רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה יש לי מודם 1 בבית ונמאס לי לשתף אינטרנט ורציתי לדעת אם אני יכול להשים עוד מודם אחד ? וכמה זה יעלה ? והאם משלמים אותו מחיר לספק ?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף אינטרנט מהיר ומדפסת בין 3 מחשבים כמו כן המחשבים נמצאים בשתי קומות בחדרים עם דלתות אז צריך יכולת שידור גבוהה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני פונה לאתר אורט ומקבל בראוטר 2006/02/26 23:48:17 : Blocked access attempt : TCP from 62.189.XXX.XXX:80 to 199.203.XX.XX:5259 2006/02/26 23:54:14 : Blocked access attempt : TCP from 66.249.XX.XX:80 to 199.203.XX.XX:3574 אבל בראוטר אני מאפשר TCP אז מה עושים? תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה והתקנתי בסוף ההתקנה התוכנה מבקשת ממני מין קוד key מאיפה אני יכול לקבל את הקוד ?? תעזרו לי בבקשה הורדתי את הגרסה 5.0.18 personal pro מאימיול מאיפה אני אמור להביא לזה רישון???תעזרו
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, אז ככה, ברשת הביתית שלי שני מחשבים המחוברים עם ראוטר של אדימקס לרשת ADSL. לא יודע אם זה קשור אך במחשב אחד התקנתי אימיול וכדי לפתוח פורטים באידמקס יש להגדיר למחשב הזה IP קבוע עם SUBNET MASK, default gateway וכמובן preferred DNS server. המחשב השני מקבל כתובת IP אוטומטית מהראוטר. כמו כן התקנתי רשת ביתית עם ה wizard של XP. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup בקונפיגורציה של מחשב המחבר דרך HUB. הכל טוב ויפה, אך בלחיצה על view workgroup computers היכן שאני אמור לראות את המחשב שלי ואת המחשב השני אני מקבל הודעה שאין לי admin rights. את ההודעה הזו אני מכיר והיא שייכת ל firewall של נורטון כשלא מוגדרת רשת ביתית בנורטון עצמו. אז כך עשיתי והגדרתי רשת בשני המחשבים. עליי לציין שעשי…
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
זה של חברת http://sweex.com/ כתוב שהוא "קולט אינטרנט" גם דרך קירות ממ"ד :s05: http://www.sweex.co.il/data/categdoc1450/categdoc1450.asp?mCatID=1450 הוא ממש לא מוכר לי הן מבחינת חברה והן מבחינת ביצועים תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אפשר להשתמש בנתב אלחוטי כדי לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים גם אם אין לי כרטיס רשת אלחוטי בכלל? (מה שיש לי זה הכרטיס הבסיסי שבא עם לוח אם LGA775)
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מהי הדרך המומלצת להעברת קבצים בין המחשבים? וכמובן אם תוכלו להסביר לי כיצד מבצעים את העיניין או להפנות אותי למדריך
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי בבית מערכת אלחוטית עם ראוטר של trendnet וכרטיס רשת אלחוטי של אסוס שקיבלתי עם הלוח אם... אז הקטע הוא שזה עושה לי מלא בעיות כל הזמן.. וזה מתנתק לפעמים סתם או אם יש קצת עומס... ובכלל כל הקטע הזה של פורטים שצריכים לפתוח כל שניה משגע אותי.. כי עכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להוריד מביטורט ומאימיול... אנשים שמביניפ במחשבים טוב ניסו לפתור את זה כמה פעמים וזה לא עזר.. אז השאלה שלי היא אם אני אחליף את הראוטר לאחד בלי פיירוואל בתוכו לא יהיו את הבעיות האלו (אם קיים ראוטר כזה בכלל) או שזה בגלל שהראוטר והכרטיס רשת אלחוטי במחשב צריך להיות מאותה חברה כמו הראוטר לא יודע לפעמים זו הבעיה... אני גם זוכר פעם מלפני איזה שנתיים שזה עבד קצת אז הראוטר היה קורס אם הייתי מפעיל את …
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שתי מחשבים, ראוטר של edimax ובמחשב השני כרטיס רשת של edimax.. הרשת פעלה טוב עד שהחליפו את המחשב השני.. האינטרנט פועל טוב במחשב השני, הקליטה ברמה הכי גבוה אבל זה הדבר היחיד שפועל שקשור לרשת. הוא לא מזהה את המחשב שלי ואני לא מזהה את המחשב השני בworkgroup computers כמו שזה היה לפני, ואני לא יכול לשתף קבצים שזה כולל את המדפסת.. שתי המחשבים על מצב administer אם זה משנה.. למישהו יש רעיון מה הבעיה ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית: אחד נייח, שיש לו אינטרנט רגיל, ומחשב שני נייד שמקבל את האינטרנט דרך שיתוף. האינטרנט על המחשב הנייד הפסיק לעבוד/לעבוד ממש לאט. אין וירוסים, אין ספייוורים, והרשת עובדת בסדר גמור. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בחיבור לאינטרנט. הרשת אצלי בבית מורכבת כך: 1. מחשב Desktop (מערכת הפעלה WinXp) המחובר דרך כבל רשת לראוטר של edimax. 2. מחשב נייד (מערכת הפעלה Vista Ultimate 32 bit) המחובר דרך WiFi לראוטר. בשבועות האחרונים הבחנתי שלאחר זמן מה, המחשב הנייד מפסיק להתחבר לאינטרנט באופן פתאומי. המוזר הוא שהמחשב השולחני מחובר ללא בעיות והנייד לא מצליח אפילו להתחבר לראוטר. התקנתי network meter שמראה שגם בזמן התקלה יש לי חיבור טוב לראוטר ויש לי IP, אבל אני לא מצליח לתקשר עם הראוטר. ניסיתי דרך הInternet Explorer וגם דרך FireFox. בשני המקרים אין חיבור. הפתרון היחיד לתקלה זו הוא לבצע Reset למחשב הנייד. כשאני מנסה להפעיל Diagnose and Repair הוא נותן איזשהי הערה לגבי שרת DNS או משהו …
