עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by overload,

אתם יכולים לראות את התמונה בצד של ההודעות שלי ??? אני לא, אני מצליך לראות אותה רק אחרי שאני נכנס לגלריה שלי בpnavy ובאותו הזמן אני נמצא באתר הזה (HW בחלון אחד וpnavy בחלון אחר). בבקשה תגידו לי מה הבעיה, או שתמליצו לי בבקשה על אתר אמין (וכמה שיותר פשוט) לאיכסון תמונות. הנה התמונה מ pnavy: http://pnavy.com/overload/album01/R9500P65X65 תודה 8)

2. Started by rosesr,

אני מתכנן לעשות רשת בבית אבל אני צריך להחליט באיזה תשתית להשתמש. אתם יכולים לומר לי איזה תשתיות יש ומה המחיר הממוצע שלהם ואת המהירות שלהם? תודה מראש לכל העונים!!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש לי מחשב ראשי עם XP וחיבור לכבלים דרך USB, ולמחשב הראשי יש כרטיס רשת. וגם יש לי נייד (VAIO) עם מילניום וכרטיס PCMCIA של רשת. עכשיו, חיברתי את שניהם (בכבל רשת מוצלב) והגדרתי לראשי חיבור רשת לנייד, עם כל הגדרות האיי פי כמושצריך (לפי מדריך שהיה פה) ואז בנייד הסתבכתי קצת איפה בדיוק להגדיר את האיי פי (כי יש פול דברים של בכרטיסיות הרשת. נראה לי שכתבתי הכל נכון בנייד, ואז שאני מנסה להתחבר לראשי זה פשוט עושה DIALING ללא מענה... מה יכולה להיות הבעיה?! תודה רבה.

4. Started by urielka,

how far the wi-fi tech can be sorry about i wirteing in english i have problem in hebrew on my box

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  5. שלום, מישהו מכיר תוכנה כזאת? עם כן, אפשר לינק? בתודה מראש, Humpo

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  6. אני מחובר לכבלים במהירות של 750 הספק שלי היא האוניבריסיטה העיברית יש לי כל הזמן בעיות בגלישה: בעיות מהירות התנתקות. יש לי שתי שאלות: 1. איך אני יודע האם הבעיה היא בספק או בכבלים????? 2. האם חלק מהבעיות יכולות להגרם בגלל ההגדרות של ה - Proxy???? :'( בבקשה תעזרו לי

7. Started by Gohan,

טוב אז יש לי חצר יחסית גדולה עם 4 בתים שאני רוצה לרשת החצר בגודל של 1.5דונם ואני רוצה לרשת את כולה ברשת אלחוטית (רק למטרות אינטרנט אז 2מביט זה גם טוב) על איזה סוג רשת אתם ממליצים? (אני לא חושב שwifi תומך במרחק הזה) ועם אתם יכולים לתת לי קישורים למוצרים תודה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  8. אני מחובר בDSL 750k. בזמן האחרון (אני די משער שזה מאז שהתחלתי לשתף את האינטרט עם מחשב שני בשרת - מן הסתם אני מרגיש בה גם כשהמחשב השני מכובה, אחרת לא הייתי פותח את האשכול) אני מרגיש האטה ניכרת ביותר במהירות התקשורת. ריסט עוזר, אבל לאחר מספר דקות הבעיה חוזרת ואין לי כוח לעשות ריסט פעם בעשר דקות בשביל לגלוש כמו בנאדם. יש למישהו רעיונות מה יכול לגרום לזה / לתקן את זה ?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by zivarzi,

שלום לכולם... אני רוצה להקים בבית רשת אלחוטית, א. מה שאני צריך זה רק ראוטר אלחוטי וכמה כרטיסים בעלי אנטנה (כמובן שהם יהיו באותו התדר )? ב. אם כן, יש לכם משהו מומלץ? ג. אם יש באחד המחשבים כרטיס רשת, יש איזשהו מתאם שאני אוכל לקנות שיתאים לראוטר האלחוטי (אנטנה למשל)? ד. אני מעוניין שהאינטרנט שלי (Adsl) יהיה משותף לכל המחשבים, אני יכול לחבר אותו לראוטר ואז הוא פשוט יעבוד בכל המחשבים? תודה רבה לעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by Mr.wiz,

ברשותי שני מחשבים עים חלונות מילניום האים כדי לשתף את המחשב השני באינטרנט צריך להגדיר אותו ואת מחשב השרת עים כתובות dns?

11. עשיתי אתמול אינטרנט מהיר של מת"ב 750K הספקית היא נטוויז'ן. הם אמרו לי להתחבר עם חייגן.. עם שם משתמש וססמא .. יש אפשרות לבטל את החייגן ולעשות כמו שפעם היה שהאינטרנט כל הזמן מחובר? התקשרתי אליהם הם אמרו שעכשיו עוברים לחייגנים אז אי אפשר אבל מי שעשה לפני המעבר אין לו חייגן! אז יש דרך? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Amitai,

שלום. ברשותי ראוטר + מודם ADSL מסוג: cnet 804-NF מחובר לארבעה מחשבים, ספק 012. מישהו יודע איך מגדירים את ה ADSL שם? איך אני מחבר אותו לאינטרנט? יש שם יותר מדי הגדרות שאני לא מבין :-\ (וכמובן שבאתר של 012 אין שום הסבר על חיבור שכזה או אפילו כתובת של השרת שלהם...) בנוסף, עוד בעיה: 3 מחשבים מתחברים לרשת והרביעי מתחבר ומתנתק כל שניה. רואים את זה גם בראוטר שהמנורה שלו נדלקת ונכבית, וגם המחשב עצמו אומר כל רגע שהוא מחובר לרשת, ואח"כ לא מחובר וחוזר חלילה... למישהו יש רעיון?? המחשב מחובר בכבל שאורכו כ 30 מטר. זה לא אמור להשפיע, נכון? אם מישהו יוכל לעזור, הוא פשוט יציל אותי. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by neil4,

בלי תוכנות וכאלו , אני זוכר שראיתי שאפשר לשנות משהו ברג'יסטרי שגורם לגלישה להיות טיפה יותר חלקה , אבל אני לא מוצא את זה עוד, למישהו יש מדריך , או יודע איפה בדיוק משנים?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by ydyehuda,

שלום לכולם מחשב פנטיום-3 עם WIN_XP_PRO ועליו מודם PCI של ADSL מחשב פנטיום-4 עם WIN_XP_HOME על רשת מקומית PING ביניהם נענה בזמן נמוך מ-1ms אולם בשכנים ברשת אני לא רואה את שני המחשבים (ששיכים לאותה קבוצה group), כל מחשב רואה את עצמו בלבד. יש לכם רעיון? זה עבד לי עד שפירמטטי את השרת אינטרנט (העתקתי את כל המסכים ונראה לי שזה אותו דבר.....) בתודה מראש וחג שמח, יהודה

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by zvkel,

הנורטון פיירוול מונע מה internet onnection shering לעבוד ואני צריך לכבות אותו כשאני רוצה להשתמש באינטרנט בשאר המחשבים ברשת איך מסדרים את זה? ועוד משהו , מישהו מכיר את המודם בכבלים טירון TJ700 יש סיכוי להפוך אותו לראוטר? ואם לא אז כבר יש ראוטר שעובד ב L2TP???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Psibeast,

שלום לכולכם. יש לי בעיה קשה למדי, שתזדקק למישהו שבאמת מבין לעומק במבנה פאקטים של TCP ו Firewalls. רכשתי לאחרונה Router אלחוטי של חברת D-Link. הדגם הוא DI-614+. התקנתי אותו בהצלחה, יצרתי שיתוף אינטרנט ברשת הביתית שלי, אפילו הצלחתי לפתוח את הפורטים בכדי ש Emule יקבל high ID. יש רק בעיה אחת: אני לא מצליח לשלוח אי-מיילים בעיקר, אבל גם דברים אחרים שהם מעל לכמה שורות. כרגע הנחת העבודה שלי (למרות שלא ידעתי איך לבדוק אותה בדיוק) היא שהגודל הקריטי שקובע אם הוא יצליח לשלוח או לא הוא ה MTU, מה שגורם לי לחשוד שהבעייה מקורה בניסיון ל fragmentation של הפאקט. התיאוריה הזאת יושבת טוב עם העובדה שהבעייה לא באה לידי ביטוי בגלישה רגילה (פאקטים של Ack הם בדר"כ קטנים מה MTU), ושאין בעיה לש…

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by Elrond,

האם כבל מסוכך 8 גידים מספיק לרשת 1GB? יש מגבלת מרחק מסויימת קטנה מרשת רגילה של 100MB?

18. Started by oggio,

שלום לכל העוזרים!!! ברשותי שני מחשבים המרוחקים זה מזה משהו כמו 12 מ' (אחד עם XP והשני עם 98SE). אין באפשרותי לבצע חיבור חוטי בין המחשבים היות והם מרוחקים. ברצוני לדעת איך אוכל לבצע רשת הזולה ביותר (רשת ICS, הבנתי שתהיה הזולה ביותר), שלא ע"י חיבור חוטי. האם ע"י חיבור אלחוטי או חיבור באמצעות קוי הטלפון? מה שאני צריך זה את הצעה הזולה ביותר (הכוונה, לא לרכוש משדר ב-600 ש"ח וכרטיסים בעוד 400 ש"ח). התקציב הוא כ-500 ש"ח. במידה ומדובר ברשת אלחוטית איזה מפרט טכני אני אמור לקנות? במידה ומדובר ברשת דרך קוי הטלפון כנ"ל? האם יש למישהו רעיון היכן ניתן לקנות את ציוד זה וכמובן המלצות לחברות אשר מייצרות את המפרט? דרך אגב, ברשותי אינטרנט בכבלים אם זה משנה..... ושוב תודה מראש לכל העו…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by zeroone,

שלום אני מחובר ל-012 דרך תבל דיגיטל עם מודם מוטורולה 4200 בחיבור USB ברגע שאני מתחיל לגלוש המחשה מבצע איתחול כאילו ולחצתי על הריסט. יש לי לוח חדש של אסוס P4P800 כל התקני USB אחרים עובדים ללא בעיה. חזרתי גם על התקנת מערכת הפעלה WIN XP PRO אבל ללא פיתרון לבעיה. מישהו מכיר את הענין?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ok הורדתי את התוכנה Serv U שמתי הכל פורט 21 IP וכל השאר... אבל אני לא מצליח עדיין לפתוח שרת FTP אממ חבר שלי אמר לי שכנראה הפורט שלי סגור בגלל שהוא ועוד כמה חברים לא הצילחו להתחבר אלי בבקשה תסבירו לי איך אני פותח את הפורט או איך אני בונה שרת FTP

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  21. Started by goory,

כאשר המודם מנותק כל ההגדרות שכיוונתי קיימות וברגע שאני מתחבר הכל נעלם מסיבה לא ברורה(כן שמרתי את ההגדרות), אני מקבל הודעה "There are no NAPT entries defined" אבל ברגע שאני שוב מתנתק כל ההגדרות חוזרות ... למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  22. טוב אז ככה יש לי ראוטר של ZYXEL 300 ואני מנסה לחבר בן שלושת המחשבים המחוברים לרשת עכשיו יש לי בעיה משום מה החיבורים לאינטרנט עובדים פיקס יענו כול מחשב מצליח להתחבר לאינטרנט בלי בעיות אך כאשר זה נוגע לחיבור בן המחשבים המשתמש מצליח להכנס למשתמש שלו בלבד וכאשר הוא מנסה לגשת למחשב השני הוא כותב שהגישה נדחתה כי אולי אין לי הרשאה לגעת במחשב עכשיו על אחד מהם שהוא הבעיה העיקרית מותקן אקס פי הום אדישן ועל השאר פרופישונל האם למישהו יש דעה למה זה לא עובד? כמו כן האם ניתן להתקין משהו על הראוטר עצמו משמע לפרוץ אותו להתקין אנטי וירוס בילת אין על הראוטר או פייר וול? בתודה מראש הינשוף

23. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המחשב של אח שלי מחובר אלי ברשת ויש לו נטיה להתקין כל הזמן תוכנות כמו קאזה שחוסמות לי את כל הרוחב פס ומעבירות ווירוסים חופשי חודשי. אז עכשיו אני רוצה לחסום לו את האפשרות להשתמש בתוכנות האלה, רק במחשב שלו. אני משתמש בחלונות 2000 והוא ב98SE, אני רוצה לחסום את האפשרות לתוכנות האלה במחב שלו, מצידי שיתקין אבל שהן לא יתחברו לשרתים או יוכלו לעשות משהו. איך אני עושה את זה?

24. Started by helppppppp,

אמממ טוב.. אני צריך לדעת איך לחבל את בפלאגים של הרשת אל הכבל.. כלומר, אני צריך לדעת באיזה כיוון לחבר אותם! אני רוצה לעשות רשת ביתית ואני לא יודע באיזה כיוון לחבר את הפלאגים של הרשת אל הכבל עצמו! באיזה כיוון עם הצבעיםםםםםםםם תודה רבה למי שיעזור לי!!!!!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by alexg1,

אוקיי נניח שהצלחתי לחבר ברשת את 2 המחשבים. המודם ADSL מחובר במחשב הראשון ב-USB ב-XP. איך אני גולש מה-98 ???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.