רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם ADSL direct com A360 (native atm mode) ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר שני מחשבים באמצעות SW שכל אחד יוכל לגלוש באופן עצמאי. האם ניתן לשנות לו את התוכנה? תמונה של המודם: תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בעקבות שאלות רבות שלי ללא מענה התקשרתי לבזק ומסתבר שהם מציעים אשתי סוגי רשתות האחת אלחוטית, שאין8 שום דיבה שאני אעשה דרכם והשניה דרך קוי הולפון. זה פותר לי את בעיית התלת-פאזי ונותן לי רשת ללא העברת כבלים בבית. הרשת היא בערך במהירות של רשת חשמל כ-11 Mbps יש ראוטר ליד המחשב הראשי (אשר עולה כ-400 ש"ח) ואז ליד כל מחשב יש בתקע טלפון מתאם hpna (אשר עולה כ-200 ש"ח). משתלם?? לא הכי אבל לפעמים אין ברירה, ואני גם ככה לא מעונין בשיתוף קבצים אלא רק מדפסות ואינטרנט, אז הפתרון הוא מספיק וטוב. קישור לאתר של בזק: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/tecconect.htm?LinkType=posting
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה נתב חדש ובאותה הזדמנות אני רוצה להחליף את המודם הישן של בזק (ALE 070....) שיתחבר לנתב. אז ככה: 1. איזה מודם ADSL הכי טוב לדעתכם ולמה? 2. המודם שיש לי כרגע הוא *לא* של בזק אלא בבעלותי. האם בזק יתנו לי מודם בחינם? אם לא - כמה זה אמור לעלות?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי כ.רשת אחד שמחובר למודם ושני ל 360 ה 360 בודק ומוצא IP אבל לא DNS (למרות שהוא מחפש בכתובת הנכונה) הגדרתי אישו לאינטרנט לכרטיס שמחובר ל 360 אפילו ניסיתי לעשות bridge בניהם לא עזר בנתיים תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני עושה בדיקת פורטים באימיול ובUTORRENT והם נכשלים, עשיתי פתיחה בנתב שלי ASUS 604G ע"פ האתר PORTFORWARD ובדקתי שבחומת אש שלי שתי התוכנות מוגדרות. מה הבעיה יכולה להיות? עריכה- לפני כמה ימים עוד היה לי XP וזה עבד בלי הפתיחת פורטים בנתב עם FIREWALL רגיל. אני אמור לכבות את הנתב או משהו? או להדליק את המחשב כדי שההגדרות יכנסו לתוקף?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום. יש לי סוויץ' של סיסקו (3750) ואני רוצה שאחד הVLANים יתנהג כמו HUB (ש4 פורטים יהיו HUB בניהם),איך אני עושה את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
צריך המלצה לראוטר אלחוטי מעולה שיחזיק חיבור של 15 מכשירים אלחוטיים בו זמנית תקציב עד 500 שקל תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע ראוטר אלחוטי שאליו מחובר בכבל ה vod ודרך wifi המחשב הנייד. אני רוצה לדעת האם ניתן "לפצל" את העניין ולחבר מודם ל vod ואת הראוטר למחשב בצורה אלחוטית/חוטית? הכוונה היא כזו - יש לי ראוטר ישן של בזק (ADSL) שאני רוצה לדעת האם ניתן להגדיר אותו כמודם בלבד ולחבר אותו בחיבור ישיר ל vod. במקביל יש לי ראוטר חדש שקיבלתי מ 012 ואני רוצה לחבר אותו בחיבור קווי למחשב הנייד (לצורך השגת מהירות גלישה גבוהה יותר) ובמקביל שישדר אלחוטית לניידים ולטאבלטים. האם זה ניתן בכלל ואיך עושים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש ראוטר שיהיה גם עם חיבורי LAN כרגע יש 2 מחשבים מרכזיים בבית שמחוברים חוטית לראוטר כל שאר המחשבים יקלטו בצורה אלחוטית - 3 ניידים, PDA, מחשב נייח, 2 סמארטפונים. בית מלבני 100 מ"ר עם קירות סטנדרטיים (מקסימום 3 קירות בקליטה מינימלית) הנני מחובר כרגע לתשתית כבלים - אך אולי בעתיד אהיה מחובר לבזק. האם כדאי להוסיף אנטנה מוגברת (מאיביי כנראה) - כמו כן המלצות לאנטנה. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני עובר דירה ואני צריך המלצה לתשתית וספק. אני רוצה לעשות 100 מגה. ומה שחשוב לי זה MS לגיימינג. הייתי עד עכשיו בבזק+בינלאומי והייתי מרוצה, אבל הם רוצה כפול מהמחיר של CCC לדוגמה. איך CCC מבחינת MS? האם הם מומלצים? משהו אחר שמומלץ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת תערכות CES 2016 הוכרזו עשרות מוצרי תקשורת אלחוטית (WiFi) חדשים. מבין כל הנתבים, נקודות הגישה והמודמים, בעייני - דווקא המוצר הקטן הזה הוא החשוב ביותר. רוצים לדעת מדוע? http://www.netcheif.com/blog/?p=6168
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך עזרה להתחבר דרך הRouter למודם של אקספון. הדגם הוא Edimax BR-6104k הורדתי את המדריך אבל אני לא מצליח. אגב המודם הוא של קבלים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לראוטר הבא : BR6216MG Edimax באמת כרטיס רשת שיעבוד טוב ! לא סתם זול ופשוט תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי חסימת אתרים אצל הוטנט ומשום מה הם אומרים שאין לי.. איך אני יכול לשנות DNS בראוטר הזה? לא מצאתי אופציה כזאת בפאנל של הראוטר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר לתוכנות P2P , כאשר אני מנסה להתחבר , הרשת נופלת , ואח"כ צריך לחבר אותה שוב. במחשבים בבית מותקנים Kaspersky Internet Security , הפיירוואלים של קספרסקי במשני המחשבים מכובים ושל הווינדוס פועלים (ניסיתי גם להפך אך ללא הועיל. במחשב של אחי , הכל עובד כמו שצריך , הבעיה רק במחשב שלי. אשמח אם מישהו ייתן לי פתרון. אסף.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לחבר מערכת רמקול חיצוני של הרמן קרדון לטלויזית LG דרך בלוטוס? הבלוטוס ברמקול חיצוני עובד (בדקתי דרך הפלאפון) אך לא מצליח ליצור קישור לטלויזיה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הפכתי את המודם הנ"ל לראוטר כדי שאני אוכל לחבר אליו שני מחשבים. הכל הלך טוב ויפה (כולל שדרוג ה-Firmware לגרסה האחרונה 20040123), וזה עובד נהדר, עד שאני משאיר את המחשב מחובר לאינטרנט והולך. אחרי כמה שעות, אני מגלה שהנורה האדומה (Alert) של המודם דולקת, וכמובן שהחיבור לאינטרנט מת. רק כיבוי והפעלה מחדש של המודם עוזרים. התוכנות שרצות לי ברקע הן Emule, בדרך כלל Outlook וזהו פחות או יותר (לפחות אלה שניגשות לאינטרנט באופן קבוע). בימים האחרונים אני אפילו לא מוריד יותר מקובץ אחד באימיול, כך שאי אפשר לומר שאני ממש מעמיס עליו... מה עושים? קראתי את כל הדיונים ב-Fresh שקיימים על המודם הזה, כולל זה עם ה-400 תגובות שיש אליו קישור בסטיקי. לא מוצג שם פתרון אמיתי לבעיה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחבר את הפלאפון שלי לBe Spot ולBe אבל הוא נתקע ואין הבדל בין חיבור עם wi fi למרשתת של הפלאפון. עכשיו במחשב דרך כבל אני גולש רגיל ואין תקיעות בתוכניות בצפייה ישירה (כאן 11, חינוכית 23). פלאפון של חברת פלאפון תקשורת של בזק (החברה לקומיניקציה)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה יש לי נתב zcom xg-2000, תומך בpptp. ביקשתי מחברת 012 שיתנו לי אייפי קבוע, הבנ* ז*נ*ת לא רוצים, הם אמרו לי שהם לא תומכים בטכנולוגיה הזו היא מאוד ישנה. אז אמרתי להם שבנטוויזין כן קיבלתי, הם אמרו לי שעוד מעט כל הספקיות לא יתמכו. קיצור התקשרתי לתבל ישירות שיתנו לי אייפי קבוע והם נתנו, אבל שאני מכניס את ההגדרות לנתב 172.26.255.208 (Mask: 255.240.0.0) אז זה לא מתחבר, לא יודע למה ואני מכניס את האייפי שתבל הביאו לי נכון כי דרך נטווייזן אני כן מתחבר (פשוט מישהו ביקש ממני שאני יחבור לו את הנתב אז לקחתי הביתה וניסיתי, לי יש נטוויזיו ושם זה עובד אבל שאני מנסה מהבית להיכנס דרך 012 אז זה לא עובד , ואני מכניס את השם שלו וסיסמא נכונים !!! ) אולי אני צריך להיות אצל הבן אדם כדי שזה…
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כשאני פותח אתרים אז לפעמים יש לי מין X במקום תמונות מה הבעיה יכולה להיות ?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אנשים כשמפעיל את איימיול וUטוריינט במקביל הקו נופל דיי מהר. גם אם ההורדות לא זזות (בגלל זה מפעיל את שניהם במקביל). לאחר הבעיה יש צורך בלנתק את הנתב מהחשמל ולחברו לאחר חצי דקה בערך ואז הקו חוזר לחיים. אם יש דרך לשנות את זה? האם מדובר על הצפת קישוריות במקביל? דגם הנתב או מודם, Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge router DSL-600E
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית ( דירה קומה אחת 4 חדרים) הראוטר האלחוטי - 3COM - נמצא בחדר ( לא ממ"ד) הדלת מול הסלון. מחשב HTPC בסלון מחובר דרך דונגל אלחוטי USB של 3COM דרך "חוט מאריך" של הUSB. המרחק הוא כ 5 מטר. אין קירות בטון שמפריעים בדרך. אני מקבל אות בחוזק של 56%. כאשר אני מחזיק את הדונגל באוויר אני מקבל 70%. השאלה היא מה המיקום האופטימלי לקבל אות קרוב ל100%? מה משפיע על עוצמת האות של הרשת? אשמח להכוונה ועזרה. תןדה.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קבלתי השבוע. עובד נורא. המודםראוטר הקודם שהיה אצלי, ל-15 מגה, היה עם טווח קליטה ואיכות חיבור גבוהים בהרבה. איך ההתנסות שלכם?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהי הדרך הפשוטה והזולה לחבר 2 מדפסות קיימות למחשב אחד, כאשר אחת מהן במרחק 20 מ מהמחשב ולהביא למצב שכשאני שולח הדפסה שתיהן מדפיסות?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-