עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eladh16,

שלום כרגע אני משלם לספקית האינטרנט שלי(בזק בינלאומי) מחיר גבוהה מאוד. 49 שקל לחבילת 1.5 מגה הורדה ו 128 העלאה. עכשיו אני מתקשר אליהם ומבקש הוזלה. אשמח לשמוע את אלה שיש להם את אותו החבילה באותה הספקית וכמה הם משלמים. ודרך אגב, כמה עולה כיום אצל בזק בינלאומי חבילת 2 מגה הורדה? תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

אני מחובר במקום העבודה שלי ל ADLS בזק בנלאומי יושב אחרי המודם צאק פוט חומת אש ואז HUB רק 3 מחשבים שמודגר DNS עובדים ביחד שמחברים מחשב נוסף לא ניתן מה לעשות במחשב הנוסף

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by bh1811,

יש לחי שאלה שנראה לי שהיא מתאימה לפורום הזה: גיליתי במחשב שיש לי Key-logger ואני לא יודע ממתי... אז אם ננגיד אני מקיש את הפרטים שלי באתר של בנק הפועלים[שיש את הסימן שזה אתר מאובטח] אז בכל זאת הפרטים מופיעים ב key-logger? והאם פיירוול יכול לחסום את העברה של פרטי ה key-logger לצד שני? תודה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  4. אם אפשר עזרה?...מה אני צריך?. יש מחשב 1 שמחובר לאינטרנט וצריך לחבר את עוד אחד אליו.... כל מה שצריך זה 2 כרטיסי רשת אלחוטיים?... ואיך אני מגדיר? וכל הזה?... אני רוצה לדעת מה לעשות מ-א עד ת... תודה רבה..

5. Started by Lioral,

שלום לכולם, פונה אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי אינטרנט באמצעות נטוויזן,סיבים,1000 מגה. מחובר באמצעות המתאם של הסיבים אל הראוטר שלהם. קניתי mesh של טנדה mw6. יחידה אחת מחוברת אל הראוטר(רשת אלחןטית כבויה בראוטר). יחידה שנייה מחוברת אל הראוטר(אחרי סוויץ) יחידה שלישית בגינה מחוברת אלחוטית. הקליטה של האינטרנט מצויינת. המהירות אני פחות מרוצה, מקבל בווייפי לאחרונה 100-150 מגה גם על 5 הרץ. והכי חשוב.. היציבות. האינטרנט לא יציב, ולמשל לא מצליח לטעון תגובות בפייסבוק על בסיס של 70 30, כמעט אף פעם לא טוען, מורידים מהוויפיי והתגובות נטענות, לא מצליח להבין למה, ועוד משהו מוזר, הטנדה לא מזהה ש2 היח מחוברות בכבל, היא מזהה יחידה אחת …

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by RazKaziRo,

לא מצליח לשחק משחקי רשת כמו generals ונתקל בפינגים דרך קונטר סטרייק זה כבר מייאש generals אני מפעיל דרך hamachi אבל אני לא מצליח לראות שחקנים שנמצאים איתי באותו חדר הם רואים אותי אני לא רואה אותם וכשאני פותח חדר הם רואים אותו אבל לא מצליחים להכנס בגלל connection time out אין לי מושג מה הבעיה אין לי מושג מה צריך לעשות אני חייב עזרה תודה מראש רז

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by yaron_barak,

האימיול עובד לי ממש לאט מצוייר לי עם בנדנה על הראש איך אני מגדיר פורטיםן בשביל הראוטר שלי ECI 312+

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  8. :yelclap: מזל טוב לי הודעה ראשונה בפורום.. חברים אני צירך עזרה אני צריך לרשת מחסן בWIFI עם מספר של 12 עמדות מחשב שיעבדו בWIFI.. המליצו לי את הדבר הבא... http://www.draytek.co.uk/products/ap800.html מישהו מכיר את החברה?? כי אני לא שמעתי עליה בחיים המוצר אמין? ואפשר גם המלצות על מוצרים אחרים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by ולאקוביץ,

אני צריך נתב לרשת ביתית של 3 מחשבים עכשיו אני צריך נתב שינצל קרוב מאוד ל100% מהאינטרנט בכל רשת ורשת... (אמרו לי שASUS מסוגל לזה...) השאלה שלי איזה נתבים אתם ממליצים לי לקחת??? במחיר של עד 500 שקל (לא כולל כרטיסי רשת רק הנתב) תודה רבה מראש

10. אני צריך ראוטר וכרטיס רשת גיל אחד ואחד נייד מה עדיף כרטיס רשת לנייד או USB תעזרו לי למצוא משהו טוב כי אני לא מבין בזה

11. Started by THX,

שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש ראוטר הבנתי שהטכנלוגיה הזו משתמשת בקווי הטלפון ע"מ ליצור/להתחבר לרשת שאלתי היא האם צריך לרכוש ראוטר מסויים שתומך בhpna או שהטכנולוגיה עובדת בלי קשר לסוג הראוטר אודה על תשובתכם

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by OgANDi_BoY,

יש לי רשת בין 2 מחשבים המחשב שלי שרת מחשב שני לקוח וכמובן הוא לא יכול לקבל קבצים באיי סי קיו הרשת זה רק עם כבל רשת והכול עובד טוב שיתוף קבצים אינטרנט הכול איך אפשר לסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by bluz,

היי.. יש לי כמה בעיות ברשת האלחוטית שלנו בבית. אנחנו על ADSL (תשתית בזק אם זה משנה משהו) הממשק של הלוח ניהול הוא של "DSL" (מצורפת תמונה) הבעיות הם: 1. האחים שלי שורפים לי את המהירות (4 מחשבים כולל אני) ויש לי פינגים נוראיים בכל משחק רשת שקיים, יש דרך להגביל אותם? 2. במשחקים מבוססי IP הIP שמופיע לי הוא IP פנימי כמו 10.0.0.2 או משהו כזה, ואי אפשר להתחבר אליו.. 3. בפתיחת הפורטים, קורה דבר מעצבן: אני פותח את זה ל10.0.0.1, ואחרי ריסט הIP משתנה ואני צריך לפתוח ל10.0.0.2, 10.0.0.3 וכד'. 4. אני לא מוצא את אפשרות השמירה - אני שומר דרך הcmd עם התחברות (גיליתי שזה save, לצערי גם אין דרך להסתכל על הפונקציות דרך הCMD מה שבראוטר הקודם היה - אחרת הייתי פותח פורטים דרך הCMD). תודה לעוזרי…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by Starsky,

שלום לכולם, אני רוצה להקים רשת בבית. עד עכשיו היה לי רק מחשב נייח אליו מחוברת מדפסת HP DeskJet F380. קניתי שני ניידים ואני רוצה לנתק לגמרי את המחשב הנייח ולחבר רק את שני הניידים לרשת האלחוטית. אבל אני רוצה שתיהיה לי האופציה לשלוח משניהם מסמכים להדפסה. איזה נתב אני צריך כדי שיעשה לי את העבודה? חשבתי על EDIMAX ששמעתי שהם נותנים תמורה טובה ביחס למחיר. מישהו יכול להמליץ לי על דגם? דרך אגב, האם אחד המחשבים יהיה חייב להשאר דלוק תמיד כדי לשלוח דברים להדפסה או שלא משנה איזה מהם יהיה דלוק? תודה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  15. שלום. ברשותי ראוטר\מודם אלחוטי 2LINE וכרטיס רשת אלחוטי של דילינק.. בקיצור,עשיתי רשת מהאשף של וינדוס,הכול טוב ויפה,כאשר אני מצליח להיכנס לקבצים המשותפים של המחשב השני..א-ב-ל המחשב השני לא יכול להיכנס אליי..אומר ש Access is denied ועוד כמה שטויות מעל שאין לי כניסה ואני צריך לבקש ממנהל הרשת רשות ובלע בלע בלע. בקיצור,אני ממש צריך את זה דחוף.אשמח אם מישהו יעזור לי. תודה!

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  16. יש לי מחשב נייד חדש עם כרטיס רשת אלחטי מובנה אני רוצה להתחבר לאינטרנט עם הראוטר שלי לינקסיס WRT54G אבל הכרטיס רשת במחשב הנייד מופיע כלא מחובר. יש עליו איקס מה הסיבות לזה? להתקין מחדש את הדרייבר יכול לעזור?

17. Started by amitnaz,

כבר שבועיים יש לי בעיה במחשב נייד שכשאני מנסה להתחבר לרשת הביתית אז מופיע לי סימן שיש קליטה אבל המחשב לא נכנס לשום אתר. מה שמוזר הוא שלפעמים דווקא כן יש חיבור לאינטרנט ולפעמים לא. מה עושים? לא מזמן עשינו ריסטור למחשב למצב המקורי שלו וזה לא עזר.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. Started by kobibo,

יש לי מסינג'ר 6.2 ורציתי לדעת אלו פורטים ( TCP ואו UDP ) עלי לפתוח בפיירוול עלמנת שאוכל להעביר גם וידאו וגם אודיו. ( מע' XP SP2 )

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  19. Started by deso,

יש לי בעיה בראוטר.. לאחר 10 דקות שהראוטר עובד דרך 3 מחשבים, הוא קורס. מה עליי לעשות?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by AdiD,

עד לפני חודש בערך היה לי ראוטר והחלטתי לנתק אותו ולהשתמש רק בחייגן, ועכשיו אני רוצה להחזיר את הראוטר, חיברתי אותו מחדש אבל האינרנט לא מתחבר פשוט, צריך להגיד משהו אם הוא היה לי מזמן?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by tzoorit,

רכשתי ראוטר 3COM במקום האדימקס שסבלתי ממנו מרגע שקיבלתי אותו (והחלפתי אותו שלוש פעמים - שמור נפשו יירחק!) הדגם הוא 3CRWER100-75 אני מחובר דרך כבלים ונטוויז'ן. הצרה היא שאני מוריד ב-30K במקום ב180K (יש לי חיבור 1.5 על 512) מישהו נתקל בתופעה? עזרה רצוייה מאוד!!!

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by d1v,

שלום לכולם, אז ככה הבעייה שלי היא ב WARCRAFT3 בתוכנה GARENA כאשר אני משחק DOTA.. אני בקושים רואה אנשים שפותחים משחקים(HOST),גם כאשר אני עושה TUNNEL למי שמבין בתוכנה. כנראה הבעייה היא עם פורטים,למרות שלפני כשבועיים לא הייתה את הבעייה הזו. הראוטר הוא siemens sl2-141 .ניסיתי להיעזר ב אתר PORTFORWARD ללא הצלחה. תודה רבה מראש =] !

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  23. יש לי אפשרות לקנות נתב 27N של COMPEX + 2 כרטיסי רשת PCI שלהם במחיר לא רע. מישהו מכיר אותם ויכול לכתוב לחיוב\לשלילה עליהם?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  24. Started by marvje,

כל אתר שני נכנס עולה רק אחרי 15 שניות וגם התמונות לא עולות שלא נדבר על פינגים לחו"ל, מזל שההתחייבות נגמרת ב6 ליוני :< נ.ב. מחובר 750k @ cable

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by wooper,

שלום איך אני יודע אם כתובת הip שלי קבועה? אני מחובר בכבלים ויש חיבור קבוע

• 1 תגובה
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים