עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. נכנסתי לכמה אתרים שמאפשרים בדיקה של מהירות החיבור - וכל אחד מהם נתן לי תוצאה שונה. חלק אפילו חצי מאחרים. באתרים מסויימים יש אפשרות לבחור דרך איזה שרת לבדוק את המהירות - ובכל שרת קיבלתי תוצאה שונה. מישהו מכיר אתר אמין וטב - או כל דרך אחרת - שבה אוכל לבדוק את מהירות החיבור שלי? בתודה מראש.

2. Started by XDude,

שלום סרקתי את המחשב שלי וגיליתי הרבה פורטים פתוחים!! סגרתי את כל התוכנות והכל. אני מכיר כמה פורטים למשל 25 שהוא טוב! אבל מה אם השאר איך אני יודע אם זה טוב או רע? מישהו מכיר משהו שיעזור לי, אתר משהו? אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום כי אין לי מושג איפה לשאול את זה! תודה

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  3. יש לי בעיה שאני משתמש בכותבת IP שלי ומתחבר בלי שום תוכנה לעצמי אני רואה את ההגדרות הרוטר שלי (הנטב) איך אני עושה שלא יראו ושזה בכלל לא יפעל כי עדיף לי לשמש את פורט 21 לשימוש בFTP רגיל..

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  4. ואל תגידו לי להתמש באשף עם הדיסקט כי הקליינט הוא WINDOWS 2000 והדיסקט הזה לא עובד על WINDOWS 2000. מה אני עושה בדיוק כדי שהמחשב השני יתחיל לגלוש באינטרנט דרך הראשון? למטה יש לי ציור של שני מחשבים שאומר לי מהירות וזה ואפילו רושם "עוצמת אות: טוב מאוד". כך שהכרטיסי רשת קלטו אחד ת'שני כי המחשב של זה זה "מחובר". זה נראה בדיוק כמו מצב של חיבור לאינטרנט... יופי שהכרטיסי רשת מקושרים. עכשיו אני רוצה לשתף אינטרנט. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tomer_et,

אני צריך לדעת מה הפינג הממוצע שלי (במאיות שנייה). איך אני יכול לבדוק את זה?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. אני זוכר שפעם מישהו שאל פה איך לגרום ל-Windows 98 לחייג לאינטרנט מיד כשהווינדוס מופעל. וענו לו. היה צריך שהסיסמא תהיה שמורה (Save password) ושההתקשרות לאינטרנט תופעל ב-Startup אבל אני לא זוכר את השאר. מישהו יודע? יש לי Windows 98 SE. ניסיתי לחפש במנועי חיפוש או להשתמש באופציית החיפוש כאן אבל לא מצאתי תשובות.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  7. לפי אתר Symantec, ישנה המלצה כללית לחסום את פורט 135. איש איש וסיבותיו הוא, יחסום בעזרת או לא בעזרת Fire wall אינטרנטי חינמי. אני לדוגמא חסמתי את פורט 135 בעזרת הנתב הביתי תחת קטגוריה של Ip Filter. תעיינו היטב בתיעוד המתלווה לנתב ע"מ ליישם בצורה נכונה חסימת פורטים. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/security/Content/8205.html בהצלחה לכולם ותודה לצוות הנפלא של האתר.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by domuzy,

שני מחשבים בבית: אחד פנט' 4, 1500 והשני פנט' 3 800. שניהם עם XP. אינטרנט WOW של בזק בינ"ל נט, מהירות 750MB. אין לי מושג איזה כרטיס רשת לקנות, לפי מה בוחרים או כל מידע אחר. האם צריך אחד בשביל שניהם או שמתקינים אחד בכל מחשב? מה זה האב והאם זה קשור? סליחה על השאלות המפגרות- אין לי מושג, כאמור. תודה רבה מראש. נ.ב- אני רק יודע שאמור לעלות עד 100 ש"ח (ושלא יהיה אלחוטי).

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by tomer_et,

הרצתי בדיקה לחיבור האינטרנט שלי (ADSL 750 של נזק בין-לאומי), של אתר http://www.dslreports.com/tweaks בתוצאות הבדיקה הופיע לי הודעה שהערך של ה - RWIN גבוה מידי (היה בסביבות ה - 200000). באתר היה כתוב שהערוך המומלץ ל - Receive Window הוא 18980. מישהו מוכן להגיד לי מה מומלץ להגדיר לערך הזה? באתר הם נתנו חשיבות רבה למדד הזה, בכל הקשור למהירות החיבור - האם כך?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  10. שלום, בחברה בא אני עובד יש מודם אלקטל שהועבר להיות ראוטר ושונו הגדרות השם והסיסמא מהמקוריות שהיגיעו אם המודם בגישה למודם ( 10.0.0.138 ) ולכן איני יכול להיכנס אליו ולשנות הגדרות בחברה החליטו לעבור לספק אינטרנט אחר ומכיוון שאיני יכול להיכנס למודם ולשנות את ההגדרות החייגן לשם המשתמש של הספק החדש העברה מתעקבת. האם יש איזו שהיא דרך לגלות את שם המשתמש והסיסמא שהוכנסו במודם? האם יש אפשרות שאצרוב למודם BIOS חדש וכך הוא ידרוס את שם המשתמש והסיסמה הקימים בתוכו ויאפשר לי גישה אליו

11. Started by ravid,

http://uk.news.yahoo.com/030814/152/e678b.html הערבים אוהבים לשתף

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  12. 2 שאלות 1 יש לי אי די אס אל זה יהיה טוב? 2 ויש לי 3 כרטיסי רשת 1 למודם ו2 למחשבים שונים... אז לעשות ב2 האחרים אותם הגדרות?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  13. Started by ORrrr,

התוכנה הזאת כל דבר קטן שאני עושה במחשב מקפיצה חלון אם לאפשר או לא איך אני מבטל את זה? יש ארבעה מודולים שם מה להשאיר מה לא כי זה ממש עולה לי על העצבים.. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  14. Started by urielka,

אני צריך לעשות רשת בין שלושה מחשבים בבית בעזרת 3 כ.רשת + hub בווינדוס 98 (שאני שונא (אוהב לינוקס)) והיתכן שאולי בווינדוס 2000 אם אני יתקן בעיה ב acpi

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by SixKiller,

שלום לכם יש לי 3 מחשבים בבית (אז היה 2) ומאז שארס פי יצא הייתי עשוה רשת רגיל יעני זוכר הכל וזה... קיצור קניתי לפני שבוע איי אם די .... והרשת פשוט לא עובדת.. למה זה 1 כי זה איי אם די??? 2 אולי יש לזה קשר ל1394 הזה? 3 זה בטוח לא קשור לבעיה בהתקנה או משהו כי פירמטתי אולי 3 פעמים בשביל זה.. לבדוק אולי משהו קרה... בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  16. איך מחברים יותר משני מחשבים דרך כרטיס רשת?

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by gzlt,

אני לא יודע אם זה קשור אחד לשני, אבל: שלשום הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו ומאז כל פעם שאני נכנס לוואלה! אני לא רואה את כל התמונות הקטנות (הריבועים של הכתבות בעמוד הראשי ובעמודי המשנה) מישהו מכיר את התופעה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  18. שלום אנשים! חיבור ADSL WIN XP חייגן WOW לא מותקן אלא זה של WIN בכל הפעלה של המחשב מחדש החייגן לא זוכר את שם המשתמש והססמא ועליי להכניס את זה שוב. זה מתחיל להפריע לי ולא הצלחתי לפתור את הבעיה, אשמח לשמוע רעיונות. עד לא מזמן זה עבד והחייגן שמר את הפרטים ...