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי ראוטר של 3COM, חיברתי את שני המחשבים באלחוט והכל עובד יפה הבעיה מתחילה כשאני מצפין את הראוטר בWPA דרך סיסמא קראתי את הסטיקי פה ועדיין לא ממש הבנתי מה אני אמור לעשות במחשב הלקוח... איפה אני מגדיר לו שיתחבר דרך WPA ואיפה אני מכניס את הסיסמא?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום!! פתחתי פורטים ואני צריך לפתוח אותם גם בפיירוול. הבעיה היא שזה טווח של פורטים (6500-7000) ולא פורטים בודדים.... איך אני עושה פתיחה של טווח של פורטים בפיירוול (של הווינדווס)? תודה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום איך אני יודע אם כתובת הip שלי קבועה? אני מחובר בכבלים ויש חיבור קבוע
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ראוטר של EDIMAX, וכאשר אני מתחבר לאינטרנט דרך הלפטופ החיבור יציב והטווח טוב כאשר אני מתחבר ממחשב נייח אחר לראוטר עם כרטיס USB אלחוטי של DLINK טווח האות קצר ויש ניתוקים רבים נאמר לי שרצוי שיצרן הראוטר וכרטיס הרשת יהיו זהים,וגם שעדיף כרטיס רשת אלחוטי פנימי על החיצוני אני עכשיו לפני קניה של כרטיס חדש,אשמח להמלצות לכרטיס אמין וטוב (כולל שם הדגם) תודה רבה,
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מודם B-Focus 312+ , שעד עכשיו היה מחובר ישירות למחשב שלי. לאחרונה קניתי ראוטר Edimax 8 port, חיברתי מצידו האחד את המודם ומצידו השני את אחד המחשבים ושמתי לב שהמהירות ירדה באופן דרסטי (מ-180-200 KBs ל- 5-6KBs). ניסיתי חיבורים עם כל סוג של כבלים (מוצלב ולא מוצלב) אבל זה לא עוזר. (שמעתי שקיימים כבלים שנקראים קוטביים או משהו כזה - כדאי לנסות?) יש לציין שהמודם מוגדר כ-Router. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בקשר לנושא.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אז בקשר למדריך בנעוץ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יש לי מחשב אחד שמחובר לראוטר דגם RTA 1025W בכבל רשת ועוד מחשב שנמצא כמה חדרים ליד שמחובר דרך USB WIRELESS אלחוטי רציתי לדעת לפני שאני מנסה את המדריך עם זה יכול לעבוד שיתוף הקבצים שזה מחובר ב WIRELESS
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני מחפש משהו ביתי שיגבה מקסימום 4TB אם אני לא טועה שיתמוך ב 2 דיסקים ב RAID1 תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית בבית ואני מחובר לה עם כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX.(אם זה חשוב אז אני יושב בממ"ד עם כבל מעריך של 6 מטר, ככה שהכרטיס מחוץ לממ"ד ותלוי על הקיר והראוטר למעלה) וכן אחרי חמש מטר יש לי מן "מגבר" כזה לUSB עכשיו לאחרונה שמתי לב, שהעוצמת קליטה היא LOW ותמיד הקליטה הייתה על VERY HIGH רציתי לשאול למה זה? דרייברים לא טובים? כרטיס רשת נדפק? ועוד שאלה, יש לי עכשיו כרטיס רשת מהפשוטים האלה של EDIMAX, ויש לי עוד כרטיס edimax mimo הוא מקולקל אבל הוא במסגרת האחריות, רציתי לשאול האם שווה לחבר אותו מאשר לחבר את הכרטיס הפשוט? מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403087 לא מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473767 תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לרשת ביתית קטנה, כשהנתב הוא הASUS שבזק מספקים, אילו הגדרות הצפנה וסיסמה כדאי להפעיל? בקיצור, שהשכנים לא יוכלו להתחבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי.. יש לי ראוטר אדימקס ישן יחסית מדגם BR משהו (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809, נראה לי שזה זה) שדווקא סיפק את הצרכים שלי עד היום. לאחרונה עברתי לאינטרנט ברוחב פס של 12 מגה ביט, עם זאת המהירות שהראוטר מספק לי לפי בדיקות היא 6-7 מגה ביט. בחיבור ישיר של המחשב למודם המהירות שלי היא 12 כמו שאמורה להיות. ההשערה שלי היא שהראוטר ישן והאלגוריתם שלו\או הצורה בה הוא פועל לא מאפשרת לו לנתב את כולם לאינטרנט במהירות המצופה. אז קודם כל, אם מישהו מכיר פתרון לבעיה אשמח לדעת ודבר שני אם יש המלצות על ראוטר לא יקר עם יכולת אלחוטית טובה זה יעזור לי מאוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום ). איך אני פותח פורט (port)? ואיך אני משתמש בtelnet 10.0.0.138? תודה. אני רוצה לפתוח port בשביל ליצור משחקים בwarcraft.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-