רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
בזק מציעה היום מספר נתבים: 1. SL2-141 ADSL 2 של סימנס 2. AM604 ASUS + G של אסוס 3. ASKEY 1025 + ADSL2 של רוטל 4. DSL600EW ADSL 2+ ETH 4 של לא ברור מי. מישהו יודע מה הטוב מביניהם?
-
- 5 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לצפות בסיסמאות שהוקלדו באתרים מסוימים כשאותו משתמש התחבר אליי לראוטר? ובנוסף, אם מישהו התחבר לאתר מהמחשב שלי, אני יכול לדעת את הסיסמה שלו? זה לא למטרה רעה, אני שואל כדי לדעת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים... אני צריך עזרה. יש לי את הנתב של Edimax - BR 6524 מזה מספר שנים. היו לי מספר תקלות באינטרנט שבגינן החלפתי כרטיס רשת. כאשר חיברתי את המודם של הוט ישירות לכרטיס - הכל עובד רגיל. כאשר אני מוסיף את הנתב, כמו שהיה תמיד - אין אינטרנט בכלל. הנתב עצמו נדלק, יש אורות, אבל אין אפשרות להתחבר להגדרות שלו. ניסיתי לאפס אותו - וזה לא שינה כלום. הנתב גמור או שיש דרך לתקן? במידה והוא גמור - על איזה נתב אתם ממליצים? רצוי שיהיה בעל טווח קליטה רחב יותר מאשר ה6524. יש לי כרגע הוטבוקס של הוט (הבנתי שהוא גרוע בתור נתב ולכן הוא מוגדר רק כמודם), מהירות 30 מגה. בדר''כ מחוברים לרשת הביתית מחשב וסלולרי בקביעות, כאשר בחלק מהימים של השבוע יש עוד מחשב נייד. בחלק מהסופי שבוע יש אפילו ש…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אז בחודשים אחרונים היו לי הרבה בעיות באינטרנט בכלבים הממ בכבלים שלי. יש לי פינגים ענקיים לשרתים בישראל, ואני מתנתק כל איזה 2 דקות ככה.. שכחתי כבר מה הפירוש של המילה DOWNLOAD. אז התקשרתי לתמיכה של מת"ב.. ואמרו שישימו את האינטרנט שלי במוניטורינג ל 24 שעות כדי לראות מה גורם לניתוקים., ושאני יתקשר מחר. התקשרתי, ואמרו לי שקיבלתי יותר מ 7,000 ניתוקים באותו היום, בלי סיבה בכלל. אז קבעו לטכנאי שיבוא אליי עוד יומיים כדי לתקן את הבעיה. עברו יומיים הטכנאי הגיע, בדק כל חור, כל חוט, בסוף החלפנו את המכשיר, את הכבל RJ-45 , ושום דבר לא עזר. הפינג לשרת הראשי של מת"ב עמד על 1023 ונע בין זה ל פינגים מפחידים ביותר. הטכנאי התקשר למפעילי השרת באזור, והחל וויכוח ש פינג 1000 לשרת הראשי זה "…
-
- 41 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני אחרי שעתיים שפעלתי לפי החוברת והתייאשתי!!! סה"כ מה שעשיתי עד כה: חיברתי את נתב והמודם. חיברתי בכבל את המחשב המרוחק לנתב חיברתי את המחשב שהיה מחובר עד היום לרשת לנתב. מכאן ואילך הסתבכתי עם מיליון ואחת כתובות IP. מבקש שתצילו אותי!!!!! אני רוצה הסבר כמו לילד הכי מטומטם בעולם (אל תדאגו אני לא אעלב), ממש אם אפשר שלב שלב מה ללחוץ ומה להקיש. אני מתחנן!!!!! תודה.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי בעיה של גלישה איטית בכללי- בעיה בתשתית של הוט- זה בטיפול. (בעייה כבר שנתיים, תשתית ישנה). מחובר להוט + אינטרנט זהב- 1.5 מגה. במחשב הראשי- הגלישה איטית להחריד- בבדיקה זה 1.1-0.9 מגה, הורדה על 80-120 קילו בייט במקום 183. חיבור כבל LAN למחשב אחר- מראה מצב טוב הרבה יותר. המחשב עבר פירמוט לא מזמן, אני מריץ תוכנות סריקה ואין וירוסים ואין תולעים/סוסים. מה הבעיה? הגדרות ? כרטיס מסך? (הוא און בורד לוח P5B של אסוס). אשמח לעזרה, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כרטיסי רשת המותקנים על מחשב אחד אלחוטי וקווי- כיצד אני מגדיר לשניהם STATIC IP ? כלומר ברגע שניסיתי לעשות זאת על פי ההגדרות המדוייקות שמצאתי באתר NETCHEIF זה מסתדר רק לכרטיס אחד בשני קיבלתי הודעה שזה לא תקין , האם יש מדריך ? לתשובתכם אודה
