עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by טל שמש,

אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית שלאחד מהם מחובר המודם של נטויזן והשני מחובר לראשי בעזרת כבל רשת עכשיו בצאט של נענע אי אפשר להיכנס משנהם יש פתרון ? תודה

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by The_Byter,

יש לי שני ראוטרים שמעבירים WAN בינייהם, כרגע הם שני רשתות נפרדות, מה שלא מאפשר להעביר פורטים בינייהם (אימיול). פתרונות ? תודה !

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. שלום רב שי לי שני מחשבים , אשר מחוברים לאינטרנט של הכבלים דרך ראוטר קווי של level1 ע"י כבלי רשת. מחשב 1 - דרך כרטיס רשת (המחשב הינו 1.6 P4 בין הראשונים ללא כרטיס רשת על לוח האם) מחשב 2 -יציאת רשת היושבת על לוח האם. אני מעוניין להעביר קבצים ולהיכנס ממחשב אחד לשני 1)האם ניתן דרך הראוטר חוץ מאינטרנט לשלב גם העברת נתונים בין 2 המחשבים? 2)אם לא ניתן לעשות זאת דרך הראוטר , איך ניתן לעשות זאת, כבר העברתי כבל בין 2 ההחדרים לשם חיבור אינטרנט אני מעדיף לא להעביר יותר כבלים בכל זאת זו עבודה מכיוון שהחדרים רחוקים? תודה מראש ושנה טובה לכולם

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  4. Started by Tranquility,

לאחרונה התחילו לי בעיות עם מתג 8 פורטים של 3COM למתג יש 8 פורטים של GB ונראה שאחרי הרבה זמן בעומס הוא פשוט מוריד את המהירות ברשת לקצב של 1MB בערך, כלומר הכל נתקע וצריך לרסט... למישהו יש המלצה על מתג חדש שתומך בג'יגה? בלי הגבלה של מחיר, עם עדיפות ל 5 פורטים אבל בהחלט אפשר גם 8 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by KrustyTheKlown,

היי לא משמן רכשתי דומיין והפניתי אותו לאתר שמאוחסן בגוגל סייטס : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446034.0 אתמול בערב משום מה הוא הפסיק לעבוד. לא זכור לי ששיניתי משהו, והאתר בכתובת המקורית עובד. התקשרתי לתמיכה של LiveDNS שטענו שהבעיה לא קשורה אליהם תמונה של ההגדרות : כל עזרה תתקבל בברכה כי אין לי ידע בנושא תודה נתי

6. כשאני מנסה להכנס לחלק מהאתרים אז זה רושם לי: Gateway Timeout The following error occurred: A DNS lookup error occurred because the request timed out during the lookup. -------------------------------------------------------------------------------- Please contact the administrator. מה זה אומר?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by Richard Walson,

חברה, אני מבקש עזרה (עוד הפעם): אני (וכל משפחתי) בבית משתמשים בROUTER של LINKSYS, WRT54GL. הוא מנווט לכל המחשבים המחשבים, בין עם בLAN או בWLAN את האינטרנט... עכשיו יש לי שאלה: איך אני משנה את הכתובת IP שלי (או יותר נכון - שלו?) תודה מראש! נ.ב: עוד שאלה - אחרי כל כמה זמן, לא קבוע, הIP הפנימי שלי בתוך הראוטר, משתנה.... נגיד מ192.165.1.104 ל192.165.1.143. איך אני עושה שזה יפסיק לשנות לי?

8. שלום לכולם, לא מזמן קבלתי לפטופ חדש של IBM דגם T41p. ניסיתי לשתף על גבי WIRELESS LAN את הלפטופ דרך 3COM 11 MBPS Wireless LAN Office Connect USB Adapter למחשב הביתי שלי. (שניהם מריצים מערכת WINXP PRO). דרך התוכנה שיש במחשב של IBM שהגיע איתו הצלחתי ליצור קשר בין המחשבים על גבי הרשת הזאת - הוא מראה לי שהוא מתחבר אליו בהצלחה. אך איני מצליח לגלוש באינטרנט ולשתף קבצים. ניסיתי להפעיל את המדריך שמופיע פה על הגדרות לשיתוף אינטרנט אבל הן לא עזרו... כרגע המצב הוא שהנייד מתחבר לכרטיס של 3COM ונוצר קשר ישיר בין המחשבים - אך בפועל לא קורה כלום ביניהם.. אשמח לעזרה ותודה מראש orrm.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by IME3,

יש לי סימנס שחור ובמחשב עם הפלאג USB יש בשורת תוכנות רצות בצד את המשולש הירוק הזה דאבל קליק חושף מספר SSID ולפי השמות חלק מהם שכנים שלי אחד ברשימה הוא הסימנס שלי מהחדר ליד שאליו הייתי מחובר כל הזמן ואף פעם לא התעסקתי ניסתי להקליק SSID אחרים מהשעמום לכולם רשום ENABLE תחת אבטחה חוץ מאחד ברשימה שהוא לא מאובטח ואליו אני מצליח להתחבר בהקלקה פשוטה אבל אני לא יכול לחזור לסימנס המקורי של עצמי הוא לא מצליח להתחבר מה עושים? העניין שאין לי כרגע גישה למחשב בראשי כי הלך הלוח אם אז אני לא יכול להכנס להגדרות שם אבל בכל זאת תזכירו לי מה אני צריך לעשות פה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by ברבר,

שלום רציתי לברר אם יש לי שני מחשבים אז שמעתי שאני יכול דרך האי פי של מחשב אחד מהם להכנס לכל אחד מן המחשבים ואז להוריד דברים למחשב השני (1) איך אני הופך את שני המחשבים להיות שיתופיים?? (2) איך אני קובע מה לשתף במחשב איך אני יכול להחליט מה אני משאיר רק לעצמי ומה אני משתף עם המחשב השני?? (יש לי ווינדוס 98 בעיברית) בתודה מראש לכל העוניםמצפה לתגובות ברבר

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  11. אוקיי, עד עכשיו השתמשתי בסמסונג עם קושחה שנצרבה מחדש, הגרסאות בהן השתמשתי GN0717 בשנה וחצי הראשונות וGN1210 בחצי שנה האחרונה, היום המודם התפגר סופית, שימוש יתר בDC הוא הגורם כרגע אני עובד עם מודם זמני, הAzatech המעפן שבזק נותנים, מחר אני מתכנן להחליף על מה אתם ממליצים ללכת? מה בזק סטור מציעים היום שכדאי לקחת? אגב, גם המודם החדש חייב לעבוד כמו ראוטר, אני משתף עוד 2 מחשבים ברשת בבית. מישהו גם יודע אם אפשרי ל"השאיל" Alcatel 510 V4 מבזק סטור? תודה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  12. Started by huba,

יש לי בעיה באינטרנט, אני לא יכול להוריד קבצים מהדפדפן, וזה קורה בכל הדפדפנים שיש לי על המחשב גם באקספלורר וגם באוונט, לעומת זאת מהקאזה ומהאימיול אני כן יכול להוריד קבצים... זה מה שהוא כותב לי כשאני מנסה להוריד משהו: http://img197.imageshack.us/my.php?image=14vj.jpg תודה לכל מי שעוזר...

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by orlupo,

מצאתי ב-THG חלק שני של המדריך הזה ל-WINDOWS SERVER 2003: http://www4.tomshardware.com/howto/20040716/index.html האם מישהו יכול לתת קישור לחלק הראשון???

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  14. שלום יש לי LAN בבית עכשיו יש ליד המחשב שלי עוד מחשב ישן אני רוצה לחבר את שני המחשבים בקבל USB ולא דרך תיקייה משותפת איך עושים את זה? ושאני מחבר דרך ה USB אני יוכל להעביר דרך זה..? מקווה שהבנתם!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by MasterOfMuppets,

לא זוכר את המספר מודל כרגע (הנתב לא שלי), אבל אני זוכר שהפסיקו לייצר אותו ב2006. בכל אופן, הFirewall עובד בברירת מחדל ואי אפשר לכבות אותו, לפחות לפי התיאור של מי שהנתב שלו. אני חושב שזה שטויות, אבל גוגל אומר שיש דבר כזה ו-DLink אמרו שאין מה לעשות לגבי זה. מאחר שהמליצו לי לקנות את הנתב בפורום הזה, חשבתי אולי למישהו פה יש פתרון. עוד נתון מעניין: Battle.net עובד בלי שום בעיות, בעוד שגלישה רגילה מלווה בDelay שכנראה באשמת הנתב, אבל זה לא ודאי. מצאתי גם שהFirewall בא עם יכולת מובנית של לתמוך ב-Battle.net, ולכן אני די נוטה לחשוב שהעיכוב הגלישה הוא באשמת הנתב. יש למישהו רעיונות? חוץ מלהתקין לינוקס נתבי בעצמי? (למרות שהאפשרות הזו מאוד קורצת לי אני לא יודע איך אני אעשה את זה בדיוק)

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by revach,

בקשר לניתוקים, האם יש אפשרות שגם הספק במקרה זה בזק בין לאומי, יכול להיות סיבה לניתוקים? וזה לאחר שהתשתית כלומר קו הטלפון נבדק ותקין, מודם תקין, וחיבורים בבית תקינים ,אני שואל היות והספק טוען שאצלו לעולם לא יכול להיות ניתוקים, הם אומרים שכל לקוח מחובר לאותו שרת ואם יש בעיה זה משפיע על איזור שלם, השאלה האם זה נכון ? או שיש הגדרות שהם מגדירים בשרת שיכולים להשפיע ולגרום ניתוקים או לשפר אפילו מהירות, מה דעתכם . יעקב

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי מדפסת של חברת HP מדגם 4500 wireless שמחוברת בצורה אלחוטית לראוטר שברשותי D-LINK 2760U E1/ למרות שהכל מחובר כמו שצריך המדפסת מדפיסה רק מסמכים שנשלחים אלייה מהמחשב שמחובר אל הראוטר בצורה קווית ושממנו היא הוגדרה הגדרות ראשונות ולא משאר המחשבים שמחוברים לרשת. חשוב לציין שהראוטר תקין וכל המחשבים בבית גולשים באינטרנט דרכו. אשמח אם תעזרו בעיניין, תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by asafgolan,

בימים האחרונים הגלישה ביוטיוב נהייתה בלתי נסבלת בפיירפוקס. באקספלורר, לעומת זאת, הכל עובד כשורה. האם מדובר בבעיה פרטית או באג כלשהו בפיירפוקס?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by miki26,

יש לי ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא לאינטרנט. בנוסף יש לי עוד ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא גם לאינטרנט.(כלומר יש לי 2 IP חיצוני). השאלה שלי היא כאשר אחבר בין 2 הראוטרים האם מחשבים ברשת א יכירו את המחשבים ברשת ב ?(כלומר אני 'יקריב' בכל ראוטר יציאה חוטית אחת לטובת התקשרות עם הראוטר השני).

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  20. Started by roadrunner,

הכוונה היא שמי שמוריד ftp X יראה את הקובץ אבל הקובץ ימצא על ftp Y וברגע שהוא לוחץ על הקובץ ב ftp X הוא יופנה ישירות להורדה של הקובץ מ ftp Y . (במקום ש ftp X יאלץ להוריד את כל הקובץ מ ftp Y)

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by gabrielf,

כנראה בהוט שכחו שיש שעוץ קיץ בישראל.. תבדקו גם אצלכם - השעה בהוטבוקס שעה אחורה (הדקות והשניות מדוייקות יחסית)

22. Started by avokadoman,

שלום לכולם. אני צריך עזרה בקשר לבעית קליטה ברשת אלחוטית. אז ככה התחילו לי בעיות קליטה נוראיות ברשת האלחוטית לאחר ששידרגתי את המחשב ממחשב עם לוח ASUS 478 למחשב עם לוח Asus Commando מפרט המחשב הישן Asus P4s533-mx Socket 478 Intel P4 1.800mhz WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Stealth X Stream GeForce FX 5200 מחשב החדש Asus Commando Last Bios UpDate Intel C2D e6750 WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Steakth X Stream Geforce 8800GTS 640MB מחשב לא רע נכון? רק 5000 שקל חזרה לנושא. אז יש לי כרטיס רשת Edimax EW7128G המחשב הישן ה 478 הכל עבד חלק קליטה מלאה כל הזמן אין ניתוקים לאחר שדרוג המחשב יש קליטה במזל אולי על LOW ניתוקים כל 3 דקות מהירות גלישה העברת נתונים ממש אי…

23. Started by brum,

שלום. אני רוצה להתקין רשת ICS ויש לי שאלה לגבי המדריך שיש בפורום: יש לי חיבור לכבלים עם מודם מוטורולה בכרטיס רשת. יוצא מכך שב"חיבור הרשת" יש 2 אייקונים של כרטיסי רשת (השני הולך כמובן למחשב הקליינט) וגם אייקון של החייגן. את מי אני מקנפג כמארח את כרטיס הרשת שהולך למודם או את החייגן ? תודה.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by kooki8,

קניתי מחשב חדש ועכשיו אני מעביר את הישן לאחים שלי.. הבעיה היא שהמחשב יהיה בקומה מתחת/מעל למחשב עם החיבור לאינטרנט. מהי הדרך הטובה והנוחה ביותר לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט?

25. רכשתי כרטיס: EDIMAX 1000/100/10 דגם: EP-4203DL 32 BIT כרטיס רשת PCMCIA למחשב נייד משום שאני חושד שהכרטיס רשת הפנימי במחשב נייד נדפק לפני זה היה לי PCMCIA אחר ושאני מחבר אותו הכל עובד פיקס אטומטי וכשאני מנסה לחבר את החדש של EDIMAX הוא לא עובד 2 הנוריות נדלקות בירוק(LAN/ACT) ו SPEED נדלקות קבוע המחשב נייד לא זיהה אוטמטית את זה וניסיתי להתקין עם הדיסק שהגיע אבל אני לא מצליח אני לוחץ התקנה הוא אומר לי להעביר קבצים ל C:NWNET או משהו כזה ואני לא מצליח להתקין, הוא לא מזהה את הכרטיס והאינטנרט כמובן לא עובד מה הבעיה מה עושים והאם מישהו יודע איך מתקינים היטב או איפה מגדירים את הכרטיס במחשב מוזר כי זה כרטיס חדש והכרטיס השני שיש לי הוא 10/100 פשוט ועובד פיקס יכול להיות שזה בגלל שזה …

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.