עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Israeltomer,

מה צריך להגדיר באימיול(הגדרות)?איך?אפשר מדריך? ומספרים של tcp ו udp מה אני אמור לכתוב שם?< איזה מספרים טובים? תנו דוגמה...

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  2. השבוע השכן שלי שאל אותי איזה router מתאים לו, הוא גר בדירת 5 חדרים על קומה אחת. ישנם שלושה מחשבים ברשת (שניים מתחברים על-חוטי), אין (כמעט) העברה של קבצים בתוך רשת והשימושים הם גלישה בסיסית ודואר. האם כדאי לקנות router מסוג G או מסוג N והאם יש הבדל גדול ביניהם ? (האם ההפרש הכספי ל router+כרטיס אל-חוטי מצדיק את הביצועים בין G ל N ?) איזה דגמים מומלצים לכל סוג ? כאשר רצוי שהמחיר יהיה הזול ביותר אבל שיעבור יציב עדיף דגמים שיש ב KSP בחיפה משיקולי קירבה פיסית לחנות (ראיתי שיש להם בעיקר Edimax). תודה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. היי, יש לי מחשב שמחשב לאינטרנט מהיר, קניתי מחשב חדש, אני רוצה לחבר אותו לאינטרנט גם, אך השאלה היא, מה הפתרון הזול ביותר, ואייך לעשות את זה? האם כדאי להוסיף עוד כרטיס רשת למחשב הישן, ולחבר ככה את המחשב הישן והחדש, ולעשות אותם בWORKGROUP? ואיך בדיוק מגדירים את זה (את הכרטיס החדש?) או שעדיף לקנות SWITCH קטן... או רשת אלחוטית? חשוב להדגיש שרצוי הפתרון הזול ביותר תודה רבה רבה נועה..

4. היי עד עכשיו חיברתי רשת ביתית פשוטה בין שתי מחשבים ע"י כבל רגיל ולא מוצלב פשוט רגיל והכל עבד טוב ויפה פתאום אני שם לב שכולם אבל כולם ממליצים לעשות בכל מוצלב עכשיו אני צריך את עזרתכם אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית פשוטה עם כבל רשת האם להשתמש במוצלב הפעם הזאת? אני יודע שהנושא הזה נחרש מיליון ואחד פעמים אבל מוזסר לי שתמיד השתמשתי ברגיל ועכשיו אני שומע מוצלב נ.ב הבנתי שיש כמו מתאם כזה קטן שהוא בעצם הופך את הכבל הישיר למוצלב ושווה להשתמש ב2 כאלו במקום לקנות כבל רשת מוצלב ארוך שאחרי זה לא יהיה בו שימוש אני צודק??? והיכן ניתן לקנות את המתאמים הללו?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by semca,

שלום לצות: ברשותי שני מחשבים,המארח:חדש,עם כרטיס רשת מובנה 10\100 ,האורח:עם כרטיס רשת פיסי,10\100 ,כאשר שניהם מחוברים עם כבל מוצלב,והמודם:ALE-070 של בזק בינלאומי,עם חיבור USB, שאלתי היא:האם ניתן לשפר את דרכי התעבורה (רוחב פס)ולשפר בכך את מהירות הגלישה במחשב האורח ? שהיא:10 ,למשל:להחליף כרטיס רשת מהיר יותר ?,או מודם ? תודה מראש ,ממתין לתשובות.

6. שלום לכולם קודם כל. חייב להיות פה בפורום תמיכה לפחות 1 שיכול לעזור לי בזה כמו שניחשתם יש לי בעיה. יש לי ראוטר של CONEXANT הכולל גם מודם. עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר אותו שיצא לאינטרנט. אני מקבל הודעות ERROR של משהו שנקרא ATM. כאן אפשר לראות איך נראת ההודעה שאני מקבל כשאני עושה בדיקה לראוטר --> בשביל שיהיה לכם מושג באיזה ראוטר מדובר ואיך נראות כל ההגדרות שלו כדי שתוכלו לראות את מה שאני רואה ותהיה אפשרות לעזור לי.. אז הנה הלינק למדריך שלו, אשר מסביר שלב שלב את כל התפריטים (אני מנחש שכל הבעיה שלי היא באזור ה-WAN כנראה ששם אני לא מגדיר את זה כמו שצריך). http://sklep.tsenger.pl/docs/Jaht/manual.htm#3.3.5 אשמח מאוד לעזרה אם יש מישהו שמבין בזה ומוכן לעזור ל…

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by dariel007,

שלום רב ! אני מחפש ראוטר שיתן לי את התכונות הבאות במידה ויש כזה: 1. מהירות של לפחות 1G. וטווח טוב 2. מאובטח ברמות גבוהות 3. כניסת usb אחת או שתיים, (אם יש USB3 בכלל יופי) לחיבור מדפסות, כוננים קשיחים. 4. שיכלול רשת נוספת לאורחים. 5. תהיה אפשרות לטלפוניה (SIP) 6. ממשק סביר 7. המחיר לא בעיה. אם יש משהוא אפילו דומה, אשמח לדעת. בתודה יהודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  8. Started by yambtz,

המליצו לי פה בת'ראד קודם לא לעבוד עם האלקטל כנתב אם אני מחבר רשת אלחוטית. הבעיה היא שהמדריך שדרוג כבר לא קיים ובמקומו יש דף אחר(אם מנהל קורא את זה, כדאי לעדכן את הסטיקי) ואני ממש לא זוכר איך עושים את זה. אני די בטוח שאפשר לעבוד איתו כמו עם הרגיל גם כשהוא "משודרג" אבל באמת שלא זוכר איך. אגב, גם האתרים של ה challenge script שדרוש לשדרוג כבר לא עובד, לפחות אצלי. אם זה לא מספיק אז הבחור הזקן כבר לא מגיב לכפתור defaults מאחור. תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  9. Started by yp3,

אני מתלבט בין שני נתבים של אדימקס: BR-6424n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 BR-6524n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 רציתי לשאול מה ההבדל בין הנתבים והאם זה שווה את ההפרש במחיר (כמאה ש"ח) יש לציין שאני רוצה להשתמש בנתב שאקנה כמשחזר אות לנתב של סימנס תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  10. Started by R9800P2,

שמעתי שהם מסדרים את הפינגים לחוץ לארץץ אז איך זה מומלץ לא מומלץ יש ביקורת ??

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by ras81,

שלום אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי אשר אפשר לחבר אליו גם כבל רשת אני רוצה את זה בשביל לחבר את הראוטר למחשב אחד ישירות ושכל השאר יחוברו אלחוטי תודה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by aleXtazi,

בזמן האחרון(כמה ימים כבר) יש לי איטיות ממש בילתי ניסבלת הביטורנט לא מוריד בגרוש אפילו מ TL וטורנטים שיש להם הרבה סידרים לפני שבוע הכל היה טוב כנל אימיול ביוטוב לוקח שנה עד שאני מצליח ליראות מהשהו זה בקושי טוען מהשהו הבעיה בעיקר בשרתים שנמצאים בחול אתרים בארץ פועלים בסדר איך שאני שמתי לב אני מחובר ל בזק ב ADSL דרך NETVISION (חבילה של 2וחצי מגה) מישהו נתקל גם בזמן האחרון באיטיות הזאת?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  13. האתר http://prosearching.com/ פשוט השטלת על אתר הבית שלי ואין לי מושג איך להפתר ממנו, מחקתי את כל הקוקיז, את כל ההסטוריה ועשיתי מיליון סריקות כדי לאתר כל קובץ שקשור אל האתר הזה וכלום לא עזר.... אז בבקשה תעזרו לי להפטר מהאתר המציק הזה...

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by Gliding,

היי, אני מצטער שאני פותח נושא חדש בשביל זה, אבל הבנתי שאין טעם להכניס כמה נושאים לאותו הת'רד...והאלה עכשיו לא כ"כ קשורה לקודמות... אז החיבור הפיזי עובד יופי: המודם מחובר למרכזייה עם כבל מוצלב, ומהמרכזייה הולכים שני כבלים ישרים לשני המחשבים. מהמחשב האחד אני כותב כרגע, אחרי שהפכתי את המודם לראוטר (אני מקווה ) עכשיו לא ברור לי מה הלאה: איך אני יוצר את הרשת...יעני איך נוצר הקשר בין שני המחשבים...? איך אני משתף קבצים? ויוצר את המסך הזה בתחילת הווינדוס שבו נכנסים לרשת? המון תודה מראש שחר

15. קיבלתי כתובת דואר אלקטרוני מהספקית אינטרנט שלי (נטויז'ן) , אבל אני לא יודע מה אני צריך להגדיר ב OUTLOOK, כדי שאני יוכל לקבל ולשלוח את הדואר דרך הכתובת הזאת. בינתיים אני משתמש רק בHOTMAIL. אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות (לפני שאני מתקשר לנטויז'ן ומחכה שעה עד שיענו לי) אז בבקשה שיעזור.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  16. שלום לכולם. סיפור קצת ארוך לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי המתאים לחיבור לכבלים מסוג WBR3406TXו Level One. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402292 מודם הכבלים שברשותי הוא thomson. אני שובר את הראש כבר הרבה זמן ולא מצליח להתחבר לאינטרנט. עם הרשת הפנימית (אלחוטית וקווית) אין בעיה. 1. נסתי להתחבר באמצעות חייגן ה - L2TP הנמצא בנתב. הגדרתי dynamic IP , שם משתמש, סיסמא ושרת לחיוג (lns.inter.net.il). כשאני בודק את הלוג בנתב אני רואה שהוא אפילו לא קבל כתובת משרת ה - DHCP של הכבלים (*.*.*.172) ורושם כל הזמן dhcp discovering. מכאן ברור שלא ימצא את שרת החיוג. האם אני טועה עד כאן? 2. נסתי להתחבר באמצעות חייגן ה - PPTP הנמצא בנתב. גם כאן הגדרתי dynamic IP ואת כל השאר ושוב אנ…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by x-pac,

כל פעם אחרי שאני מפרמט את המחשב אני לא יודע איך מתחברים לאינטרנט אז אני מתקשר netvision והם אומרים לי איך עושים את זה היתי רוצה שתגידו ליח איך עושים את זה כי נימאס לי להתקשר אליהם כל פעם מחדש

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  18. שלום לכולם ושבת שלום אני חייב את עזרתכם הפעם אני ממש אבוד ולא יודע מהיכן להתחיל :-\ אז ככה: השבוע התקנתי גירסה של WINDOWS SERVER 2003 בשרת בבית מסוג WINDOWS HOME SERVER שבטח כבר יצא לכם לשמוע אליו! בכל אופן זו גירסה דיי דומה SERVER 2003 ומאד נחמדה עם ממשק דיי קל (לא שאני כל כך מבין בSERVER). התקנתי סדרתי הגדרתי והכל עבד יפה עד לרגע שרציתי לצרף עוד תיקיות משותפות. וכך עשיתי אבל משום מה אחד המחשבים שעבר התקנה מחדש של מערכת הפעלה ויסטה (חשוב לציין שההתקנה היתה אחרי שסיימתי עם הSERVER). לא מקבל את כל התקיות ששיתפתי ואני מקבל מין הודעה מוזרה ??? (צילמתי את ההודעות) ניסיתי לבדוק היכן אני לא מקבל את ההרשאות אולי בשרת? אולי זה בעיה במחשב המקומי? מה שעוד יותר מוזר זה ש…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. שלום , אני מחובר לקו של 1.5 מגה ADSL דרך נטוויז'ון, מערכת הפעלה WIN-XP-SP1. מדי פעם החיבור לאינטרנט מתנתק. הבעיה נובעת מכך שכאשר אני מנסה להתחבר שנית אני לא מצליח. למרות העובדה שהוא מריץ את כל התהליך (אישור סיסמא ושם מתשתמש , חיבור לשרת וכד') ואפילו מופיע אייקון החיבור הפעיל על שורת המשימות , כל תוכנה או רכיב המנסים לקבל גישה לרשת נתקלים באותה תגובה כאילו החיבור אינו פעיל לחלוטין. הדבר נפתר רק באמצעות אתחול של המחשב, הבעיה העיקרית היא כאשר אני משאיר דבר מה להורדה במהלך הלילה והיות ואני ישן אני לא יכול לאתחל את המחשב וכך יוצא כי המחשב פועל סתם. למישהו יש מושג איך אני יכול לפתור את בעית הניתוק המוזרה הזו או לפחות את החיבור החוזר הכושל. מתברר כי הוא מתחבר בעצמו חזרה ברגע ני…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by Lioral,

שלום לכולם, פונה אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי אינטרנט באמצעות נטוויזן,סיבים,1000 מגה. מחובר באמצעות המתאם של הסיבים אל הראוטר שלהם. קניתי mesh של טנדה mw6. יחידה אחת מחוברת אל הראוטר(רשת אלחןטית כבויה בראוטר). יחידה שנייה מחוברת אל הראוטר(אחרי סוויץ) יחידה שלישית בגינה מחוברת אלחוטית. הקליטה של האינטרנט מצויינת. המהירות אני פחות מרוצה, מקבל בווייפי לאחרונה 100-150 מגה גם על 5 הרץ. והכי חשוב.. היציבות. האינטרנט לא יציב, ולמשל לא מצליח לטעון תגובות בפייסבוק על בסיס של 70 30, כמעט אף פעם לא טוען, מורידים מהוויפיי והתגובות נטענות, לא מצליח להבין למה, ועוד משהו מוזר, הטנדה לא מזהה ש2 היח מחוברות בכבל, היא מזהה יחידה אחת …

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  21. שלום, יש לי שיתוף INTERNET בין שני מחשבים, אני הייתי רוצה שהמחשב האורח היה יכול גם לחייג לאינטרנט ללא צורך לגעת במחשב ה HOST , שיהיה אפשר לחייג מהמחשב האורח. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות את זה? יהיה מצויין גם אם יהיה אפשר שהמחשב הHOST ידלק לבד כשאר מנסים לחייג. תודה

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by R9800P2,

איך האינטרנט החדש של 013 שהם סידרו את הפינגים בחוץ לארץ מומלץ לא מומלץ?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by HeaT-SinK,

שלום יש ברשותי אינטרנט בכבלים. המודם הוא מוטורולה SB4200. בכתובת 192.168.100.1 לכל מי שיש SURFBOARD של מוטורולה (סוגי מודמים כמו שלי) יכול להיכנס ולקנפג (kinda..) את המודם. בעמוד האפשרויות שצילמתי ניסיתי לשנות כמה ערכים ולעשUת ריסטרט למודם (ריסטרט של המודם = יישום השינויים שביצעתי). שאלתי היא לאילו ערכים לשנות את התיבות הבאות כדי לקבל קומבינציה לפעולה הטובה ביותר של המודם (אל תגידו "תשאר איך שזה בא דיפולט". תודה אך לא תודה לתגובות כאלה). כמו כן האם לסמן את הV או לא ? (חשוב לומר שכבר שיניתי כמה ערכים (אבל מה שאתם רואים בתמונה זה המקורי) והפעלתי את השינויים ולא קרה דבר למודם או לגלישה כמו כן ניסיתי לגלוש כשה-V מסומן וכשהוא לא (כנ"ל - לא הרגשתי שינוי)). תודה רבה …

24. שלום לכולם לאחר החלפת הראוטר , ה-WIFI דרך האייפון שלי לא עובד\עובד לאט מאוד. יש לציין שבשאר האייפונים והמחשבים בבית ה-WIFI עובד כראוי. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שצריך להחליף ערוץ לראוטר או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  25. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הבעיות: 1. במחשב אחד לא ניתן לפעמים לגלוש בכלל, לא להתחבר לשום שירות שקשור לאינטרנט אבל המחשב כן מזוהה ברשת וכן אפשר להכנס אליו ממחשבים אחרים. 2. במחשב שלי לפעמים לא ניתן לגלוש בכלל, או שהגלישה איטית מאוד. הבעיות קורות בעיקר כשהפיירוול מופעל והן משפיעות בעיקר על המחשב שלי, המחשב השני גולש מתי שהוא רוצה. לדוגמא: כאשר אני רוצה להכנס לYNET אני צריך לבטל את הפיירוול בשביל שאני אוכל לראות את הפס ניווט. עוד דוגמא: עכשיו הפיירוול פועל, הדף הראשי של MSN ישראל עולה, אבל כאשר אני מנסה להכנס לקהילות MSN אני מקבל שגיאת 404. ניסיתי להגדיר שרת פרוקסי לדפדפנים בשני המחשב אבל זה לא ממש עזר, בדקתי את הגדרות הDNS בראוטר והכל בדיוק כמו שהספק אינטרנט נותן. אין לי מושג כבר מה לא מוגדר נכון …

• 2 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים