עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mikmik,

שלום, יש לי שני מחשבים המחוברים ל- switch של Edimax וה- switch מתחבר למודם Alcatel Speed Touch Home שאותו הפכתי ל- Pro לפי המדריך כאן. מאז שהמחשבים מחוברים ככה (הם לא ברשת ביניהם) האינטרנט לא רק שעובד לאט אלא ממש זוחל, אבל זאת לא הבעיה העיקרית.. יש כל הזמן ניתוקים. פתאום האינטרנט קופא ולא זז וזה חוזר אחרי כמה דקות או עשרות דקות. זה ממש ממש מעצבן! הבעיה בטוח במחשבים עצמם כי לפני כמה זמן עברנו דירה וזה ממשיך אותו הדבר גם במקום החדש. זה ממש מתסכל כל הזמן לחכות לדף הבית המסכן לעלות 10 דקות ורק פעם ביום להנות מחיבור מהיר באמת. הבעיה בשני המחשבים אז זה שוב פעם קשור לרשת. יכול להיות שיש בעיה במודם עצמו ואם כן מה ניתן לעשות לפני שקונים ראוטר כמו שצריך וכו' אודה מאד לכל העוזרים!!…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי רשת ביתית בבית ואני מעונין לקנות לאחד המחשבים כרטיס רשת אלחוטי כדי לחבר גם אותו השאלה שלי האם יש דברים מסויימים שצריך לבדוק בכרטיס רשת לפני שקונים?? והאם יש הבדל בין כרטיס שמתחבר ל USB לבין חיבור ל PCI ישירות??? יש לי נתב של linksys אשמח לקבל עזרה או כול מידע מועיל ואפילו המלצה על דגם מסויים בתודה אמיר

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  3. ניגמר לי המבצע ואני משלם כרגע 90 שקל לספק וסכום יחסית גבוה לכבלים (לא זוכר) היום אני בחבילה של 3 על 150 ולפני שאני מטלפן מישהו יודע פחות או יותר תמחירים בשוק? אני לא מתכנן לעבור לחברות אחרות רק רוצה לא לשדרג תמהירות או לשלם פחות

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  4. התקנתי ויסטה הכל עבד טוב ויפה עד שפתאום אני גולש באינטרנט כמו צב ומוריד בקצב של 30K מתוך 250K אני משתגע התקשרתי לתמיכה ואין להם פתרון בשבילי מישהו יכול לעזור ? אין SPYWARE והכל בסדר במחשב...

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  5. אם כן כמה אמורה לעלות חבילה כזאת? ולמשל חבילה של 2.5 מגה והעלאה מורחבת כמה זה יוצא בערך בכסף? ואיפה הכי שווה? כי עוד חודש בערך נגמרת לי החבילת אינטרנט של 2.5 מגה מנטויז'ן ואני בודק מעכשיו אם שווה לי להישאר או לעבור לבזק בינלאומי... ולמשל אם יש לי אינטרנט 2.5 מג הואני מוריד בין 240-260 כמה אמורה להיות ההעלאה שלי בחבילה מורחבת?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by AreaDooM,

אני חיברתי רשת בין WIN XP ל2000 ואני לא מצליח לגרום לשיתוף קבצים וחיבור לאינטרנט הרשת הסמל של הרשת מופיע ליד השעון ונראה כאילו שהכל תקין ... מה אפשר לנסות ?(הרשת היא רשת חוטית בלי ראטר 100MBPS)

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by jackhammer,

אני רוצה להעביר 2 קבצים של של 1GB כל אחד ממחשב אחד לשני יצרתי בשני המחשבים WORKGROUP עם אותו שם "WORK" עכשיו כל מחשב רואה את עצמו אבל אני לא יכול לראות אחד את השני ובתקיה שאני רוצה לשתף הפעלתי שיתוף עם PERMISSIONS לכולם למה אני לא מצליח?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. המצב הוא כזה: שני מחשבים בבית - נייח ישן ונייד חדש, ראוטר DLINK ומודם ADSL שך בזק. יצרתי רשת אלחוטית וכך התחברתי לאינטרנט. עד אתמול הכל עבד מצויין. החל מאתמול בערב לא יכולתי לגלוש לאף אתר למעט גוגל :'( (גוגל עולה מצויין ועושה חיפושים והכל, שאר האינטרנט - אין). חשבתי שאולי יש בעיה לספקית - בזק בינלאומי אבל גם היום הסיפור חזר על עצמו. מחשב אחד עם XP עם FIREFOX ומע' של MCAFEE, המחשב השני עם VISTA עם EXPLORER ומע' הגנה NORTON . בשני המחשבים אותו דבר - רק גוגל עובד ושאר האתרים לא נגישים. כיביתי את חומות האש במחשבים ופתחתי ראוטר לגישה חופשית - לא עזר. כיביתי ראוטר אלחוטי וחיברתי אחד המחשבים ישירות למודם ADSL בחיבור קוי - כל האתרים עולים מצויין, שום בעיה. חזרתי לחיבור אלחוטי - …

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. כרטיס הרשת הוא D-Link DWL-G510 revision B הבנתי שהאתר של D-Link לא מעודכן, ואני לא מוצא את הדרייבר בשום מקום אחר.. יש למישהו מושג מה הגרסה הכי חדשה של הדרייבר ואיפה אפשר להוריד אותה? הסתדרתי.

10. Started by V@DIM,

יש לי אינטרנט בזק בנלאומי המודם שלו זה אלקטל שחור 5 נורות, עכשיו יש לי מחשב נייד עם מודם אלחוטי בתוכה, קניתי ראוטר של LEVEL ONE והוא לא בא עם הוראות או תוכנה כלשהי, רציתי לדעת אם יש איזה מדריך שלם איך לחבר את המחשב הגדול ה PC וגם את הנייד דרך הראוטר ושהנייד יהיה עם אינטרנט אלחוטי, חשוב לציין שאני ממש מקווה שמשהו יוכל לעזור לי בזה בהקשר של אנטרנט של בזק בנלאומי, כי משום כשניסיתי לעשות לבד אז זה איכשהו עבד החיבור האלחוטי נוצר והנייד התחבר אליו והכל אבל לא הצלחתי לגלוש בנייד משום מה. תודה לכל העוזרים כל עזרה שתינתן תתקבל בשמחה וברכה. שבוע טוב, ואדים. מצטער על ההקפצה בנושא הקודם, אני מקווה אני לא עובד על שום חוק בזה שאני פותח נושא חדש.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  11. Started by CoolOne,

מישהו יודע מתי בזק אמורה להאיץ את הupload ב-ADSL? האם ספקיות האינטרנט יעדכנו את החבילה ללא תוספת תשלום?

12. Started by coorva,

אני גולש ב-ADSL עם בזק בינלאומי. במהלך בדיקות שעשיתי עם התומך הטכני עקב בעיות ניתוקים שמתרחשות אצלי לעיתים, פתחנו את מנהל המשימות ונכנסנו ללשונית NETWORKING. בחלון למטה תחת bytes received per interval מופיע לי כל כמה שניות לשבריר שניה המיספר 60. כל זאת כשאני מחובר לאינטרנט דרך מודם כרטיס רשת וללא שום חלון פתוח במחשב גם לא האקספלורר. התומך אמר שזה לא תקין וצריך להיות 0 תחת הכותרת bytes sent/received per interval אחרת הדבר מרמז על וירוס או קובץ ריגול שפעיל במחשב. האם אכן הערך צריך להיות 0 וכל מיספר אחר מעיד על וירוס במחשב או יכול להיות לכך הסבר אחר. (בדיקה מקיפה של המחשב לוירוסים וקבצי ריגול- הכל נימצא תקין). תודה

13. Started by Slash87,

יש לי בעיות במשחק רשת של FEAR... מעיין לאגים ותקיעות מעצבנות כאלה... המפרט הוא המפרט שיש בצד. הקטע הוא שבהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל אז שמתי את כל ההגדרות על מינימום וזה עדיין היה ככה... אולי זה החיבור לאינטרנט שלי? האינטרנט שלי מבוסס על WRT54GL בצורה אלחוטית... הפינג במשחק לא עולה על 30. אני אובד עצות!! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  14. הראוטר הוא של LEVEL ONE אם זה משנה משהו. תודה מראש !

15. שלום יש לי ראוטר של קומפקס NP28G הראווטר לא תומך בהעברה מעל 400KB ולכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר אלחוטי שידע לעשות את העבודה תודה מראש

16. שלום לכולם לפני כמה ימים התקנתי את הSP1 לויסטה ולאחר מכן הראוטר כאילו לא זיהה את המחשב. יש לי מספר מחשבים בבית כאשר הלפטופים מקבלים אינטרנט באלחוטי ועובדים, והמחשב שאליו מחובר המודם (לא שלי) גם מקבל אינטרנט. המחשב שלי מחובר דרך כבר רשת. על הראוטר דלוקה הנורית שמראה כאילו יש תקשורת אבל בפועל הויסטה לא מזהה שום רשת. בדקתי את כל הכבלים שהם במקומם. אני אשמח לעצות תודה [br]פורסם בתאריך: 13.03.2008 בשעה 20:49:00 מישהו?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי אשר אפשר לחבר אליו גם כבל רשת אני רוצה את זה בשביל לחבר את הראוטר למחשב אחד ישירות ושכל השאר יחוברו אלחוטי תודה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  18. היי תשמעו יש לי בעיה די מתסכלת עם emule שלי - אולי למישהו מכם יש איזה רעיון? הבעיה היא כזו: יש לי ברשימה כ30 קבצים - רובם די פופולריים. מה שאני עושה זה שאני משנה את הפורטים של התכנה, יוצא ונכנס, מתחבר לשרת ואז תוך כמה שניות התכנה מתחילה להוריד בקצב מטורף - 180+ ככה זה נשאר לאיזה פרק זמן של כמה דקות, ואז הקצב יורד בצורה חדה לכיוון ה40 ונשאר ככה. חזרתי על התהליך ממש עכשיו במשך איזה 4 פעמים -זה קורה כל פעם (משנה פורט->יוצא ונכנס->זה מוריד כמו מטורף לכמה זמן->ואז נופל ל40) בקשר מה שקרה לי עכשיו, אציין שכאשר התכנה הורידה בקצב טוב היו איזה 2-3 קבצים שירדו (אחד על 150 +אחד על 40, 2 על 90....) יותר מאוחר כאשר הקצב ירד אז "הצתרפו" עוד איזה3-4 אבל אני זוכר שפעם קרה…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by stingeR-,

טוב. אז ככה - יש לי כאן שני מחשבים אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם USB והאחר לא מחובר לכלום. באחר צריך אינטרנט ואני מאוד הייתי רוצה אינטרנט אלחוטי בין שניהם ככה שבאחד האינטרנט מחובר ישירות לנתב האלחוטי והשני מחובר לנתב אלחוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו. המחשב הראשי נמצא בתוך ממ"ד(ממש בכניסה - זאת אומרת שהוא צמוד לדלת של הממ"ד(כחצי מטר מהדלת)) והמחשב השני נמצא בתוך הבית בטווח של כ-10מטר פחות או יותר. אז - על מה תמליצו לי. ואם אפשר גם הסבר מפורט על איך להגדיר את הרשת האלחוטית הזו והאם זו בעיה בשביל אחד כמוני?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  20. Started by tzolerguy,

יש לי חיבור דרך HOT וברק כדי להתחבר אני צריך להפעיל את התוכנה של ברק ולהתחבר דרך החייגן שלהם האם יש אפשרות לעשות שווינדוס יפעיל את החייגן ויתחבר בהפעלה?

21. יש לי בעיה בחיבור מודם ADSL לאינטרנט הWINDOWS מזהה את הכרטיס רשת, אבל נראה כאילו לא מצליח להעביר דרכו תקשורת (ניסיתי שני כרטיסי רשת שונים) ועקב כך לא מזהה גם את המודם שמחובר אליו. כשאני בודק PING, הוא תמיד רושם לי שמשהו מנותק ואין תקשורת כנ"ל על האייקון של הכרטיס רשת מופיע X אדום, וכתוב שהוא לא מחובר (הדרייבר מותקן). המודם מחובר למחשב פנטיום 4 ולוח אם של אסוס P4B533 עם 768 מגה זיכרון.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by The-Fox,

אני משחק BF2 כבר חודש בערך, הפינגים שלי לא משהו, הטובים ביותר מגרדים את ה 100, מעט על 125-150, וכל השאר 170 וצפונה. לפעמים זה גרוע יותר ואני לא מצליח לרדת מפינג של 200-300. שזה פשוט בלתי אפשרי וגם מנתקים אותי מרוב השרתים, הפינגים לא ממש יציבים בקיצור. אני לקוח של 012 בכבלים בחיבור 1.5/256 אני נמצא מאחורי ראוטר של לינקסיס WRT54GL עם הפירמוור המקורי והעדכני, לצערי לא יכולתי להשתמש בפירמוור של DD-WRT מכיוון ו012 דרשו כסף על שימוש בפרוטוקול של DHCP ולכן אני מחובר כרגע ב L2TP. צריך אולי לנתב פורטים למשחק ? הכרטיס רשת הוא כרטיס O/B בלוח DFI Lanparty UT 4 Ultra. יש 2 של Gigabit, אני כרגע משתמש בכרטיס של Marvell Yukon, לא נראה לי שזה משנה ממש לעומת הכרטיס של Nvidia. מה יכול…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  23. שלום לכולם , התקנתי XP PRO עברית ועכשיו אני רוצה להתחבר לאינטרנט (תשתית =כבלים . ספק =נטוויזן) . התקנתי את המודם כבלים עם הדיסק התקנה אבל אין לי מושג איך אני יוצר חייגן .... מישהו יכול בבקשה לעזור ? יש איזה כתובת שניתן להתחבר אליה ולהוריד חייגן ואני לא זוכר ....ולהשיג את השירות של כבלים כבר התייאשתי. תודה למי שועזר !

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  24. יש אתר שבו יש נגן פלאש שמריץ רשימת השמעה כלשהיא ובה הוא מנגן קבצי שיר, איך אפשר להשתמש בתוכנה Ethereal כדי לזהות את הקישורים? לשם הדוגמא הנה אתר שכזה: http://faujsa.fau.edu/waldman/waldman_playlist.php?jsa_num=400240&queryWhere=jsa_num&queryValue=400240

• 3 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים