עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים, ברשותי 4 מחשבים שבכולם מותקן WIN XP SP2 ברצוני ליצור SHARE ובכל מחשב ומחשב יש USER אחר, בכל פעם ש-USER מסויים מנסה להיכנס ל-SHARE הוא מקבל חלון של USERNAME ?PASSWORD, אני הורדתי את EVERYONE מה-SHARE בעיקבות SECURITY האם ישנה דרך למנוע את ההצגה של ה-USER NAME?? תודה רבה,

2. Started by theduck,

מישהו מכיר ויודע היכן ניתן לרכוש כרטיסים לרשת אלחוטית, ומחירים? אשמח לקבל תגובות

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by sahar69,

אני מנסה לחבר בין שני מחשבים, אחד עם xp והשני 2000 . הצלחתי רק לשתף אינטרנט ביניהם בלי שיתוף מדפסות ומיסמכים. לאכר ביקור באתר מיקרוסופט מצאתי שאין אפשרות לשתף מדפסות ומסמכים בין xp ל-2000 , וגם בין xp ו-win95 ,ן-xp ולינוקס אלה עם מישתמשים עם תוכנות שיותף מתאימות שעליהם הם לא הרחיבו. ושאלתי היא איזה תוכנות שיתוף אני צריך כדי לחבר בין מערכות ההפעלה שעליהם דיברתי קודם. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by 8-Ball,

ה NETLIMITTER עושה לי בעיות ואני רוצה תוכנה שתעשה את אותו הדבר בדיוק..אבל רק שלא תהיה אותה תוכנה.. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  5. יש רמות כאלו: OFF MEDIUM HIGH מה ההבדל בין השתיים האחרונים? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  6. Started by neeto,

אני מחוברת דרך נתב (6204 של EDIMAX). המחשב שלי נייד ואני מתחברת באופן אלחוטי. קצב ההורדות הישירות נראה לי מתאים לקצב הורדה שלי (1.5MB), אבל דרך תוכנות זה פשוט לא זה. קצב ההורדה נע בין 3KB ל7. שזה פשוט בדיחה. מה יכולה להיות הבעיה?

7. Started by Spiritus,

שלום ברשותי נתב אלחוטי מדגם Asus amg640 ומערכת הפעלה Vista... לאחר התנתקויות שקורות לעיתים, איני מצליח להתחבר שוב אל הרשת, כלומר, המחשב לא מוצא שום רשת גם לאחר כיבוי והדלקה מחדש של המודם ושל הבלוטוס במחשב. רק לאחר ריסט של המחשב אני מצליח להתחבר שוב. מדוע זאת?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  8. שלום, לא מזמן הסתיים לי ההתחייבות של עם בזק , רציתי לשאול כמה עכשיו עולה 2.5-3 מגה , ואם יש פה אנשים שמנויים לבזק ומה דעתם על השרות ועל האינטרנט. אני אישית לא ממש רוצה לעבור מבזק כי אין לי כוח להתעסק עם כל התשתיות והכאבי ראש. אבל אם יש דילים טובים בלי התחייבויות או התחייבות של שנה וחצי אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני גיימר לא קטן של MMORPG מי שלא יודע זה משחקי רשת. עכשיו מאז שעשיתי אינטרנט אל חוטי וקיבלתי את הראוטר המבחיל הזה אני לא נהנה כלל! יש לי לאגים דילי מטורף לפעמים לא מתחבר לסרברים וכו'! יש לי מהירות 1.5 אני בכבלים של הוט ואינטרנט 013 ברק. הראוטר הוא של חברת AIR LIVE והדגם הוא WT-2000R יש דרך שאני אוכל לתקן את זה? תודה ענקית מראש!

