עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני וחבר שלי עומדים לקנות דומין, רק נשאר לנו לסגור פרטים וזהו. עכשיו עלו בי כמה שאלות וחשבתי לשאול אותם מכיוון שאני אקבל הרבה יותר תגובות ואתם גם יותר אוביקטיבים. בקיצור, נגיד ואני מזמין דומין מאיזו חברה (זה דומיין ישראלי) והחברה נסגרת אחרי שנה אז מה אני עושה עם הדומין? איך אני יכול לנהל אותו? (לפתוח סאב דומינים וכ'ו) בקיצור, תספרו לי כל מה שאני צריך לדעת כדי לא להדפק, תודה לכם

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  2. אשמח לקבל הסבר על סוגי היציאות (uplink, expansiob bus, וחיבורי הX8 והbase במרכזיהה הלבנה) ועם איזה כבלים לחבר אותם למחשבים (מוצלב או רגיל) תודה רבה, בז'נגלו.[br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 08:23:16 אני מקפיץ כי ההודעה עברה שני דפים. מקווה שזה בסדר...[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by shon,

אהלן! אז ככה, עברתי עכשיו חדר והעברתי את הכבל רשת. לצורך כך חתכתי אותו ולחצתי בחזרה באותו אופן(זהו כבל רשת ישר). אבל איזה באסה, המחשב אפילו לא מזהה את הכבל. אני חייב לציין שבדקתי טוב טוב שהכנסתי את החוטים למקום טוב ועל פי הסדר הנכון, אבל עדיין לא עובד. יש משהו שאני מפספס? חייב עזרה!!! תודה!

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by approx,

מלפני כמה ימים יש לי בעיות באינטרנט הכל התחיל אחרי שסמייל התקינו לי טלפון על התשתית של הוט ומאז האינטרנט איטי ולפעמים בלי שום התראה אני מקבל את השגיעה הזאת בפיירפוקס לפני שהיתקינו לי את קו הטלפון לא היו בעיות כאלה מעולם Failed to Connect Firefox can't establish a connection to the server at YouTube - Broadcast Yourself.. Though the site seems valid, the browser was unable to establish a connection. * Could the site be temporarily unavailable? Try again later. * Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection. * Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing. כיאילו שהאינטרנט ל…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by adak,

הדים

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by vid170,

מה הם האופציות שלי לשיתוף אינטרנט בין שני מחשבים בחדרים נפרדים (מרוחקים) ?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by /m\VikinG/m\,

יש לי מכשיר: EDIMAX EW-7711USn בהתחלה הוא עבד מעולה ויום אחד פשוט הפסיק להתחבר לרשת. הבעיה היא שהוא מתחבר למחשב של אחותי ובשלי הוא רושם unable to join network )השם של הרשת( . אני כבר לא יודע מה לעשות, ניתקתי וחיברתי, כיביתי את הראוטר והדלקתי, ניסיתי חיבורים אחרים ועדיין כלום. למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  8. שלום לאחר שהקמתי רשת ביתית עפ"י הוראות הפורום ( תודה רבה שוב על העזרה בנושא זה) , אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה. כאשר אני מנסה להתחבר לאתרים מסויימים דרך מחשב ה CLIENT האתר אינו עולה בעוד שבמחשב שהוגדר כסרבר הדבר עובד בהצלחה. השאלה שלי האם מדובר בבעיות הגדרה במחשבים או בבעיה הנובעת משיתוף המחשבים ( ואינה ניתנת לתיפעול ) ? במקרה ומדובר בהגדרות אשמח לקבל פירוט . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by Y0_oSSI,

היי יש לי אתר לחץ כאן ואני מנסה להוסיף קבצי להורדה ולא מצליח, מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by cobmetal,

שלום יש לי לפטופ שמחובר לראוטר אלחוטי , קורה לי הרבה פעמים שכאשר אני מנסה להכנס לאתר מסוים , אני מקבל THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED , ורק לאחר שאני עושה מספר פעמים "רענן" F5 , רק אז העמוד עולה . תודה !

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by sahar4gamer,

מה בעצם אמור לקרות? כיום אני מחובר 10 מ"ב דרך בזק ובזק בינלאומי, וברשותי ראוטר ASUS AM600 שאליו מחובר עוד מכשיר TP-LINK(מפצל, לא נתב) כי יש לי הרבה מחשבים בבית. אני ככל הנראה עובר ל הוט + הוטנט 100MB, וביום ראשון מגיע טכנאי לעשות פה את כל המעבר. מה הוא בעצם יעשה? יביא ראוטר חדש? אם כן איזה? האם המפצל של TP LINK יכול לתמוך בעד 100MB, או שהוא יצור צוואר בקבוק? ותוך כמה זמן כל הסיפור אמור לקרות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by smit,

שלום לכולם, יש לי בעייה שהאינטרנט בצורה רנדומלית לפעמיים ניכנס ללאג כזה, שהכל ניתקע ותוך 30-60 שניות חוזר.. זה מאוד מפריע מכיוון שאני משחק במשחקי רשת. לפעמיים הוא גם ניתקע ומיתנתק ואני לא מצליח להתחבר חזרה עד שאני עושה ריסטרט למחשב ולמודם.. (Alcatel שחור 5 נורות) זה לא בעייה בספק למה זה כבר די הרבה זמן ככה, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? חשבתי אולי הכבל הוא הבעייה או המפצל של הטלפון שמפצל את הקו טלפון והקו ADSL... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by asafmag,

שלום! יש לחבר שלי בעיה בלהגדיר את ף הבית, ניסיתי ללכת לכלים->אפשרויות אינטרנט->ולהגדיר את זה ם, אבל התפריט של זה ננעל ואי אפר לשנות את האתר תודה מראש אסף

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  14. כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . אולי יש איזו תוכנה שצריך להתקין ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by N-KiNG,

שלום! יש לי נתב (ראוטר) של EDIMAX... עכשיו יש לי פינגים גבוהים מהרגיל בחו"ל.. נגיד לחבריי יש 100-130 פינג ולי יש במקרה הכי נמוך 150 ואם זה רגיל אז 170++ ויש לי בלגומטר (סמן לאגים) שיש לי קווים אדומים (שזה אומר בעיה בתעבורה של הרשת) ניסיתי לפתוח פורטים אבל זה לא עזר... מה לעשות?? 8)

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  16. גם באתר של ספק התשתית וגם בזה של ספק האינטרנט מציעים שירותי רשת ביתית. מה ההבדל בין הקמת רשת אלחוטית בעצמי לבין השירותים הללו? רוחב הפס לכל מחשב שונה? דברים אחרים? יש צורך להירשם לשירות אצל שניהם?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by myjunkmail0000,

אוקי אז כך... אני גולש דרך 012 ונמאס לי מהאיטיות בביטורנט ! ואני החלטתי לעבור לחברה אחרת... אז למי כדי לעבור? אני מוריד די הרבה בביטורנט (בערך 100 גיגה בחודש) ופשוט נמאס לראות שאני כל הזמן מחובר רק לישראלים ובכלל לא מחובר לחו"ל... הבנתי שבזק בינלאומי זה הכי טוב? יש למישהו נסיון אמיתי (ויכול אפילו להוסיף תמונת מסך) שהוא מוריד מכל העולם ולא רק מישראלים... או שכל החברות בישראל חוסמות את זה.... זה די דבילי כל הסיפור הזה כי אני בכלל מקרה מוריד מה שאני רוצה להוריד, אז פשוט לוקח לי עוד איזה חצי יום-יום... אבל זה סתם מעצבן... :pissed: אנא תכתבו את נסיונכם האישי... ולא לגלוש שוב לשיחות האם הם חוסמים/ואיך אפשר לפתור את זה תודה ;D

18. היי אני מחובר ל012 בחודש האחרון לאימיול דורש הרבה זמן להתחבר לשרתים. בלוג כתוב שהם מלאים למרות שהם שרתים אמינים לפעמים לוקח 10 דקות עד שאני מתחבר האם זה נורמלי?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by lipact,

שלום אז בקשר למדריך בנעוץ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יש לי מחשב אחד שמחובר לראוטר דגם RTA 1025W בכבל רשת ועוד מחשב שנמצא כמה חדרים ליד שמחובר דרך USB WIRELESS אלחוטי רציתי לדעת לפני שאני מנסה את המדריך עם זה יכול לעבוד שיתוף הקבצים שזה מחובר ב WIRELESS

20. Started by Bug,

אז ככה, רכשתי את הראוטר של ST LAB חיברתי אותו למודם ה terayon שלי ולכרטיס רשת, אני מצליח להתחבר לאינטרנט. הלכתי לפי ההוראות של ה manual שלו כדי להגדיר אותו אך נתקעתי בשלב שבו מבקשים ממך להכניס לדפדפן אייפי מסוים, הדף פשוט לא עולה... מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  21. Started by galh_5,

ויש לי שאלה יש לי תשתית של הוט אז אני לא ממש מבין בראוטרים אז בקיצור תנו לי ראוטר טוב עד 350 שקל ושיעבוד מאיפה קונים? תודה רבה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  22. Started by david86,

חברת הוט צריכה להביא לי מודם איזה חברה אתם ממלצים לי מוטרולה השחורה טריון טומסון

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by the king2006,

יש לי ראוטר באיזה דרך כדאי לחבר אותו USB או חיבור רשת ???ומה היתרונות ?? תודההההההה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by prelly,

שלום ). איך אני פותח פורט (port)? ואיך אני משתמש בtelnet 10.0.0.138? תודה. אני רוצה לפתוח port בשביל ליצור משחקים בwarcraft.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.