עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tzav,

היי יש לי הוט + הוטנט רוב הזמן האינטרנט פועל מצויין, אין ניתוקים ואני מקבל מהירות מעל 100 מגה. אבל פעם בכמה זמן (לפעמים אחרי כמה שעות של עבודה תקינה או אחרי יום וחצי) אני מתחיל לקבל פינגים גבוהים לשרתים שבדרך כלל אין לי בעיה איתם. כדי לסדר את הבעיה אני תמיד צריך לכבות ולהדליק את ההוט בוקס ואז זה מסתדר. אני מחובר דרך ראוטר משלי, אך ראיתי את הבעיה גם כשאני מחבר את ההוט בוקס ישירות למחשב. מישהו מכיר את התופעה? קשה לי להסביר אותה לתמיכה כי זה קורה באופן אקראי, ואני תוהה אם זה משהו שניתן לסדר מהצד שלי בלי צורך בהגעה של טכנאי (אני לא בבית בשעות העבודה שלהם).

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. הי, אז ככה ראוטר של פרטנר (wifi disabled) - הבעייה נפתרה תודה חברים וחג שמח

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by iveco,

יש לי סים של 012 ואני מקבל מהירות DL שנעה בין 3-15 Mbit ומהירות UP שנעה בין 6-15 Mbit , העניין שיש לי SIM דור 3.5 שביקשתי מהשירות של 012 סים חדש שישלחו לי דור 4 הם אמרו לי שזה שטויות ושהמהירות לא תלויה בתמיכה של ה SIM הם עשו פעולה מרחוק ובמקום שאני אראה H במהירות אני רואה עכשיו קבוע 4G אבל המהירות נשארה אותה מהירות נמוכה לעומת זאת יש לי שכן עם 012 מובייל עם סים דור 4 והמהירות שלו גבוהה משלי לא בהרבה , יש קשר בין הסים למהירות ? או שממילא אין בארץ מהירות של דור 4 והסים 3.5 מספיק ? דור 4 זה מהירות של מינימום 40 מגה DL לא ? נ.ב. אני חושב שהם מסרסים את ההורדות בכוונה , שאני מנסה להוריד או להעלות קובץ המהירות איטית רצח!!! חשבתי להחליף ספק הוט מובייל 100…

4. Started by KoM,

שלום, רציתי לדעת מהי אופציית ה-Offload TCP_largesend, בדרך כלל כשהיא על ENABLE יש לי הרבה בעיות בהעברה ברשת, וכשאני שם אותה עם DISABLE הכל חלק יותר... אשמח להסבר אם מישהו מכיר\יודע...

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by Cheif,

טכנולוגית ה-WiGig של חברת Wilocity, המוכרת גם בשם 802.11ad, מאפשרת תקשורת אלחוטית קצרת טווח במהירות של כ-7Mbps. היא עושה שימוש בסביבת תדר 60Ghz שחופשית לשימוש ובגלל אורך הגל הקצר, טווח הכיסוי שלה עומד על מטרים בודדים. רכישתה של Wilocity על ידי קוואלקום תביא לכך שתקן זה יהפוך פופלארי הרבה יותר והסיכוי שנמצא אותו מיושם במחשבים, טאבלטים וטלפונים חכמים הולך וגובר. סקירה מפורטת יותר של תקן זה ניתן למצוא בלינק המצ"ב - http://www.netcheif.com/blog/?p=3180 את הידיעה על הרכישה ניתן לקרוא כאן - http://www.geektime.co.il/qualcomm-acquires-wilocity-to-provide-faster-wi-fi/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, זה ממש ספציפי, אבל זה משהו שלקח לי איזה שעה לסדר אז אולי זה יצוץ למישהו בגוגל ובתקווה יעזור בזק מעדכנים את החיבור לIPv6. הראוטר לא הצליח להתחבר עם v6 בקיצור צריך לעדכן את הגרסה של הראוטר צריך להוריד את הקובץ מהאתר הרשמי: https://www.tp-link.com/uk/support/download/td-w9970/v2/#Firmware שימו לב חשוב מאוד שהגרסה של הראוטר צריכה להיות של EU זה רשום על הראוטר עצמו למטה Model: TD-W9970 (EU) אם לא רשום EU, הקישור ששמתי לא מתאים! בנוסף שימו לב שהגרסה של הראוטר היא V2 (זה מופיע בממשק ראוטר כשנכנסים לFirmware Upgrade) https://i.imgur.com/KlWnyg9.png אם לא רשום V2 הקישור לא מתאים! ___ מורידים באתר …

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  7. יש לי מחשב שמחובר לראוטר והכל טוב איתו יש לי עוד מחשב בבית שמחובר על הראוטר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי שהוא מתנתק מהאינטרנט כל כמה שעות וצריך ללחוץ "תקן" ואז הוא חוזר לפעולה, מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by alonz1,

אני עובר לחדר אחר שאין קליטה לאינטרנט. יש לנו ראוטר שהאנטנה שלו במרחק 3 מטר בערך מהאנטנה שאצלי בחדר (קו ישיר, חדר ממ''ד) אני עובר לחדר שהמרחק מהאנטנה יהיה בערך 8 מטר אבל יש גם פינה בדרך (אם זה מפריע בכלל לקליטה) לקחתי את הלפטופ של אחותי ובדקתי אם יש משם קליטה ולא היה מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לקלוט משם אינטרנט בעוצמה גבוהה ? ד''א, הראוטר הנוכחי שלי הוא MSI RG54GS2

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by edi,

מהם הגדרות האבטחה הנכונות לשיתוף תיקייה בודדת במחשב השרת(שהוא גם משתף האינטרנט - XP PRO) עם הקליינט (WIN98 מהדורה 1) האם זה יהיה נכון יותר לעשות זאת דרך MICROSOFT NETWORKING ?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by matizami,

אני מחפש מגדיל טווח פשוט שלא צריך להגדיר יותר מדי( מאחר וזה לא בשבילי). איך אלו? TP-Link TL-WA850RE WLAN Repeater http://www.amazon.de/TP-Link-TL-WA850RE-Deutsche-Version-Repeater/dp/B00Q6CC2J8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1440539563&sr=8-1&keywords=TP-LINK+TL-850RE%28DE%29 Netgear EX2700 http://www.amazon.de/Netgear-WN3000RP-200PES-Repeater-WLAN-%C3%9Cbertragungsrate/dp/B00NFFEHBA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1440539522&sr=8-1&keywords=Netgear+WN3000RP

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מה זה המכשיר הזה ואיזה דגם כדאי לי לקנות?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  12. שלום, אני עומד לרכוש נייד Dell Inspiron 6400 ורציתי לשאול בקשר לכרטיס התקשורת האלחוטית שלו - שמעתי שיש איתו בעיות לפעמים, אבל הנייד הזה מגיע עם הצ'יפ הזה (ולא של אינטל). אשמח לחוות דעת בקשר לצ'יפ של Dell, ולשמוע (בעיקר מבעלי נסיון) האם אפשר לקנות אותו ולהיות רגוע או שזה יעשה בעיות. תודה מראש, ליאור.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by Burkey,

שלום, בשנה ומשהו האחרונות עבדתי עם שני מחשבים בבית, באמצעות נתב של Edimax מדגם BR-6204WLg. לאחרונה הוא קצת מזייף (גורם לתקלות בגלישה וניתוקים), ועתה לאחר שרכשתי את חלונות 7 עבור אחד המחשבים, אז המחשב שעובד בחיבור אלחוטי עם XP זוכה לגלישה יחסית טובה, בעוד המחשב שמחובר קווית עם חלונות 7 זוחל בגלישה, כאילו הנתב לא יודע להסתדר עם חלונות 7, או שיש בעיה אחרת. בקיצור חשבתי להחליף אותו, ואני מתלבט בין שתי אופציות: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=263 מול http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=305&pl1_id=1&pl2_id=2 השאלה שלי היא איזה מהדגמים: א. טוב יותר ב. חדש יותר ג. יעבוד טוב יותר עם חלונות 7 (חיבור …

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. ה-Wi-Fire (דגם HFWFG200) של חברת hField Technologies הוא מתאם אלחוטי בתקן G המתחבר למחשב בממשק USB. ייחודו של מתאם מתבטא בכך שהוא עושה שימוש באנטנה כיוונית (Directional). על ידי כך משיג המתאם טווח כיסוי וקצב השידור טובים יותר ממתאמי USB סטנדרטיים. את הסקירה ניתן לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/Wi-Fire/Wi-Fire.htm [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הסדרה כוללת נתב חדש ולראשונה כרטיס רשת במהירות 450Mbps המיועד למחשבים נייחים -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1148 .

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  16. אז ככה קוראים לי גיא וקודם כל אני רוצה להודות לך על זה שנכנסת להודעה שלי ושאתה מגלה עיניין לעזור. אוקיי אז הבעייה שלי היא כזאת עד לפני שבועיים היה לי אינטרנט עם חיבור ללא חייגן וכעת יש לי שני מחשבים שמתחברים עם חייגן על אותו שם משתמש רציתי לבקש ממכם עזרה באיך אני מבצע שיתוף קבצים הכוונה בתיקייה אחת שאני יוכל להעביר לתיקייה הזאת כל מה שיתחשק לי. ממחשב אחד למחשב השני שיהיה שיתוף בין שני מחשבים על תיקייה אחת. אגב היחובר לחיבורים הוא דרך HUB שמתפצל לשני מחשבים אשמח מאוד אם יהיו עוזרים שיסבירו לי מה עליי לבצע ויפתרו לי את הבעייה בתודה מראש גיא

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by jon bar,

ena כניסה שורת פקודה conf t מספר חיבור interface gigabitEthernet 0/0 תלוי בכתובת ומסכת רשת שלכם ip address 10.0.0138 255.255.255.0 יש להדליק את הממשק no shutdown

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by natan805,

יש לי את הקולט WN8200ND V1 של TP link ובהתחברות שליטה מרחוק למחשב בעבודה אנחנו חווים הרבה ניתוקים וזה בהתחברות לראוטר של מרחק 12 מטר. הנתוקים האלה לא קורים לי בנייד, וכן שאני מחבר את הנייד ב wifi ואז את המחשב לנייד בעזרת usb אין ניתוקים ולכן אני חושב שהבעיה בקולט שיש לי שכנראה לא נתמך ב windows 10 או שהוא לא כלכך טוב. אשמח למוצר טוב ולקישור לחנות מאיזור המרכז. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

איך בדיוק משתמשים בזה ?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by סתם אחת,

אשמח לדעת האם יש לי אפשרות לשתף בדרייב קבצים וישאר לי שליטה עליהם שאם ארצה אוכל למנוע את המשך ההשתמשות בקובץ. כי גם שאני משתפת ללא אפשרות עריכה והורדה וכדומה עדין יש אפשרות למקבל השיתוף ליצור עותק מהקובץ ואז הוא הבעלים על הקובץ החדש וגם אם אמחוק את הקובץ ששיתפתי נשאר ביד מקבל השיתוף את העותק שיצר זה לפעמים קריטי שמשתפים דבר אישי ויתכן שירצו אחרי זה למחוק אשמח לקבל תגובה כאן או במייל האישי yp2030yp@gmail.com תודה מראש

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by אנדי,

נערך - הבעיה נפתרה. מתברר שכתובת ה- IP של המחשב שהיתה רשומה בנתב (של 'הוט') היתה שגויה. לא ברור כיצד נוצרה השגיאה הזו. מה שכן, אשמח מאוד לדעת מדוע יש לי עדיין חיווי של פורט חסום (אור צהוב). משתמש ב'ביטקומט'. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  22. שלום אני משתמש במחשב נייד (WIN7) שמקבל את האינטרנט מהרשת האלחוטית שבניתי בבית. אל הנייד אני מחבר בכבל מוצלב מחשב נוסף (ממיר לוויני שפועל בלינוקס). הבעייה שהממיר כרגע לא מצליח להתחבר לרשת האינטרנט משום מה (בעבר עבד לי) בעוד הוא מחובר ללפטופ התוכנה המחברת שמותקנת בלפטופ היא DCC ומראה שיש חיבור בינם OK גם ב FTP וגם בTELNET אני מנסה להבין כרגע מה יכולה להיות הבעיה האם יש צורך לסמן את שני הפרוטוקולים TCP 4 ו 6 TCP בחיבורים? אילו עוד בעיות ניתן הממיר נותן על המסך בשעת ניסוי חיווי כזה : ליד הIP אין חיבור (נורה אדומה) NETMASK אין חיבור (נורה אדומה) NAMESERVER יש חיבור (נורה ירוקה) ליד הGATEWAY יש חיבור (נורה ירוקה) מה יכולה להיות הבעיה אני מניח שהיא הגדרות בלבד !

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by iveco,

יש לי בראוטר מוניטור שאני יכול לראות את צריכת האינטרנט לפי דקות / שעה / יום שלם ואונליין ועשיתי בדיקת מהירות יצא 70 מגה ביט שזה 8.75 מגה בייט הראוטר סופר הכול בבייטים לא ביטים ובראוטר במקביל שעשיתי את הבדיקת מהירות יצא 2.3 מגה בייט ולא 8.75 יכול להיות שהתוכנה של TPLINK מזייפת ? התוכנה של הראוטר אמורה להראות את המהירות האמיתית

24. Started by Radeon38,

שלום חברים עריכה : הגדרתי את הכרטיס והוא עובד מול הנתב יפה וגם הגדרתי אותו לפי ה mac address שלו ככה שרק הוא יתחבר. הגדרתי לו גם את הקידוד כמו שציינתי. אני רואה את הכרטיס בclient list בנתב עם הכתובת שלו וגם אותו דבר בלקוחות מורשים (אני משתמש בנתב 3COM) לפי mac address אבל המחשב לא גולש דרך הכרטיס הוא רק מקושר לנתב ולא מעבר לזה.הגדרתי גם בחלונות את הקידוד כמו שעשיתי בתוך ה WPA בנתב ועדיין אין שינוי . עזרה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  25. היי אנשים, עברתי דירה והגיע הזמן לעשות כאן אינטרנט. בהתחלה הייתי סגור על בזק בין לאומי + בזק 40 מגה (אזור ה 100-110 שקל). קראתי כאן קצת וראיתי שלא מעט מאוכזבים מבזק ולמרות שאני שונא את הוט פתאום הם שוב אופציה. העניין שעד לפני חודש גרתי 200 מטר ליד והיו לי לא מעט בעיות עם הוט.. ניתוקים לשעות, פינגים גבוהים וכו' - האם בגלל שזה בקירוב גם כאן יהיו לי אותם בעיות? ובכלל.. בעיקר לפינגים לחו"ל (משחקים) יש עדיפות לחברה כלשהי כרגע? מעדיף לא להשקיע יותר מ 100 שקל על ספק+תשתית. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.