומקבל Timeout עוד לפני שאפילו הוא מנסה לטעון , וככה לעוד כמה אתרים ( לאו דווקא מחו"ל ) וזה מאוד מתסכל אותי , לא מצאתי בעיה בהגדרות . עוד מישהו חווה\שמע על הבעיה הזאת ויודע על פתרון אליה ?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני נתקל בבעיה בהורדה מאימיול (מתוארת בפירוט בפורום תוכנה) - אני מקבל LOWID באופן די תמידי. אני גולש עם הפיירוול הנ"ל. רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח את הפורטים שהאימיול עובד דרכם באופן ידני בפיירוול - האם יש איזשהו תפריט שמאפשר זאת? האם יש דרך אחרת בWINDOWS לעשות זאת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by אור כהן,

אני בכל מקרה קווי

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  23. הבעיה לא אצלי אלא אצל דוד שלי הוא מחובר דרך אכטקום ויש לו מין "רשת הגנה" של חברת מורשת למי שמכיר (סינון אתרים). יש מצב של גלישה שחורה שאין אפשרות להתחבר לתוכנות המסרים ויש אתרים סגורים... ויש גלישה חופשית שבה כל האתרים פתוחים וגם תוכנות המסרים או שאר התוכנות יכולות להתחבר... הבעיה שאנחנו גולשים במצב חופשי אבל שום תוכנה לא יכולה להתחבר (לא איי סיי, לא מסנג'ר, לא מירנדה) אין פיירוול, בכלל, SP2 לא מותקן וכנראה שגם SP1...אז אין את הפיירוול של הווינדוס... מה עושים? אנחנו מחוברים דרך ADSL והמודם הוא: Eth-Aztech Dsl 600E

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. Started by dror_l,

מתקינים לי תשתית של הוט לאינטרנט ואין לי מושג איזה מודם לבחור. יש איזה מודם שאתם ממליצים עליו? משהו שאפשר להפוך לראוטר? אני פשוט לא מבין בדברים האלה ולכן אשמח לקבל את עזרתכם. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  25. Started by igal_nazar,

הורדתי את התוכנה והתקנתי בסוף ההתקנה התוכנה מבקשת ממני מין קוד key מאיפה אני יכול לקבל את הקוד ?? תעזרו לי בבקשה הורדתי את הגרסה 5.0.18 personal pro מאימיול מאיפה אני אמור להביא לזה רישון???תעזרו

• 3 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים