עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Pro_2004,

thanks a lot

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by ShaDj,

אני מנסה להתחבר למסנג'ר אבל הוא לא נותן לי הגרסה הכי חדשה שאני מתחבר מהנייד שלי ששם יש מסנג'ר גרסה ישנה יותר לא יותר מידי אני מצליח ממה זה יכול להיות נובע?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  3. ובכן, יש לי ווינדוס ויסטה שהתקנתי לפני כמה ימים. מדי כמה זמן יש לי ניתוקים מהאינטרנט ורק אחרי שאני מנתק את המודם מהחשמל, ועושה ריסט זה מסתדר .. פתחתי את חלון ה NETWORK בויסטה ומופיעים לי שם כמה אייקונים : מחשב שנקרא MIKI שאין לי מושג מה זה... (הווינדוס פתח הודעה בשלב כלשהו והיה כתוב שיש עוד משתמש עם אותו איי פי כמו שלי) המחשב שלי YAIR .. ועוד סמל internet gateway device ... אין לי מושג מה זה.. (אין לי ראוטר, מודם כבלים רגיל) .. אין אני מחדש IP או משנה IP ? ועוד שאלה קטנה, לפני חודשיים שדרגתי את החיבור אינטרנט דרך 012 והוט ל3.0מ"ב ... היו לי בעיות במשך שבוע וחצי עד שאיכשהו סידרו .. (הייתי עם XP) מאז היו לי בעיות עם הDNS .. הווינדוס לא יכל לנקות את שרתי הDNS או משהו כזה .. …

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  4. היי, יש לי בבית אינטרנט של הוט שעובד מעולה בהכל חוץ ממענה לשיחות שעוברות דרך מרכזיה. המענה הזה הוא חלק מהעבודה שלי, ובלית ברירה אני מתחברת לנקודת גישה חמה כרגע. יש משהו שניתן לעשות? חיבור עם/בלי חייגן, חיבור למודם, שינוי כלשהו בהגדרות? תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום קמתי בבוקר ולא היה לי אינטרנט וזה נמשך אפילו עד עכשיו,שנכנסתי לפתור בעיות זה אמר לי שהרשת dns לא מגיב עכשיו רציתי לדעת אם קיימת דרך לסדר את זה או שזה יסתדר מעצמו וזה רק תקלה,מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה מראש רזיאל

6. היי, הבנתי מכם (שרשור אחר) שרוב הנתבים תומכים בניתוק או ניטרול (disable) פונקציית האלחוט, כלומר כשאין צורך באלחוט ניתן לנטרל אותו ובכך לחסוך בקרינה בבית. ובכן, עשיתי סקר קטן ומצאתי שלושה מועמדים בטווח המחירים שלי והם: LINKSYS - WRT54G G Edimax BR-6204WG Router D-Link DI-524+ Router מי מהם המומלץ? המחירים הם 360, 220 ו 230 בהתאמה (מלמעלה למטה ברשימה). אני משתמש המון באימיול כך שניתוקים זה לא דבר שאני מוכן לסבול. כמו כן הראשון בא עם 3 שנים אחריות בעוד השניים האחרים עם שנה אחת. תודה רבה, אופיר

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by LeM0n^,

מישהו יכול להסביר לי את התהליך של פתיחת פורטים בראוטר בבקשה..

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. יש לי שניה מחשבים שמחוברים לראוטר AR7024 של אדימקס ואני רוצה לחלק את הרוחב פס בנהים כרצוני? האם אני יכול לעשות את זה וכיצד? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by Delapro,

יש לי מחשב אחד שולחני ואחד לפטופ. עכשיו אני חיברתי את שניהם דרך קבל קרוסאובר. מישהו יכול להסביר לי צעד אחר צעד מה צריך לעשות כדי להקים ביניהם רשת ולשתף ביניהם קבצים ואינטרנט ?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by kfirbep,

רציתי לשים תמונה מהאינטרנט בgoogle docs אבל זה אמר לי שהתמונה שלי גדולה מדי אז הקטנתי אותה בצייר והעליתי אותה לgoogle docs אבל התוכנה לא פותחת את הקובץ מפני שהיא לא יודעת עם מה לפתוח אותו(צייר.word אקסל ועוד).מישהו יודע איך אני יכול לפתוח קובץ שהעליתי בgoogle docs? תודה לכל העוזרים כפיר.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  11. יש לי רשת עם ראוטר של 3COM, המחשב הראשי מחובר בצורה קוית ועליו יש את הכונן שאני רוצה לשתף, המחשב הנייד מחובר בצורה אלחוטית. לשני המחשבים יש כתובת IP שמתחילה ב-192.168 (לראשי האיפי מוגדר ידנית), לשניהם שמתי workgroup בשם HOME. על הכונן שאני רוצה לשתף, לחצתי על sharing במאפיינים, וסימני ב-V, את האפשרות של שיתוף הכונן עם מחשבים אחרים ברשת. במחשב הנייד, לחצתי על my network places, ובגלל שלא הופיע שם אוטומטית הכונן, לחצתי על add a new network, אחרי זה על browse אבל שם לא מופיעה לי ה-WORKGROUP שיצרתי "HOME" או שום דבר אחר בכלל! מה יכול להיות הגורם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by eli_kats,

יש לי רשת אלחוטית ואני משתף איתה אינטרנט אני מדבר על רשת peer to peer ובמחשב האורח הוא מתחבר לרשת האלחוטית אבל הוא מתחיל לחפש IP ולא מוצא אצלי בכרטיס מוגדר 192.168.0.1 אז הייתי רוצה לדעת איך המחשב שלי יכול להקציב אוטומטית למחשבים האורחים (DHCP) ואם יש איפשהו לסמן במערכת ההפעלה את האפשרות DHCP אני אשמח אם תגידו לי

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  13. Started by ^Z^,

שלום, אני צריך נתב אלחוטי לרשת ביתית. תקציב עד 300 ש"ח, עדיף 250 -. דרישות : יותר מהיר מ1.5 MBPS. תודה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by PzD,

טוב אז ככה.. כל הזמן היה בסדר.. בשבוע האחרון החיל לעשות בעיות.. אני המחשב היחיד בבית שמחובר ישירות למודם (כבל) וכל שאר המחשבים מחוברים תחת רשת אלחותית.. עכשיו הקטע הוא שיש בכל המחשבים בבית אינטרנט.. אבל הרשת (שיתוף קבצים) אני לא יודע מה קרה בשבוע האחרון המחשב שלי לא קורא שום מחשב אחר ואף מחשב לא מצליח לקרוא אותי.. בין שאר המחשבים בבית יש רשת בסדר.. יש למישו מושג מה הבעיה ?? (וכן החיבור משותף.. זה לא הבעיה) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  15. שלום ניסיתי את Hamachi ואני רוצה פתרון חלופי. האם קיימות עוד תוכנות כאלה? גם תוכנות לא ידידותיות יתקבלו. האם אני יכול לפתוח על המחשב שלי רשת כזו בלי כל תוכנת צד שלישי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  16. יש לי ADSL ויש לי B FOCUS 312 שמתפקד בתור ראוטר מחובר לסויץ' ולמחשב שלי והכל היה טוב כבר כמעט שנה ולא שיניתים כלום בהגדרות. בזמן האחרון אחרי חצי שעה הפדפן כבר לא נכנס לאתרים (ניסיתי יותר מדפדפן אחד) יש לי ZONE ALARM, חשוב לציין שתוכנות כמו אייסיקיו ותוכנות שיתוף קבצים עדיין עובדות כשהדפדפן כבר לא נכנס לאתרים. אני צריך לעשות ריסט למודם בשביל שהכל יעבוד שוב וזה מעצבן לעשות את זה כל חצי שעה, מה עושים?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  17. Started by Sting,

היי , בימיים האחרונים כשאני מוריד דברים מ usenext קצב ההורדה הוא בין 50-200k כשרוחב הפס שלי הוא 625k . פעם ב... אני שם לב לכך שהמהירות עולה למקסימום כך שזה לא נראה לי בעיה במחשב אצלי מה גם שבביטורנט אני מקבל מהירות מלאה בהורדה מאתרים סגורים. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? יכול להיות עומס מהספק של usenext או מספק האינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. ההצעה של סלקום מציעה לחבר את הכרטיס רשת הזה למחשב נייד ןלגלוש בכל מקום.זה טוב?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  19. יש לי ויסטה ואני משתמש בנייד באלחוטי ולעתים עם דרך הפלאפון. בעבר הייתה לי בעיה שלעתם קיים חיבור טוב לאינטרנט אך שום דפים אינם נטענים בשום דפדפן. כאשר עישתי ריסט למחשב הבעיה נפתרה, אך כעת אני מתחבר לכמה רשתות אלחוטיות וגם מצליח לשתף קבצים אך אין טעינה של דפדפנים ו-RSS. ועשיתי מספר רב של איתחולים למחשב[glow=red,2,300][/glow][br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 15:20:41 לאף אחד אין תשובה בשבילי? האם אני צריך להעביר את ההודעה לפורום חלונות? נראה לי שאין בעיה בתשתית בגלל שמחשבים אחרים מתחברים ללא בעיה. נוסף ע"כ אני מוריד ביוטורנט ללא בעיה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. איך אני משפר את הקליטה בנטבוק, שכרטיס הרשת שלו פנימי, כדי לקלוט רשתות רחוקות יותר (ולא כדי לברוח מהמוסד) ?

21. Started by babalas,

יש לי מחשב קיים ורציתי לחבר אותו למחשב ישן בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים זולים ופשוטים, האם אפשר לעשות זאת? או שאהיה חייב לחבר אותם לנתב? אם לא אלחוטי אז אפשר לפחות בעזרת כבל רשת לחבר אותם ללא נתב?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by tzolerguy,

איך אני מגדיר PPTP ב WRT54GL?? יש לי כבר IP קבוע בHOT ואני מתחבר דרך ברק 013

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  23. אני מנסה להגדי רשת ביתית בין שני מחשבים כך שאחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט עם מודם והשני מחובר למחשב הראשון ע"י כבר רשת. זה עבד לי פעם אבל הייתי צריך לפרמט את המחשב הראשי (זה שמחובר לאינטרנט) ומאז זה לא עובד. הרשת בין המחשבים תקינה - ניתן לגשת לקבצים בין שני המחשבים. אבל האינטרנט לא עובד. השמשתי ב"אשף" של ה- windows כדי להגדיר את הרשת אבל זה לא פתר את הבעיה. כמו כן, הגדרתי את ההגדרות שהיו פעם בין שני המחשבים וגם זה לא עבד: ההגדרות הן: מחשב שמחובר לאינטרנט: IP: 192.168.0.1 מסכת רשת משנית: 255.255.255.0 ובמחשב השני (זה שמתחבר לראשון): IP: 192.168.0.2 מסכת רשת משנית: 255.255.255.0 שער ברירת מחדל: 192.168.0.1 תחת ה- DSN רשמתי את שתי כתובות ה- IP שקיבלתי כשרשמתי במחשב הראשון ipco…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. Started by Israeltomer,

מה צריך להגדיר באימיול(הגדרות)?איך?אפשר מדריך? ומספרים של tcp ו udp מה אני אמור לכתוב שם?< איזה מספרים טובים? תנו דוגמה...

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  25. שלום רב שי לי שני מחשבים , אשר מחוברים לאינטרנט של הכבלים דרך ראוטר קווי של level1 ע"י כבלי רשת. מחשב 1 - דרך כרטיס רשת (המחשב הינו 1.6 P4 בין הראשונים ללא כרטיס רשת על לוח האם) מחשב 2 -יציאת רשת היושבת על לוח האם. אני מעוניין להעביר קבצים ולהיכנס ממחשב אחד לשני 1)האם ניתן דרך הראוטר חוץ מאינטרנט לשלב גם העברת נתונים בין 2 המחשבים? 2)אם לא ניתן לעשות זאת דרך הראוטר , איך ניתן לעשות זאת, כבר העברתי כבל בין 2 ההחדרים לשם חיבור אינטרנט אני מעדיף לא להעביר יותר כבלים בכל זאת זו עבודה מכיוון שהחדרים רחוקים? תודה מראש ושנה טובה לכולם

• 1 תגובה
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים