עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Deddy,

יש לי היום בבית שני מחשבים שמחוברים בכבל אחד ברשת קווית פשוטה. אנחנו הוספנו לאחרונה עוד מחשב ובקרוב מתווסף מחשב נייד. אז בקצרה יהיו שלושה מחשבים שיהיו מחוברים בכבל והנייד יהיה מחובר בכבל לפעמים ואלחוטי לפעמים תלוי איפה הוא יהיה. אני מחובר באינטרנט בכבלים אז אני צריך המלצה על ראוטר, עקרונית אין ממש תקציב כי אני לא מכיר מחירים של ראוטרים טובים, אבל אני מניח שזה לא יגיע ל500 שקל נכון? אז כל מה שפחות מזה יהיה נהדר. ככל הנראה אני אקנה את הרואטר מלוג'יק או זיגזג. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  2. האם זה יותר מהיר? איכות שיחה יותר טובה? יותר איזורי קליטה? יותר תמיכה ברשת דור החדש? שירות מקצועי יותר? שירות מהיר יותר?... בקיצור מה טוב בזה, ולמה שווה לי לעבור?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by ולאקוביץ,

אני צריך נתב לרשת ביתית של 3 מחשבים עכשיו אני צריך נתב שינצל קרוב מאוד ל100% מהאינטרנט בכל רשת ורשת... (אמרו לי שASUS מסוגל לזה...) השאלה שלי איזה נתבים אתם ממליצים לי לקחת??? במחיר של עד 500 שקל (לא כולל כרטיסי רשת רק הנתב) תודה רבה מראש

4. Started by er0101,

יש לי רשת של 3 מחשבים דרך סוויץ' שמחובר לspeedtouch 510 שמוגדר כנתב (PPPoE). במחשב אחד עם windows 2000 אני יכול לכתוב בשורת הכתובת באקספלורר שם אתר בעברית ולהכנס אליו דרך הנטקס המובנה באינטרנט זהב. במחשב שני עם windows xp sp2 אני מקבל invalid syntax error בכותרת של החלון ובדף כתוב this page cannot be displayed. יש פתרון? לאינטרנט זהב אין רעיון, אמרו שהם מכירים שרוגלות גורמות לזה אבל המחשב נקי והווינדוס די חדש. ד"א, איך אפשר להגדיר שרתי DNS אחרים בבמשק רשת של ה510?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  5. חיפשתי קצת ומצאתי את הראוטר הזה : EDIMAX-BR-6424N ואת כרטיס הרשת הזה: WUA-0605 LEVEL ONE . הכרטיס ב 86 שח והראוטר ב183 שח. בחרתי אותם, מלבד המפרט שלהם, בגלל שיש להם certification של wifi . האם מישהו מכיר\ניסה את שני המוצרים האלה -ביחד או כל אחד לחוד? האם כדאי? אין לי כרגע רצון להשקיע הרבה כסף ברכישה. תודה לכם!

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  6. יש לי מודם ALCATEL הישן והפכתי אותו לראוטר כי היו לי בעיות התנתקות מן הרשת ומאז האי מיול והביטורנט עובדות לאט. הבנתי לפי מה שקראתי שאני צריך לפתוח פורטים רק הבעיה שאני בור בזה ולא יודע (היות וזו הפעם הראשונה שלי ) אודה מאוד עם תוכלו לעזור לי או להפנות אותי למדריכים למינהם המסבירים על פתיחת פורטים במודם הנ"ל שלי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by Zeev86,

אהלן. מהבוקר hotbox לא עובד טוב (עובד כמה דקות ואז אין רשת), כיביתי והפעלתי מחדש מספר פעמים, וכל פעם זה מציג בLOG: ניסיתי לכבות wireless ובלי רשת אלחוטית עובד יותר טוב. מה יכולה להיות הבעיה? Tue May 14 09:52:31 2013 Error (4) SW upgrade Failed before download - File not Present Tue May 14 09:52:14 2013 Error (4) Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.9;CM-MAC=2c:e4:... Tue May 14 09:52:14 2013 Error (4) Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.8;CM-MAC=2c:e4:... Tue May 14 09:52:14 2013 Warning (5) DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response ;CM-MAC... Tue May 14 09:52:02 2013 Critical (3) No Ranging Response receiv…

• 0 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by Mentally ill,

עד כה הייתי קונה מספק מסויים ,אך עקב אי שביעות רצון מהשירות החלטתי לעזוב, בנוסף לאור עובדה שנכנסה עבודה שכוללת רשתות, הייתי שמח לקבל המלצה על מקום בו אפשר לרכוש כלים בסיסיים לרשתות באיזור חדרה. מצאתי בוואלה שופס, לוחץ RJ45 בודק כבלי רשת (בספק עד כמה הוא ספציפית יעיל,הוא נראה דיי פושטי) ו-100 מחברים ב-150 ש'ח. יש המלצות נוספות? אני מעדיף לראות מה אני קונה לפני ואחר'כ להוציא כסף :] זו הבעיה שאני סולד מקניות בנט... אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש לי עכשיו 5 מגה ADSL עם 018, היה סביר אבל אני חווה ניתוקים חוזרים ונשנים ברמת התשתית, ביום ד' ישלחו לפה טכנאי ואני מתכוון לנצל את ההזדמנות החגיגית לשדרוג מהירות ובמחיר. כיום אני משלם 103 לחודש על התשתית. אשמח לקצת "מודיעין", בעיקר לגבי הוט 12 מגה, האם התשתית שלהם טובה ולכמה אפשר להגיע איתם במחיר... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by Bonnie John,

היי, מתלבט אם לרכוש Deco M5 כדי לקבלת כיסוי מלא בבית כרגע אני משמש בשלושה ראוטרים בתצורת Roaming האם אפשר לבצע דבר זהה עם ה-M5? מה ההבדל בין Roaming ו-Mesh והאם יש אבדן מהירות בשימוש עם ה-M5? תודה

11. היי יש לי בעיה ברשת בין XP ו - VISTA כאשר המחשב המארח הוא ויסטה. העניין הוא שלפני הפרמוט (פרמטתי את המחשב עם הויסטה אבל גם לפני כן היה ויסטה ) הכל עבד טוב ועכשיו יש בעיות בשיתוף אינטרנט, למרות שכל מחשב רואה את השני ואפשר לשתף קבצים. הבעיה הידועה במילות המפתח unidentified network מצאתי מלא נושאים על זה בפורומים שונים (גוגל) אבל שום דבר לא עזר לי. מהפורום הזה הבנתי שצריך להתקין את שני העדכונים הראשונים של ה SP1 לויסטה אבל העניין הוא שאני לא מעוניין להתקין את כל החבילה ואני רוצה להבין על איזה עדכונים מדובר (שם או מספר) ככה שאני אוכל למצוא להתקין. לפני הפרמוט כל החבילה היתה מותקנת אולי בגלל זה העסק עבד. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by niv0us,

כיצד אני יכול לדעת עם יש לי תלת -פאזי האם אני עדיין יכול להשתמש ברשת דרך החשמל? ומודבר על 4 מחשבים, אז הסיכוי שהם יושבים על אותה פאזה הוא אפסי.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני נתקל בבעיה בהורדה מאימיול (מתוארת בפירוט בפורום תוכנה) - אני מקבל LOWID באופן די תמידי. אני גולש עם הפיירוול הנ"ל. רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח את הפורטים שהאימיול עובד דרכם באופן ידני בפיירוול - האם יש איזשהו תפריט שמאפשר זאת? האם יש דרך אחרת בWINDOWS לעשות זאת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by hagai-,

הקמתי רשת בבית בין שני מחשבים באמצעות כבל מוצלב, שני המחשבים הם על Win98se. נסיתי ליצור גם שיתוף אינטרנט בינהם בדרך הבאה: התקנתי במחשב הראשי את ICS, ואת הקובץ שההתקנה יצרה בדיסקט הרצתי במחשב השני (זה ללא חיבור לאינטרנט), אך עדיין אין גישה לאינטרנט מהמחשב הזה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by tal5870,

שלום לכולם! רכשתי מודם סלולרי של TP-LINK MA180 . המטרה היא לשלוח SMS ללקוחות. הבעיה שאם ההודעה כתובה בעברית,זה נשלח באנגלית.. **או דרך תוכנה microsoft sms sender, זה נשלח כסימני שאלה יש דרך שאוכל לשלוח SMSים בעברית ללא בעיה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by omerbar,

אהלן חברים, אשמח להצעות לגבי תחליף נורמאלי לראוטר של בזק הBe(ימח שמו וזכרו) ולbeSpot שפזורים לי בבית. כרגע הפריסה בבית היא כזו - חדר א' עם ראוטר נמצא מתחת לאדמה, סלון נמצא ממש מעל לחדר א' אבל לא מקבל אות וויפי ולכן יש שם BeSpot ובאותה קומה של חדר א' יש חדר ממ"ד שגם בו יש BeSpot מכיוון שהוויפי מהנתב לא מגיע אליו(באופן כללי קירות הבית בנויים בצורה של ממ"ד ללא קשר לחדר הממ"ד ולכן האות בבית מאוד חלש עד לא קיים ברוב החדרים גם כאלו שצמודים לחדר א'). חדר א' הראוטר מחושב למחשב בכבל, חדר ממ"ד גם כן מחשב שמחובר לBeSpot ובסלון יש טלוויזיה שמחוברת בוויפי לBeSpot של הסלון. האם ישנו פתרון נורמלי בשוק לבעיה הזו? בשלושת הנקודות הללו ישנו קו טלפון תקין וגישה דרך ארון ת…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Ewingum,

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Spook,

הראוטר הישן שלי עושה בעיות (כל יום שאני מגיע הביתה אני מגלה שהאינטרנט התנתק ולא מתחבר אלא אם מנתקים אותו מהחשמל ומחברים מחדש). אז הגיע הזמן להחליף. צריך המלצה לראוטר. יש לי מחשב אחד נייח שמוחבר קווית ומשמש בעיקר בתור שרת קבצי מוסיקה וסרטים ולשיתוף קבצים, מכשיר XBOX, ומחשב נייד שמחובר בחיבור G. המחשב הנייח לא מחובר למסך/מקלדת/עכבר והחיבור אליו מתבצע ב Remote Desktop. הנייד שלי תומך בחיבור ג'יגהביט. האם יש ראוטר שתומך בזה? אם כן, מה הפרש המחיר? האם יש טעם לקנות עם תמיכה ב-N?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by yonni,

שלום חברים. אני מחובר במהירות 5 מגה וכבר כמעט חודש ישנה איטיות בלתי נסבלת, במיוחד בהורדות משרתים בחול ובסטרימינג- YOUTUBE AND VIMEO...בעצם באופן כללי מכל האתרים שלא בארץ. היה אצלי טכנאי של הוט כבר פעמיים. בהתחלה באמת הייתה בעייה אזורית כלשהי אבל כיום אחרי שהיא טופלה ובבדיקות מהירות באתרים של הוט ו013, הכל תקין, עדיין אני חווה איטיות נוראית. הייה אומר אפילו שכיום האינטרנט הוא איטי יותר ממה שהיה לפני כחודש לפני ששדרגתי מהירות מ-2.5 ל-5. מה האפשרויות שלי במצב כזה. מה מקור הבעייה? תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה עם משחק רשת ובפרום משחקים אמרו לי שזה בעיה של הראוטר. יש לי רשת של שני מחשבים עם מודם שהפכתי לראוטר (ECI 270) +סויץ'. עכשיו הבעיה היא שאמרו לי איזה פורטים צריך לפתוח ופתחתי לפי המדריך http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=show_thread&om=8844&forum=Networking&omm=0 אבל זה לא עזר. בעיקרון פתחתי פורטים לאימיול לאחר LOW ID וזה עבד השאלה אם יש אפשרות לבדוק אם פורט מסויים באמת פתוח כדי לדעת בוודאות שזה לא הבעיה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by eliron,

יש לי את הראוטר 6740U H1 של בזק, שהתעקשתי להחליף לאחר ניסיון רע עם דגמי הG למיניהם. חבר שלי הודיע לי שלפני חודשיים עדכנו לו את הגרסא הכי חדשה אוטומטי. בדקתי אצלי ואני עדיין עם גרסא מ2013. BZ_1.01.19_OpenWifi_03262013כ בדקתי באתר של בזק, והגרסה שיש לי היא הכי חדשה שיש להם. יש אפשרות לעדכן חוץ מלהתקשר אליהם?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. הורידו עכשיו ותהנו!!!! http://us.f1.yahoofs.com/users/e6e91a9c/bc/My+Documents/KazzaLite.exe?bc0XYV.AejoZvGTq

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by Ibrow-Now,

.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by tomer12,

איך למצוא אתר או בלוג עם תמונות שנפתח על אדם ללא הסכמתו?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by gunai,

2

• 0 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.