עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by desegel,

שלום חברים, אני חדש פה.. ויש לי שאלה בנושא ארכיטקטורת האינטרנט. ידוע לי שמשתמשי קצה מתחברים לISP דרך חיבור קווי כלשהו. אבל איך בעצם הISP מקשר בין המשתמשים לרשת האינטרנט הגדולה? בעצם, אם אני חברת ISP, איך אני מתקשר עם האינטרנט? האם יש שרתים גדולים בשביל כל האינטרנט? (כמובן לא שרתים שמכילים את כל האינטרנט....... אלא שרתים שאיכשהו נותנים גישה לWWW) ועוד משהו. אני מתחבר לISP. הISP הרי נותן לי כתובת IP - מאיפה?... איך הוא יודע איזה כתובת לתת לי? האם יש מוסכמות עולמיות לגבי זה? ובקיצור..... מה התהליך של החיבור לאינטרנט מהרגע שמשתמש קצה מתחבר לISP דרך חיבור קווי. תודה :}

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

אני מחובר במקום העבודה שלי ל ADLS בזק בנלאומי יושב אחרי המודם צאק פוט חומת אש ואז HUB רק 3 מחשבים שמודגר DNS עובדים ביחד שמחברים מחשב נוסף לא ניתן מה לעשות במחשב הנוסף

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by Metuskal,

שלום. לאחרונה התחלתי להתשתש בתוכנת השיתוף ביטורנט על הרשת הביתית שלי אשר מבוססת על נתב WRT54GL. לאחר זמן מסויים של פעילות הנתב מאבד קשר עם עם האינטרנט ולא ניתן לגשת לממשק שלו , למרות שהכתובות הפנימיות ברשת נשמרות. המקסימום חיבורים בתוכנה לע עולה על 100 ולאחר אתחול הנתב המצב חוזר על עצמו. אני מניח שנוצר עומס כלשהוא על הנתב ולכן הוא "'קורס". יצויין שהייתי טכנאי תמיכת רשתות בבזק בינלאומי בעבר ולא מצאתי שום הגדרה בממשק הנתב (4.30.7 מקורי) לא תקינה או שתוכל לעזור לי לתקן את העניין. האם יש צורך בהחלפת FIRMWARE ? האם יש הגדרה כלשהיא שתפתור את המצב ? תודה.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  4. אוקיי אז ככה האם יש אפשרות לנתק את האינטרנט ברגע שהראוטר "מרגיש" שאחד המחשבים מנותק ולצורך העניין - מחשב מסויים יש לי ראוטר WRT54GL תודה מראש

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by the king2006,

יש לי ראוטר באיזה דרך כדאי לחבר אותו USB או חיבור רשת ???ומה היתרונות ?? תודההההההה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by rollcage,

האם ניתן לשתף קבצים בצורה ישירה כלומר כמו תיקייה משותפת לשתי המחשבים אבל שהמהירות שמעבירים קבצים בין המחשב תהיה מהירה כלומר לא יודע בדיוק איך זה עובד אבל למשל היה כתוב על הנתב שיש לו עד54mbps כלומר 54מגה תעבורה לשנייה אז האם אפשר באמת להגיע למהירות הזאת בתקייה שיתופית ואם כן איך? תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by AMIT_MEG,

בזמן האחרון יש לי איטיות באינטרנט ואני מחובר לבזק ולבזק בינלאומי עם מהירות של 5 מגה עכשוו שאני בודק באתר של בזק המהירות טובה אבל שאני בודק ב http://www.speedtest.net/ אז הוא נותן לי את זה http://www.speedtest.net/result/188730416.png ואין לי תוכנה שפועלת לא הורדה לא אנטי וירוס כלוםםם ואני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by podpeople,

שלום לכולם יש לי כרגע נתב של linksys WRT54 (אני לא משתמש כבר באופצית האל-חוט). ואני רוצה להחליף לנתב חוטי בלי ניתוקים (הlinksys מתנתק לי לא מעט בעיקר כשאני משתמש ברשתות שיתוף קבצים). ולכן אני צריך המלצות לנתב חדש.(שלא מתנתק כל הזמן) תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  9. בשרת SERVER 2003 וראוטר שמחובר דרך כבל רשת כאשר כותבים IPCONFIG מופיע ip windows configuration תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by MS-D,

אהלן, יש לי כבל USB (משני הצדדים), ואני רוצה להגדיר רשת בין שני מחשבים. אני יודע שזה אפשרי, אני לא ממש יודע איך עושים את זה. אשמח אם תוכלו לידע אותי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by yotam.m,

שלום לכולם נתקלתי בדבר הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4414 הבנתי שזקוקים ליחידה כזאת לכל מחשב זאת אומרת הוא מתחבר לחשמל עם יציאה לכבל רשת והבית שלך הופך לרשת אינטרנט ע"י החשמל. האם הבנתי נכון? האם מישהו ניסה דבר כזה? יש המלצות\אי המלצות על דבר כזה? מה היעילות של זה? לעומת חיבור 2-3 מחשבים בראוטר? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by zxcvbnm,

יש אצלי רשת בין 2 מחשבים שמחוברות לסוויץ. יש שיתוף של התיקייה Shared Decuments ושל המדפסת ושני השיתופים פועלים. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לשתף תיקייה אחרת לא מהshared decuments אני רואה את התיקייה במחשב השני אבל הוא לא נותן לי להיכנס, ואומר שאין גישה.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by adi3,

שלום רב, עברתי לבית חדש בסלון יש קליטת אינטרנט מהראוטר הראשי ובחדרים מאחור אין קליטה, יש במסדרון בסוף נקודת ETHERNET (כבל שמחובר לראוטר הראשי של הבית) האם אפשר לחבר יחידת MESH אחת (בלבד!!!) או נקודת גישה מומלת אחרת, אחד מהחדרים הוא חדר ממ"ד אני מחפשת מכשיר שיאפשר גישה אלחוטית לכול החדרים מאחור (3 חדרים), האם תוכלו להמליץ על נקודת גישה ל 1000MB (סיב אופטי), תודה מראש לעוזרים, אשמח לקבל שם של דגם ספציפי (עד 700 שח)

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by Tal Glik,

אני עושה שיפוץ בדירה. האם העברת כבל רשת לכל חדר בו אני רוצה טלוויזיה זה מספק את כל החברות כגון הוט? או אני חייב כבל טלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. Started by Capsula,

אמרו לי שכאן זה הבסט ואם יש לי בעיה רק לכאן לפנות, אז הינה אני : ברשותי נתב (ראווטר) מחברת GIGABYTE ומודם ECI עשינו רשת על מנת שיהיה אינטרנט בשני המחשבים כעת אני רוצה לשתף קבצים בין שני המחשבים ואני לא יודע איך אפשר עזרה ??

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by Ach Shelo,

האם מישהו יודע להסביר לי בקווים כללים מהיא טכנולוגית Max LAN? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by igal_nazar,

הורדתי את התוכנה והתקנתי בסוף ההתקנה התוכנה מבקשת ממני מין קוד key מאיפה אני יכול לקבל את הקוד ?? תעזרו לי בבקשה הורדתי את הגרסה 5.0.18 personal pro מאימיול מאיפה אני אמור להביא לזה רישון???תעזרו

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by ro,

כשאני מפעיל את GTA SA האזרוס משום מה מפסיק לשתף (מה שפוגע בהורדות שלי...) מוזר לא??

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by neo690,

היי, אני הולך לעבור בסוף החודש מ ADSL לכבלים... סגרתי איתם על 35 שקל לחודש במהירות 1.5 מגה.. זה גם יותר מהיר ויותר זול ממה שהיה לי קודם (750K) רציתי לדעת איזה מודם עליי לדרוש? ומה יותר עדיף USB או רשת? (יש לי מחשב חדש.. כולל 8 יציאות שלUSB 2.0) סוגי מודים שיש להוט (לא בטוח שזה הכול) מתוך האתר Cables.org.il ועל איזה ספקיות אתם ממליצים או שעדיף להישאר בנטויזן? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by niva401,

החלפתי נתב ורשת חוטי לנתב ורשת אלחוטית קצב הורדה מהאינטרנט ירד מאז מ 320 kb לשניה ל 10 kb - איך ניתן לטפל בבעיה?

21. Started by pringles,

אני רוצה לקנות כ. אלחוטי למחשב שלי(נייח) ושיהיה לו טווח קליטה הכי גדול שאפשר מה אפשר לקנות? עד 200 שקל

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by Or94,

יש לי בבית מחשב מדיה סנטר שמחובר לטלוויזית LCD 37 אינץ' של LG. המפרט של המחשב הוא: מעבד: AMD phenom 2 X3 720 לוח אם: ASUS M4A78-VM זיכרון:2GB כרטיס מסך:ATI HD4850 המחשב מחובר לאינטרנט ועד לשבוע האחרון הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון התחילו ניתוקים פתאומיים באינטרנט ובגלל זה המשחק battlefield bad company 2 לא עובד לי במולטיפלייר. ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס רשת ולא עזר. ניסיתי לנתק ולחבר את הכבל רשת ולא עזר. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. האם יש טובים ממנו בסכום זה? תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by CraXeD,

מאז כשבועיים יש לי בעיה לגלוש מכיוון שכל אתר שאני נכנס הוא חוסם אותו , או הפירוול או הדפדפן , ואז הוא נותן לי אפשרות או לחזור אחורה או להכנס לאתר. הספק שלי הוא 014 ואני מחובר בראוטר של Edimax. גם בסואיל כלאב של רוקסטר גיימס זה לא נותן לי להתחבר למשתמש שלי וגם ב-XBOX MSN ואייסיקיו גם כן. מה יכול לחסום אותי ? הורדתי את הפירוול של ווינדוס לגמרי ואת הפירוול של הראוטר. האינטרנט גם איטי ברמות של 3KB גג

• 2 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים