רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לקלוט את הנתב שלי כבר הייתי מחובר אליו תמיד אבל כנראה עשיתי איזה משהו בהגדרות ואני לא יודע מה ועכשיו המחשב שלי לא קולט תנתב יותר לא מוצא אותו בכלל אבל אחרים כן מה אפשר לעשות?... לנתב מחובר בכבל מחשב נייח תודה. הנתב ASUS של בזק
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום ניסיתי את Hamachi ואני רוצה פתרון חלופי. האם קיימות עוד תוכנות כאלה? גם תוכנות לא ידידותיות יתקבלו. האם אני יכול לפתוח על המחשב שלי רשת כזו בלי כל תוכנת צד שלישי? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום ! פירמטתי את המחשב שלי וכעת אני רוצה להתחבר לאיטרנט ..... בביתי יש לנו רשת אל חוטית wirless connection אצל כל המחשבים . כעת בconnections שלי יש רק אחד lan כיצד ניתן להכין עוד אחד שיהיה wirless connection בבקשה פירוט שלב אחר שלב זה מאד דחוף לי .... תודה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי ADSL ויש לי B FOCUS 312 שמתפקד בתור ראוטר מחובר לסויץ' ולמחשב שלי והכל היה טוב כבר כמעט שנה ולא שיניתים כלום בהגדרות. בזמן האחרון אחרי חצי שעה הפדפן כבר לא נכנס לאתרים (ניסיתי יותר מדפדפן אחד) יש לי ZONE ALARM, חשוב לציין שתוכנות כמו אייסיקיו ותוכנות שיתוף קבצים עדיין עובדות כשהדפדפן כבר לא נכנס לאתרים. אני צריך לעשות ריסט למודם בשביל שהכל יעבוד שוב וזה מעצבן לעשות את זה כל חצי שעה, מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
חג שמח לכל חברי הפורום אני מעוניין להקים רשת וירטואלית למטרת תרגול , אני עובד עם VMWARE WORKSTATION ובניתי שתי מכונות :server2008r2 , windows7 enterprise אני מנסה לצרף את את המכונה של ווינ7 לדומיין שהקמתי בסרבר אך ללא הצלחה . בבקשה עזרה מ-א עד ת , תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי מודם: Motorola Sb4200 SURF BOARD משהו כזה... של הכבלים ואני רוצה להפוך אותו לראוטר.. אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכם! בגלל ניתוקים שיש לי מהמודם, בזק היציעו לי או להחליף מודם ADSL USB ,או למודם רשת- ללא עלות .ולזה אני צריך את עזרתכם , היציעו לי ראוטר של סימנס FL2/141 שניתן לחבר עד ארבעה מחשבים באלחוטי ,תמורת 10 ש'ח בחודש למשך שנתיים והוא בסוף המיבצע הופך לשלי ,בגלל שיש לי שני מחשבים, אני שואל את דעתכם אם זה כדאי,או שיש לי אפשרות אחרת, ואם כן, איזה כרטיס רשת צריך למחשב השני,או ביכלל. בתודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איך אני משפר את הקליטה בנטבוק, שכרטיס הרשת שלו פנימי, כדי לקלוט רשתות רחוקות יותר (ולא כדי לברוח מהמוסד) ?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מחשב קיים ורציתי לחבר אותו למחשב ישן בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים זולים ופשוטים, האם אפשר לעשות זאת? או שאהיה חייב לחבר אותם לנתב? אם לא אלחוטי אז אפשר לפחות בעזרת כבל רשת לחבר אותם ללא נתב?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לראות את המחשב השני אני פעם מצליח ופעם לא.. למה זה? במחשב השני יש שיתוף ...
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי בחדר ראוטר אלחוטי של edimax יש לי מחשב נייד של dell עם כרטיס מובנה שעובד די טוב אני קונה מחשב חדש ורוצה את הישן לשים בסלון שישמש להורדות באימיול וביטרונט ורציתי לחבר ע"י חיבור אלחוטי השאלה איזה כרטיס רשת אלחוטי מומלץ -כזה שמתחבר לusb או לpci ושל איזה חברה המרחק יהיה בארך 20 מטר בינתיים חשבתי על כרטיס של EDIMAX EW-7317UG http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403087 או אחד עם אנטנה EW7128GוEdimax http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי חברה. אז ככה, יש לי שתי בעיות שאשמח שתעזרו לי לפתור אותן. א. לאחר שעשיתי ריסטרט לראוטר שלי (edimax br-6204wg) הווינדוס הביא לי הודעה בצד ובא רשום שלחיבור האינטרנט שלי יש הגבלות והוא לא מנצל את מלוא כוחו (או משהו כזה) לחצתי על הבועה הנ"ל וזה נכנס לי לחלון local area connection status, שם ראיתי שבמהירות האינרנט רשום 100.0Mbps ורוחב הפס שלי הוא 1.5K, יש לכם מושג מה מגביל לי את המהירות? ב. הבנתי שלאחר קניית הראוטר (להזכירכם, edimax br-6204wg) כדאי לעדכן את ה-firmware שלו, ובכן לא עשיתי את זה (אופס) רציתי בבקשה שתסבירו לי איך לעשות את זה. דרך אגב, משום מה אני כמעט בטוח שיש קשר בין שתי הבעיות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום ! בטעות הסרתי פרוטוקול ואני לא יכול להתחבר לאינטרנט ... יש אפשרות להסיר את ה LOCAL AREA CONNECTION ולהתקינו מחדש ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בין מחשב נייד ומחשב ביתי ואני פשוט א מצליח לשתף אינטרנט וקבצים על ווינדוס אקס פי ניסיתי הכל, ניסיתי לתת איי פי ניסיתי דרך האשף וזה פשוט לא עובד
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום רב שי לי שני מחשבים , אשר מחוברים לאינטרנט של הכבלים דרך ראוטר קווי של level1 ע"י כבלי רשת. מחשב 1 - דרך כרטיס רשת (המחשב הינו 1.6 P4 בין הראשונים ללא כרטיס רשת על לוח האם) מחשב 2 -יציאת רשת היושבת על לוח האם. אני מעוניין להעביר קבצים ולהיכנס ממחשב אחד לשני 1)האם ניתן דרך הראוטר חוץ מאינטרנט לשלב גם העברת נתונים בין 2 המחשבים? 2)אם לא ניתן לעשות זאת דרך הראוטר , איך ניתן לעשות זאת, כבר העברתי כבל בין 2 ההחדרים לשם חיבור אינטרנט אני מעדיף לא להעביר יותר כבלים בכל זאת זו עבודה מכיוון שהחדרים רחוקים? תודה מראש ושנה טובה לכולם
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
האם אפשר לפתוח פורטים רק על ידי ראוטררר? ומה יכול לפתור את הבעיה של קבלת הקבצים באיי סיי? אם אני אתקין על המחשב שמשתף את האינטרנט WIN2000 זה יעזור? או כל דרך אחרת לפתור זאת רק תגידווו בתודההההה רבה מאדדד מאד אלי
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד מהם מחובר לאינטרנט, ברצוני לחבר את המחשב השני גם כן לאינטרנט אך גם לשתף קבצים (אמרו לי שאני צריך כבל מוצלב) בין שני המחשבים האם יש פתרונות אחרים חוץ מהכבל המוצלב - כבל רשת
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש לי SP2 ופיירוול של ZONE ALARM בנוסף הפעלתי את הPATCH שמשנה את מס' ההתחברויות מ10 ל50 האימיול שלי עובד מעולה, אבל ממש מעולה לעומת זאת הקאזה שלי יש איתו בעיה, למצוא קבצים אני מוצא מהר מאוד אבל להוריד אני לא מצליח מיותר מ2 יוזרים למרות שכשאני מחפש אז זה מוצא את השיר המסויים להרבה אנשים וניסיתי את זה על הרבה קבצים אני לא סתם מפרסם פה ת'ראד לפעמים הוא מגיע לי למהירויות גבוהות (40 אפילו) אבל עדיין הוא מוריד רק מ2 משתמשים (מקסימום 3) ואני השתמשתי בגרסה הזאת של הקאזה והורדתי מ8-12 יוזרים אפילו.. אם זה משנה יש לי ADSL 1.5 מה שאני מבקש זה דרכים לפתור את זה..אפשר אולי לפתוח פורטים לקאזה או משהו? אם כן אז איזה פורטים ואיך עושים את זה? אני לא הכי בקיא בנושא תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בנסיוני להכנס לאינטרנט (ADSL דרך נטויזיון) לעיתים אני נכשל על שגיאה 645. התקנתי אנטי וירוס (AVG) ותוכנה נגד רוגלות (ADWARE) ועדיין הבעיה מופיעה לעיתים. מפרט המחשב: פנטיום 3 עם WIN98. החיבור הוא למחשב בודד דרך מודם ALE070 - חיבור USB. כמו כן, לפי עצות מפורומים בדקתי ויש סימון של "פנקס כתובות". האם יש למישהו רעיון? תודה, דורון
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי 2 מחשבים שמחוברים אחד לשני (שרת - לקוח) המצב לא ממש אידאלי כמו כן יש לי אקס בוקס בסלון וכשאני רוצה להעביר אליו קבצים אני צריך לנתק את אחד מהמחשבים מהראוטר. ויש לי עוד מחשב שאני כמעט ולא משתמש בו כי אין בו אינטרנט. אז חשבתי אולי לעשות רשת עם ראוטר\HUB יש לי ADSL והמודם שלי הוא אלקטל השחור הישן - הבנתי שניתן איכשהו להפוך אותו לראוטר הייתי רוצה לקבל על זה יותר מידע האם הכבלים שעכשיו יש לי יתאימו גם לחיבור לראוטר ? אפשר גם המלצות לראוטר\HUB או שמה שאני צריך (אני לא ממש מבין בזה) ביינתים לפי תגובות בZAP ראיתי את שני הנתבים האלה: BR6104K ו BR6204WG שניהם של Edimax
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אם מחברים 2 מחשבים שמעוניינים לשתף דרך אחד את האינטרנט (בלי קשר כרגע..) והם מחוברים דרך HUB האם יש להשתמש בכבל מוצלב או ש HUB יודע להצליב בעצמו?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אדימקס AR-7024A איך הוא מחלק את הפס של האינטרנט בין שתי המחשבים? 50% ו50% או יש לו חילוק שונה? ואם אפשר לשלוט בזה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אוקי המדריך הזה ילמד אתכם איך לעושת שהיה לכם גלישה מהירה גם איימול מהיר וגם קאזה מהירה!!! והכל בטריק אחד פשוט!! מצרכים: מברג קטן אוקי דבר ראשון יש לציין שהמדרך עובד רק על מודם של WOW [לא שווה לנסות את זה על מודם אחר] אוקי פותחים את המודם של WOW עם הבורג יש 2 פרגים פותחים את המודם בזהירות!!!!! הרבה זהירות!!! פותחים אותו לגמרי ואת 2 החלקים האפורים שמים בצד עכשיו חפשו על השדה הירוק כמו כפתור קטן שאפשר להזיז עכשיו תסתכלו טוב טוב טוב !!! כתוב בצד אחד: OFF בעמצה כתוב: +ON ובד השני כתוב FULL עכשיו הכפתור שלכם בתוח נמצע בין OFF לבין NO+ לדוגמה: ___________________ FULL +NO | OFF איפה שיש קן כזה | שם נמצא הכפתור שלכם .. הזיזו בעדינות את הכפתור ל FULL ואחרי שהזזתם את הכ…
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר 2 קבצים של של 1GB כל אחד ממחשב אחד לשני יצרתי בשני המחשבים WORKGROUP עם אותו שם "WORK" עכשיו כל מחשב רואה את עצמו אבל אני לא יכול לראות אחד את השני ובתקיה שאני רוצה לשתף הפעלתי שיתוף עם PERMISSIONS לכולם למה אני לא מצליח?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום,כרגע יש לי אינטרנט במהירות 750,אני רוצה לשדרג ל-1.5,חבר שלי אמר לי שמבחינת בזק אין הבדל בחיבור בין 750 למגה וחצי. מישהו יודע אם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-