עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי אני מחובר ל012 בחודש האחרון לאימיול דורש הרבה זמן להתחבר לשרתים. בלוג כתוב שהם מלאים למרות שהם שרתים אמינים לפעמים לוקח 10 דקות עד שאני מתחבר האם זה נורמלי?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. היי סוף סוף קיבלתי ת'מחשב החדש ועכשיו אני רוצה להקים רשת אלחוטית עם המחשב הישן . כרגע לשניהם יש כרטיסי רשת רגילים . אירגנתי תקציב של 500 שח לראוטר ועוד 200 מקסימום לכרטיס רשת אלחוטי אחד (אני מתכנן לחבר אחד מהמחשבים לראוטר דרך כרטיס רשת רגיל נכון לעכשיו) עכשיו יותר מהכל חשוב לי עניין האבטחה של הרשת טגם נוחות ההפעלה למרות שאני מאמין שאני יסתדר גם עם דברים מסובכים עוד דבר שאם אפשר שיהיה בראוטר זה האופצייה לחלק את רוחב הפס לכל מחשב. ראוי לציין שנכון להיום ההבנה שלי ברשותות היא מאוד מזערית ולכן אני צריך ת'עזרה שלכם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. קניתי נתב D-LINK 707P חיברת את המחשבים (3 - WINXP) והכל עובד מצויין חוץ מהאינטרנט אני ממלא את כל ההגדרות (בנתב) והוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט! אם מישהו יש ניסיון עם סדרת הנתבים האלו אנא תעזרו. ד.א עברתי לנתב הזה רק כי הסויטז' שלי שבק חיים לאחר 4 שנים!!! של עבודה רצופה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. הסקר פונה בעיקר לאלו עם ה 1.5 אנא רשום בבקשה את הספקית שלך ואם אתה בכבלים או ב adsl

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by hagaii,

רוב הקבצים מגיעים עם שגיאות (שם הקובץ כולו באותיות גדולות) כשאני מתחבר דרך בזק בינלאומי כל הקבצים מגיעים ללא שגיאות. האם מישהו חווה בעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. האם יש אפשרות לחבר באמצעות איזה כבל רשת או כבל יו אס בי את המחשב הנייד למחשב הנייח...? למשל להעברות קבצים קלה ופשוטה...בקיצור שהנייד ישמש ככונן נייד תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  7. אני מנסה לחבר סטרימר (מזרים מדיה) למחשב ואיני יודע איך להגדיר כתובת ו SUBNET

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  8. Started by עדן.ט,

היי יש לנו 3 מחשיבים המחוברים בראוטר של edimax רציתי לדעת אם ניתן להגביל את המחשיבם האחרים בצורה כזו שהם לא ינצלו את "כל האינטרנט" כלומר שאם הם ישחקו זה לא יאט לי את המחשב בצורה כזו שאני לא אוכל לזוז, אלא שהם יהיו מוגבלים תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  9. Started by MachoMan,

אוקי רק למבינים ובבקשה תשובה מדויקת כמה שאפשר. אוקי אני משחק משחקי רשת ורובם מונעים ממני לפתוח שרת\חדר במשחק ביגלל שלא פתחתי פורטים\פירוואל של הנתב. איך אני עושה שהFireWall יקבל את כל הפורטים כפתוחים בפאנל הזה של Edimax: http://www.zix.co.il/images/819504048.JPG

10. לא מצליח לראות אתר עם FLASH כאשר THIN CLIENT מתחבר לשרת, דרך השרת עצמו אני כן מצליח ... מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  11. אני צריך המלצות לראוטר ,שיש לו קליטה ממש חזקה, יש לי שתי קומות בבית. אז אם מישהו יוכל להביא המלצה לראוטר אני נורא ישמח.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  12. עשיתי אתמול רשת ביתית פשוטה בין שני מחשבים עם כבל מוצלב. אני רוצה עכשיו לעשות windows update על המחשב השני, אבל יש בעיה. אני לא מצליח להכנס ל microsoft.com. במחשב הראשי אין שום בעיה, ואני מצליח להכנס. יש למישהו רעיון? תודה.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  13. שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI במחשב של TRENDNET. חיבור האינטרנט במשחב משותף. האם ניתן ליצור ACCESS POINT עם כרטיס רשת כדי שרכיבים כמו פוקט/פלייסטיישן וכו' יתחברו אליו? אם כן, איך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  14. נניח אני רוצה שרוב או כל רוחב הפס שלי יהיה על התוכנה או המשחק רשת שאני מפעיל יש תוכנה שתעשה זאת ?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by redti,

אהלן חבר'ה.. יש לי את המודם הנ"ל http://www.speedtouchdsl.com/prod510.htm לפני כשנה בערך היה לי אינטרנט שהתחברתי אליו דרך חייגן כיום אני מחובר לרכזת כל הזמן לא צריך לחייג בכל פעם.. ברצוני לחזור לשיטת החייגן אך אפילו שאני מחבר ישירות את המודם אל המחשב ויוצר חייגן זה לא מצליח לי.. אני כל הזמן מחובר ולא מצליח לעשות שאני אתחבר דרך חייגן מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by ruff stuff,

יש לי את תוכנת שרזה גירסאת 2.1.1.0 והענין הוא שיש לי פורט אחד שעובד אני לא מצליח לפתוח פורט נוסף איך אני יכול להתגבר על הבעיה? בנוסף אם יש לי את האנטי וירוס הבנתי שיש אפשרות שהוא חוסם אותי יש לי נוד 32 גירסא 3 מה באפשרותי לעשות?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by ^Z^,

שלום, אני צריך נתב אלחוטי לרשת ביתית. תקציב עד 300 ש"ח, עדיף 250 -. דרישות : יותר מהיר מ1.5 MBPS. תודה.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  18. אלף,אני משלם 145,טוטאל למי שרוצה לדעת. דבר שני,ביקשו ממני ללכת לקחת מודם חדש,למה? הישן לא יעבוד כמו שצריך? דבר שלישי,יש לי בחירה איזה מודם לקבל? אם כן,מה לקחת? דנקה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  19. שלום לכולם!! יש לי בעיה באינטרנט. זה הולך ככה: אני מצליח להפעיל את האיי סי קיו ללא בעיות. אותו דבר לגבי משחק רשת counter strike אבל כשאני מנסה להיכנס למסנג'ר/אקספלורר/פיירפוקס הם לא עובדים לי. זה מראה כאילו האינטרנט לא מחובר. מישהו אולי יכול לעזור לי? תודה מראש. נ.ב ההודעה הזו היא ממחשב אחר עקב הבעיה ;D

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  20. שלום אני מחבר לאינטרנט ולטלפון דרך תשתית של HOT . לכבל של הוט מחובר מפצל עם 2 יציאות למחשב ולטלפון. אני רוצה להקים רשת אלחוטית ל 4 מחשבים. 1 .לפני שאני קונה ראוטר וכרטיסי רשת רציתי לדעת אם הטלפון והאינטרנט יכולים לחיות ביחד בלי שיפריעו אחד לשני. 2. איזה ראוטר נחשב לסטנדרט טוב עבור רשת ביתית [ בסביבות 300 שח + - ]. תודה.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  21. יש לי מחשב שלא בשימוש עם 3 הארד דיסקים של 500 ג'יגה כ"א שאני רוצה להפוך לשרת ביטורנט כאשר אני רוצה שאפשר יהיה לגשת אליו מבחוץ דרך ה-web (אני יודע שיש אפשרות כזאת ב-utorrent שהיא מאוד נוחה אבל אין לי מושג אם יש משהו טוב יותר). בגלל שיש לי 3 הארד דיסקים אני רוצה לאחד אותם עלמנת לנצל את כל המקום שברשותי, איזה מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין שתתמוך בזה ? ווינדוס יהיה מיותר או אולי משהו אחר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  22. אם כן - אלו פורטים היא חוסמת? ואיזה פורטים כדאי להגדיר באימיול של לקוחות ברק?

23. Started by shacharch,

שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  24. שלום לכם! בגלל ניתוקים שיש לי מהמודם, בזק היציעו לי או להחליף מודם ADSL USB ,או למודם רשת- ללא עלות .ולזה אני צריך את עזרתכם , היציעו לי ראוטר של סימנס FL2/141 שניתן לחבר עד ארבעה מחשבים באלחוטי ,תמורת 10 ש'ח בחודש למשך שנתיים והוא בסוף המיבצע הופך לשלי ,בגלל שיש לי שני מחשבים, אני שואל את דעתכם אם זה כדאי,או שיש לי אפשרות אחרת, ואם כן, איזה כרטיס רשת צריך למחשב השני,או ביכלל. בתודה מראש..

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by loopsteron,

שלום לחברי הפורום. אני צריך עזרה במציאת פיתרון. המצב הוא כזה: ישנן שתי חברות (X,Y) כאשר לכל אחת מהן מספר סניפים ברחבי הארץ. חברה שלישית (Z) היא החברה שמנהלת את שתי החברות האלה ונותנת להן תמיכה 24.7 וצרכה חבור קבוע תמידי לשתיהן. 1. כל סניף חברה חייב להיות מקושר ברשת אחת לשאר הסניפים של אותה חברה. 2. כל חברה היא נפרדת ולכל חברה רשת משלה. אסור שיהיה מעבר בין הרשתות או בין החברות. 3. החברה השלישית צרכה חיבור תמידי לשתי הרשתות של שתי החברות. רשת X הכוללת סניפים בכל הארץ נפרדת מרשת Y הכוללת סניפים בכל הארץ. לרשת Z בלבד אמורה להיות גישה גם לרשת X וגם לרשת Y באופן קבוע. מה הייתם מציעים? איזה פיתרון הוא המתאים ביותר? אני מבין שמדובר ב - VPDN. אבל משהו יכול להסביר איך יתבצע בפועל ו…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים