עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ולא רק זה אני מחובר לשם איך אני ניפתר מהעינין הזה מקווה שפנדורה לא פה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by marmark,

שלום,יש לי ראוטר אלחוטי מבזק ( siemens sl2-141)עכשיו עלי לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני השני ( פנטיום 4 2.6). איזה כרטיס מומלץ לרכוש ? המרחק בין המחשבים הוא 15 מ'. תודה.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. Started by evy,

אהלן חברים, בדירה שלי יש רק חיבור של בזק (אין תשתית להוט) אז אני נאלץ לעשות תשתית של בזק. האם מישהו מכיר דיל טוב של אינטרנט 40 מגה תשתית (בזק)+ספק כלשהו? כשפנתה אלי נציגה היא הציעה תשתית 40 מגה+ ספק של בזק בינלאומי ב 117 ש"ח, מה גם שדורשת גם 100 ש"ח על התקנה, שזה נראה לי מוגזם כי בהוט לא דורשים עלות התקנה. נראה לי מחיר יחסית גבוה ל 40 מגה. אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by PokeKiNg,

היי לכולם, יש לי מחשב שרץ על מערכת הפעלה לינוקס. כשאני במחשב שלי, בCMD, יש לי את הפקודה arp ואני למעשה יכול לראות את טבלת הarp של המחשב. השאלה שלי היא כזאת, כשאני נכנס לראוטר שלי דרך האינטרנט (10.0.0.138), יש לי פנל ניהול אבל בלי שום אפשרות לראות את טבלת הarp ניסיתי למצוא דרך להשתלט על הנתב בssh או telnet אבל גם זה לא מצליח לי יש לי נתב מסוג NETGEAR VEPN2610, יש איזו שהיא דרך לראות את טבלת הarp בנתב? או להריץ פקודה בתור מנהל ולא רק דרך הפנל ניהול? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. פניתי לתמיכה של פיקוק והם מסרו לי שיש עדכון קושחה חדש לראוטר הנ"ל. זה חשוב מכיוון שעדכוני הקושחה שמורדים מהאתר של אדימקס העולמי לא יעבדו בגלל שמדובר בגרסה מקומית לשוק הישראלי שצריך קושחה משלו. ראיתי שמלבדי היו עוד אנשים שחיפשו עדכון כזה אז בגלל זה אני מפרסם כאן. אפשר למצוא את הקושחה כאן: http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp או קישור ישיר: http://pikok.co.il/cam/EdiEng20BWBR6504N_1.42.bin

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ביצוא סימניות מועדפים מגוגל כרום נוצר קובץ html הבעיה שהקובץ מכיל רק חלק מהסימניות שיוצאו יש לי רשימה ארוכה של סימניות, אולי זו הסיבה? מישהו יודע מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. כזה עוד לא ראינו - רמקול חכם הכולל תמיכה ב-Alexa - מסייעת הקולית של אמאזון - המשולב עם נתב אלחוטי התומך ב-MESH. פרט לכך, Asus מפתיעה עם עדכון קושחה מעניין. כל הפרטים בפוסט. http://www.netcheif.com/blog/?p=7065

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  8. אני רוצה לשתף אינטרנט מהיר ומדפסת בין 3 מחשבים כמו כן המחשבים נמצאים בשתי קומות בחדרים עם דלתות אז צריך יכולת שידור גבוהה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by eshtul,

אני צריך להתחבר לאנטרנט דרך פרוקסי ואין לי בדיוק מושג איך אני עושה את זה- שלחו לי אתר בו יש כתובת לפרוקסי ישראלי אבל אין לי בדיוק מושג איך אני עושה את זה- אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה ומה זה אומר בדיוק- תודה רבה אלקנה

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  10. הי, אני מחובר לאינטרנט דרך הסיבים של פרטנר לצערי פרטנר חוסמים את התכונה של הגדרת הורים בראוטר שלהם (אינטרנט + טלפון). רציתי לדעת אם יש מכשיר שאני יכול לשים בין הראוטר לרשת הביתית שלי שייתן תמיכה ב: 1. ניתוק מחשב מסויים 2. הורדת מהירות גלישה למחשב מסויים - מניעת משחקים. 3. גישה מרחוק. תודה, זוהר

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by yeskim,

אני מעוניין להרחיב את הרשת הביתית שלי לעוד 2 מחשבים (נייד ונייח). מכיוון שאני כבר מבצע קנייה גדולה מTMS אשמח לקבל המלצות ל2 כרטיסי רשת אלחוטיים: * האחד לנייח ביבור PCI * השני לנייד (ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי). בנוגע לכרטיס רשת של הנייד, ראיתי שקיימים בחנות שני סוגי כרטיסים, חלקם בחיבור MINI PCI והשני בחיבור PCMCIA. השאלה שלי היא האם יש סיבה להעדיף את הכרטיס הבולט (PCMCIA) מהשני?? תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. שלום, ברשותי מחשב אשר מותקן עליו ראוטר שבזק סיפקה http://w5.siemens.ch/eip/public/QsG/QsG_SL2-141-I_ENG.pdf אגב, כיצד אתם מעריכים אותו ביחס לראוטרים הזמינים היום בשוק? בכל אופן, הרבה מאוד קבצים שחבל להתחיל לצרוב, נותרו במחשב הישן, שגם הוא מחובר על הרשת. כיצד ניתן לשתף את הקבצים שמחשב הישן למחשב החדש? החדש מריץ Vista והישן XP. אשמח לעזרה זריזה או הפניה למדריך.. הרבה תודה.[br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 13:24:13 חיפוש נחוש בגוגל הצליח לעזור לי.למי שתהה כמוני "הכיצד?!" להלן שני מדריכים טובים. (אישית העדפתי את של בזק) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3534149,00.html http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=01020402 חג שמח.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by Cheif,

חברת D-Link ישראל פתחה ערוץ תמיכה בוידאו הכולל סרטוני הדרכה הנוגעים להתקנה והגדרה של נתבים שונים מתוצרתה. https://www.youtube.com/channel/UCssDQlHRfRGl2u3ypyuMW6g

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by md22,

יש לי חיבור ADSL 1.5 על ויסטה מספר פעמים ביום אני לא מצליח לגלוש לאתרים המסנגר ממשיך לעבוד אם אני מתנתק מהמסנגר אני לא יכול להתחבר שנית. כשאני בודק ב"מרכז הרשת והשיתוף" מה הבעייה אני מקבל הודעה "יש יותר מחיבור רשת פעיל אחד במחשב זה" ואין לי עוד חיבורים אני צריך להפעיל מחדש את המחשב כדי לגלוש מחדש מה יכולה להיות הבעייה תודה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by wow,

יש לי תוכנה שבעזרתה אני שולח פקטות לכרטיס שרת שלי במחשב (הפקטות נשלחות מקובץ שנוצר ע"י Wireshark), השאלה שלי היא אם אני למשל רוצה לשלוח את ה-Packets למחשב אחר שנמצא איתי ברשת איך אפשר לעשות את זה ?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  16. טוב אז ככה.. מחר ( יום שישי ) אני הולך להביא מבזק סטור את המודם רשת החדש.. במקום המודם יו אס בי שיש לי כרגע... אני יודע שעדיף מודם רשת אבל השאלה שלי למה..? ואם אפשר לקבל המלצה בקשר למודם רשת כזה או אחר שבזק סטור נותנים..? וכמובן מאיזה כדאי להתרחק לגמרי...? אהה והאם זה משנה איזה כרטיס רשת אני יקנה או שסתם כל כרטיס רשת של 50 שקל יעשה את העבודה..? חשבתי לקנות את של ריאלטק 10/100 משהו כזה.. עולה 50 ש"ח הבנתי שהוא מצויין למשתמש בייתי תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  17. שלום, אני וחבר שלי עומדים לקנות דומין, רק נשאר לנו לסגור פרטים וזהו. עכשיו עלו בי כמה שאלות וחשבתי לשאול אותם מכיוון שאני אקבל הרבה יותר תגובות ואתם גם יותר אוביקטיבים. בקיצור, נגיד ואני מזמין דומין מאיזו חברה (זה דומיין ישראלי) והחברה נסגרת אחרי שנה אז מה אני עושה עם הדומין? איך אני יכול לנהל אותו? (לפתוח סאב דומינים וכ'ו) בקיצור, תספרו לי כל מה שאני צריך לדעת כדי לא להדפק, תודה לכם

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by Oranili,

נגיד אני נכנס לפורומים אני לא יכול להעביר פורומים אני חושב בגלל אין לי JAVASCRIPIT .. פשוט אני לוחץ על העבר פורום או הגב תגובה הוא פשוט לא מגיב .. ווינדוס 98 ! תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  19. הזמנתי מכשיר כלשהו שמתחבר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי הבעיה שאין לי ראוטר אלחוטי ואני מחפש פיתרון זול ופשוט איזה בחור אחד בפורום המליץ לי על המכשיר הזה: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRUSB10075 שאתה אמור כביכול לחבר אותו למחשב שמחובר לאינטרנט, דרך USB, והוא משדר WiFi לסביבה הקרובה והמכשיר שלי יקלוט את זה לפי מידע שחיפשתי עליו באינטרנט וביקורות, הבנתי שהוא עושה דווקא הפוך - מתחבר לרשת אינטרנט אלחוטית קיימת [כמו כרטיס רשת אלחוטי חיצוני] אני מחפש את הבחור הזה עכשיו בפורום והוא לא עונה לי O_ם אז רציתי לשאול אתכם, כי אני כבר מבולבל ואין לי מושג הוא טוען שזה עובד לו עם ה-PSP אבל כל מה שקראתי עליו באינטרנט סותר את זה אז מ…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by Mamimo,

טוב, לאחר חיפוש מקיף בפורום, נראה לי כי הרוב ממליצים על EDIMAX. אני מחפש חוות דעת על סמך התנסות או קישור לביקורת לגבי Access Point (אין לי צורך בראוטר). יש לי ניסיון מר עם DLINK 614+ (ניתוקים חוזרים ונשנים של הרשת האלחוטית) לכן אם אשמח להמלצות מהתנסות טובה ולאזהרות מהתנסות רעה. תודה,

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. אני גולש במהירות 1.5 מגה עם UPLOAD של 128KB. הספק שלי הוא בזק בינלאומי והתשתית של הוט. בעוד כחודשיים מסתיימת לי תקופת ההתחייבות. כדאי להישאר בבזק בינלאומי או שספקיות אחרות עדיפות מבחינת שיתוף קבצים ומשחקי רשת? האם כל הספקיות חוסמות פורטים על אף שהן מצהירות שהן לא? לאיזה חבילה הכי משתלם לי לשדרג (לצורכי שיתוף קבצים ומשחקי רשת)? מה דעתכם על הדיל של אינטרנט זהב? 1.5 מגה במחיר של 3 מגה?- שווה לשבור את התכנית הנוכחית ולהצטרף למבצע כל עוד הוא קיים? האם כדאי להשקיע בחבילת גיימרים כדי לקבל פינגים נמוכים? בקיצור-כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by tamar7,

שלום כשאני ניכנסת לאתר מאקו מופיעה לי ההודעה "הדף אינו מגיב". באתרים אחרים הודעה זו לא מופיעה. מדוע זה קורה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by eshtul,

אני נמצא כרגע בחו"ל ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט עם כתובת IP ישראלית אשמח אם מישהו יסביר לי איך לעשות את זה במדויק. הבנתי שתוכנת NO IP אמורה לעזור בעניין אבל אין לי מושג איך בדיוק ואיזה IP אני צריך להגדיר לה כIP שלי כדי שהיא תעשה את זה. תודה רבה מראש לכל העוזרים נ.ב. באחד הפורומים ששאלתי רשמו לי משהו על שינוי פרוקסי, אני לא בדיוק מבין בזה ואשמח למשהו מפורט יותר, מועתק למטה ציטוט התשובה שקיבלתי. תודה הספקיות הישראליות לא מאפשרות להשתמש בפרוקסי שלהן אם אתה לא לקוח שלהן באותה נקודת זמן שאתה גולש, אז פרוקסי של ISP ישראלי הוא לא אופציה. אפשר להשתמש בשרתי הפרוקסי מהרשימה הזו : http://www.aliveproxy.com/proxy y-list/proxies.aspx/Israel-il הראשון ברשימה עובד.

• 0 תגובות
    • 5k צפיות
  24. היי חבריה מתבקשת חוות דעת אודות : מה עדיף,3 יח מגדילי טווח Tenda ל 500 מטר MW6 - או TP-Link Deco M5 או TP-Link Deco P7 Hybrid Wifi Mesh והאם זה יתאים ל-1 גיגה של סלקום,במקום ה-MESH שלהם תודה

25. Started by Neryabhk4,

שלום! יש לי בארון תקשורת ביתי 5 כבלים 1 מגיע מהארון בבניין ועוד 4 מתחברים למשקעים בבית. כרגע רק שקע אחד פעיל לחיבור אינטרנט. אני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את כל השקעים שיש בבית שיוכלו להתחבר לאינטרנט. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.