עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לפני כשבוע עברתי לתשתית הוט 100 מגה (ללא חייגן) והתבאסתי שלא אוכל להשתמש בראוטר של בזק שיש לי, כי הוא תומך 5GHz. אחרי קצת ניסויים והתעסקויות מצאתי שאפשר לחבר אליו את ההוטבוקס בתור bridge והוא עובד סבבה אחלה המודם של בזק מגיע עם 4 יציאות רשת וכניסת WAN אחת (אליה חיברתי את ההוטבוקס) יכול להיות שהדרך הזו עובדת גם על דגמים אחרים אבל אין לי איך לוודא את זה. להלן השלבים למי שמעוניין או לא יודע (שימו לב! החיבור שלי מוגדר ללא חייגן - DHCP) תבדקו איזה חיבור יש לכם לפני שתנסו את זה: 1. להתחבר אל הגדרות המודם של בזק (בדרך כלל בכתובת 10.0.0.138) שם משתמש וסיסמא הינם Admin. 2. לעבור לעמוד הזה: להיכנס אל כל אחד מהאופציות (ATM, PTM, PPPoe) ולהסי…

• 0 תגובות
    • 7.2k צפיות
  2. Started by jonid14,

כשאני מנסה להתחבר לWIFI זה מתחבר אבל משום מה אין אנטרנט. וזה קורה עם כל רשת שאני מנסה להתחבר אליה כתבתי בCMD IPCONFIG וזה מה שזה רשם לי: בנוסף כשאני מנסה להיכנס להגדרות הפיירוול זה רושם לי את הודעה הזאת: זה מחשב נייד ומותקן בו XPויש לי עוד בעיה עם מחשב אחר, אני מתחבר ממנו לאנטרנט גם דרך WIFI וכל פעם שאני מחבר את הפלאפון למחשב, האנטרנט מתנתק למרות שהפלאפון לא מוגדר כמודם (וינדוס 7) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז ככה, חיברתי את הפלייסטיישן לאינטרנט על ידי גשר דרך החיבור של המחשב הנייד אני מפעיל על המחשב PS3 מדיה סרבר היא מזהה את הפלייסטיישן . ומצליחה להזרים בלי בעיות . הבעיה היחידה שנשארה היא שמידי פעם בין עשרים דק לחצי שעה . המחשב הנייד מציג שגיאה שישנו מחשב נוסף עם אותו אי פי ברשת ואז החיבור מתנתק לשתי שניות וחוזר. דבר שמספיק כדי להפסיק את הזרמת הסרט ואז אני צריך לאתחל את התוכנה מחדש וגם את הפלייסטיישן . ניסיתי לבדוק אולי ה DHCP בראוטר לא מסומן אבל לא . זו לא הבעיה. ניסיתי להקצות לו ליס לאי פי מחוץ לטווח שה DHCP מחלק וגם לא עזר . מישהו יכול לחשוב על עוד פתרון לבעיה ?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  4. שלום לכולם, פתחתי פורטים בראוטר עבור משחק מסויים. בדקתי שאין חסימה של הFirewall גם. לאחר בדיקה , אני מגלה שאף פורט שאני פותח בנתב, לא נפתח בפועל. מישהו יודע מה יכול לגרום לכך ומה ניתן לעשות , ייתכן שזה הספק חוסם את כל הפורטים?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Modem!,

יש לי Alcatel Speedtouch Pro (אחרי פריצה) ואני מנסה להחליף אייפי ואני לא מצליח... כיביתי אותו והדלקתי מחדש ולא השתנה... איך אני יכול לשנות?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by Boris_yo,

שלום, לא יכול למצוא מפרט טכני של הוטבוקס Fast 3184, ספציפית מהירות אלחוטית שלו בתקן 802.11n האם מהירות היא 150 מגה או 300 מגה?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by izhakizhaki,

מידי פעם ישנה תחושה שפעולת המחשב והגלישה באינטרנט נעשים מהירים ביותר המחשב מקבל טיפול קבוע קבצים זמניים נמחקים בכל סגירה של אקספלורר נעשות סריקות במחשב פעם בשבוע ל רוגלות לווירוסים התוכנות מתעדכנות מידי פעם לא עובדות במחשב תוכנות הורדה או שיתוף לכן כוון המחשבה הוא שאחד הספקים בזק את הכביש ונטוויזן את התוכן משנים משהו הגלישה במהירות 1.5 בבדיקה עם בזק מתברר שהקו שלי מחובר ליחידת רחק יחידה זאת משמשת כמגבר לפי מיטב ידיעתי איך פועל המגבר האם יש לו ספים מסויימים למשל אם המהירות יורד מתחת ל מתבצעת פעולה להעלאת המהירות? מכיוון שאם זה כך אולי היחידה לא טובה/יעילה אני כמובן מעוניין במהירות גבוהה כמו עכשיו

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  8. כבר יום שלישי רצוף שאני מגיע למחשב בבוקר ורואה את האייקון של האימיול אפור. גם לאתרים הוא לא נכנס, כל הרשת מנותקת. כשאני מנסה לגשת ל "חיבור שלי" ולעשות "תקן" המודם לא מצליח למצוא את האייפיי והדבר נפתר רק אחרי אתחול. חשוב לציין שאני לא מקבל שום הודעה מיוחדת בזמן הניתוק, אני מחובר דרך בזק בינלאומי - כבלים, ללא חייגן וברשותי Windows Xp Sp2 וTerayon TJ 715 מודם.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  9. היי חברה... ;D שמעתי לאחרונה שעוד מעט יעבירו את כל משתמשי הכבלים במת"ב לשימוש בחייגן... אני גולש דרך בזק בינלאומי... המעבר הזה יגרום לי המון בעיות, כי השימוש חייגן ימנע ממני להשתמש בנתב לחיבור הרשת שלי... זה פשוט אסון!! כמובן שבעיה זו כבר שנעתם עליה פה, ואין צורך לפרט.. : שמעתי ממישהו שדווקא בבזק בינלאומי, יש אפשרות להתחבר בשתי השיטות: הן בחייגן, או בלי חייגן!! למישהו יש שמץ של מושג בעניין הזה???? תודה

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  10. יש לי בעיה מוזרה עם מתאם הרשת אני לא יודע אם דגם המתאם רלוונטי אבל אני ארשום אותו למטה בכל מקרה. כל פעם שאני לוחץ על אייקון הרשת בצד שמאל למטה בסרגל הכלים הוא מתנתק מן הרשת מיידית ומנסה להתחבר מחדש. יש סיבה שזה קורה? ואיך פותרים את הבעיה? מערכת הפעלה Windows 7 home מתאם: tp-link n28505.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני רוצה להגביל את מהירות הupload שלי בכמה תוכנות, ומביניהם בסקייפ. יש לי נתב אלחוטי asus am 604g, אני יכול להגביל מהירות upload לתוכנות שרצות לי על המחשב בעזרת הנתב ? אם אי אפשר עם הנתב, אז תמליצו לי על תוכנה שעושה את העבודה, כבר ניסיתי את netlimiter, אבל היא לא ממש מגבילה בדיוק כמו שאני מציין ועושה בעיות. בקיצור תמליצו לי על תוכנה טובה תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  12. שלום, למישהו יש ניסיון או המלצה לגבי מתאם רשת על גבי רשת החשמל (איזה סוג מומלץ לרכוש)? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Cheif,

במסגרת CES 2013 נפגשתי עם דר' עלי סדרי - המכהן כיו"ר וכנשיא קונסורציום ה-WiGig ושוחחתי איתו על מהות התקן, השימושים שלו ומפת הדרכים העתידית שלו. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3180

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  14. הי, בעיה מאוד מאוד טורדנית, בראוטר Intellinet שיש לי ,כל ניסיון לפתוח פורטים כלשהם לא מצליח. הם מופיעים ברשימה לאחר שאני מוסיף אותם כמופנים, אבל תכלס הפורט עצמו עדיין לא פתוח. עכשיו, עקבתי אחרי המדריך ב-PW.com וזה לא הלך כ"כ, הגדרתי כתובת IP סטטית ככתוב שנדרש שם והגדרתי את הפורטים שרציתי לפתוח והניסוי הסתיים בכך שאבדה הגישה לאינטרנט עד לאתחול ההגדרות של הרשת... מה אני עושה? תודה מראש יונתן

15. Started by tkuiruz,

יש לי מתאם ROTAL WLAN-DRUC U3 וראוטר TNN SIEMENS SL2 141 השאלה היא איך אני מגדיר את זה והאם אני צרך להגדי את זה בשני המחשבים אני היסתכלתי במדריכים וניסיתי וזה לא עובד אני מקווה שתציעו לי לעשות משהו אחר

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  16. יש לי שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת אחד ו-windows XP מותקן. בנוסף יש לי מודם Alcatel ל-ADSL (שמתחבר לכרטיס רשת), והאב של Soho Connect (דגם DHD-801, למי שזה אומר משהו) בן כמה שנים. אני מנסה בסופו של דבר לגרום לכך ששני המחשבים יהיו מחוברים זה לשני ול-ADSL (באמצעות ICS), וזאת באמצעות ההאב. הצלחתי לחבר כל מחשב בנפרד ל-ADSL (באמצעות כבל ישר) והצלחתי לחבר את המחשבים אחד לשני באמצעות כבל מוצלב. כשאני מחבר אחד מהמחשבים להאב אז ה-Local Area Connection מודיע שהוא מחובר, אבל אם אני מחבר גם את המחשב האחר להאב אז הוא מודיע על ניתוק/חיבור לסירוגין, ואי אפשר לדבר בין המחשבים (ping לפעמים מחזיר תוצאות ולפעמים לא) כשניסיתי לחבר את אחד המחשבים ואת המודם להאב (גם עם כבל מוצלב וגם עם ישר), א…

17. Started by kalda01,

בימים האחרונים אני חווה המון ניתוקים של חיבור האינטרנט. החיבור מתאושש בעצמו תוך דקה בערך. יש לי נתב של בזק 2610 המוגדר כמודם ואליו מחובר הראוטר הראשי FRITZ 3490 הציוד הזה נמצא אצלי מעל שנתיים והיה יציב עד לפני מספר ימים. איך ניתן לדעת האם הבעייה נובעת מתשתית של בזק או בעייה של ספק האינטרנט בזק בינלאומי? אני רואה בלוג של הראוטר הודעות רבות מסוג: Internet connection cleared

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. יש לי את התצורה הבאה: מודם סיב אופטי שמקבל סיב אופטי מארון התקשורת בדירה שמוציא ETHERNET לנתב. הנתב מוציא טלפון. מההסבר המעורפל של הטכנאי קוי הטלפון בבית הם למעשה החזרה של קו מהנתב שמקבל הזנה של רשת. הנתב בגדול מאוד נחות. ב- 2.4GHZ יש המון ניתוקים ובשתי הרשתות טווח הקליטה מאוד מוגבל. בנקודות המרוחקות בבית (לא בית גדול במיוחד אבל הטווח עדיין לא מספיק) אין בכלל קליטת WIFI. אני רוצה להחליף אותו ויש שפע של אפשרויות אבל מה שמטריד אותי זה ה- LINE OUT לטלפון. אני לא מוצא בכלל נתבים נורמליים עם LINE OUT לטלפון. האם מתאם ETHERNET לטלפון יעשה את העבודה או שמדובר ביציאה ייעודית עם חומרה ייעודית שמגבה אותה? אני מפחד לרכוש נתב יקר ולגלות שהוא חסר ערך כי חסרה לו יציאה...

• 0 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by ag43,

אני מעוניין ליצור SCRIPT למודם שינותק ויחובר מהרשת בצורה אוטומטית. יש לי מודם של SIEMENS CN-010 מחובר למתאם אינטרנט\ טלפון VOIP של 012 שמחובר לראוטר. הבעיה היא שכאשר המודם מחובר למתאם של 012 אני לא מצליח לTELNET אליו ע"מ לתת לו פקודות. אם מישהו יודע כיצד אני יכול לגשת אליו מעבר למתאם\ דרך פשוטה יותר לעשות את זה אשמח אם יוכל להגיב.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. שלום, נתקלתי בבעייה מוזרה כרגע, הראטור האלחוטי מחובר למודם, והלאפטופ מזהה את הראטור כקו אחד בלבד! גם אם אני נמצא במרחק כמה חדרים מהראוטר וגם אם אני נמצא ממש לידו. אני מקבל רק קו אחד. אני נמצא עם חבר פה שהלאפטופ שלו מקבל את הסימן מצויין, בלי בעייה. במרחק כמה חדרים גם הוא מקבל 2 קווים.. העניין הוא שאני לא מצליח להתחבר בכלל. משום מה ההתחברות נכשלת.. שאני מנסה להתחבר עם המודם האלחוטי שלי, הלאפטופ שלי מקבל סימן מצויין גם .. מה יכולה להיות הבעייה ?? ועוד משהו קטן, האם יש לנו אפשרות להקים רשת PEER TO PEER ? יש לנו כבל רשת פה, איך אנחנו יכולים לעשות את זה??.. (אגב אני מריץ XP והוא מריץ VISTA על הלאפטופ שלו) תודה לכולם וסופ"ש נעים !!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by AiXC,

אני כיום על 15 מגה משלם 110 ש"ח לתשתית בזק ו 62 ש"ח לבזק בינלאומי על גיימר + POWER NGN, והציעו לי בבזק (התשתית) 30 מגה ב 125 ש"ח, עכשיו אם אני יאיים להתנתק אני יקבל במחיר יותר זול?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  22. יש לחבר שלי שתי מחשבים בבית והוא רוצה להקים רשת ביתית רגילה, בלי ראוטר.. למחשב הראשי עם המודם יש Windows 98 ולמחשב השני XP (אין מצב להעביר את המודם למחשב עם ה XP).. רציתי לשאול איך עושים שיתוף אינטרנט בין 98 ל XP ? עוד שאלה, מה בדיוק ההבדל בין כבל רשת מוצלב ולרגיל? ועוד משהו שרציתי לדעת, המודם הוא TERAYON TJ715x יש אפשרות לחיבור גם USB וגם רשת, אם נחבר את המודם דרך USB אז הכרטיס רשת יתפנה, ואז ונוכל לעשות רש ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by קרול,

אני רואה את התיקיות המשותפות משני המחשבים, אולם לא יכול להכנס. מקבל את ההודעה הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  24. קראתי את המדריך ועבדתי לפי ההוראות ומשום מה זה לא הצליח..... :s05: יש לי מודם שמתחבר דרך כרטיס רשת וכאשר חיברתי כרטיס רשת נוסף למחשב על מנת לחבר את שני המחשבים ברשת עלתה לי ההודעה הבאה: limited or no connectivity והופיע סימן קריאה צהוב על סימול שני המחשבים של הכרטיס הרשת השני.... למרות זאת המשכתי את כל התהליך שבמדריך מתוך מחשבה שזה יסתדר אבל משום מה ברגע שאני מגדיר במחשב השרת את העבודה ברשת נעלמים שני המחשבים עם סימן הקריאה וכמו שכבר הזכרתי בהתחלה שום דבר לא עובד!!!! יש סיכוי שאולי כרטיס הרשת שקניתי פגום או הכניסה שאליה חיברתי אותו????? תודה מראש לכל העוזרים.......

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. שלום, יש לי בבית שני ראוטרים, מכיון שטווח השידור של אחד מהם לא מכסה את כל הבית, הייתי לשים עוד אחד בצד השני של הבית שיכסה את האיזור שם, הצלחתי לעשות את זה על ידי חיבור של הראוטרים ביניהם דרך כבל רשת בין ה LAN של הראשי ל LAN של המשני, ביטול ה DHCP בראוטר המשני והגדרת הכתובת של הראוטר המשני מחוץ לטווח של ה DHCP של הראשי (הטווח שהראשי מחלק הוא 192.168.1.100 - 192.168.1.199 אז הגדרתי את הכתובת של השני כ 192.168.1.200) אז למה אני מספר לכם את זה? כי לאחרונה התחלתי לעבוד עם שיתוף ברשת של סמבה (SMB) ואז נתקלתי בבעיה, מחשבים שמחוברים לראוטר אחד, לא יכולים לשתף למחשבים שמחוברים לראוטר השני, כששני המחשבים מחוברים לאותו ראוטר זה כן טוב, רק כשהם מחוברים לראוטרים שונים זה לא עובד, למ…

• 0 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.