עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eshel107,

אני לא מצליח לשתף את התקיות שעל הדיסק-קשיח שעובד ב-RAID של NVIDIA ולא מבין למה? החיבור תקין ודיסק-קשיח נוסף שלא יושב על ה-RAID כן מאפשר לי לשתף את התיקיות! זקוק לעזרה דחוף המון תודה!!! נ.ב. לוח- NFORCE3 GIGABYTE GA-8KNS ULTRA 939 מעבד-AMD-3000 שני דיסקים-WD-80G 8M SATA RAID דיסק נוסף-WD-80G-8M-IDE

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by E-R-P,

אהלן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לבית, הראוטר צריך לתפוס 3 קומות באיכות טובה. על מנת ליצור רשת ביתית, שאוכל לשחק ולהעביר קבצים בין השאר. צריך להתאים ל ADSL וכבלים, כולל חיבורים לחוטי. אין לי מושג בראוטרים מבחינת חברות, איכות, וכו.... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי עלל ראוטר שעונה על הקריטריונים שהצבתי. הסכום עומד עד 300 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. שלום יש לי רשת אלחוטית בבית ואני מחובר לה עם כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX.(אם זה חשוב אז אני יושב בממ"ד עם כבל מעריך של 6 מטר, ככה שהכרטיס מחוץ לממ"ד ותלוי על הקיר והראוטר למעלה) וכן אחרי חמש מטר יש לי מן "מגבר" כזה לUSB עכשיו לאחרונה שמתי לב, שהעוצמת קליטה היא LOW ותמיד הקליטה הייתה על VERY HIGH רציתי לשאול למה זה? דרייברים לא טובים? כרטיס רשת נדפק? ועוד שאלה, יש לי עכשיו כרטיס רשת מהפשוטים האלה של EDIMAX, ויש לי עוד כרטיס edimax mimo הוא מקולקל אבל הוא במסגרת האחריות, רציתי לשאול האם שווה לחבר אותו מאשר לחבר את הכרטיס הפשוט? מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403087 לא מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473767 תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  4. היי.. יש לי ראוטר אדימקס ישן יחסית מדגם BR משהו (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809, נראה לי שזה זה) שדווקא סיפק את הצרכים שלי עד היום. לאחרונה עברתי לאינטרנט ברוחב פס של 12 מגה ביט, עם זאת המהירות שהראוטר מספק לי לפי בדיקות היא 6-7 מגה ביט. בחיבור ישיר של המחשב למודם המהירות שלי היא 12 כמו שאמורה להיות. ההשערה שלי היא שהראוטר ישן והאלגוריתם שלו\או הצורה בה הוא פועל לא מאפשרת לו לנתב את כולם לאינטרנט במהירות המצופה. אז קודם כל, אם מישהו מכיר פתרון לבעיה אשמח לדעת ודבר שני אם יש המלצות על ראוטר לא יקר עם יכולת אלחוטית טובה זה יעזור לי מאוד. תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  5. Started by the king2006,

יש לי ראוטר באיזה דרך כדאי לחבר אותו USB או חיבור רשת ???ומה היתרונות ?? תודההההההה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  6. מישהו אולי יודע?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  7. Started by קרול,

אני רואה את התיקיות המשותפות משני המחשבים, אולם לא יכול להכנס. מקבל את ההודעה הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי רשת ביתית בבית ואני מעונין לקנות לאחד המחשבים כרטיס רשת אלחוטי כדי לחבר גם אותו השאלה שלי האם יש דברים מסויימים שצריך לבדוק בכרטיס רשת לפני שקונים?? והאם יש הבדל בין כרטיס שמתחבר ל USB לבין חיבור ל PCI ישירות??? יש לי נתב של linksys אשמח לקבל עזרה או כול מידע מועיל ואפילו המלצה על דגם מסויים בתודה אמיר

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  9. למשל youtube או גם שזה סירטונים דרך MEDIA PLAYER באינטרנט זה ממש איטי...לעומת אחרים שזה עובד להם מהר

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  10. התקנתי ויסטה הכל עבד טוב ויפה עד שפתאום אני גולש באינטרנט כמו צב ומוריד בקצב של 30K מתוך 250K אני משתגע התקשרתי לתמיכה ואין להם פתרון בשבילי מישהו יכול לעזור ? אין SPYWARE והכל בסדר במחשב...

