עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עריכה: הסתדרתי לבד, אפשר לנעול שלום כולם. המצב הוא כזה: יש שתי מחשבים שהיו מחוברים ברשת והכול עבד יופי. חיברתי מחשב אחר במקום אחד הישנים, הגדרתי הכול, יש פינג, אבל העברת קבצים לא עובדת. נסיתי עם FlashFXP, והמחשבים לא מתחברים (connection refused) ודרך הווינדוס, כשאני נכנס לתיקיה של המחשב השני הוא דורש סיסמא למרות שלא הגדרתי אחת. כול כרטיסי הרשת הם OB תודה מראש

2. מה ההבדל בין הראוטר הזה: http://www.golden-price.co.il/Product.asp?productid=682 לראוטר הזה: http://www.thinkbroadband.com/hardware/reviews/2004/q4/3com-g72.html לי אישית יש את השני והוא נהרס אז צריך לקנות חדש, ואני לא מוצא בדיוק את אותו הדגם.. (דגם ישן, יש לו איזה 3 שנים אני מעריך) מצאתי רק את הראשון. אז מה ההבדלים ביניהם בעצם? ואיך זה מתבטא גם בהגדרות של הראוטר (האם אני אצטרך להגדיר את הראוטר מחדש)[br]פורסם בתאריך: 7.02.2007 בשעה 11:38:58 זה דחוף.. אף אחד מהמנהלים לא יודע?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by Satlan,

אילו שירותים אני צריך להפעיל על מנת שאוכל להזדהות ב-WORKGROUP כמשתף כונן ? לפני הרשת בטלתי מלא מלא שירותים כי הם לא היו חשובים, עכשיו אני לא יודע איזה צריך על מנת לשתף כונן בתודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by zy2000,

הי יש לי רשת ביתית קווית+ wireless ללא ראוטר כמפורט: desktop שני כרטיסי רשת- כרטיס רשת קוי pci מחובר לקו ADSL כרטיס שני wireless גם הוא pci מקונפג לשדר בתצורת מחשב אל מחשב ad hoc ל laptop laptop מקבל תקשורת ושרותי אינטרנט מה desktop דרך כרטיס wireless מובנה. שמתי לב שכאשר שני המחשבים מחוברים לאינטרנט ה laptop משתמש ברוב משאבי הרשת בצורה כזאת שה desktop לא יכול כמעט לגלוש באינטרנט או לבצע הורדות.כאשר לא גולשים עם ה laptop הגלישה ב desktop מעולה. תעבורת רשת רגילה כמו העברת קבצים הכל עובד מצוין. האם ניתן בתוכנה לווסת את התקשורת כך שאני אחליט בכמה אחוז של רוחב פס כל מחשב ישתמש? הוספתי תמונת מסך שמשקפת את ביצועי הרשת כאשר: local area connection = כרטיס הרשת הרגיל ב desktop …

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. החלטתי לחבר את הנייד שלי עם השולחני. מכיוון שהנייד יעבוד בקצהו השני של הבית(ואין לי כוח להשחיל חוטים בכל מיני חורים בבית), נראה כי הפיתרון הוא רשת ביתית אלחוטית. מכיוון שאינני מתמצא בכלל ברשתות ובאלחוטיות בפרט, מבקש אני מכם המלצות על מערכת שכזו. אין צורך שתהיה מתוחכמת ומרובת פיצ'רים לא שימושיים. הרשת תשמש לשיתוף אינטרנט בלבד. השולחני מחובר לאינטרנט בעזרתו הנדיבה של הנתב alcatel speed touch home המחובר דרך כרטיס רשת פשוט. אין לי מושג אם תצטרכו עוד פרטים, אז אם כן רק תאמרו ואספקם מייד. תודה רבה לעוזרים, יוני.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  6. המדריך של השיתוף אינטרנט לא עובד לי, אני עובד עליו איזה שעתיים. :'( אני כבר לא יודע מה לעשות. מישהו יכול לעזור? (הרשת עצמה מחוברת כבר) +עריכה: יש לי בעיות, החיבור מתחיל מ54MPS אבל יורד עד ל1 MBPS, "איכות השידור" = EXCELENT.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by SweeT_EviL,

אז ככה יש לי ZA 7 ויש לי מודם רגיל שמחובר אלי ומחשב אחר שמחובר אלי כשאני מנסה לגשת דרך המחשב השני לאינטרנט אני לא מצליח(אין פינג), אבל כשאני סוגר תZA כן יש לי זה עובד ככה הכרטיס רשת שלי(שמחובר למודם) והאיפי שאני מקבל נמצאים בINTERNET הכרטיס רשת שאליו מחובר המחשב השני והDHCP SERVER נמצאים בTRUSTED הSHARING שאני מבצע נמצא על החיבור לאינטרנט.(ניסיתי לעשות SHARING לכרטיס רשת שלי או לשני וזה לא עזר). קיצר ברור מאוד מה גורם לבעיה, השאלה איך פותרים את זה. ולהחליף את ZA זאת לא אופציה. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by atomic rooster,

בברק אמרו לי שעד 3 שעות יחזרו אלי, ויש לי תחושה שכאן זה יעבוד מהר יותר... :cool2 כבר הגדרתי רשת והכל , והוא מזהה את ההצפנה והרשת האלחוטית, אך לא נותן להתחבר. לדעתי מה שחסר לי זה כתובת IP של ברק או DNS שלהם, אחד מהשניים. אני מכניס משהו לא נכון... תראו כבר בתמונה. ותודה גדולה מאוד מראש. [br]פורסם בתאריך: 16.12.2007 בשעה 20:18:12 טוב,its all about the PNS הצלחתי. אפשר למחוק. [attachment deleted by admin]

9. Started by sahargt,

היי אני מחובר בכבלים לחבילה של 5 מגה ובדקתי את החיבור שלי באתר הבא http://pcpitstop.com אין נראה לכם ??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  10. מאז שחברתי את המודם דרך הראוטר למחשב, גם אם שאר המחשבים בכלל לא גולשים המהירות הורדה שלי ברצפה. מהארץ, מחו"ל, לא משנה מאיפה לא עובר את ה- 14KB, חבילה 1.5MB בכבלים. אולי יש הגדרות שצריך להגדיר בראוטר? אולי הוא חוסם מהירות? מדובר בראוטר: Edimax BR-6204Wg תודה.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by alex28,

שלום לכולם אני רוצה לחבר את מחשב השני שלי לאינטרנט אך אני עושה את זה?? פרטים: המודה שלי הוא USB ADSL MODEM ALE 130 בשני המחשב WINDOWS XP למי יש מדריך אך לעשות את זה אני ישמח לזה!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by dr_drek,

אני מנסה להיכנס לאתרים בפיירפוקס וזה מראה לי : http://eliad.org/viewer.php?id=1256835962.jpg מה יכולה להיות הבעיה? באינטרנט אקספלורר האינטרנט עובד [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  13. Started by Mingi,

יש לי בבית תשתית אינטרנט ל3 מחשבים שמחוברת ע"י מודם נתב מדגם 2wire (למי שלא מכיר, זה מכשיר שמתחבר לרשת הטלפון הביתית ודרכה מחבר רשת בין המחשבים בבית, ולאינטרנט) ברצוני לעשות רשת אלחוטית בבית, ונתקלתי בכמה בעיות בדרך, ואני צריך את עצתכם. הבעיות: 1. יש לי 2 קומות בבית, האם כל מכשירי האלחוט קולטים למרחק רב ולגובה 2 קומות? 2. להחליף את המודם ולקנות מודם + נתב + האב אלחוטי? או להשאיר את המודם ולקנות רק האב שיעשה את עבודת האלחוט(מה שיגרום ללקיחת משאבים מהמחשב הנייח שדרכו יהיו מחוברים כל המחשבים + המודם הישן)? 3. מחירים, מה המחיר של כל אחת מהאופציות? ואיזה אופציה יותר משתלמת... המטרה העיקרית היא לדאוג לחיבור אינטרנט אלחוטי בקומה למטה, משום שלמעלה כמעט בכל חדר קיימת אפשרות לחיבור…

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by iveco,

יש לי סים של 012 ואני מקבל מהירות DL שנעה בין 3-15 Mbit ומהירות UP שנעה בין 6-15 Mbit , העניין שיש לי SIM דור 3.5 שביקשתי מהשירות של 012 סים חדש שישלחו לי דור 4 הם אמרו לי שזה שטויות ושהמהירות לא תלויה בתמיכה של ה SIM הם עשו פעולה מרחוק ובמקום שאני אראה H במהירות אני רואה עכשיו קבוע 4G אבל המהירות נשארה אותה מהירות נמוכה לעומת זאת יש לי שכן עם 012 מובייל עם סים דור 4 והמהירות שלו גבוהה משלי לא בהרבה , יש קשר בין הסים למהירות ? או שממילא אין בארץ מהירות של דור 4 והסים 3.5 מספיק ? דור 4 זה מהירות של מינימום 40 מגה DL לא ? נ.ב. אני חושב שהם מסרסים את ההורדות בכוונה , שאני מנסה להוריד או להעלות קובץ המהירות איטית רצח!!! חשבתי להחליף ספק הוט מובייל 100…

15. אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אני לאדע אם חוטית או אלחוטית חלק אומרים שאלחוטית עושה בעיות...זה א. ב.אני צריך משו אם זה אל חוטי שלא יהיה בעיות בין הקומות...וקירות ביטון ו..ג. מה אתם ממליצים מה לקנות?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. Started by XXXanaX,

אני לא יכול להתחבר לרשת מחשבים בעזרת HUB ... אמרו לי שחסר לי משהו בחיברוי רשת .. ובכלל אצל כולם זה מופיע כלוקל אראה קונקשין ולי לא.. ככה זה אצלי. http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532343.JPG וככה זה אמור להיות בעיקרון.(ה4 הראשונים) http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532376.JPG איך אני מסדר את זה שיה לי כמו לכולם\רוב? תודדדדדדדדדדדדדדדדדדה לללכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by Snirz,

טוב אז ככה אני דיי משגע את האתר כבר כי אני חדש כאן פתחתי כבר נושא כזה בתמיכה תכנית אבל זה לא ממש קשור לשם אז אני מצטער עם זה מפריע לפתוח גם כאן אבל אני מוצא לנכון שזה יותר מתאים לכאן. אז ככה יש לי כמה בעיות הראשונה היא שיש לי רשת ביתית שעובדת על שני כרטיסי רשת אצלי במחשב וכרטיס אחד אצל אחי על המחשב. העניין הוא כזה אתמול שאלתי לגבי זה שהווינדואס שלי עולה לאט לוקח לו זמן לעלות ורון 26 נתן תשובה הגיונית שאני צריך לתת למחשב שלי אי פי קבוע. עכשיו אני לא יכול לעשות זאת כי ברגע שאני עושה את זה אחי מתנתק מהאינטרנט רציתי לדעת איזה דרך עם בכלל אפשר לתת אי פי קבוע לכל השלוש כרטיסי רשת שניים אצלי אחד לאחי ואיך בכלל אני פותח רשת בצורה הטובה ביותר. הבעיה השניה היא שבגלל שלאחי אין אי פ…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה או פקודה שסוגרת את כל הסשנים הפתוחים מישהו מכיר משהו אני רוצה לסגור את כל המישתמשים מדובר ב SERVER 2003

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  19. Started by ac1240,

ראיתי את המצבע שלהם שמקבלים מחשב אפשר לקבל את המפרט של המחשב תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. Started by rhmkr,

היי אנחנו רוצים לחדש את האתר אינטרנט של החברה ואנחנו מחפשים מישהו שיעצב לנו משהו מעניין שיאפשר גם לשנות את האתר בעצמנו וגם חשבנו לעשות חנות קטנה למוצרים יש לנו מעצבת גרפית וגרפיקה למוצרים ואנחנו מחפשים מישהו שישלים את כל זה ויעצב לנו משהו מעניין עיצוב עם פונטים יפים והרבה גרפיקה למשל אם אפשר ליצור קשר דרך כאן ולהמליץ על מעצב אתר שיכול ליצור משהו מעניין יום יפה וביי ביי

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. יש לי ראוטר מסריח, קיבלתי חינם מבזק, וכל הזמן יש בעיות בחיבור, ובהצגת דפי אינטרנט. על איזה ראוטר אתם ממליצים לקנות?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. מישהו יכול לתת הסבר איך אני פותח פורטים בראוטר AHT E300 של סמסונג ? יענו מה אני צריך למלא בשדות שם למה לא כל כך הבנתי

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by AMI 1,

חבר'ה שמעו, יש לי בעיה רצינית במחשב אין לי אינטרנט כבר איזה שבועיים.... זה התחיל כשהדפדפן עשה בעיות ויצא סתם באמצע גלישה ואז התנתק החיבור והוא כותב לי שהקישורית לא תקינה או משהו כזה... וגם עכישו אם אני נכנס לדפדפן כשאין אינטרנט הוא מראה לי דף לבן כזה וישר יוצא. ניסיתי להחליף כרטיס רשת כי אמרו לי שאולי זה יעזור וזה לא עזר. למישהו יש רעיון? מה לעשות? גם מחקתי הרבה ווירוסים מהמחשב אם זה משנה.... בשגיאה כתוב לי שהקישורית מוגבלת או חסרה כשאני לוחץ על "תקן" כתוב שהבעיה היא שהמחשב לא מצליח להחליף Ip.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by nimrodim,

ברשותי 2 מחשבים עם ICS תקין. הבעיה - אני לא מצליח להתקין שיתוף קבצים ו מדפסות בין השניים. יש PING בין שני המחשבים. מחשב אחד נמצא בקבוצת WORKGROUP ו ניתן לראות זאת תחת VIEW WORKGROUP COMPUTERS באותו מחשב. את המחשב השני ניסתי מספר פעמים להגדיר כחלק מרשת WORKGROUP - עושה RESTART בסוף - אבל הוא אינו מופיע אף פעם תחת VIEW WORKGROUP COMPUTERS באף אחד מהמחשבים. עצות?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  25. יש לי רשת ביתית המחשב שלי הוא המחשב שמחובר לאינטרנט (לכבלים דרך USB) יש לי כבל שיוצא מהמחשב שלי (מהכרטיס רשת) למחשב השני לכרטיס רשת שלו.... בכללי הכל עובד כשורה הרשת הכל עובד כמו שצריך... בזמן האחרון הבנתי (מאוחר מידי) שאני צריך אבטחה למחשב כי נכנסו לי כל הזמן ווירוסים למחשב דרך האינטרנט. לכן הורדתי את פנדה אחלה תוכנה מאוד ממולצת.... פתרה לי הרבה מאוד בעיות אבל כאשר התקנתי את פנדה הרשת שלי נפלה כאילו המחשב שלי לא שולח נתונים למחשב השני... אמרתי לעצמי בטח פנדה לא מסוגלת לעבוד עם רשת ביתית כזו.. אז עברתי לנורטון סיקיריטי 2004 וגם אותו דבר בדיוק לאחר ההתקנה הרשת לא מגיבה... לי יש אינטרנט אבל למחשב השני אין.. זה ניראה כך שהתוכנות האלו חוסמות את הגישה להעברת הנתונים בין המח…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים