רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד שאני מעוניין להתחבר איתו למחשב נייח מרוחק, ולהשתמש בתוכנה המשתמשת ב-DB הממוקם על הנייח. האם זה אפשרי לביצוע בעזרת תוכנות או שירות VPN ? כמו כן אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין שירות VPN, תוכנת VPN ומכשיר VPN דוגמת s box. תודה אמיר.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש שרת אכסון חינמי של לפחות 20 מגה שתומך בASP. ניסיתי את domaindlx, הוא לא תומך באובייקטים שאני צריך. מישהו מכיר אתר אחר? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להקים רשת אלחוטית ביתית. יש לי מחשב נייח שמחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL שמחובר למחשב דרך כרטיס רשת. כמו כן קניתי מחשב מייד שאני רוצה לחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייד באופן אלחוטי. לנייד יש כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה. מה אני צריך לקנות למחשב הנייח כדי ליצור את ההתקשרות. אני מבין שיש נתב אלחוטי ויש סוויצ'ים ועוד כל מיני דברים נחמדים. מה אני צריך ואיך לחבר. ממה שאני מבין המודם ADSL יחובר עם כבל רשת לנתב והנתב יחובר עם כבל רשת למחשב. האם הנתב הזה יספיק לי: ?Router D-Link DI-604? עולה 215 ש"ח ב KSP ויש גם את זה רק שזה מקרא Switch: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/ES-31xxP.htm מה ההבדל? מה אני צריך לקנ ות? אנא תנו המלצה כולל מחירים וחנויות אם אפשר. תו…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חברת הוט צריכה להביא לי מודם איזה חברה אתם ממלצים לי מוטרולה השחורה טריון טומסון
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי ,תודה על העזרה 2 מחשבים נייחים אחד ליד השני אחד מהם גולש באינטרנט דרך מודם מוטורולה 5101 תשתית הוט ספק 012 ,חיברתי כבל ליציאת USB ולמחשב השני אך מסתבר שצריך לרכוש עוד יוזר מהספק אנטרנט ,כיצד ניתן לעקוף זאת והאם בכלל זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן החלטתי ללמוד את SERVER 2003 אז.. לקחתי מחבר ספר והורדתי כמה PDFים התארגנתי על 2 מחשבים יחסית ישנים P4~ והקמתי לי שרת ולקוח עם דומין ככה נוצרה לה מאין סביבת תרגול ולימוד אני מאמין שיהיו לי הרבה שאלות אבל אני בטוח שבעזרת המון מקורות מידע ברשת וכמובן פה בפורום אני די ימצא מענה על כל מני שאלות אני לא ממהר ואני לומד לשם הידע ועכשיו לשאלה... מדיניות הסיסמאות ב 2003 היא מאוד כבדה יש דרישות לסיסמא שמכילה גם אותיות גדולות וגם קטנות וגם סימנים כגון $#@ שלא תהיה מבוססת על שם המשתמש וכו' אני מצליח לבטל את הקומפלקס כבד של המדיניות ע"י המדריך באתר של פטרי http://www.petri.co.il/disable_password_requirement_in_win2003_domain.htm אבל אני לא מוצא איך אני יכל…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה אני צריך לבחור פה כדי לבטל את הפיירול באינטרנט שלי
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חיפוש נוקב בפורום שבהם חיפשתי פתרונות, ניסיתי, ושום דבר לא עזר פתחתי את הפורטים של הTCP והUDP הן בפיירוול והן בראוטר (הדגם מופיע בנושא) עדיין האימיול מופיע לי כLOWID.. יש למישהו רעיון מה לעשות בנידון ??? תודה !
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היות ולא מצאתי פתרון לגבי ה D-LINK שלי לגבי השאלה הזו ששאלתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185591.0 אז אני כבר אחליף את הנתב כנראה. אני מחפש דגם עם 4 יציאות LAN ויציאה אלחוטית שתוכל לעבוד בקצבי אינטרנט מהיר עד כמה שאפשר (בטווח מחיר של עד כ600-700 ש"ח). רוב הנתבים שראיתי עובדים עד מהירות 54Kbp/s אם אני לא טועה,יש נתב שיעבוד בקצבים מהירים יותר? הנתב מיועד לכבלים אבל אני מעוניין שיוכל לעבוד גם עם ADSL אם צריך. יש המלצה?
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
תראו מה זה רושם לי.. מצורף קובץ עם תמונה למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי לעשות שחזור זה לא ממש עוזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לקוח/ה יקר/ה שלום, בהמשך לפנייתך בתאריך 07/11/2007 בוצע עדכון לחבילת הגלישה שלך באינטרנט. פרטי חבילת הגלישה הנוכחית הפעילה מתאריך :07/11/2007 אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 49.95 ¤ לחודש, בהתחייבות לשנה. בתום שנה המחיר 59.95 ¤ לחודש . המחיר כולל מע"מ. בתום התקופה יועבר מנוייך לחבילת גלישה הכוללת: אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 59.95 ¤ לחודש. המחיר כולל מע"מ. חשוב לציין שאני לא חש שינוי של ממש ואני לקוח שלהם כבר קרוב ל12 שנה פחות או יותר.מקודם הייתי על אחד וחצי.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום , אני מחובר לקו של 1.5 מגה ADSL דרך נטוויז'ון, מערכת הפעלה WIN-XP-SP1. מדי פעם החיבור לאינטרנט מתנתק. הבעיה נובעת מכך שכאשר אני מנסה להתחבר שנית אני לא מצליח. למרות העובדה שהוא מריץ את כל התהליך (אישור סיסמא ושם מתשתמש , חיבור לשרת וכד') ואפילו מופיע אייקון החיבור הפעיל על שורת המשימות , כל תוכנה או רכיב המנסים לקבל גישה לרשת נתקלים באותה תגובה כאילו החיבור אינו פעיל לחלוטין. הדבר נפתר רק באמצעות אתחול של המחשב, הבעיה העיקרית היא כאשר אני משאיר דבר מה להורדה במהלך הלילה והיות ואני ישן אני לא יכול לאתחל את המחשב וכך יוצא כי המחשב פועל סתם. למישהו יש מושג איך אני יכול לפתור את בעית הניתוק המוזרה הזו או לפחות את החיבור החוזר הכושל. מתברר כי הוא מתחבר בעצמו חזרה ברגע ני…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מסיבות לא ברורות, האינטרנט אקספלורר חדל מלעבוד בויסטה שלי. יש לי רשת ביתית, כמו כן לשאר המחשבים בבית יש אינטרנט. ניסיתי: * התקנת תיקון של ויסטה. * הרצת הפקודה sfc /scannow * ביטול הרחבות צד שלישי שחזור מערכת פתר את הבעיה שלי, אך בגלל שהנקודת שמירה הייתה ישנה מדי- היו יותר מדי שינויים שלא רציתי. עכשיו אחרי ההתקנת תיקון, לא רק שהיא לא סידרה את הבעיה- היא גם מחקה את הנקודות שחזור... עצות? :[br]פורסם בתאריך: 11.11.2007 בשעה 18:12:49 עדכון בנושא:כנראה שהבעיה רצינית יותר- בדקתי כמה דברים, בין היתר שמתי לב שאני מקבל תשובה כשאני עושה פינג. אח"כ גיליתי שהמחשב כן מתחבר לאינטרנט בדרך הזו: Start>Network>Network and Sharing Center>Set up a connection or network…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חברים שלום, אני מחפש נתב חדש אשר יתן לי שידור אלחוטי גדול ובנוסף יתן הגנה על המחשבים ברשת ועל השרת שאני בונה, לפי עצות ודעות של אנשים שמעתי שנתב הLINKSYS הפשוט המשווק בארץ יספיק לי אם אני לא טועה דגם הנתב WT54GL, למרות כל הדעות גלשתי לי בין אתרים ומצאתי נתב אחר שמשך את צומת ליבי והוא הZONEALARM דגם Z100G אשר לפי כל הדברים שרשום באתר והמפרט שלו נחשב לנתב יותר טוב מהLINKSYS ויותר עדיף ההתלבטות שלי היא איזה נתב לרכוש? ואם הנתב שאתם ממליצים הוא הZONEALARM איפה ניתן למצוא חנות אשר מוכרת אותו? בתודה מראש על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום אני על באנדל ב 012 ויש לי מודם/ראוטר VVG2000 בחבילת 100 מגה. אני מעוניין להחליף את הציוד למשהוא יותר טוב כי יש בעיות אם הראוטר + הויפי נכבה מידי פעם. עכשיו אני לא יודע האם עדיף מודם לבד וראוטר בנפרד או מכשיר משולב אחד ? השמח להצעות.
-
אני מעונין לקנות נתב אלחוטי,כמובן שאני רוצה שהוא יהיה דיי מתקדם ותומך בתקן 802.11G . אני יודע ש D-LINK מאוד מוכרים בארץ ומומלצים וראיתי גם את הכתבה על ה LINKSYS WRT54G . רציתי לקבל מכם המלצה מנסיון וממה ששמעתם כאן בפורום. עוד שאלונת - ראיתי שיש את תקן האבטחה Wi-Fi Protected Access (WPA בניגוד "רק" ל WEP בשאר בנתבים או שאני טועה ??? ומה ההבדל בין ה LINKSYS WRT54G לבין ה LINKSYS WRT54G-S ??? כמובן שענין האבטחה מאוד חשוב לי אשמח לשמוע המלצות, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי להיכנס קצת יותר רציני לתחום של רשתות, ורציתי לעשות משהו קצת יותר פרקטי מסתם לקרוא אז כתבתי סקריפט בPython שמזייף חבילות ICMP לפי דרישה - ניתן לשלוט בכל אחד מהשדות של ה-header. אחרי זה גם קראתי קצת על https://en.wikipedia.org/wiki/Smurf_attack, וזה נראה לי ממש מגניב את הוספתי גם את זה לסקריפט. בכל מקרה, רציתי לשתף אותו פה למקרה שמישהו יחשוב שזה מעניין, ואם למישהו יש הצעה להוסיף לקוד או משהו שטעיתי בו אני אשמח לשמוע. הקוד: http://pastebin.com/13bX5VWc (נכתב בגרסה 2.7)
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. כרגע אני מחובר עם ראוטר חוטי של חברת USROBOTICS ומלבדו אין לי כלום חוץ משני כרטיסי רשת. [אז אני מניח שיש בתוכו מודם בנוי] האם בנתב שאני מעוניין לקנות אני אצטרך להביא גם מודם או שאני אוכל להשאר במצב הנוכחי? רק הראוטר? 2. אם אני יכול ללא מודם אלא רק הראוטר..האם אני יכול להגדיר שיישאר מחובר באופן קבוע?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שלום לכולם האם ידוע למישהו על תוכנה שעושה רשת בין 2 מחשבים 98? כפי שהאקס פי עושה! מכיוון שבמחשב הראשי יש לי אקס פי וגם 98 ובמחשב המישני רק 98 אז אני מניח שכאשר אעשה רשת בין האקס פי שבראשי ולבין ה 98 שבמישני אז ה 98 שבמישני כבר יהיה מוזן בהגדרות ולכן אני לא יודע אם ההגדרות שאצור בין ה 98 הראשי ו ה98 המישני לא ימחקו מהמישני ואיך להגדיר ידנית את ה 98 שבראשי בכדי שיתחבר לי ל 98 שבמישני וכמובן שתהיה אפשרות לאינטרנט אם חשוב אז בראשי יש לי 2 כרטיסי רשת האחד מקבל אינטרנט והשיני לרשת ואילו בשיני יש רק כרטיס רשת אחד תודה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני עובר לבזק ואני צריך המלצה למודם שיעבור ביחד עם ראוטר שכבר יש לי WRT54GL איזה מודם אתם ממליצים???
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש בעיות שהנתב משתתק . לא ניתן להיכנס אליו ולא ניתן לעשות כלום אני מחובר ל ADSL
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום חברים.. לאחרונה נתקלתי בקשיים ברשת הביתית והחלטתי לקנות ראוטר. יש לי בבית שני מחשבים נייחים המחוברים עם כבל רשת. בכל זאת אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לאופציה עתידית. אני שוקל לקנות את הראוטר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 מטרת הרשת: שיתוף אינטרנט מלא, אני לא רוצה שהראוטר יגביל לי את מהירות ההורדה\העלאה (טורנט, אי-מיול). שיתוף קבצים הכולל גם כמובן שיתוף מדפסות! האם הראוטר הנ"ל יספק אותי לצרכים?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כנראה בהוט שכחו שיש שעוץ קיץ בישראל.. תבדקו גם אצלכם - השעה בהוטבוקס שעה אחורה (הדקות והשניות מדוייקות יחסית)
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר על סוגי היציאות (uplink, expansiob bus, וחיבורי הX8 והbase במרכזיהה הלבנה) ועם איזה כבלים לחבר אותם למחשבים (מוצלב או רגיל) תודה רבה, בז'נגלו.[br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 08:23:16 אני מקפיץ כי ההודעה עברה שני דפים. מקווה שזה בסדר...[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-