עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by R9800P2,

איך האינטרנט החדש של 013 שהם סידרו את הפינגים בחוץ לארץ מומלץ לא מומלץ?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by UNDERDOG,

מהו ה webcache של בזק?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by miki26,

יש לי ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא לאינטרנט. בנוסף יש לי עוד ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא גם לאינטרנט.(כלומר יש לי 2 IP חיצוני). השאלה שלי היא כאשר אחבר בין 2 הראוטרים האם מחשבים ברשת א יכירו את המחשבים ברשת ב ?(כלומר אני 'יקריב' בכל ראוטר יציאה חוטית אחת לטובת התקשרות עם הראוטר השני).

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. Started by arimaor,

אבקש המלצה לראוטר אמין שישמש בעיקר להעברת סטימינג ברשת אלחוטית בבית ללא עצירות בהעברת המידע

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  5. Started by שגיב,

שלום קיבלתי ראוטר חדש של בזק והכול עובד כמו שצריך עכשיו שאני נגיד רוצה לעשות כיבוי ברשת דרך ה-SHUTDOWM -I זה לא מצליח לי אני כותב את האי פי איפה שצריך גם בדקתי שזה נכון ואני בכל זות לא מצליח מה לעשות תודה מראש

6. Started by redti,

אהלן חבר'ה.. יש לי את המודם הנ"ל http://www.speedtouchdsl.com/prod510.htm לפני כשנה בערך היה לי אינטרנט שהתחברתי אליו דרך חייגן כיום אני מחובר לרכזת כל הזמן לא צריך לחייג בכל פעם.. ברצוני לחזור לשיטת החייגן אך אפילו שאני מחבר ישירות את המודם אל המחשב ויוצר חייגן זה לא מצליח לי.. אני כל הזמן מחובר ולא מצליח לעשות שאני אתחבר דרך חייגן מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  7. יש לי רשת אלחוטית עם מחשב נייח ושני מחשבים ניידים. במחשב הנייד (MINI) הרשת האלחוטית אומנם עובדת אבל משום מה לא כל האתרים נפתחים כמו לדוגמא walla או facebook. על המחשב הזה מותקן win xp home. בניגוד למחשב הזה שני המחשבים האחרים עובדים כמו שצריך. מישהו יודע אולי מה הבעייה? זה בעייה במחשב? הבעייה היא גם כשאני ממש צמוד לראוטר. -תודה מראש!-

8. Started by Yotam.B,

היי, אני גולש על הוט עם ההוטבוקס הידוע לשימצה. כעת יש לי עוד 2 ראוטרים לAP שמפוזרים בבית. יש לי 2 ראוטרים מיותרים של בזק שנמצאים אצלי בבית. רציתי לשאול האם אפשרי להפוך גם אותם לAP עם התוכנה של בזק שצרובה עליהם או שמה עליי לעשות משהו מיוחד? במידה ואפשרי, אשמח לדעת מה התהליך. ואגב, מה ההבדל בין שניהם? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  9. Started by afnes,

יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לקלוט את הנתב שלי כבר הייתי מחובר אליו תמיד אבל כנראה עשיתי איזה משהו בהגדרות ואני לא יודע מה ועכשיו המחשב שלי לא קולט תנתב יותר לא מוצא אותו בכלל אבל אחרים כן מה אפשר לעשות?... לנתב מחובר בכבל מחשב נייח תודה. הנתב ASUS של בזק

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. שלום, אני אמנם מצליח להתחבר לרשת האלחוטית דרך המחשב הנייד, אבל רק אחרי שאני עושה את הפעולות הבאות: התחל -> התחבר אל -> הצג את כל החיבורים -> כפתור ימני של עכבר על Wireless Network Connection -> מאפיינים -> לשונית "רשתות אלחוטיות" -> סימון ב-V של "השתמש ב-windows לקביעת הגדרות הרשת האלחוטית -> אישור רק אחרי זה אני מחובר לרשת האלחוטית... הקטע העוד יותר מוזר הוא שלפעמים זה כן מתחבר אוטומטית לרשת האלחוטית ולפעמים אני צריך לעשות את כל התהליך הזה... מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה!

11. אני כרגע ב dreamhost, הם לוקחים לי 9$ לחודש, אני מקבל כמות איחסון ענקים של 200GB ותעבורה של 2000GB הבעיה שהם איטיים בטירוף לארץ, אם אני מאחסן סרט יש לי קיטועים, וגם נראה לי שהם יקרים מדיי, כי מצאתי איחסונים ב 4$ לחודש

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by The-Fox,

אני משחק BF2 כבר חודש בערך, הפינגים שלי לא משהו, הטובים ביותר מגרדים את ה 100, מעט על 125-150, וכל השאר 170 וצפונה. לפעמים זה גרוע יותר ואני לא מצליח לרדת מפינג של 200-300. שזה פשוט בלתי אפשרי וגם מנתקים אותי מרוב השרתים, הפינגים לא ממש יציבים בקיצור. אני לקוח של 012 בכבלים בחיבור 1.5/256 אני נמצא מאחורי ראוטר של לינקסיס WRT54GL עם הפירמוור המקורי והעדכני, לצערי לא יכולתי להשתמש בפירמוור של DD-WRT מכיוון ו012 דרשו כסף על שימוש בפרוטוקול של DHCP ולכן אני מחובר כרגע ב L2TP. צריך אולי לנתב פורטים למשחק ? הכרטיס רשת הוא כרטיס O/B בלוח DFI Lanparty UT 4 Ultra. יש 2 של Gigabit, אני כרגע משתמש בכרטיס של Marvell Yukon, לא נראה לי שזה משנה ממש לעומת הכרטיס של Nvidia. מה יכול…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by cold fire,

מה יותר מהיר, להעביר קובץ של DVD דרך כרטיס רשת 10/100 דרך כבל מוצלב (ללא נתב) או פשוט לצרוב אותו על דיסק DVD ולהעביר את הדיסק למחשב השני.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  14. Started by Sting,

היי , בימיים האחרונים כשאני מוריד דברים מ usenext קצב ההורדה הוא בין 50-200k כשרוחב הפס שלי הוא 625k . פעם ב... אני שם לב לכך שהמהירות עולה למקסימום כך שזה לא נראה לי בעיה במחשב אצלי מה גם שבביטורנט אני מקבל מהירות מלאה בהורדה מאתרים סגורים. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? יכול להיות עומס מהספק של usenext או מספק האינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by shugi,

שלום. ברשותי נתב Dlink DI-524 כבר הרבה זמן. שני מחשבים מחוברים אליו בחיבור חוטי ובשניהם עד כה לא היו בעיות עם האינטרנט. לאחד המחשבים יש איפי סטטי, כדי לקדם פורט של התוכנה utorrent והמחשב השני מקבל איפי ע"י ה-DHCP של הנתב. בשבוע האחרון אחי (שברשותו המחשב השני) רצה גם לקדם פורטים לתוכנה utorrent, אז עשיתי לו איפי סטטי וקידמתי את הפורטים כרגיל. אמנם, לאחר פעולה זו, החלה איטיות משמעותית באינטרנט. קודם כל, בדקתי אם זה בגלל הספקית או בגלל המחשבים. כיביתי מחשב אחד, והאינטרנט עבד במהירותו הרגילה. הדלקתי את המחשב, והאיטיות החלה שוב. החזרתי את שני המחשבים לקבלת איפי ע"י DHCP, אך האיטיות לא נעלמה. מחקתי את הפורטים שקידמתי, אך לשווא. איך אוכל לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by av460,

י ש לי בעיה...כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר למודם שלי(ALE 130 USB) הוא מבקש למחוק את הקודם ואז להתקין את החדש. ניסיתי למחוק את הדרייבר הקיים אבל נתקלתי בבעיה(תמונה מצורפת) עזרה מישהו??? http://img169.imageshack.us/img169/5403/23274530nk1.jpg

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  17. בלי התנתקויות. תקציב בין 400- 500. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  18. Started by thebenjamin,

אין לי מושג למה ההעלאה שלי מתייחסת ככה: http://img407.imageshack.us/img407/5316/whyf.jpg גרסאה 1.8.3 כבר כמה ימים ככה.. לפני זה היה הכל טוב.. וההגדרות לא השתנו

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. מה עדיף - כרטיס רשת USB או PCI לרשת אלחוטית? האם שני ההתקנים תומכים בשיתוף מדפסות? תודה...

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by dorman2,

עד היום היתה לי רשת מבוססת ICS שתיפקדה היטב. התקנתי נתב EDIMAX6104K. קיבלתי אינטרנט מיד אבל בשני המחשבים נעלמו המחשבים מתיקיית WORKGROUP. אפשר לקבל עזרה?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. Started by alias,

הם שומרות את כל הכתובות שאני נכנסתי?? ואם כן השאלה שלי היא למה???

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by prido,

אני מעוניין לחבר 2 מחשבים: הראשון פנטיום 3 - 1000 והשני לפטופ שנמצא 2 קומות מעל ( בבניין ) האופציה הראשונה היא חיבור wireless - אבל אמרו לי שיכול להיות שתהיה בעיה בקליטה ( בלפטופ יש כרטיס לחיבור wireless ) יש מצב שזה פתרון טוב? מה אני עוד צריך לקנות וכמה זה אמור לעלות האופציה השניה חיבור רגיל ברשת יש אופציה שלא חשבתי עליה? תודה..

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  23. לא נותן את האופציה רק ADVENCED SHARRING שזה לא עוזר כי למרות שאני מזהה במחשב השני את הכונן הוא לא נותן לפתוח אותו ומקשקש לי משהו על איות אותו גישה...

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר שממוקם בסלון (לא ניתן להזזה), וממנו חיבור קווי לאחד החדרים. אני רוצה מכשיר שאוכל לחבר באופן קווי ליציאה שבחדר והוא בעצם יעשה 2 דברים עיקריים: 1. יוסיף נקודת רשת אלחוטית (שיהיה wifi חזק עבור החדרים שרחוקים מהסלון) 2. יוסיף 2 נקוות רשת קווית (ethernet), בשביל 2 מחשבים שבחדר השינה הבנתי שזה יחסית דומה למתג/רכזת רשת/סוויץ', אבל עם תוספת של יציאת רשת אלחוטית - שזה אין ברוב המתגים (ממה שהבנתי לפחות). מצד שני יכול להיות שאני פשוט צריך לקנות ראוטר. אבל גם אז, אני די אבוד בין המון דגמים ואפשרויות. בסך הכל רוצה מכשיר איכותי שלא יהרס תוך שנה. אשמח לשמוע את המלצותיכם!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by feel,

מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי - עבור מחשב desktop - ( לא נייד !) מה עדיף ? pci or usb ? תמליצו לי בבקשה על דגם ספציפי בבית יש לי ראוטר אלחוטי dlink

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים