עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, אני מחפש ראוטר שיהיה גם מודם וגם תהיה לו יציאה לטלפון אינטרנט שאוכל לחבר אליו קו, אם אפשר שיתמוך ב wifi 6E או 7... נקודה חשובה אם ידוע שזה עובד יחד עם בזק בנלאומי בטלפון? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  2. Started by elis02,

שלום. יש לי ראוטר Deco X20-DSL. אין לו מקום לusb. עברתי לגרמניה לתקופה ואני מעוניין לרכוש מכשיר שיעבוד עם סים עם LTE מהירות של 300 Mb/s שאותו אפשר לחבר לראוטר הנ''ל. (במקום לקנות ראוטר חדש שכן מה שיש לי יחסית חדש). מה הייתם ממליצים לרכוש בשביל זה? שלא יהיה יקר כמובן. זו כל המטרה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. שלום, עד אתה הייתי בהוט ומערך המצלמות של הבית היה מחובר דרך מכשיר מקליט של HIKVISION דרך הממיר של הוט שתפקד גם כראוטר. ה-i.p של המקליט נקבע ל-192.168.1.100 והגישה היתה דרך פורט 8000. עברנו עכשיו לסיבים של בזק ויש לנו ראוטר חדש TP-Link AX20 WiFi 6 Dual Band Archer AX1800. הענין הוא שאני לא מצליח לגשת למכשיר הקלטה ושמתי לב שתחום הכתובות שהוגדר ב-DHCP הוא 192.168.0.1-192.168.0.249 וה-IP של מכשיר ההקלטה לא נמצא בטווח הזה. האם אני יכול לשנות את הטווח ל- 192.168.1.0-192.168.1.249ואז מכשיר ההקלטה יהיה בתחום? האם במצב כזה ה- DEFAULT GATEWAY עדיין יישאר 192.168.0.1? אגב, אין לי שום מכשיר בבית עם IP קבוע, כולם מבוססים DHCP. תודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מעוניין לרכוש את המוצר הנזכר בכותרת, לצורך חיבור בין השניים, כגיבוי למקרים שבהם הוויי-פיי נופל בראוטר, או שהראוטר אינו פועל. האם זה אפשרי, ואם כן כיצד? לינק למוצר המדובר באמזון: https://www.amazon.com/gp/product/B07P5PRK7J/ref=ox_sc_act_title_5?smid=A2XZ7JICGUQ1CX&psc=1

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by dovik,

בס"ד שלום חברים אחרי ההדלקה בדפדפן כרום מופיע רקע שחור. לפני כן לא עשיתי שום שינוי בהגדרות, המצב נשאר בכל קישור שפותחים, כמו כן כל המשחקים עם ההגדרות "רקע" וכו' לא עזרו. להלן תמונה להמחשה איך נראה המסך כרגע אשמח מאוד לעצות בפתרון הבעיה..

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  6. שלום. לאחר חודש של שיחות הלוך ושוב, נאמר לי סופסוף בהוט (HOT) שיש בעיות של רעש בקו. נאמר לי שהם צריכים לזהות את מקור הרעש ולתקן. כבר מעל חודש - ואין שינוי. בבדיקת פינגים (ping www.google.co.il -t) אני מקבל המון נפילות (צילום). יש דרך פעולה עבורי? שוקל לחזור לבזק, אבל היה לי איתם סיוט בעבר ומנסה להימנע. כל עצה תתקבל בברכה. האם אוכל לבד לזהות את המקור שגורם לרעש? אני מוכן ללבוש בגדי עבודה. הבעיה היא שמדובר בבניין גדול וישן במרכז העיר בירושלים (יפו). מצאתי את יציאת ה coaxial (כך זה נקרא?) של הוט, אבל היא עוברת במסדרון ואין לי מושג משם לאן. אם הייתי יכול הייתי מזהה לבד את הבעיה, אבל אני לא טכנאי או מ…

7. Started by omriaharoni,

שלום וברכה יש לי בעיה מתמשכת באינטרנט אני מחובר לתשתית של הוט עם ספקית בזק בין לאומי ונתב 5 HOT Box מחובר ב WIFI במחשב נייד ומכשירי סמארטפון מה שקורה שלדוגמא היום בצהריים הצלחתי להיכנס לאתר מסויים, ובערב לא הצלחתי להכנס אליו שוב הייתה שגיאה "לא ניתן לגשת לאתר זה" נסיתי להכנס דרך המחשב, דרך הטלפון, ודרך עוד טלפון ושום דבר לא עזר וזה לא נכנס לאותו אתר (וגם לא לדף של הראוטר 192.168.1.1) ולעוד כמה אתרים מסויימים.. ולחלק מהאתרים כן הצלחתי להיכנס משום מה.. דוגמא גוגל, GMAIL עד שהפעלתי מחדש את הראוטר והבעיה הסתדרה. העניין שזה חוזר על עצמו כול פעם. ויש בעיה לדוגמא גם עם הווצאפ שלוקח לו זמן לטעון תמונות או הודעות קוליות (גם במחשב וגם בטלפונים שעל הרשת), או כשאני שולח…

8. Started by jackofalltrades,

אני מחובר לסיבים של פרטנר, עם ראוטר שלהם אשר יושב בסלון. כל החדרים בבית מרושתים בעזרת moca, אשר מתחברת לממיר בכל חדר. בחדרים כלל אין קליטה של wifi ולכן, חשבתי שהפתרון הכי זול יהיה להתקין ראוטר אשר יחובר אל אחת מהמוקות וישמש בתור access point על מנת לספק wifi לחדרים. האם זה יעבוד בכלל? יש למישהו המלצה על ראוטר לטובת העניין? אולי יש פתרון אחר? כרגע לא מעוניין לעבור עם ראוטר שלי במקום של פרטנר אגב. בגדול צריך את ה-wifi עבור מחשבים וטלפונים של הילדים.

9. שלום לכולם! קניתי tp link ax3000 (בעקבות זה שנאמר לי בkspשהוא יעבוד עם הסיבים של בזק) קניתי גם מתאם sep וממיר אופטי לrj45 חיברתי הכל (את הכבל שיוצא מהממיר לכניסה הראשונה של הראוטר שהיא גםwan ואת הסיב למתאם sep) והרוטר לא מצליח להסתנכרן עם בזק(הנורה של האינטרנט כתומה ולא נהפכת לירוקה) אשמח מאוד לעזרה כי בזק לא מסכימים לעזור לי... החיבור מקונפג לדינמי

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by Jviiega,

האם יש הבדל באיכות בין ספקי הפייבר בארץ? כרגע יש לי תשתית פייבר רק של בזק, האם הם טובים?

11. Started by ykg,

היי, יש לי מחשב נייח בלי Wifi מובנה בחדר רחוק מהראוטר (בזק, לא סיבים 100). עד עכשיו השתמשתי בשקעים של ethernet over power אבל משום מה זה הפסיק לעבוד (לא יציב, מהירות נורא נמוכה). חשבתי לעשות רשת של mesh ולחבר את הנייח בUsb dongle. יש המלצה למשהו איכותי שאני יכול לתקוע ב USB של הנייח ולקלוט איתו Wifi ?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by ykg,

היי, יש ברשותי את המודם הנ"ל וחיבור DSL (בזק ופרטנר), 100 מגה. פרטנר הציעו לי לעבור לסיבים ואמרו שאוכל להישאר עם המודם הזה ויהיה לי מתאם מסיב אופטי לכניסת "כבל טלפון". האם אוכל להנות ממהרויות גבוהות מ100 מגה עם אשאר עם המודם ראוטר הזה ? גם 200 יספיק לי. אני לא מצליח להבין אם הוא יודע בכלל להעביר מהירויות יותר גבוהות מ100 מגה.

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  13. האם זה מסובך להתקין נקודת גישה אלחוטית (WAP) מה אני צריך חוץ מהמכשיר עצמו? יש לי כרגע רק ראוטר מודם, אני רוצה לעשות נקודת גישה בשביל להגביר את התדר של ה-WIFI למקומות אחרים בבית. WIFI EXTENDOR לא שווה כלום. הבנתי שאפשר לחבר את הראוטר לעוד ראוטר אבל זה יוצר DOUBLE NAT, שאני לא רוצה. ואז שמעתי על נקודת גישה אלחוטית, שנשארת על אותה הרשת. אשמח לעזרה לגבי הנושא

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  14. היי, אני מחפש מערכת תקשורת (ראוטר ונקודות גישה) מומלצת לרכישה בישראל לבית פרטי עם נקודות גישה לכיסוי מלא. הבית על מספר קומות, מחובר לסיבים ומחווט כולו ברשת חוטית, עם זאת צריך כמובן מערכת שתספק רשת וויפי טובה. בקירות יש הרבה ברזל שמקשה על מעבר וויפי כך שיהיה צורך לפזר נקודות גישה אבל אפשרי שיהיו מחוברות לתשתית המחווטת ברוב המקומות (אולי בכולם). כך שאין צורך בפתרון Mesh אלחוטי. אני מעוניין לייצר רשתות פנימית/אורחים/מכשירים-חכמים על הרשת האלחוטית עם הפרדה מלאה ויכולת הגדרות גישה בין רשתות (כלומר כנראה צריך תמיכה ב VLAN), ואם אפשרי גם על הרשת החוטית למרות שפחות קריטי - החוטית יכולה להיות כולה על הרשת הפנימי. אני מעדיף שניתן יהיה לנהל את הכל בצ…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. אני נווד אונליין שצריך אינטרנט דיי חזק (כמה שיותר- יותר טוב). כרגע אני לרוב משתמש בHOT SPOT של הפלאפון ורוכש חבילות - מה שעובד יופי אבל אני מאמין שזה לא קרוב לביצועים גבוהים. האם יש אלטרנטיבות אחרות טובות יותר? יש תקציב לדבר אבל כל מה שמצאתי באינטרנט היה דיי זבלי ועושה רושם שהחבילת אינטרנט של הפלאפון וHOTSPOT היא העסקה הכי טובה שאני יכול לקבל. אשמח לשמוע, תודה

• 0 תגובות
    • 367 צפיות
  16. שלום לכולם מחפש המלצה לראוטר איכותי עד 300 ש"ח המתאים לסיבים אופטיים

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  17. היי, זה ממש ספציפי, אבל זה משהו שלקח לי איזה שעה לסדר אז אולי זה יצוץ למישהו בגוגל ובתקווה יעזור בזק מעדכנים את החיבור לIPv6. הראוטר לא הצליח להתחבר עם v6 בקיצור צריך לעדכן את הגרסה של הראוטר צריך להוריד את הקובץ מהאתר הרשמי: https://www.tp-link.com/uk/support/download/td-w9970/v2/#Firmware שימו לב חשוב מאוד שהגרסה של הראוטר צריכה להיות של EU זה רשום על הראוטר עצמו למטה Model: TD-W9970 (EU) אם לא רשום EU, הקישור ששמתי לא מתאים! בנוסף שימו לב שהגרסה של הראוטר היא V2 (זה מופיע בממשק ראוטר כשנכנסים לFirmware Upgrade) https://i.imgur.com/KlWnyg9.png אם לא רשום V2 הקישור לא מתאים! ___ מורידים באתר …

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  18. Started by קלוקיי,

שבת שלום, יש לי את הנתב AC1200 ורציתי לברר האם ניתן להחליף אותו בנתב הקיים שכרגע עובד (של חברת בזק), דגם הנתב של בזק ht-138s וזה כי אין אפשרות לגשת להגדרות של הנתב הקיים של חברת בזק. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  19. שלום אני עובר לבניין חדש ורוצה לרכוש אנטנה או משהו שאוכל לקלוט את האינטרנט שיש בקומה מתחת לאדמה (מעין מרתף שעשו ששם יש אינטרנט חינם). אני הולך לגור בקומת קרקע אז משהו שאפשר לקלוט קומה או שניים אם אפשרי יכול להיות מצויין. כרגע יש לי ראוטר Deco X20-DSL מניח שאיתו אי אפשר לעשות משהו כמו לחבר אליו אנטנה נוספת? כלומר אשמח לקבל המלצות מה לעשות. אציין רק שמדובר על מדורים זמניים בגרמניה, אז אפשר לרכוש גם מאמאזון גרמניה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  20. שלום לכולם, אודה על קבלת עזרה בבעיה הבאה: לאחר מעבר לסלקום פייבר במהירות 1000Mpbs אני חסום על 100Mpbs ולא מצליח לקבל את מלוא המהירות (תמונה) משתף בתצורה והגדרות שלי: תצורה - ממיר אופטי של סלקום יוצא לכניסת WAN על ה- VR600 - כל כבלי הרשת הם מסוג CAT5e הגדרות - Operation mode מוגדר ל- Wireless Router Mode (ברירת המחדל DSL Router Mode לא מניבה גישה לאינטרנט) (תמונה) - Network Internet Connection Type מוגדר כ- PPPoE בעזרת שימוש בשם משתמש וסיסמא שקיבלתי מסלקום (תמונה) ניסיתי להגדיר גם כ- Dynamic IP אבל אז אני לא מקבל גישה לאיטרנט בכלל. אציין כי עד לפני החיבור לסלקום הייתי מחובר לפרטנר וקיב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי שאלה בקשר להגדרות של virtual network on hyper-v שאלה פשוטה, כאשר אני מגדיר בסרבר VIRTUAL NETWORK על רשת DHCP נוצר לי virtual network בלי IP , האם אני יכול להכניס סטטיק IP בלי לעשות הכל מההתחלה? כלומר להכניס סטטיק IP וה virtual network ידע לעבוד עם הסטטיק IP?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. שלום לכולם יש הרבה מאוד כרטיסי רשת של סיבים אופטים (Fiber Optic) שתומכים במהירות 10GB השאלה שלי זה האם כרטיס רשת כזה שתומך במהירות 10GB לא תומך אחורה לדוגמה במהירות של 1GB 2.5GB ו 5GB ואותו הדבר לגבי ה SFP אם לדוגמה יש לי בכרטיס רשת תמיכה ב SFP+ אז אני חייב להשתמש בגיביק תומך SFP+ או אפשר להשתמש גם בגיביק SFP רגיל כמו כן אני מחפש איפה אפשר לקנות SFP\SFP+ לכבל בודד (שמתחבר לקבל שיוצא מהתקע בקיר) הוא צריך להראות ככה: https://www.ebay.com/itm/164272857050 אבל לא כתוב על זה תמיכה ב SFP או מהירות אז לא יודע אם זה יעבוד תודה על התשובות שלכם מראש שיהיה לכם יום קסום...:)

• 0 תגובות
    • 389 צפיות
  23. שלום, יש לי בבית רשת עם חיבור סיבים של סלקום. לרשת מחוברים בהצלחה מחשבים ניידים ונייחים. קיבלתי לפטופ של דל. הוא מצליח להתחבר לרשת גם בצורה קווית וגם אלחוטית. הבעיה היא שהוא לא מצליח להגיע לאף אתר אינטרנט. אפילו לא ל google com. אפילו כשאני מחבר אותו קווית ישירות לראוטר. אם אני מפעיל נקודה חמה דרך הטלפון הוא גולש בלי בעיה על הנקודה החמה. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה

24. Started by hai555,

שלום רב ב gmail שלי מידי פעם מופיע כניסה מאפליקציה וזה מופיע לי ברוב המיילים שלי מידי פעם למרות שאני לא ניכנס משום אפליקציה ומהמחשב האישי בלבד ושום דבר לא מקושר לא בחשבונות וגם לא במשהו אחר אבל רשום שזה מאותה כתובת IP של המחשב שלי כביכול האפליקציה גם מותקן אנטי וירוס אבל רשום שעות שונות שהיא נכנסת ולא תמיד מה זה יכול להיות ?

25. Started by atryhard,

שלום אנשים. כרגע אני עם תשתית סיבים, תקוע עם איזה ראוטר בשם חברת ״halny״. חברה חדשה נראית ככה, אבל הרבה ניתוקים. אין מה לפנות לספקית אינטרנט כי יביאו עוד ראוטר דפוק אחר. לכן חשבתי על לקנות ראוטר. תנו דברים שכדאי לחפש כשרוצים לקנות ראוטר. דבר אחד חייב להיות: שיהיה מבוסס על openwrt (או שאפשרי לבסס אותו). תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.