רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה אני צריך עזרה כי יש לי imesh והוא לא מוריד כלום אבל לחבר שלי הוא מוריד מצויין במהירויות 100 או 200 ואני לא מבין מה הבעיה ??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי בשם:AMBIT2 עכשיו יש אתר שם אפשר לפתוח תפורטים שלו עבור האימיול, מישהו יכול לירשום לי לינק לאתר? תודה מראש לכול העוזרים עמית
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי שאלות. האחת, יש לי אינטרנט ADSL אשר אני מחובר דרך כבל רשת. בנוסף, יש לי כרטיס רשת אלחוטי, וישנה רשת אלחוטית זמינה באזור המגורים שלי. האם ישנה אפשרות להתחבר לשני הרשתות במקביל, ולנצל את המהירות של שניהן ? שאלה שניה, אני מחובר בבזק בינלאומי, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לבקש שיתנו לי IP קבוע, שלא נמצא בטווח של בזק ? השאלה היא, בגלל שהרבה אתרים חסומים עכשיו לבזק בינלאומי (בעיקר טורנטים), ופרוקסים לא עובדים איתם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום חברים, אני גיימר ורוחב הפס חשוב לי, לאחרונה עשינו שיפוץ כללי בבית, והחדר שלי במקום אחד, והחדר של אחותי במקום אחר. העברת קווים מחדר לחדר תכער את מראה הבית, מה ההמלצות? אינטרנט אלחותי? חשוב לציין שבחדר של אחותי יש גם נקודת בזק. מה ההמלצות?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן אני זוכר שפורסם פה סוג כלשהו של קובץ אשר אמור להעלות את מגבלת החיבורים לשנייה בווינדוס, מה שאמור לתרום למהירות ההורדה באימיול וכו' ניסיתי בחיפוש אך ללא הצלחה, ואשמח מאוד אם מישהו יעזור לי למצוא את הקובץ, ויתן לי סוג כלשהו של המלצה באיזה ערכים להזינו. תודה רבה לכולם, אבי.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בלוטות' יכול לשמש גם לגלישה באינטרנט אלחוטי למחשבי pc או רק לפלאפונים אוזניות ושאר הגאג'טים? wi-fi עובד רק בתקן של 802.11 או ש wi-fi זה כל סוג של אינטרנט אלחוטי? אם בלוטות' משמש גם לגלישה באינטרנט אז מה ההבדל בינו לבין wi-fi ?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי מודם בכבלים בחיבור USB רציתי לדעת אם ניתן לחבר אותו לרשת כי ניסיתי וזה עבד פעם אחת ומאז אין אינרטרנט במחשב השני
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הלוח P5B DLX עכשיו ללוח יש אפשרות להוסיף עוד 200 ש"ח ולקבל מתאם לWIFI השאלה שלי אם המתאם הזה שווה משו ? או שבסכום הזה בערך אני אשיג יותר טוב ?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אחרי שביקשתי חיבור ללא חייגן אני מנסה להוריד טורנט שתמיד יורד ישר והוא לא יורד לי הוא עושה מתחבר רק זה קשור?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בלי חייגן ובד"כ אני רק מחבר את הכבל לכרטיס רשת והכל פועל, אבל כרגע התקנתי VISTA שיניתי את המהירות ל 10 Half Douplex והאנטרנט לא עובד מישהו יכול להדריך אותי איך מסדרים את זה????
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
והסבר מפורט יותר: לאחרונה, כאשר אני מתחבר לאמיול (ניסיתי TLN, EXTRIM וכן אמיול מקורי) מגיע שלב שהוא פשוט מונע את הגישה לאינטרנט. האינטרנט מחובר אבל אני לא יכול לגלוש בשועל או באקספלורר כי אני מקבל הודעת שגיאה כאילו האינטרנט מנותק. גם כאשר אני יוצא מהמיול הבעיה נשארת האינטרנט מחובר אבל שום דף נט לא עולה. המוזר הוא שגם אם אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר אני עדיין לא יכול לגלוש כי הדף מציג הודעת שגיאה שהנט מנותק. הפיתרון היחיד הוא לעשות RESTART למחשב. בדקתי וירוסים עם NOD32 ורוגלות עם AD-AWARE, SPY-DOCTOR ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה וכלום. בצעתי RESTOR של הרג'יסטרי ללפני שבועיים שיניתי את כתובת ה DNS (לא שיש ככל הנראה קשר אבל בכל זאת) והבעיה עדיין קיימת. . קצת פרטים:אמיול נמצא ב…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יום אחד נכנסתי לאינטרנט ודף הבית שלי השתנה.... וגם לא נתן לי להכנס לאתרים מסוייים התקשרתי לנט ויזיון ואמרו לי שיש לי ריגול במחשב וגם וירוסים... אז הם שלחו לי שתי תוכנות Spybot ו Ad-Aware התקנתי אותם והם מצאו לי גם כמה וירוסים וריגולים אבל זה לא עזר לי יש לי עדיין כמו מפרסומות סקס שקופצות לי במחשב ונמחק לי כל הכתובות של האינטרנט והשתבשו לי מלא תוכנות.... מה עשות??? בבקשה עזרה אני כבר ממש מיואשת!!!!!! לא יודעת מה לעשות.... ועכשיו אם אני יעשה פירומוט (אם צריך) מה אני עושה כדי שתוכנות שלי לא ימחקו..... ואוווףףף זה סיפור בתודה שירן
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לנתב אלחוטי בסביבות המחיר 350 ש"ח הדבר החשוב ביותר הינה יציבות בחיבורים החוטיים מכיוון שאני עובד עם המחשבים מרחוק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בימים האחרונים הגלישה ביוטיוב נהייתה בלתי נסבלת בפיירפוקס. באקספלורר, לעומת זאת, הכל עובד כשורה. האם מדובר בבעיה פרטית או באג כלשהו בפיירפוקס?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחקי רשת עם האינטרנט, כל פעם שאני משחק במשחקי רשת יש לאגים, שהמשחק נתקע לכמה שניות וחוזר, עכשיו זה התחיל להתיקע לממש הרבה זמן, ולפעמים לא חוזר למשחק, זה בעיה עם האינטרנט? צריך לדבר עם התמיכה או שזה בעיה במחשב, וירוס או משהו. יש לי ראוטר, מודים ואינטרנט אלחוטי, אולי זה הגורם לבעיה, ואיך אפשר לסדר את זה. המשחק לצורך הדוגמה הוא : Counter strike source. אני מקווה שכתבתי את הדיון בפורום המתאים.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני פרמטתי את המחשב והגדרתי את הראוטר והוא רושם לי שזה יתחבר אבל משום מה אין אינטרנט במחשב השני והתקנתי כרטיס רשת מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שאלתי בפורום ניידים שואל גם פה כי זה רלוונטי לשני הפורומים....... יש לי מודם בבית של תומסון, הסטנדרטי של HOT, אינטרנט מהיר מאוד, מעוניין לחבר אותו לראוטר כך שיהיה לי גישה אלחוטית לאינטרנט בבית, בנוסף חשוב שתהיה יציאה אחת של רשת למחשב הנייח. סה"כ מה שאני צריך: ראוטר אלחוטי (הנייד יתחבר לאלחוט) + יציאת אחת לפחות של רשת סטנדרטית שהנייח יתחבר אליה. 1. איזה חברה אתם ממליצים, האם אפשרי הדבר בכלל? 2. איני מעוניין שהנייח יהיה מחובר 24/7 לאינטרנט אלא שהראוטר בלבד יהיה מחובר וכשאדליק הנייד/הנייח יהיה לי חיבור אינטרנט פעיל. האם אפשרי? מה ממליצים? לא מחפש פירמה אלא משהו בסיסי עם פיירוול. תודה!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם האינטרנט, המחשב שמחובר ברשת למחשב הזה לא מצליח להתחבר לאינטרנט, הוא רושם שהאינטרנט מחובר (הסמל של שני המחשבים ליד השעון קיים) אבל כשאני מנסה להיכנס לאיזשהו אתר הוא רושם שהוא לא מצליח להתחבר. בינתיים נפתר... ד"א... יש איזשהו שינוי במהירות של האינטרנט אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב, ומהמחשב הזה האינטרנט יעבור דרך הרשת, במקום לחבר לראוטר? (מקווה שזה מובן... אם לא אני ינסה לצייר תמונה שתעזור להבין את השאלה...)
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חיברתי רשת בין שתי מחשבים בביתי ובמחשב עם המודם הכל עובד כרגיל ובמחשב הנוסף גם הכל עובד חוץ מהדפדפן מה לעשות ואיך לפתור זאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
-
היי אני מחובר ל012 במהירות הורדה 1500kb והעלאה 256kb שאני רואה סרטים למשל ב gamespot הסרטים עובדים לאט או אם אני מדבר בסקייפ אני שומע מקוטע אם אני מוריד אז המהירות היא 180 במה זה תלוי במהירות בהעלאה או במהירות הורדה?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לחבר את שני המחשבים שלנו ברשת דרך האינטרנט (המחשבים לא נמצאים בקירבה אחד לשני) יש אפשרות לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר שימש אותי לגלישה במהירות של 12 מגה בתשתית של הוט.. תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום. ברשותי נתב Dlink DI-524 כבר הרבה זמן. שני מחשבים מחוברים אליו בחיבור חוטי ובשניהם עד כה לא היו בעיות עם האינטרנט. לאחד המחשבים יש איפי סטטי, כדי לקדם פורט של התוכנה utorrent והמחשב השני מקבל איפי ע"י ה-DHCP של הנתב. בשבוע האחרון אחי (שברשותו המחשב השני) רצה גם לקדם פורטים לתוכנה utorrent, אז עשיתי לו איפי סטטי וקידמתי את הפורטים כרגיל. אמנם, לאחר פעולה זו, החלה איטיות משמעותית באינטרנט. קודם כל, בדקתי אם זה בגלל הספקית או בגלל המחשבים. כיביתי מחשב אחד, והאינטרנט עבד במהירותו הרגילה. הדלקתי את המחשב, והאיטיות החלה שוב. החזרתי את שני המחשבים לקבלת איפי ע"י DHCP, אך האיטיות לא נעלמה. מחקתי את הפורטים שקידמתי, אך לשווא. איך אוכל לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-