רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, יש לי מספר טלפון קווי שניידתי לחברה מחו"ל שמספקת שירותי טלפון בענן ונקראת Zadarma לפני זה המספר היה בבזק בינלאומי על גבי האינטרנט עם המודם הקווי שלהם. זה נראה כאילו המספר עבר בהצלחה ל-Zadarma כי אני יכול לקבל ולהוציא שיחות משם באמצעות ה-SIP שהם מספקים. התקשרתי לבזק בינלאומי והם טוענים שהמספר נמצא בבעלותם ושהם אפילו לא קיבלו בקשה לניוד אבל כרגע אני לא יכול להתקשר דרכם ולא יכול לקבל שיחות דרך הטלפון שלהם. ההיגיון הפשוט אומר שהמספר לא קיים בבזק בינלאומי ועכשיו הוא נמצא אצל החברה האחרת. בגלל שזה מספר טלפון קצת שנמצא בשימוש קצת מפחיד אותי לנתק את המספר מבלי לדעת בוודאות שזה לא בבזק למרות ש-99% אחוז שזה לא שם. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.amazon.com/D1D9-Burglar-Wireless-Apartment-Security/dp/B07BRHG4VG/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=D1D9+Burglar+Alarm+System+Kit+23pcs+Wireless+Auto+Dialer+GSM+for+Home+Security&qid=1624275039&sr=8-3
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להיכנס ל-www.vans.com וכל הזמן הדןדפן (chrome & firefox) עושה redirect לישראלי.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
https://he.aliexpress.com/item/1005001671918157.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.45896f70rAtbkp&algo_pvid=48cc1992-667f-43ce-baec-cba43771c62b&algo_exp_id=48cc1992-667f-43ce-baec-cba43771c62b-17
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
- 1 follower
-
-
https://he.aliexpress.com/item/1005002552388691.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.39bb5d8dkWNDxN&aem_p4p_detail=202106281135508857353135052280017939854 או https://he.aliexpress.com/item/1005002439978406.html?spm=a2g0o.cart.0.0.15fa3c00HG43MN&mp=1 או tp link deco דגם x20 או x60 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים! אני חדש פה! מה העניינים? אני רוצה שתגידו לי האם יש אפשרות להתקין כתובתvpn חדשה על אנדרואיד שמשתמש בספר של נטפרי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים! אני חדש פה! מה העניינים? אני רוצה שתגידו לי האם יש אפשרות להתקין כתובתvpn חדשה על אנדרואיד שמשתמש בספר של נטפרי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי קיבלתי במתנה ראורטר מעולה של NightHawk כיום אני בחיבור של בזק 40 מגה. ראיתי שבמודם ראוטר הנוכחי שיש לי (TP LINK) הכבל אינטרנט שנכנס פנימה הוא מסוג DSL ב Nighthawk לא ראיתי כניסה שכזו אלא כניסה של כבל רחב יותר (כמו אלו שמחברים למחשב) מה אני מפספס פה ? איך אני יכול להשתמש ב NightHawk שקיבלתי כמודם / ראוטר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
משכיר כרגע נתב מבזב"ל בשם WIFI+ עם מתאם SFP לתשתית סיבים 1Gb (שאני חושב שדומה חומרתית ל Be הישן של בזק רק בלי הסייבר שיט של בזק) בקיצור יש לי ממיר סיב Gpon (בלי קשר לציוד של בזב"ל) ורציתי לדעת 2 דברים. 1. איך Deco M5 בתור ראוטר סיבים? עושה את העבודה או שפחות מומלץ להפעיל אותו במצב הזה? 2. איך ה Be של בזק מבחינה חומרתית נטו? (אני יודע שיש לו חרא של אפליקציה עם הרבה מגבלות, אבל ב WIFI+ זה לא ככה)
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אנשים שמשתמשים בחבילת גיימינג של חברת פלאפון (אינטרנט סלולרי) למחשב איך הפינג שלכם במשחקים? שוקל לעשות את זה.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי עובר ליחידת דיור יום ראשון, יש שם ממיר מיני הוטבוקס של הוט עם חיבור לאן שהבנתי שאפשר למשוך משם אינטרנט, השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר לממיר ראוטר כדי לכסות את כל היחידה בקליטה של וויפי ולהוסיף לי עוד יצירות קוויות על הדרך. דבר שני, אם כן אפשרי, ה ראוטר יוצר לי רשת נפרדת (סיסמא וssid) שונה או שאני עדיין צריך לגשת דרך הסיסמא של בבעלי דירה?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קבלתי מהוט את המודם האחרון שלהם שנקרא הוטבוקס 5. לצערי הרב , מה שנראה לי ממש טיפשי, למודם רק שתי יציאות של כבל רשת. אני צריך להעביר ל 3 צרכנים. אני חייב משהו שנקרא סוויץ'? והאם כל הסוויצ'ים באים עם חיבור לחשמל? מניח שעדיף לי אחד שתומך עד 1000 מגבייט שניה. לא מכיר מותגים. מישהו מוכן להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן. חיברו את הבניין שלי לסיבים של פרטנר (עדיין מחכה שיחברו לי הקומה שלי או משהו? משום מה לא נותנים לי להתחבר עדיין) בכל מקרה, אני מתכוון להתחבר לחבילה של 1000 ורציתי לשאול האם הראוטר שהם מביאים מספיק טוב (מבחינת הגדרות של פתיחת פורטים, קביעת אייפי סטטי לפי כתובות מאק, UPNP וכו'), או שעדיף לי ראוטר פרטי שמחובר דרך מתאם סיב עם LAN? (אם זה אפשרי). במידה וכן, האם הראוטר שברשותי - TP Link Archer C6U יעבוד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, זה כשבועיים שלושה אני חווה ניתוקים על בסיס יומי בחיבור לבזק בינלאומי (חבילה 100 מגה תשתית וספק). הראוטר שברשותי הוא VR600 V2. מהתמיכה הטכנית נאמר לי קודם לעשות ריסט לראוטר. לא עזר גם אחרי שהחלפתי פילטר וכבלים, הוזמן טכנאי, שמצא שגיאות באיזה כרטיס בארון של בזק. הוזמן טכנאי של בזק, אמר שהחליף כרטיס, בא לבית, הסתכל קצת ואמר "תקין" והלך. הניתוקים המשיכו. שמתי בחזרה את הראוטר הישן (W9970), לא עזר, הניתוקים ממשיכים. בלוג של הראוטר פשוט כתוב DSL LINK DOWN. בשיחה האחרונה עם התמיכה נאמר לי פתאום שיכול מאוד להיות שזה עדיין לא הקו אלא בעיה של התחברות סימולטנית של אותו יוזר, וכשזה קורה יש ניתוק ?? הבח…
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי לכולם אני בשלב שיפוץ לפני כניסה לבית חדש. בנוסף לנוקדת רשת הפרוסות בבית ובכל חדר מעוניין לרשת אינטרנט יציבה בכל פינה בבית. 150 מטר מפלס 1. להבנתי אני צריך 3 יחידות איזור 1: סלון,פינת אוכל,מטבח מפרסת שמש. איזור 2: 5 חדרי ילדים איזור 3: ממד אשמח ממש להכוונה והמלצה למוצר איכותי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר שממוקם בסלון (לא ניתן להזזה), וממנו חיבור קווי לאחד החדרים. אני רוצה מכשיר שאוכל לחבר באופן קווי ליציאה שבחדר והוא בעצם יעשה 2 דברים עיקריים: 1. יוסיף נקודת רשת אלחוטית (שיהיה wifi חזק עבור החדרים שרחוקים מהסלון) 2. יוסיף 2 נקוות רשת קווית (ethernet), בשביל 2 מחשבים שבחדר השינה הבנתי שזה יחסית דומה למתג/רכזת רשת/סוויץ', אבל עם תוספת של יציאת רשת אלחוטית - שזה אין ברוב המתגים (ממה שהבנתי לפחות). מצד שני יכול להיות שאני פשוט צריך לקנות ראוטר. אבל גם אז, אני די אבוד בין המון דגמים ואפשרויות. בסך הכל רוצה מכשיר איכותי שלא יהרס תוך שנה. אשמח לשמוע את המלצותיכם!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום האם ראוטר tplink ac1200 תומך במהירות של סיבים כלומר האם ניתן להתחבר דרך לדוגמא סלקום פייבר עם מתאם סיב והוא יתמוך ב 1 גיגה ?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום חברים, אני גר בירושלים. עובד כמה ימים בשבוע מהבית (גם אשתי עושה כך). לצארינו זה היה קשה למצוא פתרון אמין לאינטרנט ביתי. אפילו רק כמה קילונטרים ממרכז העיר. אין פייבר באזור. קודם נשינו את ספק עם תשתית של בזק - לא עבד כל כך טוב. אחראי נשינו את חבילה של HOT דרך פרטנר. יותר מהיר אבל עדיין לא יציב כנדרש. בסוף חזרנו ל בזר אבל עדיין רציתי קו גיבוי כי הקו של בזק גם אינו כל כך יציב. החלטתי לנסות סלולורי כמו פתרון גיבוי. נרשמתי לחבילת DATA ONLY של WE4G וקניתו נתב סלולרי באיוורי אם יציאה ETHERNET (אני שוכח את הדגם המדויק ... אבל משהו מ- TP LINK). אגב, זה קו של 4G. עכשיו שי לי שתי הקווים מחוברים ל- NETWORK S…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בדירתי יש כבלי רשת סוג אתרנט cat5e שזה מהירות עד 1 גיגה ,אני שוקל לעבור לcat7a שזה שיהיה בטוח שניתן להרחיב מהירות עד 40 גיגה. מחפש המלצה על המכשיר מתג (סוויצ) עם 16 פורטים (כניסות) שאפשר ניתן להרחיב את מהירות בלי החלפת מכשיר מתג.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש להחליף את הראוטר-מודם BE של בזק במודם פשוט ואיכותי שיתחבר לראוטר DECO M5 ומערכת ה-MESH הביתית שלי. מכיוון שכבר יש לי את ה-DECO M5 אין לי צורך בראוטר ומודם משולבים כמו ה VR600 וחבל לי על הכסף. לכן מחפש פתרון בדמות מודם שיעשה את העבודה עם המערכת כפי שתיארתי אותה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התחברתי אתמול להוט ואני מעוניין להשתמש ברואטר פרטי ( ac-1900 ac80 )כדי שה- wifi יסחוב לחדר המרוחק יותר, כי באמצעות ההוטבוקס אני לא מקבל קליטה חזקה. חיברתי את יציאת ה LAN של ההוטבוקס ל WAN של הראוטר שלי, ושיניתי את ההגדרות של ההוטבוקס למצב bridge. מרגע זה אני מקבל מהירות שלא עוברת את ה 20MB. ניסיתי לחבר בכבל את ההוט בוקס ישירות למחשב (כאשר הוא במצב bridge) וגם שם לא עובר את ה 20 MB. האם הוט מורידה את המהירות בbridge? האם יש עוד הגדרה שאני צריך לשנות בhotbox?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חג שמח, לאחרונה התקינו לנו סיבים בבית יחד עם ראוטר חדש. הראוטר מדגם innboxG68 בתקן AC לפי מה שאני ראיתי. לפני כן (האמת שגם עכשיו כי לא טרחו לנתק את התשתית הקודמת) השתמשנו בHOTBOX יחד עם MOCA שהיה מחובר לMINIFIBER בקומה העליונה שנותן אינטרנט סביר מינוס. את האות של הנתב החדש ניתן לקלוט בקומה שמעליו אבל רק שנמצאים בחדר שממש מעל החדר שבו יושב הנתב (בחדר הזה בקומה העליונה אני מודד 300MBS סימטרי ואם אני יוצא לחדר אחר אז בקושי 5MBS ועדיין עם פינג אפסי). שמתי לב שהנתב החדש לא משדר שתי רשתות בתדרים שונים אלא מחליט לבד (?) לאיזה תדר המכשיר יתחבר. יכול להיות שלא כל הנתבים תומכים בשידור שתי הרשתות באופן נפרד? (כלומר עם שמות שונים). בכל מקרה, מה הדרך הנכונה לשפר א…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מגדיל טווח עם תקן ax, ac ועוד שמחוברת לראוטר שייך אופטים סיבים מבזק בלי שינוי שם רשת וסיסמא , יהיה רשת אחת בדירה. אשמח לשמוע על הצעה שלכם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לאינטרנט של בזק באמצעות הנתב VTECH IAD604-IL, אני עובד מתוך חדר פנימי בבית שנמצא במרחק של 10-15 מטר מהנתב, לשם כך קניתי מגדיל טווח TP Link TL-RE200. לצערי לא מצאתי מיקום אידיאלי למגדיל הטווח שבו האינטרנט עובד בצורה חלקה ללא ניתונים. הנסיונות לשחק עם המיקומים כדי קבל חיבור יציב קצת הוציאו אותי מדעתי. אני מעוניין לדעת האם ישנו נתב ראוי במחיר סביר (עד 400 שקלים) שייספק את הסחורה או שכדאי לי להשקיע במגדיל טווח איכותי יותר? ואם יש לכם ניסיון עם נתב ספציפי, מה טוב תודה רבה על ההתייחסות
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה מספר ימים לחבר את הראוטר הזה להוטבוקס 4 ללא הצלחה. לא משנה מה אני עושה, הראוטר מראה שאין לו אינטרנט (ולא כתובת IP) מההוטבוקס (לד של אינטרנט בצבע כתום). הגדרתי את ההוטבוקס כ bridge. חיברתי את הכבל לכניסה 1 של הוט בוקס ול wan של הראוטר. בראוטר הגדרתי DYNAMIC IP. השארתי הגדרה כ ROUTER MODE (אני רוצה לחבר אליו מחשב עם כבל ושיתן ויפי) MAC ניסיתי את שתי ההגדרות: CLONE ו USE DEFAULT MAC ADDRESS. ותמיד יש את הלד הכתום דולק. יש לי מחשב מחובר להוטבוקס והוא כן מקבל אינטרנט (IP ADDRESS). צרפתי תמונה של הראוטר. התקשרתי להוט ואין שום עזרה מהם (שונא את החברה הזאת). היה כאן טכנאי של הוט למשהו אחר ולא הסכים להסתכל ואמר שזה …
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-