רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
כשאני מפעיל את GTA SA האזרוס משום מה מפסיק לשתף (מה שפוגע בהורדות שלי...) מוזר לא??
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
רכשתי מבזק מודם שהוא גם ראוטר tnn 600ew . ואני לא מצליח להתחבר לא לאימיול ולא לקאזה למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עוד מעט אני מתנתק מהאינטרנט של הקיבוץ, ולכן אני רוצה לשאול לאיזה ספקית אינטרנט כדי לי להתחבר. השימושים שלי בעיקר יהיו: הורדות עם BIT-TORRNET ומשחקי רשת. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש ראוטר הבנתי שהטכנלוגיה הזו משתמשת בקווי הטלפון ע"מ ליצור/להתחבר לרשת שאלתי היא האם צריך לרכוש ראוטר מסויים שתומך בhpna או שהטכנולוגיה עובדת בלי קשר לסוג הראוטר אודה על תשובתכם
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי.. יש לי כמה בעיות ברשת האלחוטית שלנו בבית. אנחנו על ADSL (תשתית בזק אם זה משנה משהו) הממשק של הלוח ניהול הוא של "DSL" (מצורפת תמונה) הבעיות הם: 1. האחים שלי שורפים לי את המהירות (4 מחשבים כולל אני) ויש לי פינגים נוראיים בכל משחק רשת שקיים, יש דרך להגביל אותם? 2. במשחקים מבוססי IP הIP שמופיע לי הוא IP פנימי כמו 10.0.0.2 או משהו כזה, ואי אפשר להתחבר אליו.. 3. בפתיחת הפורטים, קורה דבר מעצבן: אני פותח את זה ל10.0.0.1, ואחרי ריסט הIP משתנה ואני צריך לפתוח ל10.0.0.2, 10.0.0.3 וכד'. 4. אני לא מוצא את אפשרות השמירה - אני שומר דרך הcmd עם התחברות (גיליתי שזה save, לצערי גם אין דרך להסתכל על הפונקציות דרך הCMD מה שבראוטר הקודם היה - אחרת הייתי פותח פורטים דרך הCMD). תודה לעוזרי…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כ. אלחוטי למחשב שלי(נייח) ושיהיה לו טווח קליטה הכי גדול שאפשר מה אפשר לקנות? עד 200 שקל
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחברתי לטלפון של 012 ובנוסף לראטר חיברו עלו מודם ועוד מחשיר קטן כזה שיוצא ממנו קו טלפון עכשו מאז הרגשתי הבדל משמעותי במהירות דיברתי איתם על ניתוק הקו והתקשר אלי נציג מהתמיכה שלהם שאמר שהוא שינה כמה דברים ועכשו באמת רואים שהמהירות השתפרה לטובה עכשו רציתי לדעת אם הקו טלפון שלהם מאט את האנטרנט בצורה משמעותית ושזה לא יחזור לי אחרי כמה ימים..למה הנציג אמר שאני לא אמור להרגיש את ההבדל נ.ב אני מחובר על 5mb
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
יש לי מכשיר: EDIMAX EW-7711USn בהתחלה הוא עבד מעולה ויום אחד פשוט הפסיק להתחבר לרשת. הבעיה היא שהוא מתחבר למחשב של אחותי ובשלי הוא רושם unable to join network )השם של הרשת( . אני כבר לא יודע מה לעשות, ניתקתי וחיברתי, כיביתי את הראוטר והדלקתי, ניסיתי חיבורים אחרים ועדיין כלום. למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי את הלוח הנ"ל ,הלוח מגיעה אם WIFI מובנה. הבעיה שלי שאני מצליח להגדיר אותו.הלוח יגיעה אם תוכנה שניקראת ASUS WIFI-AP SOLO. אז מי שמכיר את הגדורות ויכול להסביר לי אני מאוד ישמח.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אפשר בבקשה הסבר מעמיק כגון כבלים שצריך ראוטר יש לי הגדרות שצריך להגדרין בבקשה גם הסבר איך אני נגיד משתף צורב ממחשב אחר למחשב שלי ממש צריך הסבר מפורט אני חדש בזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה כזאת : התקנתי עכשיו את הגירסה החדשה של האנטי וירוס קספרסקי ולאחר ההתקנה פתאום באימיול אין תזוזה של SOURCES (העמודה נשארת ריקה)...אני מתחבר על HIGH ID ומס' הCONNECTIONS שלי תקין....מעל 1000 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לא שאלה כל כך רגילה אבל חשבתי שאולי מישהו כאן ידע לענות לי. האם הקופסאות הגלילית על עמוד הטלפון היא מפצל אופטי או אנטנה סלולרית או שאני בכלל לא בכיוון. תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה הבעייה שלי היא ב WARCRAFT3 בתוכנה GARENA כאשר אני משחק DOTA.. אני בקושים רואה אנשים שפותחים משחקים(HOST),גם כאשר אני עושה TUNNEL למי שמבין בתוכנה. כנראה הבעייה היא עם פורטים,למרות שלפני כשבועיים לא הייתה את הבעייה הזו. הראוטר הוא siemens sl2-141 .ניסיתי להיעזר ב אתר PORTFORWARD ללא הצלחה. תודה רבה מראש =] !
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הכבל רשת שלי הוא מוצלב או ישר מהכתב שעליו?? כי אני לא יכול להסתכל על השקעים(הם לא שקופים)!! יש לי ראוטר שמחלק אינטרנט לשתי מחשבים איזה כבל עדיף? ישר או מוצלב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אשמח לקבל מידע מאלה שמבינים, אני מעונין לרכוש ראוטר אלחוטי עם ביצועי רוחב פס גדולים ברשת הביתית ואמינות של המכשיר את הטוב ביותר שיש .
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני צריך להעביר חומר ממחשב נייד למחשב שולחני. מדובר בכמות שעולה על מה שנכנס בדיסקט רגיל (1.44 מגה) איך אפשר לעשות את זה, אם למחשב הנייד אין צורב? כלומר, ברור שצריך לחבר את המחשבים ע"י כבל וליצור רשת, אבל מה צריך בשביל זה? במחשב השולחני יש כרטיס רשת מובנה עם הלוח-אם (לפחות כך נדמה לי... כשאני פותח את 'מנהל ההתקנים' כתוב לי תחת מתאמי רשת - Intel® PRO/100 VE Network Connection ו - מתאם 1394 Net. הראשון הוא כרטיס הרשת, והשני הוא כרטיס FireWire, נכון?) במחשב הנייד - אני לא יודע. צריך לבדוק. בכל אופן, צריך שיהיה גם שם כרטיס רשת? ואז מחברים אותם עם איזה כבל? בכלל, אפשר לעשות את זה דרך חיבור אחר? נגיד FireWire? אולי USB? תודה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני מעונין לעבור ספק, וצריך הצעות. כבלים 750/96 כמובן כמה שיותר זול יותר טוב תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
עדיף לי אלחוטי? חוטי? ואיזה דגמים כדאי? אני רוצה לקנות מנטויזיאון או מבזק ושיבוא טכנאי להתקין לי? רעיון טוב? תודה!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, כמה חבר'ה מתכננים לעשות איזה לאן קטן ולחבר חמישה מחשבים, לא בהכרח שיהיה אינטרנט. איך אני עושה את זה? מה אני צריך בדיוק? אני בור לגמרי בנושא.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר נענע שאני מנסה להכנס לצ'אט שם אז אני פותח את הצ'אט רושם כינוי משלי ואני לוחץ הפעל משום מה זה לא נטען לי הדף יש לי ג'אווה ואת הרכיבים של הצ'ט חשוב לציין שזה עבד לי לפני 3 ימים עכשיו הוא רושם לי למטה"נדרש אובייקט 112 err משהו כזה מחכה לתשובהההה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום! יש לי ראוטר Compex NP28G שמחובר אליו מחשב אחד (Desktop) עם כבל רשת, ומחשב שני (Laptop) בחיבור אלחוטי מאובטח. לשני המחשבים יש גישה לאינטרנט (אין בעיה בגלישה). הבעיה היא שאני לא רואה באף אחד מהמחשבים את המחשב השני ב-My Network Places (אני ממש לא יודע מה צריך לעשות כדי לראות אותם). בשני המחשבים מותקן Windows XP Professional SP2 עם פיירוול של Windows כבוי. בשני המחשבים מותקן ZoneAlarm Pro 7, ובכל אחד מהם הגדרתי את הכתובת IP של המחשב השני כ-Trusted. מה אני צריך לעשות (אני צריך Step-by-Step Tutorial)?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ויש לי שאלה יש לי תשתית של הוט אז אני לא ממש מבין בראוטרים אז בקיצור תנו לי ראוטר טוב עד 350 שקל ושיעבוד מאיפה קונים? תודה רבה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי שאלות. האחת, יש לי אינטרנט ADSL אשר אני מחובר דרך כבל רשת. בנוסף, יש לי כרטיס רשת אלחוטי, וישנה רשת אלחוטית זמינה באזור המגורים שלי. האם ישנה אפשרות להתחבר לשני הרשתות במקביל, ולנצל את המהירות של שניהן ? שאלה שניה, אני מחובר בבזק בינלאומי, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לבקש שיתנו לי IP קבוע, שלא נמצא בטווח של בזק ? השאלה היא, בגלל שהרבה אתרים חסומים עכשיו לבזק בינלאומי (בעיקר טורנטים), ופרוקסים לא עובדים איתם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-