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  19. חבר שלי רוצה לחבר עם כבלים 3 מחשבים ושגם יהיה בכולם את האינטרנט כבלים שלו... עכשיו... הוא הזמין רשת אל-חוטית אבל זה עובד לו ממש גרועה כי יש לו הרבה דברים שמפריעים לקליטה וגם זה רחוק מדי אמרו לו... בקיצר הוא רוצה לחבר אותם ולשתף אינטרנט איך עושים את זה?!? כמו שהבנתם לא חסר לו כסף... צריך ראוטר או משהו?!? איזה כבלים? איזה כרטיס רשת צריך במחשבים? איזה ראוטר? תעזרו לי בבקשה... תודה!!!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by fux,

למה לכל הארצות יש דומיינים של קיצורים לדוגמא: cz se ורק לישראל יש co.il למה יש co ?? מה זה מסמן.. בתודה fux

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  21. שלום, דבר ראשון חשוב לדעת מערכת וינדוס אקס.פי פרופשיונל בשפה האנגלית כרטיס רשת ראשון, און בורד מחובר למודם ADSL, עובד כראוי כרטיס רשת שני, אדימקס (רילטק) מחובר למחשב אחר (מערכת לינוקס) בכל מקרה... הכרטיס השני מוגדר בתור 192.168.0.1 והמחשב השני (הלינוקס) שמחובר אליו, מוגדר בתוך 192.168.0.2 שתי המחשבים מסוגלים לשלוח ולקבל פינגים מה 192.168.0.2 אבל הכרטיס 192.168.0.1 לא מגיב לפינגים לא עונה... עכשיו, המחשב הראשון יוצר קשר עם המחשב השני מקבל ממנו פינגים והכל אז מה בעצם הבעיה ?!?! למה לאזעזל הוא לא מגיב ??

22. Started by JediMaster,

היי לכולם! בזמן האחרון נראה לי בערך שבוע אני לא מצליח לקבל שום קובץ לא בIRC מחברים ולא להוריד קבצים בDownload Accelerator. אין לי שום פיירוול ואני משמש כשרת ברשת של שני מחשבים כשכרגע השני מנותק.. למישהו יש רעיון? אולי זה בגלל הווירוס? (למרות שהצלחתי לעצור אותו בזמן והתקנתי עידכון)

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by TomB,

חיברתי שני מחשבים (אחד מהם נייד עם מודם ורשת מובנים) עם XP בעזרת כבל מוצלב, הגדרתי ICS על החייגן מודם. במחשב השני רואים את החייגן והוא אפילו מצליח לגרום למחשב הראשון להתחבר לאינטרנט (אינטרנט זהב), אבל המחשב עצמו לא רואה אינטרנט. על המחשב הראשון (זה עם המודם) מותקן Norton internet security, ואני חושד שהוא הבעיה, איפה מגדירים שם רשת פנימית? כמו בpersonal firewall? (אני שואל ולא בודק כי אין לי גישה למחשבים האלה עכשיו, אני רק רוצה להגיע לשם עם רעיון מוכן). במחשב הCLIENT אני אמור להגדיר עוד משהו? DNS או GATEWAY? או שהכל אמור להיות מועבר אוטומטית ע"י הICS?

24. אוקי, אז ככה, הפיירוול שלי מגלה כל הזמן התקפות (כן, על פורט 135), יחד עם התגליות המדהימות הללו אני מקבל אי פי. הייתי רוצה להשתמש באיפי כדי להזהיר את בעל המחשב הנשא שיש לו את הוירוס. האים יש תוכנה או פקודה בטלנט ותיתן לי על שם מי המערכת הפעלה רשומה? תודה רבה!!!, יאיר.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  25. היי לכולם הנורה של הכרטיס רשת דולקת כל הזמן גם כשהמחשב לא דלוק רק שאני מנתק את הכבל רשת היא מפסיקה להבהב איך אפשר לעשות שברגע שאני אסגור את המחשב הנורה תפסיק להבהב? ???

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים