עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, למחשבי סנטרינו יש כרטיס מובנה של אינטל VE2200 משהוא... יש להם קליטה מדהימה, השאלה איפה אני מוצא גרסא שלו למחשב ביתי? חיפשתי בזאפ ומצאתי רק למיני PCI, שזה מחשב נייד, אלא אם יש אפשרות לחבר למחשב רגיל כזה כרטיס הייתי רוצה לדעת איפה אפשר למצוא גרסא למחשב נייח תודה!!!

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. שלום, חיברתי בביתי נתב אלחוטי לינקסיס 11b(כחול) שהיה במשרדי. יש לנו בבית שני ניידים של דל (Centrino) ומחשב נייח אחד. רכשתי אתמול כרטיס WMP54G-EU PCI Adapter של לינקסיס למחשב הנייח. חיברתי את הכרטיס במחשב והתקנתי את הדרייבר שלו מהדיסק המצורף. שני הניידים קולטים מצויין בבית ובחצר אך המחשב הנייח הנמצא בחדר בגג כ13 מטר מהנתב קולט ברמה של 2-3 נורות ירוקות. כאשר אני נמצא עם אחד הניידים לייד המחשב הנייח רמת הקליטה בנייד מצוינת ובנייח כרגיל פחות טוב עד כדי ניתוק ריגעי כל שעה. מוזר, כאשר אני נמצא עם הנייד לייד הנייח ולוחץ על חפש רשתות בנייח, אני רואה את הרשת שלי ואת הרשת של שכני (אם כי אני מחובר לשלי בקונפגורציה) לעומת זאת הנייח מזהה רק את הרשת שלנו ואת השכן אינו מזהה. מה לעשות א…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by deepdish,

שלום לכולם, ברשותי xp sp2 שעבד בצורה טובה ביותר עד לפני כמה ימיים, אחרי ריסטארט פשוט נעלמו כול החייגנים, דיברתי עם בזק, הכול היה תקין, המודם מראה שהוא מסונכרן, אבל לא ניתן ליצור חייגנים. האפשרות במסך השלישי של מודם בפס רחב וכו כמו שאר האפשרויות היה אפור. ביררתי כמה דברים, ממה שהבנתי השירות של remote access connection manager אמור להיות פעיל כמו גם remote access auto connection manager שירותים שאצלי לא פעילים ואני מקבל עליהם שגיאה של 999 או 1048 שאני מנסה להפעילם. מחכה לעצות. תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  4. אוקיי אז ככה יש לי שני מחשבים אני מעוניין לחבר את שניהם לאינטרנט , אחד מהם מחובר כרגע והשני לא . את הנקודת אינטרנט יש לי למעלה בגג , נקודת כבלים , יש לי אינטרנט בכבלים של HOT . אני מעוניין שהמחשב למעלה יהיה מחובר באמצעות מודם של ה HOT או מודם שבתוך הראוטר , מה שעדיף/אפשרי המחשב השני נמצא בקומה למטה ואותו אני מעוניין לחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי , PCI/USB לא משנה מה שיותר חזק יותר טוב החיבור צריך להיות יציב ולא להתנתק כל יומיים , הקליטה צריכה להיות חזקה התקציב הוא ל ROUTER +כרטיס רשת מה אתם ממליצים לי? תודה מראש נ.ב. נא להביא הצעות מחיר לחנויות בארץ אבל אם יש דגמים מסויים טובים שיקרים בארץ יש לי אפשרות לקנות אותם מחו"ל

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by lipact,

שלום אז בקשר למדריך בנעוץ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יש לי מחשב אחד שמחובר לראוטר דגם RTA 1025W בכבל רשת ועוד מחשב שנמצא כמה חדרים ליד שמחובר דרך USB WIRELESS אלחוטי רציתי לדעת לפני שאני מנסה את המדריך עם זה יכול לעבוד שיתוף הקבצים שזה מחובר ב WIRELESS

6. שלום . יש לי שאלה דחופה ביותר אשמח אם תוכלו לעזור יש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS בקומה 2 עכשיו השידור שלו נפסק בתחילתבקומה 1 מה שאני רוצה לעשות זה להביא עוד לראוטר של לינק' אלחוטי ושהוא ימשיך את האות (accses point אם אני לא טועה)של הראשון וככה היה לי קום קליטה בקומה הראשונה ****בלתי אפשרי להעביר חוט מקומה לקומה*** צריך להיות אלחוטי אך אני עושה את זה??. תודה אשמח אם תעזרו

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  7. אנחנו הולכים לעשות רשת בבית, של שני מחשבים, ויש לנו אינטרנט 2 מגה, יש אפשרות להגביל את המחשב של אחים שלי (אחים קטנים, צריכים ממש קצת מהירות הורדה) ל 0.3 נגיד ולשים לי 1.7 ? ואותו הדבר להעלאה.. תודה, כריש אדום.

8. יש חיה כזאת? אגב ויסטה 32 ביט.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by ofirrjd,

היי, אני מעוניין להקים רשת אלחוטית ביתית. יש לי מחשב נייח שמחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL שמחובר למחשב דרך כרטיס רשת. כמו כן קניתי מחשב מייד שאני רוצה לחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייד באופן אלחוטי. לנייד יש כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה. מה אני צריך לקנות למחשב הנייח כדי ליצור את ההתקשרות. אני מבין שיש נתב אלחוטי ויש סוויצ'ים ועוד כל מיני דברים נחמדים. מה אני צריך ואיך לחבר. ממה שאני מבין המודם ADSL יחובר עם כבל רשת לנתב והנתב יחובר עם כבל רשת למחשב. האם הנתב הזה יספיק לי: ?Router D-Link DI-604? עולה 215 ש"ח ב KSP ויש גם את זה רק שזה מקרא Switch: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/ES-31xxP.htm מה ההבדל? מה אני צריך לקנ ות? אנא תנו המלצה כולל מחירים וחנויות אם אפשר. תו…

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  10. טוב חברס, אני לא מבין בגרוש בעניין לכן אני צריך את עזרתכם יש לי שני מחשבים אחד ישן אחד חדש. אני רוצה לעשות בינהם רשת אלחוטית, המחשבים דיי רחוקים אחד מהשני. עכשיו, התקשרתי לנטוויז'ן, אמרו לי נתב של אדי מקס ב565 ש"ח, וכרטיס רשת אלחוטי ב180. אין לי מושג מה העלויות של הדברים האלו, אבל לפי מה שאני מכיר את נטוויז'ן הם לא הכי זולים. אז בקיצור. איזה נתב ואיזה כרטיס רשת מומלצים בתקציב הזה. תודה !!! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  11. שלום. שמעו, קניתי את המחשב החדש, הכל בסדר איתו, הוא אחלה. אח שלי מנסה לשתף אותי דרך הרשת במשחקים שלו, הבעיה היא שאני לא מצליח לראות אותו מופיע ברשת (זה מעצבן ברמות מטורפות). אני רואה את כל מי שמחובר לרשת בזמן נתון, חוץ ממנו, ואני יודע בוודאות שהמחשב שלו דלוק ושהוא כן מחובר. עכשיו, לפעמים אני כן רואה אותו לפרק זמן מאוד קצר ואז הוא שוב נעלם, אז הספקתי להעביר 2 משחקים בנתיים, אבל המשחקים שאני באמת רוצה עדיין לא הספקתי להעביר (כגון ME, CRYSIS וכו'). קיצר, למה לעזאזל אני לא מצליח לראות אותו?!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  12. אז ככה הרשת היא בין 4 מחשבים היום 3 נייחים ואחד נייד כולם מחוברים לראוטר של לינקסיס WRT54GL עכשיו עשיתי כמה ניסויים כדי לשתף קבצים בין המחשב שלי לנייד שמיקמתי אותו לידי ויש לי כמה שאלות: כשאני מנסה להתחבר בהתחברות עם סיסמה ואין למחשב סיסמה מה אני צריך לכתוב בשורה של הסיסמה? ואם כדאי לשים סיסמה למחשבים?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by i022052,

יש לי מודם ECI312 מחובר לנתב 3Com אני גולש דרך 012. לאחרונה אני נתקל בבעיה שלאחר כחצי שעה מאז אתחול המחשב, אני לא יכול להיכנס דרך ה IE לאתרי http. אומנם ה bitcomet (קליינט של torrent) ממשיך להוריד קבצים אבל אתרי http לא זמינים. אתחול של המחשב פותר את הבעיה לעוד זמן מגובל מראש. איפה אני יכול לנסות וללמוד מה הבעיה כדי לפתור אותה?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by mrsph666,

שלום! לאור המצב החמור בארץ של הפינגים ביננו לבין ארה"ב \ אירופה, מעניין אותי כיצד הפינגים בין ארה"ב לאירופה, או לחילופין, אם תרצו, בין אירופה לארה"ב? הכוונה למדינות אירופאית מפותחות כמו שבדיה \ נורבגיה \ בריטניה \ הולנד \ צרפת \ פינלנד \ גרמניה וכו'. *השאלה שלי כמובן מופנת לאילו ששהו \ שוהים שם ואולי שמעו מקרובים או חברים...

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by dd7,

?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

שלום. הקליטה של הראוטר לא מגיעה עד לחדר שלי... אני צריך איזשהו מכשיר שיגביר את האות (לא הרבה..) עד לחדר... ראיתי בזאפ איזשהי אנטנה שמחובר אליה חוט שזה כאילו כדי שהאנטנה תהיה רחוקה יותר מהראוטר (יש לי שניי אנטנות בראוטר- ראוטר של לינקסיס)... אני כמעט בטוח שזה יעשה את העבודה.. יש למישהו פיתרון אחר יותר זול/יעיל?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  17. Started by Delapro,

אני צריך שהחייגן יתחב ויתנתק אוטומטית כל X דקות, יש דרך לסדר את זה ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by arimaor,

אבקש המלצה לראוטר אמין שישמש בעיקר להעברת סטימינג ברשת אלחוטית בבית ללא עצירות בהעברת המידע

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. שלום רב לכולם, הדברים היחידיים שחיפוש בפורום כאן העלה הוא שהנתב linksys wrt54gl מומלץ,אך מחירו די גבוה ולכן רציתי לשאול: 1.למה הוא כל כך מומלץ? 2.הבנתי שהיתרון בו שאפשר לעדכן את הbios אבל האם זה מבטל את האחריות? 3.אם אני רוצה נתב כמה שיותר זול על מה תמליצו לי? 4.איפה יש מדריכים להגדרת נתבים מומלצים שיפעלו עם הוט? 5.למה אין סטיקי מעודכן faq? לא נמאס ששואלים בטח את הדברים האלה כל הזמן כי החיפוש מחזיר נושאים מ2002? תודה

20. Started by Lioriiii,

אני מעוניין לקנות מודם עם VOICE שאני אוכל להתשמש ב-ANSWERING MACHINE, רציתי לשאול איך המודם הבא. האם הוא יענה על הדרישות של תוכנה שמשמת כמשיבון. http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3151 תודה מראש!!!!

21. Started by GOLD_BOMB,

שלום לכולם יש לי כבר איזה חודש בעיה שהפינג שלי גבוה מאוד ממה שהוא צריך להיות והיה..... לפי בדיקות שלי ואם החברה שמתי לב שהבעיה אצלי בנתב יש לי אימקס ואני לא ממש מרוצה ממנו גם ככה....... איזה נתבים אתה ממליצים לי לקנות יש לי שני מחשבים בבית ואולי יהיה לי עוד מחשב כך שאופציה למקסימום 4 מחשבים, העדפה לקווי ולא אלחוטי (אני רוצה תוצאות של זמן אמת) אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי את המחיר שלהםת ואתר שאני הוכל לראות פרטים עליו בעברית!!! יש לי מהירות 1.5 adsl נטוויזיון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by eli_kats,

אני מחובר ישירות אל אחי לשתינו יש את אותו הלוח אם שיש לו כרטיס רשת 1GIGABIT הכבל שלנו הוא 8 חוטים מוצלב אני רוצה לדעת למה אנחנו לא עובדים ברשת המהירה במהירות רוחב פס אחד ג'יגביט? במה יכולה להיות הסיבה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

טוב יש לי מודם TERAYON -TJ715X ללא חיגן ואני מחובר בכבלים וראוטר שרק בשבוע האחרון התחיל בניתוקים של שניה וחוזר לאל הבית ב WIFI וגם למחשב שהו מחובר בכבל רשת בראוטר של NETGEAR דגם 108 MBPS WGT624 V3 מאוד מאוד מוזר שזה פתאום אחרי חודשיים התחיל לפני זה היה לי DLINK לא היה ניתוק אחד

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by dark_zero,

יש לי ראוטר edimax6204wg ומודם terayonTJ715 ואין לי מושג איך לחבר את המודם עם הראוטר???? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by Moses7,

טוב חברה שמעו יש לי בעיה רצינית אם האינטרנט אני משמתמש ברואטר לא מזמן פירמטתי את המחשב וקיבלתי עידכונים של הווינדוס בניהם גם עידכון של האקספלורר ליפני העידכונים כל האתרים כימעט שניכנסתי אליהם עבדו ופעלו אבל לאחר העידכונים חלק מהאתרים לא פעלו (אתרים כמו YNET,TORRENT LEECH וFXP ) אין לי מושג מאיפה הבעיה הזאת הגיעה אני מקווה שלמישהו יש מושג איך לפתור את זה. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים