רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אתמול חיברתי את המחשב השני שלי לאינטרנט בעזרת הראוטר RTA1025W. האינטרנט עובד כרגיל בינתיים והכל טוב, רק שבתוכנת השיתוף SababaDC אין אפשרות לבצע חיפוש. עשיתי את המדריך של Port Forwarding כאן: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dynalink/RTA1025W/SababaDC.htm וזה עדיין לא עובד. כשאני בודק את הפורטים זה רושם לי ERROR... מה כבר נשאר לעשות? עריכה: עכשיו רק המחשב שמחובר לראוטר על ידי כבל מצליח לחפש. כי רק בו ביצעתי את מה שרשום באתר. מה אני עושה עם המחשב השני? לעשות בו גם את אותו הדבר? לשנות פורטים במחשב השני? עריכה 2: מרוב השאלות ששאלתי (את עצמי כי אף אחד לא ענה), הצלחתי בסופו של דבר לפתור את זה, ככה שאפשר להגיד שהנושא באמת עזר במשהו. תודה ואפשר לנעול:]
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כבר שבועיים יש לי בעיה במחשב נייד שכשאני מנסה להתחבר לרשת הביתית אז מופיע לי סימן שיש קליטה אבל המחשב לא נכנס לשום אתר. מה שמוזר הוא שלפעמים דווקא כן יש חיבור לאינטרנט ולפעמים לא. מה עושים? לא מזמן עשינו ריסטור למחשב למצב המקורי שלו וזה לא עזר.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי מסינג'ר 6.2 ורציתי לדעת אלו פורטים ( TCP ואו UDP ) עלי לפתוח בפיירוול עלמנת שאוכל להעביר גם וידאו וגם אודיו. ( מע' XP SP2 )
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
מציעים לי ראוטר dlink bi604 אני מעוניין בתואם ppoe לחיבור לאינטרנט זהב למישהו יש נסיון איתו ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים המחוברים ל- switch של Edimax וה- switch מתחבר למודם Alcatel Speed Touch Home שאותו הפכתי ל- Pro לפי המדריך כאן. מאז שהמחשבים מחוברים ככה (הם לא ברשת ביניהם) האינטרנט לא רק שעובד לאט אלא ממש זוחל, אבל זאת לא הבעיה העיקרית.. יש כל הזמן ניתוקים. פתאום האינטרנט קופא ולא זז וזה חוזר אחרי כמה דקות או עשרות דקות. זה ממש ממש מעצבן! הבעיה בטוח במחשבים עצמם כי לפני כמה זמן עברנו דירה וזה ממשיך אותו הדבר גם במקום החדש. זה ממש מתסכל כל הזמן לחכות לדף הבית המסכן לעלות 10 דקות ורק פעם ביום להנות מחיבור מהיר באמת. הבעיה בשני המחשבים אז זה שוב פעם קשור לרשת. יכול להיות שיש בעיה במודם עצמו ואם כן מה ניתן לעשות לפני שקונים ראוטר כמו שצריך וכו' אודה מאד לכל העוזרים!!…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שהאינטרנט בצורה רנדומלית לפעמיים ניכנס ללאג כזה, שהכל ניתקע ותוך 30-60 שניות חוזר.. זה מאוד מפריע מכיוון שאני משחק במשחקי רשת. לפעמיים הוא גם ניתקע ומיתנתק ואני לא מצליח להתחבר חזרה עד שאני עושה ריסטרט למחשב ולמודם.. (Alcatel שחור 5 נורות) זה לא בעייה בספק למה זה כבר די הרבה זמן ככה, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? חשבתי אולי הכבל הוא הבעייה או המפצל של הטלפון שמפצל את הקו טלפון והקו ADSL... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בעקבות התווספות של מחשב נוסף לבית, יש צורך בראוטר. 2 שאלות לי אליכם: 1. מהן החברות המומלצות לראוטרים? 2. האם יש דגמים ספציפיים שהם מומלצים?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
מלפני בערך שבועיים שמתי לב שהנורית של ה LAN בנתב של האלקטל SPEEDTOUCH כבר לא עובדת, אבל לאח שלי בכל זאת יש אינטרנט אז חשבתי שזה בסדר, היום אני בא למחשב שלו בכוונתי להעביר משהו ברשת, ואין לנו רשת בכלל!! נכנסתי להגדרות של האינטרנט שלו וכתוב שם שהוא מחובר למשהו בשם NETGEAR, והמחשב שלי ששמו ברשת הוא Ariel נראה לי נמצא למטה אבל הוא לא הרשת שעובדת.. כשאני נכנס למחשבים שברשת רשום שם איזה שם לא ידוע שבכלל לא נמצא ברשת, בקיצור! אח שלי מחובר למקום אחר לגמרי @!# מה הולך פה?? מה עושים? בבקשה תעזרו לי תודה מראש!! עריכה: חחח די די אני מת פה מצחוק, שבועיים הנורית של ה- LAN לא עבדה, לא עשיתי עכשיו שום דבר חוץ מלכתוב פה את ההודעה ופתאום היא עובדת. אלוהים ישמור.. בכל מקרה מישהו יודע בכל זא…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בנסיוני להכנס לאינטרנט (ADSL דרך נטויזיון) לעיתים אני נכשל על שגיאה 645. התקנתי אנטי וירוס (AVG) ותוכנה נגד רוגלות (ADWARE) ועדיין הבעיה מופיעה לעיתים. מפרט המחשב: פנטיום 3 עם WIN98. החיבור הוא למחשב בודד דרך מודם ALE070 - חיבור USB. כמו כן, לפי עצות מפורומים בדקתי ויש סימון של "פנקס כתובות". האם יש למישהו רעיון? תודה, דורון
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אם כן כמה אמורה לעלות חבילה כזאת? ולמשל חבילה של 2.5 מגה והעלאה מורחבת כמה זה יוצא בערך בכסף? ואיפה הכי שווה? כי עוד חודש בערך נגמרת לי החבילת אינטרנט של 2.5 מגה מנטויז'ן ואני בודק מעכשיו אם שווה לי להישאר או לעבור לבזק בינלאומי... ולמשל אם יש לי אינטרנט 2.5 מג הואני מוריד בין 240-260 כמה אמורה להיות ההעלאה שלי בחבילה מורחבת?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ברשותי טלוויזיה חכמה המחוברת לאינטרנט דרך ה-WIFI האם אפשר לחבר אותה גם בכבל לראוטר ? האם יש לכך יתרון ?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם ישנו מדריך PDF בעיברית לראוטר אלחוטי אדימקס BR-6204Wg
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לאחר שהצלחתי להגדיר את הראוטר הישן שלי בתור נקודת גישה בעיקר ע"פ המדריך שבלינק הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אני כעת מעוניין לאבטח אותו ואין לי מושג איך??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני משתגע,מה לא עשיתי,פתחתי פורט 5190וגם 433 לא עוזר,חשוב לציין שיש לי מודם של בזק BEFOCUS +3 12 ויש לו פיירוול פנימי. אני פשוט לא יודע מה לעשות עוד מה אף אחד לא יודע!?!??1
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שמעתי שעם קונים ראוטר ועושים רשת אז אין צורך לשלם לבזק על המודם הכוונה שהראוטר יחליף אותו.. האם זה הגיוני?! או שהאם יש משהו שדומה.?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום מישהו מעוניין להמליץ לי על כרטיס רשת טוב לנייד? ומה עדיף בכלל - PCMCIA או USB? תודה!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בעיה בראוטר חייב עזרה דחוף עד לפני יומיים הצלחתי לארח בפיפא ....פתחתי פורטים וכאלה באתר ומהיום אני כבר לא מצליח לארח ...?!! WTF לודע מזה פתאום לא מצליח....מה יכול להיות הבעיה ?! יש לי ראוטר של EDIMAX .. אתם אומרים שווה להתקשר אליהם ? תודהרבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ניסתי היום לחבר שני מחשבים לרשת דרך כבל רשת, עשיתי גישור כדי לשתף גם את האינטרנט. במחשב הראשי הוא מזהה ,בשני הוא רושם שחיבור מוגבל או משהו כזה ויש אייקון של סימן קריאה בצהוב.. מישהו יודע איך אפש לפתור זאת ?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מודם שהוא גם ראוטר - DSL-2650U של חברת D-Link. עכשיו לפעמיים כשאר אני מדליק את המחשב (והחוט לראוטר מחובר והמנורה דולקת של החיבור) אין לי אינטרנט במחשב, הוא אומר לי שהאינטרנט מוגבל (ולפעמיים הוא פשוט מחובר לא מודיע כלום, ואין אינטרנט), הבעיה מסתדרת אחרי ניתוק של הכבל לראוטר ואתחולים מורבים של המחשב. אשמח להכוונה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה הרשת היא בין 4 מחשבים היום 3 נייחים ואחד נייד כולם מחוברים לראוטר של לינקסיס WRT54GL עכשיו עשיתי כמה ניסויים כדי לשתף קבצים בין המחשב שלי לנייד שמיקמתי אותו לידי ויש לי כמה שאלות: כשאני מנסה להתחבר בהתחברות עם סיסמה ואין למחשב סיסמה מה אני צריך לכתוב בשורה של הסיסמה? ואם כדאי לשים סיסמה למחשבים?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מבקש עזרה בחיבור נתב זה שהוא גם מודם וגם רואטר, הגדרה נכונה לגבי חיבור PPPOE או PPPOA לגבי חיבור לבזק ולספק איטרנט זהב.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
ניגמר לי המבצע ואני משלם כרגע 90 שקל לספק וסכום יחסית גבוה לכבלים (לא זוכר) היום אני בחבילה של 3 על 150 ולפני שאני מטלפן מישהו יודע פחות או יותר תמחירים בשוק? אני לא מתכנן לעבור לחברות אחרות רק רוצה לא לשדרג תמהירות או לשלם פחות
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני משתמש בAZEROUZ .... בימים האחרונים חטפתי כמה הפסקות חשמל בבית , וזה משהו מעצבן בAZEROUS שהוא חייב כיבוי נקי ויפה. הקיצר 8 מתוך 10 ההורדות שלו נדפקו- הוא כותב שזה על 0 אחוז , צבוע באדום ולא מוריד אותם, מיותר לציין שניסיתי לעשות OPEN לקבצי הטורנט, ולא עבד, והקבצים לא נמחקו, ז"א קובץ שהוא הוריד 90 אחוז ממנו וזה 1.9 ג'יגה אז זה קצת מעצבן- זה עדיין יושב אצלי על הHD- ז"א המידע עצמו לא נעלם- אבל הביטורנט כאילו לא מזהה אותו איך אני יכול לשחזר?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית נתב של Edimax מדגם BR-6204Wlg שעובד בתקן b/g. הוא מחובר קוית למחשב אחד ואלחוטית למחשב שני בו יש כרטיס רשת אלחוטי גם הוא עובד על תקן b/g. הנתב התחיל לעשות לי בעיות, כלומר לעיתים קרובות (מדי) הוא לא מעלה אתרים מסוימים, וצריך לרענן את הדף מספר פעמים כדי שזה יעלה. אם אאלץ להחליף אותו, האם אני יכול לקנות נתב בתקן N ? ברור לי שהקליטה לא תהיה בעוצמה של תקן N, אבל האם זה יעבוד (הכרטיס רשת הוא b/g ) ?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי בבית מצב כזה: * מודם כבלים שמחובר ישירות לראוטר * מחשב 1 עם windows 7 שדרכו הקמתי את הרשת והוא מחובר בכבל ישירות לראוטר והמדפסת שלי מחוברת אליו בUSB * מחשב 2 עם windows 7 (נייד) שמחובר אלחוטית לראוטר והצלחתי לשתף את המדפסת * מחשב 3 (נייח) עם windows xp שמחובר אלחוטית לראוטר ומצליח לגלוש באינטרנט בלי בעיה הבאתי מחשב נוסף עם windows xp שמחובר ישירות לראוטר (בכבל) ואני רוצה להתקין אליו את המדפסת המשותפת ולגלוש דרכו באינטרנט ומשום מה יש 2 בעיות 1) הוא לא מזהה חיבור לאינטרנט 2) אני לא מצליח להגדיר אותו ברשת הבייתית כדי שהוא יזהה את המדפסת מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-