עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by moris,

היי! אני משתמש בפקס מובנה ב-XP . אני חובר "לHOT" בעלפון ואינטרנט בכבלים. השאלה שלי מדוע אני מצליח לפקסס מסמך אך לקבל פקסים איני מקבל? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, אני מתלבט בין זוגות הבאים: D-Link AirPlus G DI-524 Wireless Router מחיר 219 ש''ח D-Link AirPlus G DWL-G122 Wireless מחיר 115 ש''ח או Edimax Wireless Router BR-6204Wg מחיר 249 ש''ח Edimax 802.11g 54Mbps Wireless LAN PC Card EW-7108PCg מחיר 116 ש''ח השימושים הם רגיל גלישה וקצת הורדות, חשוב לי רק שיהיה יציב עד כמה שאפשר והמרחק שאני אשתמש בהם הוא כ-10-12 מטר. תודה מראש!

3. Started by adlanm,

שלום ברצוני להגדיל את המהירות ברשת הביתית שלי. יש לי נתב של 10/100. השאלה שלי היא: אם אחבר את המחשבים למתג של 10/100/1000 המהירות בינם לבין עצמם תגדל למרות שיהיו מחוברים לנתב שכבר יש ברשותי, על מנת שתהיה לי גישה למרשתת(אינטרנט ), וגם גישה אלחוטית הן לרשת הביתית והן למרשתת? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by doron2012,

שלום, מישהוא מכיר תוכנת מעקב חיבור אינטרנט חינמית טובה ? לעקוב אחרי ניתוקים שיש לי כל הזמן ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום,אני גר בקיבוץ,יש לי בבית ממיר דגיטלי,אני באזור שירות של תבל. חבר שלי שגר בעיר סמוכה,ומשתמש באינטרנט בכלבים(גם באזור שירות של תבל) בא אליי עם המודם,חיברתי אותו לשקע של הטלוויזיה בקיר. אומנם אצלי בבית השקע טלוויזיה לממיר לא אותו דבר כמו אצלו,אבל זה אמור לעבוד בכל מקרה לפי מה שאמרו לי,בכל מקרה השתמשתי בכבל רגיל של טלוויזה Data מודם Motorola SurfBoard 4200. הנוריות של המודם לא מצליחות להנעל על שליחה וקבלה. אם יש פה טכנאי שעובד בהוט שיכול לעזור לי אני יודה לו מאוד.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי, יש לי תוכנה לצפייה בטלוויזיה באירופה והתוכנה בודקת היכן אני גר. האם יש דרך להטעות אותה? התוכנה עובדת בנפרד מהדפדפן... תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by E-R-P,

אהלן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לבית, הראוטר צריך לתפוס 3 קומות באיכות טובה. על מנת ליצור רשת ביתית, שאוכל לשחק ולהעביר קבצים בין השאר. צריך להתאים ל ADSL וכבלים, כולל חיבורים לחוטי. אין לי מושג בראוטרים מבחינת חברות, איכות, וכו.... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי עלל ראוטר שעונה על הקריטריונים שהצבתי. הסכום עומד עד 300 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  8. Started by amisha,

היי לכולם !! ואני שמח לחזור אחרי שנים שלא הייתי ( כי עברתי ל 4 גלגלים) אני מחובר לנטויזין בחבילה של 3MB דרך הכבלים . ואני פשוט לא מצליח להוריד כלום מתוכנות כמו DC , החמור וכו' . יש בעיה ספציפית עם הספקית הזו ? או עם הכבלים ? תאירו את עייניי . שאו ברכה !!!!!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. Started by Rony55,

שלום לכם שידרגתי לא מזמן את המהירות שלי ל-8MB עם בזק. הם נתנו לי את הנתב של D-Link 2650U. הוא נראה מצויין אבל יש לי בעייה עם הספק שלי של Keyyo ל VOiP ע''מ להתקשר בלתי מוגבל לחו''ל בעיקר בצרפת. כל הזמן הקו שלי נתק. תוכלו להמליץ לי בבקשה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by zorobin,

מישהו יודע איך אפשר להתחבר למחשב באירופה ולגלוש עם IP אירופאי ?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  11. שלום לכולם היה אצלי טכנאי שהתקין מצלמת אבטחה בבית שיודעת לצאת דרך ה WIFI. בהתחלה הוא חיבר את המצלמה ע"י כבל לראוטר. אח"כ הוא הזין את סיסמאת ה WIFI למצלמה ע"י אפליקצית פלאפון חכם (אפליקציה יעודית של אותה מצלמה) . אח"כ מנתקים את המצלמה מהחיבור הפיזי לראוטר והיא יודעת לעבוד ב WIFI קבוע. רציתי לדעת איך זה עובד? איך זה שהוא לא פתח למצלמה שום פורט בראוטר? זה עובד על פורט 80? ואיך התוכנה שמותקנת על הפלאפון החכם מזהה את המצלמה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The UnKnown,

ישהו יכול להסביר לי מזה? ומה זה יכול לעשות?יש לזה איזה קשר לFTP?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by Pav3l,

אבא שלי קנה ראוטר של 3COM וכרטיס Wi-Fi על מנת לגלוש באינטרנט אל-חוטי והוא מעוניין להגדיר את הראוטר כך שהוא יהיה מוגן שלא יכנסו לו למחשב ושרק הוא יכול לגלוש דרך האל-חוטי, מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  14. שלום! אני מקבל ביצועים מאוד גרועים כל מה שקשור לWIFI אני מחובר לבזק\בינלאומי במהירות 50 מגה הלפטופ שמחובר דרך WIFI מקבל רק 15, הכרטיס רשת שלי בלפטופ הוא Intel® Centrino® Wireless-N 130 שתומך עד 150 מגה אבל רשום לי 72 http://i43.tinypic.com/2s84wll.jpg אותו דבר האייפד http://oi44.tinypic.com/2u76mq8.jpg הלכתי לחבר התחברתי לWIFI שלו והצלחתי להגיע ל 19 מגה מהירות למה הכל איטי אצלי בWIFI? במיוחד הנייד אותה בדיקה עשיתי עם הנייד אצל חבר והגעתי ל37 מגה ככה שאני יודע בוודאות שאין לי בעיה בכרטיס רשת או באייפד אני כבר לא יודע מה לעשות דיברתי עם בזק והם לא הצליחו לעזור לי כי הם לא אחראים למהירות WIFI, בחיזור קווי אני מגיע ל50 מגה בקלות הראוטר שלי הוא DLINK DSL-7850U נ…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by momi2004,

בזק מציעה היום מספר נתבים: 1. SL2-141 ADSL 2 של סימנס 2. AM604 ASUS + G של אסוס 3. ASKEY 1025 + ADSL2 של רוטל 4. DSL600EW ADSL 2+ ETH 4 של לא ברור מי. מישהו יודע מה הטוב מביניהם?

• 5 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. Started by saarxee,

האם יש אפשרות לצפות בסיסמאות שהוקלדו באתרים מסוימים כשאותו משתמש התחבר אליי לראוטר? ובנוסף, אם מישהו התחבר לאתר מהמחשב שלי, אני יכול לדעת את הסיסמה שלו? זה לא למטרה רעה, אני שואל כדי לדעת. תודה.

• 4 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. אהלן אנשים... אני צריך עזרה. יש לי את הנתב של Edimax - BR 6524 מזה מספר שנים. היו לי מספר תקלות באינטרנט שבגינן החלפתי כרטיס רשת. כאשר חיברתי את המודם של הוט ישירות לכרטיס - הכל עובד רגיל. כאשר אני מוסיף את הנתב, כמו שהיה תמיד - אין אינטרנט בכלל. הנתב עצמו נדלק, יש אורות, אבל אין אפשרות להתחבר להגדרות שלו. ניסיתי לאפס אותו - וזה לא שינה כלום. הנתב גמור או שיש דרך לתקן? במידה והוא גמור - על איזה נתב אתם ממליצים? רצוי שיהיה בעל טווח קליטה רחב יותר מאשר ה6524. יש לי כרגע הוטבוקס של הוט (הבנתי שהוא גרוע בתור נתב ולכן הוא מוגדר רק כמודם), מהירות 30 מגה. בדר''כ מחוברים לרשת הביתית מחשב וסלולרי בקביעות, כאשר בחלק מהימים של השבוע יש עוד מחשב נייד. בחלק מהסופי שבוע יש אפילו ש…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. טוב, אז בחודשים אחרונים היו לי הרבה בעיות באינטרנט בכלבים הממ בכבלים שלי. יש לי פינגים ענקיים לשרתים בישראל, ואני מתנתק כל איזה 2 דקות ככה.. שכחתי כבר מה הפירוש של המילה DOWNLOAD. אז התקשרתי לתמיכה של מת"ב.. ואמרו שישימו את האינטרנט שלי במוניטורינג ל 24 שעות כדי לראות מה גורם לניתוקים., ושאני יתקשר מחר. התקשרתי, ואמרו לי שקיבלתי יותר מ 7,000 ניתוקים באותו היום, בלי סיבה בכלל. אז קבעו לטכנאי שיבוא אליי עוד יומיים כדי לתקן את הבעיה. עברו יומיים הטכנאי הגיע, בדק כל חור, כל חוט, בסוף החלפנו את המכשיר, את הכבל RJ-45 , ושום דבר לא עזר. הפינג לשרת הראשי של מת"ב עמד על 1023 ונע בין זה ל פינגים מפחידים ביותר. הטכנאי התקשר למפעילי השרת באזור, והחל וויכוח ש פינג 1000 לשרת הראשי זה "…

• 41 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. אני אחרי שעתיים שפעלתי לפי החוברת והתייאשתי!!! סה"כ מה שעשיתי עד כה: חיברתי את נתב והמודם. חיברתי בכבל את המחשב המרוחק לנתב חיברתי את המחשב שהיה מחובר עד היום לרשת לנתב. מכאן ואילך הסתבכתי עם מיליון ואחת כתובות IP. מבקש שתצילו אותי!!!!! אני רוצה הסבר כמו לילד הכי מטומטם בעולם (אל תדאגו אני לא אעלב), ממש אם אפשר שלב שלב מה ללחוץ ומה להקיש. אני מתחנן!!!!! תודה.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. יש לי בעיה של גלישה איטית בכללי- בעיה בתשתית של הוט- זה בטיפול. (בעייה כבר שנתיים, תשתית ישנה). מחובר להוט + אינטרנט זהב- 1.5 מגה. במחשב הראשי- הגלישה איטית להחריד- בבדיקה זה 1.1-0.9 מגה, הורדה על 80-120 קילו בייט במקום 183. חיבור כבל LAN למחשב אחר- מראה מצב טוב הרבה יותר. המחשב עבר פירמוט לא מזמן, אני מריץ תוכנות סריקה ואין וירוסים ואין תולעים/סוסים. מה הבעיה? הגדרות ? כרטיס מסך? (הוא און בורד לוח P5B של אסוס). אשמח לעזרה, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, יש לי 2 כרטיסי רשת המותקנים על מחשב אחד אלחוטי וקווי- כיצד אני מגדיר לשניהם STATIC IP ? כלומר ברגע שניסיתי לעשות זאת על פי ההגדרות המדוייקות שמצאתי באתר NETCHEIF זה מסתדר רק לכרטיס אחד בשני קיבלתי הודעה שזה לא תקין , האם יש מדריך ? לתשובתכם אודה

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by padirn,

יש לי רשת א-חוטית בבית ואני לא מצליח לפתוח כל מיני פורתים חסומים שלא מאפשרים לי לשחק במשחקי רשת בצורה נורמאלית וחוסמים לי תכנות וכאלה... דבר נוסף הוא שאני לא יודע בכלל של איזו חברה הראוטר שלי.... מה שכתבו עליו שמובן לי זה רק Broadband Router.... כבר ניסיתי כמה פעמים לפתוח פורטים לפי כל מיני מדריכים אבל כל פעם כשאני בודק אם הם באמת פתוחים אז הם לא....

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  23. צריכה המלצה לראוטר לשטח של חצי דונם, קומה אחת, בית מגבס. אני לא מבינה בכלל בנושא כך שלא יודעת איזה עוד נתונים צריך. תודה, ליז בנוסף - איזה פרטים אתם צריכים לדעת על המחשב שלי כדי להמליץ לי על כרטיס רשת עבורו?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום יש לי כ 10 מצלמות דיגיטליות קטנות ללא יכולת להעביר וידאו ואודיו לוייפיי. האם יש שיטה לחבר אותן למרכזת או לחבר התקן אם קיים, לכל מצלמה בנפרד? תודה אורנה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by Zimer,

שלום, אני מחובר דרך ברק במסלול 1.5... פעם כבר היה לי סיפור איתם עם הFTP בתקופה שלכל מי שהיה ברק הוריד לו לאט מאוד מFTP חוץ משעות הבוקר. ואז הם סידרו את זה לקצת זמן והוריד לי על 190 קבוע, והפסקתי להוריד דברים מFTP, עכשיו אני מנסה להוריד דברים והמהירות היא איטית מאוד בין 0.0 Kb/s לבין 10 Kb/s. ניסיתי להוריד משרתים שיש בת'ראד מהעמוד הקודם על אותה שאלה פחות או יותר, והוריד לי על 190. מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שאצל בזק אין בעיה עם הFTP הזה. תודה

• 2 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.