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by roym79,

האם אפשר לחבר BT ל-Router לא אל חוטי ובמקביל לחבר BT למחשב ולגרום להם לעבוד כרשת רגילה??? אני אשמח לקבל תשובות בנושא זה ובנושאים אחרים אם בא לכם תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  12. שלום, הפכתי את האינטרנט כדי לקבל מידע על פתיחת הפורטים, ומה שמצאתי לא עזר, הגדרתי את הראוטר לפי המדריכים שרצים ברשת אבל זה לא עבד. הנה התמונות: הפורטים שרשומים באימיול: ההגדרות של הפורטים שפתחתי לפי מה שמופיע באימיול: ההודעה של הLOW ID לא רוצה להעלם: אנא עיזרו לי אני אובד עצות.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  13. שלום רב. קניתי netstick של חברת סלקום דגם ZTE MF636 רוב הזמן אני נמצא בצבא ואני לא רוצה שאנשים יעלו לי על ה"קו" איך אני חוסם את הגישה לרשת שאנשים אחרים לא יצליחו להפריע לי למהירות גלישה שלי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  14. הבעיה לא אצלי אלא אצל דוד שלי הוא מחובר דרך אכטקום ויש לו מין "רשת הגנה" של חברת מורשת למי שמכיר (סינון אתרים). יש מצב של גלישה שחורה שאין אפשרות להתחבר לתוכנות המסרים ויש אתרים סגורים... ויש גלישה חופשית שבה כל האתרים פתוחים וגם תוכנות המסרים או שאר התוכנות יכולות להתחבר... הבעיה שאנחנו גולשים במצב חופשי אבל שום תוכנה לא יכולה להתחבר (לא איי סיי, לא מסנג'ר, לא מירנדה) אין פיירוול, בכלל, SP2 לא מותקן וכנראה שגם SP1...אז אין את הפיירוול של הווינדוס... מה עושים? אנחנו מחוברים דרך ADSL והמודם הוא: Eth-Aztech Dsl 600E

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  15. Started by dror_l,

מתקינים לי תשתית של הוט לאינטרנט ואין לי מושג איזה מודם לבחור. יש איזה מודם שאתם ממליצים עליו? משהו שאפשר להפוך לראוטר? אני פשוט לא מבין בדברים האלה ולכן אשמח לקבל את עזרתכם. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  16. שלום, אני וחבר שלי עומדים לקנות דומין, רק נשאר לנו לסגור פרטים וזהו. עכשיו עלו בי כמה שאלות וחשבתי לשאול אותם מכיוון שאני אקבל הרבה יותר תגובות ואתם גם יותר אוביקטיבים. בקיצור, נגיד ואני מזמין דומין מאיזו חברה (זה דומיין ישראלי) והחברה נסגרת אחרי שנה אז מה אני עושה עם הדומין? איך אני יכול לנהל אותו? (לפתוח סאב דומינים וכ'ו) בקיצור, תספרו לי כל מה שאני צריך לדעת כדי לא להדפק, תודה לכם

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  17. שלום אני פונה לאתר אורט ומקבל בראוטר 2006/02/26 23:48:17 : Blocked access attempt : TCP from 62.189.XXX.XXX:80 to 199.203.XX.XX:5259 2006/02/26 23:54:14 : Blocked access attempt : TCP from 66.249.XX.XX:80 to 199.203.XX.XX:3574 אבל בראוטר אני מאפשר TCP אז מה עושים? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by magadi,

אז ככה יש לי בבית 2 מחשבים ואינטרנט של מגה וחצי בכבלים היה לי עוד לא מזמן ראוטר רגיל(קווי) ששבק חיים.. עכשיו אני מנסה להתחבר דרך כבלים וזה ממש לא נוח השאלה השאלה שלי האם אפשרי לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטיים ולחבר את שני המחשבים לרשת בעזרתם? או שחייב לקנות ראוטר אלחוטי?(שעולה לא מעט) במידה וכן האם 2 כרטיסי הרשת האלה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2340 יעזרו לי? או שכדאי לי לקנות משהו אחר? דרך אגב איך אני יחבר את המודם לאחד המחשבים האם אפשרי לקנות למודם כרטיס רשת אלחוטי מיוחד או שאני יצתרך כבל רשת רגיל לראוטר?(שזה לא ממש רציני כי הראוטר ממש ליד אחד המחשבים) דרך אגב האם זה ממש משמעותי רשת אלחוטית דרך כרטיסי רשת? או שעדיף ראוטר שעולה דיי יקר? מה הבדל בשניהם? כי שהיה …

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. Started by BMWE,

אשמח לביקורת עליהם: על EW-7318UG של EDIMAX על D-Link DWA-110 כמו כן אשמח להמלצה לנתב אלחוטי אמין וזול (יודע שהמוצרים של linksys הכי טובים..., אבל אין כסף)

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  20. Started by hararim,

מהי הדרך המומלצת להעברת קבצים בין המחשבים? וכמובן אם תוכלו להסביר לי כיצד מבצעים את העיניין או להפנות אותי למדריך

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. Started by fgyt,

שלום יש לי ראוטר של siemens sl2 141 שהוא גם קווי וגם אלחוטי,את האלחוטי ניתקתי לגמרי ומחובר איליו רק קווי ,שני מחשבים ומתאם טלפון של חברת ברק ,וברצוני לשאול האם יש לי אפשרות שלפי בחירתי אני יוכל אם אני רוצה לחסום בהגדרות של הראוטר שרק המתאם יעבוד אבל אם יחברו מחשב בין ליציאה של המתאם ובין ליציאה אחרת הם לא יתחברו לאינטרנט [עדיף אם אפשר שבאופציה הזו שרק המתאם מתחבר עדיין יוכלו לחבר למתאם שיש לו גם יציאה למחשב מחשב,אבל אם זה לא אפשרי אז מספיק שרק המתאם יעבוד אפילו שמחשב שיחברו למתאם לא יעבוד]וכמובן שיהיה לי אופציה שאני יוכל לקבוע שגם שני המחשבים יתחברו אל הנתב, אופציה חילופית עדיפה פחות אם א"א את האופציה הראשונה [שברוצוני לדעת האם אפשר לעשות ]להגדיר בראוטר שרק המתאם ושני מחש…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  22. שלום לאחר שהקמתי רשת ביתית עפ"י הוראות הפורום ( תודה רבה שוב על העזרה בנושא זה) , אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה. כאשר אני מנסה להתחבר לאתרים מסויימים דרך מחשב ה CLIENT האתר אינו עולה בעוד שבמחשב שהוגדר כסרבר הדבר עובד בהצלחה. השאלה שלי האם מדובר בבעיות הגדרה במחשבים או בבעיה הנובעת משיתוף המחשבים ( ואינה ניתנת לתיפעול ) ? במקרה ומדובר בהגדרות אשמח לקבל פירוט . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by cobmetal,

שלום יש לי לפטופ שמחובר לראוטר אלחוטי , קורה לי הרבה פעמים שכאשר אני מנסה להכנס לאתר מסוים , אני מקבל THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED , ורק לאחר שאני עושה מספר פעמים "רענן" F5 , רק אז העמוד עולה . תודה !

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  24. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש וניסית להתחבר אלחוטית לאינטרנט. בעת ניסיון החיבור קיבלתי הודעה שהגדרות האבטחה של המחשב לא תואמות לדרישות הרשת וזאת למרות שלא איבטחנו את הראוטר בכלל והתחברתי אליו בעבר עם מחשבים אחרים ללא סיסמאות וללא בעיות. מכיוון שהידע שלי בנושא שואף לאפס אנא נסו לענות בשפה פשוטה ככל היותר, תודה!

• 1 תגובה
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים