רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
כלומר תוכנה שמציגה אילו תוכנות\תכנים מקושרים לאינטרנט... משהו שאפשר לפקח ששום דבר אחר לא יתפוס לך מהרוחב פס (מהירות) שלך בעת גלישה\משחק..
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
רכשתי מבזק מודם שהוא גם ראוטר tnn 600ew . ואני לא מצליח להתחבר לא לאימיול ולא לקאזה למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב אדימקס 6140 עם 4 יציאות ואני צריך לפחות עוד שתיים. האם ניתן להוסיף מתג או משהו בדומה לכך וע"י כך לקבל יותר יציאו? ואם כן, כיצד לעשות את זה. אשמח לקבל תשובות עיניניות ולא "מתחכמות". תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
ניסו להתקין אצלי רשת אלחותית בתקן של 802.11g עם נתב של חברת LEVEL ONE על 2 מחשבים ולא הצלחנו להשיג קליטה טובה במחשב שלא מחובר ישירות לנתב המחשבים לא נמצאים באותה קומה והמחשב השני ניסינו כרטיס רשת USB ורגיל ובשניהם לא היתה קליטה טובה השאלה שלי היא כזאת אם אקנה נתב של חברה אחרת אולי תהיה לי קליטה יותר טובה? יש הבדל בעוצמות השידור של הנתבים השונים? מה הכי טוב למצב שלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום. שאלה קטנה. אם אני מוריד למשל קובץ ב http ממדינה אחרת(רחוקה), האם מהירות ההורדה תיהיה על ה max של חבילת הגלישה שלי? *האתר באותה מדינה רחוקה מספק את הקובץ במהירות המקסימלית.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אירגנתי בקומבינה ראוטר איך שהבנתי הוא די ישן אבל משוכלל מכיל את האופציה לVPN מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עוד מעט אני מתנתק מהאינטרנט של הקיבוץ, ולכן אני רוצה לשאול לאיזה ספקית אינטרנט כדי לי להתחבר. השימושים שלי בעיקר יהיו: הורדות עם BIT-TORRNET ומשחקי רשת. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב יש אתר מסויים שאני פשוט לא מצליח להכנס אליו מהמחשב שלי ובדרך כלל הוא פתוח אצלי 24 שעות כמעט http://hebrew.gindis.com/ לכם הוא 100 אחוז עובד וגם במחשבים האחרים שברשת שלי הוא עובד אצלי הוא פשוט לא עובד נסיתי שני דפדפנים וזה לא עוזר הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שאתמול התקנתי PeerGurdian אולי זו הסיבה ? וכן כן איך אני יכול לסדר את זה מבלי למחוק את PeerGirdian תודה מראש,עידן. עריכה: נפתרה הבעיה ה PeerGurdian כמו שחשבתי חסם את האתר... |: יצאתי מהתוכנה והאתר עובד אז נשאיר את ההודעה ככה בשביל שמי שתהיה לו אותה בעיה יוכל למצוא תשובה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שמעתי שאם קונים ראוטר ומחברים אותו בין שני מחשבים כך שגולשים ביחד בשני המחשבים זה מגן על המחשב מפני וירוסים וזבל .. האם יש אמת בידיעה??
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני מצליח לעשות פינג למחשב השני ומקבל קריאה אבל אני לא מצליח להכנס או לראות את המחשבים שלי בשכנים ברשת. איך אני יכול לפתור את זה ?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום אני עשיתי רשת ביתי לפי המדריך פה ואני לא מצליח במחשב האב להגדיר מדפסת שנמצאת במחשב הבן עשיתי בפרוטוקולים שיהי שרת מדפסות אבל זה לא עזר מה לעשות? 2.איך אני יכול להיכנס לאר דיסק של מחשב הבן ממחשב האב? (מחשב האב==מחובר לקו האינטרנטת מחשב הבן מחובר אם כרטיס רשת לאב)
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי מודם usb של בזק ורציתי להחליף אותו למודם רשת שיתחבר לראוטר של 3COM איזה מודם רשת לבקש מבזק ? או שזה לא משנה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה לפני חודשיים התקנו בביתנו רשת אלחוטית הROUTER הותקן על המחשב שלי,ומאז מס' תוכנות שפועלות על פורטים מסוימים פשוט לא יכולות לתפקד באינטרנט רציתי לדעת כיצד אני יכול להגדיר את הROUTER כדי לפתוח את אותם הפורטים? אודה לכל מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני צריך מידע בנושא.. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, קניתי את הראוטר ולאחר הדרכה מהאתר של פיקוק http://www.pikok.co.il/word/080704e.pdf קודם כל אני לא מבין למה צריך את עדכון החומרה לגרסא חדשה יותר..? אם מישהו יוכל להסביר ושנית, אחרי כל ההגדרות לפי האתר, המודם לא מתחבר... הכבלים מחוברים כמו שצריך...ואפילו שיניתי את הספק שם מ LLNZAHAV ל 015 כמו שצריך... מישהו יכול לחשוב על עוד רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לפי מה או כיצד ספק האינטרנט, או ספק התשתית (בזק\הוט) יכולים לוודא שיש תקשורת ואני מחובר? והאם הם יכולים לראות את ה MAC address של הנתב או הכרטיס רשת שלי? ביי
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! קישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשתף את התקיות שעל הדיסק-קשיח שעובד ב-RAID של NVIDIA ולא מבין למה? החיבור תקין ודיסק-קשיח נוסף שלא יושב על ה-RAID כן מאפשר לי לשתף את התיקיות! זקוק לעזרה דחוף המון תודה!!! נ.ב. לוח- NFORCE3 GIGABYTE GA-8KNS ULTRA 939 מעבד-AMD-3000 שני דיסקים-WD-80G 8M SATA RAID דיסק נוסף-WD-80G-8M-IDE
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, צריך את עזרת המומחים.. שני מחשבים win7 64 bit. אחד נייח (1), השני נייד (2). חיברתי את שניהם בכבל מוצלב, ויצרתי רשת ביתית. (פעלתי לפי המדריך הזה: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2010/11/01/how-to-share-windows-7.aspx) הגדרתי במחשב (2) שיתוף לתיקייה שהיא כונן (D). במחשב ראשי (1) אני מצליח לראות את הדסקטופ של המחשב השני (2) אבל לא את התיקייה (D). מה שמוזר הוא, שאתמול לכמה דקות כן היה שיתוף, וכן הצלחתי לראות גם את שולחן העבודה וגם את התיקייה (D) של (2). בקיצור- הדסקטופ של (2) משותף, ותיקיה (D) לא. אני צריך את (D). מתוסכל וצריך את עזרכתם. תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כדאי? זה לא יעשה שיבושים? אפשר לינק?........... והסבר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי שאלה: איך עוזר ה UPLOAD במשחקי ONLINE?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המליצו לי פה לקנות את ראוטר של 3COM (ליתר דיוק ה 3CRWE554G72T ) עכשיו שאלה קטנה בקשר למודם שלי, יש לי עכשיו מודם ADSL ALE150 ולפי מה שהבנתי אני צריך לחליף אותו במודם שיוכל להתחבר לראוטר שלי... את המודם איפה אני אמור להחליף? זה אמור לעלות לי משהו? ובאיזה דגם עדיף לי להחליף אותו? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה דיי נובית אבל מאוד חשובה לי כי אני רוצה לקנות את זה על הבוקר... הראוטר WRT54GL, מתחבר ישירות אל המודם נכון? האם הוא מתחבר לאינטרנט מבלי צורך במחשב ראשי? כלומר אם יש לי 2 מחשבים בבית ואני מחבר את הראוטר למחשב הראשי, ואני רוצה שהוא יעביר אינטרנט למחשב השני שבבית, האם הוא תלוי במחשב הראשי? האם המחשב הראשי יהיה צריך להיות דלוק תמיד בשביל שהמחשב המשני יקבל אינטרנט? או שהמודם מתחבר לאינטרנט בעצמו, מבלי שום צורך למחשב ראשי ? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה רבה לכל העוזרים מפעם קודמת שכבר שאלתי פה שאלה בנושא... דבר שני אז ככה קניתי את הקאוטר של Edimax BR-6504N שהוא ראוטר מעולה הכי טוב שקיים מבחינתי לתקציב... אבל למרות זאת הוא לא מצליח לשדר לי לקומה התחתונה של הבית שלי ששם יש לי מחשב נייד. עכשיו הנקודה היא שהמחשב הנייד הוא ללא תקן N אלא רק תקן G השאלה הנשאלת היא האם כדאי לי לקנות כרטיס רשת חדש למחשב או שמא לקנות ACCESS POINT ולהשתמש בה? מה דעתכם? נ.ב במקרה של כרטיס רשת זה הכרטיס שחשבתי עליו Edimax EW7708IL תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה שאולי מעסיקה גם אתכם... אני מנסה לבנות אינטרנט שיתופי ברשת בין שני מחשבים (ICS).. האם נכון יותר לשים את המחשב עם המעבד החזק יותר כשרת או שזה לא משנה ? ובאותה הזדמנות - בהנחה שיש לי כרטיס רשת אחד על כל מחשב כדאי לשים מודם USB ולחבר את שני המחשבים בכבל רשת או להתקין עוד כרטיס רשת ולשים מודם שמתחבר לאחד מכרטיסי הרשת ?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-