רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
בביתי רשת אלחוטית במופעל ע"י מודם-נתב בזק מסוג D-Link DSL-2760. אני מעוניין להרחיב את הרשת האלחוטית לאגף מרוחק באופן שהחלק המורחב לא "יראה" את הרשת המקורית (החלק המורחב נועד למטפלת סעודית זרה). עשיתי זאת ע"י הגדרת רשת "אורח" בנתב (wl0-Gust2) וחיבור רפיטר מסוג D-Link DAP-1360. לצערי טווח הרשת אינו מכסה את כל האגף בו אני מעוניין. שאלתי: (1) האם הגדרת רשת "אורח" לא מקטינה את רוחב הפס של הרשת? (איטיות). (2) מה עוד ניתן לעשות להגדלת טווח ובידוד רשתות?. סלילת קו תקשורת פיזי בין הראוטר המקורי לאגף הנ"ל אפשרית (אבל מסובכת), הוספת מתאמי תקשורת על קו יהחשמל אולי בעייתית עקב חשמל תלת פאזי. ברשותי ראוטר נוסף לא פעיל מסוג D-Link 655
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לקוח של הוט + בזק בינלאומי ראוטר - TP LINK WR541G הרשת הביתית שלי בנויה משלושה מחשבים (שלושתם עם XP) ועבדה תקין במשך יותר משנה. בשבוע האחרון היו לי כל הזמן ניתוקים מהאינטרנט לפרקי זמן משתנים (הבעיה לא בתשתית או בספק, כי כשחיברתי את המודם ישירות לאחד המחשבים, האינטרנט עבד כראוי) היום האינטרנט נפל למספר שעות. המחשבים עדיין ראו אחד את השני ברשת ותיקשרו באופן תקין, אך הגלישה באינטרנט נפלה. אחרי משחקים רבים ראיתי שכאשר מחוברים לראוטר שני מחשבים, הגלישה באינטרנט תקינה, אך כאשר אני מחבר את המחשב השלישי, אני לא יכול לגלוש באינטרנט (אך עדיין המחשבים מתקשרים אחד עם השני) זו בעיה חדשה, עד היום שלושתם עבדו בסדר גמור. יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בבית רשת ביתית עם שני מחשבים עם כרטיסי רשת ומחשב אליו שאליו מחובר הנתב. הנתב הישן שלי התקלקל, אז קניתי נתב חדיש של edimax, אני לא זוכר במדויק את מספר הדגם. לפי מה שאני הבנתי הטווח שאמור להיות הוא 20 מטר +, אבל משום מה רק המחשב שקרוב יותר לנתב(בערך 2 מטר) קולט את האינטרנט, והמחשב הרחוק יותר(בערך 4 מטר או קצת פחות), לא קולט בכלל. זה לא ממ"ד או משהו, ואין שום חפץ שחוסם או זה. ניסיתי להעביר את הנתב לחדר של המחשב הרחוק, ואז היה שם אינטרנט, ככה שהבעיה היא לא בזה. אז מה לעשות? הנתב אמור לשדר למרחק ארבע מטר, נכון? זה יכול להיות בעיה באנטנה? ובכלל, האנטנה של הכרטיס רשת יכולה להשפיע? כלומר יש סוגי אנטנות טובים יותר ופחות טובים?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום , ראיתי כל מיני מוצרים של חיבור רשת בבית (בין 2 מחשבים או יותר) ע"י שקעי החשמל האם המוצר הזה עובד טוב?למישהו היה נסיון ויכול לתת ביקורת ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לקוח של 012 ו HOT ואני ממש לא מרוצה מן הראוטר והמודם שהותקנו אצלי. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ואולי גם מודם כדי שתהיה רשת נורמאלית בדירה :-\ אני לא מבין הרבה בנושא, ומאד אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה : הדירה היא פנטהאוז של 2 קומות והייתי רוצה להסתדר בלי מגדיל טווח, שהראוטר יהיה חזק ואיכותי מספיק כדי להסתדר בלעדיו. התקציב הוא בערך 600 ש"ח. המודם שיש לי עכשיו הוא מודם די מיושן של THOMSON והראוטר הוא EDIMAX BR-6204Wg. ד"א חבילת הגלישה שלי היא 12MB תודה רבה מראש לכל העוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים עם Windows 7 ולאחרונה הרשת עובדת לי בצורה ממש איטית וזה משהו שאף פעם לא היה לי. שאני מדבר על איטיות אני מתכוון שנגיד אני נכנס לאחי למחשב ורוצה להעתיק שיר לוקח 2-3 דקות עד שהוא עובר למחשב שלי - משהו הזוי... זה משהו שלא נתקלתי בו אף פעם ואולי בטעות השתנו ההגדרות רשת או משהו כזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 3 מתאמי deca שעובדים מצויין מבחינת מהירות. ניתקתי בארון התקשורת את הכבל של הוט שמגיע מבחוץ אל המפצל. מדי פעם מתאמי ה-deca מאבדים קישוריות אחד לשני. השאלה שלי האם יש צורך במפצל אחר בארון התקשורת שיחבר את כבלי ה-coax בצורה כזו שתמנע את הניתוקים?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. משהו מכיר ויודע כיצד להקים כזו רשת? הכוונה היא לחבר בין מספר מחשבים בבית באמצעות שקע הטלפון. ראיתי בעבר כתבות על כך אבל אני לא ממש מוצא את המידע הזה עכשיו. תודה מראש :-*
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם יש מישהו יכול לשפוך אור על נושא רשת ביתית על פני קווי החשמל?
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כשאני מזמין את המכשיר הזה שמתחבר לחשמל, אני בעצם מקבל 2 מכשירים (אחד לכל מחשב)? או שאני צריך להזמין שניים כאלה? ראו לדוגמה: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2509134
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי יש אפשרות שתעלו סקירה על רשת ביתית באמצעות קווי הטלפון (כמו שעשיתם עם קווי מתח- סקירה מעולה דרך אגב )? איך זה עובד, כמה זה אמור לעלות, אם זה אפשרי בכלל וכאלה.. תודה רבה !!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז קניתי אחד כזה... חיברתי הכל וזה עובד בובה, חוץ...(תמיד יש חוץ, לא?...)מרשת ביתית בין המחשבים שמחוברים לראוטר (כלומר, שיתוף קבצים, הדפסה וכו'...) אז השאלה היא איך FOR CRING OUT LOUD אני מיישם רשת בין המחשבים כשכל מחשב מחובר לפורט אחר בראוטר (סה"כ 4 פורטים)?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ראיתי שישנה אפשרות להקים רשת על תשתית החשמל בבית. קראתי ידיעה אחת כאן ממאי על כך שהרשת עדיין מוגבלת במהירות שלה. באינטרנט מוכרים את: http://www.zap.co.il/search.asp?sog=C-NetworkCard&manufacturer=MSI אשמח לשמוע ביקורות של אנשים שהתנסו בהקמת רשת כזו, ומה העלות האמיתית? אם יש כזו ובכלל המלצות איך לעשות את הדבר פשוט יותר.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מתאמי Powerline של חברת Devolo שקיבלתי מ Yes (בשביל ה VOD). כעת אני רוצה להוסיף מתאם שלישי TP-Link TL-PA201 האם חובה שכל המתאמים יהיו זהים או שאפשר להוסיף מתאם שונה?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בהוט חבילת אינטרנט של 1.5mb כאשר החיבור דרך מודם עם חייגן במחשב. אני מעוניין להוסיף נתב אלחוטי כדי שאוכל להתחבר גם דרך מחשב נייד. האם הוט יכולה לספק לי נתב אלחוטי או שעדיף לרכוש עצמאית?
-
- 24 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי דונגל אחד כזה..ועוד מחשב בחדר של אחותי במרחק של 5 מטר..הדונגל שלי מתאים למרחק של 100 מטר,וגם שלה ל100 מטר. איך מחברים ברשת?? שני הדונגלים מחוברים למחשבים ועובדים
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי Repeater היות ויש לי בבית מערכת אבטחה עם מצלמות אלחוטיות. 3 מתוך ה-4 מחוברות ישירות ל-Repeater ואחת נוספת מחוברת ישירות לרשת הביתית (מודם המשמש גם כנת של הוט). הבעיה שנוצרת היא כאשר כל פעם מבוצע חידוש IP המצלמות נעלמות במסך הניטור - אציין כי רק ה-3 שמחוברות ל-Repeater נעלמות והמצלמה הבודדת שמחוברת ישירות לנתב של הוט נשארת קבוע. ניסיתי דרך הגדרות הנתב של הוט לנסות להגדיר IP קבוע אבל עד כה לא הצלחתי. אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מגדיל טווח של tp-link והראוטר הראשי גם הוא של tp-link. אני מקבל אינטרנט במאריך הטווח אך הרשת הביתית לא מחברת בין כל המקומות בבית - מכשירים שמחוברים לראוטר מזהים אחד את השני ומכשירים שמחוברים למאריך הטווח מזהים אחד את השני אך אלה לא מזהים את אלה. האם יש עצות? תודה! רונן
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קראתי בפורום את מדריכי הרשתות הביתיות ויש לי שאלה : למה בעצם להשתמש בסוייץ'? לא הבנתי את היתרון שלו על פני חיבור ICS רגיל עם כבל מוצלב. האם יש הבדל בכלל בהגדרת הרשת במחשבים? תודה למי שיוכל לעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי קצת מורכבת אבל ננסה לעשות את זה צעד צעד: בינתיים הבעיה שהמחשב שלי אני יכול לגשת למחשב אחד ולשני לא. אבל, כשאני מנסה לגשת אליו דרך הכתובת הישירה \\10.0.03 אז אני כן יכול לגשת אליו! אבל כשאני לוחץ בשכנים ברשת פעמיים על השם של המחשב הזה אז הוא לא נכנס אליו ואמור שאין לי רשות. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שהפכתי כבר לפרו יש לי רשת גדולה- לכל חדר פה יש שקע ומשם זה מגיע לאיזה ארון ששם יש עוד שקעים מהשקעים האלה חיברתי כבלים להאב עכשיו השאלה זה- כשאני מחבר את המודם להאב דרך כניסה רגילה של מחשב- אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המחשבים/מודם? אם כן אז מה צריך לשנות? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח מחובר פיזית ל WR1043ND של TPLink. מחובר ברשת ביתית עם לפטופ (תומך N). המרחק בין הראוטר ללפטופ כ-3 מטרים. עד לא מזמן הייתי מקבל מהירות של כ 10MBite/s בשבועיים האחרונים אני לא מצליח להעביר קבצים בין המחשבים. רעיונות? דברים נוספים: שני המחשבים על Win7. לא שונה כלום בשבועיים האחרונים. הרשת מוגנת עם WPA2 ולא נפרצה. בראוטר מוגדר N/G/B משולב באפשרויות. ניסיתי להחליף ערוצים אך הבעיה מתרחשת בכולם. firmware עדכני. אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: נפתר. אעשה דיאלוג עם עצמי כדי להמחיש: אני2: היי בדקת דרייברים של הלפטופ? אני1: לא, למה? זה עבד כמו שצריך עד לא מזמן. אני2: תבדוק. אני 1: טוב. בודק...... הדרייבר מ 2009 של Atheros. אני2: תעדכן אותו. אני1: …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם נתב של בזק מסוג TNN AZTECH 600E ונתב אלחוטי של EDIMAX מסוג BR 6204WG האם יש אפשרות להפכם לרשת ביתית ע"מ שאוכל שלתף קבצים בין המחשבים ולשתף מדפסת אחת לכל המחשבים. מדובר על מחשב אחד ראשי המחובר לקו ADSL בזק ואיליו מחוברים המודם והנתב מחשב נוסף המחובר לרשת באמצעות כרטיס אלחוטי ומחשב נייד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי 2 מחשבים בחדר אחד עם כרטיס רשת והשני בלי עכשיו למודם כבלים שלי Thomson יש 2 אפשרויות חיבור לאינטרנט...או דרך USB או דרך כבל רשת ואם אני מחבר מחשב אחד לUSB ומחשב שני לחיבור של כבל רשת אז בשניהם יש אינטרנט ללא שום בעיה... אבל אני רוצה לעשות בניהם רשת שאחד יהיה הספק והשני יהיה מחובר אליו שהמודם יהיה בעצם כמו ראוטר....זה אפשרי??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלוום לכולם! אני די חדש בנושא, אז סלחו לי על הבורות ו"היותר מידי" שאלות.. אני עובר לדירה בקרוב שעומדים להיות לי בה 2 מחשבים, אחד נייח והשני נייד. הדירה לא גדולה, 3 חדרים כאשר החדר עבודה (איפה שהמחשב הנייח יהיה) והסלון (איפה שכנראה אני אשב עם הנייד) חולקים קיר משותף יעני: <-------15-20 מטר ------> (בערך, לא באמת מדדתי) ----------------------------- | חדר עבודה | סלון | (שלא תגידו שאני לא משקיע בתיאור ;D) | | | | ----| |--|--| | | | | | | --| | 15-20 מטר | ----- | | ----| מטבח | | | | | | ------| |--| |---------- | חדר | ^ | שינה | כניסה ---------- בכל מק…
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-