עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז קודם כול שבת שלום לכולם התחדשתי באינטרנט מהיר של סלקום. חבילה ללא הגבלה קבלתי מודם של סלקום,בהתחלה הסים עשה קצת בעיות אבל לאחר מכן החליפו לי לסים חדש והכול יסתדר הקטע הוא שיש לי חבילה של אינטרנט של 5 מגה הישנה עובדת על שלושה מחשבים בבית על ידי ראוטר הפלוס של סלקום שזה מודם שיכול לעבוד בניפרד מול כול מחשב אשמח חברים לעזרה ממכם איך להוריד מהאינטרנט החדש ולהפוך אותו לבירת מחדל כמו כן אשמח עם תייאצו לי איך לנתקאת ה5 מגה מהמחשב הפרטי שלי,מבלי לפגוע בשאר המחשבים כמו כן מי שיודע להגדיר מודם כזה,כגון שם משתמש וסיסמא שיגיד לי ואני יגדיר כי באמת שלא אמרו לי כלום שבת שלום ותודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by gsharon,

ראיתי שישנה אפשרות להקים רשת על תשתית החשמל בבית. קראתי ידיעה אחת כאן ממאי על כך שהרשת עדיין מוגבלת במהירות שלה. באינטרנט מוכרים את: http://www.zap.co.il/search.asp?sog=C-NetworkCard&manufacturer=MSI אשמח לשמוע ביקורות של אנשים שהתנסו בהקמת רשת כזו, ומה העלות האמיתית? אם יש כזו ובכלל המלצות איך לעשות את הדבר פשוט יותר.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by Revertigo,

אני צריך ראוטר אלחוטי ב 200-250 (נראה לי שזה טווח מחירים סביר, תקנו אותי אחרת) - אבל יש בין המחשבים קיר בטון (של ממ"ד) ועוד קיר רגיל (פנימי) ומרחק של כ 10 מטר. אני צריך הכוונה כי אין לי מושג מה העוצמה של ראוטרים... דרך אגב, בעניין הטכני - תקנו אותי אם אני טועה, הנתב מתחבר בכבל רשת למודם - והוא מתקשר עם המחשבים (שניים במקרה שלי) דרך מחברים קטנים שמתחברים למחשב דרך כבל רשת\USB? תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by jacob300,

שלום מבקש המלצה לנתב שיכול לתת מענה ל wi-fi מחשב נייד דרך דלת חדר ממ"ד, ממרחק 7 מטרים מהמחשב הנייח - שאליו יהיה מחובר הנתב. מחובר דרך קו בזק - מהירות הורדה 40 מגה, Windows 10 Home

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  5. שלום וערב טוב,אני חדש בביטורנט השאלה שלי היא האם יש אופציה בביטורנט לצפייה מקדימה כמו באימיול. אני מוריד עכשיו כ3.3 גיגה מעונה אחת של תוכנית טלווזיה. איך והאם יש אפשרות כזו? פשוט חיפשתי ולא מצאתי שם תודה מראש

6. מישהו יודע מהו טווח הכתובות שמיועד לגולשי ה PRIVATE NGN של בב"ל ?

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by sherlock1212,

לפני שאני נכנס לשרת למשל בBattlefield 2 זה מראה לי שהping שלי הוא בערך 150 ואחרי 5 דקות שאני משחק הוא עולה ל400-500...זה קורה רק מ- 2 בצהרים עד 11 בלילה(בערך)... יכול להיות שזה בעיה בספקית? אם לא מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  8. רצית לדעת אם אפשר לחבר לראוטר של סלקום שלהם של tp link deco x60 ואיך הוא יודע את תדר של אל חוטי יש גם 2.4 ו5 איך יודע לפריד ואם יש מוצר יותר טוב מ deco x60

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן. הגעתי לפני חודש מאוסטרליה, שם רכשתי לי ראוטר אסוס RT-AX88U שעבד מעולה. בתדר של 5GHZ עם ערוץ 149 לא היו לי שום בעיות עם המכשירים בבית כמו הטלפון שלי Xiaomi Mi 10T. את הראוטר הבאתי איתי במזוודה ומשום מה הטלפון לא מראה לי רשת 5GHZ יותר, כל עוד הערוץ הוא מעל 100 כולל. אין לי מושג אם זה קשור למשהו גיאוגרפי בטלפון או בראוטר. הראוטר כרגע מכוון על ASIA. אני מריץ עליו פירמוור של מרלין. אשמח לרעיונות.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  10. סוג התחרות - שירים. אני רוצה שאנשים יעלו שירים שלהם (ההשתתפות מותנית בכך שהם עושים LIKE לעמוד) ויזמינו חברים להצביע להם (גם כאן, מותנה ב-LIKE), מי שמקבל את מספר הקולות הגבוה ביותר יזכה בפרס. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.... תודה BF

11. והאם זה מוריד את האחריות של בזק על המודם? פשוט ממש עכשיו קיבלתי אותו אחרי שמודם הקודם שלי נפטר עליו השלום..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קניתי ACCESS POINT דגם 1155 בשביל לחבר אותו לטלוויזיה בסלון בכדי שתהיה לו גישה לאינטרנט. אני רוצה לחבר אותו בצורה לאחוטית לרשת אלחוטית קיימת. הרשת הקיימת מבוססת על ראוטר SIEMENS SL2-141 של בזק וטווח התדרים שלה 10.0.0.1-10.0.0.34. ההגדרה הראשונית של הAP מתבצעת בכתובת 192.168.0.50, שם אני מחליף את המכשיר לתצורה של ראוטר ואז בWIFI אני מנסה להגדיר לו CLIENT ולחבר אותו לרשת האלחוטית הקיימת.אך אני לא מצליך לסרוק רשתות.הוא פשוט נתקע ולא קורה כלום.ניסיתי להזין את הSSID בצורה ידנית כולל הMAC של הראוטר של בזק, אבל לא קורה כלום. ניסיתי להחליף את טווח הכתובות שיתאים לרשת הקיימת, בתחומי ה10.0.0, אבל לא משנה מה, אני לא מצליח לחבר בין הAP לראוטר בצורה אלחוטית. למישהו יש מושג איך אני יכו…

13. היי, כשאני מבצע מעבר בין USER ב XP (שתי הUSER היו בLOG IN) האנטרנט האלחוטי שלי מפסיק לעבוד ומתחבר חזרה. זה גורם למסנג'ר להתנתק ולהתחבר ולעוד כל מיני תוכנות הורדה להתנתק לרגע ולהתחבר. מישהו יודע איך אפשר למנוע את זה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  14. העברתי את חיבור האינטרנט שלי לחיבור עם חייגן בכבלים (L2TP). רציתי לדעת אם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לשנות בראוטר שלי כדי שהכל יעבוד כמו שצריך.... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ilay72963,

היי, קוראים לי עילאי החדר שלי בבית הוא בממ"ד, מה שגורם לאינטרנט איטי / אין אינטרנט רציתי לשאול איזה פתרונות אינטרנט לממ"ד אתם מכירים בעלות סבירה ובלי הרבה בלגן. בחצי שנה האחרונה השתמשתי במכשיר של TP Link WA901ND אך יש איתו מלא ניתוקים אם יש אינטרנט (מרוב שיש ניתוקים אני כבר יודע יותר טוב המנציגים של TP Link איך לאפס אותו ולהגדיר מחדש). שמעתי על מתאם רשת על גבי חשמל (אני צריך לתלת פאזי) חוץ מזה הבנתי שמתאם רשת אסור לשים על מפצלי חשמל וכו'... זה נכון?? תודה רבה וחג שמח, עילאי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Spider1,

שלום רב אני צריך המלצה לראוטר משולב מודם לתשתית 100MBit של בזק הוא הולך לעבוד 24 שעות רצוף גם בגלישה וגם בתעבורה של עד 1 גיה ברשת ביתית אני צריך המלצה לציוד איכותי ויציב מאוד תודה

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by man-of-God,

במודם הזה ישנה האפשרות שהוא יגדיר את עצמו מול השרתים של בזק משום מה לי האופציה הזו לא עבדה (גם לא בפעם הראשונה , אז איך שהוא הצלחתי ) אם אפשר לקבל הסבר כיצד מגידירים ידנית את המודם על מנת שיוכל להתחבר לי לאינטרנט . הספקית שלי הינה בזק בינלאומי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by אריאל 34,

היי אני מתכנת בhtml וניסיתי לעשות שלוש תמונות שיהיו באותה השורה אחת באמצע ושתיים בצדדים מישהו יודע? וגם אם אפשר להגיד לי איך אני עושה שהטקסט נשאר באותו מקום על המסך גם אם אני מחליף מסך כי כל הזמן זה מחליף לי כשאני עובר מסך אז אם למישהו יש תשובה למשהו מזה אני אשמח

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  19. תכתבו בבקשה מה נדרש (רכיבים,כבלים וכ'...) ואם אפשר שזה יהיה כמה שיותר יעיל וששום מחשב לא יהיה מוגבל בגלל השני. תודה רבה מראש לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by Evil_Mind,

יש לי בעיה בשיתוף אינטרנט אידיאסאל בין שני מחשבים אחד XP ואחד ןןינדוס 98 SE ( המחשב עם הXP הוא השרת ויש לו מודם ADSL פנימי) הצלחתי לסדר את הרשת(רשת עם שני כרטיסי רשת וכבל מוצלב) כך שאני יכול לראות ולשתף את המחשבים אבל את האינטרנט לא הצלחתי לשתף... עברתי על הפורום מההתחלה עד הסוף ולא מצאתי תשובה ברורה איך לעשות את זה אז....בבקשה שמישהו יעזור לי ולבאים אחרי אחת ולתמיד(?) תודה ...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי אינטרנט של בזק והבוקר קמתי והרשת לא מתפקדת. התחלתי לאתר את התקלה ופתאום שמתי לב שיש גורם שמחלק כתובות 192.168.1.100 וכו' במקום 10.0.0.138. שכחתי שבעבר הרחוק חיברתי את ה LAN של הממיר לרשת (הנחתי שכך הממיר יקבל עדכון מהוט יותר מהר). בקיצור גיליתי שכנראה בעקבות עדכון לתוכנה של הממיר, הממיר החל לתפקד גם כמודם ראוטר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני יודע שCTF זה שיטת העברה של פאקטות. ואני יודע שFAST NAT זאת שיטה של NAT שמתמשים בה בלינוקס. אך מישהו יכול להסביר עליהם בהרחבה? אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by StrikeEagle,

שלום לכולם, אני לקוח של הוט (ספק + תשתית) במסלול של 200 מגה. הנתב שברשותי הוא HOT Box 2 הבעיה היא שהרשת מפסיקה לעבוד מידי פעם - המחשב מחובר אבל בפועל אין אינטרנט. תופעה זה קורה רק ברשת האלחוטית (חיבור קווי עובד טוב). מה שגורם לי לחשוב שמדובר בבעיה בשידור של המכשיר. דיברתי עם התמיכה של הוט מס' פעמים ללא הועיל. בנוסף יש בעיות קליטה גם בטווח של 5 מטרים מהמכשיר (ללא קירות). האם אפשרי לקנות ראוטר פרטי מאמאזון לדוג' ולהחליף את ההוט בוקס? במידה וכן כמה התהליך הזה מורכב? תודה לעוזרים

24. קניתי אתמול ראוטר Dl-604 של D-LINK ובינתיים אני ממש מרוצה ממנו, הוא נראה לי מעולה. אבל רציתי גם חוות דעת שלכם.. מה אתם אומרים עליו ? תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  25. אני מעוניין להתקין לחבר ראוטר מדגם 3CRWE554G72T של 3COMכאשר חיבור האינטרנט הוא ללא חייגן במודם כבלים אני חושב שהוא מחובר דרך 012 חיפשתי קראתי וקראתי עד אי שם הרחק בדפי הפורום קיבלתי מידע חלקי ועוד הרבה שאלות חדשות שצצו לי איזה גרסת קושחה להתקין 2.01.10 או 2.01.05 (מן הסתם הראשונה יותר מעודכנת אבל מישהו בפורם אמר שרק 2.01.05 מתאימה) בנוסף אודה לכם אם תאמרו לי מה הן ההגדרות שעלי להכניס לראוטר כדי שיתן לי גישה לאינטרנט (אני הבנתי שרק DNS+ dynamic IP ) תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.