עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by hag911,

אתמול רכשתי מאיבוריי את הסט הזה (נתב TP-LINK WR641G + TL-WN620G) עכשיו האינטרנט עובד הכול טוב יפה ואני רוצה לשנות את האייפי , איך עושים את זה?! הראוטר מחובר למשחב אחד בנתיים ועד כמה ימים מגיע המחשב השני תודה רבה

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  2. אהלן, ספקית האינטרנט שלי הנטויזן, אני משתמש באינטרנט כבלים דרך HOT. בכל מקרה, ב3 ימים האחרונים אני נתקל בבעיה ממש בלתי מוסברת. האינטרנט כל הזמן סובל מ"התקפי איטיות" שכאלה. פתאום במשך פרקי זמן רנדומאליים [שהולכים ומתארכים עם הזמן], האינטרנט סובל מאיטיות מחרידה ובלתי מוסברת [הורדות למשל ירדו פתאום מ-300 ל-40-50] והגלישה באינטרנט נהיית כמעט ובלתי אפשרי. כניסה לאתרים או שתניב ERROR בדפדפן [שהוא לא יכול להתחבר אליהם], או שהם יטענו באיטיות מחרידה או שהם יטענו, אבל יעלו באופן חלקי בלבד [לא יטען את כל התמונות וישאר X] מעבר לכך, ב"שיא" של גלי האיטיות האלה האינטרנט מפסיק לחלוטין לתפקד. עד עכשיו קרה בתדירות נמוכה, עכשיו קורה 20-30 פעמים ביום [!] בעבר היו תקופות כאלה ופשוט הייתי מנתק…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי חברים אחרי אין ספור צעקות עם הוט ובזק החלטתי לפנות לאיפה שתמיד עוזרים אז ככה יש לי ראוטר אידימק קוי לא זוכר את הדגם שהיה מחובר למחשב ומחובר עם מודם מוטורלה (הלבן הגדול) חוץ מהמחשב היו מחוברים עוד שני מחשבים וסוני 2, הייתה לי בעיית איטיות בגלישה והגיע "טכנאי" של הוט והחליף את המודם למודם של טריון(הכחול) מאותו הרגע אין גלישה, המודם לא מתקשר עם הנתב או משהו כזה, בחיבור ישיר של המודם למחשב יש גלישה, התקשרתי להוט הונציגה החוצפנית אמרה לי שמבחינתה אם יש תקשורת של המודם עם המחשב הכל תקין ושהם לא נותנים תמיכה לנתבים. חוצפנים. אשמח לקבל עזרה תודה עידכון בעמוד הבא

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Meir787,

שלום יש לי שני ראוטרים מתוצרת TP-LINK דגם TL-WR340G. הראוטרים אמורים לתמוך בWDS. השאלה שלי היא איך לקשר ביניהם ? הגדרתי ראוטר אחד כרגיל - פרטי ההתקשרות בחיבור PPPOE, וSSID. את הראוטר השני הגדרתי באופן הבא: SSID שונה תדר שידור זהה DHCP מבוטל בהגדרות הWIRELESS סומנה אופציית ה"enable bridges" והוקלדה כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר הראשי (גם בראוטר הראשי ביצעתי את הפעולה הזו עם כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר שישמש כAP) למרות כל ההגדרות האלו אי אפשר לגלוש מהמחשבים המחוברים לראוטר שצריך לשמש כAP...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by maorwtf,

עד לפני שבוע גלשתי על 1.5 מגה, והורדתי כמו שצריך על 180 ק"ב לשניה (לפעמים פחות, תלוי בשרת) לפני שבוע עברתי לחבילה של 3 מגה, ואני מוריד על מקסימום 250 ק"ב לשניה, ולא 375 כמו שצריך (ההורדה מתחילה במהירות גבוה, משהו כמו 500 400 אבל תוך שניות ספורות יורדת ל 300 ואז ל 250 ולפעמים פחות מזה) התקשרתי ל 012 ועשינו אינספור בדיקות והגענו למסקנה שהבעיה נעוצה במחשב שלי בגלל שהם בדקו כמה פעמים את היוזר שלי והוא מוגדר ל 3 מגה גם אצל הספק וגם אצל התשתית וכשחיברתי לפטופ למודם שלי והורדתי דרך היוזר שלי, זה הוריד כמו שצריך כמה נקודות שחשוב לציין: א. אמנם המחשב שלי בן 3-4 שנים, אבל הוא פורמט פעם אחרונה לפני 3 חודשים ואני שומר עליו טוב טוב טוב (בדקתי אינספור בדיקות לוירוסים וספיוורים עקב מהיר…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by bommer,

קניתי ראוטר אלחוטי של אדימקס ואני לא יודע איך אני מגדיר את הרשת בבקשה מישהו יכול לעזור לי למה אחותי משגעת אותי....

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. מחפש ראוטר טוב שיעמוד בעומס כאשר מפעילים תוכנות שיתוף עם הרבה חיבורים ושלא יתקע את הראוטר ויאט את הגלישה הערה מאחר ואיני מעוניין בקרינה של הראוטר בחדר אעדיף ראוטר שאיננו אלחוטי או אם קיים אחד שיש אפשרות לכבות את השידור האלחוטי שלו תקציב עד 350 ש"ח אלא אם יש משהו מאוד מומלץ ששווה את החריגה כרגע אני משתמש ברואטר של DLINK-524 מה דעתכם עליו???

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום. לאחר חודש של שיחות הלוך ושוב, נאמר לי סופסוף בהוט (HOT) שיש בעיות של רעש בקו. נאמר לי שהם צריכים לזהות את מקור הרעש ולתקן. כבר מעל חודש - ואין שינוי. בבדיקת פינגים (ping www.google.co.il -t) אני מקבל המון נפילות (צילום). יש דרך פעולה עבורי? שוקל לחזור לבזק, אבל היה לי איתם סיוט בעבר ומנסה להימנע. כל עצה תתקבל בברכה. האם אוכל לבד לזהות את המקור שגורם לרעש? אני מוכן ללבוש בגדי עבודה. הבעיה היא שמדובר בבניין גדול וישן במרכז העיר בירושלים (יפו). מצאתי את יציאת ה coaxial (כך זה נקרא?) של הוט, אבל היא עוברת במסדרון ואין לי מושג משם לאן. אם הייתי יכול הייתי מזהה לבד את הבעיה, אבל אני לא טכנאי או מ…

9. Started by מירו,

אני מעוניין לחבר את הנתב למדפסת שיש לי בבית, זו אחת הסיבות שקניתי אותו לפני חצי שנה ככה. הבנתי שאני צריך להתקין עליו קשוחה של DD-WRT או OPEN-WRT ובאמת שאין לי מושג אין לעשות את זה. אני יודע להתעסק עם הדברים האלה בצורה בסיסית אבל משום מה התקנת הקשוחה הזו נראית לי מסובכת בצורה מחרידה. מצד שני אני מוכן לקחת את הסיכון כיוון שאני באמת חייב את האופציה הזו. יש מישהו שהתקין ויכול לכוון אותי בעניין הזה? תודה מראש לכל העוזרים, אתם תעזרו לי מאוד!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן תכננתי את הרשת שלי בבית ככה, רציתי לדעת האם תכננתי נכון או שכחתי משהו: הרשת היא חוטית, אמורה לשמש לאינטרנט בעיקר (הורדות ודואר) בזק בין לאומי V תשתית כבלים של הוט V מודם כבלים של הוט (terayon tj715x) V נתב BR-6104K (עוד לא קניתי) V מתג של Edimax (יכול להיות שלא אצטרך בגלל שלנתב כמה יציאות) V כל מיני מחשבים V כל מיני אנשים שאלות: 1. האם תכננתי נכון, צריך כבל מוצלב איפשהו בדרך? 2. האם אפשר להגדיר בנתב חיבור אוטומטי? תודה לcheif על האתר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. זה נכון? אגב, אני בנטויז'ן, ADSL 0.5... הורדתי היום 3.1 ג'יגה וכל יום מאז שאני מחובר (יומיים-שלוש) איזה ג'יגה וחצי...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום בהמשך לפוסט שפתחתי בעבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=516855.0 ערכתי בדיקה בspeedtest והנה מה שהנתונים שהוא נתן לי ספקית האינטרנט שלי היא בזק והתשתית של בזק בינלאומי אבל מה שמוזר שאפילו שיש לי 10 מגה הטורנט מוריד לי על 97 65 מהירות במקום 1400 מה יכולה להיות הבעיה אם זה לא קשור לטורנט תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בימים הקורבים אני אהיה מחובר ל-ADSL 1.5 דרך שתי ספקיות: נטויז'ן, ובזק בינלאומי. ואני צריך להחליט באיזו מהן להישאר. אני לא יודע במי לבחור. שמעתי שבזק בינלאומי שיפרו את התשתית שלהם, והם אמורים להיות יותר מהירים. אבל אצלהם אני אצטרך לשלם 30 ¤ יותר לחודש. מה גם, שאתמול והיום אני בודק את המהירויות של השתיים, ואני לא רואה ממש הבדלים. וגם בדקתי פינגים לאתרים שונים בארץ ובחו"ל, ולא היו הבדלים משמעותיים. לפי מה ששמעתי, חשבתי שבזק בינלאומי יהיו יותר מהירים, אבל אני לא ראיתי הבדלים. בקשר לתמיכה ולשרות- איכפת לי, אבל פחות. יותר חשוב לי מבחינת מהירות, מי יותר טובה. אז במי כדאי לבחור?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by [NOS],

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3229518,00.html האם היא תתן פינגים יותר טובים מאשר החבילה של ה 5 מגה?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by talnisim,

מחפש טכנאי מנוסה להגדרת מערכת NAS מסוג QNAP TS-431. נדרשת מומחיות ב: 1. הגדרת QSync 2. הגדרת גישה מרחוק מחוץ לרשת המקומית 3. ביצוע הגדרות מתקדמות נוספות מישהו יכול או מבין בנושא ויכול לעזור ? טל

• 0 תגובות
    • 378 צפיות
  16. יש לי כרגע ראוטר של בזק SIEMENS.. עכשיו יש לי בעיה בקליטה בקומה למטה עם מחשב נייד.. מה יתן לי פתרון יותר טוב HOMEPLUG או ראוטר תקן N של בזק? לפתרון של בעיית הקליטה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  17. שלום לכולם, שאלה בנוגע לקינפוג הרשת הביתית. המודם הוא Aztech 600E TNN. מהירות 10 מגה דרך תשתית ADSL. הנתב הוא Linksys WRT54GL עם הקושחה של Tomato גרסא 1.07 (עוד מעט אעדכן לגרסא החדשה, 1.28?). כל הרשת מחוברת לנתב. המודם מחובר לנתב. הרשת עובדת בצורה סבירה. השאלה שלי היא, האם אני צריך לקנפג דברים בתוך המודם עצמו (להוריד פיירוול דיפולטיבי? שטויות כאלה שאני לא חושב עליהם) לפני שאני מחבר אותו לרשת הביתית (אותה מנהל הנתב)? או שאולי, אם המודם מחובר לנתב ויש לי אינטרנט אז הכול בסדר ואני לא צריך עוד לפתוח שום דבר במודם עצמו. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  18. אלהן אנשים! אז ככה, יש לי את המחשב שלי, ויש לי מחשב שרת ביתי שמשמש אותי כשרת WEB-DEV, שרת SVN, שרת גיבויים וכדומה. השרת מריץ אובונטו SERVER. השרת מקבל כתובת סטטית. כל הדבר הזה יושב ברשת פרטית מאחורי ראוטר (כאשר ראוטר הוא ה DG של שני המחשבים [ושל שאר המחשבים בבית]). ברצוני לגשת לשרת על ידי ה HOSTNAME שלו (הוגדר לו אחד כזה) מבלי לשנות את קובץ ה HOSTS של המחשב הנוכחי. האם דבר זה אפשרי? הראוטר שברשותי הוא tp-link tl-wr641g תודה רבה מראש, ושבת שלום!

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by House M.D.,

היי. יש לי שרת VPS שממוקם בארה"ב. מותקן עליו אובונטו עם GUI רגיל, ואני משתמש בו בתור שרת טורנטים והורדות לרוב. הבעיה היא בגישה מרחוק לשרת, כרגע אני משתמש ב Teamviewer. עם התוכנה הזו יש בעיה של "ארטיפקטים" (למשל כאשר אני ממזער חלון, אני רואה חלקים ממנו שנשארו על המסך והדרך היחידה לתקן את זה היא להתחבר מחדש). כמו כן איטיות כללית, גם בשימוש בצבעי שחור לבן. במחשב ממנו אני מתחבר מותקן וינדוס. האם יש תוכנה יותר טובה מ Teamviewer שגם תתמוך בוינדוס ולינוקס? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eladh16,

שלום. בנתב שלי - asus am 604g יש את האפשרות Xpress technology. מהי עושה והאם כדי להפעיל אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  21. למי שמהירות של 200M כבר לא מספיקה, החל מהשבוע הבא HOT תציע ללקוחותיה מהירות של 500M. עוד לא ברור מה תהיה מהירות העלאה אבל חצי גיג'ה בהורדה זה כבר סיפור אחר לחלוטין. השאלה הגדולה - מה היכולת של הנתבים הבייתים להתמודד עם מהירות זו. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000998066

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by Arnold,

רצוני לקנות HUB לא USB איפו אפשר לקנות חיפשתי בכול מקום? תעזרו לי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, משתמשים מהעבודה אשר לוקחים את המחשבים הניידים לביתם לא מצליחים להתחבר לשיתופים שלהם לאחר שימוש ב- VPN . המשתמשים מתחברים עם הלפטופ גם בעבודה וגם בבית באותו פרופיל ,מפעילים VPN , מצליחים להתחבר לשרת אבל כאשר נכנסים ל"מחשב שלי" ולוחצים על השיתופים הם אינם פעילים ! גם שימוש ב-UNC \\server_name\Map_drive לא עוזר הוא גורר אחריו תיבת דו שיח הדורשת שם משתמש וסיסמה . * כאשר אני מקיש את שם המשתמש והסיסמה כפי שהם מוכרים ע"י ה- AD המערכת טוענת שנעשה שימוש ביוזר זה ועליי להחליפו , ורק כאשר אני מוסיף את שם השרת לפני שם המשתמש זה עובד , אבל רק עד האתחול הבא. האם למישהו יש רעיון איך לפתור זאת. תודה.

24. אני גר בבית שיש בו 2 קומות. הראוטר שלי מחובר בקומה העליונה, ועקב כך - יש לי קליטה חלשה בקומה התחתונה. יש גם מקומות שלא קולטים בכלל. יש לי מכשיר Edimax EW-7206APg, שקניתי מזמן, ועכשיו אני עושה בו שימוש בתור Repeater לקומה התחתונה. אממה - זה לא כזה 'חלק'. לפי מה שהבנתי - הדבר מאט את מהירות הרשת בחצי, שכן המכשיר צריך גם לקלוט וגם לשדר בעת ובעונה אחת. מה גם שהמכשיר לפעמים לא קולט את הרשת, ולפעמים לא משדר כ"כ רצוף. בקיצור - אפשר לגלוש איתו לאתרי טקסט, אבל וידאו - לא מומלץ לראות איתו. פתאום חשבתי - יש לי שקעי טלפון בשתי הקומות. לאותו קו שבו הראוטר שלי מחובר למעלה - יש גם שקע למטה. יש מצב שאני מחבר את ה Edimax לשקע בקומה התחתונה באמצעות כבל Ethernet? והוא יספק לי רשת במהירות מלא…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by chap123,

יש לי מחשב נייד ומחשב שולחני וראוטר D-link של "בזק" ויצרתי רשת ביתית ועשיתי שיתוף לכל הכוננים (שאני אוכל להשתמש בהם בחשב הנייד) - לכן נתתי למחשב הנייד בלשונית "שיתוף מתקדם" שליטה מלאה וגם בלשונית "אבטחה" אותו הדבר. אבל עדיין הוא עושה לי את ההערה הבאה (כאשר אני מנסה להעתיק או להעביר קבצים מהכוננים / אל הכוננים ברשת הביתית)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.