רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי נתב Dlink DI-524 כבר הרבה זמן. שני מחשבים מחוברים אליו בחיבור חוטי ובשניהם עד כה לא היו בעיות עם האינטרנט. לאחד המחשבים יש איפי סטטי, כדי לקדם פורט של התוכנה utorrent והמחשב השני מקבל איפי ע"י ה-DHCP של הנתב. בשבוע האחרון אחי (שברשותו המחשב השני) רצה גם לקדם פורטים לתוכנה utorrent, אז עשיתי לו איפי סטטי וקידמתי את הפורטים כרגיל. אמנם, לאחר פעולה זו, החלה איטיות משמעותית באינטרנט. קודם כל, בדקתי אם זה בגלל הספקית או בגלל המחשבים. כיביתי מחשב אחד, והאינטרנט עבד במהירותו הרגילה. הדלקתי את המחשב, והאיטיות החלה שוב. החזרתי את שני המחשבים לקבלת איפי ע"י DHCP, אך האיטיות לא נעלמה. מחקתי את הפורטים שקידמתי, אך לשווא. איך אוכל לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר ת'מחשב הראשי למחשב אחר שהוא בלי שום כונן DVD ולהתקין עליו מערכת לינוקס דרך הרשת השאלה אם זה אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכם! בגלל ניתוקים שיש לי מהמודם, בזק היציעו לי או להחליף מודם ADSL USB ,או למודם רשת- ללא עלות .ולזה אני צריך את עזרתכם , היציעו לי ראוטר של סימנס FL2/141 שניתן לחבר עד ארבעה מחשבים באלחוטי ,תמורת 10 ש'ח בחודש למשך שנתיים והוא בסוף המיבצע הופך לשלי ,בגלל שיש לי שני מחשבים, אני שואל את דעתכם אם זה כדאי,או שיש לי אפשרות אחרת, ואם כן, איזה כרטיס רשת צריך למחשב השני,או ביכלל. בתודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך אני משפר את הקליטה בנטבוק, שכרטיס הרשת שלו פנימי, כדי לקלוט רשתות רחוקות יותר (ולא כדי לברוח מהמוסד) ?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי מחשב קיים ורציתי לחבר אותו למחשב ישן בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים זולים ופשוטים, האם אפשר לעשות זאת? או שאהיה חייב לחבר אותם לנתב? אם לא אלחוטי אז אפשר לפחות בעזרת כבל רשת לחבר אותם ללא נתב?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי רשת ביתית עם ראוטר של Snap Gear ואני רוצה לאשר לראוטר כמה פורטים של הe - mule אחת כדי שאני יוכל לתחבר אליה מפני שיש לי פיי וואל בראוטר.. איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש מבין וקראתי פה ושם אבל אני לא יודע מה בדיוק אני צריך. יש לי נייד של גיגהבייט W468 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9486 ואני רוצה לקנות ראוטר קווי ואלחוטי עבור נייד ומחשב אחד או שניים נייחים (הראשון יהיה ליד המודם והשני רחוק מהמודם אבל לא בטוח יחובר). הראוטר יחובר בחדר שהוא מרכז הדירה, קומה אחת, קירות רגילים וללא שום חדר ביטחון (מקסימום קיר אחד או שניים האות יצטרך לעבור), והמרחק המקסימלי בין הנייד לראוטר יהיה 10 מטר. אני לא יודע איזה דגם של ראוטר לקחת, למשל יש את EDIMAX הפשוט http://zap.co.il/model.asp?model_id=369809 ויש את היותר מתקדם http://zap.co.il/model.asp?model_id=469945 אני כמובן רוצה לנצל את כל מה שאפשר דרך הנייד שלי מבחינת המהירות ניתוק…
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני שניםםם מחפש איך אני פותח את הפורטים אבל אני לא יודע מה הפורטים אולי מישהו יכול לעזור לי :\ אני כבר מיואששש זה הראוטר הזה 3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Router בבקששההה תעזרו לי :\
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר SL2 141 של EDIMAX. לאחרונה אני מרגיש איטיות מטורפת ביאטנרנט וכשראתי כמה קל להתחבר דרך פלאפון לרשת אלחוטית פחדתי שאולי מישהו תופס עליי טרמפ.. היום הסתכלתי בהגדרות של הראוטר שלי וראיתי שיש אופציה לבטל לגמרי את הרשת הלחוטית, ביטלתי אותה מכיוון שאני בכל מקרה מחובר בכבלים ועכשיו אני שואל, האם זה מספיק ? בהנחה שלא קיים בסביבה משועמם שיינסה איכשהו לעקוף את זה (אם בכלל אפשר..) - האם זה מספיק מוגן מפני אנשים שרוצים להיתחבר עם מחשב נייד או עם פלאפון ?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר, שגם משדר אלחוטית לשני מחשבים נייחים אחרים. המחשב הראשון מחובר גם למדפסת. למחשב השני חיברתי מתאם אלחוטי USB באמצעותו הוא מתחבר לאינטרנט. המחשב השלישי מחובר לשני בכבל (במקום לקנות עוד מתאם אלחוטי). הצלחתי להגיע למצב בו כל השלושה מחוברים לאינטרנט, אך רק הראשון והשני נגישים למדפסת. איך אני מחבר גם את השלישי? תודה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לפצל כבל רשת אחד שיוצא מהראוטר שלי ל 2 , הבנתי שדרך ממתג אפשר לעשות זאת ע"י חיבור הכבל לממתג וממנו ל2 המחשבים. האם יש איזה מתג שאתם ממליצים עליו בטווח המחירים הזול (100 שח) שעובד כמו שעון ולא עושה בעיות? 10/100 גם טוב (לא נראה לי שאפשר למצוא 1000 במחיר הזה). תודה.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים אז לפעמים לא נותן לי הדפדפן לפתוח אתרים אחרים או למשל תוכנות צ'ט למרות שיש ליג'אווה מותקן אבל הוא רושם, שיש בעיה בשורה התחתונה של המסך.. אם אפשר לדעת מה זה ואם כבר גם לקבל בבקשה לינק לאתר של הדפדפן מקסטון.. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו 3 מחשבים חדשים כולם נייחים אני שם בכולם את כרטיס הרשת האלחוטי edimax EW-7108PCG ראוטר אני חושב שאני אקנה את ה Linksys WRT54GL v1.0 אלא אם יש למישהו המלצה לראוטר אחר עדיפות שזה יהיה מIQPC בכל מקרה השאלות הן כאלה קודם כל רשת אלחוטית היא רשת לכל דבר נכון?שזה אומר גם העברת קבצים...כן? יש לי אינטרנט כבלים...אני צריך לחבר את המודם לראוטר?ואת הראוטר למחשב? אממ לגבי הראוטר בין הראוטר למחשב אחד מפריד קיר של ממ"ד ו2 המחשבים האחרים נמצאים בקומה שניה תהיה בעיה של טווח? אלה השאלות=] תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים בבית לי לאחותי ולהורים שלי רציתי לדעת אם אני נכנס לתיקיות המשותפות שלהם אם הם יודעים איך אני מסתיר את המחשב שלי בNETWORKS אצלם במחשב? תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
המליצו לי פה בת'ראד קודם לא לעבוד עם האלקטל כנתב אם אני מחבר רשת אלחוטית. הבעיה היא שהמדריך שדרוג כבר לא קיים ובמקומו יש דף אחר(אם מנהל קורא את זה, כדאי לעדכן את הסטיקי) ואני ממש לא זוכר איך עושים את זה. אני די בטוח שאפשר לעבוד איתו כמו עם הרגיל גם כשהוא "משודרג" אבל באמת שלא זוכר איך. אגב, גם האתרים של ה challenge script שדרוש לשדרוג כבר לא עובד, לפחות אצלי. אם זה לא מספיק אז הבחור הזקן כבר לא מגיב לכפתור defaults מאחור. תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
משיהו סורק לי את המחשב ואחרי איהז דקה ה חומת אש חוסמת אותו כאילו מה אנ יעושה אם זה תאיך מונעים את זה לגמרי ? איך אני יכול לדעת או שהאם בזמן הזה ניתן לראות מידע או משהו שיש לי ?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מחובר בחילה של 4 מגה ומשום מה המחשב מוריד על 140 קיי גג וכאשר חיברתי את המודם ללפטופ קיבלתי את המהירות המקסימלית של 400+.. עכישו השאלה אם זה יכול להיות בעיית חומרה משהו כמו הכרטיס רשת שלא תומך במהירות או לא יודע מה? או שזה בעייה של איזה תוכנה שמתנגשת הורסת את החיבור? וירוסים ותולעים אין.. השמח לקבל תשובות שיעזרו בבעיה המציקה הזאת..
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אדימקס AR-7024A איך הוא מחלק את הפס של האינטרנט בין שתי המחשבים? 50% ו50% או יש לו חילוק שונה? ואם אפשר לשלוט בזה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מודם מוטורולה SB4101 ישן מאוד יש לי אותו כמה שנים טובות.. עכשיו שמתי לב שהאינטרנט פועל כמה ימים רצופים ההורדה נהיית איטית מאוד מוריד לי על 3-5 קילובייט לשניה כשאני מנתק את המודם מהחשמל לכמה שניות ומכניס חזרה ומוריד קובץ ההורדה מהירה מאוד למה זה קורה.. יש לי אינטרנט 1.5 מגה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז ככה הרשת היא בין 4 מחשבים היום 3 נייחים ואחד נייד כולם מחוברים לראוטר של לינקסיס WRT54GL עכשיו עשיתי כמה ניסויים כדי לשתף קבצים בין המחשב שלי לנייד שמיקמתי אותו לידי ויש לי כמה שאלות: כשאני מנסה להתחבר בהתחברות עם סיסמה ואין למחשב סיסמה מה אני צריך לכתוב בשורה של הסיסמה? ואם כדאי לשים סיסמה למחשבים?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מי שיש לו את הנתב הנ"ל בבקשה שיעזור לי אני לא מבין איך אני פותח פורטים הצלחתי להיכנס להגדרות
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס רשת חדש עם חיבור PCI חיברתי את הכרטיס למחשב דרך חיבור הPCI הדלקתי את המחשב אך הוא לא מזהה את הכרטיס לא עלתה לי שום הודעה שהוא זיהה חומרה חדשה הכרטיס עלה לי 120 שקלים והוא של 3COM מה יכולה להיות הבעיה חוץ מיזה שאולי הוא פגום אין לי דרך ליבדוק אין לי עוד מחשבים לנסות אותו ליראות אם הוא טוב מה האפשרויות שלי? לפני שאני הולך ומחליף אותו? אם אפשר אז לעזור לי מהר כי אם הוא פגום אז עוד היום אני רוצה להחליף אותו,תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האקספלורר שלי, כל פעם שאני רוצה להכנס לאתר הוא רושם שהשרת לא נמצא וצריך לעשות רענון, כדי שהדף יעלה.. הבעיה מאוד מרגיזה, ונראה לי שזה ספיי, אבל הורדתי כל ספיי שהיה לי במחשב עם Hijck This.. מישהו יודע מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, ראיתי את הסטיקי לגבי הקמת רשת אלחוטית ואני לא שואל לגבי ההקמה מבחינה טכנית. אני מבקש ייעוץ לגבי נתב אלחוטי פשוט. ברשת האלחוטית יחוברו עד שלושה מחשבים נייחים ושני מחשבים ניידים. בנוסף להמלצה לנתב, רציתי לדעת כמה צריך לעלות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. שוב, אני לא מבקש כרטיסים או נתב מפוצץ, משהו סטנדרטי ואמין. תודה מראש, ושבוע טוב יונתן
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איזה שרתים הכי מומליצם מrapidshare מבחינת מהירו ויציבות כמובן?! תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-