רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה אני אשמח להמלצות עבור שרת FTP עבור אחסון קבצים אחסון יכלול קבצים עד 20GB ועוד אתר קטן, עם תעבורה קטנה. היעוד העקרי, להעלאת קבצים בנפחים של עד 1GB, לצורכי חברה. הבנתי ישנה אפשרות להשתמש בממשק WEB,CPANEL זול יותר אם זה יעבוד, אשמח להמלצות מהכיוון זה. כמובן שהיחס הישיר הוא - יותר נפח, פחות כסף - אמין! תודה!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים מסויימים אני לא מצליח לראות את הפרסומת .. כמו בדוגמא שבתמונה שצירפתי... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני צריך נתב לרשת ביתית של 3 מחשבים עכשיו אני צריך נתב שינצל קרוב מאוד ל100% מהאינטרנט בכל רשת ורשת... (אמרו לי שASUS מסוגל לזה...) השאלה שלי איזה נתבים אתם ממליצים לי לקחת??? במחיר של עד 500 שקל (לא כולל כרטיסי רשת רק הנתב) תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
עוד מעט אני מתנתק מהאינטרנט של הקיבוץ, ולכן אני רוצה לשאול לאיזה ספקית אינטרנט כדי לי להתחבר. השימושים שלי בעיקר יהיו: הורדות עם BIT-TORRNET ומשחקי רשת. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי.. יש לי כמה בעיות ברשת האלחוטית שלנו בבית. אנחנו על ADSL (תשתית בזק אם זה משנה משהו) הממשק של הלוח ניהול הוא של "DSL" (מצורפת תמונה) הבעיות הם: 1. האחים שלי שורפים לי את המהירות (4 מחשבים כולל אני) ויש לי פינגים נוראיים בכל משחק רשת שקיים, יש דרך להגביל אותם? 2. במשחקים מבוססי IP הIP שמופיע לי הוא IP פנימי כמו 10.0.0.2 או משהו כזה, ואי אפשר להתחבר אליו.. 3. בפתיחת הפורטים, קורה דבר מעצבן: אני פותח את זה ל10.0.0.1, ואחרי ריסט הIP משתנה ואני צריך לפתוח ל10.0.0.2, 10.0.0.3 וכד'. 4. אני לא מוצא את אפשרות השמירה - אני שומר דרך הcmd עם התחברות (גיליתי שזה save, לצערי גם אין דרך להסתכל על הפונקציות דרך הCMD מה שבראוטר הקודם היה - אחרת הייתי פותח פורטים דרך הCMD). תודה לעוזרי…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כנזכר בכותרת. מחיר ודגם מדויק אם אפשר תודה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שרת 2GB ל 3 ימים בלבד להעלאת משהו חשוב, בתמורה לכך.. טוב,כבר נדבר על זה בפרטי. יש מישהו שמסכים? (מי שיש לו שרת פרטי,בבית)
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה הם האופציות שלי לשיתוף אינטרנט בין שני מחשבים בחדרים נפרדים (מרוחקים) ?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי את הלוח הנ"ל ,הלוח מגיעה אם WIFI מובנה. הבעיה שלי שאני מצליח להגדיר אותו.הלוח יגיעה אם תוכנה שניקראת ASUS WIFI-AP SOLO. אז מי שמכיר את הגדורות ויכול להסביר לי אני מאוד ישמח.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים, חיבור עם חייגן בראוטר אלחוטי 3COM 100-75. נייח אחד מחובר בצורה קוית לראוטר, נייד מחובר בצורה אלחוטית. במחשב הנייח, שמתי לב היום שאני גולש בצורה תקינה, אבל כל מה כמה דקות בערך הגלישה נפסקת ואין תקשרות לאינטרנט לדקה או שתיים. FTP לא תקין, פינג לא תקין וכו', כאילו שכל הגישה לאינטרנט נחסמת לשתי דקות, וחוזרת להיות תקינה שוב לבד! התקלה ממשיכה לחזור על עצמה וזה מתחיל להציק. אין תוכנות שיתוף ברקע, סרקתי לווירוסים עם פנדה אנטי ווירוס אונליין, מיקרוסופט אונליין סקאן וכו', לא נמצא משהו רציני. ניתוק והפעלה מחדש לא מועילים. מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, אין באיטליה אינטרנט בכבלים! רק DSL ואולי עוד טכנולוגיות, אבל לא בכבלים! מדוע ככה? אין מצב שבמדינה שהיא אחת העשירות בעולם, משום מה לא יהיה אינטרנט בכבלים... :-X
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (20 giga P2)וחשבתי לעשות אותו ראוטר ושאני יוכל להשתמש בוא גם כמחשב שמוריד רציתי לדעת במה להשתמש בלינוקס או ווינדוס ורציתי גם שאני יוכל לשלוט עליו בעזרת מחשב שנמצא איתו ברשת יש לי כמה כרטיסי רשת בו אם מישהו יכול לתת לי מדריך אני יודה לו תודה
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רב!! אני הרבה זמן מחפש מדריך לפתיחת רדיו ב-winamp אני זוכר היה אחד כזה..אבל אני לא מוצא אותו... אז בבקשה עם למישהו יש מדריך או שיודע איך להתקין בבקשה תעזרו לי.... תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בבקשה אפשר עזרה? יש לי מודם של MOTOROLA SB 4200 אני מחובר דרך הכבלים,דרך USB יש לי מחשב שני בחדר אחר אם כרטיס רשתףאפשר לחבר אותם ביחד? יש במודם עוד יציאה לכבל רשת אפשר דרכו? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות נתב 27N של COMPEX + 2 כרטיסי רשת PCI שלהם במחיר לא רע. מישהו מכיר אותם ויכול לכתוב לחיוב\לשלילה עליהם?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום!! פתחתי פורטים ואני צריך לפתוח אותם גם בפיירוול. הבעיה היא שזה טווח של פורטים (6500-7000) ולא פורטים בודדים.... איך אני עושה פתיחה של טווח של פורטים בפיירוול (של הווינדווס)? תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. שאלה: האם יש דרך לשלוט על רואטר DLINK 624 לא דרך ה-web interface אלא דרך command line? תודה ,
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
תקישבו קניתי לוח אם מעבד וזכרונות חדשים עכשיו יש לי בבית שתיי מחשבים ואחד מהם מחובר עם מודם וראוטר והמחשב שלי מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי קיצר חיברתי הכל , חיבר תכרטיס רשת התקנתי תדרייבר שלו והכל זה מראה לי שהיתחבר והכל בסדר אבל כשאני ניכנס לאינטרנט זה פשוט לא עולה בהתחלה היה לי שגיאה INTERNET EXPLORE לא יכול להציג מנוע חיפוש זה משהו כזה הלכתי למשחב השני עם דיסק און קי הורדתי מהאינטרנט דפדפן אחר התקנתי ניסיתי להיכנס ואז זה פשוט לא ניכנס לי כתוב לי שהוא לא יכול להציג לי דף זה... מה לעשת??!?! תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ויש לי שאלה יש לי תשתית של הוט אז אני לא ממש מבין בראוטרים אז בקיצור תנו לי ראוטר טוב עד 350 שקל ושיעבוד מאיפה קונים? תודה רבה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
במשרד הקטן שלנו ישנם 3 מחשבים, מדפסת וראוטר אלחוטי. הראוטר מחובר למדפסת בלבד, וכל המחשבים מתקשרים כשורה. מחוץ למשרד יש מחשב מרוחק, במחסן, המחובר לראוטר בכבל (30-40 מטר). בעבר התקשורת פעלה באופן סביר, אבל מאז שחיברנו ברשת מחשב שלישי - המחשב המרוחק מגמגם מאוד בתקשורת. לוקח כמה שניות להעביר מידע, ותמיד ייתקע מתישהו. זה הורס את העבודה השוטפת. השאלה - האם יש פתרון כלשהו לתשתית מהירה יותר, או שיש דרך לגרום לאותה רשת לעבודה בצורה מהירה יותר? אני מתאר לעצמי שישנן רשתות שמחברות מרחקים גדולים יותר מ-30 מטר - איך עושים זאת? (אגב - ניסיתי לחבר את המחשב במשרד שאיתו מתקשרים ישירות לראוטר, בכבל - וזה לא עזר). תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ניסיתי לשחק איזה שהוא משחק באינטרנט על סרבר פרטי . המשחק פעל, הבעיה שהוא פעל עם lag רציני מסיבה לא ברורה. יש לי רשת ביתית, ואני יודע שהבעיה לא בשרת ולא אצל הספק כי ניסיתי להתחבר לשרת ממקום אחר ולא הייתה שום בעיה אז אני יודע שהבעיה אצלי. בפורום של המשחק ביקשתי עזרה ואמרו לי להריץ את הפקודה tracert עם שם השרת ומה שקיבלתי זה הרבה כוכביות. מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות כדי לפתור אותה? אה ועוד משהו, לא יודע אם זה משנה אבל הראוטר שלי הוא - speed touch home של ALCATEL וה - ethernet switch -hub תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי ראוטר באיזה דרך כדאי לחבר אותו USB או חיבור רשת ???ומה היתרונות ?? תודההההההה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום מחשב 3 בעל כרטיס PCI של ADSL מצד אחד מחובר לרשת 100 מב מצד שני מחשב 4 מכיל את כל נתונים לעבודה מחובר לרשת 100 מב מצד אחד בלבד מחשב 3 משתף אינטרנט ואכן מחשב 4 מחובר לאינטרנט מחשב 4 משתף דיסק נתונים אך מאתמול זה לא מצליח - ראו הודעה מה שהשתנה זה תוכנות שעלו על מחשה 4 במקום ישנות NERO וכו לעזרתכם אודה, יהודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי תשמעו יש לי בעיה די מתסכלת עם emule שלי - אולי למישהו מכם יש איזה רעיון? הבעיה היא כזו: יש לי ברשימה כ30 קבצים - רובם די פופולריים. מה שאני עושה זה שאני משנה את הפורטים של התכנה, יוצא ונכנס, מתחבר לשרת ואז תוך כמה שניות התכנה מתחילה להוריד בקצב מטורף - 180+ ככה זה נשאר לאיזה פרק זמן של כמה דקות, ואז הקצב יורד בצורה חדה לכיוון ה40 ונשאר ככה. חזרתי על התהליך ממש עכשיו במשך איזה 4 פעמים -זה קורה כל פעם (משנה פורט->יוצא ונכנס->זה מוריד כמו מטורף לכמה זמן->ואז נופל ל40) בקשר מה שקרה לי עכשיו, אציין שכאשר התכנה הורידה בקצב טוב היו איזה 2-3 קבצים שירדו (אחד על 150 +אחד על 40, 2 על 90....) יותר מאוחר כאשר הקצב ירד אז "הצתרפו" עוד איזה3-4 אבל אני זוכר שפעם קרה…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-