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  10. אוקי ככה הולכת הרשת ** אם התמונה לא עובדת כנסו לפה http://img485.imageshack.us/my.php?image=ics9se.jpg** מחשב של אחי כרטיס רשת ובנה מחובר עם כבל רשת רגיל למודם כרטיס רשת שהוספתי pci עם כבל רשת מוצלב למחשב שלי עכשיו הנה תמונה שמארה איך הכול מוגדר בחיבורי רשת יש 3 דברים 1 החייגן 2 הכרטיס רשת המובנה שמחובר למודם 3 הכרטיס רשת pci שמחובר למחשב שלי ***עכשיו הגדרות השיתוף של החייגן לפי המדריך פה של ה ICS אמרו לבחור את הרשת עם המחשב הלקוח אבל אצלי זה אומטית בחר את הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם*** עכשיו מבחינת כול החיבורים החייגן מוגדר כרגיל לקבל איפי אומטית וככה הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם כנ''ל והרשת בין הכרטיס רשת הpci ולבין המחשב שלי מוגדר ככה כמו בתמ…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by vali13,

שלום לכולם יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים(נייד ושולחני), אני מעוניין ליצור תיקיה שתתעדכן בכל פעם שאני יבצע בא שינוי באחד המחשבים זאת אומרת, בכל פעם שאני עובד עם הנייד מחוץ לבית ומעדכן קבצים, אני רוצה שברגע שאני מחבר את הנייד לרשת המחשבים יסתכרנו והתיקיה תתעדכן לבד!! לצורך הבהרה! אני לא מתכוון לשיתוף תיקיות רגיל! עם זה אין לי בעיה! תודה מראש לירון

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by mikmik,

שלום, המצב הוא כזה: שני מחשבים מחוברים דרך switch למודם של alcatel speed touch home שאותו הפכתי ל- pro לפי המדריך שיש כאן בפורום.... מאז החיבור של שני המחשבים (אחד PC ואחד MAC) האינטרנט לא עובד חלק והכוונה היא לניתוקים אינסופיים, איטיות גלישה באופן מחריד וכו'. המחשבים שינו מיקום (עברו דירה) והמצב לא השתנה. אחרי התייעצות כאן בפורום ניסיתי לחבר רק את ה- PC ל- switch המצב טיפה השתפר אבל לא ממש, אז חיברתי את המחשב ישירות למודם והמצב השתפר מאד. אז השאלה היא האם הבעיה יכולה לנבוע מה- switch ? הדגם שלו זה switch fast ethernet של EDIMAX במהירות 100M. אם כן למה מומלץ להחליף אותו? ואם לא מה יכולה להיות הבעיה????? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by amig2,

יש לי חיבור adsl של נטוויז'ן ואני סובל מלאגים בלתי נסבלים שמונאים ממני לשחק משחקי רשת. אין לי ררשת אלחוטית או משהו כזה שיכול לשבש את החיבור. האם הלאגים זה כי הרוחב פס של נטוויז'ן דפוק (בהרבה פורומים רצות שמועות שבנטוויז'ן יש הכי הרבה לאגים), או בעיקר בעיקר בגלל המהירות הנמוכה שלי (750 kb/s)

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. חובה להדליק את המחשב המחובר למודם ע"מ שמחשבים אחרים יתחברו לאנטרנט? כיצד ניתן להתקין את הרשת שלא יהיה צריך להפעיל שני מחשבים יחד?

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  15. יש לי אינטרנט של בזק ובזק בינלאומי במהירות של 4 מגה. המהירות מעולה והאינטרנט טס. הבעיה היא..שכאשר אני מסיים להוריד קבצים גדולים(מעל 3 ג'יגה שמחולקים למלא וינרארים)בעיקר בטורנטים(utorrent) אני מקבל שגיאות של חוסר קובץ ולא מצליח לפתוח את הקבצים(וינרארים) או ליפעמים אני כן מצליח לפתוח את הקבצים(וינרארים) אך במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאה(שקוראת רק לי) וההתקנה מתבטלת. כניראה בזמן הורדה מהירה מאוד 450kbp's אני מאבד כמה קבצים...האם זה הגיוני, ומה אני עושה כדי לפתור את זה? תודדדה!!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  16. Started by alex28,

אך אני בודק את הצפנה??

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  17. התקנתי שרת apache ע"ג מחשב עם מעבד AMD ומע. הפעלה win2000. בסוף ההתקנה קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: the system cannot find the file specified: no installed service named "Apache2 והשרת לא עובד. למישהו יש פיתרון לזה או אולי מכיר תכנית התקנה ל apache המתאימה למפרט שלי ואשר אינה מסתיימת בהודעת שגיאה? אודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by tnt studios,

שלום לכולם... טוב, אז מלפני כמעת חודש חזרתי לארץ משליחות של שנתיים בהולנד. המכולה עם המחשב וBATTLEFIELD 2 עדיין לא יצאה מהמכס ועוד דברים שאני לא מבין (טוב נו... אני עדיין בן 14) אז לעניין, בהולנד, עם שרתים אירופיים ואמריקיים RANKED היה לי פינג ממוצא של לא יותר מ40. עכשיו, אני הבנתי שבארץ הקצב העלאה לא כזה גבוהה. ואני שואל את עצמי "אויי לא! מקווה שזה לא ישפיע על המשחק!" אזזז.... חשבתי לשאול אתכם, שחקני BATTLEFIELD 2 שבארץ, מה הפינג הממוצע שלכם? בשרתים ישראליים (בכלל יש כאלו RANKED ישראליים?) ובעולם? תודה מראש, תמיר נ. AKA REGMAN

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by milgy,

שלום, אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל בכל אופן אם מישהו יודע אני אשמח אם יוכל לעזור לי שמעתי שיש תוכנה שדרכה ניתן לשלוח הודעות SMS דרך אינטרנט סלולרי ושרתי ICQ בחינם מהפלאפון. איך קוראים לתוכנה הזו? איך מתקינים אותה? תודה שי

20. Started by omrit,

שלום, אני מחפש נתב אלחוטי, אין לי צורך ב Print Server, במחיר נמוך (בערך 300). חשבתי על edimax או level1 מישהו מכיר דגמים ספציפים מומלצים? אני אהיה יותר ספציפי- זה- http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8626 או זה? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6083 תודה!

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by elad2k,

קניתי משחק לרשת (RAVEN SHIELD) והייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי לשחק בו ברשת החיצונית באותו הזמן עם 2 המחשבים שיש בבית (שהם מחוברים ברשת פנימית) כי יש את הבעיה של CD KEY במקרה שאילו 2 מחשבים נפרדים לחלוטין אם זה קצת לא ברור אז בפשטות: אני רוצה לשחק ביחד עם חבר בשני מחשבים שיהיו בבית ברשת פנימית על אותו CD KEY

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  22. שלום רב אני צריך את עזרתכם בחיבור 2 נתבים אלחוטיים. הראשון שהוא גם המודם הוא נתב אלחוטי של בזק מדגם powernet. השני הוא נתב אלחוטי של 3com. הנתב האלחוטי של בזק מחובר כמובן עם הכבל טלפון לתשתית של בזק והנתב האלחוטי של 3com מחובר עם כבל לפורט LAN 1 של הנתב של בזק ואני מחובר עם כבל לנתב של 3com האם זה נכון מבחינת החיבור הקוי ואיך להגדיר לכל אחד dhcp subnet וכדומה בעיקר כי אני לא בטוח באיך לעשות port forwording בתצורה כזו האם אני צריך לשרשר את הפורט לאייפי שלי בכל אחד? וכמובן עזרה בהגדרת dmz וfirewall. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by KOBRA CHOPER,

יש INTERNET מהיר מ cable,DSL?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. Started by Dunul,

שלום, כבר הרבה הרבה זמן שיש לי בין שני מחשבים רשת בשיטת ICS. עשיתי זאת בעזרת הWIZARD שמגדיר לי אוטומתית הכל, עד שלפני שבוע מחשב הCLIENT החליט לא להתחבר. בדקתי את הIPCONFIG בCMD, וראיתי שההגדרות ממש לא מוגדרות כראוי, אז החלטתי להגדיר ידני. ip address: 192.168.0.2 subnet: 255.255.255.0 gateaway: 192.268.0.1 הכל טוב ויפה, אבל עדיין אין לי תקשורת למחשב המארח (עשיתי פינג). בדקתי את ההגדרות במחשב המארח, הכל טוב. הIP הוא 192.168.0.1 והSUBNET בהתאם. בחייגן מוגדרת ההגדרה של שיתוף (דרך הכ. רשת המתאים כמובן). עשיתי PING, עדיין אין תקשורת. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by shlome_E,

שלום יש לי ראטור של בזק שדוד הביא לי ויש לי בבית נטוויזן והוט ואני רוצה לחבר הצלחתי לחבר והכול יפה יש לי אינטרנט במחשב הרגיל שמחובר עם חוט ובמחשב נייד זה עושה לי קישורית מוגבלת משו כזה סימן של משולש צהוב כל מה שניסיתי לא הצלחיתי בבקשה עזרה דגם הראוטר RTA1025 של בזק

• 3 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים