עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ac1240,

ראיתי את המצבע שלהם שמקבלים מחשב אפשר לקבל את המפרט של המחשב תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  2. נניח שיש לי שרת IIS של XP, אני רוצה להרים פורום לסטודנטים, בצורה הכי קלה ופשוטה, איזה כלים נוספים אני צריך בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  3. שלום לכולם , יש לי רשת ביתית של בזק ויש לי נתב: נתב אלחוטי AZTECH 600EW ןמתאם USB לרשת אלחוטית.. עכשיו איפה שיש לי נתב הכל בסדר במחשב הזה אבל איפה שהמתאם נמצא (במחשב ה2) יש בעיה רצינית... כל הזמן שאני מדליק את המחשב עולה לי הדבר הזה: איך אני מבטל את זה שלא יעלה אם הwindows ? בעיה 2 : האינטרנט איטי בטירוף עד שהוא נכנס לאתר אחד לוקח לפחות 2 דקות.. התקשרתי לבזק והם רוצים 300 שקל למשך שנתיים בישביל התמיכה...מקווה שתוכלו לעזור לי...

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  4. יש אתרים שהוידאו בהם שעה BUFFER, ומגה אפלואד מוריד לי על 50KB למרות שבבית של חברה זה מוריד על 175KB כל הזמן (לשתינו 2.5) רק פיילפלייר מוריד לי על 320KB. זה אומר שהתשתית(הוט) היא לא מה שתוקע תעסק, כי אז זה היה תקף לכל ההורדות, אלא נראה לי שנטוויז'ן חוסמים אותי איכשהוא, מה נראה לכם? יכול להיות שזאת בעיה של הראוטר(אבל עדיין לא הגיוני כי זה מגיע ל320 במקרים מסויימים...)

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by dj shay 30010,

טוב יש לי מודם TERAYON -TJ715X ללא חיגן ואני מחובר בכבלים וראוטר שרק בשבוע האחרון התחיל בניתוקים של שניה וחוזר לאל הבית ב WIFI וגם למחשב שהו מחובר בכבל רשת בראוטר של NETGEAR דגם 108 MBPS WGT624 V3 מאוד מאוד מוזר שזה פתאום אחרי חודשיים התחיל לפני זה היה לי DLINK לא היה ניתוק אחד

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  6. בזמן האחרון, קורה לי הרבה פעמים שהאינטרנט פשוט נהיה איטי בצורה מחרידה. לוקח לאתרים המון המון זמן לעלות, אם בכלל(במקרים רבים אני מקבל TIMEOUT). כשאני עושה פינגים, יש לי דווקא אחלה פינגים(למשל ל HWZONE יש 16MS קבוע) אבל האתרים עולים מאוד מאוד לאט. יש לי מודם ALCATEL SPEEDTOUCH HOME@PRO ישן(השטוחים האלה, לא החדשים המעוגלים) שמחובר בכבל מוצלב ל HUB 10MBPS 8PORT ישן, ומשם מחובר (בכבלים ישרים) למספר מחשבים. (כרגע 3 בלבד פעילים) בדקתי בשלושת המחשבים ואין שום דבר פתוח חוץ מאי סי קיו או מסנג'ר. חשבתי שהבעיה באיזשהי תוכנת שיתוף, אבל זה סתר את זה. יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by anatoli,

אהלן חברים, הפעלתי את התוכנה ולמשהו אני מקבל שגיאת חומת אש בבדיקת הפורט. הפורט הוא 49152 (אבל ניסיתי גם אחרים). דאגתי להגדיר את הראוטר ואת החומת אש של ה-SP2 בהתאם. ניסיתי גם לכבות את החומת אש, וניסיתי כל מה שידוע לי. לצערי, לא מצליח לפתור את הבעיה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. מערכת XP SP2 נתב DLINK 624 בחיבור אלחוטי. Anatoli.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by Ach Shelo,

האם מישהו יודע להסביר לי בקווים כללים מהיא טכנולוגית Max LAN? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by brum,

שלום. אני רוצה להתקין רשת ICS ויש לי שאלה לגבי המדריך שיש בפורום: יש לי חיבור לכבלים עם מודם מוטורולה בכרטיס רשת. יוצא מכך שב"חיבור הרשת" יש 2 אייקונים של כרטיסי רשת (השני הולך כמובן למחשב הקליינט) וגם אייקון של החייגן. את מי אני מקנפג כמארח את כרטיס הרשת שהולך למודם או את החייגן ? תודה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by אור כהן,

שלום לכולם אנחנו עומדים לשדרג את חבילת האינטרנט שלנו. האינטרנט יחולק בין 4 מחשבים, 2 לעבודה ו2 למשחקים. לכן אנחנו צריכים לפחות 2.5MB, אך לפי מה שהבנתי, ה2.5 מגיע רק עם 256KB UP שזה ממש נמוך למשחקים... שמעתי שבנטויזיון מוכרים אינטרנט 2.5 עם UP של 512, האם זה נכון? כמה עולה החבילה? מה דעתכם על נטויזין למשחקים, הורדות וכדומה... לאחי יש קצת טראומה מהם והוא טוען שכדאי לנו לעבור ל2.5MB עם 256UP של בזק בחבילת ה"גיימרים" כמה חבילת הגיימרים עוזרת, אני חושש שהUP יגביל אותי מאד. מה אתם ממליצים? מה דעתכם על נטויז'ן? האם אתם יודעים על איזושהיא חבילה עם 2.5MB ו512UP? כמה עוזרת חבילת ה"גיימרים"? האם נטויז'ן מגבילה תוכנות וישומים? בתודה רבה, אור כה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  11. שלום אני מחבר לאינטרנט ולטלפון דרך תשתית של HOT . לכבל של הוט מחובר מפצל עם 2 יציאות למחשב ולטלפון. אני רוצה להקים רשת אלחוטית ל 4 מחשבים. 1 .לפני שאני קונה ראוטר וכרטיסי רשת רציתי לדעת אם הטלפון והאינטרנט יכולים לחיות ביחד בלי שיפריעו אחד לשני. 2. איזה ראוטר נחשב לסטנדרט טוב עבור רשת ביתית [ בסביבות 300 שח + - ]. תודה.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by maxrub,

שלום, החלטתי לקנות מודם על מנת שישרת אותי כפקס במחשב, יש לי כבר מדפסת משולבת עם סורק ונראה לי יותר הגיוני לקננות מודם מאשר מכשיר שאני אשתמש בו פעם בהרבה זמן. האם יש מישהו שיכול להמליץ לי על מודם שעובד טוב ב- Windows Vista 64bit ואיפה אפשר לקנות אחד כזה (ניסיתי לחפש במספר חנויות באינטרנט ולא נחלתי הצלחה). כמו כן, איך הנושא עובד איזו תוכנה צריך עבור הנושא, האם יש משהו מובנה ב- Vista אולי, וכמובן שאלה הכי חשובה האם כל הנושא אמין באותה צורה שיהיה לי מכשיר פקס אמיתי בבית?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. היי אחי הביא לי נתב שקיבל TL-WR541G http://www.tplink.com/products/product_des.asp?id=31 יש לי מחשב נייד בנוסף לנייח ואנטרנט ADSL האם אפשרי שימוש באנטרנט אלחוטי ובאנטרנט קווי בו זמנית?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by intel suck,

שלום אני לא מבין כלום ברשת הזאת ורציתי לדעת כיצד אני יכול ליצור רשת מהו נתב כיצד אני מחבר אותם ואם יש לוח אם עם f.wire מה זה נותן? האם אני צריך 2 מודמים איזה חברות מומלצות וכמה זה עולה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by feel,

מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי - עבור מחשב desktop - ( לא נייד !) מה עדיף ? pci or usb ? תמליצו לי בבקשה על דגם ספציפי בבית יש לי ראוטר אלחוטי dlink

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  16. עשיתי הקמה של רשת ביתית עלמנת לחבר שני מחשבים ( set up a home or small office network)עם כבל רשת בשביל להעביר קבצים מאחד לשני(רק באחד המחשבים יש אינטרנט) ונוצרו לי כמה דברים שלא היו לי קודם,מה זה בדיוק?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by shlomibandit,

עשיתי אינטנט 5 מגה.. ההורדה בסדר יורד לי 600-650 העלאה באתר נגיד של בזק בנילאומי וכאלה שיש בדיקות של העלאה מעלה לי 62 63 ככה.. אבל שאני שולח לאנשים קובץ באי סי קיו נגיד והם יוצאים מכל התוכנות וכו לא עובר את ה40 משהו יודע למה זה? אם זה יכול ליהיות איזה שהיא בעיה? ניסיתי כמה אנשים ולא עובר את ה40 בהעלאה בשליחה לאנשים באי סי אבל באתרים של בדיקת העלאה זה מגיע ל 60+- ? סודר.. אפשר לנעול..

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by Black_eagle,

שלום. עשיתי לי עכשיו רשת ביתית בין שני מחשבים, לפי המדריך באתר עשיתי את שיתוף האינטרנט, הכל עובד יפה אבל כאשר אני מדליק את ה FIRE WALL ZONE ALRAM 4 אני לא מצליח להתשמש באינטרנט במחשב הלקוח. איך אני צריך להגיד את הפייר וול כדי שייתן למחשב הרחוק גישה לאינטרנט? תודה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  19. יש ברשותי נתב WRT54GL וכ.ר. EDIMAX EW7128g הייתי צריך אתמול לנתק את המחשב מהאינטרנט אז לחצתי על disable בicon של המחשב עם הגלים למטה... לאחר מכן לחצתי בחזרה על enable והאינטרנט לא חזר לקדמותו... כבר פעמיים קרה לי שהוא רושם שהוא מחובר אבל האינטרנט לא פועל... מה שעשיתי כדי לתקן את זה זה ריסט לנתב וניסיתי להתחבר ולהתנתק שוב אבל זה חוזר על עצמו ואני לא מבין למה... אם מישהו נתקל בבעייה דומה או יודע איך לעזור בבקשה תגידו לי איך.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by zy2000,

הי יש לי רשת ביתית קווית+ wireless ללא ראוטר כמפורט: desktop שני כרטיסי רשת- כרטיס רשת קוי pci מחובר לקו ADSL כרטיס שני wireless גם הוא pci מקונפג לשדר בתצורת מחשב אל מחשב ad hoc ל laptop laptop מקבל תקשורת ושרותי אינטרנט מה desktop דרך כרטיס wireless מובנה. שמתי לב שכאשר שני המחשבים מחוברים לאינטרנט ה laptop משתמש ברוב משאבי הרשת בצורה כזאת שה desktop לא יכול כמעט לגלוש באינטרנט או לבצע הורדות.כאשר לא גולשים עם ה laptop הגלישה ב desktop מעולה. תעבורת רשת רגילה כמו העברת קבצים הכל עובד מצוין. האם ניתן בתוכנה לווסת את התקשורת כך שאני אחליט בכמה אחוז של רוחב פס כל מחשב ישתמש? הוספתי תמונת מסך שמשקפת את ביצועי הרשת כאשר: local area connection = כרטיס הרשת הרגיל ב desktop …

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  21. צריך המלצה לראוטר אלחוטי עד 200 ש"ח - הראוטר יהיה למחשב רגיל אחד , מחשב נייד ומזרים מדיה וכול אלה בתוך אותו חדר. חשוב שלא יהיו ניתוקים תודה לעוזרים לאינטרנט 8 מגה אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. היי עד עכשיו חיברתי רשת ביתית פשוטה בין שתי מחשבים ע"י כבל רגיל ולא מוצלב פשוט רגיל והכל עבד טוב ויפה פתאום אני שם לב שכולם אבל כולם ממליצים לעשות בכל מוצלב עכשיו אני צריך את עזרתכם אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית פשוטה עם כבל רשת האם להשתמש במוצלב הפעם הזאת? אני יודע שהנושא הזה נחרש מיליון ואחד פעמים אבל מוזסר לי שתמיד השתמשתי ברגיל ועכשיו אני שומע מוצלב נ.ב הבנתי שיש כמו מתאם כזה קטן שהוא בעצם הופך את הכבל הישיר למוצלב ושווה להשתמש ב2 כאלו במקום לקנות כבל רשת מוצלב ארוך שאחרי זה לא יהיה בו שימוש אני צודק??? והיכן ניתן לקנות את המתאמים הללו?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  23. אני מנוי של קווי זהב עם מודם כבלים ו הגדרות ה- L2TP בראוטר ה-LINKSYS WRT54G לא עובדות (מראה על חיבור לספק אבל אין אפשרות לגלישה). התקשרתי לתמיכה בארה"ב וגם שם לא הצליחו לעזור לי. מאחר שראיתי שלמספר גולשים בפורופ קיים ראוטר זהה אשמח לדעת אשמח לדעת אם מישהו הצליח לפתור את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by t,

למה אני צריך כרטיס רשת? ומה אני יכול לעשות איתו? יש לי: Fast Ethener PCI Adapter 10/100 Mbps

25. יש לי בעיה קטנה עם הרשת הביתית שלי... אני רוצה שהמחשב יזהה את המחשבים האחרים בשם שלהם ולא רק בכתובת IP, כלומר: במקום \\10.0.0.1 שיהיה \\שם-מחשב אני זוכר שקיים קובץ כלשהו ב system32 שאפשר לערוך על מנת שהמחשב ידע מה השמות של הכתובות, אבל אני לא זוכר איך קוראים לו. מישהו אולי זוכר? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים