רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רק לציין שהשתמשתי באפשרות החיפוש לפני שכתבתי פה הודעה, עיינתי בדברים הרלוונטיים אבל התבלבלתי לגמרי. הסיפור שלי ככה.. יש לי רשת ביתית חוטית עם מודם-ראוטר eci של בזק ואהב שמפצל לכמה מחשבים. הכל עובד טוב ויפה אבל המשפחה החליטה לעבור לאלחוטי. אז קנינו נתב בשם level one wbr-3407a. הקטע הוא שלא הבנתי בידיוק מה הולך עם זה. קראתי כאן וראיתי אנשים שקנו ראוטר אבל נשארו עם מודם. זה לא אמור להחליף אותו? אמרו לי שאת הנתב אני מחבר במקום האהב ואת הראוטר של eci אני משאיר. זה נכון? או שאני מנתק את המודם הנוכחי ואת האהב ומחבר את הראוטר האלחוטי החדש? ואם כן, אני אצטרך לעשות את כל ההגדרות מחדש? כי פעם אחרונה זה טכנאי הגדיר ולא אני.. הייתי מעדיף להישאר איכשהוא עם המודם וההגדרות שיש …
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אנשים!!! אני מתחנן בתיכנסו!!! בבקשההה!!! תודה לכל מי שנכנס!!! http://go.battle.co.il?id=XXXXX
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר שי מודמים למחשב אחד? ולהשתמש בתוכנת ניהול כלשהיא לניהול רוחב הפס כך שבעצם אני אגלוש ב10 מגה כאשר לכל מודם מוגדרת חבילה של 5 מגה אולי זה יתכן אם לשים את שני המודמים על חיבור ללא חייגן? תודה לכל העונים!!!!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום רב, הרשת שלי בנויה כך: מחשב ראשי מחובר לאינטרנט -> אליו מחובר מחשב בעל שני כרטיסי רשת - > ומחשב שלישי שמחובר למחשב השני ומקבל את האינטרנט מהשני כביכול.. הצלחתי לעשות מעין שיתוף אך הוא חד כיווני. המחשב ההראשון יכול לגשת למחשב הראשון והשלישי וכן השני אך לעומת זאת המחשב השלישי לא יכול לגשת לאף מחשב.. מה עושים? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש לי לפטופ, והביאו לי ראוטר מחו"ל, אני לא יודע איך להתקין אותו...אני רוצה להתקין אותו על המחשב הביתי ושווארליס יקלוט עזרה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מחפש ראוטר שיתן לי את התכונות הבאות במידה ויש כזה: 1. מהירות של לפחות 1G. וטווח טוב 2. מאובטח ברמות גבוהות 3. כניסת usb אחת או שתיים, (אם יש USB3 בכלל יופי) לחיבור מדפסות, כוננים קשיחים. 4. שיכלול רשת נוספת לאורחים. 5. תהיה אפשרות לטלפוניה (SIP) 6. ממשק סביר 7. המחיר לא בעיה. אם יש משהוא אפילו דומה, אשמח לדעת. בתודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום . יש לי שאלה דחופה ביותר אשמח אם תוכלו לעזור יש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS בקומה 2 עכשיו השידור שלו נפסק בתחילתבקומה 1 מה שאני רוצה לעשות זה להביא עוד לראוטר של לינק' אלחוטי ושהוא ימשיך את האות (accses point אם אני לא טועה)של הראשון וככה היה לי קום קליטה בקומה הראשונה ****בלתי אפשרי להעביר חוט מקומה לקומה*** צריך להיות אלחוטי אך אני עושה את זה??. תודה אשמח אם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שמעתי שהם מסדרים את הפינגים לחוץ לארץץ אז איך זה מומלץ לא מומלץ יש ביקורת ??
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני משתגע,מה לא עשיתי,פתחתי פורט 5190וגם 433 לא עוזר,חשוב לציין שיש לי מודם של בזק BEFOCUS +3 12 ויש לו פיירוול פנימי. אני פשוט לא יודע מה לעשות עוד מה אף אחד לא יודע!?!??1
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת מה אמורה להיות המהירות המעשית (לא תאורטית) של ראוטר אלחוטי 54MB. העניין הוא כזה. כשאני מעביר קבצים ממחשב למחשב בעזרת כבל רשת המהירות היא בסביבות 75Mbps. כשאני מעביר בצורה אלחוטית המהירות המקסימאלית היא כמעט 20Mbps ובד"כ בסביבות 15Mbps האם המהירות הזאת תקינה? המהירות נמדדת בעזרת DUmeter.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
-
אשמח לעזרתכם. אני מעוניין להגדיל את טווח הכיסוי בדירה וקראתי על שני הדגמים האלו. מה שמעניין אותי זה כיסוי קליטה במהירות טובה בדירה של מטר, קראתי המון ביקורת טובות על ה AX3, השאלה איך ביחס לשיאומי באספקט של כיסוי ( אינטרנט 100 מגה בזק בינלאומי ראוטאר של VTECH )
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי אודה לכם אם תסבירו איך פותחים פורט ב Kerio Personal Firewall כי עד עככשיו לא הצלחתי להבין איך פותחים פורט אגב התוכנה בשבילה אני רוצה לפתוח פורט היא אי מיול
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
OK, אז ככה. אני עובד עם התוכנת פיירוואל הזו : Kerio Firewall Personal V2.1.5 כרגע התקנתי שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים, מחשב אחד הוא השרת עליו שני כרטיסי רשת ועל השרת גם הפיירוואל מותקן, ומהמחשב השרת יוצא כבל מוצלב של רשת למחשב השני שבו מצוי כרטיס רשת אחד. הבעיה היא כזאת. הכל עובד חלק ויפה כל עוד הפיירוואל אינו עובד כאשר הוא עובד השיתוף אינטרנט מפסיק לעבוד ולא הצלחתי ולא מצאתי איך מסדרים את זה בפיירוואל אשמח מי שמכיר את הפיירוואל הזה יוכל להדריך אותו מה להגדיר כדי שהאינטרנט יעבוד גם כאשר הפיירוואל עובד ? ד"א עוד שאלה, במחשב האורח לא צריך להתקין גם פיירוואל הכל עובר דרך השרת ומה שחסום אצל השרת לא יעבוד אצל האורח האם אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אנו מעוניינים להחליף ספק אינטרנט אבל אח שלי מסרב בגלל שהוא טוען ששירות אחד הוא בעל PING גבוהה כך שיפריע לו במשחקי הרשת . יש לכך בסיס ?יש הבדל מהותי כבלים ל-ADSL ? תודה מראש , דוד.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מידי פעם ישנה תחושה שפעולת המחשב והגלישה באינטרנט נעשים מהירים ביותר המחשב מקבל טיפול קבוע קבצים זמניים נמחקים בכל סגירה של אקספלורר נעשות סריקות במחשב פעם בשבוע ל רוגלות לווירוסים התוכנות מתעדכנות מידי פעם לא עובדות במחשב תוכנות הורדה או שיתוף לכן כוון המחשבה הוא שאחד הספקים בזק את הכביש ונטוויזן את התוכן משנים משהו הגלישה במהירות 1.5 בבדיקה עם בזק מתברר שהקו שלי מחובר ליחידת רחק יחידה זאת משמשת כמגבר לפי מיטב ידיעתי איך פועל המגבר האם יש לו ספים מסויימים למשל אם המהירות יורד מתחת ל מתבצעת פעולה להעלאת המהירות? מכיוון שאם זה כך אולי היחידה לא טובה/יעילה אני כמובן מעוניין במהירות גבוהה כמו עכשיו
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כמו שכבר אמרתי, אני מחבר 12 מחשבים ברשת אינטרנט דרך Switch 16 Ports , ראוטר ומודם כמובן. אני רוצה שבחלק מהמחשבים לא יוכלו לגלוש באינטרנט אך הם יהיו מחוברים לאינטרנט. כלומר לא יוצגו להם דפי אינטרנט. לפי ההגיון חשבתי לחסום את פורט 80 לחלק מהמחשבים. זה נכון? אני גם רוצה שבחלק מהמחשבים לא תיהיה גישה לספריות שמשותפות ברשת הפנימית אלה רק ע"י סיסמא. האם אני עושה את זה דרך תוכנה מסויימת? האם זה מסובך?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
הי. נגיד והגדרתי את המצלמה הנ"ל לעבוד ברשת האלחוטית אצלי בבית, והיא מקבלת כתובת רשת פנימית 192.168.1.1 איך אני יכול להתחבר אליך מחוץ לרשת ? כלומר, מהמשרד לראות מה קורה בבית ? יש לי ראוטר וכתובת IP חיצונית, איך אני מבצע את הניתוב אליה ? תודה לעוזרים.. אסף.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ערב טוב, קצת רקע: אני עובד ברשת עם 2 מחשבים (אחד שלי, אחד של ההורים), כאשר שלי מחובר תמיד ישירות ב ADSL (מודם רשת BFOCUS) וגם מחובר בו זמנית בכבל רשת מוצלב למחשב של ההורים שלי. בשניהם עובדת מערכת XP חוקית ברישיון. אני לא יודע אם יש לזה קשר, אמש התקנתי לניסיון את תוכנת SPY DOCTOR, הרצתי אותה, הסתרי כמה מטרדים טרויאנים במחשב ומאז אמא שלי מתלוננת ששיתוף האינטרנט בין המחשבים ברשת אינו קיים. בדיקה זריזה במחשב שלהאכן מאשרת את העובדה, המחשב מספר על Limited or no connectivity עם סמן אזהרה מעצבן. כל ניסיון להגדרה מחודשת של הרשת מהמחשב של אימי עלה בתוהו. איני חושב שיש צורך להגדיר רשת מחדש במחשב שלי כיון שאצלי הוא מזהה את הרשת בסדר גמור. ראוי לציין: מאז שעברו למודם BFOCUS אין שיתוף …
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
ערב טוב. קיבלתי לפני מספר רגעים אימייל שהודיע שהכתובת שלי חוברה לרשת ה NGN (סוף סוף). כיום אני גולש עם נזק בינלאומי במהירות 5 מגה (די מרוצה יחסית...). עכשיו, אני מעוניין לשדרג כמובן למהירויות ה-NGN, אבל לפני שינסו למכור לי לוקשים, אני רוצה לקבל תשובות אמיתיות, שאותן נראה לי שאקבל רק כאן: 1. האם אני צריך להחליף מודם? או שהמודם הנוכחי מתאים גם לחיבור NGN? 2. במה באמת שונה חיבור ה NGN מאשר החיבור הנוכחי? (האם אני צריך ראוטר עם עוצמה וקצב מסוים, או כבל מיוחד, או שהכל אותו דבר ויתאים) 3. מהי המהירות האמיתית שאני אקבל? (ז"א, לפי החישוב שלי במהירות של 50 מגה אני אוכל להוריד בקצב של 6+ מגה לשניה?...) תודה!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
כל כמה דקות ה explorer תופס את המעבד על 100% אני צריך לסיים משימה ולהתחיל שוב,מה עושים,דחוף,תודה.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי ראוטר edimax6204wg ומודם terayonTJ715 ואין לי מושג איך לחבר את המודם עם הראוטר???? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-