רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, עברתי לבית חדש בסלון יש קליטת אינטרנט מהראוטר הראשי ובחדרים מאחור אין קליטה, יש במסדרון בסוף נקודת ETHERNET (כבל שמחובר לראוטר הראשי של הבית) האם אפשר לחבר יחידת MESH אחת (בלבד!!!) או נקודת גישה מומלת אחרת, אחד מהחדרים הוא חדר ממ"ד אני מחפשת מכשיר שיאפשר גישה אלחוטית לכול החדרים מאחור (3 חדרים), האם תוכלו להמליץ על נקודת גישה ל 1000MB (סיב אופטי), תודה מראש לעוזרים, אשמח לקבל שם של דגם ספציפי (עד 700 שח)
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הפינגים שאני מקבל מאתרים ומשרתי משחק הם תמיד 100-200ms. אני מחובר לברק בחבילה של1.5 או 2 אני חושב. זה נורמלי? מה יכול לגרום לפינגים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
והאם התוכנה מייצרת קובץ או מידע לגבי מה שעשו?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האינטרנט מפסיק לפעול כל כמה שעות למרות שישאר היסומים ממשכים לפעול (מייל,אימיול ,וכדו') חשבתי שזה בגלל הראוטר ורשת הבתית לאחר שקבעתי IP קבוע, אבל גםאם אני מסמן קבל כתובת IP באופן אוטומטי זה לא עוזר . אני מחובר דרך הכבלים ובזק בנלאומי ראוטאר שלEdimax BR6204WG מערכת הפעלה XP הום מקורית עם SP2 . התקנתי גם net בשביל לעדכן את כרטיס המסך האם צריך להסיר אותו אח"כ. ניסתי גם להוריד דפדפן אחר של פיירפוקס וזה לא עזר . הכל עבד מצויין לפני הפירמוט תודה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי בעיה בשיתתוף קבצים מווינדוס 7 לסטרימר SIDEWINDER. כשהיה לי ווינדוס XP לא היה לי בעיה אם השיתוף אבל עכשיו שיש לי ווינדוס 7 ברגע שאני נכנס לסטרימר ונכנס לתיקיה ששיתפתי אז הוא דורש ממני סיסמה ואני לא מצליח לבטל אותה. החיבור נעשה כך: מחשב -->חיבור קווי -->ראוטר --> חיבור קווי ---> סטרימר
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אני שואל בשם אישתי, מדובר בפרויקט כחלק מלימודי תואר ראשון במדעי המחשב, אני מקווה שאני מציג את השאלה בפורום המתאים. מדובר בפרויקט לרישות בנין של 3 קומות הכולל 4 מעבדות מחשב (120 מחשבים) ועוד כ-80 עמדות לעובדים/טכנאים. מרבית הפרטים כבר סגורים, אולם אשמח להעזר בידע של חברי הפורום על מנת לסגור מספר פינות. א. החברה שנבחרה כספקית ציוד התקשורת (מתגים,נתבים,שרתי voip וציוד קצה voip) היא 3COM וזאת בעיקר בהתחשב במבחר מוצרי החברה. האם מישהו יודע על איכות השירות של החברה בארץ וחוזי השירות שלה, במיוחד בהקשר של מוסדות לימוד? האם לחברה יש בארץ נסיון עם מוסדות לימוד? ב. כאמור, הטלפוניה בבניין תתבסס כולה על voip של 3COM. מפרסומים הבנתי שהחברה עברה להציע את מערכת VCX גם בסביבת SMB, באתר בא…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי חיבור קבוע בכבלים, זקוק לראוטר אלחוטי אליו יתחברו מחשב שולחני ומחשב נייד, רוצה שתהיה בו יציאה למדפסת. (השתמשתי עד עכשיו ב DLINK 524 שעושה מלא בעיות) תודה.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח. אני לקוח בזק וחושב לשדרג את האינטרנט שלי 750KB ל 2.5 או 5 מגה. בכל מקרה אצל בזק המחיר ל 5 הוא 150 ש''ח לחודש ויש לי אפשרות לעבור לברק ולשלם 100 ש''ח לחודש. האם יש פה אנשים שמחוברים לברק? אם כן האם יש בעיות איתם באתרי טורנטים למיניהם או בעיות כלשהן? פינגים/התנתקיות וכו'..
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מאתמול שוב פעם עדיפות לחיבור עם החייגן וגיימר לעומת חיבור ה MPLS. מורגש למשל בהורדת עידכון לסקייפ שלקח מעל 5 דקות עם חיבור 100 מגה MPLS לעומת 30 שניות עם חיבור חייגן וגיימר. אגב כל נושא הסקייפ וההורדה מהאתר וגם איכות השיחה - הוא נושא שאצלי נתקלתי בו רבות כבר בעבר.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לרשת אלחוטית באחד מותקנת מערכת הפעלה XP ובשני אני הולך להתקין ויסטה זה יעשה לי בעיות עם הרשת עם יהיו מערכות הפעלה שונות בשני המחשבים?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש כאן עוד מישהו שנתקל בקשיים האלה ? אוקיי, יכול להיות שהבעיה היא רק אצלי. לא משנה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מי שמכיר אתר שנותן שרת אכסון שנותן דומיין חינם אשמח לקבל לינק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי ADSL ויש לי B FOCUS 312 שמתפקד בתור ראוטר מחובר לסויץ' ולמחשב שלי והכל היה טוב כבר כמעט שנה ולא שיניתים כלום בהגדרות. בזמן האחרון אחרי חצי שעה הפדפן כבר לא נכנס לאתרים (ניסיתי יותר מדפדפן אחד) יש לי ZONE ALARM, חשוב לציין שתוכנות כמו אייסיקיו ותוכנות שיתוף קבצים עדיין עובדות כשהדפדפן כבר לא נכנס לאתרים. אני צריך לעשות ריסט למודם בשביל שהכל יעבוד שוב וזה מעצבן לעשות את זה כל חצי שעה, מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי רשת 4 מחשבים. 3 WinXP pro 1 win98 3 מחשבים שולחניים 1 נייד תמונה מצורפת. המחשב שלי מחובר דרך USB אז האינטרנט פועל. במחשב הנייד האינטרנט פועל דרך הרשת * המודם של הכבלים מחובר להאב הראשון המחשב שליד המחשב נייד לא מצליח לתקשר עם המודם כנראה כי שאני מנסה להתקין את האינטרנט עם הדיסק של המודם הוא לא מוצא את המודם. המחשב עם הוינדוס 98 גם לא עובד שם האינטרנט. יש לציין שבכל המחשבים עובד השותיף קבצים חוץ מהמחשב הנייד כי בו השיתוף קבצים לא חשוב והוא מתחבר לכמה רשתות במקום עבודה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה יהיה בבית 2 מחשבים (השני עוד שבוע יגיע) ורציתי לדעת איזה סוג רשת תיהיה הכי טובה וזולה ממחשב אחד לשני אבל שלא יהיו יותר מידי חוטים ושהמהירות לא תרד תודה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני עם XP PRO מחודר לאינטרנט מהיר דרך נתב DLINK שמחובר למודם ADSL אלקטל 510 הפועל גם כנתב, מחובר תמידית. אך למרות שאני מחובר וגולש, לעיתים קופצת לי החלונית להתחבר, כיצד מונעים מהדבר המטופש הזה לקפוץ ? :-) תודה ! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שמתחבר בחיבור אלחוטי ומקבל כתובת מdhsp מחשב השולחני מוגדר עם ip קבוע כי משום מה לא מצליח לקבל ip מהראוטר שני המחשבים באותו workgroup ויש פינגים ממחשב 1 לשני וההפך עוד דבר מוזר בכרטיס רשת של השולחני כשאני משנה ip או מגדיר כאוטומטי הוא מבקש הפעלה מחדש של הווינדוס מהיכול להיות הסיבה שאני לא מצליחלשתף קבצים תודה
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בין מחשב נייד ומחשב ביתי ואני פשוט א מצליח לשתף אינטרנט וקבצים על ווינדוס אקס פי ניסיתי הכל, ניסיתי לתת איי פי ניסיתי דרך האשף וזה פשוט לא עובד
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד ושני מחשבים נייחים המחשב נייד חדש ועד היום שני המחשבים הנייחים נמצאו אחד ליד השני בקיר מקביל משותף העברתי כבל בין שני הקירות ובכך חיברתי את שניהם לאיטנרנט לאחר שהגיע המחשב נייד הוא נמצא בחדר שלי שהוא חדר ממ"ד עם קירות של בטון מזויין ועל מנת לחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטתית נדרשתי לקנות ראוטר השאלה שלי האם יש ראוטר ספציפי שמתאים לחדרי ממ"ד ויש לציין שהמחשבים הנייחים נמצאים באותה קומה של המחשב נייד ככה שזה בסהכ קו ישר בין חדר לחדר אין מדרגות או שום דבר אחר רק מה שאני מחפש זה ראוטר עם עוצמת שידור גבוהה אני צריך המלצה לראוטר ספציפי והסבר קצת כיצד לחבר את כל המחשבים לאינטרנט אני מחובר לאיטנרנט דרך הכבלים (במקרה שזה פרט רלוונטי)
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אחי מחובר לאינטרנט דרך ADSL ומחשב ישן יחסית (P4 על XP). אשתו הזיזה את המחשב ופתאום מאז לא עובד לו האינטרנט. הוא בדק והמחשב לא מזהה את כרטיס הרשת. בשיחה עם בזק הם טענו שזה המודם, אז הוא החליף מודם ADSL, כמובן שזה לא עזר אז הוא דיבר איתם שוב, והם טענו שמה-פתאום המודם, זאת בעיה של כרטיס רשת. אז הוא הביא כרטיס משומש מאיפשהוא, ואפילו התקין את ה XP מחדש, ועדיין המחשב לא מזהה לו את כרטיס הרשת... מה ניתן לעשות? בתודה מראש, אריאל
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הורדתי תוכנית בהורדה ישירה (מאתר rapidshare), היא שוקלת ג'יגה וחצי, ולקח לזה 40 דקות לרדת. זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, יש לי SP2 ופיירוול של ZONE ALARM בנוסף הפעלתי את הPATCH שמשנה את מס' ההתחברויות מ10 ל50 האימיול שלי עובד מעולה, אבל ממש מעולה לעומת זאת הקאזה שלי יש איתו בעיה, למצוא קבצים אני מוצא מהר מאוד אבל להוריד אני לא מצליח מיותר מ2 יוזרים למרות שכשאני מחפש אז זה מוצא את השיר המסויים להרבה אנשים וניסיתי את זה על הרבה קבצים אני לא סתם מפרסם פה ת'ראד לפעמים הוא מגיע לי למהירויות גבוהות (40 אפילו) אבל עדיין הוא מוריד רק מ2 משתמשים (מקסימום 3) ואני השתמשתי בגרסה הזאת של הקאזה והורדתי מ8-12 יוזרים אפילו.. אם זה משנה יש לי ADSL 1.5 מה שאני מבקש זה דרכים לפתור את זה..אפשר אולי לפתוח פורטים לקאזה או משהו? אם כן אז איזה פורטים ואיך עושים את זה? אני לא הכי בקיא בנושא תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
בנסיוני להכנס לאינטרנט (ADSL דרך נטויזיון) לעיתים אני נכשל על שגיאה 645. התקנתי אנטי וירוס (AVG) ותוכנה נגד רוגלות (ADWARE) ועדיין הבעיה מופיעה לעיתים. מפרט המחשב: פנטיום 3 עם WIN98. החיבור הוא למחשב בודד דרך מודם ALE070 - חיבור USB. כמו כן, לפי עצות מפורומים בדקתי ויש סימון של "פנקס כתובות". האם יש למישהו רעיון? תודה, דורון
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי 2 מחשבים שמחוברים אחד לשני (שרת - לקוח) המצב לא ממש אידאלי כמו כן יש לי אקס בוקס בסלון וכשאני רוצה להעביר אליו קבצים אני צריך לנתק את אחד מהמחשבים מהראוטר. ויש לי עוד מחשב שאני כמעט ולא משתמש בו כי אין בו אינטרנט. אז חשבתי אולי לעשות רשת עם ראוטר\HUB יש לי ADSL והמודם שלי הוא אלקטל השחור הישן - הבנתי שניתן איכשהו להפוך אותו לראוטר הייתי רוצה לקבל על זה יותר מידע האם הכבלים שעכשיו יש לי יתאימו גם לחיבור לראוטר ? אפשר גם המלצות לראוטר\HUB או שמה שאני צריך (אני לא ממש מבין בזה) ביינתים לפי תגובות בZAP ראיתי את שני הנתבים האלה: BR6104K ו BR6204WG שניהם של Edimax
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-