עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shugi,

שלום. ברשותי נתב Dlink DI-524 כבר הרבה זמן. שני מחשבים מחוברים אליו בחיבור חוטי ובשניהם עד כה לא היו בעיות עם האינטרנט. לאחד המחשבים יש איפי סטטי, כדי לקדם פורט של התוכנה utorrent והמחשב השני מקבל איפי ע"י ה-DHCP של הנתב. בשבוע האחרון אחי (שברשותו המחשב השני) רצה גם לקדם פורטים לתוכנה utorrent, אז עשיתי לו איפי סטטי וקידמתי את הפורטים כרגיל. אמנם, לאחר פעולה זו, החלה איטיות משמעותית באינטרנט. קודם כל, בדקתי אם זה בגלל הספקית או בגלל המחשבים. כיביתי מחשב אחד, והאינטרנט עבד במהירותו הרגילה. הדלקתי את המחשב, והאיטיות החלה שוב. החזרתי את שני המחשבים לקבלת איפי ע"י DHCP, אך האיטיות לא נעלמה. מחקתי את הפורטים שקידמתי, אך לשווא. איך אוכל לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by Croopy,

אממ אז ככה.. יש לי רשת בבבית בין שתי מחשבים... ולאינטרנט אני מחייג באמצעות חייגן עכשיו כשמחשב הלקוח מנסה לגשת לאינטרנט חלה תקלה.. כאשר ניסיתי לתקן את היבור לרשת באשף הווינדוס הופיע התקלה הבאה איך אני יכול לתקן את יבור הרשת בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  3. שלום, יש לי ראוטר מסוג W5823IL וחבילת גלישה 100MB של סלקום. המכשירים שמחוברים קווית לראוטר - 2 טלוויזיות ומחשב נייח. המכשירים שמחוברים אלחוטית בחלק מהזמן - לפטופ ושני פלאפונים. בחלק מהחדרים בבית אין קליטה טובה של WIFI ורציתי לדעת האם המכשירים מגדילי הטווח הם יעילים. במידה וכן, איזה סוג מומלץ ומה זה דורש ממני (רק קנייה של המכשיר / הכנות נוספות אחרות). במידה ולא, האם יש פתרון אחר שאוכל לעשות? תודה רבה.

4. שלום יש לי ראוטר, 3Com® 3CRWER100-75 מה ההגדרות של הספקית 014-בזק בין לאומי, כדי להגדיר אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by nadavh5,

קודם כל שלום, בוקר טוב. אז ככה יש שאלה בנוגע לכרטיסי רשת אלחוטיים. יש לי מחשב נייד במקוה העבודה שלי וכמו שאתם בטח כבר הבנתם אני מנסה לקלוט פה רשתות באויר. הבעיה שלי היא שאני קולט ממש גרוע למרות שכבר עשיתי כל מיני קומבינות עם כבל מאריך של usb ומה לא.. השאלה שלי היא: אם אתם מכירים כרטיס רשת לנייד( או חיצוני) שיהיה ממש אבל ממש חזק! ולא איכפת לי על המחיר, אני יודע שיש כאן רשתות רק הבעיה היא עם הטווח. תודה מראש ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  6. כאשר אני רוצה לראות את המחשב השני אני פעם מצליח ופעם לא.. למה זה? במחשב השני יש שיתוף ...

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. היי קניתי מחשב חדש אם לוח אם P5W DH DELUXE שבו יש כרטיס רשת מובנה חיברתי את המודם ואני לא מצליח להתחבר, הרכבתי כרטיס רשת מהמחשב הישן ודרכו אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט, משהו דפוק בלוח אם? או שאני צריך להכניס איזה הגדרות מיוחדות כדי שהכרטיס רשת המובנה יעבוד? אודה מאוד לעזרה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  8. http://support.dlink.com/emulators/di604_reve/h_wizard.html .. זה בדיוק התפריט של ה router עכשיו אני לא יודע איך להגדיר יש פה דברים כמו Dynamic IP Address ו PPPoE אני חושב צריך PPPoE אבל אני לא יודע איך להגדיר תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  9. Started by didS,

תראו יש לי שני מחשבים בבית הקיצר רציתי לעשות רשת אז כניתי כבל רשת מוצלב וחיברתי אותתן בין שני המחשבים הקיצר התקנתי תרשת לפי העזרה של ווינדוס וסבבה (הצלחתי לשחק משחק רשת) אבל אני לא מוצא תתיקיה שבה אפשר לשים את כל הקבצים שאני רוצה לשתף בין שני המחשבים נגיד אני רוצה לשתף את התיקקיה של ווינדוס אז איך אני עושה שגם המחשב השני יוכל לראות תתקיה הזו? ???

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by sagioto,

היי, אני מעוניין לחבר את PS3 בסלון לרשת N, כידוע הכרטיס רשת של הPS3 הוא בתקן G, נתקלתי במוצר הזה - http://www.amazon.com/Linksys-Dual-Band-Wireless-N-Gaming-Adapter/dp/B0010TEOLQ למישהו יש מושג אם ואיפה יש להשיג משהו כזה בארץ, חוץ מזה אולי מכירים פתרון יותר זול?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. לאחרונה, פורטים אשר פתוחים בנתב ובפיירוול נראים כחסומים. הפורטים הם: 4662/4672/46669.. זה אולי קשור לספקית האינטרנט או משהו כזה? בכל מקרה אני מחובר דרך בזק בינלאומי, תשתית בזק. יש לציין, שעד לפני שבועיים בערך לא היו שום בעיות עם פתיחת הפורטים. יש רעיונות? תודה מראש Install

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by AmL1,

אני קונה עכשיו 3 מחשבים חדשים כולם נייחים אני שם בכולם את כרטיס הרשת האלחוטי edimax EW-7108PCG ראוטר אני חושב שאני אקנה את ה Linksys WRT54GL v1.0 אלא אם יש למישהו המלצה לראוטר אחר עדיפות שזה יהיה מIQPC בכל מקרה השאלות הן כאלה קודם כל רשת אלחוטית היא רשת לכל דבר נכון?שזה אומר גם העברת קבצים...כן? יש לי אינטרנט כבלים...אני צריך לחבר את המודם לראוטר?ואת הראוטר למחשב? אממ לגבי הראוטר בין הראוטר למחשב אחד מפריד קיר של ממ"ד ו2 המחשבים האחרים נמצאים בקומה שניה תהיה בעיה של טווח? אלה השאלות=] תודה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by yambtz,

המליצו לי פה בת'ראד קודם לא לעבוד עם האלקטל כנתב אם אני מחבר רשת אלחוטית. הבעיה היא שהמדריך שדרוג כבר לא קיים ובמקומו יש דף אחר(אם מנהל קורא את זה, כדאי לעדכן את הסטיקי) ואני ממש לא זוכר איך עושים את זה. אני די בטוח שאפשר לעבוד איתו כמו עם הרגיל גם כשהוא "משודרג" אבל באמת שלא זוכר איך. אגב, גם האתרים של ה challenge script שדרוש לשדרוג כבר לא עובד, לפחות אצלי. אם זה לא מספיק אז הבחור הזקן כבר לא מגיב לכפתור defaults מאחור. תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  14. לאחר שהצלחתי להגדיר את הראוטר הישן שלי בתור נקודת גישה בעיקר ע"פ המדריך שבלינק הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אני כעת מעוניין לאבטח אותו ואין לי מושג איך??? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by t,

למה אני צריך כרטיס רשת? ומה אני יכול לעשות איתו? יש לי: Fast Ethener PCI Adapter 10/100 Mbps

16. Started by WhiteHaze,

הי האם אני יכול להתנתק מחיבור לתשתית אינטרנט לפניי סוף ההתחייבות? תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  17. שלום. שמעו, קניתי את המחשב החדש, הכל בסדר איתו, הוא אחלה. אח שלי מנסה לשתף אותי דרך הרשת במשחקים שלו, הבעיה היא שאני לא מצליח לראות אותו מופיע ברשת (זה מעצבן ברמות מטורפות). אני רואה את כל מי שמחובר לרשת בזמן נתון, חוץ ממנו, ואני יודע בוודאות שהמחשב שלו דלוק ושהוא כן מחובר. עכשיו, לפעמים אני כן רואה אותו לפרק זמן מאוד קצר ואז הוא שוב נעלם, אז הספקתי להעביר 2 משחקים בנתיים, אבל המשחקים שאני באמת רוצה עדיין לא הספקתי להעביר (כגון ME, CRYSIS וכו'). קיצר, למה לעזאזל אני לא מצליח לראות אותו?!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  18. Started by eladm230,

כשגלשתי היום באינטרנט קפץ לי פתאום איזו הודעה על acticeX ואני ברוב טיפשותי לחצתי "אישור" פתאום נפתח לי אייקון חדש משמאל לשעון למטה שמהבהב לי כל שנייה קוראים לו security alarm (לא של הווינדוס) והוא כל 5 דקות מודיע לי שהמחשב שלי בסכנה ופותח לי את האקספלורר לכתובת של אתר שמשווק תוכנות של ספייוור וכו' נכנסתי לtools--->manage addons באקספלורר ועשיתי disable לכל מה שרשום לידו activeX אבל יש איזה addon שאני לא מצליח לעשות לו disable ולא למחוק אותו כי הוא רושם לי שיש איזו תוכנית שמשתמשת בו. התנתקתי מהאינטרנט וניסיתי למחוק ועדיין אותה בעיה.... בבקשה תעזרו לי...זה מחרפן אותי!!![br]פורסם בתאריך: 1.01.2007 בשעה 11:16:40 השם של ה addon הוא system alert

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by talitali,

מבקש עזרה בחיבור נתב זה שהוא גם מודם וגם רואטר, הגדרה נכונה לגבי חיבור PPPOE או PPPOA לגבי חיבור לבזק ולספק איטרנט זהב.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  20. Started by ag43,

אני מעוניין ליצור SCRIPT למודם שינותק ויחובר מהרשת בצורה אוטומטית. יש לי מודם של SIEMENS CN-010 מחובר למתאם אינטרנט\ טלפון VOIP של 012 שמחובר לראוטר. הבעיה היא שכאשר המודם מחובר למתאם של 012 אני לא מצליח לTELNET אליו ע"מ לתת לו פקודות. אם מישהו יודע כיצד אני יכול לגשת אליו מעבר למתאם\ דרך פשוטה יותר לעשות את זה אשמח אם יוכל להגיב.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by adi3,

שלום רב, עברתי לבית חדש בסלון יש קליטת אינטרנט מהראוטר הראשי ובחדרים מאחור אין קליטה, יש במסדרון בסוף נקודת ETHERNET (כבל שמחובר לראוטר הראשי של הבית) האם אפשר לחבר יחידת MESH אחת (בלבד!!!) או נקודת גישה מומלת אחרת, אחד מהחדרים הוא חדר ממ"ד אני מחפשת מכשיר שיאפשר גישה אלחוטית לכול החדרים מאחור (3 חדרים), האם תוכלו להמליץ על נקודת גישה ל 1000MB (סיב אופטי), תודה מראש לעוזרים, אשמח לקבל שם של דגם ספציפי (עד 700 שח)

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  22. שלום , אני מחובר לקו של 1.5 מגה ADSL דרך נטוויז'ון, מערכת הפעלה WIN-XP-SP1. מדי פעם החיבור לאינטרנט מתנתק. הבעיה נובעת מכך שכאשר אני מנסה להתחבר שנית אני לא מצליח. למרות העובדה שהוא מריץ את כל התהליך (אישור סיסמא ושם מתשתמש , חיבור לשרת וכד') ואפילו מופיע אייקון החיבור הפעיל על שורת המשימות , כל תוכנה או רכיב המנסים לקבל גישה לרשת נתקלים באותה תגובה כאילו החיבור אינו פעיל לחלוטין. הדבר נפתר רק באמצעות אתחול של המחשב, הבעיה העיקרית היא כאשר אני משאיר דבר מה להורדה במהלך הלילה והיות ואני ישן אני לא יכול לאתחל את המחשב וכך יוצא כי המחשב פועל סתם. למישהו יש מושג איך אני יכול לפתור את בעית הניתוק המוזרה הזו או לפחות את החיבור החוזר הכושל. מתברר כי הוא מתחבר בעצמו חזרה ברגע ני…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by i022052,

יש לי מודם ECI312 מחובר לנתב 3Com אני גולש דרך 012. לאחרונה אני נתקל בבעיה שלאחר כחצי שעה מאז אתחול המחשב, אני לא יכול להיכנס דרך ה IE לאתרי http. אומנם ה bitcomet (קליינט של torrent) ממשיך להוריד קבצים אבל אתרי http לא זמינים. אתחול של המחשב פותר את הבעיה לעוד זמן מגובל מראש. איפה אני יכול לנסות וללמוד מה הבעיה כדי לפתור אותה?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  24. עכשיו בפירוט- יש לי ראוטר Edimax 6104K ובחייגן של L2TP אני צריך להכניס גם HOST וגם GATEWAY הוסט מצאתי ב cable.org.il אבל אין לי מושג איך למצוא את הGATEWAY או מה צריך להיות בו... רועי

25. Started by D-Bang,

התקנתי כרטיס רשת חדש אחרי שהתקנתי את הדרייבר הWINDOWS זיהה אותו כמו שצריך. הבעיה היא שהוא לא מעביר תקשורת כשאני מריץ בדיקת PING הוא רושם לי שאין חיבור ניסיתי כ. רשת אחר, זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? קראתי איפשהו שאפשר לעשות איתחול להגדרות TCP/IP, זה יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.