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי רשת א-חוטית בבית ואני לא מצליח לפתוח כל מיני פורתים חסומים שלא מאפשרים לי לשחק במשחקי רשת בצורה נורמאלית וחוסמים לי תכנות וכאלה... דבר נוסף הוא שאני לא יודע בכלל של איזו חברה הראוטר שלי.... מה שכתבו עליו שמובן לי זה רק Broadband Router.... כבר ניסיתי כמה פעמים לפתוח פורטים לפי כל מיני מדריכים אבל כל פעם כשאני בודק אם הם באמת פתוחים אז הם לא....
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
צריכה המלצה לראוטר לשטח של חצי דונם, קומה אחת, בית מגבס. אני לא מבינה בכלל בנושא כך שלא יודעת איזה עוד נתונים צריך. תודה, ליז בנוסף - איזה פרטים אתם צריכים לדעת על המחשב שלי כדי להמליץ לי על כרטיס רשת עבורו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כ 10 מצלמות דיגיטליות קטנות ללא יכולת להעביר וידאו ואודיו לוייפיי. האם יש שיטה לחבר אותן למרכזת או לחבר התקן אם קיים, לכל מצלמה בנפרד? תודה אורנה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך ברק במסלול 1.5... פעם כבר היה לי סיפור איתם עם הFTP בתקופה שלכל מי שהיה ברק הוריד לו לאט מאוד מFTP חוץ משעות הבוקר. ואז הם סידרו את זה לקצת זמן והוריד לי על 190 קבוע, והפסקתי להוריד דברים מFTP, עכשיו אני מנסה להוריד דברים והמהירות היא איטית מאוד בין 0.0 Kb/s לבין 10 Kb/s. ניסיתי להוריד משרתים שיש בת'ראד מהעמוד הקודם על אותה שאלה פחות או יותר, והוריד לי על 190. מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שאצל בזק אין בעיה עם הFTP הזה. תודה
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איזה מודם רשת לבקש מבזק על מנת לשדרגו לנתב? כמה מחשבים ניתן לחבר לנתב המומלץ? האם הנתב הוא בעל FIREWALL מובנה?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי, אני מחובר לכבלים דרך ערוצי זהב וספק 012, לפני שעה בערך התנתק לי (שוב) מ012 ולא נתן להתחבר בחזרה... עשיתי ריסטרט, האיסיקיו עלה והתחבר כרגיל, היה מוזר אבל סבבה דיברתי עם כמה אנשים ובדקתי אם אני כבר יכול להתחבר שוב ל012, ולא, לא מתחבר, אז ניסיתי לגלוש, ונחשו מה, גולש... זה אפשרי? מישהו רוצה להסביר לי מה קורה פה? לא שאני מתלונן או משהו, חלילה, פשוט מעניין אותי...
-
שלום, אני רוצה לדעת מה המהירות המקסימאלית שאני יכול להוריד עם האינטרנט שלי. יש לי אינטרנט במהירות 1.5 ואמרו לי שעושים 187.5= 1500:8 ואני באמת מוריד בסביבות 180K\S :xyxthumbs: אבל לפעמים זה קופץ ל250+ לאיזה שנייה ואז חוזר איך זה הגיוני???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אגב מה ההבדל ביניהם? ואיך זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=992 אם הוא לא טוב יש המלצה יותר טובה? אגב אני צריך למטרה רק של לשחק עם חברים ברשת זה הכל...
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כבר בערך 4-5 חודשים שהאינטרנט של נזק ביןלאומי סטרימינג לא עובד, פינגים גבוהים, הורדות ב 5 קיי וחסימת פורטים. חשבתי על 013 או על אורנג. ראיתי אצל חברים פינגים מצויינים ב 013 וגם הסטרימינג זורם מעולה. (אחד מהם טוען שגם ההורדות בסדר גמור והכל טס לו) אורנג לא ראיתי עדין פינגים כי החבר שיש לו אורנג בקושי משחק אבל הסטרימינג מצויין וגם ההורדות. חברה שאני מפחד להתקרב אליה היא 012, יותר מידיי בעיות והרבה ישראלים וחברים אומרים שיש להם חרא של פינג לחול במשחקים.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב לאחר כמה שעות ברגע שאני מנסה להכנס לדפדפן הוא הוא נפתח ונשאר מסך לבן ואז מפסיק להגיב,ואני צריך כל פעם לסגור את הדפדפן ממנהל המשימות,ניסיתי אקספלורר פיירפוקס וכדי לסדר את זה אני צריך להפעיל את המחשב מחדש כד הפעם הבאה שזה נתקע עוד פעם
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
הבעיה זה לא המהירות שיש לכם אצל הספק אלה האתרים שלא תומכים ולא מספקים מהירות גבהות אולי רק בהורדה וזה בעיה רצינית ואין פתרון בשביל לדעת כמה אתם באמת מקבלים ותראו שהמהירות הגלישה שלכם הרבה יותר אטית וזה בגלל האתרים שלא משדרגים מהירות כי זה יקר או שאין להם צורך ביותר ואתם סובלים בשביל זה יש תוכנה מעולה שמנתרת את הקו שלכם ומגלה לכם את האמת אצלי יש 100Mbs אבל הממוצה שאני מקבל זה 5Mbs והכי הרבה ולא תמיד עד 10Mbs ממש עלוב מה אפשר לעשות בשביל לפתור את הבעיה ואצל הספק הכול תקין אני מקבל אפילו קצת יותר ממה שיש לי אז הם טוענים שהבעיה היא לא אצלם אז אצל מי הבעיה קישור להורדת התוכנה http://www.softperfect.com/products/networx/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! הגיע אלי היום טכנאי להתקנה של אינטרנט אלחוטי. הייתה בעיה שהמודם של אלקטל השחור (HOME TOUCH) כל הזמן יצא מסנכרון. הוא תמיד עשה את זה ובזק היו אמורים להחליף לי את המודם ולפתו ראת הבעהי אבל זה לא פתר שום דבר! יש למישהו רעיונות איך פותרים את הבעיה הזו לפני שאני הולך לצרוח על בזק?
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הגרסה הנוכחית Gv8baa3.253, הגרסה האחרונה שקיימת היא Gv8baa3.281. לא מצאתי שום מקרא של חידושים בעדכונים של Firmware. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
קיבלתי ממישהו ראוטר siemens sl2-141 הראוטר הוא גם מודם ADSL השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בו כנתב לאינטרנט כבלים? ואיך לעשות את זה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני גר בבית עם שתי קומות. לצערי יש לנו רק תשתית של הוט. בקומה למעלה מותקן HOT Fiberbox ובקומה למטה מותקן לי HOTBox הכי ישן הכי פשוט יודע לתת עד 200mb הורדה וכמובן לא תומך בתדר 5Ghz. רק אחרי שהגיע אלי טכנאי הבנתי שהמנוולים לא יחברו לי עוד ראוטר שיודע לתמוך בתדר 5Ghz, נותנים רק אחד כזה למנוי. יש אפשרות לחבר access point פרטי שקניתי מכספי על גבי התשתית הקיימת של הוט במקום הHotbox המסריח? צריך ממיר מוקה? במה הדבר כרוך? הלכתי קצת לאיבוד.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
- 1 follower
-