עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, עשיתי עסקה חדשה דרך בזק בינלאומי (שוק סיטונאי) של 100 מגה ספק פלוס תשתית בזק, קבלתי מודם ראוטר של VTECH 204 ואני מעוניין להחליף אותו באחד יותר איכותי. קבלתי המלצות על Kasda kw-5212 האם הוא מתאים ומומלץ ? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14300 האם יש עוד דגמים מומלצים ? תודה לכם וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by core_i7,

מחובר כרגע לתשתית בזק + ספק בזק בינלאומי ואני די מרוצה. שוקל מעבר לחבילה אחת של ספק+תשתית בשוק הסיטונאי כדי להוזיל את העלות. 1. אילו הבדלים קיימים בחיבור לחבילה כזו דרך בזק (כשאני בוחר בספק בזק בינלאומי), ודרך בזק בינלאומי? טווח IP שונה? ראוטרים שונים שהחברה מספקת? משהו אחר..? 2. קראתי בכמה מקומות שבהתחברות דרך בזק ובחירה בספק אחר צפויות, באדיבות בזק, בעיות מהירות. האם נכון מנסיונכם? האם זה הופך את החיבור דרך בזק בינלאומי בחבילה כזו לעדיף יותר? אשמח להמלצות בנושא

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by rotman,

שלום לכולם, מעוניין להביא נתב משולב מודם מצרפת. מאמין ש tp link צריכה להיות הבחירה שלי? האם סדרת archer Dx תעבוד עם תשתית הבזק בארץ? ואם כן, איזה כדאי לי לקנות? D9 או D7? ומה ההבדלים בינהן? בהנחה ואני לא מחפש להוציא סתם כסף מיותר אבל עדיין רוצה משהו איכותי. תודה רבה על העזרה עריכה: הנתב יוזמן מאמזון: amazon. Fr

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by ori12345,

שלום רב, רכשתי TP-LINK WR1043ND כנתב למודם HOTBOX2 עם תשתית 200 מגה, הגדרתי אותו עם הדיסק התקנה (את הנתב), ומשום מה אני בקושי מקבל דרך ה WIFI כמה מגה בבדיקת מהירות, צרפתי כמה צילומי מסך, אחד של אנלייזר WIFI שהורדתי לנייד שמזהה שאני משום מה על תקן B ואילו בהגדרות הראוטר אני על [TABLE=width: 972] [TR] [TD=colspan: 2]11bgn mixed והשאר צילומי מסך של הגדרת הראוטר. למישהו יש רעיון ? תודה מראש [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE]

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by ofir_ka,

המגדיל טווח רשת שלי עושה בעיות.. יש לי מגדיל טווח רשת של בזק הD-LINK וכשאני עושה לו בדיקת מהירות הוא גולש על 3 מגה. יש לי מהירות של 15 מגה וכשאני גולש על הראוטר עצמו הוא גולש 14 מגה. יש דרך לשפר את זה או לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by I7210I,

שלום יש לי PRIVATE BOX בבית ומחשב אחד שמחובר אליו ישירות,מחשב שני שמחובר אליו ברשת אלחוטית במרחק של 4 מטר עם כרטיס רשת TP LIN WN822N ואני שם לב שכשרואים סרטים במחשב השני באיכות של HD או 720P פשוט זה נתקע באמצע (במחשב עם הכרטיס של טיפילינק) מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה ? תודה

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. האם לחברה הטאיוואנית שנכנסה לשוק הישראלי רק לאחרונה יש בשורה ממשית עבור הצרכנים? יצאנו לקבל תשובות עם נתב ה-VDSL העדכני שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%a0%d7%aa%d7%91-vdsl-%d7%9e%d7%93%d7%92%d7%9d-%d7%94-vmg1312-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa-zyxel/

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by optimizeR,

התקשר אליי ו', נציג מכירות של בזק לכאורה. מציע את החבילה הרגילה של בזק +בזק בינלאומי ב120 ש"ח ל100 מגה וכו' ... פה ושם הוא מציע חודש ראשון חינם ובנוסף הוא מבטיח לי שאני מקבל יותר מ-3 מגה Upload. אני אומר לו שזה לא ייתכן, דיברתי עם בזק בינלאומי ובזק לפני כחודש ואמרו לי המהירות המירבית שלהם זה 3 מגה! כיצד ייתכן? "מתי זה היה? דברים השתנו, הטכנלוגיה קצת השתדרגה...המקום שמותקן ליד הבית מה שנותן אינטרנט מספק לך מעל ומעבר כך שזה כן אפשרי...." היה לי ממש מוזר. ביקשתי שישאיר טלפון שאחזור אליו במידה ו... הוא שאל למה וכדאי עכשיו ואולי לא אגיע אליו וכו' ... התקשרתי לנציגה שדיברה איתי לפני חודש, אמרה לי שאי אפשר5 לתת לי 5 מגה העלאה, נקודה. ** מה זה זה ? זה נציג רמאי ? או שהאם יש …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. היי, סופ"ש רגוע וטוב. רציתי לפתוח כאן בדיון על מציאת התשתית והספק האידאלי העכשווי בהיבט פינג לשרתים באירופה, הדגש הוא לאירופה בלבד. מה כוונתי? אקח למשל כתובת אייפי של שרת בגרמניה לצורך העניין. כתובתו 74.125.133.109 אשמח אם תוכלו לשתף כאן את הטרייס שאתם מקבלים ולשתף אותו כאן יחד עם ציון התשתית והספק שעשיתם את הבדיקה דרכה. המטרה שלי היא לראות תחת איזה תשתית וספקית אתם נמצאים ומהיא התוצאה שאתם מקבלים . למה? אני מחפש היום לראות האם יש שינויים משמעותיים בתוצאות כדי באמת למצוא משהו אידאלי עכשווי עבורי, אני יודע שלכל משתמש יש את המטרה שלו בין אם זה פינג / מהירות גלישה וכו. וכמובן שידוע לי שזה משתנה בין שרת לשרת וזה לא יוכיח חד משמעית את הנקודה אבל עדיין יתן כיוון מסויים להסתכל…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by motizkn,

היי, שאלה קצת מוזרה, האם משהוא מכיר מחשב קטן אפילו מבוסס ATOM או ARM אבל שמשולב בו רואטר אלחוטי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by guruPitka,

הי אנשים, אני מעוניין לעבור לתשתית+ספק של אקספון ורוצה לרכוש מודם/ראוטר איכותי. נקודות חשובות: תמיכה בלפחות 100MB תמיכה ב-Dual band אפשרות להשתמש רק כראוטר (במידה וחוזר להוט) אפשרות להוסיף Access Point בהמשך. אנא עזרתכם בבחירה בין שני הדגמים הבאים: TP-Link TD-W8980 Kasda KW5212 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by benor,

ברשותי, TP-Link TL-WR941ND עוצמת האות שלו לא מספיק חזקה בשביל לקבל 100 מגה ב- WIFI אני מקבל בסביבות ה- 20 מגה עד ו- 30 במקרה הטוב. נקודה אחת תהיה קרובה יותר במרחק של 5 מטרים ועוד נקודה נוספת במרחק של כ- 15 מטר. מהי הדרך המומלצת? ראוטר חזק יותר או שימוש במגבירי אות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by E.Sin,

הי, חיברתי שני ראוטרים בכבל. ראשי dlink 6740u משני edimax BR-6524N בהתחלה חיברתי בין lan בראשי לwan במשני - אך לא יכולתי לגשת לשאר המחשבים/סטרימרים כי לא היו באותה הרשת. שיניתי: חיברתי בינהם דרך יציאות lan וביטלתי dhcp serve בראוטר המשורשר(המשני). הבעיה שאני נתקל בה הינה שכעת יש לי פורט נוסף אחד בלבד אשר פעיל בראוטר המשני (מתוך 3 פנויים). מדוע? הרעיון היה לשרשר בכדי להעביר רשת לשאר המחשבים/סטרימרים באיזור הראוטר המשני ולגשת לקבצים עליהם. ??? למישהו יש הסבר? - אשמח ללמוד למישהו יש פיתרון בשבילי ? - אשמח לנסות ליישם תודה

• 22 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by card,

שלום יש לי מודם-ראוטר שאני עובד איתו שנים. אל המודם הזה מחוברים מחשבים עם חיבור חוטי, וכמו כן מחוברים טאבלט, סמארטפון, ולפטופ, בחיבור Wi-Fi. עבור כל אחד מההתקנים ברשת, הגדרתי בראוטר שלכל התקן יהיה IP פנימי קבוע. אני עושה את ה ע"י כך שאני מסמן את ההתקן שיהיה "Fixed", ואז אחרי שקיבעתי אותו, אני יכול לשנות את ה-IP הפנימי שלו. עם כל ההתקנים זה עובד נפלא, למעט עם אחד, שאיתו יש תופעה מוזרה.. ההתקן האחד הזה הוא לפטופ של Asus, שאיתו יש את התופעה הזו: כשאני מתחבר עם הלפטופ הזה אל הרשת האלחוטית של הראוטר, הלפטופ מקבל IP פנימי רנדומלי כלשהו, ורואים את ה-MAC Address שלו. אני מסמן את הלפטופ כ-Fixed כדי לקבע אותו, ואז אני משנה את ה-IP שלו למשהו אחר. עד כאן הכל בסדר. אבל, ברגע שאני מנתק…

• 27 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. Started by Alexkmr,

אינטרנט של כבלים+013 נטויזן 100 מגה לא נגעתי ולא שיניתי הגדרות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, למישהו יש המלצה למודם שמתאים לתשתית בזק? ( עדיפות לתמיכה ב- g.vector , g.inp + פורטים של 1g) כמו כן, מבדיקה קצרה שעשיתי, נראה שאני רחוק מהמרכזייה, לכן מודם עם שבב של broadcom כנראה עדיף.

• 24 תגובות
    • 7.3k צפיות
  17. Started by ShahafH,

אהלן! אני מחפש Hub/Switch זול שאיתו אני אחבר כבל רשת אליו ויצאו ממנו שניים - אחד למחשב ואחד לאקסבוקס. יש לכם המלצה לHub/Switch זול? טווח ה80 שקל. תודה!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by iSolt,

כונן 4TB חיצוני התנתק ואופ הdeluge מתחיל להוריד 400 טורנטים מחדש אחרי ריסטרט של המחשב. בלי לשאול ולוודא איך מטפלים בזה? ביוטורנט זה לא קורה. הסיבה שהתחלתי להשתמש בdeluge היא בגלל שביוטורנט אחרי הוספה של טורנטים הוא פשוט קורס ולא מגיב וקופא והרבה שיתוף הולך לפח בגלל חוסר דיווח לטראקר בעת כל קריסה/קפיאה. ווינדוס 10 על SSD עם 32GB ראם ומעבד i5 ובכל זאת בקטע הזה של הטורנטים המחשב שלי עושה פדיחות.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Ovid,

יש לי בעיה, שהאינטרנט פשוט מדי פעם מפסיק לעבוד לאיזה דקה שתיים ואז שוב חוזר לעצמו. אין לי שום נורה על הראוטר שפתאום מראה תקלה או כל דבר אחר שיכול להעיד על בעיה - הוא פשוט לא עובד בפרק זמן הזה. וככה זה כל כמה זמן. אני ב012 בספרק+תשתית. יכול להיות בעיה אצלם? רציתי לעבור לטריפל ,אבל שם אמרו שהחבילה היא NAT משהו והיא תגביל אותי בטורנטים וסטרינימנג. לאייפי קבוע הם רוצים תוספת של 30 ש"ח. כבר יוצא לא כ"כ משתלם..

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by yoniY100,

אהלן, אני בטוח שיש אתרים מעולים ללמידה עצמאית עבור מבחן CCNA, בעיקר כאלה שמכילים את כל החומר בצורה מסודרת (כולל תרגילים). אשמח אם תוכלו לשתף איתי המלצות שלכם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכם, אתמול התחברתי לתשתית Unlimited. הטכנאי שהגיע אמר שאני לא יכול להשתמש בראוטר שיש לי (מסוג TP-LINK W9980) כדי להתחבר לתשתית שלהם, והתקין לי ראוטר חדש מסוג D-LINK DIR-825. רציתי לשאול אם אכן האמירה הזאת נכונה או שאני יכול להשתמש בראוטר שלי ולחסוך את הכסף. אני זוכר שקראתי איפשהו שהוא אמור להתאים, אבל האמת שלא כ"כ ברור לי באיזו כניסה אני אמור להשתמש - יש רק יציאות Ethernet. בנוסף - האם יש יתרונות אחרים ל-D-LINK שאני מפספס? אני מניח שאני יכול לקנות את הראוטר הזה ולמכור את שלי אם הוא טוב יותר בפרמטרים מסויימים. ובנוסף 2 - אם יש לכם שאלות לגבי התשתית, אתם מוזמנים. ראיתי כאן במגוון דיונים שמשתמשי unlimited נדירים למדי... תודה!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com
    Started by אורח לביא שיפמן - NetCHEIF.com,

המוצר החדש מבית חברת Edimax נראה כמו כד ויכול לתפקד כלא פחות מחמישה אמצעי רשת שונים לכתבה: http://hwzone.co.il/חדש-בישראל-חמישה-מוצרי-רשת-אלחוטיים-בא/

23. Started by Quntix,

השאלה בכותרת, אני רשום לשירות vpn ונכנסתי לפאנל ניהול של הפיברבוקס של הוט, לא מופיע שם איזשהי דרך להגיד dns או שרת של vpn. לא שאני מכיר בכל אופן. ֿ האם זה אפשרי בכלל? עזרה תתקבל בברכה תודה.

• 2 תגובות
    • 7.9k צפיות
  24. Started by Tigerx,

היי, קניתי מחול את המודם/ראוטר שמצויין בכותרת אך יש לי בעיה בבחירת המדינה לא מצויין ישראל לכן בחרתי other אבל משום מה לא הצלחתי להגיע לשלב שבו אני נותן את השם משתמש והסיסמא שנתן לי בזק ו בזק בין לאומי. למשהו יש בבקשה את היכולת לעזור לי בהגדרתו ? במידה ותמונות יעזרו אעלה אותם במהרה מיכוון שאני צופה לכל התפתחות באשכול, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by questionman,

יש לי הוטבוקס וtp-link td-w9980. חיברתי את ה9980 להוטבוקס אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכו. הוא נמצא על dynamic ip. כיוונתי אותו על מצב wireless router וב"התקנה מהירה" הוא מזהה חיבורים אחרים (מהשכנים לדוגמה) אך לא את ההוטבוקס. הוא מופיע בחיפוש WIFI מהתקנים אחרים אבל כשמתחברים רשום שאין גישה לרשת דרכו. מה פיספסתי?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים