רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש לי ADSL ויש לי B FOCUS 312 שמתפקד בתור ראוטר מחובר לסויץ' ולמחשב שלי והכל היה טוב כבר כמעט שנה ולא שיניתים כלום בהגדרות. בזמן האחרון אחרי חצי שעה הפדפן כבר לא נכנס לאתרים (ניסיתי יותר מדפדפן אחד) יש לי ZONE ALARM, חשוב לציין שתוכנות כמו אייסיקיו ותוכנות שיתוף קבצים עדיין עובדות כשהדפדפן כבר לא נכנס לאתרים. אני צריך לעשות ריסט למודם בשביל שהכל יעבוד שוב וזה מעצבן לעשות את זה כל חצי שעה, מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX6024WG ורציתי לדעת איזה פורטים לשים באימיול או בביטורנט(עדיף ביטורנט)
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
יש לי מודם: Motorola Sb4200 SURF BOARD משהו כזה... של הכבלים ואני רוצה להפוך אותו לראוטר.. אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מבקש להציב שוב שאלה ובקשה לעצות, שלא זכתה לכל תגובה. זאת בתקווה שיראה השאלה מישהו שיוכל להוסיף ידע ועצה. מקווה שאין בכך עבירה על חוקי הפורום. המצב : בית מגורים רגיל, אך בניה באיכות טובה, לא חסכו בברזל ביציקת הקומות והתקרות. מעל קומת הקרקע יש עוד 3 קומות, להלן קומות 1-3. בקומת הקרקע יש מודם כבלים, נתב קווי ומחשב אחד רגיל. כמו כן יש כבל העולה משם אל קומה 3 על קיר החיצון של הבנין ומחבר מחשב אחד. כעת יש צורך לחבר עוד מחשב אחד בקומה 1 ועוד מחשב אחד בקומה 2. המחשב בקומה 1 יהיה בחיבור אלחוטי בגלל אופי השימוש במחשב נייד. המחשב בקומה 2 יהיה אלחוטי בגלל בעיה בהוספת כבלים, למרות שזה מחשב נייח. ידועה בעיית העברת אות בקומות. הציעו לי נתב אלחוטי אדימקס 6204 בקומת הקרקע במקום הנתב הק…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איך אני משפר את הקליטה בנטבוק, שכרטיס הרשת שלו פנימי, כדי לקלוט רשתות רחוקות יותר (ולא כדי לברוח מהמוסד) ?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי יש לי שני מחשבים בבית ורשת האינטרנט מחוברת דרך ראוטר לשני המחשבים אני רוצה "לשתף" כונן מסויים ממחשב אחד לשני, כלומר, שאני יוכל להכנס ולהעביר קבצים ממחשב אחד לכונן המחשב השני על ידי העתקה והדבקה אשמח אם תגידו לי איך עושים את זה תודה לכל המשיבים
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית שלאחד מהם מחובר המודם של נטויזן והשני מחובר לראשי בעזרת כבל רשת עכשיו בצאט של נענע אי אפשר להיכנס משנהם יש פתרון ? תודה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
עזרה בבקשה.. מה עושים? קראתי את המדריכים בפורום אך לא הצלחתי עדיין. תודה לכל העונים! עריכה: אין לןי ראוטר. רק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מצליח להתחבר לאתרים, להשתמש במסנג'ר ובתוכנות - אך כשאני מנסה לגשת לפורטים שהם לא הסטנדרטים (לא 80 או 21), אני נתקל בבעיות רבות. כשאני בודק האם הפורטים פתוחים, התוצאה יוצאת שלילית. זו כנראה הבעיה. אין לי מושג למה הפורטים סגורים, הרי הפיירוואל של הראוטר מנוטרל, וגם של הווינדוס - ויתרה מכך, פתחתי במיוחד את הפורטים בראוטר. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי ראוטר מסוג Edimax BR6204-Wg, במערכת Windows XP PRO SP2.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מנסה להגדי רשת ביתית בין שני מחשבים כך שאחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט עם מודם והשני מחובר למחשב הראשון ע"י כבר רשת. זה עבד לי פעם אבל הייתי צריך לפרמט את המחשב הראשי (זה שמחובר לאינטרנט) ומאז זה לא עובד. הרשת בין המחשבים תקינה - ניתן לגשת לקבצים בין שני המחשבים. אבל האינטרנט לא עובד. השמשתי ב"אשף" של ה- windows כדי להגדיר את הרשת אבל זה לא פתר את הבעיה. כמו כן, הגדרתי את ההגדרות שהיו פעם בין שני המחשבים וגם זה לא עבד: ההגדרות הן: מחשב שמחובר לאינטרנט: IP: 192.168.0.1 מסכת רשת משנית: 255.255.255.0 ובמחשב השני (זה שמתחבר לראשון): IP: 192.168.0.2 מסכת רשת משנית: 255.255.255.0 שער ברירת מחדל: 192.168.0.1 תחת ה- DSN רשמתי את שתי כתובות ה- IP שקיבלתי כשרשמתי במחשב הראשון ipco…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר, שגם משדר אלחוטית לשני מחשבים נייחים אחרים. המחשב הראשון מחובר גם למדפסת. למחשב השני חיברתי מתאם אלחוטי USB באמצעותו הוא מתחבר לאינטרנט. המחשב השלישי מחובר לשני בכבל (במקום לקנות עוד מתאם אלחוטי). הצלחתי להגיע למצב בו כל השלושה מחוברים לאינטרנט, אך רק הראשון והשני נגישים למדפסת. איך אני מחבר גם את השלישי? תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
עשיתי הקמה של רשת ביתית עלמנת לחבר שני מחשבים ( set up a home or small office network)עם כבל רשת בשביל להעביר קבצים מאחד לשני(רק באחד המחשבים יש אינטרנט) ונוצרו לי כמה דברים שלא היו לי קודם,מה זה בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
הנטלימטר מביא לי מסך כחול בויסטה כל יומיים בקשר ל tcpip.sys חיפשתי ולא מצאתי תוכנה דומה על ויסטה Netpeeker DU Supercontroller.. לא עובדים בכלל על ויסטה..
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש ברשותי נתב WRT54GL וכ.ר. EDIMAX EW7128g הייתי צריך אתמול לנתק את המחשב מהאינטרנט אז לחצתי על disable בicon של המחשב עם הגלים למטה... לאחר מכן לחצתי בחזרה על enable והאינטרנט לא חזר לקדמותו... כבר פעמיים קרה לי שהוא רושם שהוא מחובר אבל האינטרנט לא פועל... מה שעשיתי כדי לתקן את זה זה ריסט לנתב וניסיתי להתחבר ולהתנתק שוב אבל זה חוזר על עצמו ואני לא מבין למה... אם מישהו נתקל בבעייה דומה או יודע איך לעזור בבקשה תגידו לי איך.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצות על נתב אלחוטי שיעבוד ברשת הכבלים. אמור לחבר מחשב נייח אחד ומחשב נייד אחד. המחיר אמור להיות באיזור של 300 ש"ח (אפשר לחרוג). הבנתי ש- WRT54GLוLinkSys נחשב לטוב וגם DI524וD-Link אבל שהאחרון עושה בעיות בעבודה עם רשת הכבלים. אין מדובר בבית 2 קומות או ממ"ד אלא בדירה רגילה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שני הראוטרים הבאים? Edimax BR-6204WLg Edimax BR-6204WG לצורך של דירהשל קומה אחת ללא התחשבות בממ"ד. השירות של PIKOK היבואנית הוא מצוין אז אני די נעול על החברה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אם מחברים 2 מחשבים שמעוניינים לשתף דרך אחד את האינטרנט (בלי קשר כרגע..) והם מחוברים דרך HUB האם יש להשתמש בכבל מוצלב או ש HUB יודע להצליב בעצמו?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי אני מחובר ל012 בחודש האחרון לאימיול דורש הרבה זמן להתחבר לשרתים. בלוג כתוב שהם מלאים למרות שהם שרתים אמינים לפעמים לוקח 10 דקות עד שאני מתחבר האם זה נורמלי?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שיתוף אינטרנט באמצעות ICS של חברת מיקרוסופט...השרת מוגדר ,יש חיבור כבל מוצלב בין שני המחשבים. אבל לא היצלחתי לשתף את האינטנט.....המכסימום שהיצלחתי היה שיתוף קבצים. המחשב המישני עם ווינדוס 7 חוסם את האינטרנט . יש איזה רעיון או ניסיון עם ההגדרות?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי אשר אפשר לחבר אליו גם כבל רשת אני רוצה את זה בשביל לחבר את הראוטר למחשב אחד ישירות ושכל השאר יחוברו אלחוטי תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם הרשת הביתית שלי... אני רוצה שהמחשב יזהה את המחשבים האחרים בשם שלהם ולא רק בכתובת IP, כלומר: במקום \\10.0.0.1 שיהיה \\שם-מחשב אני זוכר שקיים קובץ כלשהו ב system32 שאפשר לערוך על מנת שהמחשב ידע מה השמות של הכתובות, אבל אני לא זוכר איך קוראים לו. מישהו אולי זוכר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
טוב בגלל ההפסקות חשמל שהיו בזמן האחרון נדפק לי המודם והעוצמות שלו היו חלשות מדי.. בגלל זה היו לי ניתוקים בלי הפסקה החליפו לי את המודם.. עכשיו אני צריך לקנפג את הראוטר עוד פעם(לא שאני יודע איך כי בפעם הראשונה לא אני עשיתי את זה) וגם החיבור שלי הפך לחיבור ללא חייגן (וזה בלתי אפשרי עם IP שלא משתנה אף פעם) התקשרתי לספק ואמרתי להם שאני רוצה לעבור לחיבור עם חייגן והתחילו לעשות לי שיחות וועידה ולהעביר אותי ל HOT ומ HOT העבירו אותי ל 013 ומ 013 העבירו אותי בחזרה.. עד שהם הבינו שהם צריכים לעשות שיחת וועידה ולהעלות קבצים מהספק לתשתית ולא הבנתי מה הבעיה שלהם בקיצור למה זה כזה כאב ראש?! למה לא יכולים לתת לי פשוט להתחבר עם חייגן לעזאזל ודרך אגב מי שבתשתית של בזק שישאר שם.. התש…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-