עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by XXXanaX,

אני לא יכול להתחבר לרשת מחשבים בעזרת HUB ... אמרו לי שחסר לי משהו בחיברוי רשת .. ובכלל אצל כולם זה מופיע כלוקל אראה קונקשין ולי לא.. ככה זה אצלי. http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532343.JPG וככה זה אמור להיות בעיקרון.(ה4 הראשונים) http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532376.JPG איך אני מסדר את זה שיה לי כמו לכולם\רוב? תודדדדדדדדדדדדדדדדדדה לללכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. אני מניח שלא הרבה אנשים נתקלו בבעיה, אך בכל זאת -- לאחר שמגדירים ICS תחת וויסטה, יש סיכוי לנפילות תקשורת אקראיות עקב באג (מפתיע, באג בחלונות! ). נתקלתי בבעיה זו לא מזמן ועד כה פתרתי אותה ע"י הפעלה מחדש. מצאתי את הפיתרון בשיטוט אקראי ברשת, ועבורי העניין נפתר. לינק: http://www.vistaheads.com/forums/microsoft-public-windows-vista-networking-sharing/53952-losing-netowork-regularly-4.html ניתן לבקש את התיקון ממייקרוסופט או להוריד כאן: http://thehotfixshare.net/

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by IlanF,

הWIFI של הראוטר שלי עושה לי בעיות נוראיות, הוא מתנתק כל כמה זמן, וכשהוא מתנתק אי אפשר להתחבר אליו עד שאני מכבה את הWIFI בראוטר ומדליק אותו שוב. לאחר שהWIFI מתנתק, אי אפשר למצוא אותו בכלל בסריקה של הרשתות, הוא מופיע לי כ not in range. מה גם עם ההגדרות אבטחה ברירת מחדל שלו, הטלפון שלי לא היה מסוגל להתחבר אליו עד שמצאתי את ה sweet spot מבחינת ה- Version וה- Encryption שהטלפון היה מוכן לקבל. עדכנתי את הראוטר לגרסה הכי עדכנית שלו (3.13.33 Build 130506 Rel.48660n) בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אבל נראה שזה לא עזר. עוד דבר מוזר שקרה לי איתו, אני עדיין רואה חיבור WIFI עם הSSID הברירת מחדל מהפעם הראשונה שהפעלתי את הראוטר. אני לא יכול להתחבר אליו, אבל הוא מופיע לי ביחד עם הSSID שה…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by ykg,

מחפש בעל מקצוע להשחלת כבלי רשת לחדרי ילדים ( במקום כבלי טלוויזיה קיימים שאינם בשימוש) והתקנת שקע מתאים בקיר. העבודה באזור ת"א. אשמח לשמוע המלצה לבעלי מקצוע אמינים.

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by יואב שניר,

זוהי השאלה : התשובה - כן, כול רב יכול לשמש AP נוחה לאלוהים.

6. שלום רב מבקש המלצה מאזור המרכז / ראשל"צ תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ד"ר עופר רז–דרור, סמנכ"ל הכלכלה במשרד התקשורת, עולה למתקפה ומשיב לביקורת החריפה שנמתחה על ידי בכיר במשרד ונחשפה ב"גלובס" • בראיון מיוחד הוא מפנה אצבע מאשימה כלפי בזק שמונעת לדבריו תחרות ● מבזק נמסר: "ההצגה של בזק כחברה ה"יושבת רגל על רגל" אינה נכונה" .https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001261672 כן בטח

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yuval_cohen,

למישהו יש מושג איך אפשר לפתוח שרת FTP בלינוקס? ניסיתי כבר כמה תוכנות ואנלא מצליח תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לפני מספר שבועות כתבתי על שיתוף הפעולה בין ASUS לבין חברת Quantenna העומד להניב נתב אלחוטי, בעל 4 אנטנות, שיגיע למהירות אלחוטית של 2.3Gbps. היום מכריזה Quantenna על כך שהיא מפתחת רכיבים אלחוטיים שיתמכו ב-8 אנטנות ויגיעו למהירות של 10Gbps. על פי ההכרזה רכיבים אלה יהיו זמינים במהלך השנה הבאה. http://www.netcheif.com/blog/?p=4812 מידע נוסף - http://www.pcworld.com/article/2142569/got-gigabit-wi-fi-pshaw-quantenna-says-it-will-deliver-10-gigabit-wi-fi-in-2015.html

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by mc1,

שלום יש לי קבוצה בגוגל גרופס שאני המנהל שלה. פעם, באופציה "הזמן חברים" הייתה גם אפשרות להוסיף חברים באופן מיידי, בלי לשלוח להם מייל. פתאום, לפני כמה ימים, שמתי לב שהטאב שמאפשר את זה נעלם לי. האם מישהו יודע אם זה משהו מכוון או שזו תקלה כלשהי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  11. היי אנשים, אז אחרי שהלך לי הראוטר שלשום, קניתי היום ראוטר חדש EDIMAX br-6254n הגדרתי אותו והכל עובד יופי ..רק שיש לי בעיה קטנה שאני משער שקשורה לאיזשהי הגדרה מתקדמת שאני לא ממש יודע לשים עליה את האצבע הורדות בביטורנט ואימיול טסות לי על מקסימום קו (4mbit) אבל גלישה/ וצפייה בסרטים מהרשת (יוטיוב וכו') נעשתה איטית משהו בהשוואה לראוטר הקודם או לחיבור ישיר של המודם למחשב. אני משתמש ב-FF , אבל האיטיות בגלישה מורגשת גם בIE ..ככה שזה לא איזה משהו בדפדפן . עשיתי חיפוש בפורום מצאתי משהו על MTU ..לא ידעתי אם לשנות או לא לשנות... הראוטר מוגדר כרגע על 1392 ..כאשר המקסימום זה 1492, זה יכול להיות מה שגורם לי לאיטיות בגלישה? יש משהו אחר שאני צריך/יכול לשנות ? תודה מראש לכל העוזרים.[br]פור…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by IME3,

התקנתי וינדוס 7 ועכשיו צריך לגרום למתאם הזה לעבוד ולקבל גישה לאינטרנט הורדתי מהאתר של בזק את הדרייבר והתקנתי הוא מזהה אותו ומראה לי רשימה של רשתות לאיזה 10 שניות לפעמים אבל אז כל הרשימה נעלמת ופחות או יותר כל הזמן רשום לי DEVICE NOT CONNECTED עם איקס על האייקון של העוצמה ושום רשתות התקשרתי לתמיכה הוא אמר לי שצריכה להיות תקייה עם דרייבר ל VISTA אבל בדרייבר שהורדתי מהאתר של בזק לא מופיע ויסטה מופיעה 2K 9K 64 NT XP קיצר אמרתי בהתקנה שימצא לבד מה הכי מתאים והוא מצא משהו והתקין בהצלחה אבל העסק לא עובד והבן אדם שם אמר שצריכה להיות ספרייה של ויסטה אבל אין למישהו יש רעיון מחבר את המתאם הוא מזהה אותו לפעמים ומראה לי כמה רשתות של שכנים ואז אני מנסה להתחבר לאיזו רשת והוא לא…

• 0 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייד עם windows 7 אני מנסה לעשות רשת ad hoc לפי כל המדריכים ואני עושה רשת אבל כצוב עליה שאין אות כשאני רואה אותה ברשימת רשתות וכן אני לא מזהה את הרשת בכלל בפלאפון נייד וכשיתי את הרשת עם סיסמה ובלי זיסמה וכלום הכל באותו המצב... המחשב הוא msi wind u100 windows 7 בקיצור...מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by p_q,

אני צריך תוכנה שמגדירים לה מחשב ראשי ברשת המקומית ויכולה להישתלט על כל המחשבים האחרים בו זמנית ברשת? תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  15. היי, לאחרונה הוספתי לפטופ עם ויסטה לרשת אלחוטית קיימת. הגדרתי והפעלתי בויסטה רשת ביתית: שיניתי את קבוצת העבודה להיות אותה קבוצת עבודה של שאר המחשבים, הפעלתי את שיתוף הקבצים והמדפסות, ביטלתי כניסה עם סיסמה. שאר המחשבים ברשת מריצים XP. הויסטה רואה את כל התיקיות המשותפות במחשבים האחרים, אך משאר המחשבים שמריצים XP אי אפשר לגשת לשום תיקיה שאני משתף בויסטה. חיפשתי את הבעיה בגוגל, וראיתי שהרבה אנשים נתקלו בה. אחד הציע להפעיל אפשרות של שיתוף תיקיית PUBLIC, ואכן יש אפשרות כעת משאר המחשבים לראות את התיקיה PUBLIC, אך רק אותה. הכי מציק לי זה שאי אפשר להגדיר שיתוף למדפסת שמחוברת למחשב הזה. כשאני מנסה להיכנס לתיקיה בויסטה מאחד המחשבים שמריצים XP, אני מקבל שגיאה: Access is denied. \\C…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by Lirans,

היי במקרה שמתי לב שבswitch על חלק מהפורטים כתוב lite rj. מה זה אומר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by Asto,

שלום . אני צריך עזרה בבחירת ראוטר טוב ואמין. יש לי שלושה מחשבים , הראוטר יהיה מחובר ישירות למחשב הנייח ושני המחשבים האחרים יתחברו באמצעות ה WIFI . חבילת הגלישה שלי היא 4 ג'יגה , ואני מתכוון להגביל את המהירות לשני המחשבים עם חיבור ה WIFI . התקציב הוא עד 400 ש"ח . ואני רוצה לציין שהבית הוא לא כ"כ גדול כ- 90 מ"ר , כך שאין צורך בראוטר סופר חזק .. המחשב הנייח משמש בעיקר למשחקי רשת והורדות , והמחשבים של ה WIFI גלישה רגילה יוטיוב וסקייפ . תודה על העזרה מראש .

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  18. בנטוויז'ן הציעו לי דבר כזה: אינטרנט במהירות 12 מגה - 34 ש"ח למשך 6 חודשים + 9 חודשים חינם (ממוצע: 13.6 ש"ח) טלפון עם 1000 דקות לנייד ונייח - 50 ש"ח למשך 11 חודשים + חודש חינם (ממוצע: 45.8 ש"ח) סה"כ: 59.43 ש"ח ממוצע בחודש. זאת החבילה שהציעו לאמא שלי דרך העבודה שלה, מן מבצע רק בשבילם. עכשיו רציתי לדעת אם זה בכלל משתלם כי אני לא כל כך מתמצא במחירים לטלפונים של ספקי האינטרנט. בסך הכל זאת חבילה משתלמת או שיש יותר ? לפי מה שאני יודע המחיר לאינטרנט הוא נורא זול בגלל שזה באנדל של אינטרנט + טלפון אצלם, אבל המחיר לטלפון סביר ? *נ.ב ההתחייבות על האינטרנט היא למשך 6 חודשים וההתחייבות על הטלפון היא 11 חודשים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קניתי את הכרטיס רשת אלחוטי TP-LINK 821N התקנתי את הדרייבר ולאחר ניסיון התחברות לראוטר- TPLINK 841N ישנו חלון שמודיע לי :למחשב זה יש כעת קישורית מוגבלת אל... TP-LINK.. אבל יש אינטרנט..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Elite_Sniper,

עד 250 שקל, יש משהו טוב?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by udicol,

אתם מכירים את המנעול בצד ימין למטה של הנווט שלכם ? אם כן כנראה שאתם קונים ברשת או מעברים מידע שלא כולם צריכים לדעת ממנו . ב-Ynet התפרסמה כתבה על אבטחה ברשת , אתם מוזמנים להכנס ולקרא . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2028716,00.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי חברים שאלה למי שמבין אני מחובר כרגע לאינטרנט תשתית של בזק וספק סלקום .(לא סיבים) יש ברשותי ראוטר VR600 TPLINK כאשר מישהו מהבית גולש בוויפיי זה ישר הורס לי את הפינג במשחקים,אגב שימוש פשוט אפילו צפייה ביוטוב משבש את האינטרנט הקויי אני מבין שהראוטר הזה לא מספיק טוב לגיימינג ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר ראוטר נוסף לראוטר הקיים כדי לשפר את הביצועים,כי רוב הראוטרים הטובים מגעים ללא מודם "חיבור לתשתית בזק" זה הראוטר שאני רוצה בנוסף לVR600 שיש לי כרגע . האם כדי לעשות את זה ואם זה באמת ישפר לי את הביצועים באינטרנט הקויי. עם כן אשמח למדריך קצרצר איך לבצע את זה. תודה לעוזרים וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by דורי123,

החלטתי לשדרג את האתר שלי, ופניתי לחברת גלקום שמתמחה בבניית אתרים סלולריים. הם הציעו לי שתי הצעות, אחת לאתר מותאם ואחת לאתר ייעודי לסלולר. אני מאוד מתלבט בנושא, כי אתר מיוחד, משמעו עוד טיפול והשקעה בקידום וכו'. האם אתר מותאם מספיק טוב מבחינת חווית הגולש? אשמח לשמוע הצעות.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Yuk,

שלום לכולם. יש לי נתב של 3קום ויש לי מספר שאלות בנושא ההגדרות (ככל הנראה). הבעיה שלי היא בכך שיש לי בעיה לעלות קבצים לררשת האינטרנט, ניתן לראות את התקלה כאשר אני מנסה לעשות "בדיקת מהירות העלאה" ובשליחת הודעות דא"ל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  25. ערב פתיחת תערוכת CES 2012, הכריזה חברת Broadcom על זמינותם של שבבים המיישמים את תקן ה-WiFi החדש 802.11ac. תקן זה עתיד לספק רוחב פס הגבוה פי 3 עד פי 6 מתקן N ומיועד לתמוך בשירותים עתירי רוחב פס כמו הזרמת סרטי HD והעברת מידע בנפחים גדולים. במדריך המצ"ב אני סוקר את המאפיינים של התקן ואת היתרונות והחסרונות הגלומים בו. כדאי לזכור שהתקן נמצא כרגע בשלב הטיוטה הראשונה ולכן מאפיניו הסופיים עדיין לא ידועים. המידע המופיע במדריך מבוסס על מידע המסופק על ידי חברת Broadcom ועל שיחות שקיימתי עם נציגי היצרנים. http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.