רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,514 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לא בטוח שהמקרה הוא פורטים אבל רק שאני מתחבר עם רשת ואני אומר רק כי עשיתי ניסוי להתחבר אישית עם חייגן אני נחסם לצפית סרטונים באינטרנט כמו למשל באתר נענע. אני לא מקבל שגיאה פשוט לוחץ פליי ולא קורה כלום אין את ה BUFFERING שיש בדרך כלל.. מישהו יודע אולי מה הבעייה איך אני אמור לפתור דבר כזה ועדיין להישאר מחובר ברשת? תודה. נ.ב הרשת היא קווית.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשתף את התקיות שעל הדיסק-קשיח שעובד ב-RAID של NVIDIA ולא מבין למה? החיבור תקין ודיסק-קשיח נוסף שלא יושב על ה-RAID כן מאפשר לי לשתף את התיקיות! זקוק לעזרה דחוף המון תודה!!! נ.ב. לוח- NFORCE3 GIGABYTE GA-8KNS ULTRA 939 מעבד-AMD-3000 שני דיסקים-WD-80G 8M SATA RAID דיסק נוסף-WD-80G-8M-IDE
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
Cable/DSL Wireless Router 54 Mbps/2.4 GHz
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הראוטר שלי עושה בעיות והתמיכה של בזק אמרו להשיג חדש ויעזרו להגדיר אותו. לכן, צריך המלצה לראוטר חדש. דרישות: 1. חשוב שיהיה חזק מספיק כדי שה-WIFI יגיע למרחק של קומה מעליו באיכות טובה. קחו בחשבון שהוא גם סגור בארון חשמל. 2. ארבע יציאות לפחות. 3. תקציב של 200-300 שקל, עם אפשרות לחריגה קלה אם יש הצדקה. 4. עדיפות למוצר שאפשר לקנות באייבורי או KSP כי זה מה שבמרחק סביר מהבית. אם זה משנה משהו, לקודם קראו DSL-6740U של D-LINK (כן זה בטח ענתיקה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום אז בקשר למדריך בנעוץ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יש לי מחשב אחד שמחובר לראוטר דגם RTA 1025W בכבל רשת ועוד מחשב שנמצא כמה חדרים ליד שמחובר דרך USB WIRELESS אלחוטי רציתי לדעת לפני שאני מנסה את המדריך עם זה יכול לעבוד שיתוף הקבצים שזה מחובר ב WIRELESS
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית בבית ואני מחובר לה עם כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX.(אם זה חשוב אז אני יושב בממ"ד עם כבל מעריך של 6 מטר, ככה שהכרטיס מחוץ לממ"ד ותלוי על הקיר והראוטר למעלה) וכן אחרי חמש מטר יש לי מן "מגבר" כזה לUSB עכשיו לאחרונה שמתי לב, שהעוצמת קליטה היא LOW ותמיד הקליטה הייתה על VERY HIGH רציתי לשאול למה זה? דרייברים לא טובים? כרטיס רשת נדפק? ועוד שאלה, יש לי עכשיו כרטיס רשת מהפשוטים האלה של EDIMAX, ויש לי עוד כרטיס edimax mimo הוא מקולקל אבל הוא במסגרת האחריות, רציתי לשאול האם שווה לחבר אותו מאשר לחבר את הכרטיס הפשוט? מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403087 לא מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473767 תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, עשיתי רשת בין 2 מחשבים בידיוק כמו שכתוב במדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm הכל טוב ויפה, באמת אני יכול להעביר קבצים בין המחשבים ומשתף ביניהם מדפסת. אך יש לי 2 בעיות. 1. באחד המחשבים(בלי החיבור לאינטרנט) יש נורטון אנטי וירוס(מקורי אם זה משנה) והפייר וול שלו לא מאפשר את הרשת, אם אני סוגר את הפייר וול הכל עובד. מישהו יודע אולי אילו פורטים אני צריך לפתוח בשביל הרשת?(שוב, הרשת היא בידיוק אותה הרשת כמו שצירפתי קישור למדריך). 2. הבעיה השניה היא, שכאמור רק מחשב אחד מחובר לאינטרנט, אני רוצה לחבר את השני(לצורך עידכון ווינדאוס ולעשות עידכון לאנטי וירוס), מצאתי עוד מדריך באותו האתר במיוחד בשביל זה: http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.h…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי.. יש לי ראוטר אדימקס ישן יחסית מדגם BR משהו (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809, נראה לי שזה זה) שדווקא סיפק את הצרכים שלי עד היום. לאחרונה עברתי לאינטרנט ברוחב פס של 12 מגה ביט, עם זאת המהירות שהראוטר מספק לי לפי בדיקות היא 6-7 מגה ביט. בחיבור ישיר של המחשב למודם המהירות שלי היא 12 כמו שאמורה להיות. ההשערה שלי היא שהראוטר ישן והאלגוריתם שלו\או הצורה בה הוא פועל לא מאפשרת לו לנתב את כולם לאינטרנט במהירות המצופה. אז קודם כל, אם מישהו מכיר פתרון לבעיה אשמח לדעת ודבר שני אם יש המלצות על ראוטר לא יקר עם יכולת אלחוטית טובה זה יעזור לי מאוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
טוב חברס, אני לא מבין בגרוש בעניין לכן אני צריך את עזרתכם יש לי שני מחשבים אחד ישן אחד חדש. אני רוצה לעשות בינהם רשת אלחוטית, המחשבים דיי רחוקים אחד מהשני. עכשיו, התקשרתי לנטוויז'ן, אמרו לי נתב של אדי מקס ב565 ש"ח, וכרטיס רשת אלחוטי ב180. אין לי מושג מה העלויות של הדברים האלו, אבל לפי מה שאני מכיר את נטוויז'ן הם לא הכי זולים. אז בקיצור. איזה נתב ואיזה כרטיס רשת מומלצים בתקציב הזה. תודה !!! :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ציוד: 3com router 3CRWE554G72T. מודם: Speedtouch 510. 4 מחשבים ברשת- אחד מוריד. האחרים גולשים. בד"כ עובדים רק המחשב של ההורדות ו2 מחשבים גולשים. דרך 014/015 מוריד בערך 4 ק"ב באימיול, גם קבצים נפוצים. ביטורנט מגיע בד"כ רק ל13 ק"ב. לפני כמה חודשים הייתי מגיע בנטויז'ן ל27 ק"ב באימיול עד שנהיה להם עומס על הקווים. גם בחיבור מודם ישירות למחשב זה איטי. הורדה מבזק ומהספק תקינה וגם הגלישה. כמובן שכל המחשבים עוברים סריקות ספיוור ווירוסים ולא ידועה לי תופעה כזו. ד"א, הפורטים הרלוונטיים פתוחים. נשארתי בלי פתרונות? אולי רק מעבר לכבלים או לנסות לחבר מודם אחר. נסו לעזור, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי תשמעו יש לי בעיה די מתסכלת עם emule שלי - אולי למישהו מכם יש איזה רעיון? הבעיה היא כזו: יש לי ברשימה כ30 קבצים - רובם די פופולריים. מה שאני עושה זה שאני משנה את הפורטים של התכנה, יוצא ונכנס, מתחבר לשרת ואז תוך כמה שניות התכנה מתחילה להוריד בקצב מטורף - 180+ ככה זה נשאר לאיזה פרק זמן של כמה דקות, ואז הקצב יורד בצורה חדה לכיוון ה40 ונשאר ככה. חזרתי על התהליך ממש עכשיו במשך איזה 4 פעמים -זה קורה כל פעם (משנה פורט->יוצא ונכנס->זה מוריד כמו מטורף לכמה זמן->ואז נופל ל40) בקשר מה שקרה לי עכשיו, אציין שכאשר התכנה הורידה בקצב טוב היו איזה 2-3 קבצים שירדו (אחד על 150 +אחד על 40, 2 על 90....) יותר מאוחר כאשר הקצב ירד אז "הצתרפו" עוד איזה3-4 אבל אני זוכר שפעם קרה…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום ). איך אני פותח פורט (port)? ואיך אני משתמש בtelnet 10.0.0.138? תודה. אני רוצה לפתוח port בשביל ליצור משחקים בwarcraft.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים (שלושה בעצם אבל אחד כל הזמן כבוי) שמחוברים לראוטר OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router. הראוטר מתפקד כשרת DHCP ככה שהוא מחלק לשניהם כתובות אוטומטית (192.168.1.111,192.168.151) כתובת הראוטר היא 192.168.1.1 עכשיו התקנתי את התוכנה בשני המחשבים ולפי התוכנה השירות אמור ליצור אוטומטית רשת בין שני המחשבים ככה שאוכל ליצור הגבלות. פתחתי את שלושת הפורטים שהתוכנה דורשת ועדיין אין תקשורת בתוכנה... יש לציין ששני המחשבים נותנים פינג אחד לשני וניתן להעביר קבצים ביניהם. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום! אני ובן דוד שלי קנינו 2 כרטיסי רשת וכבל רשת מוצלב הוא בא אליי עם המחשב חיברנו הכל הגדרנו וכל הזמן שני המחשבים שבצד שמלאת למטה(במסך) כותבים מן שגיאה כזו...:התקשרות מוגבלת או פועלת חלקית משו כזה .. הדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות זה לשחק במשחקי רשת... לא מצליחים אינטרנט ולא מצליחים להחליף קבצים..... מישהו בבקשה יכול להסביר לנו איך משתמשים בזה? :s05: תודה לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש ברשותי אלקטל פרו + HUB הכל עובד סבבה אבל לאחרונה מצאתי בביתי Router שעובד על 10\100 שלא כמו ההאב שלי עכשיו אני רוצה לעבור ל Router 10\100 האם אני יכול לעשות את מבלי לשנות את האלקטל חזרה למצב רגיל ?? ואם כן אני אשמח לקבל הדרכה מהירה ...
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לתומכים יש לנו בעבודה שרת עם ווינדוס 2000, שמתחבר לרשת עם נתב edimax 6204. לאחרונה החלה תופעה שמאופיינת באיבוד החיבור לאינטרנט + גישה למחשבי הרשת. מה שמוזר הוא, ששאר המחשבים עדיין מחוברים לאינטרנט ויותר מכך- יש להם גישה לתיקיות שבשרת, אבל לא להיפך. הבעיה מתרחשת באקראי, כאשר יכול להיות גם יום שלם ללא בעיה. הפיתרון היחיד כרגע- רק ריסטרט (מה שמפריע לשאר העובדים). למישהו יש קצה חוט?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי של- WRT54GL יש שתי גירסאות : 1.0 ו- 1.1 . יש הבדל של 70 ש"ח בינהן. מה ההבדל בין הגירסאות ? האם זו רק גירסת firmware שונה שאפשר להוריד מהאינטרנט ? האם יש עד הבדלים ? האם ההפרש במחיר מוצדק ? אני לפני קניה של הנתב הנ"ל ואודה על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
למשל youtube או גם שזה סירטונים דרך MEDIA PLAYER באינטרנט זה ממש איטי...לעומת אחרים שזה עובד להם מהר
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנוות רשת ביתית בין מחשב חדש (amd 64 3000 albatron k8nfu4) למחשב הישן שלי (athlon 1200). עכשיו למחשב החדש מחובר מודם alactal לכרטיס רשת על הלוח ובמחשב הישן יש רק כרטיס רשת אחד לא על הלוח. בשתי המחשבים מותקנת Windows XP. השאלה שלי היא האם אני צריך להוסיף עוד כרטיס רשת באחד המחשבים או בשניהם ואני צריך גם מדריך. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי בעיה בחיבור מודם ADSL לאינטרנט הWINDOWS מזהה את הכרטיס רשת, אבל נראה כאילו לא מצליח להעביר דרכו תקשורת (ניסיתי שני כרטיסי רשת שונים) ועקב כך לא מזהה גם את המודם שמחובר אליו. כשאני בודק PING, הוא תמיד רושם לי שמשהו מנותק ואין תקשורת כנ"ל על האייקון של הכרטיס רשת מופיע X אדום, וכתוב שהוא לא מחובר (הדרייבר מותקן). המודם מחובר למחשב פנטיום 4 ולוח אם של אסוס P4B533 עם 768 מגה זיכרון.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום רב אני כבר שנים מנוי של אינטרנט זהב וכבר נמאס לי מהתקלות שלהם במיוחד הבעיות של האיטיות בזמן האחרון... אני חושב לעבור ל013 ברק האם כדאי ? ואני כרגע בחבילה של 2 מגה ואני משלם 120 שקל לספק+בזק אני מעוניין בחבילה עם upload משופר יש הצעות ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים מסויימים אני לא מצליח לראות את הפרסומת .. כמו בדוגמא שבתמונה שצירפתי... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר BT ל-Router לא אל חוטי ובמקביל לחבר BT למחשב ולגרום להם לעבוד כרשת רגילה??? אני אשמח לקבל תשובות בנושא זה ובנושאים אחרים אם בא לכם תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים עם כבל רשת מוצלב הכל פעל בסדר אינטרנט והכל, ואז יום אחד האינטרנט נהיה איטי והקבצים מועברים ממש ממש לאט... יש לכם מושג למה זה קורה? בחיבור כתוב שזה 100Mbit
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום, הפכתי את האינטרנט כדי לקבל מידע על פתיחת הפורטים, ומה שמצאתי לא עזר, הגדרתי את הראוטר לפי המדריכים שרצים ברשת אבל זה לא עבד. הנה התמונות: הפורטים שרשומים באימיול: ההגדרות של הפורטים שפתחתי לפי מה שמופיע באימיול: ההודעה של הLOW ID לא רוצה להעלם: אנא עיזרו לי אני אובד עצות.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-