עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by R9800P2,

איך האינטרנט החדש של 013 שהם סידרו את הפינגים בחוץ לארץ מומלץ לא מומלץ?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  2. היי יש לי שני מחשבים מחוברים לרשת , אחד שרת ואחד אורח, שהאורח מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש אין חיבור אינטרנט אלה רק לאחר שמשחקים בהגדרת . מה פשר הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. אני מחפש תוכנה יעילה חוץ מהתוכנה שהביאו לינק אליה במידע השימושי....... ויש לי גם שאלה שהיא לא ממש קשורה להודעה הזאת ....כמה העלאה בBYTE יש לי שיש לי העלאה של 96 KB

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by lmlm,

האינטרנט שלי נהיה להיות איטי יותר ומוריד פחות מ 60KB לשניה. עכשיו יש לי ראוטר לשלושה מחשבים. סגרתי 1 והשני פועל לו משחק רשת. התקשרתי לבזק ואמרו לי שהראוטר משתמש ברוחב פס או מוריד -קיצר בלבלו לי את השכל ואמרו שצריך את המודם שלהם כדי להוריד יותר. מה לעשות? לפני שאני חוזר למודם של בזק. (יש לי 1.5MB ומהירות העלאה 190KB ,אם שלושת המחשבים משתמשים באינטרנט זה 60KB ואם שנים אז 80.) שכחתי לכתוב שגם הגלישה באינטרנט איטית יותר

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by SupeRnovA,

אוקיי יש לי שני מחשבים ואני רוצה להקים רשת ביניהם עכשיו רק לאחד מהמחשבים יש מודם, והשאלה שלי היא: אם אני אעשה רשת בין שני המחשבים האלה, רק המחשב עם המודם יוכל לעבוד עם האינטרנט נכון? או שגם השני בלי המודם יוכל? תודה.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by shben,

כל כמה דקות ה explorer תופס את המעבד על 100% אני צריך לסיים משימה ולהתחיל שוב,מה עושים,דחוף,תודה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by Ach Shelo,

האם מישהו יודע להסביר לי בקווים כללים מהיא טכנולוגית Max LAN? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  8. שלום, אני אמנם מצליח להתחבר לרשת האלחוטית דרך המחשב הנייד, אבל רק אחרי שאני עושה את הפעולות הבאות: התחל -> התחבר אל -> הצג את כל החיבורים -> כפתור ימני של עכבר על Wireless Network Connection -> מאפיינים -> לשונית "רשתות אלחוטיות" -> סימון ב-V של "השתמש ב-windows לקביעת הגדרות הרשת האלחוטית -> אישור רק אחרי זה אני מחובר לרשת האלחוטית... הקטע העוד יותר מוזר הוא שלפעמים זה כן מתחבר אוטומטית לרשת האלחוטית ולפעמים אני צריך לעשות את כל התהליך הזה... מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה!

9. Started by gshhar,

יש לי אינטרנט אלחוטי בבית והשאלה שלי היא שאם מישהו עומד מחוץ לבית שלי עם מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי האם הוא יכול לגלוש דרכי? ז"א מה שהוא צריך זה רק לכתוב את הכתובת DNS של הספקית שלי וזהו יש לו אינטרנט? זה עד כדי כך פשוט? או שהוא יוכל לעשות ככה רק אם יש לי רשת בבית?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  10. שלום, אשמח אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בדברים: יש לי נייד ואני רוצה לקנות נתב אלחוטי הביתה, לפי מה שהבנתי בנתב תהיה לי אפשרות לרשת פתוחה או מוגנת בסיסמא, הייתי רוצה לאפשר לגולשים מזדמנים בסביבתי (אני גר מעל גן ציבורי גדול) גישה לאינטרנט אבל לא הייתי רוצה שקצב הגלישה שלי יפגע מזה, שכל השכנים ישתמשו לי באינטרנט (זה קרה לחבר שלי שהשאיר פתוח ולאחר שבוע הבין שיש גבול), איך ניתן ליצור כללים מסוימים כמו נניח: כשאני מחובר אני מקבל את רוב רוחב הפס, שכל מחשב מזדמן יכול להתחבר לזמן קצוב וכ"ו האם ניתן לעשות את כל הדברים האלה בלי שיש מחשב קבוע מחובר לנתב? אשמח לעזרה כי אני רוצה לשתף אינטרנט אבל עם גבול, אשמח גם אם יש לכם קישורים למדריכים טובים כי מה שאני מוצא זה בעיקר דברים בסיסיים מא…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by MisterL,

אני עובר ספקית אינטרנט כנראה היום או מחר.... רציתי לדעת לאיזה ספקית אינטרנט כדאי לעבור...? ואם למישהו יש את ה 5MB איך הוא? ומה המחיר שלו? כרגע אני גולש עם אינטרנט זהב (1.5MB) אני עובר בגלל האיטיות של האינטרנט ובעיות שיש לי איתו (הורדות מBITCOMET וכו'..) בעיקרון אני מחפש חברה טובה למשחקי רשת והורדות.. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. בעיקר לפקודה Fetch מצאתי את זה http://www.faqs.org/rfcs/rfc3501.html אבל הוא מביא רק דוגמה אחת לכל פקודה מישהו מכיר מקום עם יותר דוגמאות?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by jambo222,

שלום אני לא מבין גדול ואני צריך עזרה אני מנוי הוט אינטרנט 500 ג'יגה עדיין אין אצלנו סיבים אופטיים. לגבי אינטרנט חוטי אני מקבל בין 350 ל 400 ג'גה . לגבי WIFI 2.4 G תלוי במרחק שלי מהפייבר בוקס אני מקבל אות סביר לגבי 5G WIFI אני מקבל אות חלש. קניתי משקפי OCULOS 2 והם לא פועלים תקין ב 5g wifi חלש . השאלות 1. איך אני מחזק את האות WIFI 5G ? 2. קיימת אפשרות לקנות כבל USB למשקפיים ולוותר על WIFI, האם זה יפתור את הבעיה ? תודה

14. Started by alias,

הם שומרות את כל הכתובות שאני נכנסתי?? ואם כן השאלה שלי היא למה???

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by ofer,

מציעים לי ראוטר dlink bi604 אני מעוניין בתואם ppoe לחיבור לאינטרנט זהב למישהו יש נסיון איתו ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by yosi5,

אנשים!!! אני מתחנן בתיכנסו!!! בבקשההה!!! תודה לכל מי שנכנס!!! http://go.battle.co.il?id=XXXXX

17. Started by tuka,

אהלן, יש לי ארבעה מחשבים בבית ולכל אחד מהם מוגדרת כתובת IP סטאטית, אחד מהם קווי ושלושה אלחוטיים. כל פעם שיש הפסקת חשמל (ויהיו הרבה כאלה בתקופה הקרובה) כתובת ה-IP של המחשבים האלחוטיים זזה בספרה אחת קדימה, לדוגמא - לפני הפסקת החשמל: מחשב א' - 192.168.2.101 מחשב ב' - 192.168.2.102 מחשב ג' - 192.168.2.103 אחרי הפסקת החשמל: מחשב א' - 192.168.2.102 מחשב ב' - 192.168.2.103 מחשב ג' - 192.168.2.104 המחשב שמחובר קווית לא סובל מהבעיה הזאת. כמובן שכל פעם שזה קורה נדפקים לי הפורטים הפתוחים, ולהגדיר כל מחשב מחדש לאייפי המקורי שלו זה מעיק בלשון ההמעטה. אני מקווה שזו בעיה מוכרת עם פתרון פשוט... תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by adlanm,

איך אדם באינטרנט יכול להתקשר אליי ל-netmeeting כאשר אני מחובר דרך נתב

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by MrWaterMelon,

אהלן. אני נמצא באנלימיטד על חבילה של 1000/100 (ספק 015). מודם נוקיה + archer c6 v2 אני כרגע משתמש בראוטר archer c6 v2 שמביא לי את מלוא המהירות הקווית (רוב הזמן). אין לי פאקט לוסים.פינגים יציבים וממוצעים במשחקי רשת. והמהירות בWIFI בין 250-650. גר בדירת 60 מ''ר. אני רואה המון המלצות על נתבי תקן AX מתוצרת ASUS. שאלה 1)האם שווה לי לשדרג ולקנות ראוטר חדש?זה יביא לי בוסט משמעותי לביצועים? שאלה 2)שמתי לב שיצא עדכון קושחה (EU VERSION) לראוטר שנמצא כרגע בבעלותי - ARCHER C6 V2,האם לעשות עדכון? ניסיתי לפשפש לגבי הגרסה החדשה שאלייה הוא רוצה שאני אעדכן וראיתי שישנם משתמשים ברחבי אירופה שטוענים שבגלל העדכון הנ''ל,נדפק להם משהו בראוטר,כגון WIFI מתנתק וחוזר, בעיות ב5…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. Started by dani,

עד עכשיו היו לי רק שני מחשבים בבית אז פשוט חיברת עם כרטיס רשת בכל מחשב וכבל אבל עוד מעט אני קונה מחשב לאח שלי ואני צריך לחבר אותו ברשת גם איך אפשר לחבר? ומה ההבדל בין האב וראוטר וגם שוויטצ' או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  21. היי עד עכשיו חיברתי רשת ביתית פשוטה בין שתי מחשבים ע"י כבל רגיל ולא מוצלב פשוט רגיל והכל עבד טוב ויפה פתאום אני שם לב שכולם אבל כולם ממליצים לעשות בכל מוצלב עכשיו אני צריך את עזרתכם אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית פשוטה עם כבל רשת האם להשתמש במוצלב הפעם הזאת? אני יודע שהנושא הזה נחרש מיליון ואחד פעמים אבל מוזסר לי שתמיד השתמשתי ברגיל ועכשיו אני שומע מוצלב נ.ב הבנתי שיש כמו מתאם כזה קטן שהוא בעצם הופך את הכבל הישיר למוצלב ושווה להשתמש ב2 כאלו במקום לקנות כבל רשת מוצלב ארוך שאחרי זה לא יהיה בו שימוש אני צודק??? והיכן ניתן לקנות את המתאמים הללו?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by lioron7,

עד עכשיו תמיד הורדתי באימיול במהירות 35kb קבוע והיום ביטלתי את רשתהkad והמהירות עובדת עכשיו קבוע במהירות 85kb הנתב שלי זה edimax ללא עידכוני firmware 1.מה בעצם מוסיף רשת הkad 2.האם החלפת הנתב או עידכון firmware יתן לי יפתור לי את הבעיה כי לפי מה שאני יודע רשת הkad עוזרת תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. Started by w7_znay,

אני חדש פה ועדיין לא הבנתי את הכול . עם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריך כרטיס רשת ומודם המיתחבר לכרטיס רשת ראטור או משהו כזה שמחובר לכרטיס רשת במחש השני וזהו כן עם אני טועה תקנו אותי בבקשה תורבה רבה לכול מי שעזור .

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לחבר שני מחשבים לאינטרנט לא דרך ICS ולפי במדריך שיש בפורום (אני לא רוצה שהחיבור לאינטרנט בלקוח יהיה תלוי באם המחשב השרת דלוק או לא). מהי הדרך , הקלה והמהירה ביותר (יש מדריך לזה) ? איזה ציוד דרוש ? תודה מנהלים בבקשה למחוק או לנעול את הדיון הזה - פיירפוקס

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by jackhammer,

אני רוצה להעביר 2 קבצים של של 1GB כל אחד ממחשב אחד לשני יצרתי בשני המחשבים WORKGROUP עם אותו שם "WORK" עכשיו כל מחשב רואה את עצמו אבל אני לא יכול לראות אחד את השני ובתקיה שאני רוצה לשתף הפעלתי שיתוף עם PERMISSIONS לכולם למה אני לא מצליח?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.