רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף - כרטיס רשת USB או PCI לרשת אלחוטית? האם שני ההתקנים תומכים בשיתוף מדפסות? תודה...
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הם שומרות את כל הכתובות שאני נכנסתי?? ואם כן השאלה שלי היא למה???
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לקניית כרטיס רשת אלחוטי המתחבר בחיבור USB. התקציב הוא עד כ150 ש"ח. אני רק אציין שהכרטיס יחובר למחשב נייח הממוקם בקומה ה2 כשהראוטר בקומה הראשונה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחיד ושאלתי היא האם אני יכול להפוך את המחשב שלי לשרת כך שאני אוכל לעלות קבצים לרשת ואז אני אוכל להוריד אותם ממחשב אחר ( כאשר המחשב שהוא השרת פועל כמובן )? האם זה ניתן לביצוע?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי את המודם השחור SPEED TOUCH HOME של בזק. מתי שקניתי את הראוטר אז אם אני לא טועה שיניתי את ההגדרות של המודם כדי שיוכל לעבור עם הראוטר. ברצוני להחזיר את ההגדרות כך שאוכל לגלוש דרך המודם בלבד ולא דרך ראוטר, כיצד זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את 2 המחשבים בביתי דרך כבל מוצלב, או דרך switch עם כבל רגיל, ובשני המקרים שאני מנסה להתחבר המחשב רושם לי: "קישוריות מוגבלת או חסרה" , מה יכולה להיות הבעיה? מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר שי מודמים למחשב אחד? ולהשתמש בתוכנת ניהול כלשהיא לניהול רוחב הפס כך שבעצם אני אגלוש ב10 מגה כאשר לכל מודם מוגדרת חבילה של 5 מגה אולי זה יתכן אם לשים את שני המודמים על חיבור ללא חייגן? תודה לכל העונים!!!!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 מחשבים ומסך אחד; המחשב הראשון להורדות והשני למשחקים. מכיוון שיש לי מסך אחד, חשבתי לחבר אותם ברשת ולהשתמש במחשב להורדות דרך המחשב למשחקים באמצעות רשת. איך אפשר לעשות את זה, אם בכלל?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
עד עכשיו היו לי רק שני מחשבים בבית אז פשוט חיברת עם כרטיס רשת בכל מחשב וכבל אבל עוד מעט אני קונה מחשב לאח שלי ואני צריך לחבר אותו ברשת גם איך אפשר לחבר? ומה ההבדל בין האב וראוטר וגם שוויטצ' או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד שאני לוקח אותו לעבודה ,בעבודה הגדירו לי רשת וכשאני מנסה לשתף קבצים ומדפסות ברשת שלי בבית איני יכול אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ,תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
עוד מישהו פה מחובר לכבלים דרך אינטרנט זהב וסובל מבעיות גישה להרבה אתרים לאחרונה? דוגמאות: ynet, icq.com, microsoft.com ועוד הרבה מאוד. מה שקורה הוא שאני נכנס לאתר, הוא נטען ממש המון זמן ובסוף אני מקבל עמוד עם gateway error או שזה מפנה אותי ל-OpenDNS.com, כאילו האתר הזה בכלל לא קיים (תסכימו אותי ש-ynet והאתר של מיקרוסופט קיימים...). לחלק מן האתרים האלו אני מצליח להיכנס אם אני משתמש באתר פרוקסי (למשל hidemyass.com הידוע). זו בוודאות לא בעיה במחשב כי פירמטתי 3 פעמים וזה עדיין קורה. זו גם לא בעיה של המודם. אז איך שאני רואה את זה: או שהאינטרנט זהב התחילה לחסום כל מיני אתרים או שכל מיני אתרים התחילו לחסום גולשים של אינטרנט זהב. אני גם מוריד די הרבה (10-12 GB) כל חודש בתוכנות P2…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מנוי של קווי זהב עם מודם כבלים ו הגדרות ה- L2TP בראוטר ה-LINKSYS WRT54G לא עובדות (מראה על חיבור לספק אבל אין אפשרות לגלישה). התקשרתי לתמיכה בארה"ב וגם שם לא הצליחו לעזור לי. מאחר שראיתי שלמספר גולשים בפורופ קיים ראוטר זהה אשמח לדעת אשמח לדעת אם מישהו הצליח לפתור את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מחפש ראוטר שיתן לי את התכונות הבאות במידה ויש כזה: 1. מהירות של לפחות 1G. וטווח טוב 2. מאובטח ברמות גבוהות 3. כניסת usb אחת או שתיים, (אם יש USB3 בכלל יופי) לחיבור מדפסות, כוננים קשיחים. 4. שיכלול רשת נוספת לאורחים. 5. תהיה אפשרות לטלפוניה (SIP) 6. ממשק סביר 7. המחיר לא בעיה. אם יש משהוא אפילו דומה, אשמח לדעת. בתודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שמעתי שהם מסדרים את הפינגים לחוץ לארץץ אז איך זה מומלץ לא מומלץ יש ביקורת ??
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מחשב לקוח אני רוצה לראות כמה המחשב שרת נותן, יעני כמה אחי מעלה.. לא המחשב לי.. ובכלל כמה כל מחשב ברשת אם אפשר.. כמה הוא מעלה וכמהנשאר... יש כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בזמן האחרון(כמה ימים כבר) יש לי איטיות ממש בילתי ניסבלת הביטורנט לא מוריד בגרוש אפילו מ TL וטורנטים שיש להם הרבה סידרים לפני שבוע הכל היה טוב כנל אימיול ביוטוב לוקח שנה עד שאני מצליח ליראות מהשהו זה בקושי טוען מהשהו הבעיה בעיקר בשרתים שנמצאים בחול אתרים בארץ פועלים בסדר איך שאני שמתי לב אני מחובר ל בזק ב ADSL דרך NETVISION (חבילה של 2וחצי מגה) מישהו נתקל גם בזמן האחרון באיטיות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
עד עכשיו תמיד הורדתי באימיול במהירות 35kb קבוע והיום ביטלתי את רשתהkad והמהירות עובדת עכשיו קבוע במהירות 85kb הנתב שלי זה edimax ללא עידכוני firmware 1.מה בעצם מוסיף רשת הkad 2.האם החלפת הנתב או עידכון firmware יתן לי יפתור לי את הבעיה כי לפי מה שאני יודע רשת הkad עוזרת תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שמעתי שעם קונים ראוטר ועושים רשת אז אין צורך לשלם לבזק על המודם הכוונה שהראוטר יחליף אותו.. האם זה הגיוני?! או שהאם יש משהו שדומה.?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי מודם RTA 1320 שהפכתי אתמול לראוטר ומחובר ישירות למחשב. ההורדות בביטורנט ירדו מ-300 בממוצע ל-2K! יש צורך בפתיחת פורטים בממשק המודם? איך עושים את זה אם כן?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כרטיס הרשת הוא D-Link DWL-G510 revision B הבנתי שהאתר של D-Link לא מעודכן, ואני לא מוצא את הדרייבר בשום מקום אחר.. יש למישהו מושג מה הגרסה הכי חדשה של הדרייבר ואיפה אפשר להוריד אותה? הסתדרתי.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, בשני המחשבים WIN98, ב"ראשי" יש מודם USB של ADSL דגם ALE150 ,כאשר אני מתקין את אפשרות השיתוף אינטרנט בראשי, הוא מתחבר לאינטרנט אבל לא מצליח להכנס לשום אתר. וכמובן שגם ה"לקוח" לא מצליח להתחבר. מה עושים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
פתחתי את הפורט שהתוכנה משתמשת בה בראוטר. מדובר בראוטר Edimax BR6204Wg. כביתי את הפיירוואל של הראוטר, ואת הפיירוואל של הווינדוס, פתחתי את הפורט בשלושת האופציות בראוטר. מה יכול להיות הבעיה? איך פוטרים את הבעיה הזו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים שמחוברים לאינטרנט באופן עצמאי (קו נפרד). אחד מחובר באמצעות חיבור USB ככה שהחיבור של הכרטיס רשת פנוי, והשני מחובר דרך הכרטיס רשת אבל חיברתי לו עוד כרטיס רשת ככה שגם בו יש חיבור פנוי. את שני המחשבים חיברתי עם כבל רשת. (בשתי המחשבים יש ווינדוס XP) איך אני משתף בין ההארדיסקים אבל בלי שיתוף של אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מידי פעם ישנה תחושה שפעולת המחשב והגלישה באינטרנט נעשים מהירים ביותר המחשב מקבל טיפול קבוע קבצים זמניים נמחקים בכל סגירה של אקספלורר נעשות סריקות במחשב פעם בשבוע ל רוגלות לווירוסים התוכנות מתעדכנות מידי פעם לא עובדות במחשב תוכנות הורדה או שיתוף לכן כוון המחשבה הוא שאחד הספקים בזק את הכביש ונטוויזן את התוכן משנים משהו הגלישה במהירות 1.5 בבדיקה עם בזק מתברר שהקו שלי מחובר ליחידת רחק יחידה זאת משמשת כמגבר לפי מיטב ידיעתי איך פועל המגבר האם יש לו ספים מסויימים למשל אם המהירות יורד מתחת ל מתבצעת פעולה להעלאת המהירות? מכיוון שאם זה כך אולי היחידה לא טובה/יעילה אני כמובן מעוניין במהירות גבוהה כמו עכשיו
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים רכשתי נתב אלחוטי br-6524n וכרטיס רשת אלחוטי usb של אדימקס. בהתקנה ובהגדרה הראשוניים (עוד לפני שהגדרתי את ההצפנה ושיניתי את השם) הקליטה עפ"י התוכנה שבאה עם הכ. רשת הייתה 90%-95% (!). אחרי שהגדרתי הכל הקליטה ירדה ל-50%-60%. כמובן שזה לא מפריע לגלוש, אבל עדיין.. אין ניצול מקסימלי של הרשת. כמה ששיחקתי עם ההגדרות, הקליטה עדיין נשארה אותו דבר. ניסיתי לשחק עם המיקום של הראוטר, הקליטה השתפרה בקצת (70%). למישהו יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-