רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
מחפש ראוטר שיהיה גם עם חיבורי LAN כרגע יש 2 מחשבים מרכזיים בבית שמחוברים חוטית לראוטר כל שאר המחשבים יקלטו בצורה אלחוטית - 3 ניידים, PDA, מחשב נייח, 2 סמארטפונים. בית מלבני 100 מ"ר עם קירות סטנדרטיים (מקסימום 3 קירות בקליטה מינימלית) הנני מחובר כרגע לתשתית כבלים - אך אולי בעתיד אהיה מחובר לבזק. האם כדאי להוסיף אנטנה מוגברת (מאיביי כנראה) - כמו כן המלצות לאנטנה. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני עובר דירה ואני צריך המלצה לתשתית וספק. אני רוצה לעשות 100 מגה. ומה שחשוב לי זה MS לגיימינג. הייתי עד עכשיו בבזק+בינלאומי והייתי מרוצה, אבל הם רוצה כפול מהמחיר של CCC לדוגמה. איך CCC מבחינת MS? האם הם מומלצים? משהו אחר שמומלץ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת תערכות CES 2016 הוכרזו עשרות מוצרי תקשורת אלחוטית (WiFi) חדשים. מבין כל הנתבים, נקודות הגישה והמודמים, בעייני - דווקא המוצר הקטן הזה הוא החשוב ביותר. רוצים לדעת מדוע? http://www.netcheif.com/blog/?p=6168
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך עזרה להתחבר דרך הRouter למודם של אקספון. הדגם הוא Edimax BR-6104k הורדתי את המדריך אבל אני לא מצליח. אגב המודם הוא של קבלים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לראוטר הבא : BR6216MG Edimax באמת כרטיס רשת שיעבוד טוב ! לא סתם זול ופשוט תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי חסימת אתרים אצל הוטנט ומשום מה הם אומרים שאין לי.. איך אני יכול לשנות DNS בראוטר הזה? לא מצאתי אופציה כזאת בפאנל של הראוטר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר לתוכנות P2P , כאשר אני מנסה להתחבר , הרשת נופלת , ואח"כ צריך לחבר אותה שוב. במחשבים בבית מותקנים Kaspersky Internet Security , הפיירוואלים של קספרסקי במשני המחשבים מכובים ושל הווינדוס פועלים (ניסיתי גם להפך אך ללא הועיל. במחשב של אחי , הכל עובד כמו שצריך , הבעיה רק במחשב שלי. אשמח אם מישהו ייתן לי פתרון. אסף.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לחבר מערכת רמקול חיצוני של הרמן קרדון לטלויזית LG דרך בלוטוס? הבלוטוס ברמקול חיצוני עובד (בדקתי דרך הפלאפון) אך לא מצליח ליצור קישור לטלויזיה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הפכתי את המודם הנ"ל לראוטר כדי שאני אוכל לחבר אליו שני מחשבים. הכל הלך טוב ויפה (כולל שדרוג ה-Firmware לגרסה האחרונה 20040123), וזה עובד נהדר, עד שאני משאיר את המחשב מחובר לאינטרנט והולך. אחרי כמה שעות, אני מגלה שהנורה האדומה (Alert) של המודם דולקת, וכמובן שהחיבור לאינטרנט מת. רק כיבוי והפעלה מחדש של המודם עוזרים. התוכנות שרצות לי ברקע הן Emule, בדרך כלל Outlook וזהו פחות או יותר (לפחות אלה שניגשות לאינטרנט באופן קבוע). בימים האחרונים אני אפילו לא מוריד יותר מקובץ אחד באימיול, כך שאי אפשר לומר שאני ממש מעמיס עליו... מה עושים? קראתי את כל הדיונים ב-Fresh שקיימים על המודם הזה, כולל זה עם ה-400 תגובות שיש אליו קישור בסטיקי. לא מוצג שם פתרון אמיתי לבעיה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מחבר את הפלאפון שלי לBe Spot ולBe אבל הוא נתקע ואין הבדל בין חיבור עם wi fi למרשתת של הפלאפון. עכשיו במחשב דרך כבל אני גולש רגיל ואין תקיעות בתוכניות בצפייה ישירה (כאן 11, חינוכית 23). פלאפון של חברת פלאפון תקשורת של בזק (החברה לקומיניקציה)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה יש לי נתב zcom xg-2000, תומך בpptp. ביקשתי מחברת 012 שיתנו לי אייפי קבוע, הבנ* ז*נ*ת לא רוצים, הם אמרו לי שהם לא תומכים בטכנולוגיה הזו היא מאוד ישנה. אז אמרתי להם שבנטוויזין כן קיבלתי, הם אמרו לי שעוד מעט כל הספקיות לא יתמכו. קיצור התקשרתי לתבל ישירות שיתנו לי אייפי קבוע והם נתנו, אבל שאני מכניס את ההגדרות לנתב 172.26.255.208 (Mask: 255.240.0.0) אז זה לא מתחבר, לא יודע למה ואני מכניס את האייפי שתבל הביאו לי נכון כי דרך נטווייזן אני כן מתחבר (פשוט מישהו ביקש ממני שאני יחבור לו את הנתב אז לקחתי הביתה וניסיתי, לי יש נטוויזיו ושם זה עובד אבל שאני מנסה מהבית להיכנס דרך 012 אז זה לא עובד , ואני מכניס את השם שלו וסיסמא נכונים !!! ) אולי אני צריך להיות אצל הבן אדם כדי שזה…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כשאני פותח אתרים אז לפעמים יש לי מין X במקום תמונות מה הבעיה יכולה להיות ?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אנשים כשמפעיל את איימיול וUטוריינט במקביל הקו נופל דיי מהר. גם אם ההורדות לא זזות (בגלל זה מפעיל את שניהם במקביל). לאחר הבעיה יש צורך בלנתק את הנתב מהחשמל ולחברו לאחר חצי דקה בערך ואז הקו חוזר לחיים. אם יש דרך לשנות את זה? האם מדובר על הצפת קישוריות במקביל? דגם הנתב או מודם, Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge router DSL-600E
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית ( דירה קומה אחת 4 חדרים) הראוטר האלחוטי - 3COM - נמצא בחדר ( לא ממ"ד) הדלת מול הסלון. מחשב HTPC בסלון מחובר דרך דונגל אלחוטי USB של 3COM דרך "חוט מאריך" של הUSB. המרחק הוא כ 5 מטר. אין קירות בטון שמפריעים בדרך. אני מקבל אות בחוזק של 56%. כאשר אני מחזיק את הדונגל באוויר אני מקבל 70%. השאלה היא מה המיקום האופטימלי לקבל אות קרוב ל100%? מה משפיע על עוצמת האות של הרשת? אשמח להכוונה ועזרה. תןדה.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קבלתי השבוע. עובד נורא. המודםראוטר הקודם שהיה אצלי, ל-15 מגה, היה עם טווח קליטה ואיכות חיבור גבוהים בהרבה. איך ההתנסות שלכם?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהי הדרך הפשוטה והזולה לחבר 2 מדפסות קיימות למחשב אחד, כאשר אחת מהן במרחק 20 מ מהמחשב ולהביא למצב שכשאני שולח הדפסה שתיהן מדפיסות?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי מודם רשת Aztech DSL600E והתקנתי והגדרתי חייגן והכל. הנורות דלקו כמו שצריך, אבל ברגע שחייגתי, ולאחר שלב אימות הססמא, כאשר נראה כאילו החיבור הצליח, המחשב פשוט איתחל את עצמו ממש באותה שנייה שהחיבור הצליח. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי (הספק שלי) ותארתי את הבעייה. בסופו של דבר הם אמרו לי שהם לא יודעים מה עושים ואולי מדובר בבעיית חומרה. כשניסיתי את המודם בשני מחשבים אחרים הבעייה הזו לא קרתה. מה שהיה עד עכשיו זה: היה לי מודם USB שהיה מחובר למחשב מסויים, ושאר המחשבים (כולל שלי) היו מחוברים לhub והכל היה בסדר. לכולנו היה אינטרנט וכו'... השאלה שלי היא אם הבעייה היא בכרטיס רשת, איך זה שכשהייתי מחוברת ברשת הכל היה בסדר? אגב, כשניסיתי לחבר את המודם USB למחשב שלי, הנ…
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית ראוטר שכולל רשת אלחוטית 1 ההתקנים האלחוטיים WIFI "רואים" אחד את השני ( בדקתי ע"י PING ) 2 המחשבים שמחוברים בחיבור קווי גם "רואים" אחד את השני. השאלה: לא מצליח לגשת דרך הרשת ממחשב בחיבור קוי DESKTOP אל מדפסת בחיבור אלחוטי או אל LAPTOP בחיבור אלחוטי. מישהו יודע כיצד זה ניתן לביצוע ? תודה על העזרה איציק
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, ההרוטאר מחובר ל-3 מחשבים בצורה שאחד מחובר ב WIRELESS ועוד אחד מחובר בכבל. המחשב השלישי מחובר דרך המחשב השני (הכבל, יעני). ברגע שאני מחבר את הארוטר, שמוגדר להיות מחובר תמיד לאינטרנט, ללא חייגן, המהירות יורדת לפחות מ -2 ק"ב, גם כשיש רק מחשב אחד פתוח. בדקתי וכשהמחשב מחובר ישירות למודם אין בעיה (המהירות היא 1.5 מ"ב דרך 012 בכבלים). מה אני יכול לעשות? זו בעיה של הגדרות או ראוטר דפוק?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין נתב אלחוטי של בלקין , הצלחתי לבצע קונפיגורציה מהמחשב כך שיראה את הנתב אך איני מצליח שהנתב ידבר עם המודם (אלקטל ספיד טאץ'). האורות על הנתב דלקוים האופן נכון (לפי המדריך). מערכת הפעלה חלונות 2000 פרו. פיירוול של סיגייט, מנותק כרגע.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרת המומחים. יש לי היום בבית אינטרנט של הוט. עד עכשיו עבדתי עם ההוט בוקס כנתב, עד שנשבר לי ממנו (הרבה התנתקויות של מכשירים בוויפיי). החליפו לי את הפייבר בוקס לממירים הקודמים - מג'יק, העיפו את המוקות, ועכשיו אני בברידג' מוד עם ראוטר שלי מול ההוטבוקס. הראוטר שיש לי עכשיו גם מראה סימני עייפות. אני צריך המלצה לראוטר, שיתן קליטת וייפיי לדירת ארבעה חדרים עם תמיכה בלפחות 15-20 מכשירים + 4 יציאות ג'יגה, שיהיה יציב מהיר ואיכותי, עם עדכוני תוכנה. אני יכול גם להתקין dd wrt אם יש צורך, זה מה שיש לי על הנתב הנוכחי. בנוסף אני רוצה לשים קו חוטי עד לממ"ד. מבנה הדירה הוא שיש את הארון הסתעפות בכניסה לדירה, ומשם אפשר למשוך חוטים לכ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד לMCSA באופן עצמאי. אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחומר למידה וכד' תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מודם סלולרי פנימי של HP מדגם UN2420. המודם הנ"ל הוא בעצם כרטיס GOBI2000 לכל דבר שנעול למחשבי HP. האם יש דרך לפרוץ את הכרטיס הנ"ל לעבודה על מחשבי DELL (שגם הם תומכים בGOBI, פשוט לא בכרטיס הנעול של HP)?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט באמצעות בזק, חיבור רגיל, לא סיבים, עם נתב G256DG. קניתי ריפיטר מ-אליאקספרס ואני רוצה לחבר אותו. מכיוון שאינני רוצה לעשות נסיונות על הנתב הקיים כדי שלא יווצר מצב שעשיתי משהו לא נכון ואאבד את החיבור לאינטרנט, ברצוני לחבר לצורך הנסיון נתב אחר שיש לי - 6850U מתוך כוונה שאם אעשה עליו משהו לא נכון - אוכל לחבר חזרה את הנתב הקיים ולא קרה כלום. התקשרתי למוקד בזק על מנת לשאול מה הנתונים שצריך כדי לחבר את התב החלופי. ענתה לי נציגת השרות שזה לא דבר שניתן לעשות לבד וטכנאי שלהם צריך לנקוט בפעולה כלשהיא כדי שהנתב יחובר לרשת. התשובה הזאת נראית לי די משונה, האם לא ניתן לחבר נתב אחר ללא ההתערבות של בזק?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-