רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים אחד שלי ואחד של אח שלי בחדר צמוד בשלי יש אינטרנט ובשלו אנו רוצים אינטרנט המחשב שלי בקרוב יעבור אליו אז זה יעמוד באינטרנט והכלל מה הפתרון הכי זול לעניין ומה צריך להגיד לחברת אינטרנט תסיברו לי הכל בבקשה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי 1.5 מגה והספקית שלי היא אינטרנט זהב\012 (הם התחברו לא ? ) בכל אופן מאז החיבור האינטרנט שלי לא כבימיו הטובים ואני רוצה בהזדמנות זו להחליף גם ספקית לאחרת עם 4-5 מגה. אני כיום על תשתית בזק (אני מבין שגם צריך לשדרג אצלם חבילה לחיבור של 4-5 מגה בהתאם להחלטתי נכון? ) לאיזו ספקית אתם ממליצים להתחבר לשימוש בעיקר של הורדות מטורנטים\אימיול לפעמים ללא LOW ID ושטויות ,משחקי רשת וכו.. תודה רבה וצום קל (למי בכל זאת צם) .
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שמתי לב שאני בתוכנות שיתוף אני יכול להיות מחובר ל-3 אנשים ולהוריד על 200 ולעומת זאת להיות מחובר ל-150 אנשים ולהוריד על 100 ובכלל הכל מתחיל להיות איטי אז לפני שאני מחליף מודם רציתי לשאול מבין המודמים החינמיים שבזק מביאים איזה הכי כדאי לקחת מבחינת התמודדות עם חיבורים רבים ? חשבתי על ה- ECI B-Focus 270 וכרגע יש לי ALE 070 תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
HUB עובד על מהירות 10/10 וסויץ על 10/100 על כמה ראוטר עובד? ומזה משנה המהירות?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לפי מה או כיצד ספק האינטרנט, או ספק התשתית (בזק\הוט) יכולים לוודא שיש תקשורת ואני מחובר? והאם הם יכולים לראות את ה MAC address של הנתב או הכרטיס רשת שלי? ביי
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אהלן, על מנת לשלוח פקס באמצעות המחשב, האם יש צורך במודם Dialup? או שאפשר להשתמש גם במודם ADSL? תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
לא מצליח להיכנס לאתרים מסויימים כמו : APPLE.COM YNET.CO.IL מזה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשתף את התקיות שעל הדיסק-קשיח שעובד ב-RAID של NVIDIA ולא מבין למה? החיבור תקין ודיסק-קשיח נוסף שלא יושב על ה-RAID כן מאפשר לי לשתף את התיקיות! זקוק לעזרה דחוף המון תודה!!! נ.ב. לוח- NFORCE3 GIGABYTE GA-8KNS ULTRA 939 מעבד-AMD-3000 שני דיסקים-WD-80G 8M SATA RAID דיסק נוסף-WD-80G-8M-IDE
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
Cable/DSL Wireless Router 54 Mbps/2.4 GHz
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, צריך את עזרת המומחים.. שני מחשבים win7 64 bit. אחד נייח (1), השני נייד (2). חיברתי את שניהם בכבל מוצלב, ויצרתי רשת ביתית. (פעלתי לפי המדריך הזה: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2010/11/01/how-to-share-windows-7.aspx) הגדרתי במחשב (2) שיתוף לתיקייה שהיא כונן (D). במחשב ראשי (1) אני מצליח לראות את הדסקטופ של המחשב השני (2) אבל לא את התיקייה (D). מה שמוזר הוא, שאתמול לכמה דקות כן היה שיתוף, וכן הצלחתי לראות גם את שולחן העבודה וגם את התיקייה (D) של (2). בקיצור- הדסקטופ של (2) משותף, ותיקיה (D) לא. אני צריך את (D). מתוסכל וצריך את עזרכתם. תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בעבר זה קרה לי שהייתי משאיר את האימיול כל הלילה דלוק אז שהייתי קם בבוקר האימיול היה עדיין מחובר אבל לאתרים אי אפשר להיכנס בכלל הוא מציג דף ריק. לאחר ששאלתי פה בפורום אמרו לי שצריך להוריד את מס' החיבורים לכל קובץ. אז הורדתי מ 2000 ל 500 וזה באמת הסתדר ויותר לא חזרה הבעיה. לאחרונה התחלתי להוריד קצת עם טורנטים ושוב זה קורה לי שהתוכנה נשארת מחוברת אבל בפועל אי אפשר להיכנס לאתרים בכלל. בדקתי את המספר החיבורים לכל קובץ זה עומד על 100 שזה ניראה לי סביר אפילו מעט. יש לי נתב של TP-LINK תודה לעוזרים! וחג שמח לכל משתמשי הפורום.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום! יש לי ראוטר Compex NP28G שמחובר אליו מחשב אחד (Desktop) עם כבל רשת, ומחשב שני (Laptop) בחיבור אלחוטי מאובטח. לשני המחשבים יש גישה לאינטרנט (אין בעיה בגלישה). הבעיה היא שאני לא רואה באף אחד מהמחשבים את המחשב השני ב-My Network Places (אני ממש לא יודע מה צריך לעשות כדי לראות אותם). בשני המחשבים מותקן Windows XP Professional SP2 עם פיירוול של Windows כבוי. בשני המחשבים מותקן ZoneAlarm Pro 7, ובכל אחד מהם הגדרתי את הכתובת IP של המחשב השני כ-Trusted. מה אני צריך לעשות (אני צריך Step-by-Step Tutorial)?