רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אממ אז ככה.. יש לי רשת בבבית בין שתי מחשבים... ולאינטרנט אני מחייג באמצעות חייגן עכשיו כשמחשב הלקוח מנסה לגשת לאינטרנט חלה תקלה.. כאשר ניסיתי לתקן את היבור לרשת באשף הווינדוס הופיע התקלה הבאה איך אני יכול לתקן את יבור הרשת בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני עובר ספקית אינטרנט כנראה היום או מחר.... רציתי לדעת לאיזה ספקית אינטרנט כדאי לעבור...? ואם למישהו יש את ה 5MB איך הוא? ומה המחיר שלו? כרגע אני גולש עם אינטרנט זהב (1.5MB) אני עובר בגלל האיטיות של האינטרנט ובעיות שיש לי איתו (הורדות מBITCOMET וכו'..) בעיקרון אני מחפש חברה טובה למשחקי רשת והורדות.. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש..... יש לי ראוטאר dsl 600ew שמחובר למחשב ,ישנו מחשב נוסף בבית שעכשיו החלפתי. חיברתי עליו את הנתב אבל המחשב לא מזהה אותו ואומר שאין לי: DRIVER-cohiba 3887 rev 0... השמח לכיוונים חדשים ניסית לחפש ברשת אבל לא מצאתי משהו שעוזר ...על המחשב החדש מותקן win vista
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לקניית כרטיס רשת אלחוטי המתחבר בחיבור USB. התקציב הוא עד כ150 ש"ח. אני רק אציין שהכרטיס יחובר למחשב נייח הממוקם בקומה ה2 כשהראוטר בקומה הראשונה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
לפני כמה ימים אינטרנט זהב התקינו לי בבית רשת ביתית עם ראוטר של Ovislink. אני נורא רציתי לבנות את הרשת לבד עם ראוטר של EDIMAX אבל אמא שלי, זה אמא שלי... ביינתים הראוטר עובד בסדר. למרות שזה קצת מעצבן שצריך להתקשר אליהם כול פעם שצריך לפתוח פורט. אז עם למישהו יש דעות, או קצת עניין בנוגע לראוטר הנ"ל אני אשמח לשמוע. חשוב לציין שהראוטר עובד ברשת קווית.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך אדם באינטרנט יכול להתקשר אליי ל-netmeeting כאשר אני מחובר דרך נתב
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך אני הופך קובץ ג'יי אי או לאיי סי או ? ???
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שני הראוטרים הבאים? Edimax BR-6204WLg Edimax BR-6204WG לצורך של דירהשל קומה אחת ללא התחשבות בממ"ד. השירות של PIKOK היבואנית הוא מצוין אז אני די נעול על החברה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי לפטופ, והביאו לי ראוטר מחו"ל, אני לא יודע איך להתקין אותו...אני רוצה להתקין אותו על המחשב הביתי ושווארליס יקלוט עזרה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מחפש ראוטר שיתן לי את התכונות הבאות במידה ויש כזה: 1. מהירות של לפחות 1G. וטווח טוב 2. מאובטח ברמות גבוהות 3. כניסת usb אחת או שתיים, (אם יש USB3 בכלל יופי) לחיבור מדפסות, כוננים קשיחים. 4. שיכלול רשת נוספת לאורחים. 5. תהיה אפשרות לטלפוניה (SIP) 6. ממשק סביר 7. המחיר לא בעיה. אם יש משהוא אפילו דומה, אשמח לדעת. בתודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
לאחר שהצלחתי להגדיר את הראוטר הישן שלי בתור נקודת גישה בעיקר ע"פ המדריך שבלינק הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אני כעת מעוניין לאבטח אותו ואין לי מושג איך??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד את הגירסה החדשה (הבנתי שיש איזושהי גירסה או הסבר למשתמשים ישראלים ואני לא מוצא כלום באתר הישראלי של די לינק)... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אחותי לא מזמן הצטרפה לאוניברסיטה וקנתה לפטופ, בעקבות זאת התקנו ראוטר בבית. עכשיו אם הבנתי נכון : ראוטר הוא פיירוול? ובלי קשר לכך איך אני יכול לשנות אייפי כאשר אין לי חייגן להתנתק איתו להתחבר מחדש? ואיך פותחים פורט מסויים שחסום בראוטר? דא הראוטר הוא של Level One זה כל מה שאני יודע עליו
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר שני מחשבים לאינטרנט לא דרך ICS ולפי במדריך שיש בפורום (אני לא רוצה שהחיבור לאינטרנט בלקוח יהיה תלוי באם המחשב השרת דלוק או לא). מהי הדרך , הקלה והמהירה ביותר (יש מדריך לזה) ? איזה ציוד דרוש ? תודה מנהלים בבקשה למחוק או לנעול את הדיון הזה - פיירפוקס
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאני הולך לפעול לפי המדריך שישנו בסטיקי (ICS)... עכשיו מכאן נובעות כמה שאלות 1. האם שיתוף האינטרנט הוא מלא כלומר אני יוכל דרך מחשב השרת להכנס לתוך הכוננים שיהיו במחשב הלקוח ... ? (בלי כל קשר לאינטרנט) 2. האם קשר האינטרנט שיגיע למחשב הלקוח כבר יהיה מאובטח עם יש לי פיירוול ואנטי וירוס על מחשב השרת ( כלומר האם זה יהיה הכרחי לשים פיירוול גם על מחשב הלקוח) ? 3. האם אני מסוגל דרך הוינדוס לתת הקצאה באחוזים לכל מחשב מרוחב הפס גלישה ? 4. ובמידה ואני יירצה שליטה מלאה ממחשב השרת על מחשב הלקוח באיזה תוכנות עליי להשתמש ואילו יהיו הכי בטוחות ..? תודה
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעייה מוזרה כרגע, הראטור האלחוטי מחובר למודם, והלאפטופ מזהה את הראטור כקו אחד בלבד! גם אם אני נמצא במרחק כמה חדרים מהראוטר וגם אם אני נמצא ממש לידו. אני מקבל רק קו אחד. אני נמצא עם חבר פה שהלאפטופ שלו מקבל את הסימן מצויין, בלי בעייה. במרחק כמה חדרים גם הוא מקבל 2 קווים.. העניין הוא שאני לא מצליח להתחבר בכלל. משום מה ההתחברות נכשלת.. שאני מנסה להתחבר עם המודם האלחוטי שלי, הלאפטופ שלי מקבל סימן מצויין גם .. מה יכולה להיות הבעייה ?? ועוד משהו קטן, האם יש לנו אפשרות להקים רשת PEER TO PEER ? יש לנו כבל רשת פה, איך אנחנו יכולים לעשות את זה??.. (אגב אני מריץ XP והוא מריץ VISTA על הלאפטופ שלו) תודה לכולם וסופ"ש נעים !!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד רציתי לדעת יש לי אינטרנט של בזק בינלאומי 1.5 מגה רציתי adsl ורציתי לקנות מודם וכרטיס אלחוטי למחשב נייד ולשתף את האינטרנט שלי לשניים עם הניסע שיהיה בקרוב לאבא שלי העם אני יוכל לחלק את האינטרנט שלי לשניים וכאשר המחשב שלי עובד ושל אבא שלי עובד האינטרנט שלני יחולק לשניים ועם אחד הגורמים מתנתק הגורם השני מקבל את כול הפס? ודבר שני המחשב שלי נמצא בקומה התחתונה והמחשב הנייד של אבא שלי שיהיה לו יימצא בקומה העליונה והעובי של התקרה עבה מאוד והמרחק ביני לבינו הוא בערך בקו אווירי 7 מטר וברגיל 13 מטר אייזה ציוד מומלץ עד 900 ש"ח כלומר כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד בעתיד של אבא שלי ואייזה נתב ראוטר שיתחבר דרך כבל למחשב שלי…
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, תראו לחבר שלי יש בעיה כזאת,יש לו בבית 2 מחשבים ו HUB. ב HUB פורט אחד הוא UPLINK,והשאר(4) פורטים למחשבים. עכשיו כשהיה לו חיבור דרך כבלים,לא הייתה שום בעיה,המודם היה מחובר לUPLINK והמחשים לפורטים ולשניהים היה אינטרנט ללא כל בעיה. **עכשיו הוא עבר לADSL(רק בגלל איזה מבצע שאמא שלו חתמה עם YES), והיום ניסינו לחבר אותו דבר אבל הבעיה היא שבADSL יש חייגן,ורק אחד יכול לחייג עם שם משתמש וסיסמא... ולא ברור למה באחד משמחשבים מקבלים כתובות כם של המודם(ADAPTER) וגם כתובת לכרטיס רשת, אבל המודם לא מחובר למחשב אלא ל HUB.... וכשנתנו למחשב השני גם כן לקבל כתובת אוטומטית הוא קיבל כתובת של אותו DOMAIN כמו המודם. איך ניתן לקשר כך שיהיה לשניהם אינטרנט? אןלי בדרך אחרת לא משנה,רק איך? …
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת מקומית עם שני מחשבים מחשב אחד שני כרטיסי רשת שאחד מחובר למודם והשני למחשב השני עד עכשיו הכל עבד כמו שצריך ..בשבת החלטתי לפרמט את שני המחשבים ועכשיו הרשת לא עובדת!!!!!!! ניסתי גם עם האשף של הווינדוס וזה לא עובד נסיתי להגדיר ידני ..וזה לא עובד סגרתי את הפיירול וגם זה לא עוזר ....פשוט המחשבים לא רואים אחד את השני ויותר גרוע שבמחשב השני (שזה בחדר שלי) אין לי אינטרנט!!!!! למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה????
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות רשת לפי המדריך שפורסם כאן לשיתוף רשת ICS. עכשיו אני לא בטוח במשהו, במחשב שאני מתכנן שיהיה "השרת" יש לי כרטיס רשת און-בורד (לוח אם gigabyte k8nf-9), אז אני לא בטוח אם אני צריך להוסיף למחשב עוד כרטיס רשת (המודם הוא טריון TJ715 בכבלים). עוד משהו, יש לי נתב ראשי כזה שקיבלתי מהוט, טריון ta 102 וראיתי שיש שם כניסת רשת. אפשר לחבר רשת ככה?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הNOKIA 6100 אני צריך לחבר לפטופ לאינטרנט, משהוא יכול להגיד לי איך זה עובד , מה צריך וכו ? אם צריך להחליף את הפלאפון אז אין בעיה, מה שאני צריך זה פיתרון טכני. תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שמתי לב שאפילו שעברתי לפני כחצי שנה שעברתי לחבילה של 2.5 מגה ביט,הוא בחיים לא עבר את המהירות של 1.5 מגה ביט כלומר לא עבר את ה200 קילובייט זה לא עבר לא בהורדות ישירות לא באתר של בזק בבדיקת הורדה ולא בהורדות אחרות או אתרים לבדיקת מהירות.בחייגן כלומר איפה שיש את שני המחשבים למטה במסך הוא כותב שמהירות חיבור הוא 2.5 מגה ביט אך למעשה הוא לא מגיע לזה.הספק אינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי ונראה לי שהוא מגביל את מהירות החיבור שלי ואני סתם משלם יותר. מישהו שם לב לכך עוד או שאני מקרה מיוחד? כדי להתקשר אליהם ולשאול או שזה טריק שכל חברות האינטרנט עושות.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם האינטרנט, המחשב שמחובר ברשת למחשב הזה לא מצליח להתחבר לאינטרנט, הוא רושם שהאינטרנט מחובר (הסמל של שני המחשבים ליד השעון קיים) אבל כשאני מנסה להיכנס לאיזשהו אתר הוא רושם שהוא לא מצליח להתחבר. בינתיים נפתר... ד"א... יש איזשהו שינוי במהירות של האינטרנט אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב, ומהמחשב הזה האינטרנט יעבור דרך הרשת, במקום לחבר לראוטר? (מקווה שזה מובן... אם לא אני ינסה לצייר תמונה שתעזור להבין את השאלה...)
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
עברתי מאקספלורר לפיירפוקס לא מזמן ואני לא הצלחתי לעשות כמה דברים.. א) מה אני עושה כדי לבטל את אפשרות ההורדה של פיירפוקס.. כאילו כל פעם שאני מוריד משהו אז נפתח לי חלון של פייר פוקס כדי להוריד דרכו ואני רוצה להוריד נגיד הורדה ישירה או דרך Orbit ואני לא מצליח.. מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור.. ב)למה יש כמה אתרים שלא נפתחים לי? ג)איך אני פותח כרטיסיה חדשה בעוד דרך חוץ מCrt+T ? דניאל.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-