עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pizzaguy,

אני משחק במשחק רשת ויש בו הגבלת מהירות מסויימת שנמדדת בms אז דבר ראשון: למה שלי כל כך נמוך?, יש לי אפס או 1 דבר שני: מה זה בכלל ms והאם יש משהו שחוסם אותו ואפשר להעלות אותו?? פרטים: כרטיס רשת 10/100 מחובר לבזק (wow) מודם של alcatel שהפכו לנו אותו לראוטר או משו כזה האב של edimax תודה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  2. קניתי נתב D-LINK 707P חיברת את המחשבים (3 - WINXP) והכל עובד מצויין חוץ מהאינטרנט אני ממלא את כל ההגדרות (בנתב) והוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט! אם מישהו יש ניסיון עם סדרת הנתבים האלו אנא תעזרו. ד.א עברתי לנתב הזה רק כי הסויטז' שלי שבק חיים לאחר 4 שנים!!! של עבודה רצופה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  3. Started by dip24,

היי ,תודה על העזרה 2 מחשבים נייחים אחד ליד השני אחד מהם גולש באינטרנט דרך מודם מוטורולה 5101 תשתית הוט ספק 012 ,חיברתי כבל ליציאת USB ולמחשב השני אך מסתבר שצריך לרכוש עוד יוזר מהספק אנטרנט ,כיצד ניתן לעקוף זאת והאם בכלל זה אפשרי?

4. שלום לכלום! נגיד ואני מזמין רשת אלחוטית מבזק אז אני יודע שאני מקבל נתב אלחוטי (לא HPNA 3) ואני מקבל גם מתאמי USB... עכשיו קודם כל.... הציוד שהם מביאים הוא ציוד איכותי? איזה ראוטר (משולב מודם ADSL) אני מקבל? כאילו איזה דגם? איזה מתאמי USB אני מקבל? הראוטר מוגדר מראש כדי שיוכל להתחבר כמו מודם? או שאני צריך לעשות את ההגדרות שיתאימו? תודה מראש

5. קודם כל אני רוצה לציין שאני הולך לפעול לפי המדריך שישנו בסטיקי (ICS)... עכשיו מכאן נובעות כמה שאלות 1. האם שיתוף האינטרנט הוא מלא כלומר אני יוכל דרך מחשב השרת להכנס לתוך הכוננים שיהיו במחשב הלקוח ... ? (בלי כל קשר לאינטרנט) 2. האם קשר האינטרנט שיגיע למחשב הלקוח כבר יהיה מאובטח עם יש לי פיירוול ואנטי וירוס על מחשב השרת ( כלומר האם זה יהיה הכרחי לשים פיירוול גם על מחשב הלקוח) ? 3. האם אני מסוגל דרך הוינדוס לתת הקצאה באחוזים לכל מחשב מרוחב הפס גלישה ? 4. ובמידה ואני יירצה שליטה מלאה ממחשב השרת על מחשב הלקוח באיזה תוכנות עליי להשתמש ואילו יהיו הכי בטוחות ..? תודה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  6. יש לי מודם b-focus router 270 pr

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. שלום למנוסים אני שוקל להתחבר לכבלים (ללא וידאו) לאינטרנט + טלפון 1) מה אמינות האינטרנט בכבלים? 2) מה אמינות ואיכות שמע של טלפון בכבלים? 3) איזה מודם הם נותנים, כיצד אחבר לרשת בייתית שיש לי? 4) מה סכנה של וירוסים בכבלים? מדוע יותר מאשר בזק? 5) האם זה חיסכון בסך הכל? בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by עדן.ט,

היי יש לנו 3 מחשיבים המחוברים בראוטר של edimax רציתי לדעת אם ניתן להגביל את המחשיבם האחרים בצורה כזו שהם לא ינצלו את "כל האינטרנט" כלומר שאם הם ישחקו זה לא יאט לי את המחשב בצורה כזו שאני לא אוכל לזוז, אלא שהם יהיו מוגבלים תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

הפינגים שאני מקבל מאתרים ומשרתי משחק הם תמיד 100-200ms. אני מחובר לברק בחבילה של1.5 או 2 אני חושב. זה נורמלי? מה יכול לגרום לפינגים כאלו?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  10. אהלן, אז ככה, ראיתי את הסטיקי לגבי הקמת רשת אלחוטית ואני לא שואל לגבי ההקמה מבחינה טכנית. אני מבקש ייעוץ לגבי נתב אלחוטי פשוט. ברשת האלחוטית יחוברו עד שלושה מחשבים נייחים ושני מחשבים ניידים. בנוסף להמלצה לנתב, רציתי לדעת כמה צריך לעלות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. שוב, אני לא מבקש כרטיסים או נתב מפוצץ, משהו סטנדרטי ואמין. תודה מראש, ושבוע טוב יונתן

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  11. היי חברים אני כבר התייאשתי, באיקס פי ובויסטה 32 ביט אינטרנט מוריד במלוא המהירות אבל משום מה בויסטה 64 ביט מהירות ההורדה פשוט חצי ממה שצריך להיות למרות שהעלאה תקינה.חיפשתי בכל מיני מקומות וניסיתי לעדכן דרייבר של כרטיס רשת אבל עדיין זה לא עוזר.אני ממש שובר את הראש פה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב זה לא קשור לתוכנת האנטי וירוס שלי כי גם לאחר שביטלתי אותה עדיין אותה בעיה עריכה:לבסוף גיליתי שמדובר באנטי וירוס שמוריד את המהירות הוא הוסר והתקנתי בחזרה אוירה גרסה חופשית,היחידי שעובד בצורה שלא מפריעה לכלום

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. יש לי את הBR6104K של אדימקס, בזמן האחרון הראוטר מתכבה ונדלק בפתאומיות... יוצא לראות את זה כשאני יושב במחשב תוך כדי שימוש בו או כשאני סתם ליד המחשב ופתאום רואה את כל נוריות הראוטר מתכבות ונדלקות שוב יחד והאינטרנט מתנתק ואחרי כמה זמן מתחבר שוב... לא הצלחתי להבין מה גורם לראוטר לעשות את הפעולה המציקה הזאת ותהיתי אם למישהו כאן יהיה רעיון... תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by dd7,

?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  14. מלא ספייקים התחילו לאחרונה בבזק בנלאומי מישהו עוד מרגיש??

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום קמתי בבוקר ולא היה לי אינטרנט וזה נמשך אפילו עד עכשיו,שנכנסתי לפתור בעיות זה אמר לי שהרשת dns לא מגיב עכשיו רציתי לדעת אם קיימת דרך לסדר את זה או שזה יסתדר מעצמו וזה רק תקלה,מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה מראש רזיאל

16. אז ככה יש לי 4 מחשבים וראוטר של D-link אלחוטי כל המחשבים מחוברים באלחוטי, ל3 מחשבים יש וינדוז XP ובהם עובד האינטרנט וגם שיתוף קבצים אבל רק במחשב אחד שיש בו וינדוז 2000 אין שיתוף קבצים...הוא לא יכול לגשת לשום מחשב אחר ברשת אבל הוא מחובר לאינטרנט.. איך אני מתקן את זה? וניסיתי להתקין שם XP ולא עבד האינטרנט אבל עבד השיתוף קבצים... אני מעדיף להשאיר שם 2000 כי XP לא יעבוד שם כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  17. אני שואל בשם אישתי, מדובר בפרויקט כחלק מלימודי תואר ראשון במדעי המחשב, אני מקווה שאני מציג את השאלה בפורום המתאים. מדובר בפרויקט לרישות בנין של 3 קומות הכולל 4 מעבדות מחשב (120 מחשבים) ועוד כ-80 עמדות לעובדים/טכנאים. מרבית הפרטים כבר סגורים, אולם אשמח להעזר בידע של חברי הפורום על מנת לסגור מספר פינות. א. החברה שנבחרה כספקית ציוד התקשורת (מתגים,נתבים,שרתי voip וציוד קצה voip) היא 3COM וזאת בעיקר בהתחשב במבחר מוצרי החברה. האם מישהו יודע על איכות השירות של החברה בארץ וחוזי השירות שלה, במיוחד בהקשר של מוסדות לימוד? האם לחברה יש בארץ נסיון עם מוסדות לימוד? ב. כאמור, הטלפוניה בבניין תתבסס כולה על voip של 3COM. מפרסומים הבנתי שהחברה עברה להציע את מערכת VCX גם בסביבת SMB, באתר בא…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  18. שלום, ניסיתי להתקין רשת אלחוטית עם נתב אלחוטי של belkin F5D7230-4 ומודם כבלים של מוטורולה מסוג sb4200. התקנתי לעצמי רשת עם ADSL אבל אף פעם לא ניסיתי עם כבלים. בהתחלת ההתקנה הייתי צריך לבחור בין Dynamic, Static, PPPoE, PPTP. בחרתי PPTP וכתבתי את כתובת ה-IP של השרת כמו שנתנו לי בתמיכה של הספק (012). כתבתי בהתקנה גם את שם המשתמש והסיסמה ובסוף ההתקנה הראוטר ניסה להתחבר לאיטרנט ללא הצלחה. בתמיכה של הספק נתנו לי גם subnet mask ,defult gateway והכתובת של הDNS אבל לא היה לי מקום להכניס אותם בהתקנה. אחרי שההתקנה לא הצליחה נכנסתי לראוטר דרך הIP שלו וכתבתי שם את הכתובת של שרתי הDNS. לא מצאתי מקום להכניס את הsubnet mask וה-defult gateway והאפשרויות היחידות שמצאתי היו My IP ו-My sub…

19. Started by GOLD_BOMB,

שלום לכולם יש לי כבר איזה חודש בעיה שהפינג שלי גבוה מאוד ממה שהוא צריך להיות והיה..... לפי בדיקות שלי ואם החברה שמתי לב שהבעיה אצלי בנתב יש לי אימקס ואני לא ממש מרוצה ממנו גם ככה....... איזה נתבים אתה ממליצים לי לקנות יש לי שני מחשבים בבית ואולי יהיה לי עוד מחשב כך שאופציה למקסימום 4 מחשבים, העדפה לקווי ולא אלחוטי (אני רוצה תוצאות של זמן אמת) אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי את המחיר שלהםת ואתר שאני הוכל לראות פרטים עליו בעברית!!! יש לי מהירות 1.5 adsl נטוויזיון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  20. מאתמול שוב פעם עדיפות לחיבור עם החייגן וגיימר לעומת חיבור ה MPLS. מורגש למשל בהורדת עידכון לסקייפ שלקח מעל 5 דקות עם חיבור 100 מגה MPLS לעומת 30 שניות עם חיבור חייגן וגיימר. אגב כל נושא הסקייפ וההורדה מהאתר וגם איכות השיחה - הוא נושא שאצלי נתקלתי בו רבות כבר בעבר.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. Started by winil,

יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לרשת אלחוטית באחד מותקנת מערכת הפעלה XP ובשני אני הולך להתקין ויסטה זה יעשה לי בעיות עם הרשת עם יהיו מערכות הפעלה שונות בשני המחשבים?

22. Started by ולרי88,

אני וחבר שלי מנסים לשחק פיפא ברשת.. ! ולא מצליחים.. ניסינו להוריד את הפיירוול של הוינדוס.. שתינו.. ניסינו אם פיירוול שתינו.. לאף אחד מאיתנו אין אנטי וירוס או משו..! מה עושים??

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  23. במה כרטיס רשת טוב יכול לעזור לי?אינטרנט יותר מהיר?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  24. יש לי מחשב שלא בשימוש עם 3 הארד דיסקים של 500 ג'יגה כ"א שאני רוצה להפוך לשרת ביטורנט כאשר אני רוצה שאפשר יהיה לגשת אליו מבחוץ דרך ה-web (אני יודע שיש אפשרות כזאת ב-utorrent שהיא מאוד נוחה אבל אין לי מושג אם יש משהו טוב יותר). בגלל שיש לי 3 הארד דיסקים אני רוצה לאחד אותם עלמנת לנצל את כל המקום שברשותי, איזה מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין שתתמוך בזה ? ווינדוס יהיה מיותר או אולי משהו אחר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  25. אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI בלבד כדי לשתף חיבור אינטרנט בין שני מחשבים. מחשב אחד יחובר קווית לנתב והשני אלחוטית. הבנתי שזה אמור לעלות כ-300 ש"ח לציוד הכי פשוט (ותקנו אותי אם אני טועה...) אבל חשוב שהציוד יהיה של חברות מוכרות. תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.