עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. איזה מודם רשת לבקש מבזק על מנת לשדרגו לנתב? כמה מחשבים ניתן לחבר לנתב המומלץ? האם הנתב הוא בעל FIREWALL מובנה?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  2. היי, אני מחובר לכבלים דרך ערוצי זהב וספק 012, לפני שעה בערך התנתק לי (שוב) מ012 ולא נתן להתחבר בחזרה... עשיתי ריסטרט, האיסיקיו עלה והתחבר כרגיל, היה מוזר אבל סבבה דיברתי עם כמה אנשים ובדקתי אם אני כבר יכול להתחבר שוב ל012, ולא, לא מתחבר, אז ניסיתי לגלוש, ונחשו מה, גולש... זה אפשרי? מישהו רוצה להסביר לי מה קורה פה? לא שאני מתלונן או משהו, חלילה, פשוט מעניין אותי...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by 1900GT,

שלום, אני רוצה לדעת מה המהירות המקסימאלית שאני יכול להוריד עם האינטרנט שלי. יש לי אינטרנט במהירות 1.5 ואמרו לי שעושים 187.5= 1500:8 ואני באמת מוריד בסביבות 180K\S :xyxthumbs: אבל לפעמים זה קופץ ל250+ לאיזה שנייה ואז חוזר איך זה הגיוני???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by pro,

אתם רוצים לדעת מה אנשים עושים אם האינטרנט המהיר תבחר גם אתה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אגב מה ההבדל ביניהם? ואיך זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=992 אם הוא לא טוב יש המלצה יותר טובה? אגב אני צריך למטרה רק של לשחק עם חברים ברשת זה הכל...

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  6. כבר בערך 4-5 חודשים שהאינטרנט של נזק ביןלאומי סטרימינג לא עובד, פינגים גבוהים, הורדות ב 5 קיי וחסימת פורטים. חשבתי על 013 או על אורנג. ראיתי אצל חברים פינגים מצויינים ב 013 וגם הסטרימינג זורם מעולה. (אחד מהם טוען שגם ההורדות בסדר גמור והכל טס לו) אורנג לא ראיתי עדין פינגים כי החבר שיש לו אורנג בקושי משחק אבל הסטרימינג מצויין וגם ההורדות. חברה שאני מפחד להתקרב אליה היא 012, יותר מידיי בעיות והרבה ישראלים וחברים אומרים שיש להם חרא של פינג לחול במשחקים.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by eity,

כל פעם שאני מדליק את המחשב לאחר כמה שעות ברגע שאני מנסה להכנס לדפדפן הוא הוא נפתח ונשאר מסך לבן ואז מפסיק להגיב,ואני צריך כל פעם לסגור את הדפדפן ממנהל המשימות,ניסיתי אקספלורר פיירפוקס וכדי לסדר את זה אני צריך להפעיל את המחשב מחדש כד הפעם הבאה שזה נתקע עוד פעם

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by Kukishin,

תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. הבעיה זה לא המהירות שיש לכם אצל הספק אלה האתרים שלא תומכים ולא מספקים מהירות גבהות אולי רק בהורדה וזה בעיה רצינית ואין פתרון בשביל לדעת כמה אתם באמת מקבלים ותראו שהמהירות הגלישה שלכם הרבה יותר אטית וזה בגלל האתרים שלא משדרגים מהירות כי זה יקר או שאין להם צורך ביותר ואתם סובלים בשביל זה יש תוכנה מעולה שמנתרת את הקו שלכם ומגלה לכם את האמת אצלי יש 100Mbs אבל הממוצה שאני מקבל זה 5Mbs והכי הרבה ולא תמיד עד 10Mbs ממש עלוב מה אפשר לעשות בשביל לפתור את הבעיה ואצל הספק הכול תקין אני מקבל אפילו קצת יותר ממה שיש לי אז הם טוענים שהבעיה היא לא אצלם אז אצל מי הבעיה קישור להורדת התוכנה http://www.softperfect.com/products/networx/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by אוריפ,

היי! הגיע אלי היום טכנאי להתקנה של אינטרנט אלחוטי. הייתה בעיה שהמודם של אלקטל השחור (HOME TOUCH) כל הזמן יצא מסנכרון. הוא תמיד עשה את זה ובזק היו אמורים להחליף לי את המודם ולפתו ראת הבעהי אבל זה לא פתר שום דבר! יש למישהו רעיונות איך פותרים את הבעיה הזו לפני שאני הולך לצרוח על בזק?

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by dimashk,

הגרסה הנוכחית Gv8baa3.253, הגרסה האחרונה שקיימת היא Gv8baa3.281. לא מצאתי שום מקרא של חידושים בעדכונים של Firmware. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by benor,

כאן

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  13. Started by Dimazaur,

קיבלתי ממישהו ראוטר siemens sl2-141 הראוטר הוא גם מודם ADSL השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בו כנתב לאינטרנט כבלים? ואיך לעשות את זה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Amit Marx,

היי אני גר בבית עם שתי קומות. לצערי יש לנו רק תשתית של הוט. בקומה למעלה מותקן HOT Fiberbox ובקומה למטה מותקן לי HOTBox הכי ישן הכי פשוט יודע לתת עד 200mb הורדה וכמובן לא תומך בתדר 5Ghz. רק אחרי שהגיע אלי טכנאי הבנתי שהמנוולים לא יחברו לי עוד ראוטר שיודע לתמוך בתדר 5Ghz, נותנים רק אחד כזה למנוי. יש אפשרות לחבר access point פרטי שקניתי מכספי על גבי התשתית הקיימת של הוט במקום הHotbox המסריח? צריך ממיר מוקה? במה הדבר כרוך? הלכתי קצת לאיבוד.

15. שלום לכולם. נתקלתי בבעיה בעת ניסיון להעביר קובץ ממחשב אחד לאחר. מדובר במחשב נייח הביתי ובמחשב נייד. כאשר אני מעוניין להעביר קבצים מהמחשב הבייתי לנייד זה אפשרי, אח כאשר אני רוצה להעביר קבצים מהנייד לנייח זה בלתי אפשרי. בדקתי בהגדרות המחשב הנייד שאין שום אופציה שחוסמת את השיתוף, ואכן הייתה אופציה שדורשת שם משתמש וסיסמא וביטלתי אותה. למרות זאת עדיין יש בקשת שם משתמש וסיסמא כאשר אני רוצה לראות את הקבצים המשותפים בנייד דרך הנייח. אינני יודע מהיכן לקחת את הסיסמא/שם משתמש משום שלא צוין בפני לרשום אותם כאשר ביטלתי/הפעלתי את האפשרות "שיתוף המוגן באמצעות סיסמא" . האם מישהו נתקל בתופעה מוזרה כזו? דרך אגב, בנייד מותקן WINDOWS VISTA ובנייח XP PRO .

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  16. שלום לכולם. חוזר לפה אחרי הרבה שנים שלא הייתי, בבקשת עזרה. יש לי משרד ביתי בתל אביב בדירה שלי. הדירה מחווטת ברשת קווית עם ראוטר, סוויץ וכו'. מריץ מחשבים, NAS-ים, מדפסות, טלוויזיות, רשת אלחוטית ועוד. הדירה מחוברת לסיבים של סלקום בקצב של 1GB הורדה (ו-100Mb העלאה). הכל הותקן (מלבד הסיבים ) לפני כעשרים שנה, והעסק צולע, ואין לי כח להתעסק עם זה. ואני גם כבר לא מעודכן. כשאני אומר שהעסק צולע אני מתכוון, למשל, שלפעמים המחשב האישי שלי מחובר לסוויץ בקצב נמוך (הנורה של הסוויץ כתומה), וכדי לגרום לזה לעבור לקצב הגבוה אני צריך להוציא ולהכניס את החוט מהסוויץ בחזרה. לפעמים גם ה-NASים לא מחוברים ואני צריך להוציא ולהכניס את הכבל! גם ה-Apple TV וה…

17. שלום חברה, ברשותי מודם מדגם Thomson 425, שאלתי היא, האם יש מודמים מחברת HOT שמומלצים יותר? טובים יותר? יציבים יותר? הינה לינק לאתר שלהם: http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/internet/ אשמח לייעוץ בנושא, מכיוון שברצוני לשדרג בעתיד הקרוב לכיוון ה 30 מגה. כמו כן אשמח לדעת איזה מודגם מומלץ לתמיכה ב DOSICS 3 והאם המודם הנוכחי תומך? תודה על הייעוץ.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. אני מנוי לשתי ספקיות שירותי אינטרנט, לכל אחת חייגן ניפרד במחשב. אני רוצה להקים רשת בייתית קווית ולהשתמש לצורך זה בראוטר, האם יכולת בחירה בין הספקיות מצריך ראוטר מסוים, ואם כן איזה או שאני אצטרך להגדיר כל פעם נתונים מחדש ? (לא עסקתי עד היום עם ראוטרים כך שהנושא חדש לי) תודה על העזרה, shenig

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by Asaf.Y,

שלום, קניתי ראוטר של EDIMAX מדגם WNA-7266 . הגדרתי בסיסית את האינטרנט והוא עובד מצויין . כאשר אני שם סיסמה לרשת הביתית / בודק מהירות דרך הראוטר אני מקבל פיקים של 10 מגה וזה נופל בין 4-1.5 מגה. למישהו יש מושג איך להגדיר את הראוטר הזה כמו שצריך ? יש לציין שאני מנוי ב014 חבילת NGN . תודה , אסף.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אהלן, אני צריך להעביר הרבה קבצים ממחשב א' שעליו מותקן ווינדוס XP Pro 32bit בעברית למחשב ב' שעליו מותקן ווינדוס Vista Home Premium 64Bit Hebrew. חיברתי כבל רשת מוצלב ביניהם, לקבוצות העבודה של שניהם קראתי באותו שם (WORKGROUP), בLocal Area Connection הגדרתי לשניהם: IP: 192.168.0.1/2 , הIP של אחד מהם נגמר ב1 ושל השני ב2. מסכת רשת משנה: 255.255.255.0 שער ברירת מחדל: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. שרת DNS מועדף: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. שרת DNS חלופי: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. אם טעיתי במשהו, תקנו אותי. בווינדוס ויסטה יש שני מקומות לשים בהם את זה... Internet Protocol version 4 ויש גם version 6, בגלל שב4 זה נראה כמו שאני מכיר הכנסתי שם... הנ…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  21. שלום, ברשותי ראוטר שקיבלתי מבזק מדגם D-Link 2650U שמחובר לקו ADSL ומספק כרגע אינטרנט לבית באלחוט בנוסף יש לי ראוטר אלחוטי ישן מדגם TRENDnet TWE-231BRP אני רוצה להפוך את הראוטר הישן ל Access Point ולשפר את הקליטה בבית באיזור מסויים האם הדבר בכלל אפשרי עם הראוטר הנ"ל ואם כן כיצד מבצעים זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Kululu,

היי יש לי בעיה עם ה-Utorrent שכל פעם שהוא עובד, אני יכול לגלוש בצורה רגילה אבל אם אני אנסה להוריד קובץ / לצפות בסרטון שההורדה שלו לא לוקחת דקה וחצי ההורדה או הטעינה של הסירטון תתקע. ההורדה מתחילה רגיל ואחרי 3 דקות או פחות הדפדפן מפסיק להוריד. בדקתי את זה גם ב-FF וגם ב-IE9. נכון לעכשיו הדבר היחידי שפותר את זה הוא סגירת היוטורנט, כיבוי והדלקה של הנתב ולפעמים גם הפעלה מחדש של המחשב. יש לי חיבור ADSL 15Mb של נטויזין ונתב של סימנס (SL2-141), הפורט של הטורנט פתוח והאנטי וירוס הוא Avast! למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by aleXtazi,

שלום יש לחבר שלי את הראווטר הזה B-FOCUS ROUTER 312 עכשיו איך אני יכול לפתוח אצלו פורטים בישביל שתוכנות כמו אימול וכל התוכנות של האינטרנט יעבדו

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Amitai,

ברשותי מחשב פנטיום 200Mhz וברצוני להשתמש בו כשרת אינטרנט, אליו יתחברו יתר המחשבים. הבעייה היא שיש לי מודם USB ואילו המחשב מיושן מדי בכדי לתמוך בהתקן. האם יש דרך לחברו בכל מקרה? אני יודע שישנם מתאמים מיוחדים, אבל לאן אני צריך לחברם? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם , לצערי אני לא ממש מבין בנושא רשתות לכן אני יכול רק לתאר את הרשת שאני מעוניין בו , ואבקש מכם הצעות לביצוע (פיזי / טכני) . אני מעוניין בפריסה בשני חדרים , כאשר בחדר אחד אני רוצה חיבור פיזי (קווי) למחשב נייח + חדר אחר אני רוצה בו ראוטר אלחוטי למחשב נייד . בשני החדרים יש חיבור לבזק ולרשת החשמל , אך לא בכל החדרים יש חיבור לתשתית של HOT (תשתית הקיימת לרשת) , לכן אני שוקל לעבור לבזק בגלל נושא התשתית . קראתי קצת על נושא HOME PLUG אבל לא ממש הבנתי איך זה עובד , לכן אני אשמח אם תסבירו לי איך אני מוציא לביצוע את הנושא . אני גם אשמח לדעת כמה בערך הסיפור יעלה לי . תודה מראש , -גבי

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.