רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,514 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משהו ביתי שיגבה מקסימום 4TB אם אני לא טועה שיתמוך ב 2 דיסקים ב RAID1 תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
משום מה מאתמול אני לא מצליח לגלוש לאתר גוגל, לאתרים אחרים מתאפשרת גלישה ללא בעיה, מה עלי לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי שאלות. האחת, יש לי אינטרנט ADSL אשר אני מחובר דרך כבל רשת. בנוסף, יש לי כרטיס רשת אלחוטי, וישנה רשת אלחוטית זמינה באזור המגורים שלי. האם ישנה אפשרות להתחבר לשני הרשתות במקביל, ולנצל את המהירות של שניהן ? שאלה שניה, אני מחובר בבזק בינלאומי, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לבקש שיתנו לי IP קבוע, שלא נמצא בטווח של בזק ? השאלה היא, בגלל שהרבה אתרים חסומים עכשיו לבזק בינלאומי (בעיקר טורנטים), ופרוקסים לא עובדים איתם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים התקנתי את הSP1 לויסטה ולאחר מכן הראוטר כאילו לא זיהה את המחשב. יש לי מספר מחשבים בבית כאשר הלפטופים מקבלים אינטרנט באלחוטי ועובדים, והמחשב שאליו מחובר המודם (לא שלי) גם מקבל אינטרנט. המחשב שלי מחובר דרך כבר רשת. על הראוטר דלוקה הנורית שמראה כאילו יש תקשורת אבל בפועל הויסטה לא מזהה שום רשת. בדקתי את כל הכבלים שהם במקומם. אני אשמח לעצות תודה [br]פורסם בתאריך: 13.03.2008 בשעה 20:49:00 מישהו?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
רציתי לשאול שתי שאלות בנוגע להקמת רשת: ראשית - אני משתמש במודם של Terayon שקיבלתי מהוט. הוא מתאים לשמש גם כמודם לרשת? שנית - יש סיבה לבקש שיעבירו אותי לחיבור ללא חייגן? בת'רד הקודם שפתחתי שלחתי גם האם ההשקעה הנוספת (200 שקל בערך לנתב + כרטיס) שווה את ההבדל בין נתב רגיל ל-MIMO. יש פערים ניכרים בביצועים (בטווח של 15 מטר בערך)? תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה רבה לכל העוזרים מפעם קודמת שכבר שאלתי פה שאלה בנושא... דבר שני אז ככה קניתי את הקאוטר של Edimax BR-6504N שהוא ראוטר מעולה הכי טוב שקיים מבחינתי לתקציב... אבל למרות זאת הוא לא מצליח לשדר לי לקומה התחתונה של הבית שלי ששם יש לי מחשב נייד. עכשיו הנקודה היא שהמחשב הנייד הוא ללא תקן N אלא רק תקן G השאלה הנשאלת היא האם כדאי לי לקנות כרטיס רשת חדש למחשב או שמא לקנות ACCESS POINT ולהשתמש בה? מה דעתכם? נ.ב במקרה של כרטיס רשת זה הכרטיס שחשבתי עליו Edimax EW7708IL תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אחרי שביקשתי חיבור ללא חייגן אני מנסה להוריד טורנט שתמיד יורד ישר והוא לא יורד לי הוא עושה מתחבר רק זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לחי שאלה שנראה לי שהיא מתאימה לפורום הזה: גיליתי במחשב שיש לי Key-logger ואני לא יודע ממתי... אז אם ננגיד אני מקיש את הפרטים שלי באתר של בנק הפועלים[שיש את הסימן שזה אתר מאובטח] אז בכל זאת הפרטים מופיעים ב key-logger? והאם פיירוול יכול לחסום את העברה של פרטי ה key-logger לצד שני? תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של אדימקס הרגיל הוא מחובר למודם אלקטל הישן home מחובר על pptp(כמובן) האינטרנט תמיד מחובר והכל בראוטר מוגדר להיות אוטומטי.. הקטע הבעייתי הוא שלפעמים אני רואה במחשב שלי התקשרות איטנרט כאילו גישור אינטרנט מחובר ואז יש לי 2 מחשבים בצד למטה כאילו יש לי אינטרנט רגיל (dmz) ולפעמים זה לא מופיע.. והאינטרנט בכל זאת מחובר.. ממה זה נובע? תודה מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האם שווה לעבור לחבילה של 1.5-013 מגה מ012 1.5 מגה (יש לי פינגים ענקיים במשחקים עם 012 )
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אם אפשר עזרה?...מה אני צריך?. יש מחשב 1 שמחובר לאינטרנט וצריך לחבר את עוד אחד אליו.... כל מה שצריך זה 2 כרטיסי רשת אלחוטיים?... ואיך אני מגדיר? וכל הזה?... אני רוצה לדעת מה לעשות מ-א עד ת... תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כאשר אני ניכנסלאתרים לרוב אתרי צפיית סרטים האתר עולה לי כך למה זה כך
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיעבוד עם WRT54GL של לינקסיס אני מעדיף שיהיה לו ממשק PCI אבל גם USB טוב ושיעבוד עם ויסטה 64! התקציב הוא 200 שקל בעיקרון אבל אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה! ד"א הוא אמור להיות ממש קרוב לנתב מרחק של 2 מטר עם קיר באמצע! אבל בכל מקרה שתהיה לו קליטה טובה גם מרחוק! תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
רכשתי מבזק מודם שהוא גם ראוטר tnn 600ew . ואני לא מצליח להתחבר לא לאימיול ולא לקאזה למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש אצלי רשת בין 2 מחשבים שמחוברות לסוויץ. יש שיתוף של התיקייה Shared Decuments ושל המדפסת ושני השיתופים פועלים. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לשתף תיקייה אחרת לא מהshared decuments אני רואה את התיקייה במחשב השני אבל הוא לא נותן לי להיכנס, ואומר שאין גישה.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית !יש לי ראוטר של ST Lab ואני לא מצליח להעביר קצבים מהמחשב שלי למחשב השני או ההפך איך עושים את זה ?!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חיברתי רשת בין שתי מחשבים בביתי ובמחשב עם המודם הכל עובד כרגיל ובמחשב הנוסף גם הכל עובד חוץ מהדפדפן מה לעשות ואיך לפתור זאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי נתב ושני מחשבים הגולשים דרכו לאיטרנט. שניהם מוגדרים לאותה קבוצת עבודה. מחשב אחד מריץ XP-HOME והשני מריץ ויסטה. בשני המחשבים שם המשתמש הנמצא בשימוש אינו ADMINISTRATOR. הרצתי את התהליך להגדרת רשת ביתית ב-XP והגדרתי את שיתוף הקבצים והמדפסות כפעיל. ב-VISTA הגדרתי את השיתוף כ-ON. למרות זאת שני המחשבים לא רואים אחד את השני. מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
עברתי לבזק בין לאומי מברק שאלה האם אני צריך לשנות את ההגדרות של הראוטר ROTAL RTA 1025 אחרי שעברתי האימיול שלי בקושי עובד האם י ש קשר בין הדברים
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת לראוטר. אחד מהם זה ויסטה שרואה את המחשב עליו מותקן ה-XP ויכול להיכנס לכוננים של השיתוף אבל להיפך זה לא קורה ז"א ב-XP אני רואה את הויסטה אבל איך שאני רוצה להיכנס פנימה ולראות את הכוננים שהגדרתי בשיתוף אני מקבל את ההודעה הזאת: אני כנראה לא מגדיר משהו טוב בויסטה,ב-PREMISSEN הגדרתי FULL CONTROL,גם קריאה וגם כתיבה וגם שינוי קבצים או משהו.
-
- 10 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי רשת אלחוטית ביתית עם ראוטר של סימנס ומתאם יו אס בי. יש לי בעיה עם העברת קבצים בין המחשבים. שאני מנסה להעביר או להעתיק קבצים העברה מתבצעת באיטיות רבה ובנוסף יש הרבה ניתוקים של הרשת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כ. אלחוטי למחשב שלי(נייח) ושיהיה לו טווח קליטה הכי גדול שאפשר מה אפשר לקנות? עד 200 שקל
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום , קונים לי מחשב חדש עוד שבוע . אני רוצה שהיה גם בוא אינטרנט ועכשיו אני צריך שהיה רשת חוטית בין המחשב החדש שלי למחשב שיש בוא אינטרנט . אז אני רוצה שתיבנו לי מפרט (חחח ) לאיזה דברים צריכים לרשת (עדיף את החלקים היותר זולים .) תודה .
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כנזכר בכותרת. מחיר ודגם מדויק אם אפשר תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי מכשיר: EDIMAX EW-7711USn בהתחלה הוא עבד מעולה ויום אחד פשוט הפסיק להתחבר לרשת. הבעיה היא שהוא מתחבר למחשב של אחותי ובשלי הוא רושם unable to join network )השם של הרשת( . אני כבר לא יודע מה לעשות, ניתקתי וחיברתי, כיביתי את הראוטר והדלקתי, ניסיתי חיבורים אחרים ועדיין כלום. למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-