רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי כבר שתי מחשבים ברשת אלחוטית בלי ראוטר בלי כלום רק שני 802.11b Pen Size Wireless USB Adapter כאלו חחח.. משתי חברות שונות המהירות בינהם לא משהו אבל לא משנה... עכשיו אני רוצה לחבר נגיד עוד שני מחשבים מה אני צריך לקנות תביאו לי בבקשה דגם מדוייק אם אפשר והאם זה ישפר את המהירות בין שני המחשבים?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום המחשב שלי מריץ WIN7+WIN SERVER2008 R2 בדואל בוט כרטיס הרשת המובנה בלוח כבוי ואני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB הבעיה : כאשר אני מריץ את WIN7 הכרטיס עובד נהדר והכל רץ כמו שצריך אך כאשר אני מריץ WIN SERVER הכרטיס מופיע לי כDISABLED ולמרות שאני מנסה לשנות לENABLED הוא נשאר כבוי , אשמח לקבל פתרון לבעיה , תודה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסטרימר (מזרים) מחובר אצלי למחשב דרך כבל רשת, אני רוצה לפתוח FTP בכדיי להעביר קבצים מהחשב למכשיר ולהיפך יש לי מדריך איך לעשות את זה עם XP דרך my network place http://www.tvix.co.kr/eng/faq/FAQM5000Ufirst.aspx?act=RD&id=137&pg=0&CATID=3&SCATID=2 צריך עזרה איך אני עושה את זה עם ה vista
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני לא מצליח אני הולך ל Gaming & Applications אני רושם את הפורט ועושה לזה ENABLE עושה SAVE וזה לא מראה לי אחרי ה SAVE את מה שרשמתי וגם הפורטים עצמם לא נפתחים , מה לעשות? מדובר בפתיחת פורטים לאימיול TCP : 4404 UDP : 49695 ד"א יש איזה עידכון קושחה מומלץ לראוטר הנ"ל? , אני יודע שיש 2 סוגים השאלה מה יותר טוב ומה ההבדלים בינהם , אשמח גם לקישור להורדה תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שמחשב לאינטרנט מהיר, קניתי מחשב חדש, אני רוצה לחבר אותו לאינטרנט גם, אך השאלה היא, מה הפתרון הזול ביותר, ואייך לעשות את זה? האם כדאי להוסיף עוד כרטיס רשת למחשב הישן, ולחבר ככה את המחשב הישן והחדש, ולעשות אותם בWORKGROUP? ואיך בדיוק מגדירים את זה (את הכרטיס החדש?) או שעדיף לקנות SWITCH קטן... או רשת אלחוטית? חשוב להדגיש שרצוי הפתרון הזול ביותר תודה רבה רבה נועה..
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי לפטופ, והביאו לי ראוטר מחו"ל, אני לא יודע איך להתקין אותו...אני רוצה להתקין אותו על המחשב הביתי ושווארליס יקלוט עזרה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום.. התקנתי רשת ביתית עם 2 מחשבים בשניהם WIN XP PRO .. הכל טוב ויפה השיתוף עובד בסדר אך יש בעיה שאני מאמין שהיא דיי מוכרת אני מקבל הודעה כזאת: http://www.2send.us/uploads/4263f52a31.JPG תראו תתמונה תבינו. אני מקבל תהודעה הזאת כאשר אני מנסה להיכנס לPROGRAM FILES במחשב של אחי.. הבעיה זהה ב2 המחשבים . ואני מאמין שיש את זה בעוד תיקיות כאלה חשובות מה שנקרא. איך פותרים תבעיה? אגב פעם הרשת עבדה מצויין אבל עשיתי אצלי פורמט במחשב.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שיתוף אינטרנט באמצעות ICS של חברת מיקרוסופט...השרת מוגדר ,יש חיבור כבל מוצלב בין שני המחשבים. אבל לא היצלחתי לשתף את האינטנט.....המכסימום שהיצלחתי היה שיתוף קבצים. המחשב המישני עם ווינדוס 7 חוסם את האינטרנט . יש איזה רעיון או ניסיון עם ההגדרות?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היי לכולם, אני ניסיתי לחפש (ללא הועיל) מדריך באינטרנט שמסביר הכל על סוויצ'ים (VLANs, spanning tree וכדומה....) אולי למישהו פה יש קישור נחמד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
סתם הוא לא השתגע בטעות עשיתי לו reset to default וכנראה שהוא מחק את ההגדרות ADSL הראוטר יוצר רשת אך לא מתחבר לאינטרנט יש לי נתב AR6024 Edimax בבקשה מישו.... איך אני מכניס ססמא ומשתמש....
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני זקוק לראוטר שיהיו לו בין 4-8 מחשבים שאני יוכל לחבר אליו, עדיף 8 אפשר גם 4, זה לא יפריע לי. אני ממש לא צריך אלחוטי כי כל המחשבים בבית שלי מחוברים באמצעות חוטים. מאוד מאוד מאוד חשוב לי שתיהיה לו הגנה כמה שפחות חזקה (פיירול) ואם יהיה לו אז שאני יוכל לפתוח פורטים בקלות בלי יותר מידי סיבוכים למה אני מוריד הרבה בתוכנות שיתוף. אם אפשר להשיג בפחות מ-300 ש"ח מעולה, חשובה לי המהירות שליחה בין המחבשים ברשת אבל אני גם לא רוצה להשתגע במחיר. ויש לי גם שאלה-האם אני יכול לחבר את הראוטר לאב (HUB) ז"א למשוך כבל רשת בין חיבור מחשב אחד שלו לתוך אב ומשם להוציא עוד כמה חוטים שיתחברו לעוד כמה מחשבים ויהיה להם אינטרנט. היום אני מחובר באמצעות מודם שפרצו לי אותו, הוא מתחבר לאב מהאב הזה מתחברים…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש שרת אכסון חינמי של לפחות 20 מגה שתומך בASP. ניסיתי את domaindlx, הוא לא תומך באובייקטים שאני צריך. מישהו מכיר אתר אחר? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, אני מצטער שאני פותח נושא חדש בשביל זה, אבל הבנתי שאין טעם להכניס כמה נושאים לאותו הת'רד...והאלה עכשיו לא כ"כ קשורה לקודמות... אז החיבור הפיזי עובד יופי: המודם מחובר למרכזייה עם כבל מוצלב, ומהמרכזייה הולכים שני כבלים ישרים לשני המחשבים. מהמחשב האחד אני כותב כרגע, אחרי שהפכתי את המודם לראוטר (אני מקווה ) עכשיו לא ברור לי מה הלאה: איך אני יוצר את הרשת...יעני איך נוצר הקשר בין שני המחשבים...? איך אני משתף קבצים? ויוצר את המסך הזה בתחילת הווינדוס שבו נכנסים לרשת? המון תודה מראש שחר
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אוקיי, עד עכשיו השתמשתי בסמסונג עם קושחה שנצרבה מחדש, הגרסאות בהן השתמשתי GN0717 בשנה וחצי הראשונות וGN1210 בחצי שנה האחרונה, היום המודם התפגר סופית, שימוש יתר בDC הוא הגורם כרגע אני עובד עם מודם זמני, הAzatech המעפן שבזק נותנים, מחר אני מתכנן להחליף על מה אתם ממליצים ללכת? מה בזק סטור מציעים היום שכדאי לקחת? אגב, גם המודם החדש חייב לעבוד כמו ראוטר, אני משתף עוד 2 מחשבים ברשת בבית. מישהו גם יודע אם אפשרי ל"השאיל" Alcatel 510 V4 מבזק סטור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אוקי המדריך הזה ילמד אתכם איך לעושת שהיה לכם גלישה מהירה גם איימול מהיר וגם קאזה מהירה!!! והכל בטריק אחד פשוט!! מצרכים: מברג קטן אוקי דבר ראשון יש לציין שהמדרך עובד רק על מודם של WOW [לא שווה לנסות את זה על מודם אחר] אוקי פותחים את המודם של WOW עם הבורג יש 2 פרגים פותחים את המודם בזהירות!!!!! הרבה זהירות!!! פותחים אותו לגמרי ואת 2 החלקים האפורים שמים בצד עכשיו חפשו על השדה הירוק כמו כפתור קטן שאפשר להזיז עכשיו תסתכלו טוב טוב טוב !!! כתוב בצד אחד: OFF בעמצה כתוב: +ON ובד השני כתוב FULL עכשיו הכפתור שלכם בתוח נמצע בין OFF לבין NO+ לדוגמה: ___________________ FULL +NO | OFF איפה שיש קן כזה | שם נמצא הכפתור שלכם .. הזיזו בעדינות את הכפתור ל FULL ואחרי שהזזתם את הכ…
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר 2 קבצים של של 1GB כל אחד ממחשב אחד לשני יצרתי בשני המחשבים WORKGROUP עם אותו שם "WORK" עכשיו כל מחשב רואה את עצמו אבל אני לא יכול לראות אחד את השני ובתקיה שאני רוצה לשתף הפעלתי שיתוף עם PERMISSIONS לכולם למה אני לא מצליח?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר באמצעות איזה כבל רשת או כבל יו אס בי את המחשב הנייד למחשב הנייח...? למשל להעברות קבצים קלה ופשוטה...בקיצור שהנייד ישמש ככונן נייד תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום! יש לי רשת קוית עם נתב של אדימקס ומודם של מוטורולה. מאז שפירמטתי את אחד המחשבים יש לי בעיות בשיתוף הקבצים ברשת. אבל האינטרנט עובד מעולה. יש רעיונות איפה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום,כרגע יש לי אינטרנט במהירות 750,אני רוצה לשדרג ל-1.5,חבר שלי אמר לי שמבחינת בזק אין הבדל בחיבור בין 750 למגה וחצי. מישהו יודע אם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול לבנות אתר משלי בצורה חינמית וללא תשלום . גיל
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס רשת חדש עם חיבור PCI חיברתי את הכרטיס למחשב דרך חיבור הPCI הדלקתי את המחשב אך הוא לא מזהה את הכרטיס לא עלתה לי שום הודעה שהוא זיהה חומרה חדשה הכרטיס עלה לי 120 שקלים והוא של 3COM מה יכולה להיות הבעיה חוץ מיזה שאולי הוא פגום אין לי דרך ליבדוק אין לי עוד מחשבים לנסות אותו ליראות אם הוא טוב מה האפשרויות שלי? לפני שאני הולך ומחליף אותו? אם אפשר אז לעזור לי מהר כי אם הוא פגום אז עוד היום אני רוצה להחליף אותו,תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האקספלורר שלי, כל פעם שאני רוצה להכנס לאתר הוא רושם שהשרת לא נמצא וצריך לעשות רענון, כדי שהדף יעלה.. הבעיה מאוד מרגיזה, ונראה לי שזה ספיי, אבל הורדתי כל ספיי שהיה לי במחשב עם Hijck This.. מישהו יודע מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מסיבות לא ברורות, האינטרנט אקספלורר חדל מלעבוד בויסטה שלי. יש לי רשת ביתית, כמו כן לשאר המחשבים בבית יש אינטרנט. ניסיתי: * התקנת תיקון של ויסטה. * הרצת הפקודה sfc /scannow * ביטול הרחבות צד שלישי שחזור מערכת פתר את הבעיה שלי, אך בגלל שהנקודת שמירה הייתה ישנה מדי- היו יותר מדי שינויים שלא רציתי. עכשיו אחרי ההתקנת תיקון, לא רק שהיא לא סידרה את הבעיה- היא גם מחקה את הנקודות שחזור... עצות? :[br]פורסם בתאריך: 11.11.2007 בשעה 18:12:49 עדכון בנושא:כנראה שהבעיה רצינית יותר- בדקתי כמה דברים, בין היתר שמתי לב שאני מקבל תשובה כשאני עושה פינג. אח"כ גיליתי שהמחשב כן מתחבר לאינטרנט בדרך הזו: Start>Network>Network and Sharing Center>Set up a connection or network…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע ממש אם זה הפורום המתאים אבל בכל מקרה.. פירמטתי את המחשב אתמול הגדרתי את החייגן הכל טוב ויפה . האינטרנט אקספלורר עובד בסדר . אבל תוכנות אחרות כמו למשל בדיקת הרישיון של מיקרוסופט לבדיקת החוקיות של עותק xp לא יכול להתחבר לאינטרנט גם icq (אפילו לא מראה שגיאה כלשהיא) גם עידכון של אנטי וירוס לא עובד. מה יכול להיות הבעיה? זה נראה כאילו הם לא מזהים את החיבור לאינטרנט אוא משהו כזה אפילו ניטרלתי את הפיירווול ועדיין הבעיה ממשיכה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
היי חברים אני כבר התייאשתי, באיקס פי ובויסטה 32 ביט אינטרנט מוריד במלוא המהירות אבל משום מה בויסטה 64 ביט מהירות ההורדה פשוט חצי ממה שצריך להיות למרות שהעלאה תקינה.חיפשתי בכל מיני מקומות וניסיתי לעדכן דרייבר של כרטיס רשת אבל עדיין זה לא עוזר.אני ממש שובר את הראש פה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב זה לא קשור לתוכנת האנטי וירוס שלי כי גם לאחר שביטלתי אותה עדיין אותה בעיה עריכה:לבסוף גיליתי שמדובר באנטי וירוס שמוריד את המהירות הוא הוסר והתקנתי בחזרה אוירה גרסה חופשית,היחידי שעובד בצורה שלא מפריעה לכלום
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-