רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום! אשמח לקבל המלצה לראוטר (נראה לי שזה זה מה שאני מתכוון). זה הסיפור: יש לי כרגע HOT-BOX והוא יושב בארון חשמל מחוץ לבית ואליו מחובר נתב בשביל רשת אלחוטית, בקרוב אני קונה מחשב חדש ובלי עין הרע הבית לא קטן והקירות לא ממש דקים לכן הקליטה של הWIFI לא משהו. אני ארצה לחבר את הראוטר לקיר לשקע אנטנה ואז יתחבר למחשב עם כבל רשת. מכיוון ואני לא מבין בזה אז כנראה ויש לי פה כמה טעויות עם השמות אז תבינו אותי. הספק שלי הוא 013 netvision. 100MB של הוט. שהמחיר יהיה סביר אבל באותה המידה שיהיה אינטרנט מהיר ככל האפשר וקליטת WIFI טובה (בכל!!) רחבי הבית שזה 3 קומות. המחשב ממוקם בקומה האמצעית. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש כתבה שהוט השיקה ספקית חדשה ו100 מגה עולה כ20 שקל לחודש ותשתית של 100 מגה 180 בקיצור איזה 200 שקל בחודש שזה בלי כסף נשמע לכם הגיוני?? הנה הכתבה http://tech.walla.co.il/?w=/4/2508786 והנה האתר http://hotufi.net/deals.html יש לי כרגע 30 מגה ואני בתשתית של HOT וספק בזק בינלאומי ואני חושש לעבור לספק של הוט למה 100 מגה בלי כסף והמהירות הורדה היא אדירה חח מה אתם חושבים?
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
מיזם אינטרנט הסיבים של חברת החשמל ממשיך בזחילה אל עבר מטרתו, עם הבטחה להתחיל פעילות בקרוב בחלקים גדולים מהערים רמת גן ותל אביב לכתבה: http://hwzone.co.il/מיזם-אינטרנט-הסיבים-unlimited-מבטיח-להתחיל-לפ/
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
GODDAMN IT!!! חברה, המחשב החדש התחיל לחרפן אותי: קודם כל בעיה ם הסאונד והמיכרופון אחרי זה בעיה עם העכבר שנאלצתי להיות שבוע שלם עם הדריוורים של NVIDIA 76.** ולסבול מחובר מהירות בגלל וירוס מעצבן ועכשיו: האינטרנט פשוט מחליט לא לפעול! פשוט הדלקתי את המחשבת אין אינטרנט. זה כותב לי:LIMITED OR NO CONECTIVITY בלה בלה בלה... ניסיתי לפרמט, אין ניסיתי לשחזר/לאתחל, אין ניסיתי לזרוק מן החלון, לא היה עוזר כל כך... ניסיתי לנתק את הכבל ולהחזיר, אין ניסיתי לעדכן את הדרייברים, אין ניסיתי שילוב של כמה דברים, איך ניחשתם! אין. (כפי שאתם רואים המחשב יכול לפרמטאת הבן אדם... ) מה עוד? ??? ??? ??? חברה בבקשה תעזרו לי, אתם יכולים לראות את המפרט בצד... תודה רבה לעוזר/עוזרת: אני לא…
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן, אני גולש כרגע דרך בזק, והנ"ל שכנעו אותי לשדרג (בחינם) ל-20Mbit/sec, כמובן שהם לא טרחו לומר לי שהמודם שברשותי לא תומך במהירות מעל 15Mbit/sec אלא רק אמרו לי שהם רואים שיש לי ראוטר של סיסקו, ושכדאי לי לבדוק אם הוא תומך במהירות הרצויה כי אם לא אצטרך לשדרג לאחד מהדגמים הבאים שברשותם לשוק הפרטי: D-link 6700 או Netgear vvg2000, אמרתי לנציגה שתהיה בטוחה שהראוטר שלי איכותי ממה שהם מציעים ושהוא תומך במהירות של ה-20 ולא תהיה לי שום בעיה איתו, הראוטר אכן תומך בלפחות 54 באלחוט ולא בדקתי את הקווי כי זה לא רלוונטי כרגע. לאחר 3 SMS-ים מבזק המאיימים עלי שאם לא אשדרג המודם שברשותי לכזה התומך ב-20 מגה, ולא מעט שיחות עם הנציגים שהתוודו שלמרות הנסיונות לשכנע אותי לעבור לראוטר שלהם שלא…
-
- 13 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב עם Hotbox שדרכו אני מוציא WiFi לבית, הבעיה שהקליטה בסלון (20 מטר + 3 קירות שאחד מהם זה ממ'ד) עם הנייד שלי (LG X120) חלשה ומתנתקת כל כמה זמן. ראיתי כל מני מדריכים של איך להכין מגביר אות ביתי, הבעיה שאין ל-Hotbox אנטנה להלביש עליו את ההתקן. האם יש עוד פתרונות שאפשר לנסות? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם! בזמנו התייעצתי אתכם בנוגע לקניית ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת. קניתי את ה-LinkSys WRT54GL וכרטיס רשת אלחוטי EDIMAX EW-7128G אך בגלל שהקליטה לא הייתה חזקה (הראוטר קומה מעל המחשב) החלפתי את הראוטר ל- COMPEX NP27G והקליטה הייתה טובה יותר. הכל היה טוב ויפה עד שלפני כחודש-חודשיים כשחבר בא אליי והאינטרנט לא עבד , אז הוא התחיל לבדוק ולשנות את ההדגרות של הראוטר (הוא מבין ברשתות) לבסוף אחרי שהלך התברר שהמודם למעלה פשוט היה מכובה. הדלקתי אותו, והאינטרנט שב. הבעייה היא שמאז הכל זוחל. הורדות - מהאינטרנט במהירות של כ-20-30 , וכנ"ל בתוכנות שיתוף קבצים. גלישה רגילה באינטרנט - לוקח זמן עד שכל דף עולה, והרבה הרבה פעמים הוא רושם שלא ניתן להעלות את הדף, ורק אחרי רענון מספר פעמים זה …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משיחה שלי עם מנהל התמיכה - מתברר שבימים הקרובים 014 ישיקו תצורת חיבור חדשה ב MPLS ללקוחות הכבלים שתכלול את הכבל החדש ואולי אף גיימר...אופן הפעולה לא ברור אבל נעשים מאמצים רבים שזה יהיה בימים הקרובים בגלל התקלות בחיבור ה 100 עם חייגן אשר לא ניתנות לפתרון
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מסוג DLINK DIR 615 והוא פשוט מסרב לחייג לספק, מה אני עושה בנידון? הגדרות מחדש לא עזר, ריסט לא עזר... הוא אצלי ככה כבר כמה חודשים טובים אבל לא היה לי זמן לטפל בתקלה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היום שדרגתי ל100M בשעה טובה. המהירות המתקבלת כשבראוטר (TP-Link WR1043ND) מוגדר חייגן L2TP היא סביב 60-70Mbps. ללא חייגן (Dynamic IP) אני מקבל מהירות תקינה, אבל להבנתי אני מנותב דרך השרתים של הוט ולא של בזב"ל ואני מרגיש איטיות מסויימת בחיבור לחו"ל. אולי אפילו עלייה קטנה בping אבל יכול להיות שאני סתם מדמיין. בכל אופן, איך הכי כדאי להגדיר את החיבור? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ואיך אני אמור להיכנס להגדרות ? הבנתי שדרך ה-Explorer אבל אני לא מצליח
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
זה התחיל מWNET ועכשיו TVNETIL וTORRNETZ אני בשירות החדש של הכבל התת מימי אני חייב לציין...עם אייפי 31 בהתחלה ונכון שעכשיו האינטרנט טס אבל ביומיים האחרונים זה התחיל לקרות ואני מצליח להיכנס אבל לTVNETIL עםhttp://anonymouse.org לעוד מישהו זה קרה? אפשר לעשות משהו בנידון??
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחילו להיות לי בעיות חיבור עם הראוטר של אדימקס. החיבור דרך הראוטר נהפך לאיטי מאוד, בקושי מוריד, ולא טוען חצי מהאתרים. כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב האינטרנט פועל במהירות גבוה מאוד [12 מגה]. ניסיתי לאפס את כל ההגדרות של הראוטר, זה לא עזר. האם יש פתרון או שצריך להחליף את הראוטר? אם כן, איזה ראוטר [כולל אלחוטי] כדאי לרכוש? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הוטבוקס (מודם בלבד, ללא WIFI) עם 4 פורטים של LAN. ה HOTBOX מתחבר לבזק בין לאומי בחיבור ללא חייגן, כאשר אני מחבר 2 מחשבים לחיבור הLAN נראה שכל אחד מהם מקבל IP חיצוני שונה. (לא ניסיתי לחבר 3-4 מחשבים, כי אין לי) אני מנסה לחבר להוטבוקס APn, כדי שאוכל להתחבר אליו גם אלחוטית וגם קוית. כרגע: רק כאשר הכבל של HOT מנותק אני יכול לראות את פריסת הIP הפנימית, 192.168.1.XX ורק אז אני יכול להכנס לממשק הניהול של הAP (בעיה ראשונה - לא קריטי). כל המחשבים מקבלים כתובת פנימית (2 בחיבור עם חוט ו-3 מכשירי WIFI) ברגע שאני מחבר את הכבל של HOT לנתב - רק 2 מכשירים מצליחים להתחבר לאינטרנט ומקבלים כתובת חדשה - חיצונית כנראה 84.111.75. XX (בעיה 2) האם למישהו יש ניסיון בחיבור AP…
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יום שישי שבוע הבא אני וחברים שלי מתארגנים ללאן פארטי יש לנו האב של 8 ולכל אחד יש כרטיס רשת של 10 או 100 מתוכננים כרגע 7 מחשבים אולי השמיני גם יבוא המשחקים יהיו משחקי הפעולה הרגילים (קוויק 3 ,אנריל/2003, קאונטר) ואולי כמה משחקי אסטגיה (אמפייר ארת', רייז אוף נישנז, טוטאל אניילשן) השאלות הם כאלה: 1. האם אחד המחשבים יצטרך להיות שרת? אין בעיה לוותר על אחד מהם יבואו רק 6-7 אנשים 2. האם האב יספיק או שכדאי לקנות סויץ'? 3. מי לשים כשרת במידה שצריך? את הכי חזק (P4 2.4C) או הכי חלש? (סלרון 400) 4. במידה ונשארים עם ההאב, תהיה בעיה לשחק שני משחקים שונים על אותה הרשת? 5. כמה קשה יהיה לארגן את הרשת כש3 הם WIN98 ו4 הםXP?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחר מגיע אלי הביתה טכנאי של בזק להתקין קו אינטרנט בדירה. אני מתחבר לאינטרנט דרך אקספון 018 חבילה תשתית+ספק. לאור העבודה הלכתי וקניתי את הנתב משלוב ראוטר הבאה TP-Link TD-W9980. ברצוני לדעת האם אני יכול לדרוש מהטכנאי שיגיע לחבר אותי לקו הרשת עם הנתב שאני קניתי? האם אני אהיה מחויב לקחת נתב מבזק? במקרה שלא, האם אני צריך להגדיר באופן מיוחד את הנתב? או שברגע שיש לי קו אני רק מחבר אותו דרך כבל רשת. ומבצע הגדרות WIFI דרך הIP של הראוטר?
-
- 13 תגובות
- 21.6k צפיות
-
-
שלום,התקנתי את הווינדוס 7 (RC) ולאחר שהתקנתי האינטרנט לא עובד לי. שהתקשרתי לנטויז'ן הם אמרו לי שאולי לא התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת,אבל במנהל התקנים אני רואה אותו מותקן וגם באתר של אינטל אין דרייברים לוינדוס הזה... עכשיו האייקון של האינטרנט מראה לי משולש צהוב ובדקתי את כל הכבלים ואני זוכר שהייתה לי את הבעיה הזו גם בויסטה אך לא פתרתי אותה. יש רעיונות מה לעשות? תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב דחוף לחבר 2 מחשבים ברשת,מה שיש לי בהשג יד זה: 2 מחשבים עם כ. רשת כבל רשת מודם רשת + USB עזרו לדורון לחבר 2 שני המחשבים אפילו לכמה דקות כדי להעביר מידע חשוב ששוקל 2G עוד היום :-\ תודה חבר'ה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת אני צריך המלצה מידיית לנתב חוטי להקמת רשת ביתית חוטית בבית. תודה. תקציב: עד 300 ש"ח. הנה רשימה שהכנתי: D-Link Express EtherNetwork DI-604 Router מחיר 130 ש"ח אחריות: 12 חודשים. D-Link Express EtherNetwork DIR-100 Router מחיר 130 ש"ח אחריות: 24 חודשים. D-Link Express EtherNetwork DSL-2540T Modem Router מחיר 285 ש"ח NETGEAR 4-PORT WEB SAFE ROUTER RP614 מחיר 184 ש"ח אחריות: 36 חודשים. Edimax Broadband Router WAN 4Port BR6104K מחיר 150 ש"ח אחריות: 12 חודשים. Edimax Full Rate ADSL2+ Modem Router - AR-7084A מחיר 311 ש"ח TRENDnet Router with 4-Port Switch TW100-S4W1CA מחיר 149 ש"ח אחריות: 60 חודשים. TrendWare TW100-BRF114 …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הראוטר עושה לי בעיות בחיבור האלחוטי, הוא כול הזמן מתנתק וחוזר וזה אחרי שעשיתי אתמול לראוטר לפני זה הוא היה רוצה ססמא אפילו שלא היה. כשלקחתי לחברה הם עשו לו אתחול והכול עבד טוב אבל שוב לקחתי הביתה ולא עובד טוב יכול שיש בעיה איתו בתשתית של הוט? בחיבור הקווי הוא בסדר גמור.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקשרתי ל-012 אתמול כדי לברר חבילות ומבצעים עבור לקוחות חדשים. נלקח מספר טלפון, תואמה שעה ונאמר לי כי יחזרו אלי יום למחרת ממחלקת מכירות; אתם בטח כבר מנחשים שלא חזרו... :-\ oh well, אמרתי לעצמי והחלטתי מתוך סקרנות ליצור קשר פעם נוספת ולו בכדי להעלות את העניין הזה, אבל הפעם המתנתי יותר מידי זמן על הקו וניתקתי. :-X בשלב הזה, כבר הייתי המום... מילא אחרי שהם מגייסים לקוח חדש אז השירות שלהם מתדרדר כי הוא כבר "שלהם", אבל אפילו בגיוס הם נכשלים ??? הם הרי צריכים לרדוף אחרי כל לקוח פוטנציאלי, "להפוך עולמות" בשבילו אתם וודאי חושבים... uber מוזר!!! כבר יש לי טעם מר בפה מחווית השירות הקלוקלת הזו. :-[
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז בעקרון יש לי בעיות באינטרנט בעיקר שאני רוצה לשחק משחקים בLAN דרך תוכנה שמדמה רשת [Hamach]. ניסיתי טונות מדריכים פתחתי פורטים [פתחתי אותם בסדר בדקתי]וכיביתי פירוולים אבל עדיין לא עזר [חחח אפילו פרמטתי והחלפתי לויסטה מרוב יאוש אבל ברור שלא עזר..] אז בסוף התיאשתי והתקשרתי לבזק שינסו לעזור דיברו הרבה אבל לא עשו כלום ואז חבר של אבא שלי שהוא טכנאי בבזק אמר שיכול להיות שהבעיה היא בכרטיס רשת כי אצלי הוא כרטיס רשת מובנה [לוח אם GIGABYTE P35-DS3L] ואם אני יחליף לכרטיס רשת אחר אז יכול להיות שיסתדר לי. אז בעצם השאלה היא אם אתם חושבים שזה בעיה בכרטיס רשת ואם כן המלצה בבקשה על כרטיס רשת [לא משו בומבסטי במחיר סביבות 100 שקל אם אין משהו סביר באיכות בתקציב הזה אפשר עד 200] תיאור …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-