רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
מהי מהירות העברת קבצים של תקן Bluetooth בגירסה 2.1? תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קורס איך ללמוד להקים אתר אינטרנט,זה הולך להיות לי קשה?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מישהו כאן מחובר עם ברק (013) והצליח להגדיר ולעבוד עם זה? כשאני עושה AUTODETECT הוא לא מזהה שום שרת וכשאני מכניס לו ידנית זה לא עובד
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מנסה להגדי רשת ביתית בין שני מחשבים כך שאחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט עם מודם והשני מחובר למחשב הראשון ע"י כבר רשת. זה עבד לי פעם אבל הייתי צריך לפרמט את המחשב הראשי (זה שמחובר לאינטרנט) ומאז זה לא עובד. הרשת בין המחשבים תקינה - ניתן לגשת לקבצים בין שני המחשבים. אבל האינטרנט לא עובד. השמשתי ב"אשף" של ה- windows כדי להגדיר את הרשת אבל זה לא פתר את הבעיה. כמו כן, הגדרתי את ההגדרות שהיו פעם בין שני המחשבים וגם זה לא עבד: ההגדרות הן: מחשב שמחובר לאינטרנט: IP: 192.168.0.1 מסכת רשת משנית: 255.255.255.0 ובמחשב השני (זה שמתחבר לראשון): IP: 192.168.0.2 מסכת רשת משנית: 255.255.255.0 שער ברירת מחדל: 192.168.0.1 תחת ה- DSN רשמתי את שתי כתובות ה- IP שקיבלתי כשרשמתי במחשב הראשון ipco…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
ראוטר netgear wpn824 מישהו מכיר?? יודע?? האם כדאי?? יש סיכונים?? משהו?? אני מצטער על השאלות על הנתבים כל דקה פשוט אני עוד שנייה קופץ פה מהחלון כי אני כבר משתגע מהנושא של הנתבים הזה!!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הנטלימטר מביא לי מסך כחול בויסטה כל יומיים בקשר ל tcpip.sys חיפשתי ולא מצאתי תוכנה דומה על ויסטה Netpeeker DU Supercontroller.. לא עובדים בכלל על ויסטה..
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אם קובץ באמיול לא ירד עד הסוף יש אפשרות שאני להכנס לתיקית TEMP ולעביר אותו למחשב?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום היום בא אליי חבר עם המחשב שלו אנחנו רוצים לחבר את המחשבים שלנו (2 משחבים) אחד לשני לצורך משחקי רשת מה עלייו לעשות חוץ מלחבר את הכבל?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שיתוף אינטרנט באמצעות ICS של חברת מיקרוסופט...השרת מוגדר ,יש חיבור כבל מוצלב בין שני המחשבים. אבל לא היצלחתי לשתף את האינטנט.....המכסימום שהיצלחתי היה שיתוף קבצים. המחשב המישני עם ווינדוס 7 חוסם את האינטרנט . יש איזה רעיון או ניסיון עם ההגדרות?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
סתם הוא לא השתגע בטעות עשיתי לו reset to default וכנראה שהוא מחק את ההגדרות ADSL הראוטר יוצר רשת אך לא מתחבר לאינטרנט יש לי נתב AR6024 Edimax בבקשה מישו.... איך אני מכניס ססמא ומשתמש....
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני זקוק לראוטר שיהיו לו בין 4-8 מחשבים שאני יוכל לחבר אליו, עדיף 8 אפשר גם 4, זה לא יפריע לי. אני ממש לא צריך אלחוטי כי כל המחשבים בבית שלי מחוברים באמצעות חוטים. מאוד מאוד מאוד חשוב לי שתיהיה לו הגנה כמה שפחות חזקה (פיירול) ואם יהיה לו אז שאני יוכל לפתוח פורטים בקלות בלי יותר מידי סיבוכים למה אני מוריד הרבה בתוכנות שיתוף. אם אפשר להשיג בפחות מ-300 ש"ח מעולה, חשובה לי המהירות שליחה בין המחבשים ברשת אבל אני גם לא רוצה להשתגע במחיר. ויש לי גם שאלה-האם אני יכול לחבר את הראוטר לאב (HUB) ז"א למשוך כבל רשת בין חיבור מחשב אחד שלו לתוך אב ומשם להוציא עוד כמה חוטים שיתחברו לעוד כמה מחשבים ויהיה להם אינטרנט. היום אני מחובר באמצעות מודם שפרצו לי אותו, הוא מתחבר לאב מהאב הזה מתחברים…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי מודם \ נתב ל - Rotal RTA 1025 ואחד הניידים האלחוטיים לא מראה את עצמו ברשת למרות שהוא רואה את האחרים (שני נייחים בחיבור חוטי ואחד נייד אלחוטי). הנ"ל הוא מסוג Dell 610D . הספריות הרלוונטיות שלו הוגדרו כ - Network Sharing , חומת האש של Windows מכובה, ו - Trust control של Norton 360-3 מוגדרת כ - Protected (כמו כל היתר) (גם לא עזרו הגדרות מקילות יותר ואפילו כבוי חומת האש של Norton). האשת האלחוטית מוגנת בפרוטוקול Wapa2-PSK/TKIP . יכול לבצע Ping אליו.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר אם יש לי שני מחשבים אז שמעתי שאני יכול דרך האי פי של מחשב אחד מהם להכנס לכל אחד מן המחשבים ואז להוריד דברים למחשב השני (1) איך אני הופך את שני המחשבים להיות שיתופיים?? (2) איך אני קובע מה לשתף במחשב איך אני יכול להחליט מה אני משאיר רק לעצמי ומה אני משתף עם המחשב השני?? (יש לי ווינדוס 98 בעיברית) בתודה מראש לכל העוניםמצפה לתגובות ברבר
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
אהלן חברה, בדיוק קניתי לפטופ של דל Dell studio 1555 T65 ATI אני רוצה לעשות בבית רשת אלחוטית, לחבר את המחשב הנייח לראטור בכבל, והנייד יתחבר אלחוטי התקציב הוא 200-250 שקל, ואני רוצה דגם טוב של חברה איכותית, לא edimax. תודה מראש, והמשך יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אוקיי, עד עכשיו השתמשתי בסמסונג עם קושחה שנצרבה מחדש, הגרסאות בהן השתמשתי GN0717 בשנה וחצי הראשונות וGN1210 בחצי שנה האחרונה, היום המודם התפגר סופית, שימוש יתר בDC הוא הגורם כרגע אני עובד עם מודם זמני, הAzatech המעפן שבזק נותנים, מחר אני מתכנן להחליף על מה אתם ממליצים ללכת? מה בזק סטור מציעים היום שכדאי לקחת? אגב, גם המודם החדש חייב לעבוד כמו ראוטר, אני משתף עוד 2 מחשבים ברשת בבית. מישהו גם יודע אם אפשרי ל"השאיל" Alcatel 510 V4 מבזק סטור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
וקי רק למבינים ובבקשה תשובה מדויקת כמה שאפשר. אוקי אני משחק משחקי רשת ורובם מונעים ממני לפתוח שרת\חדר במשחק ביגלל שלא פתחתי פורטים\פירוואל של הנתב. איך אני עושה שהFireWall יקבל את כל הפורטים כפתוחים בפאנל הזה של Edimax: http://www.zix.co.il/images/819504048.JPG נ.ב בעבר נתנו לי את זה: http://www.pikok.co.il/word/OpenPortBR.pdf וזה פעל מעולה אבל עכשיו האתר לא פועל יותר .
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הראשי מחובר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי לנתב אלחוטי. המחשב המשני מחובר בעזרת סוויץ למחשב הראשי. אני זקוק לתמיכתכם בקינפוג כרטיס הרשת במחשב המשני לשיתוף האינטרנט. כלומר, מה צריך לכתוב בDNS ו-GATEWAY. ואיזה כרטיס רשת במחשב הראשי אני צריך לסמן כשיתוף. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האקספלורר שלי, כל פעם שאני רוצה להכנס לאתר הוא רושם שהשרת לא נמצא וצריך לעשות רענון, כדי שהדף יעלה.. הבעיה מאוד מרגיזה, ונראה לי שזה ספיי, אבל הורדתי כל ספיי שהיה לי במחשב עם Hijck This.. מישהו יודע מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי משהו מתאים. יש לי מחשב חדש עם כרטיס רשת (כרגיל) ואני מעוניין לקנות נתב אלחוטי (אין לי מודם, אז אני צריך נתב שכולל מודם נכון?). המחשב נמצא בממ"ד ואני צריך שהPS3 שנמצא בסלון יתחבר כמובן גם לרשת ברמה גבוהה. אני צריך המלצה לנתב טוב כל הצעה תתקבל בברכה. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, ש לי את המודם הישן ה B FOCUS 270 וקניתי עכשיו ראוטר של EDIMAX 6424N. יש לי 2 קומות בבית והראוטר צריך להיות למעלה, ובקומה למטה נמצא המחשב השני והוא בממד ואני רוצה שהוא יקלוט באלחוטי. השאלות הן: אם אני מחבר ככה את המודם לראוטר והכל אבל המודם הוא ישן, אז עדיין הראוטר יפעל בתקן N? דבר שני חיברתי את הראוטר והכל אבל אין לי קליטה מהקומה השניה, אלא רק מאותה הקומה. זה אומר שהראוטר הנל כנראה לא יספק את הסחורה נכון? והשאלה האחרונה: מה אתם ממליצים לעשות? (את הראוטר אני יכול להחזיר ד"א). תודה.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מסיבות לא ברורות, האינטרנט אקספלורר חדל מלעבוד בויסטה שלי. יש לי רשת ביתית, כמו כן לשאר המחשבים בבית יש אינטרנט. ניסיתי: * התקנת תיקון של ויסטה. * הרצת הפקודה sfc /scannow * ביטול הרחבות צד שלישי שחזור מערכת פתר את הבעיה שלי, אך בגלל שהנקודת שמירה הייתה ישנה מדי- היו יותר מדי שינויים שלא רציתי. עכשיו אחרי ההתקנת תיקון, לא רק שהיא לא סידרה את הבעיה- היא גם מחקה את הנקודות שחזור... עצות? :[br]פורסם בתאריך: 11.11.2007 בשעה 18:12:49 עדכון בנושא:כנראה שהבעיה רצינית יותר- בדקתי כמה דברים, בין היתר שמתי לב שאני מקבל תשובה כשאני עושה פינג. אח"כ גיליתי שהמחשב כן מתחבר לאינטרנט בדרך הזו: Start>Network>Network and Sharing Center>Set up a connection or network…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות נתב אלחוטי LINKSYS WRT54GL בזאפ הגעתי לחנות הזו: http://www.digitalsupport.co.il/buy/scripts/prodView.asp?idproduct=43#moreDetails ושם בתאור המוצר הם ממליצים על גירסה 1.1 שעולה יותר ותומכת בכבלים (ראו תאור למטה) שאלתי היא - אם אני מתחבר ב ADSL האם יש טעם לקנות את הגירסה החדשה (שעולה 400 ש"ח במקום 335 ש"ח)? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ נתב אלחוטי מדגם WRT54GL v1.0 (WRT54G V.4) נתב זה לא תומך בכבלים והוא למעשה WRT54G V4 לשנת 2004. אחריות 3 שנים. תמיכה טלפונית לשנה רק בדגם V1.1 לחץ כאן. לקוחות יקרים, לידיעתכם: הנתב לא תומך או נתמך ב Windows Vista. אם קראתם על דגם זה באתרים …
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי בעיה בשיתתוף קבצים מווינדוס 7 לסטרימר SIDEWINDER. כשהיה לי ווינדוס XP לא היה לי בעיה אם השיתוף אבל עכשיו שיש לי ווינדוס 7 ברגע שאני נכנס לסטרימר ונכנס לתיקיה ששיתפתי אז הוא דורש ממני סיסמה ואני לא מצליח לבטל אותה. החיבור נעשה כך: מחשב -->חיבור קווי -->ראוטר --> חיבור קווי ---> סטרימר
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי חברים אני כבר התייאשתי, באיקס פי ובויסטה 32 ביט אינטרנט מוריד במלוא המהירות אבל משום מה בויסטה 64 ביט מהירות ההורדה פשוט חצי ממה שצריך להיות למרות שהעלאה תקינה.חיפשתי בכל מיני מקומות וניסיתי לעדכן דרייבר של כרטיס רשת אבל עדיין זה לא עוזר.אני ממש שובר את הראש פה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב זה לא קשור לתוכנת האנטי וירוס שלי כי גם לאחר שביטלתי אותה עדיין אותה בעיה עריכה:לבסוף גיליתי שמדובר באנטי וירוס שמוריד את המהירות הוא הוסר והתקנתי בחזרה אוירה גרסה חופשית,היחידי שעובד בצורה שלא מפריעה לכלום
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-