רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, ברשותי 4 מחשבים שבכולם מותקן WIN XP SP2 ברצוני ליצור SHARE ובכל מחשב ומחשב יש USER אחר, בכל פעם ש-USER מסויים מנסה להיכנס ל-SHARE הוא מקבל חלון של USERNAME ?PASSWORD, אני הורדתי את EVERYONE מה-SHARE בעיקבות SECURITY האם ישנה דרך למנוע את ההצגה של ה-USER NAME?? תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ניסיתי איזה מדריך בפורום אחר, שבו אמרו להכנס דרך IE ל-http://192.168.2.1... הבעיה שהאתר הזה לא נפתח לי והוא כותב שגיאה... האם אני עושה נכון ואם כן מה הבעיה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
האם שאני משתף תיקיות זה מעמיס על הרשת ועל האינטרנט ? .... ועוד משהו מה זה QOS PACKET?.. האם אפשר להסיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי! אני רוצה בבקשה שם של חברת אחסון איכותית ומקצועית, שנותנת שירות טוב ונענית לפניות, השרתים שלה חזקים וטובים ויש לה מחירון סביר לא יקר מידי, ושהאחסון יבוא ביחד עם דומיין. אשמח לקבל הצעות! תודה!
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי נתב של לינקסיס דגם WRT54G ומאז שיש לי אותו יש לי בעיות כניסה למסנג'ר ולו איידי ואני מצליח להכנס למסנג'ר רק אחרי מספר נסיונות...בבקשה אם מישהו יכול לעזור אז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אם אפשר פחות אז עדיף אם יש ראוטר אלחוטי שמתחבר בחוט למחשב אחד ובאלחוט למחשב השני אז אני אשמח לכזה ולהמלצה לכרטיס רשת אלחוטי גם כן אם אין או שלא מומלץ אז אשמח להמלצה על ראוטר + שני כרטיסי רשת בתקציב הנ"ל רצוי אם אפשר אפילו 350 ש"ח בערך.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
http://012.net/sales.aspx?docID=6622&FolderID=324〈=he&res=0&pos=0&tabn=0 האם החבילה הזאתי זולה? והאם כדאי לי לעבור אליה?
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כל ריסטרט או סליפ (לא סגור על זה) החיבור של הכרטיס רשת יורד מ100 מגה לשנייה ל10 מגה לשנייה. למה זה ואיך אני פותר את זה? אני צריך להוסיף שכאשר אני עושה לו Disable בDevice manager ואז Enable הוא חוזר ל100 (עד הריסטרט הבא).
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני רק לציין שהשתמשתי באפשרות החיפוש לפני שכתבתי פה הודעה, עיינתי בדברים הרלוונטיים אבל התבלבלתי לגמרי. הסיפור שלי ככה.. יש לי רשת ביתית חוטית עם מודם-ראוטר eci של בזק ואהב שמפצל לכמה מחשבים. הכל עובד טוב ויפה אבל המשפחה החליטה לעבור לאלחוטי. אז קנינו נתב בשם level one wbr-3407a. הקטע הוא שלא הבנתי בידיוק מה הולך עם זה. קראתי כאן וראיתי אנשים שקנו ראוטר אבל נשארו עם מודם. זה לא אמור להחליף אותו? אמרו לי שאת הנתב אני מחבר במקום האהב ואת הראוטר של eci אני משאיר. זה נכון? או שאני מנתק את המודם הנוכחי ואת האהב ומחבר את הראוטר האלחוטי החדש? ואם כן, אני אצטרך לעשות את כל ההגדרות מחדש? כי פעם אחרונה זה טכנאי הגדיר ולא אני.. הייתי מעדיף להישאר איכשהוא עם המודם וההגדרות שיש …
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בין מחשב נייד ומחשב ביתי ואני פשוט א מצליח לשתף אינטרנט וקבצים על ווינדוס אקס פי ניסיתי הכל, ניסיתי לתת איי פי ניסיתי דרך האשף וזה פשוט לא עובד
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום אז ככה יש לי ראוטר של ECI 352 אלחוטי, המחשב הנייח מחובר אליו בצורה אלחוטית תחת הבטחת WEP ואין שום בעיה, גם עם מחשבים ניידים אין איתו בעיה. עכשיו יש לי מחשב של נוקיה דגם N810, מחשב קטן מסך מגע 4.2" מבוסס על לינוקס. הוא מתחבר לראוטר בלי בעיה גולש באינטרנט והכל. הבעיה היא שאי מיילים לא עוברים שם, ניסיתי דרך שתי תוכנות מייל למכשיר. גם שירות UPDATE לא עובד ועדכנת תוכנות דרך האינטרנט לא עובד, פשוט כאילו התקשורת חסומה.. כנ"ל גם עם אני מנסה לראות סרטוני יוטיוב דרך תוכנה מיועדת(דרך האינטרנט כמובן). הבעיה היא רק בראוטרים של ECI ניסיתי כבר ב3 מקומות, בראוטרים של ASUS ו SIEMENS זה עובד בלי בעיות. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. אני וגיסי הקמנו רשת באמצעות ראוטר חוטי :Edimax BR-6104K Broadband Router, 1 x WAN + 4 x Switch http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm חיברנו את האינטרנט שלו (כבלים - נטוויז'ן) לראוטר, שני מחשבים שלו ומחשב אחד שלי . מטרת הרשת הינה שיתוף קבצים ומשחקי רשת בלבד! לי יש כבר חיבור אינטרנט משלי ואני מעוניין להשתמש רק בו אבל אני לא יכול כי אני מחובר כבר לאינטרנט שלו... אני רוצה לשתף איתו הכל חוץ מהאינטרנט אבל אני לא מוצא את ההגדרות הנכונות בראוטר או ב LAC Local Area Connection.. כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט שלי (כבלים - ברק) החייגן לא מצליח להתחבר כי אני כבר מחובר משלו. עשיתי Disable ל- LAC והתחברתי משלי ללא הפרעה .... מה אני יכול לעשות כדי שלא תהיה לי גי…
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי. אני מחפש ראוטר משולב עם מודם ADSL לUBUNTU לינוקס (סתם לידע כללי שאני משתמש במערכת ההפעלה הזו) רק מה שמאוד חשוב לי זה אפשרות לשלוט על החיבור והניתוק דרך ה SHELL, או לחילופין, שהראוטר יהיה עם אופציה של להתנתק כל X דקות (ולא רק שיש לו IDLE) מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשתף את התקיות שעל הדיסק-קשיח שעובד ב-RAID של NVIDIA ולא מבין למה? החיבור תקין ודיסק-קשיח נוסף שלא יושב על ה-RAID כן מאפשר לי לשתף את התיקיות! זקוק לעזרה דחוף המון תודה!!! נ.ב. לוח- NFORCE3 GIGABYTE GA-8KNS ULTRA 939 מעבד-AMD-3000 שני דיסקים-WD-80G 8M SATA RAID דיסק נוסף-WD-80G-8M-IDE
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ערב טוב , יש לי מודם/נתב שקיבלתי בבזק שהוא AZTECH 600E ונתב אלחוטי של LEVEL ONE 3406TX ואני לא מצליח לפתוח פורטים או להוריד באימיול או בביטטורנט. אני ניסיתי הרבה דברים אבל ללא הצלחה.PLS HELP ME :'( לאזטק מחובר הקו טלפון וממנו יוצא חיבור איטרנט לנתב האלחוטי ומשם כבר למחשב אינני מצליח לפתוח פורטים או להוריד דברים במהירות נורמלית
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית ואני לא מצליח להתגבר עליה כבר שבוע,אני אתאר את תצורת הרשת: ראוטר TP LINK 641 108MB מודם כבלים- טומפסון ספק- בזקבינלאומי רוחב פס- 3 מגה כרגע מחובר עם חייגן מחשב1- נייח מחובר לראוטר בצורה חוטית מחשב2 - נייח מחובר לראוטר בצורה אלחוטית בתצורה זו - בלתי אפשרי להכנס למסנג'ר במחשב1,אין פיירוול לא בראוטר לא במחשב(WINXP). כאשר אני מחבר את מחשב1 ישירות למודם הכל עובד. מסנג'ר - לייב גירסא 8.1 לגבי תוכנות שיתוף. בשני המחשבים UTORRENT לא עוברת את 20 KB ,נפתח פורט ספיציפי>65000 במחשב2 פתחתי פורטים עבור EMULE משהו די מוזר. בהתחלה מתחבר מתחיל להוריד ב 250 אחרי חצי דקה צונח לאפס... נסיון להתחבר שוב נכשל עם הודעה על LOW ID. אין פיירוול,הגדרתי את IP עבו…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי מודם \ נתב ל - Rotal RTA 1025 ואחד הניידים האלחוטיים לא מראה את עצמו ברשת למרות שהוא רואה את האחרים (שני נייחים בחיבור חוטי ואחד נייד אלחוטי). הנ"ל הוא מסוג Dell 610D . הספריות הרלוונטיות שלו הוגדרו כ - Network Sharing , חומת האש של Windows מכובה, ו - Trust control של Norton 360-3 מוגדרת כ - Protected (כמו כל היתר) (גם לא עזרו הגדרות מקילות יותר ואפילו כבוי חומת האש של Norton). האשת האלחוטית מוגנת בפרוטוקול Wapa2-PSK/TKIP . יכול לבצע Ping אליו.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מחפש שרת אכסון חינמי של לפחות 20 מגה שתומך בASP. ניסיתי את domaindlx, הוא לא תומך באובייקטים שאני צריך. מישהו מכיר אתר אחר? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי נתב D-LINK 707P חיברת את המחשבים (3 - WINXP) והכל עובד מצויין חוץ מהאינטרנט אני ממלא את כל ההגדרות (בנתב) והוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט! אם מישהו יש ניסיון עם סדרת הנתבים האלו אנא תעזרו. ד.א עברתי לנתב הזה רק כי הסויטז' שלי שבק חיים לאחר 4 שנים!!! של עבודה רצופה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
Is there at the market antenna that support N ? I couldn't find it at stores - it all says B/G support... Is there any differences between N/BG on air ? length/width ? Can N work through B/B antenna type ?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לנו בכיתת מחשבים הרבה מחשבים מחוברים לרשת, לכל אחד יש שם (userxxx) רציתי לדעת אילו דברים נחמדים אפשר לעשות אחד לשני (לכבות אולי, להתחיל מחדש וכדומה.......) תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מאחר ואינני מכיר כ"כ כך את עולם הרשתות האלחוטיות ונתקלתי בבעיה לוגיסטית, אשמח אם מישהו שמבין יוכל לעזור לי ולידע אותי אם יש איזושהי חומרה (ומהי) שיכולה לפתור לי את הבעיה. לגבי הבעיה עצמה, אני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (Edimax mimo pci) לאינטרנט האלחוטי במרכז העיר ירושלים, לשם כך עלי להרים את המחשב לאדן החלון.. לא הפיתרון האידאלי, ברצוני לקנות חומרה שאוכל לשים על אדן החלון במקום המחשב כך שתהווה ממסר בין האינטרנט האלחוטי של מרכז העיר (בחינם..) לבין המחשב בחדר. שאלתי היא: א. מה החומרה הכי פשוטה שיכולה לעשות זאת (חומרה יעודית לעניין ספציפי זה). ב. האם יש נתב שיכול לעשות זאת בנוסף להיותו נתב (לפי מיטב ידיעתי הדלה נתבים מספקים אינטרנט מחיבור קוי ולא אלחוטי) כך שאכול לשד…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לחבר את מחשב השני שלי לאינטרנט אך אני עושה את זה?? פרטים: המודה שלי הוא USB ADSL MODEM ALE 130 בשני המחשב WINDOWS XP למי יש מדריך אך לעשות את זה אני ישמח לזה!
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איזה שרתים הכי מומליצם מrapidshare מבחינת מהירו ויציבות כמובן?! תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום חברים ביצעתי הצפנה לנתב שלי ועכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להמנע מלהקיש סיסמא כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש (כרטיס רשת אלחוטי USB) אני יחדד טיפה. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב שעובד באלחוט,ורוצה להכנס לאינטרנט הוא מבקש את הסיסמא - השאלה שלי אם יש אפשרות להכניס סיסמא פעם אחת ושהכרטיס רשת יזכור את הסיסמא ויכנס לבד. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-