רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש פתרונות לרישות הבית בלי לחפור בכל הקירות. יש לי 2 חדרים וסלון. הראוטר יישב באחד החדרים שלא קרוב לסלון ומשם אני צריך להעביר רשת לכל הבית (חדר שני + סלון). כמובן שפתרון אפשרי הוא רשת אלחוטית, אבל אני רוצה קצבים קצת יותר גבוהים. פיתרון נוסף שקראתי עליו הוא ה homeplugs למיניהם. כאן ראיתי שזה מאוד תלוי במבנה רשת החשמל בבית ואין לי מושג לאיזה מהירות אני יכול להגיע. אם אני אגיע לקצב של 20Mbps אז כבר עדיף רשת אלחוטית. יש לכם המלצה לגבי מתאמים לרשת החשמל שמיובאים לישראל? ראיתי את הביקורת על ה Trendnet אבל ראיתי שהוא עדיין לא מיובא, וגם את Aztech לא ראיתי. פיתרון נוסף שחשבתי עליו: בכל הבית עובר דרך כל החדרים וגם הסלון כבל קואקסיאלי (של יס או הוט, אין לי ממש מוש…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, התחברתי אתמול להוט ואני מעוניין להשתמש ברואטר פרטי ( ac-1900 ac80 )כדי שה- wifi יסחוב לחדר המרוחק יותר, כי באמצעות ההוטבוקס אני לא מקבל קליטה חזקה. חיברתי את יציאת ה LAN של ההוטבוקס ל WAN של הראוטר שלי, ושיניתי את ההגדרות של ההוטבוקס למצב bridge. מרגע זה אני מקבל מהירות שלא עוברת את ה 20MB. ניסיתי לחבר בכבל את ההוט בוקס ישירות למחשב (כאשר הוא במצב bridge) וגם שם לא עובר את ה 20 MB. האם הוט מורידה את המהירות בbridge? האם יש עוד הגדרה שאני צריך לשנות בhotbox?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
תאמת עד היום עוד אף פעם לא עבדתי עם VISTA זה קצת שונה ממה שהתרגלתי לעבוד איתו עד היום אבל אני לומד מהר. מבחינת תקשורת כבר הגדרתי הכול, כל המחשבים גולשים באינטרנט ויש לי גישה מכולם לכולם. כולם נמצאים באותה קבוצת עבודה וכו... אבל בניגוד לרשת משרדית ברשת הביתית שלי כמו לכולנו אין לי שרת הזדהות מרכזי, כך שכל מחשב אדון לעצמו מבחינת הרשאות. וזה בדיוק הדבר שאני מנסה לפתור איך אני מסדר כך שאני אוכל להכנס לכל מחשב ללא הקשה מוקדמת של שם משתמש וסיסמה. יש מצב שמסדרים את זה ב MANGE NETWORK PASSWORDS ? וכן מישהו יודע אם יש צורך לעשות משהו מיוחד כדי לשתף מדפסת ב VISTA? שיתפתי אני רואה אותה במחשבים אחרים נכנס לשיתופים באותו מחשב שבה היא מותקנת אבל כשאני מנסה ללהתחבר עליה מופיעה לי שיש …
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מחפש ספק אינטרנט טוב... הייתי שמח לשמוע קצת תגובות של אנשים... מחיר פחות קריטי כי כולם +- אותו הדבר... מישהו יודע משהו על האינטרנט של TRIPEL C - CCC או על 018...
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היום אני ועוד כמה אנשים שחברים באתר בינלאומי לא הכי ידוע אבל שמקבל מדי פעם press pass מדי פעם (אני כבר שם לפחות 6 שנים). שחיפוש בגוגל של שם האתר לא מביא אותו בתוצאות בעמוד הראשון - שלישי או שני במקרה הטוב ולא לאתר הראשי אלא לכתבה מהאתר. יש גם לאתר קיצור 3 אותיות שלרוב קישר אותם לאתר וזה גם לא עובד. בBing וYahoo כל החיפושים של שם האתר והקיצור מובילים לעמוד הראשי של האתר רק שבגוגל צריך לרשום את שם האתר נקודה com (במקרה זה השם שלו) ואז הוא שם אותו בתוצאה הראשונה . מישהו פעם ראה תופעה כזאת קוראת? בדקתי גם page rank וראיתי שאתרים עם ציון יותר נמוך ממנו (3 כרגע) עובדים בלי בעיה. אני בכוונה לא ציינתי את שמו כי זה לא הכי חוקי עוד יאשימו אותו בפרסום עקיף. גם ככה הסטנדרטים שם …
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לא מזמ הופיע לי בעיה עם ה DLINK כשאני נגיד מדליק BLUE RAY שנמצא אצלי במחשב דרך הרשת במחשב אחר אז הדונגל פשוט מתנתק יש את הצליל הזה של הוצאת רכיב USB ותחבר בחזרה גם כשאני מוריד דרך אותו WIFI על מהירויות של 800+ בתשתית של 12 MB וכשאני מחובר ל2.5MB זה אף פעם לא קורה מוכר למישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול נכנסתי לאחת המחיצות שלי וסימנתי בטעות וי על שיתוף מאז כל ניסיון לחזור אחורה עולה בתוהו. אני אדמין במחשב ולא מצליח לחזור אחורה כל ריבוט זה חוזר לשיתוף! איך אני יוצא מזה! תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להסביר לי מה זה ואיך להשתמש בזה? עד כמה שהבנתי זה בעצם מנתב את את התעבורה שלי דרך שרת ונותן לי IP אנונימי, הבנתי נכון? איך אני משתמש בזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני יודע שיש כל מיני טכניקות לחיפוש, למשל, אם מוסיפים גרשיים אז זה מחפש את הביטוי המדוייק. כוכבית=כל תו. היכן יש רשימה של HOTKEYS כאלה?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קיויתי למצוא משהו שתומך גם ב- VDSL וגם 802.11ac, אבל נראה שהמבחר בארץ קטן מאוד ויקר מאוד, אז אני כנראה אסתפק בתקן n. מחפש משהו מוצלח יחסית עבור משחקי רשת לדירה לא גדולה. האם שווה להשקיע ב- dual band? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגדרתי בפורום שאחרי כל תגובה להודעה שאני מפרסם או נושא שאני מגיב בו תשלח לי התרעה לאימייל. ועד לפני שבוע הכל עבד בסדר גמור (אותו הדבר גם בפורמים אחרים). אבל לפני שבוע התחילו הבעיות: אנשים מגיבים להודעות שלי או להודעות שהגבתי בהם, והתרעה לאימייל לא נשלחת אליי בכלל (אני שם לב שהגיבו לנושאים האלה במקרה, כי חשבתי שאמורה להישלח אליי התרעה)! וזאת לא בעיה רק בזון, זה קורה גם ב-BIT-TECH ועוד פורמים דומים. לפני זמן קצר פירסמתי הודעה בפורום "אודיו וקולנוע", הגיבו לי לנושא והתרעה לאימייל שוב לא נשלחה אליי! למרות שבדקתי בהגדרות הפורום וכתוב שהתרעה כן נשלחה לאימייל: גם לכם זה קורה? אני מתכתב עם אנשים באימייל גם, לפעמים זה די חשוב. אני עכשיו דואג ששולחים לי אימייל רגיל וגם אותו אנ…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אל תספרו לי על שגיות הכתיב... פעם בניתם אתר, ותהיתם אם אתם יכולים פשות לשים אותו במחשב שלכם ואנשים יראו אותו?? עז - אני מאוד התעניינתי בנושא, ובסוף מצאתי פתרון מדהים שסיפק את החלום שלי הרבה יותר ממה שציפיתי... ;D ;D ;D האתר שלי על המחשב שלי !!! הנה: http://antonimo.sytes.net הסרבר שמצאתי מספק לי את כל מה שהייתי רוצה והרבה מדי יותר, מ HTML עד PHP קודים שאני אפילו לא מקיר!!! אני מתקוון - יש לו MENUAL בארך יותר מ 4500 דפי HTML!!!!!!!!!!!!!! :s07: סרבר FTP אני מנכש קולם מקירים - זה לא דבר חדש ומדהים, אבל בכל מקרא: ftp://Guest@antonimo.sytes.net/ אם זה מבקש סיסמה - אל תרשמו - אין סיסמה... ולבסוף - בכל משחק אפשר לעשות סרבר אבל גם לא משנה ממש... אני מצאת סרבר מאוד מדל…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להריץ שרת ווב קטנטן שיריץ קטן HTML ו-PHP. ניסיתי את xampp ואין לי בעיה לגשת אליו מה-localhost, אבל לא מצליח מהאינטרנט וגם לא מתוך הרשת הביתית. מישהו מבין בזה ויכול אולי לכוון אותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשנה כתבתי בבלוג שלי פוסט לגבי תוכנת Connectify המאפשרת להפוך את המחשב לנקודת גישה עבור מספר מכשירים אלחוטיים. (http://www.netcheif.com/blog/?p=2445) הזכרתי שם את תוכנת Dispatch המאפשרת לאחד מספר חיבורי אינטרנט שונים לחיבור מהיר אחד. עכשיו, לכבוד הקיץ, יוצאת החברה המפתחת במבצע ומציעה את שתי התוכנות ברישיון קבוע במחיר של כ-100 שקל. הניסיון שלי עם שתי התוכנות מצויין (אני גם שלמתי עליהם הרבה יותר...) ומומלצות בעיקר למי שמתכוון לנסוע השנה לחו"ל ורוצה לשתף חיבור אינטרנט אחד בין כל המכישירים האלחוטיים של המשפחה. http://www.connectify.me/store/?coupon=SUMMER2013
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
התקציב נגיד עד 500 ש"ח לשניהם, מוכן להתנסות ציוד שאינו מדבקה מאייבי\אמזון\עליבאבא מניסיון אישי של אנשים כאן וקושחות צד שלישי. הדרישה שהיא הפקטור הבעייתי - מרחק של בערך 100 מטר בנוי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב מסוג פנטיום 3 וקניתי עכשיו לפטופ. כרגע אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית גם להעברת מידע וגם לאינטרנט. מה הם השלבים? מה אני צריך לקנות?(איזה ראוטר)
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה צריך בשביל להתקין רשת אל חוטית??? (כמובן חוץ מהרשת עצמה) הצעות למכירים סבירים לרשתות כאלה עכשיו יש לי אניטרנט של 012 נט עם מודם אלקטל SPEED TOUCH מהירות אינטרנט 750 והשאלה הכי חשובה האם הרשת תוכל ליצור קשר אל חוטי כאשר כשאחד מהמחשבים נמצא בתוך חדר אטום.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום רציתי עזרה בהתקנה של ראוטר אלחוטי מבית NETGEAR, למטרת רשת אלחוטית תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Kaspersky Anti-Hacker בתור פיירוול וכל פעם שאני מתחבר לאימיול, קופץ לי חלון שתקפו אותי עם DDoS ופיירוול חוסם זמנית גישה למחשב שלי (קרי :מנתק אותי מהאינטרנט). ואם אני סוגר את הפיירוול, אז אחרי זמן קצר חיבור אינטרנט מתנתק מעצמו (נו בטח, מפוצצים אותי בזבל, למה שהוא לא יתנתק...) מה שמעניין שזה קורה רק כשאני מחובר לאימיול (למעט התקפות על ה-ISP שלי שזה קורה פעם ב...) אימיול קליינט זה ketamine, אינטרנט בכבלים של 013, XP SP2, פיירוול פנימי מנוטרל, אם זה משנה... מישהו נתקל בתופעה כזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שאני נכנסת לאינטרט מופיעה לי משבצת ובה כתוב אירעה שגיאת SCRIPT במערכת.. ויש אפשרות ללחיצה על YES ו NO...חייב ללחוץ קודם יאס ואז נו ורק אז אפשר לגלוש! איך מבטלים את הודעת השגיאה הזו..???? :s05: תודה ...
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את אמא שלי לאחת מחבילות הבאנדל עם בזק. כנראה 018. הבנתי ש018 נותנים קופון של בערך 300 ש"ח לקניית מודם בבאג. בבית שלי אני מחובר דרך בזק, עם המודם של DLINK. הייתי מחובר בעבר להוט. יש לי הרושם שלבזק יש יותר אפשרויות שלטיה מרחוק על הרשת - דברים כמו שינוי שם רשת וכו'... האם זה נכון? שאלותיי: 1) איזה מודם מקבלים בבאג כיום מ018? 2) האם יש מודם אחר שמומלץ לקנות במקום? כאמור, מדובר בדירה של אמא שלי. אין לה את היכולת לעבוד מול תמיכה טכנית. כמה שיותר תחזוקה מרחוק מצד הספק - מה טוב. יציבות גם חשוב.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
חוקרים מ GECD, קבוצת המחקר של אוניברסיטת ג'ורג'יה, הצליחו לפתח חיבור אינטרנט אלחוטי, Wi-Fi, במהירות מדהימה של 15 גיגהביט לשנייה! להמשך הכתבה: http://www.solicko.com/?p=31 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים שמחוברים לאינטרנט באופן עצמאי (קו נפרד). אחד מחובר באמצעות חיבור USB ככה שהחיבור של הכרטיס רשת פנוי, והשני מחובר דרך הכרטיס רשת אבל חיברתי לו עוד כרטיס רשת ככה שגם בו יש חיבור פנוי. את שני המחשבים חיברתי עם כבל רשת. (בשתי המחשבים יש ווינדוס XP) איך אני משתף בין ההארדיסקים אבל בלי שיתוף של אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת לראוטר אלחוטי של 3com 3CRWER100-75 לאינטרנט 1.5 מגה, דרך הכבלים (תשתית) ובזק בנ"ל (ספק) אני מחובר בלי חייגן, המחשב שלי מחובר באמצעות כבל לראוטר. קבעתי באפשרויות של החיבורי רשת (network connections) את הDNS servers אחרי שבדקתי אותם בipconfig/all בcmd הבעיה היא כזו בתוכנה apexdc http://www.apexdc.net/ אני יכול לעשות חיפוש ולהוריד אבל המהירות של ההורדות הולכת ופוחתת עד לרמה של b/s (מצורפת תמונה) לקבצים שיש להרבה משתמשים. בימים האחרונים זה כן היה בסדר והיום פתאום הקצב ירד משמעותית. בדקתי באתר הזה http://connect.majestyc.net/ את הפורטים שפתחתי לDC והוא מראה לי שהכל תקין. מה צריך או אפשר לעשות? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-