רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
אחרי שביקשתי חיבור ללא חייגן אני מנסה להוריד טורנט שתמיד יורד ישר והוא לא יורד לי הוא עושה מתחבר רק זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים (שלושה בעצם אבל אחד כל הזמן כבוי) שמחוברים לראוטר OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router. הראוטר מתפקד כשרת DHCP ככה שהוא מחלק לשניהם כתובות אוטומטית (192.168.1.111,192.168.151) כתובת הראוטר היא 192.168.1.1 עכשיו התקנתי את התוכנה בשני המחשבים ולפי התוכנה השירות אמור ליצור אוטומטית רשת בין שני המחשבים ככה שאוכל ליצור הגבלות. פתחתי את שלושת הפורטים שהתוכנה דורשת ועדיין אין תקשורת בתוכנה... יש לציין ששני המחשבים נותנים פינג אחד לשני וניתן להעביר קבצים ביניהם. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למה אני לא יכול להירשם לאתר הזה https://www.symbiansigned.com/app/page אני רושם לא כתובת מיייל בהרשמה הוא לא מקבל אותה(ואפילו ניסיתי כמה כתובות מייל ) בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בזק בנלאומי המודם שלו זה אלקטל שחור 5 נורות, עכשיו יש לי מחשב נייד עם מודם אלחוטי בתוכה, קניתי ראוטר של LEVEL ONE והוא לא בא עם הוראות או תוכנה כלשהי, רציתי לדעת אם יש איזה מדריך שלם איך לחבר את המחשב הגדול ה PC וגם את הנייד דרך הראוטר ושהנייד יהיה עם אינטרנט אלחוטי, חשוב לציין שאני ממש מקווה שמשהו יוכל לעזור לי בזה בהקשר של אנטרנט של בזק בנלאומי, כי משום כשניסיתי לעשות לבד אז זה איכשהו עבד החיבור האלחוטי נוצר והנייד התחבר אליו והכל אבל לא הצלחתי לגלוש בנייד משום מה. תודה לכל העוזרים כל עזרה שתינתן תתקבל בשמחה וברכה. שבוע טוב, ואדים. מצטער על ההקפצה בנושא הקודם, אני מקווה אני לא עובד על שום חוק בזה שאני פותח נושא חדש.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
תראו מה זה רושם לי.. מצורף קובץ עם תמונה למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי לעשות שחזור זה לא ממש עוזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב. אז ככה - יש לי כאן שני מחשבים אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם USB והאחר לא מחובר לכלום. באחר צריך אינטרנט ואני מאוד הייתי רוצה אינטרנט אלחוטי בין שניהם ככה שבאחד האינטרנט מחובר ישירות לנתב האלחוטי והשני מחובר לנתב אלחוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו. המחשב הראשי נמצא בתוך ממ"ד(ממש בכניסה - זאת אומרת שהוא צמוד לדלת של הממ"ד(כחצי מטר מהדלת)) והמחשב השני נמצא בתוך הבית בטווח של כ-10מטר פחות או יותר. אז - על מה תמליצו לי. ואם אפשר גם הסבר מפורט על איך להגדיר את הרשת האלחוטית הזו והאם זו בעיה בשביל אחד כמוני?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
התקשרתי לברר כמה עולה חבילה של 2 מגה ללקוח חדש ולאחר דין ודברים חזרו אלי והציעו לי את זה: אומנם יש לי התחייבות לשנה (כי מקודם לא הסכמתי,וביררתי על 2 מגה) אבל אני מקבל את החבילה של 2.5 מגה והמחיר של 119 ש"ח כולל את הספקית וגם את התשתית אבל החודשיים הראשונים הם חינם אז זה יוצא לי 99 ש"ח לחודש. שווה לי ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור רשת בצורה כזאת שבמחשב אחד יהיו שני כרטיסי רשת רגילים(PCI) כשלאחד יהיה מחובר מודם הרשת ולשני יהיה מחובר כבל רשת שיוחבר לכרטיס הרשת של המחשב השני... עכשיו השאלה היא האם הדבר לא יפגע במהירות הרשת של המחשב השני(התלותי) וגם האם אני יכול לחבר את שני המחשבים באמצעות כבל רשת רגיל או שאני צריך כבל רשת מוצלב?מה ההבדל ביניהם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף את האינטרנט ביניהם עכשיו הייתי היום באופיס דיפו והם אמרו לי שאני יכול לקנות רק switch לחבר אותו למודם וזהו ואני לא צריך לשדרג את המודם לראוטר עכשיו השאלה שלי האם זה אפשרי ועדיף על פני מודם עם ראוטר מובנה כבר כי האפשרות הזו חוסכת כסף והמודם שהספק שלי רוצה להביא לי הוא עם ראוטר כבר אבל עולה 800 שקל והswitch עולה רק 200 דרך אגב יש לי מודש ADSL b focus router 270
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפוך את הכוננים למשותפים בין המחשבים.. אבל מה שכן הצלחתי זה לעשות תיקיית PUblic שדרכה אני יכול להעביר את הקבצים.. ניסיתי לעשות לפי ההוראות הרגילות(אותו שם workgroup וכל זה..) ולא הצלחתי.. אה ויש לציין שאני מסתבך קצת עם הויסטה חח.. מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם , התקנתי XP PRO עברית ועכשיו אני רוצה להתחבר לאינטרנט (תשתית =כבלים . ספק =נטוויזן) . התקנתי את המודם כבלים עם הדיסק התקנה אבל אין לי מושג איך אני יוצר חייגן .... מישהו יכול בבקשה לעזור ? יש איזה כתובת שניתן להתחבר אליה ולהוריד חייגן ואני לא זוכר ....ולהשיג את השירות של כבלים כבר התייאשתי. תודה למי שועזר !
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אשמח מאוד לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אז קודם כול שבת שלום לכולם התחדשתי באינטרנט מהיר של סלקום. חבילה ללא הגבלה קבלתי מודם של סלקום,בהתחלה הסים עשה קצת בעיות אבל לאחר מכן החליפו לי לסים חדש והכול יסתדר הקטע הוא שיש לי חבילה של אינטרנט של 5 מגה הישנה עובדת על שלושה מחשבים בבית על ידי ראוטר הפלוס של סלקום שזה מודם שיכול לעבוד בניפרד מול כול מחשב אשמח חברים לעזרה ממכם איך להוריד מהאינטרנט החדש ולהפוך אותו לבירת מחדל כמו כן אשמח עם תייאצו לי איך לנתקאת ה5 מגה מהמחשב הפרטי שלי,מבלי לפגוע בשאר המחשבים כמו כן מי שיודע להגדיר מודם כזה,כגון שם משתמש וסיסמא שיגיד לי ואני יגדיר כי באמת שלא אמרו לי כלום שבת שלום ותודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה יעילה חוץ מהתוכנה שהביאו לינק אליה במידע השימושי....... ויש לי גם שאלה שהיא לא ממש קשורה להודעה הזאת ....כמה העלאה בBYTE יש לי שיש לי העלאה של 96 KB
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מודם 1 בבית ונמאס לי לשתף אינטרנט ורציתי לדעת אם אני יכול להשים עוד מודם אחד ? וכמה זה יעלה ? והאם משלמים אותו מחיר לספק ?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אתמול הלפטופ שלי התחיל לעשות בעיות. יש לי תוכנה למסחר בבורסה, שבאיזהוא שלב קרסה והדבר הבא שקרה הוא שלאט לאט התחיל להאכל הנפח של ההארד דיסק! הנפח צנח מ100 ג'יגה לפחות ממאה מגה בייט פנוי! סרקתי עם התוכנות נורטון,אדאוור,ספייבוט,ווינדואס דיפנדר, מקאפי סטינגר כלום לא עזר. מה עושים?! :
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חיבור האינטרנט בבית הוא דרך הכבלים (ללא צורך בחייגן) חיברתי בבית את המודם של האינטרנט ל- SWITCH , ויצרתי רשת פיזית (דרך הקירות) למס' מחשבים. בזמן שיצרתי את הרשת פיזית הצלחתי ללא בעיה לחבר 3 וארבעה מחשבים בו זמנית. כעת אני לא מצליח לחבר אף מחשב מעבר ל-2 שמחוברים באופן קבוע. גם אם אני מנתק את אותם שני מחשבים ומשתמש בכבל רשת שלהם אני לא מצליח לחבר אף מחשב חדש לרשת הנ"ל. גם לא בחיבור ל- USB (יש לי אופציה לחבר את המחשב במקום דרך כבל רשת עם חיבור ל- USB ), כמובן שהמחשבים שניסיתי תקינים . אין לי אף הסבר הגיוני להבין למה זה קורה מעבר להשערה שבמודם של הכבלים ישנו זכרון של MAC ADDRESS או משהו כזה שמונע חיבור מחשבים נוספים/אחרים לרשת. ואת הזכרון הזה אני רוצה לנקות ... כמובן שאשמח לש…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני צריך שרת לאיכסון קצר, בערך יום. הבעיה שהקובץ שוקל בערך 280 מגה... אם למישהו יש המלצה על שרת שכזה, אני אודה לו אם הוא יוכל לכתוב. בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היי, אז ככה, ברשת הביתית שלי שני מחשבים המחוברים עם ראוטר של אדימקס לרשת ADSL. לא יודע אם זה קשור אך במחשב אחד התקנתי אימיול וכדי לפתוח פורטים באידמקס יש להגדיר למחשב הזה IP קבוע עם SUBNET MASK, default gateway וכמובן preferred DNS server. המחשב השני מקבל כתובת IP אוטומטית מהראוטר. כמו כן התקנתי רשת ביתית עם ה wizard של XP. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup בקונפיגורציה של מחשב המחבר דרך HUB. הכל טוב ויפה, אך בלחיצה על view workgroup computers היכן שאני אמור לראות את המחשב שלי ואת המחשב השני אני מקבל הודעה שאין לי admin rights. את ההודעה הזו אני מכיר והיא שייכת ל firewall של נורטון כשלא מוגדרת רשת ביתית בנורטון עצמו. אז כך עשיתי והגדרתי רשת בשני המחשבים. עליי לציין שעשי…
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום , קונים לי מחשב חדש עוד שבוע . אני רוצה שהיה גם בוא אינטרנט ועכשיו אני צריך שהיה רשת חוטית בין המחשב החדש שלי למחשב שיש בוא אינטרנט . אז אני רוצה שתיבנו לי מפרט (חחח ) לאיזה דברים צריכים לרשת (עדיף את החלקים היותר זולים .) תודה .
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מלפני כמה ימים יש לי בעיות באינטרנט הכל התחיל אחרי שסמייל התקינו לי טלפון על התשתית של הוט ומאז האינטרנט איטי ולפעמים בלי שום התראה אני מקבל את השגיעה הזאת בפיירפוקס לפני שהיתקינו לי את קו הטלפון לא היו בעיות כאלה מעולם Failed to Connect Firefox can't establish a connection to the server at YouTube - Broadcast Yourself.. Though the site seems valid, the browser was unable to establish a connection. * Could the site be temporarily unavailable? Try again later. * Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection. * Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing. כיאילו שהאינטרנט ל…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לנו במשפחה 2 קומות ומשרד צמוד הנתב נמצא במשרד וכולם מחוברים אליו יציאה אחת למשרד יציאה שניה לאח אחד יציאה שלישית לעוד אח שנמצא איתי למעלה ויציאה רביעית לתוך הבית למטה לAP שמשדר אלחוטי ככה שגם אני וגם אמא שלי קולטים WIFI עכשיו הבעיה שלי זה שאני שונא WIFI ואני רוצה לעבור לחוטי. אין לי תשתית לרשת חוטית אבל בכל זאת מה האפשרויות שלי לעבור לחוטי
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי קוראים לי יותם ואני בן 14 וחצי כמעט יש משחק אני משחק והוא נקרא mu online יש המון משחקים בנושא mu מה שאני רוצה לדעת זה איפה אני מוצא אתר שמלמד אותי איך לעשות זאת (היה לי את האתר הזה בעבר והוא אבד לי) מקווה שתצליחו לכנות י על השאלה יותם
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-