עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by roym79,

האם אפשר לחבר BT ל-Router לא אל חוטי ובמקביל לחבר BT למחשב ולגרום להם לעבוד כרשת רגילה??? אני אשמח לקבל תשובות בנושא זה ובנושאים אחרים אם בא לכם תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  2. יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים אשר מחוברים עם כבל רשת. כידוע לכם, כאשר המחשב הראשי מתנתק מהאינטרנט, כך גם המחשב שמחובר אליו. אז ברגע שאני מתנתק ומתחבר, כתובת ה-IP משתנה. האם ישנה דרך בה כתובת הIP של המחשב המשני [ לא הראשי ] לא תתחלף לעולם? למרות שאניי מתנתק ומתחבר מהמחשב שלי?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by orninyo,

שלום יש לי 3 מחשבים ברשת 2 מהם מחוברים עם חוט ואחד מהם מחובר wireless הבעיה שהמחשב שמחובר wireless מתנתק בין פעם ל3 פעמים ביום ללא סיבה והדרך היחידה לחבר אותו שוב (התחברות אוטומטית) היא לעשות ריסט. (המחשב חדש נקנה לפני כמה חודשים וזה קורה רק ברשת הספציפית הזאת) מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by lisly,

טוב אז ככה אני רואה הרבה דיונים שמדברים על מי פונקציות שיש בנתב שאני לא מבין מהם קודם קניתי את הנתב לפני יומיים וחיברתי אותו. עכשיו ראיתי פה מדברים על מיני קושחות מה זה DD-WRT ואיך אני יודע אם יש לי אותו או לא, כי רשום לי רק את מספר הגירסא של הקושחה ולא איזה שם או משו רשום ליFirmware Version : v4.30.7 ועוד שאלה מה זה Brigde ומה זה ACCESS POINT ? ומה אני אמור להשתמש אם יש לי מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית ו2 נייחים שמחוברים קווית לנתב. ושאלה אחרונה , אם אני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין המחשב שלי שמחובר קווית לנתב ולבין המחשב הנייד שמחובר בצורה אלחוטית איך אני עושה את רגיל? כמו שעשיתי עם המחשב השני שמחובר קווית? תודה מראש מי שיענה...

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  5. שלום יש לי ראוטר, 3Com® 3CRWER100-75 מה ההגדרות של הספקית 014-בזק בין לאומי, כדי להגדיר אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  6. ראיתי בזאפ את הכרטיס רשת הזה ואני צריך המלצות עליו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 שווה לקנות מלמיר? הכרטיס הזה שווה בכלל, מישהו ניסה? תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. Started by creek,

באמת לא ידעתי איפה לתקוע את השאלה הזאתי. כשאני יושב עם הלפטופ שלי בארומה לדוגמא, זה מתחבר לי לאינטרנט בקלות. כשאני מנסה להיכנס לדפדפן זה מבקש ממני שם משתמש וסיסמה שאני לוקח מהמוכרת. משום מה, כשאני יושב ב-coffee bean זה מתחבר לכולם חוץ ממני. יש קליטה מהראוטר - אבל אין חיבור ממשי לאינטרנט. צריך לשנות משהו בהגדרות או מה?

8. Started by hakimon1,

שלום לכולם יש לי בעיה ממש מוזרה עם הראוטר קודם כל בעזרתכם הצלחתי להתקין אותו אולם עכשי הוא עושה לי בעיה מוזרה - הראוטר שלי של לינקסיס מדגם WRT54G כליש לי חיבור של הכבלים ואני גולש דרך אינטרנט זהב. אני משתמש בחיבור L2TP וכל כמה דקות הראוטר מתנתק לי... ואז אני צריך להתחבר לממשק ניהול של הראוטר. להכנס לסטטוס ושם הוא קורה את כל הנתונים חוץ מנתון אחד שנקרא Default Gateway ושם מופיע במקום מספר 00.000.00 וכו ואז אני צריך לעשות כמה פעמים לחבר ולנתר עד שהוא מוצא את זה שוב ואז ככה כל איזה 10 דקות לפעמים הוא מקפיץ לי חלון שהוא לא יכול למצוא כתובת אי פי דיברתי עם אינרנט זהב הם טוענים שזה לא קשור אליהם לא נתקלתי בחיים בבעיה הזו וזה משגע אותי אני לא יכול לגלוש רצוף מישהו יכול אולי לעז…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. אשמח מאוד לעזרה...

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  10. Started by shben,

כל כמה דקות ה explorer תופס את המעבד על 100% אני צריך לסיים משימה ולהתחיל שוב,מה עושים,דחוף,תודה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by lmlm,

האינטרנט שלי נהיה להיות איטי יותר ומוריד פחות מ 60KB לשניה. עכשיו יש לי ראוטר לשלושה מחשבים. סגרתי 1 והשני פועל לו משחק רשת. התקשרתי לבזק ואמרו לי שהראוטר משתמש ברוחב פס או מוריד -קיצר בלבלו לי את השכל ואמרו שצריך את המודם שלהם כדי להוריד יותר. מה לעשות? לפני שאני חוזר למודם של בזק. (יש לי 1.5MB ומהירות העלאה 190KB ,אם שלושת המחשבים משתמשים באינטרנט זה 60KB ואם שנים אז 80.) שכחתי לכתוב שגם הגלישה באינטרנט איטית יותר

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  12. שלום . יש לי שאלה דחופה ביותר אשמח אם תוכלו לעזור יש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS בקומה 2 עכשיו השידור שלו נפסק בתחילתבקומה 1 מה שאני רוצה לעשות זה להביא עוד לראוטר של לינק' אלחוטי ושהוא ימשיך את האות (accses point אם אני לא טועה)של הראשון וככה היה לי קום קליטה בקומה הראשונה ****בלתי אפשרי להעביר חוט מקומה לקומה*** צריך להיות אלחוטי אך אני עושה את זה??. תודה אשמח אם תעזרו

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  13. Started by UNforgiven,

אפשר לקבל מדריך?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  14. Started by gamoos,

קניתי נייד לאחרונה ורכשתי ראוטר מחברת בזק. התקנתי את הרשת לפי המדריך המצויין שבפורום הזה.הראוטר של eci מותקן בממ"ד ליד המחשב הנייח. האם יש דרך להגביר את הקליטה בקומה השניה של הבית ?הנייד עובר בין החדרים של הילדים שם עוצמת האות נמוכה והנייד מתנתק מידי פעם. יש מצב להגביר את האות? בתודה מראש הג'מוס

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by eladm230,

כשגלשתי היום באינטרנט קפץ לי פתאום איזו הודעה על acticeX ואני ברוב טיפשותי לחצתי "אישור" פתאום נפתח לי אייקון חדש משמאל לשעון למטה שמהבהב לי כל שנייה קוראים לו security alarm (לא של הווינדוס) והוא כל 5 דקות מודיע לי שהמחשב שלי בסכנה ופותח לי את האקספלורר לכתובת של אתר שמשווק תוכנות של ספייוור וכו' נכנסתי לtools--->manage addons באקספלורר ועשיתי disable לכל מה שרשום לידו activeX אבל יש איזה addon שאני לא מצליח לעשות לו disable ולא למחוק אותו כי הוא רושם לי שיש איזו תוכנית שמשתמשת בו. התנתקתי מהאינטרנט וניסיתי למחוק ועדיין אותה בעיה.... בבקשה תעזרו לי...זה מחרפן אותי!!![br]פורסם בתאריך: 1.01.2007 בשעה 11:16:40 השם של ה addon הוא system alert

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by kisin,

מישהו מכיר ועבד עם המודם NetGear WGE111 ?? http://www.netgear.co.il/Product.asp?Pid=WGE111&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0 אני רוצה לחבר את הXBOX לרשת האלחוטית בבית ואני חושב לקנות את המודם הזה. רציתי לדעת אם מישהו עבד איתו ויכול לומר לי אם הוא באמת שווה את המחיר

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by Yuk,

שלום לכולם. יש לי נתב אל חוטי של 3COM ויש לי איתו בעיה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ולא לעלות קבצים (גם לא לבצעה בדיקת מהירות העלאה באתר של בזק בינלאומי הספק שלי). כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  18. יש לי נתב אלחוטי WT54GL בקומה השניה בבית שלי ואני מעוניין להאריך את אחת האנטנות שלו על מנת לקבל קליטה אלחוטית גם בקומה הראשונה. אמרו לי שלא מומלץ לבצע זאת כיוון שהנתב הזה בעל 2 אנטנות והוא לא משתמש בשתיהן באופן קבוע אלא בוחר באיזו אחת מהן יש לו קליטה יותר טובה ומשדר ממנה, וברגע שאני אאריך את אחת מהאנטנות שלו הדבר עלול לשבש את אופן הפעולה שלו. אשמח לשמוע חוות דעת על הנושא ודעה לגבי פתרון אלטרנטיבי כמו לדוגמא לשים Access Point בין הקומות במקום להאריך את האנטנה של הנתב. תודה!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  19. Started by eyalben,

היי, אני שוקל לקנות את האינטרנט הסלולרי של סלקום - ממה שהשוויתי הם נראים הכי סבבה ויש להם כרטיס Express Card שתומך במק שלי. בעקרון אני חייל וגולש באינטרנט בעיקר במהלך השבוע בערבים. קראתי פה כבר שהם חוסמים P2P ויש כל מיני בעיות - השאלה שלי היא האם לשימושים רגילים זה מספיק? 1. אתרים פשוטים 2. youtube 3. skype איך זה מתמודד עם התוכנות האלו? מישהו ניסה? בתודה, אייל

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. Started by oshri.a@gmail.com,

אני צריך תוכנה שתנהל את כל החיבורים שלי. יש לי מודם סלולרי אשר אני מתחבר לעבודה דרכו רק שאני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך החיבור הזה החיבור לאינטרנט אני לוקח דרך כבל אינטרנט רק מתי שאני מחבר את הכבל כאשר אני מחובר לעובדה אוטומטי החיבור של כל החיבורים במחשב עובירם לחיבור של הכבל רשת. התוכנה שאני צריך היא תוכנה שיודעת להגדיר לאיזה חיבור הבמחשב כל תוכנה מתחברת.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. Started by thebenjamin,

אין לי מושג למה ההעלאה שלי מתייחסת ככה: http://img407.imageshack.us/img407/5316/whyf.jpg גרסאה 1.8.3 כבר כמה ימים ככה.. לפני זה היה הכל טוב.. וההגדרות לא השתנו

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by X0r3z,

שלשום קניתי נתב של EDIMAX דגם 6204. בכללי הוא עובד בסדר אבל מדי פעם המחשב שמחובר אלחוטית מתחבר ומתנתק לסירוגין בטענה שהוא לא מצליח לעשות RENEW ל-IP עוד שאלה: האם אפשר להגביל את רוחב הפס שמועבר למחשב ההוא כך שלא יהיו לי קפיצות PING במחשב שמחובר חוטית לנתב?(או שזה בכלל לא קשור לזה?) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  23. אני רוצה לפתוח את הפורט 3658 .. ראיתי שיש שם אפשרות של basic port forward ויש אפשרות של triggered מה אומר כל אחד מהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by Satlan,

אילו שירותים אני צריך להפעיל על מנת שאוכל להזדהות ב-WORKGROUP כמשתף כונן ? לפני הרשת בטלתי מלא מלא שירותים כי הם לא היו חשובים, עכשיו אני לא יודע איזה צריך על מנת לשתף כונן בתודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים