רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם מחברת HOT אין לי מושג איך להתחבר אליו ניסיתי הרבה IP לא עובד. הטכנאי שהיה פו הצליח אין לי מושג איך.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/153/761.html : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470573.0
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את מהירות האינטרנט שלי בעיקר בשל אהבתי להורדות וסרטים. לאחר בירור מעמיק החלטתי שאעבור למהירות של 50 מגה באינטרנט אלחוטי. אחרי מסכת עינויים של שבוע עד שהצליחו להעביר את ההזמנה מבזק לחברת השליחויות, הגיעו והחליטו לי את הראוטר לכזה שתומך בקצבים של 50 מגה, אבל פה לא תמו הבעיות... בהגדרה של האינטרנט החדש, כאשר הכבל מחובר למחשב אכן ההורדה היא 50MB, אבל כשהוא מנותק והגלישה היא אלחוטית היא לא יותר מ-20MB! ניצגת שירות טלפוני עשתה ככל יכולתה לעזור אבל ללא הועיל ואף הוציאה טכנאי מיוחד לביתי שיבדוק את הנושא, והוא באמת הגיע כעבור מספר ימים, בדק ופסק - "זאת תופעה מוכרת - אין מה לעשות!" אז אני שואל, אם מפרסמים ומוכרים אינטרנט אלחוטי של בזק במהירות של 50MB אבל למע…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שלא יודע, אז כשאנחנו נותנים למחשב כתובת, כגון www.walla.co.il, הוא שולח בקשה לשרתי הDNS של הISP (אלא אם כן הגדרנו כתובת IP של שרתי DNS אחרים) עם אותה כתובת ואלה מחזירים לו את הכתובת IP של אותה כתובת "מילולית" (domain). עכשיו, אני רציתי לבדוק כמה שרתי DNS, מי מהם הכי מהיר, בעזרת nslookup (תודה פורשה על הרעיון ) וגיליתי כי לפני שהוא בכלל ניגש לDNS של החיבור אינטרנט הוא מנסה קודם כל לגשת לשרת DNS בכתובת 192.168.101.101, אשר לא קיים, מה שגוזל שתי שניות יקרות (זה נשמע מעט אבל per עמוד... בכל מקרה) עד שהוא מכריז על timeout לגבי אותה כתובת ואז ניגש לDNS של הISP. (ד"א, לשם השווה, הTIMEOUT לוקח לי שתי שניות כשהבדיקה עצמה עם הDNS האמיתי לוקחת פחות מ30 מאיות השניה). הרשת הבי…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה .הגדרתי את ההגדרות האוטומטיות.עשיתי גיבוי.והפעלתי מחדש את המחשב. האינטרנט איטי להחריד .מזל שעשיתי גיבוי ושיחזרתי את ההגדרות הקודמות . הראוטר שלי הוא: RTA1025W כמו שהספקתם להכיר מהודעות קודמות כאן . אינני יודע איך למלא את ההגדרות בתוכנה כדי שהכל ירוץ חלק . הMTU לפי הראוטר הוא 1500 . מצורפת בזאת תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד DELL LATITUDE E7470 ומשום מה אני לא מצליח לראות רשת מסוימת שקיימת בתוך רשת אחרת וראיתי אותה במחשב אחר וכן בטלפון נייד, אני בעצם רואה רק רשת אחת כשיש שתיים שפועלות. מה יכולה להיות הבעיה?כמובן יש דרייברים והכל מותקן בנייד וכן עמדתי ממש ליד הראוטר ועדיין פשוט לא רואה את הרשת תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח פורט עבור תוכנת הטורנט לאחרונה עברתי לווידוס 7 והתקנתי את כל התוכנות מחדש אז יכול להיות שמשהו הפספס לי בהגדרות מצד שני את המודם/ראוטר קיבלתי לא מזמן ומאז אני לא ממש מצליח לקבל מהירויות נורמליות לקו שלי (5M לא גיימר) אני מצרף תמונה שדי מראה את כל ההגדרות שלי ניסיתי להחליף פורטים ולהגדיר אותם שוב בראוטר - לא עבד ניסיתי לשים פורט 53 כמו שקראתי באחד הפוסטים פה - גם לא עבד הקטע זה שלפעמים בלילה אני כן מקבל מהירות נורמלית אבל הפורט עדיין מופיע כסגור..... בעבר זה עבד בצורה תקינה ללא בעיות הטורנטים שאני מוריד בוודאות מקבלים מהירויות טובות כי אני מוריד אותם גם במחשב בחול שיש לי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי + AP להגדלה של טווח הקליטה. אני מעוניין להגדיל את הטווח עוד יותר, אבל אין לי אפשרות לשים AP נוסף (אולם גדול). ראיתי שיש כל מיני אנטנות שניתן לחבר במקום האנטנות הקיימות בראוטר / AP (שניהם של EDIMAX). ראיתי שיש כל מיני אנטנות עם עוצמות שידור 4-12 DBI האם אנטנה באמת תשפר את הקליטה ? אני חושב לשים 2 אנטנות אחת ב-AP והשניה בכרטיס רשת האלחוטי. מישהו ניסה פתרון כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים, מודם תומסון וראוטר אלחוטי של 3COM, דגם 100-75. הנייח, מחובר קווית והוא פועל כמו שצריך. היום שמתי לב לאיטיות גדולה באינטרנט, וברשימת הקליינטים בראוטר היה בן אדם שלישי לא מזוהה :-X! אז קראתי את הסטיקי בפורום, והפעלתי את שיטת ההצפנה WPA PSK על AES. בחרתי סיסמה עם 19 תווים, ושמרתי את הכל. הפעלתי את הנייד, הוא זיהה את הרשת שלי, ביקש סיסמה אז הכנסתי, רק שהוא כרגע במצב תקוע: הסיסמה כנראה התקבלה, ובחלון שבו רואים איזה רשתות אלחוטיות יש בקרבה, כתוב שהנייד מחובר לרשת שלי אבל הוא כל הזמן מנסה לייבא כתובת רשת, ומקבל איקס אדום כל כרטיס הרשת האלחוטי וזה חוזר על עצמו כמו לולאה! מה התקלה כאן ואיך אני פותר אותה? הנייד הוא HP PAVILION DV6000 אגב. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש אתרים מסויימים שאני לא יכול להכנס אליהם ולפעמים כשאני מצליח להכנס עליהם זה לפרקים מסויימים של כמה דקות אתר למשל כמו facebook אני לא יכול להכנס!!!! כשאני מצליח להכנס אליו הוא מאוד איטי ושלא נדבר על הפייפוקס שאיתו לאתר הזה אני לא יכול להכנס ביכלל בנוסף גם אתרים כמו hattrick וגם לפורום הזה! לא תמיד אני מצליח להכנס כשאני עושה פינג על ואללה למשל אני רואה שהוא נותן לי 0 אחוז שגיאות לאתר כמו פייסבוק הוא נותן לי 100 אחוז שגיאה אתמול הוא נתן לי 75 אחוז ו50 אחוז... (לא רק לפייסבוק) מישהו יכול לעזור לי פה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני לא מצליחה להבין או ליישם בהצלחה את פתיחת הפורטים בנתב TP LINK 1043 אשמח לעזרתכם. אממ לא משנה הסתדרתי, פשוט חשבתי שהמחשב לי סיומת 100 והוא בעצם 102... הכל בסדר
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
כדי לעשות הצפנה יש לי ויסטה ואני כן מצליחה להתחבר עם הנייד לאינטרנט דרך אלחוט מה אפשר לעשות? יש לי ראוטר מסוג: TP-LINK תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל עם הקושחה המקורית, ורציתי לדעת אם יש איזה דרך לשלוח לו פקודת RESET דרך הרשת במקום לנתק אותו פיזית מהחשמל כשצריך. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אני עובד ברשת המחברת 2 מחשבים{pc+mac} ו2 מדפסות ופלוטר כולם מחוברים דרך נתב הבעיה היא שלפני שבוע התקנתי וינדוס xp ומאז האינטרנט איטי בטרוף בדקתי את החיבורים והורדתי עידכונים ללא הואיל. המחשב אגב הוא פנטים 4 1.5 וזיכרון של 1 גיגה אם יש לכם המלצות איך לפתור זאת אנה רשמו זאת דרך אגב התיקשורת בין המחשבים והמדפסות ללא בעיה כלל הבעיה רק במהירות האינטרנט תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
החלפת אנטנה בראוטר לאחוטי האם זה אפשרי? שלום. בראשותי ראוטר אלחוטי מסוג TEW-431BRP של TRENDnet. הראוטר לא משדר לקומה שנייה ובלחץ אטומי לאיזור המטבח. רציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף אנטנה מתברגת למכשיר שמשדרת לטווחים יותר ארוכים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז אני רוצה לפתוח פורט ל25565 (מיינקראפט) אבל הראוטר שלי לא נמצא ברשימה בPortforward.com, איך אני פותח פורט?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ואהלן אריק יש לי זאטוט בבית ואני לא אוהב את הרעיון שהוא מקבל את הקרינה של הראוטר האלחוטי שלי. הראוטר כרגע נמצא בממד, וממחקר מעמיק בעניין זה ללא ספק גורם מסרטן שאני רוצה לנטרל. מעבר לאלחוט יש לי גם רשת קווית שסללתי בבית לסטרימר כך שהוא מחובר למחשב הנייח בממ"ד שיש לו את מחסן המדיה שלי. אני רוצה להחליף את הראוטר בראוטר שאני או זוגתי מסוגלים בלי להיכנס להגדרות שלו 0כלומר בלי לפתוח מחשב ולהיכנס להגדרות של הראוטר) לכבות ולהדליק את האלחוט. האם יש כזה ראוטר שיש לו סוויטצ' חומרתי שמכבה ומדליק ? לא ממש אכפת לי אם הוא לא תומך בתקן N תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קנינו לחותני לעתיד אוזניות אלחוטיות Hyundai RXW003 שמתחברות לטלויזיה, ולצערי התגלה שהן מפריעות לאות ה WiFi בצורה קיצונית. אני לא מוצא מידע מעמיק לגבי האוזניות באינטרנט, מעבר ל: 2.4GHz ISM BandGFSK modulation. RF frequency hopping in 34 channels הסטאפ בבית הוא כך: ספקי WIRELESS: - הוטבוקס שמשמש כנתב אלחוטי ויושב באזור הטלויזיה בסלון, קרוב לגרם המדרגות לקומה 2 - WIFI EXTENDER שיושב בקומה 2 בקו אווירי קרוב להוטבוקס צרכני WIRELESS רלוונטיים: - כרוםקאסט שמחובר לטלויזיה בסלון - מחשב נייד באזור הסלון מפריעי WIRELESS: - בסיס האוזניות האלחוטיות שמחובר קווית לטלויזיה בסלון מרגע הפעלת הרדיו בבסיס גם הכרוםקאסט וגם…
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
הוצאתי מהארון ראוטר שישב שם כמה שנים זה 3crwer100-75 של 3com התקנתי עליו backfire 10.3.1 הכל עובד כולל LUCI. אני מנסה לגרום לו לחייג L2tp בגלל שאני בחבילת גיימרים. בגלל המעבד החלש אני מנסה להתקין עליו Openl2tp שאמור להיות הכי יעיל מבחינת ביצועים. עשיתי את כל השלבים במדריך הזה > http://wiki.openwrt.org/doc/howto/connect_by_l2tp שמעודכן לחודש האחרון. יש כמה בעיות. 1. לפעמים אני מגיע לעמוד של בזק בינלאומי שאומר לי שהסיסמה לא נכונה. 2. לפעמים אני לא מגיע לעמוד פשוט החיבור לא עובד. שאני מסתכל ב LUCI על INTERFACES אני רואה את ה VPN שזה החייגן של ה L2TP עובד. הוא מתחיל לשלוח ולקבל פאקטים ואז פתאום ה SEND אני רואה כמויות מידע ענקיות של 100M 200M וכו' והחיבור מתנתק. אשמח לכל ע…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לשחק משחקי רשת הבוססים על TCP/IP (רוב המשחקים) בין שני המחשבים המחוברים ע"י כבל (LAN) לאומת זאת מעט המשחקים תומכים בIPX/SPX עובדים. מערכת ההפעלה היא חלונות 98 בבשני המחשבים התקנתי על 2 המחשבים DIRECTX 9 התקנתי על שני המחשבים את הפרוטוקולים והשירותים שצריך( TCP.IP וכו..).. אני בטוח שכל הפרוטוקולים וה SERVIES מותקנים כי הבעייה קיימת רק באחד מהמחשבים בעוד שבשני יש תמיכה בTCP.IP אפשר לראות ולהעביר קבצים בחלונות בין שני המחשבים.. הבעייה היא רק במשחקים. כאשר אני מריץ DXDIAG במחשב הבעייתי בתוך כרטיסיית NETWORK אין את השורה: directplayX TCP\IP service provider בעוד שבמחשב האחר השורה קיימת אני מאמין שזו הבעייה. למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים בבית, שלכל מחשב מחובר מודם. רציתי לדעת האם אני יכול ליצור ביניהם רשת ע"מ לשתם קבצים ומדפסת לדוגמא. האם זה אפשרי? יש לי כבל רשת מוצלב שעובר בינייהם, מהם ההגדרות? אין לי צורך בשיתוף אינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כרגע יש לי את הראוטר RTA 1025W הנ"ל: אני מנסה להזרים סרטים לקונסולה (פלייסטיישן 3) אך זה פשוט בלתי ניתן לשימוש. כל שניה יש תקיעה. ושלא תבינו לא נכון - מדובר בסרט רגיל לא באיזה HD 1080P... אני לא יודע מה מקור הבעיה - המחשב או הראוטר. ולכן אני שואל - האם ההזרמה תהיה מהירה יותר אם אני אקנה ראוטר חדש? אגב ניסיתי כמה תוכנות להזרמת הקבצים. בכולם יש איטיות. כרגע אני משתמש ב-PS3 Media Server שמקריאה ברשת ממש מומלץ ואמור להזרים סרטים "קלים" בכיף... מצפה לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לבקש הצעת מחיר לגבי נתב אלחוטי וכרטיס רשת תואם של החברה, לצערי שמעתי ביקורות רעות מאוד על נתבי ה-USB של החברה ששווקו בעבר בארץ. עם זאת, הנתב החדש נראה לי איכותי מאוד ולמיטב ידיעתי כרגע האפשרות היחידה בארץ בתקן 802.11n שלדעתי שווה את ההשקעה. הנתב מדגם DIR-655 והכרטיס מדגם DWA-552 [attachment deleted by admin]
-
- 37 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר שאלתי כאן על נתב אלחוטי והומלץ לי על הדגם שבכותרת. השאלה שלי היא, מדוע כדאי לי לשלם עבור הנתב הזה 360 שקלים (הכי זול בזאפ) כאשר ישנם נתבים כמו זה http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 של LEVEL1 שעולה 290 ש"ח בחנות בה אני קונה ציוד בדרך כלל? מראש אציין כי המרחק הכי גדול שיהיה בין המחשב לנתב זה בסביבות ה-30 מטר ובבית אין חדרי בטחון אגב נוחות התקנה וטיפול שוטף אני בהחלט מחשיב כיתרון
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני משתמש בסקייפ מדי פעם לשיחות וידאו. והוא... בסדר... בדרך כלל. לפעמים מתחת לזה כבר הרבה זמן שאין לי את התחושה של *זה מצוין* והייתי במקומות שונים, עם ספקי רשת שונים. אני תוהה מה צוואר הבקבוק. האם חיבור אינטרנט באמת מהיר (נניח 100 מגה) יתן איכות מעולה? או שצוואר הבקבוק זה הרשת של סקייפ עצמה? או... מישהו כאן התנסה בסקייפ באמת טוב? "באמת טוב" אני מתכוון, וידאו ברזולוציה גבוה, רציף ולא מפוקסל. שמע עשיר ורציף בלי קפיצות (ורצוי גם latency נמוך...) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-