רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
יש לי Internet Connection Firewall עם הגדרות ברירת המחדל. זה אומר שאי אפשר לעשות לי פינג?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום ). איך אני פותח פורט (port)? ואיך אני משתמש בtelnet 10.0.0.138? תודה. אני רוצה לפתוח port בשביל ליצור משחקים בwarcraft.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת: אני מנסה להתקין כ.רשת של realtek 8139 ובמנהל ההתקנים של XP הוא נותן לי את הכרטיס ורכיבי רשת בסימן קריאה עם הקוד תקלה שזה 39 ו32 קוד דרייבר שלא נטען אי אפשר להסיר את רכיבי הרשת הוא אומר שזה קשור לאיתחול מערכת החלפתי SLOT PCI של הכ.רשת והסרתי את הדרייברים שלו והתקנתי מחדש אותם וגם זה לא עזר האם יש אפשרות ברג'סטרי להחזיר את זה שיעבוד או מה אני אמור לעשות כדי שזה יעבוד ?????? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
התקשרתי לברר כמה עולה חבילה של 2 מגה ללקוח חדש ולאחר דין ודברים חזרו אלי והציעו לי את זה: אומנם יש לי התחייבות לשנה (כי מקודם לא הסכמתי,וביררתי על 2 מגה) אבל אני מקבל את החבילה של 2.5 מגה והמחיר של 119 ש"ח כולל את הספקית וגם את התשתית אבל החודשיים הראשונים הם חינם אז זה יוצא לי 99 ש"ח לחודש. שווה לי ?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם קיים כרטיס PCI למחשב שאפשר לחבר אליו קו טלפון והוא יצוטט את כל השיחות שמתבצעות דרכו ?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם..! רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שמבין או אפילו היה לו ומכיר את כל הנושא של אתרים כגון: RapidShare, MegaUpload וכו' ומבין עניין ויכול לפרט לי ברמה האישית כמובן..., מה אני אצתרך לפניי הקמת אתר כמו זה...?, אם אצתרך ידע נדרש מסויים בכל מיני תחומים למיניהם..?, מה עלות אחזקה של אתר בסדר גודל כזה..? מה הכדאיות..? ומהם סיכויי הצלחה לאתר כזה..? עכשיו כמובן שאצתרך תשובות שיהיו הרבה יותר מתשובות שטחיות כי כמובן שכבר חפרתי בנושא הזה ובדקתי ועמקתי מאוד פשוט אני מחפש חידושים לדברים שלא ידעתי ואשמח לשמוע דעות מקצועיות! בנושא...
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
בנוסף גם ירדה ההגבלה המגוחכת של מספר הportים המקסימלי שאפשר לפרוורד. רק חשבתי שכדאי לשתף, לא יודע אם זה פורסם כבר בעבר - יש שדרוג firmware שמאפשר את זה. http://61.31.72.100/amigoweb/download/CA6XR-GN.0924.00T.zip
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי בבית מצב כזה: * מודם כבלים שמחובר ישירות לראוטר * מחשב 1 עם windows 7 שדרכו הקמתי את הרשת והוא מחובר בכבל ישירות לראוטר והמדפסת שלי מחוברת אליו בUSB * מחשב 2 עם windows 7 (נייד) שמחובר אלחוטית לראוטר והצלחתי לשתף את המדפסת * מחשב 3 (נייח) עם windows xp שמחובר אלחוטית לראוטר ומצליח לגלוש באינטרנט בלי בעיה הבאתי מחשב נוסף עם windows xp שמחובר ישירות לראוטר (בכבל) ואני רוצה להתקין אליו את המדפסת המשותפת ולגלוש דרכו באינטרנט ומשום מה יש 2 בעיות 1) הוא לא מזהה חיבור לאינטרנט 2) אני לא מצליח להגדיר אותו ברשת הבייתית כדי שהוא יזהה את המדפסת מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קניתי 3com 3CRWER100-75. הבנתי שבשביל שהוא יתמוך בחיבור לכבלים כמו שצריך צריך לעדכן לו את הקושחה לגרסה החדשה 1.2. הורדתי את התוכנה החדשה. מה עכשיו? איך אני מתקין אותה בראוטר?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת לראוטר. אחד מהם זה ויסטה שרואה את המחשב עליו מותקן ה-XP ויכול להיכנס לכוננים של השיתוף אבל להיפך זה לא קורה ז"א ב-XP אני רואה את הויסטה אבל איך שאני רוצה להיכנס פנימה ולראות את הכוננים שהגדרתי בשיתוף אני מקבל את ההודעה הזאת: אני כנראה לא מגדיר משהו טוב בויסטה,ב-PREMISSEN הגדרתי FULL CONTROL,גם קריאה וגם כתיבה וגם שינוי קבצים או משהו.
-
- 10 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בבית 2 מחשבים ואינטרנט של מגה וחצי בכבלים היה לי עוד לא מזמן ראוטר רגיל(קווי) ששבק חיים.. עכשיו אני מנסה להתחבר דרך כבלים וזה ממש לא נוח השאלה השאלה שלי האם אפשרי לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטיים ולחבר את שני המחשבים לרשת בעזרתם? או שחייב לקנות ראוטר אלחוטי?(שעולה לא מעט) במידה וכן האם 2 כרטיסי הרשת האלה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2340 יעזרו לי? או שכדאי לי לקנות משהו אחר? דרך אגב איך אני יחבר את המודם לאחד המחשבים האם אפשרי לקנות למודם כרטיס רשת אלחוטי מיוחד או שאני יצתרך כבל רשת רגיל לראוטר?(שזה לא ממש רציני כי הראוטר ממש ליד אחד המחשבים) דרך אגב האם זה ממש משמעותי רשת אלחוטית דרך כרטיסי רשת? או שעדיף ראוטר שעולה דיי יקר? מה הבדל בשניהם? כי שהיה …
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לנו רשת אלחוטית בבית עם שלושה מחשבים ששנים מחוברים אלחוטית ואחד ישירות. הבעיה היא שאם על אחד המחשבים האחרים מופעלת התכנה azureus אז מהירות ההורדה אצלי (המחשב שמחובר ישירות) קטנה בצורה מאוד מאוד משמעותית. האם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה לא ייקרה?
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ברשת הבייתית: יש לי 2 מחשבים (אחד ליד השני) יש לי מודם עם יציאת USB ויציאת ETHERNET טוב אז זאת הבעיה: אני רוצה לעשות רשת בייתית בין 2 המחשבים. אני לא רוצה לקנות ראוטר. אז בקיצור ניסיתי את השיטה הבאה: חיברתי את המחשב הראשי עם יצאית ה USB (מהמודם למחשב) ואז למחשב השני חיברתי את יציאת ה ETHERNET למחשב השני (מהמודם למחשב) ועדיין לא היה לי אינטרנט. מה לא בסדר? בקיצור אני רוצה לעשות רשת בלי ראוטר. תודה לעזורים אגב תודה CYZAR SALAD
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי מארה"ב את הראוטר linksys wrt45g אני רוצה לחבר אליו שני מחשבים בעזרת כבלי רשת - האם אני יכול שאחד המחשבים יהיו מחוברים ע"י כבל מוצלב...כי רק כבל כזה יש לי כרגע ? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לשמור על הרשת קובץ (מידי נגיד) ולהוריד לנייד מרשת פלאפון (lg 820) או תמונות/אנימציות ?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים כל הקטע שהמחשבים נמצאים בקומות שונות בבית ואני רוצה לחסוך כסף במקום לקנות 2 מתאמי PCI אלחוטים לקנות אחד ומחשב אחד לחבר ב RJ45 . אני רוצה לקנות ראוטר טוב עם טווח טוב שיתחבר למודם של כבלים לא ADSL הדגם שחשבתי עליו הוא אדימקס 6204BR ביחד עם הכרטיס רשת שלו . עכשיו אני רוצה את ההערכה שלכם האם הטווח יגיע או לא שימו לב לתרשים שבקובץ יש לי מחשב בקומה 2 ומחשב בקומה 1 2 שאלות חשובות : 1.פה כדאי לשים את הראוטר ? ליד מחשב 1 ? או מחשב 2 ? ( זה שבקומה העליונה או התחתונה או אין הבדל ?) 2.האם הטווח בכלל יגיע כל מה שיש לראוטר לעבור זה קיר >>> קומה >>> קיר עבה יותר ... האם אתם חושבים שיש בכלל סיכוי שיקלוט משהו אם לוקחים את המרח…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכ.רשת אלחוטי (מעדיף USB). לשימוש ברשת בין שני מחשבים מערכות הפעלה 98 וXP כאשר הXP נמצא על לפטופ וה98 עלDESKTOP. הכרטיס רשת הינו ל98. מעוניין לדעת תאימות בין מערכת הפעלה לכ.רשת ועוצמת קליטה סבירה לשימוש ביתי.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ממש מוזרה עם הראוטר קודם כל בעזרתכם הצלחתי להתקין אותו אולם עכשי הוא עושה לי בעיה מוזרה - הראוטר שלי של לינקסיס מדגם WRT54G כליש לי חיבור של הכבלים ואני גולש דרך אינטרנט זהב. אני משתמש בחיבור L2TP וכל כמה דקות הראוטר מתנתק לי... ואז אני צריך להתחבר לממשק ניהול של הראוטר. להכנס לסטטוס ושם הוא קורה את כל הנתונים חוץ מנתון אחד שנקרא Default Gateway ושם מופיע במקום מספר 00.000.00 וכו ואז אני צריך לעשות כמה פעמים לחבר ולנתר עד שהוא מוצא את זה שוב ואז ככה כל איזה 10 דקות לפעמים הוא מקפיץ לי חלון שהוא לא יכול למצוא כתובת אי פי דיברתי עם אינרנט זהב הם טוענים שזה לא קשור אליהם לא נתקלתי בחיים בבעיה הזו וזה משגע אותי אני לא יכול לגלוש רצוף מישהו יכול אולי לעז…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי ראוטר בכדי להקים רשת אלחוטית ביתית. רציתי בנוסף למחשבים שבבית שלי לחבר גם את האקס בוקס לרשת. הבעיה היא שהdevice שבאמצעותו אני יכול להתחבר לרשת אלחוטית עולה 500 ש"ח בארץ וזה לא מקובל עלי להוציא 500 שקל על אנטנה שמתחברת דרך הusb. חשבתי אם אפשר שאני אמקם עוד ראוטר בחדר שבו נמצא האקס בוקס והוא ידע לתקשר עם הראוטר השני וכאשר האקס בוקס יהיה מחובר אליו בעצם הוא יקבל אינטרנט גם... מישהו יודע אם זה אפשרי? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
רכשתי ראוטר 3COM במקום האדימקס שסבלתי ממנו מרגע שקיבלתי אותו (והחלפתי אותו שלוש פעמים - שמור נפשו יירחק!) הדגם הוא 3CRWER100-75 אני מחובר דרך כבלים ונטוויז'ן. הצרה היא שאני מוריד ב-30K במקום ב180K (יש לי חיבור 1.5 על 512) מישהו נתקל בתופעה? עזרה רצוייה מאוד!!!
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר, 3Com® 3CRWER100-75 מה ההגדרות של הספקית 014-בזק בין לאומי, כדי להגדיר אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
או קי אח שלי משלם את חשבון האינטרנט וכשקנו לי מחשב חדש הוא היה צריך לקחת את הישן עכשיו הוא גם רוצה אינטרנט אחותי אמרה לי שצריך לקנות מודם אלחוטי (יש לי מודם רגיל)ולחבר אליו כרטיס רשת (אני רוצה לחבר את האינטרנט על פי המדריך של האתר ) השאלה שלי היא אם צריך לחבר כבל בין המחשב שלי למחשב שלו אפילו שהמודם אלחוטי? (ואם אצטאך להעביר כבל אני לא יכול כי אני בקומה האחרונה של הבית ואח שלי במרטף!!) : : : :jump:
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש וניסית להתחבר אלחוטית לאינטרנט. בעת ניסיון החיבור קיבלתי הודעה שהגדרות האבטחה של המחשב לא תואמות לדרישות הרשת וזאת למרות שלא איבטחנו את הראוטר בכלל והתחברתי אליו בעבר עם מחשבים אחרים ללא סיסמאות וללא בעיות. מכיוון שהידע שלי בנושא שואף לאפס אנא נסו לענות בשפה פשוטה ככל היותר, תודה!
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-