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת ביתית בין 2 מחשבים בשביל לשחק אונליין וגם שלמחשב השני יהיה גישה לדפדפן וכו' יש לי שני כרטיסי רשת אצלי במחשב ואחד במחשב השני בלי ראוטר רק מודם 1 של גם RA 45 ו USB איך אני עושה רשת שתאפשר לי לשחק אונליין איתו ושהוא יוכל להיות באינטרנט? עזרה מדריך כל דבר בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אדימקס AR-7024A איך הוא מחלק את הפס של האינטרנט בין שתי המחשבים? 50% ו50% או יש לו חילוק שונה? ואם אפשר לשלוט בזה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן. המצב שלי הוא כזה. אני גר בבית בעל 2 קומות. המחשב הראשי, המודם והראוטר נמצאים בקומה השניה. בערך באותה נקודה, אבל קומה מתחת, נמצא המחשב השני. אז חשבתי לקנות למחשב למטה כרטיס רשת אלחוטי USB/PCIE עם קליטה חזקה, וככה לקלוט אינטרנט. זה יעבוד? יש דגמים מומלצים? מה עדיף USB או PCIE? יש דברים מסוימים שצריך לבדוק לפני קניית כרטיס? משהו שמייצג קליטה חזקה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
טוב אז ככה שידרגנו את מהירות האינטרנט ל2.5 ומשום מה מהירות ההורדה היא רק 200 על מקס' (הורדתי קבוצה הדגמה של מהירות מהספקית). זה אמור להיות 300 KB לא ? או 256 משו כזה ? בקיצור לפני זה שהיה לי 1.5 זה הוריד רגיל כמו שעכשיו בעצם, השאלה היא בעצם אם צריך להגדיר משו בראוטר מחדש כדי שה2.5 יכנס לתוקף?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני שוקל לקנות SQUEEZBOX (וכנראה שאני הולך לקנות ), ואני צריך נתב שיוכל לעמוד בעומס התקציב הוא איך לומר "תקציבי" :-\... עד 250 ש"ח (הרבה הוצאות בתקופה האחרונה) יש לי שני מחשבים בבית: 1.נייד, שיחובר ב-WIFI 2.נייח, שיוחבר ב-RJ45 + 3.פלייסטיישן 2 (שכנראה יחובר דרך ה-BRIDGE של ה-SQUEEZBOX) למשחקים ברשת (פחות חשוב) אני מחובר דרך 013 וכבלים, ומשתמש בחייגן L2TP אולי בעתיד יחובר NAS "קטן" לכל העסק, עד אז נראה לי שאני אחליף נתב... אבל יכול להיות שתהיה תקופת חפיפה (נקודה לא קריטית) אם תואילו בטובכם להמליץ לי על נתב העומד בתנאים/בצרכים אשמח מאוד תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום.. שידרגתי מ5MB ל10MB בNGN.. עכשיו עוד לא שדרגתי את הספק אבל מהרגע שהתשתית התעדכנה הפינגים שלי עלו לעומת קודם.. (כשגם התשתית וגם הספק היו על 5MB) זה הגיוני? ממה זה נובע? זה יכול לנבוע מחוזר התיאום בחבילה אצל הספק לעומת התשתית או שזה בכלל בגלל התשתית?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית !יש לי ראוטר של ST Lab ואני לא מצליח להעביר קצבים מהמחשב שלי למחשב השני או ההפך איך עושים את זה ?!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתוכנה שמוצאת רשתות אלחוטיות של חלונות כנראה נדפקה אצלי והיא לא מוצאת שום דבר, אבל הצלחתי עם תוכנה חיצונית (Netsumbler) למצוא מלא רשתות. הבעיה היא שאי אפשר מהתוכנה הזאת גם להתחבר אליהן. יש איזה תוכנה שניתן גם להתחבר לרשתות האלו? לא מה שבא עם חלונות. כי נדפקה לי הרשת האלחוטית בבית וכבר יום שלם אני מנסה תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום. שאלה קטנה. אם אני מוריד למשל קובץ ב http ממדינה אחרת(רחוקה), האם מהירות ההורדה תיהיה על ה max של חבילת הגלישה שלי? *האתר באותה מדינה רחוקה מספק את הקובץ במהירות המקסימלית.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הבעיה שלי - ROUTER בבית, משדר למחשבים בבית. מבנה ליד הבית שמשמש כזולה עם מחשב, במרחק 20 מטר מהROUTER, לא קולט את הרשת. עשיתי אנטנה מקלקר קרטון וניירכסף כמו שבמדריך, ועדין לא קולט. איזה עוד מפרונות יש ? למחשב בזולה יש כרטיס קשת ויש גם אנטנה קטנה שמתחברת לכרטיס רשת הזה עם חוט קצר, שלא ממש עוזרת לו לקלוט. עשיתי מה שכתוב במדריך של עם בניית אנטנה ועדין לא עובד לי כלכך.. יש עוד רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי רשת אלחוטית ביתית עם ראוטר של סימנס ומתאם יו אס בי. יש לי בעיה עם העברת קבצים בין המחשבים. שאני מנסה להעביר או להעתיק קבצים העברה מתבצעת באיטיות רבה ובנוסף יש הרבה ניתוקים של הרשת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
החלפתי נתב ורשת חוטי לנתב ורשת אלחוטית קצב הורדה מהאינטרנט ירד מאז מ 320 kb לשניה ל 10 kb - איך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-