עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מודם b-focus router 270 pr

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. מאחר ואינני מכיר כ"כ כך את עולם הרשתות האלחוטיות ונתקלתי בבעיה לוגיסטית, אשמח אם מישהו שמבין יוכל לעזור לי ולידע אותי אם יש איזושהי חומרה (ומהי) שיכולה לפתור לי את הבעיה. לגבי הבעיה עצמה, אני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (Edimax mimo pci) לאינטרנט האלחוטי במרכז העיר ירושלים, לשם כך עלי להרים את המחשב לאדן החלון.. לא הפיתרון האידאלי, ברצוני לקנות חומרה שאוכל לשים על אדן החלון במקום המחשב כך שתהווה ממסר בין האינטרנט האלחוטי של מרכז העיר (בחינם..) לבין המחשב בחדר. שאלתי היא: א. מה החומרה הכי פשוטה שיכולה לעשות זאת (חומרה יעודית לעניין ספציפי זה). ב. האם יש נתב שיכול לעשות זאת בנוסף להיותו נתב (לפי מיטב ידיעתי הדלה נתבים מספקים אינטרנט מחיבור קוי ולא אלחוטי) כך שאכול לשד…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by I T Z I King,

היות ולא מצאתי פתרון לגבי ה D-LINK שלי לגבי השאלה הזו ששאלתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185591.0 אז אני כבר אחליף את הנתב כנראה. אני מחפש דגם עם 4 יציאות LAN ויציאה אלחוטית שתוכל לעבוד בקצבי אינטרנט מהיר עד כמה שאפשר (בטווח מחיר של עד כ600-700 ש"ח). רוב הנתבים שראיתי עובדים עד מהירות 54Kbp/s אם אני לא טועה,יש נתב שיעבוד בקצבים מהירים יותר? הנתב מיועד לכבלים אבל אני מעוניין שיוכל לעבוד גם עם ADSL אם צריך. יש המלצה?

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  4. שלום לכולם ושבת שלום אני חייב את עזרתכם הפעם אני ממש אבוד ולא יודע מהיכן להתחיל :-\ אז ככה: השבוע התקנתי גירסה של WINDOWS SERVER 2003 בשרת בבית מסוג WINDOWS HOME SERVER שבטח כבר יצא לכם לשמוע אליו! בכל אופן זו גירסה דיי דומה SERVER 2003 ומאד נחמדה עם ממשק דיי קל (לא שאני כל כך מבין בSERVER). התקנתי סדרתי הגדרתי והכל עבד יפה עד לרגע שרציתי לצרף עוד תיקיות משותפות. וכך עשיתי אבל משום מה אחד המחשבים שעבר התקנה מחדש של מערכת הפעלה ויסטה (חשוב לציין שההתקנה היתה אחרי שסיימתי עם הSERVER). לא מקבל את כל התקיות ששיתפתי ואני מקבל מין הודעה מוזרה ??? (צילמתי את ההודעות) ניסיתי לבדוק היכן אני לא מקבל את ההרשאות אולי בשרת? אולי זה בעיה במחשב המקומי? מה שעוד יותר מוזר זה ש…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  5. כל כמה דקות צץ לי חלון קטן שמודיע לי שהאנטי-וירוס בודק וירוסים במייל (לא'דע למה מייל) והוא מודיע שזה מהכתובת ik-in-f109.google.com עכשיו אין שום תוכנת מייל שפועלת, וגם כשהוא כן בודק מגוגל זה לא מהכתובת הזאת, אז מה זה לעזאזל ואיך אני מפסיק את הבדיקה המוזרה הזאת?? מצורפת תמונה של החלון שקופץ לי... תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  6. שלום אני מחפש ראוטר אלחוטי שיכלול אפשרות לחבר את המחשב השולחני שלי(שאין בו כרטיס רשת אלחוטי) אליו בצורה כווית עד 350 שקל +- תודה מראש

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by danZ,

יש לי בעיה במשחקי רשת עם האינטרנט, כל פעם שאני משחק במשחקי רשת יש לאגים, שהמשחק נתקע לכמה שניות וחוזר, עכשיו זה התחיל להתיקע לממש הרבה זמן, ולפעמים לא חוזר למשחק, זה בעיה עם האינטרנט? צריך לדבר עם התמיכה או שזה בעיה במחשב, וירוס או משהו. יש לי ראוטר, מודים ואינטרנט אלחוטי, אולי זה הגורם לבעיה, ואיך אפשר לסדר את זה. המשחק לצורך הדוגמה הוא : Counter strike source. אני מקווה שכתבתי את הדיון בפורום המתאים.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  8. היי חברים אני כבר התייאשתי, באיקס פי ובויסטה 32 ביט אינטרנט מוריד במלוא המהירות אבל משום מה בויסטה 64 ביט מהירות ההורדה פשוט חצי ממה שצריך להיות למרות שהעלאה תקינה.חיפשתי בכל מיני מקומות וניסיתי לעדכן דרייבר של כרטיס רשת אבל עדיין זה לא עוזר.אני ממש שובר את הראש פה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב זה לא קשור לתוכנת האנטי וירוס שלי כי גם לאחר שביטלתי אותה עדיין אותה בעיה עריכה:לבסוף גיליתי שמדובר באנטי וירוס שמוריד את המהירות הוא הוסר והתקנתי בחזרה אוירה גרסה חופשית,היחידי שעובד בצורה שלא מפריעה לכלום

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by ranran,

שלום קניתי אתה הנתב 6204WG ואני חייב להגיד שהוא ממש גרוע.. כל איזה שעה מתנתק לא יודע בכלל מה גורם לזה אני מנסה להכנס ללוח בקרה שלו בכלל לא עובד..(ועוד המחשב שלי מחובר עם חוט לא אלחוטי) בקיצור אני מתכוון להחזיר אותו לבאג לקבל זיכוי ולקחת אחר ומכיוון שקניתי בבאג זה המבחר שאני יוכל לקנות (אני כמובן יוסיף תכסף בשביל זה) יש לי או זה http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=4160&perur=2&t=10&c=281 או זה http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=4990&perur=2&t=10&c=281 עכשיו יש לי שאלה יש טעם לקנות נתב עם MIMO אם השימוש היחידי זה להעביר רק אינטרנט? כי הבנתי שהנתבים G ה"רגילים" מספיקים מאוד לאיטרנט של הארץ שלנו תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by ShaDj,

אני מנסה להתחבר למסנג'ר אבל הוא לא נותן לי הגרסה הכי חדשה שאני מתחבר מהנייד שלי ששם יש מסנג'ר גרסה ישנה יותר לא יותר מידי אני מצליח ממה זה יכול להיות נובע?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. יש לנו פה כמה מחשבים ברשת אני קליינט אני רוצה לראות כמה UPLOAD רץ בכל הרשת ואם אפשר על אייפים מסויים ברשת או אנערף..

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  12. היי, יש לי בבית אינטרנט של הוט שעובד מעולה בהכל חוץ ממענה לשיחות שעוברות דרך מרכזיה. המענה הזה הוא חלק מהעבודה שלי, ובלית ברירה אני מתחברת לנקודת גישה חמה כרגע. יש משהו שניתן לעשות? חיבור עם/בלי חייגן, חיבור למודם, שינוי כלשהו בהגדרות? תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by FIRE-KID,

עקב בעיות בתוכנה ביטורנדו התקנתי אותה מחדש... ובהורדות שלה היה משהו שסיים כבר מאה מגהביט.... מתוך 2 ג'יגה... התקנתי את התוכנה מחדש ואני רואה שהמאה מגהבייט נשמרו לי (זה מה שכתוב לי בDOWNLOAD) אבל באחוזים כתוב לי 0.2 כלומר הוא התחיל מחדש... עכשיו אני לא יודע בדיוק למי להאמין ... האם הוא כבר סיים את המאה מגהבייט האלו או שלא?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by KKK,

שלום. יש לי שני מחשבים,עם המחשב הראשון אני מחובר לאינטרנט במודם USB,ועכשיו אני מנסה לעשות רשת בין שני המחשבים,ראיתי את המדריך כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 ובמחשב זה לא מופיע כמו במדריך,הנה תמונה http://img313.imageshack.us/img313/8444/1tt6.jpg יש לציין שאין לי מושג בדברים האלה! מה עכשיו אני צריך לעשות? אני לא רוצה לקרא לטכנאי :-\ עריכה: שכחתי להגיד שכמובן פעם היה רשת,המחשבים מחוברים עם כבל רשת

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by Lupin,

היי, יש לשכנים שלי בעיה האינטרנט שלהם מנתק כל הזמן. שום דבר לא עוזר. הטכנאי אפילו החליף מודם והבעיה עדיין קיימת. ככל הנראה הבעיה היא לא של הספק. מה לדעתכם הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by benma,

אני מריץ לינוקס אובונטו במחשב הלקוחץ מחשב השרת מריץ WIN XP PRO מה שמפריע לי זה שכשאני מתחבר אז השרת מנתק את המשתמש שעובד על מחשב השרת האם אפשר לעשות שהוא לא יתנתק? כלומר המטרה שלי זה שמחשב הלקוח יהיה THIN CLIENT של מחשב השרת ויאפשר עבודה בו זמנית של 2 משתמשים על מחשב השרת תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by PzD,

טוב אז ככה.. כל הזמן היה בסדר.. בשבוע האחרון החיל לעשות בעיות.. אני המחשב היחיד בבית שמחובר ישירות למודם (כבל) וכל שאר המחשבים מחוברים תחת רשת אלחותית.. עכשיו הקטע הוא שיש בכל המחשבים בבית אינטרנט.. אבל הרשת (שיתוף קבצים) אני לא יודע מה קרה בשבוע האחרון המחשב שלי לא קורא שום מחשב אחר ואף מחשב לא מצליח לקרוא אותי.. בין שאר המחשבים בבית יש רשת בסדר.. יש למישו מושג מה הבעיה ?? (וכן החיבור משותף.. זה לא הבעיה) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by thebestof2005,

שלום לכם. לפני מעט זמן קניתי את הראוטר הנ"ל, שעושה עד עכשיו עבודה מצויינת למרות כמה בעיות קלות בהתקנה. לראוטר מחוברים שני מחשבים בעזרת כבלים ועוד מחשב אחד נייד בעזרת האלחוט. שאלתי היא אם ניתן לנתב את המהירות שהראוטר מספק לכל אחד מהמחשבים. כלומר לדוגמה למחשב אחד "לתת" יכולת גלישה 50 אחוז מהמהירות הכוללת, למחשב שני 30 אחוז ולאחרון 20 אחוז. האם זה אפשרי...ואם כן, הסבר יתקבל בשמחה...

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  19. יש כאן עוד מישהו שנתקל בקשיים האלה ? אוקיי, יכול להיות שהבעיה היא רק אצלי. לא משנה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by stalbetman,

שלום אני קניתי כרטיס רשת ואני רוצה לחבר אותו למחשב פנטיום שלוש שעליו דיברתי קודם. ויוצא ממנו חוט צהוב נדמה לי עם שלושה פינים, לאן הם אמורים להתחבר? אין לי את החוברת של הלוח אם.וגם יש לי ווינדוס 98 וקיבלתי איתו דיסקט התקנה, ואני לא מצליח להתקין למישהו יש אפשרות לתת לי הסבר קצר מה לעשות כדי שהכרטיס יזוה במחשב שלי? וכמובן לאן מתחבר החוט הצהוב, ועוד משהו קטן הכרטיס אמור להתחבר לסלוט בצבע לבן כזה? שיש כמהו שלושה בלוח אם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  21. Started by FinaLMakeRr,

אוקיי... אני מחובר לאינטרנט בכבלים עם ספקית בזק בינלאומי. 5M / 512 U מודם = Thomson כרטיס רשת = VIA Networking Velocity Family Giga-bit Ethernet Adapter זה נראה כאילו אני מתחבר לאינטרנט ללא חייגן, ואף פעם לא הגדרתי את המודם שלי או משהו אני לא יודע אפילו איך להיכנס אליו. אז השאלה היא כזאת: איך אני מתחבר לאינטרנט לבד? ללא אפשרות לנתק וזה יודע לבד מה השם משתמש שלי והסיסמא וכו'... כאשר לא הגדרתי את זה אפילו? זה מאוד מוזר ואני לא יודע עם זה מחובר בחבילה שלי ב-ISP. כמו שרשום למעלה וזה חבילת גיימר. גם החייגן מתחבר לי עם אני משתמש בו אבל מי יודע עם זה שונה במשהו? אני קצת לא מבין תבעיה בעצמי אז קשה לי להסביר, מצטער, אם יהיו תגובות ושאלות אולי אני יוכל להבין קצת ולתת עוד מידע על ה…

22. Started by davidcohen,

היי יש לי שני מחשבים בבית ורשת האינטרנט מחוברת דרך ראוטר לשני המחשבים אני רוצה "לשתף" כונן מסויים ממחשב אחד לשני, כלומר, שאני יוכל להכנס ולהעביר קבצים ממחשב אחד לכונן המחשב השני על ידי העתקה והדבקה אשמח אם תגידו לי איך עושים את זה תודה לכל המשיבים

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by zniibidl,

אם אפשר פחות אז עדיף אם יש ראוטר אלחוטי שמתחבר בחוט למחשב אחד ובאלחוט למחשב השני אז אני אשמח לכזה ולהמלצה לכרטיס רשת אלחוטי גם כן אם אין או שלא מומלץ אז אשמח להמלצה על ראוטר + שני כרטיסי רשת בתקציב הנ"ל רצוי אם אפשר אפילו 350 ש"ח בערך.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  24. שלום לכולם ! יש לי 3 מכשירי פלאפון בבית ובכולם שאני ליד הראוטר אי אפשר לדבר.. יש קיטועים אפילו זה מגיע לסלון ..... רק שאני בחוץ זה מסתדר אין קליטה בגלל זה בבית... בטלפון הכל עובד תקין. כי זה תדר1.8 יש לי LG8600 ועוד LG אחד כסוף מה עושים ?? אפשר לתקן את זה ? תודה ד"א אני על CH9 בראוטר.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by omrij,

מישהו כאן מחובר עם ברק (013) והצליח להגדיר ולעבוד עם זה? כשאני עושה AUTODETECT הוא לא מזהה שום שרת וכשאני מכניס לו ידנית זה לא עובד

• 3 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים