עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הראוטר מחבר בין שני מחשבים בחוט קווי ומחשב אחד ברשת הלחוטית ומתחבר ישירות לאינטרנט (יש לראוטר מודם ADSL). לפי מה שהבנתי אני צריך ללכת ל- NAT ושם לתת את האיפי של המחשב שלי ולהגדיר איזה פורטים אני רוצה להפעיל. ועוד לפני זה אני צריך לקבוע אי פי סטטי למחשב שלי (עשיתי את זה לפי המדריך שנתתם בסטיקי). עכשיו כשניסיתי לעשות את זה האינטרנט עבד מאוד לאט ועדיין לא הצלחתי להתחבר ל-Seeders בביטורנט (משמע הפורטים סגורים). הפורטים שהתוכנה משתמשת בהם הם 6000-10000 ומאתי לראוטר לפתוח אותם. נ.ב - גם כשהפירול של הראוטר כבוי זה לא עובד. יש לכם עצות?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by karpad,

שלום לפני בערך חודש התקנתי את הראווטר D-Link DI-604 הכל עבד מצויין במשך החודש הזה עד אתמול. כמה שעות אחרי שהדלקתי את המחשב בזמן משחק רשת האינטרנט התנתק אז עשיתי RESET לראווטר ועדיין לא התחבר רק לאחר שהגדרתי את הראווטר מחדש האינטרנט התחבר שוב ומאז אותו דבר קורה כל כמה שעות האם למישהו זה קרה פעם? האם יש פתרון? האם יכול להיות שזאת בעיה אצל ספק האינטרנט? (בזק בינלאומי) ד"א המודם שמוחובר לראווטר הוא Rotal RTA 1320 תודה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by AVICON,

אני מוריד טורנט והכל עובד רגיל אבל כשהוא מגיע לסוף כאילו 99.9% הוא פתאום חוזר לי אחורה ל 99.8%-99.6 ולא מסיים את ההורדה.. מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה או משהו כי לא הצלחתי להבין למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by ronaldo-9,

אז ככה. עשיתי את המדריך אחד לאחד ובאמת זה עובד פצצה.(תודה גבר!!) אבל בסימן של הקישורית למטה בשורות המשימות.רשום לי שהקשוריות מוגבלת או חסרה(הקישורית של החיבור לאינטרנט ולא של החיבור רשת למחשב השני) אין לי מושג אם זה מגביל אותי באמת במשהו אז רציתי לשאול לדעתכם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. מחפש תוכנה שבודקת אם אני מחובר לאינטרנט\לרשת ואם אני לא, אז היא מריצה IPCONFIG / RELEASE ו RENEW . או עושה את אותה פעולה .. מישהו מכיר עוף שכזה ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kfir1200,

שלום לכולם לפני שבועיים בערך עברנו ל 500 מגה בהוט, בשבוע הראשון הכל עבד פרפקט ומאז הכל נדפק. צריך להתקשר כל יום להוט ובסוף הם אומרים לנתק ולהחזיר את הראוטר והבעיה מסתדרת. אני מקבל APIPA במחשבים שמחוברים בכבל רשת (לפני שמתקשרים לתמיכה של הוט). בנוסף אין לי פינג לראוטר, רק אחרי ריסטארט לראוטר הפינג חוזר והממשק עובד לי. אתמול והיום כשניסיתי לעשות פינג לא משנה לאן זה כתב לי : ב 200 מגה גם היו בעיות אבל לא ככה, הייינו מתקשרים פעמיים / 3 בחודש. רציתי לדעת אם לקנות ראוטר חיצוני וטוב ולחבר את ההוטבוקס 4 כ BRIDGE יכול לפתור את הבעיות ? לדעתי יש בעיה עם ה DHCP בהוטבוקס שהוא לא מצליח לחל…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  7. שלום! לא מזמן הייתי בשיחה משותפת עם התמיכה של 012 ושל הוט, שבסופה הוחלט מהצד של הוט לשים את המודם שלי במעקב 24 שעות, כמה ימים אח"כ מתקשרת אלי איזו מישהי שאומרת לי שיש בעיה במודם שלי והם רוצים לקבוע טכנאי שיבוא לתקן, אחרי בדיקות מרובות הוא החליף לי מודם מ-TERAYON ל-THOMPSON. לפני השיחה כשהלכתי לשחק היה לי פינג של 10000 לכל שרת שהוא, אולי 5000 לישראלים אבל עדיין, אחרי השיחה ב012 החליטו להמיר את המשתמש שלי גם ל-015, אז עשיתי זאת ואחרי זה היה לי פינג של 300-500 לשרתים בחו"ל, אבל עכשיו אחרי החלפת המודם פתאום עוד פעם הפינגים קפצו, הפעם ל-800-2000. האם יכול להיות שההחלפה של המודם למודל חדש יותר יכולה לגרום לזה? אולי התשתית שלי פחות מסתדרת עם המודם מהסוג הזה? אולי הגדרות לא נכונו…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by eli_kats,

המליצו לי פה להתקין לראוטר שלי linksys wrt54gl v1.1 את קשוחת Tomato Firmware v1.21.1515. התקנתי אותה אך לא נצפה שיפור אלה איטיות בתוכנת טורנט. פעם הטורנט היה מגיעה לי למהירויות גבוהות 180kbs+ בזמן קצר יחסית, אבל היום הוא בקושי מטפס ומגיעה ל 100. אני רוצה לציין שהדפדפן אינטרנט פועל מעולה אם התוכנות שיתוף. מי שיש לו את הקשוחה ויש דרך להגדיר אותה נכון אשמח לדעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by Cheif,

חברת HOT התחילה לשווק מודם כבלים משולב עם נתב אלחוטי של חברת AMBIT הטיוואנית. מדובר בדגם Ambit U10C019 וניתן מצוא מידע מפורט עליו כאן -- http://www.ambitmicro.com/U10C019.datasheet.pdf. מדובר בנתב אלחוטי בתקן G עם תכונות סטנדרטיות. מידע מאתר HOT יש כאן -- http://www.hot.net.il/HOT.aspx?docID=8167&FolderID=2877〈=he

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי פנימי עם טווח קליטה הכי גדול שיש וחזק אשמח להמלצה תודה ראיתי שיש גם כל מיני צלחות כאלו.. יש למישהו ניסיון עם הדברים האלו?...הם באמת חזקים?... אחרי חפירה לא קטנה במהלך היום והלילה הגעתי למסקנה שכרטיס חיצוני דוגמת ALFA AWUS036NH יהיה חזק ויעיל יותר מכל כרטיס PCI פנימי... למעט אולי אחד או שניים שהם יקרים מאד או לא בארץ וגם להם יתכן מאד שהוא חזק יותר אם לא שווה... מה אתם אומרים? תודה

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  11. אני שוקל מעבר ל100 מגה של הוט. כרגע אני בחיבור של בזק(5 מגה ללא NGN כי אין באיזור שלי), עם נטוויזן על חבילת גיימר. אני מניח שמבחינת מהירות אין מה לדבר - ה100 מגה יהיה עולם אחר, גם אם זה לא באמת מגיע ל100 מגה(או אפילו חצי מזה). העניין הוא שיותר חשוב לי מהמהירות זה חיבור איכותי ורצוף ללא תקלות, פאקט לוסט רציני או ניתוקים, בנוסף לפינגים טובים לחו"ל. כל זאת בשעות הערב(אלו שעות העומס אני חושב). האם בפרמטרים הנ"ל, יהיה שיפור במעבר להוט או שעדיף להישאר בבזק למרות שאין NGN באיזור שלי? אגב, קראתי שלא מומלץ להשתמש במודם של הוט כנתב. המודם של בזק כרגע מחובר לנתב פשוט(Level One FSW-0811) מכיוון שיש חיבור ל 7 מחשבים. האם הנתב הזה מספיק טוב או שעדיף לקנות נתב חדש ואיכותי יותר? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אשמח לדעת אם למישהו פה יצא להתנסות עם unlimited ברעננה. איך איכות האינטרנט שהם מספקים (האם זה באמת 100/100 או שזה "עד 100" ובתכלס זה איכות השירות גרועה?), האם החיבור ללא תקלות ואמין? בנוסף אשמח לדעת מה אתם חושבים על החבילות המאוחדות של תשתית+ספק שעכשיו יצאו באותם פרמטרים. במידה והנושא מתאים יותר לפורום צרכנות אז אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. כל כמה דקות צץ לי חלון קטן שמודיע לי שהאנטי-וירוס בודק וירוסים במייל (לא'דע למה מייל) והוא מודיע שזה מהכתובת ik-in-f109.google.com עכשיו אין שום תוכנת מייל שפועלת, וגם כשהוא כן בודק מגוגל זה לא מהכתובת הזאת, אז מה זה לעזאזל ואיך אני מפסיק את הבדיקה המוזרה הזאת?? מצורפת תמונה של החלון שקופץ לי... תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by Cheif,

באתר www.NetCHEIF.com ישנם שלושה מדריכים המתעדכנים על ידי באופן תדיר - * רשימת הנתבים המומלצים על ידי - http://goo.gl/399L9H * רשימת נתבי VDSL הנתמכים ברשת בזק - http://goo.gl/XLxF58 * מדריכי משתמש לנתבי ADSL ו-VDSL שבזק מספקת ללקוחותיה - http://goo.gl/oUq0NM על מנת לא להעמיס אותכם במידע, אני לא מודיע על כל שינוי ועדכון למדריכים אלה, אך אני ממליץ לעיין בהם מדי פעם. כך למשל בשבוע שעבר עודכנה רשימת הנתבים המומלצים ואילו היום נוספו לרשימת נתבי ה-VDSL של בזק מדריכים לשני דגמים חדשים - ה-DSL-225 של חברת D-Link וה-Vtech NB403-IL.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. 1}ויש לי מחשב כף יד דגם אסוס 6110 וראוטר מסוג דגם LEVEL ONE WBR-3407 איך אני מסנכרן את שניהם כדי לגלוש דרך המחשב כף יד ? 2}אני יכול לסנכרן את המחשב הנייד עם הכף ייד כדי לקבל אימילם ולעדכן לוח שנה והכול?או שחייב חיבור חוטי בשביל זה? נ.ב למחשב כף יד יש Wifi

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by Cheif,

בזק ערכה היום מפגן כוח עוצמתי בדמות כנס ותערוכת "בזק EXPO". במסגרתו היא הכריזה על שורה של מוצרים חדשים ומהירויות NGN חדשות המגיעות עד 100M. כל הפרטים על המוצרים, ההרצאות והתערוכה נמצאים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=845

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by NuXeR,

שלום לכולם, אני מגדיר את עצמי כמשתמש בעל ידע רב בתחום הרשתות, במיוחד לאור תחום עיסוקי בחיים (אינטגרטור אבטחת מידע) מזה זמן רב אני חי בשלווה עם eMule שמבצע הפניית פורטים באמצעות UPNP, או לחילופין הפנייה ידנית של הפורטים... והכל עובד מצויין שוב, מזה למעלה משנה. אני גולש דרך נטויזן ו-HOT ב-12MB. בשבוע/שבועיים האחרונים כל הזמן אני מקבל LOW ID, בלי סיבה נראית לעין. למרות שההפנייה מתבצעת ב-100%... ניסיתי לבצע Sniffing על הכרטיס, לראות האם מדובר ב-RST שנשלח מנטיוזן או משהו בסגנון, כמו הסיפור שהיה עם הספקית בארה"ב. אבל לא מצאתי משהו כזה. משום מה, אני לא רואה בכלל פניות לפורטים של האימיול גם כשאני מבצע בדיקה ידנית באתר שלהם... האם מישהו כאן גולש בשילוב של נטויזן+HOT ואולי י…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אורח waltobc6

טוב זה כבר איזה יומים שלמים בהם אני מלווה שלוש שעות מול האינטרנט מחפש דרכים להפוך את הלאפטופ החצי כוח שלי למוניטור של הדקסטופ שלי זאת אומרת שהמחשב הנייד ישדר את התמונה של המחשב הנייח ובנוסף גם ישמש עכבר ומקלדת (כי זה פשוט נווחחח) לגבי העכבר והמקלדת דווקא יש המון תוכנות וכולן עובדות על עצם זה שכל המחשבים מחוברים לאותה נקודת רשת ביתית (אותו ראוטר) עכשיו כשזה מגיע לשידור של המסך דרך הראטוטר (הרשת הביתית) ניסיתי אלפי דרכים - מVLC שקורס בכל דרך, ועד כמה תוכנות בחינם ובכסף שפשוט לא. אני פונה אליכם בנואשות, חברים האם ב-2016 יש דרך טובה לשדר מסך דרך המחשב הנייח לנייד בלי כבלים?? ברמת העיקרון דרך הרשת הבתית לא אמור להיות דילי וככה אני רוצה …

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by Ashand,

שלום, יש לי שני ניידים האחד מחובר לרשת קווי ויש לו בילט אין ווירלס והשני גם יש לו ווירלס...איך אני יכול להתקשר מהנייד השני בחיבור אלחוטי למרושת? זה נקקרא HOC אני חושב אבל אין לי שום מושג איך עושים את זה...

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  20. שלום לכולם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350804.0 זו הביעה ואני כמעט בטוח שהיא באה אחרי החיבור של הכבל המוצלב וגלישה של כמה דקות באינטרנט. המחשב הישן מחובר עם מודם usb לרשת והמחשב הישן עובד עם המודם הזה כבר 4 שנים ללא שום תקלה , רק כשמחברים את המודם למחשב החדש יש תקלות , לכן הסרתי את הדרייבר מהמחשב החדש והחזרתי את המודם למחשב הישן והחלטתי לחבר בינהם עם כבל מוצלב שב2 המערכות מותקן XP עם חומת האש של XP ב2 המחשבים. אני מצליח לגלוש עם חיבור הכבל המוצלב אבל אני מקבל קריסה-יש לזה בד"כ קשר לחומת האש של XP , או שיש כיוון אחר? *נ.ב פתחתי אשכול גם בתמיכה טכנית כדי לקבל מהם מידע לגבי רכיבים טכנים וממכם לגבי רשת , תודה רבה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by asafgolan,

בימים האחרונים הגלישה ביוטיוב נהייתה בלתי נסבלת בפיירפוקס. באקספלורר, לעומת זאת, הכל עובד כשורה. האם מדובר בבעיה פרטית או באג כלשהו בפיירפוקס?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by theking007,

ש לי כיום מגדיל טווח של Edimax בתקן N שאני משתמש בו כ Acces point עבור חדר אחד בלבד. קניתי מגדיל טווח של Edimax בתקן AC מדגם 7438AC. עדיין לא פתחתי את הקופסא שלו ואני תוהה אם בכלל אני צריך אותו לשימוש בחדר אחד בלבד כנקודת גישה. האם אני ארגיש בשינוי? (המחשב הנייד שלי והסמארטפון תומכים בתקן AC).

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  23. אורח

שלום חבר התחבר לפני מספר ימים לחבילת 1GB בסלקום פייבר, ביצענו מספר בדיקות מהירות מהמחשב במספר אתרי בדיקה שונים (חיבור קווי כמובן בין המחשב לנתב) מה שמוזר הוא שרק אתר SpeedTest מציג 800-900 הורדה, שאר אתרי הבדיקה נותנים קצב של בין 30 ל 360 במקסימום, מאחר ולא מעט דובר על המאמצים שחברות משקיעות ברמת Routing ו QOS בלשפר את תוצאות הגישה לשרתי Ookla אחרי שהפכו לפופולראיים, מבחינתי הם כבר לא מדד אמין לבדיקת מהירות בארץ, באתר בדיקת מהירות של בזק למשל מתקבל קצב הורדה שבין 300-360 במקסימום (אגב קצב העלאה נשמר בין 86 ל 98 קבוע שזה מעולה, גם לחו"ל) בבדיקות מול אתרים בחו"ל, מקסימום הורדה שהתקבל היה 78 מגה והנמוך ירד ל 30 מגה, אבל מה שהכי מוזר הוא ש…

24. מישהו יכול לתת לי לי לינק לדוגמא? תודה.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  25. אני מסיים לבנות אתר למועדון שלי. (ג'יו ג'יטסו) אשמח לקבל מכם המלצות על חברות אירוח אמינות ויציבות. האתר אמנם לא גדול או כבר במיוחד אבל לא בא לי לשלם בשביל אירוח ברמת מהירות של משהו חינמי.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.