רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
קודם כל שלום, בוקר טוב. אז ככה יש שאלה בנוגע לכרטיסי רשת אלחוטיים. יש לי מחשב נייד במקוה העבודה שלי וכמו שאתם בטח כבר הבנתם אני מנסה לקלוט פה רשתות באויר. הבעיה שלי היא שאני קולט ממש גרוע למרות שכבר עשיתי כל מיני קומבינות עם כבל מאריך של usb ומה לא.. השאלה שלי היא: אם אתם מכירים כרטיס רשת לנייד( או חיצוני) שיהיה ממש אבל ממש חזק! ולא איכפת לי על המחיר, אני יודע שיש כאן רשתות רק הבעיה היא עם הטווח. תודה מראש ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין כלום ברשת הזאת ורציתי לדעת כיצד אני יכול ליצור רשת מהו נתב כיצד אני מחבר אותם ואם יש לוח אם עם f.wire מה זה נותן? האם אני צריך 2 מודמים איזה חברות מומלצות וכמה זה עולה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
עזרה בבחירת ראוטר עד 500 ש"ח אני לא מבין בזה כל כך...תעזרו לי לבחור.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש..... יש לי ראוטאר dsl 600ew שמחובר למחשב ,ישנו מחשב נוסף בבית שעכשיו החלפתי. חיברתי עליו את הנתב אבל המחשב לא מזהה אותו ואומר שאין לי: DRIVER-cohiba 3887 rev 0... השמח לכיוונים חדשים ניסית לחפש ברשת אבל לא מצאתי משהו שעוזר ...על המחשב החדש מותקן win vista
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
האם אפשר לשתף את הפרוגרם פיילס ואיך? ואיך אני קובע לשתף גם את כל התתי תיקיות כי לא בהכל הוא נותן..?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי מחשבים בביית ואני מעונין לחבר את שתיהם לאינטרנט. עכשיו מה כדאי יותר לקנות נתב אלחוטי או עם כבלים או ראוטר ?ומה ההבדלים בינהם? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אנשים!!! אני מתחנן בתיכנסו!!! בבקשההה!!! תודה לכל מי שנכנס!!! http://go.battle.co.il?id=XXXXX
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
הורדתי תוכנית בהורדה ישירה (מאתר rapidshare), היא שוקלת ג'יגה וחצי, ולקח לזה 40 דקות לרדת. זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
השבוע השכן שלי שאל אותי איזה router מתאים לו, הוא גר בדירת 5 חדרים על קומה אחת. ישנם שלושה מחשבים ברשת (שניים מתחברים על-חוטי), אין (כמעט) העברה של קבצים בתוך רשת והשימושים הם גלישה בסיסית ודואר. האם כדאי לקנות router מסוג G או מסוג N והאם יש הבדל גדול ביניהם ? (האם ההפרש הכספי ל router+כרטיס אל-חוטי מצדיק את הביצועים בין G ל N ?) איזה דגמים מומלצים לכל סוג ? כאשר רצוי שהמחיר יהיה הזול ביותר אבל שיעבור יציב עדיף דגמים שיש ב KSP בחיפה משיקולי קירבה פיסית לחנות (ראיתי שיש להם בעיקר Edimax). תודה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אוקי אז כך... אני גולש דרך 012 ונמאס לי מהאיטיות בביטורנט ! ואני החלטתי לעבור לחברה אחרת... אז למי כדי לעבור? אני מוריד די הרבה בביטורנט (בערך 100 גיגה בחודש) ופשוט נמאס לראות שאני כל הזמן מחובר רק לישראלים ובכלל לא מחובר לחו"ל... הבנתי שבזק בינלאומי זה הכי טוב? יש למישהו נסיון אמיתי (ויכול אפילו להוסיף תמונת מסך) שהוא מוריד מכל העולם ולא רק מישראלים... או שכל החברות בישראל חוסמות את זה.... זה די דבילי כל הסיפור הזה כי אני בכלל מקרה מוריד מה שאני רוצה להוריד, אז פשוט לוקח לי עוד איזה חצי יום-יום... אבל זה סתם מעצבן... :pissed: אנא תכתבו את נסיונכם האישי... ולא לגלוש שוב לשיחות האם הם חוסמים/ואיך אפשר לפתור את זה תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי שני מחשבים אני מעוניין לחבר את שניהם לאינטרנט , אחד מהם מחובר כרגע והשני לא . את הנקודת אינטרנט יש לי למעלה בגג , נקודת כבלים , יש לי אינטרנט בכבלים של HOT . אני מעוניין שהמחשב למעלה יהיה מחובר באמצעות מודם של ה HOT או מודם שבתוך הראוטר , מה שעדיף/אפשרי המחשב השני נמצא בקומה למטה ואותו אני מעוניין לחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי , PCI/USB לא משנה מה שיותר חזק יותר טוב החיבור צריך להיות יציב ולא להתנתק כל יומיים , הקליטה צריכה להיות חזקה התקציב הוא ל ROUTER +כרטיס רשת מה אתם ממליצים לי? תודה מראש נ.ב. נא להביא הצעות מחיר לחנויות בארץ אבל אם יש דגמים מסויים טובים שיקרים בארץ יש לי אפשרות לקנות אותם מחו"ל
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מחפש ראוטר שיתן לי את התכונות הבאות במידה ויש כזה: 1. מהירות של לפחות 1G. וטווח טוב 2. מאובטח ברמות גבוהות 3. כניסת usb אחת או שתיים, (אם יש USB3 בכלל יופי) לחיבור מדפסות, כוננים קשיחים. 4. שיכלול רשת נוספת לאורחים. 5. תהיה אפשרות לטלפוניה (SIP) 6. ממשק סביר 7. המחיר לא בעיה. אם יש משהוא אפילו דומה, אשמח לדעת. בתודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
הפעלתי את שיתוף קבצי המחשבים ברשת לפי אחד המדרכים שמופעים פה בשיתוף XP. ברשת יש מחשב אחד נייח ואחד נייד, במחשב הנייח יש שלושה כוננים, עכשיו שאני משתף תיקיות מהמחשב הנייח בכוננים C D E ואני ניגש אליהם מהמחשב הנייד אני רואה את התיקיות המשותפות בכוננים D ו E הכל הולך חלק רואה את הקבצים המופיעים בתיקיות אך שאני נכנס לתקיות שאני משתף בכונן C הויינדוס אומר לי שיש לי בעיות הרשאה ואני לא יכול להכנס לתקייה ולא לראות את הקבצים. אני לא מצליח להבין למה רק בכונן C הוא לא מאפשר לי לראות את קבצי השיתוף? תודה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קיים אצלי מודם ECI 312+ ברצוני לעשות שיתוף של האינטרנט בין שני מחשבים איך אפשר לעשות את זה ?! יש לי גם האב מסוג sh-e16 אין לי מושג איזו חברה או מה התכונות שלו בבקשה לעזור
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד את הגירסה החדשה (הבנתי שיש איזושהי גירסה או הסבר למשתמשים ישראלים ואני לא מוצא כלום באתר הישראלי של די לינק)... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בזמן האחרון(כמה ימים כבר) יש לי איטיות ממש בילתי ניסבלת הביטורנט לא מוריד בגרוש אפילו מ TL וטורנטים שיש להם הרבה סידרים לפני שבוע הכל היה טוב כנל אימיול ביוטוב לוקח שנה עד שאני מצליח ליראות מהשהו זה בקושי טוען מהשהו הבעיה בעיקר בשרתים שנמצאים בחול אתרים בארץ פועלים בסדר איך שאני שמתי לב אני מחובר ל בזק ב ADSL דרך NETVISION (חבילה של 2וחצי מגה) מישהו נתקל גם בזמן האחרון באיטיות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שאני מעוניין להתחבר איתו למחשב נייח מרוחק, ולהשתמש בתוכנה המשתמשת ב-DB הממוקם על הנייח. האם זה אפשרי לביצוע בעזרת תוכנות או שירות VPN ? כמו כן אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין שירות VPN, תוכנת VPN ומכשיר VPN דוגמת s box. תודה אמיר.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה ממש קשור לפורום הזה אבל יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי, לפני שפרימטתי את המחשב (שבוע וחצי בערך) הייתי משתמש בתוכנה ללחיצה על פרוקסים כדי להעלות את עצמי במשחק אחד באינטרנט (לא משנה כרגע), זה היה תמיד לוקח לי בערך 5 דקות, אבל עכשיו זה לוקח יותר משעה וגם בסוף לא מסיים. חשבתי שזה אולי קשור לבעיה של הגדרה באינטרנט או משהו, אם מישהו יודע איך לפתור בבקשה שיעזור לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קיבלתי כתובת דואר אלקטרוני מהספקית אינטרנט שלי (נטויז'ן) , אבל אני לא יודע מה אני צריך להגדיר ב OUTLOOK, כדי שאני יוכל לקבל ולשלוח את הדואר דרך הכתובת הזאת. בינתיים אני משתמש רק בHOTMAIL. אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות (לפני שאני מתקשר לנטויז'ן ומחכה שעה עד שיענו לי) אז בבקשה שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
OK, אז ככה. אני עובד עם התוכנת פיירוואל הזו : Kerio Firewall Personal V2.1.5 כרגע התקנתי שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים, מחשב אחד הוא השרת עליו שני כרטיסי רשת ועל השרת גם הפיירוואל מותקן, ומהמחשב השרת יוצא כבל מוצלב של רשת למחשב השני שבו מצוי כרטיס רשת אחד. הבעיה היא כזאת. הכל עובד חלק ויפה כל עוד הפיירוואל אינו עובד כאשר הוא עובד השיתוף אינטרנט מפסיק לעבוד ולא הצלחתי ולא מצאתי איך מסדרים את זה בפיירוואל אשמח מי שמכיר את הפיירוואל הזה יוכל להדריך אותו מה להגדיר כדי שהאינטרנט יעבוד גם כאשר הפיירוואל עובד ? ד"א עוד שאלה, במחשב האורח לא צריך להתקין גם פיירוואל הכל עובר דרך השרת ומה שחסום אצל השרת לא יעבוד אצל האורח האם אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לאחר שנעזרתי בתמיכה של פיקוק מחשבים והגדרתי את הראוטר (EDIMAX6114) כמו שצריך, עדיין לא יכולתי להשתלט על המחשב הסורר שנמצא בבית הוריי. ניתקתי את הראוטר, והשארתי רק את המודם-ראוטר של בזק (ECI352) גם עכשיו אני לא יכול להשתלט על המחשב הזה, וכנראה שהבעיה היא אצלי או במודם של בזק שחוסם. האמנם ? בבזק אמרו לי שהראוטר שלהם לא מתפקד כראוטר אלא כמודם (אני לא שיניתי שום דבר בהגדרות שלו). מישהו מכיר תוכנת השתלטות ידידותית אחרת שאוכל לנסות אותה ? למרות שאני לא חושב שזו הבעיה כי גם ב- PING ו-TELNET אני לא מקבל תגובה מה-IP של המחשב ההוא. האם זה יעזור אם אקבל כתובת IP קבועה למחשבים אלו ? אודה לעזרת המומחים לרשתות בפורום זה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכלום! נגיד ואני מזמין רשת אלחוטית מבזק אז אני יודע שאני מקבל נתב אלחוטי (לא HPNA 3) ואני מקבל גם מתאמי USB... עכשיו קודם כל.... הציוד שהם מביאים הוא ציוד איכותי? איזה ראוטר (משולב מודם ADSL) אני מקבל? כאילו איזה דגם? איזה מתאמי USB אני מקבל? הראוטר מוגדר מראש כדי שיוכל להתחבר כמו מודם? או שאני צריך לעשות את ההגדרות שיתאימו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום. שמעו, קניתי את המחשב החדש, הכל בסדר איתו, הוא אחלה. אח שלי מנסה לשתף אותי דרך הרשת במשחקים שלו, הבעיה היא שאני לא מצליח לראות אותו מופיע ברשת (זה מעצבן ברמות מטורפות). אני רואה את כל מי שמחובר לרשת בזמן נתון, חוץ ממנו, ואני יודע בוודאות שהמחשב שלו דלוק ושהוא כן מחובר. עכשיו, לפעמים אני כן רואה אותו לפרק זמן מאוד קצר ואז הוא שוב נעלם, אז הספקתי להעביר 2 משחקים בנתיים, אבל המשחקים שאני באמת רוצה עדיין לא הספקתי להעביר (כגון ME, CRYSIS וכו'). קיצר, למה לעזאזל אני לא מצליח לראות אותו?!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאני הולך לפעול לפי המדריך שישנו בסטיקי (ICS)... עכשיו מכאן נובעות כמה שאלות 1. האם שיתוף האינטרנט הוא מלא כלומר אני יוכל דרך מחשב השרת להכנס לתוך הכוננים שיהיו במחשב הלקוח ... ? (בלי כל קשר לאינטרנט) 2. האם קשר האינטרנט שיגיע למחשב הלקוח כבר יהיה מאובטח עם יש לי פיירוול ואנטי וירוס על מחשב השרת ( כלומר האם זה יהיה הכרחי לשים פיירוול גם על מחשב הלקוח) ? 3. האם אני מסוגל דרך הוינדוס לתת הקצאה באחוזים לכל מחשב מרוחב הפס גלישה ? 4. ובמידה ואני יירצה שליטה מלאה ממחשב השרת על מחשב הלקוח באיזה תוכנות עליי להשתמש ואילו יהיו הכי בטוחות ..? תודה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מבקש עזרה בחיבור נתב זה שהוא גם מודם וגם רואטר, הגדרה נכונה לגבי חיבור PPPOE או PPPOA לגבי חיבור לבזק ולספק איטרנט זהב.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-