רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
יש 2 מחשבים (אחד נייד ואחד נייח) המחוברים לראוטר אלחוטי. הנייח מחובר באמצעות כבל והנייד אלחוטי. במחשב הנייח יש אינטרנט והכל טוב אבל בנייד, שמחובר בצורה אלחוטית - אין אינטרנט. הראוטר חדש מהקופסה, לא עבר שום הגדרה. מה צריך להגיד ? התקשרות אוטומטית דרך הראוטר ? תדרים ?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה לפני איזה 5 ימים, חשבתי שזה משהו זמני מהספק אינטרנט ( אינטרנט זהב ) אבל זה לא עבר עד עכשיו. בעקרון מה שקורה זה שבערך כל 5-10 דקות יש מן לוקאפ מוזר כזה, של בערך 10-15 שניות, שבהם האינטרנט כאילו מתנתק, ואני לא יכול לעשות כלום, אבל אחרי הלוקאפ הזה הכל חוזר להיות רגיל, עד הלוקאפ הבא. ובכל פעם שזה קורה, גם שמתי לב שהנורה במודם של הסנכרון לא מהבהבת, ומראה כאילו הכל תקין. יש לי רשת ביתית ומודם ( זה משולב ) של 2WIRE כבר כמה חודשים, וזה פעם ראשונה שיש איתו בעיה, אם היא איתו בכלל. אין לי מושג מה הבעיה, אבל זה ממש מעצבן, במיוחד במשחקי רשת.. :-\
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם XP, ונייד עם VISTA שמחובר לראוטר אני רוצה לחבר את הXP לויסטה עם כבל מוצלב, ולשתף דרכו אינטרנט וקבצים. אבל לא הצלחתי לעשות את זה. דרך הXP עשיתי את הWizard ליצירת רשת, ובויסטה הפכתי את הכרטיס רשת החוטי לשיתופי, אבל זה עדיין לא עובד. מה אפשר לעשות? תודה :] הצלחתי לשתף תיקיות, אבל האינטרנט עדיין לא עובד
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בעזרת ראוטר? שני המחשבים מקושרים לאותו ראוטר וזה מתיש לצרוב כל פעם שרוצים להעביר קבצים ממחשב למחשב.. יש דרך אחרת? יש לי עוד שאלה.. אני רוצה לקנות למחשב כ.רשת אלחוטי.. איך אני יודע איזה לקנות? הראוטר הוא של DLINK דגם DI614+
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד עליו מותקנת תוכנת VPN Client אשר משמשת אותי לעבודתי. כאשר אני מנסה להשתמש בה תוך כדי שימוש בכרטיס אינטרנט אלחוטי של פלאפון (או משהו כזה) היא עובדת ללא בעיה. הבעיה היא שכאשר אני מגיע הביתה ומנסה להתחבר לתוכנה דרך הרשת האלחוטית בבית שלי (ראוטר 3com 3crwe554G72) התוכנה עובדת למספר דקות ונופלת. המליצו לי להגדיר בראוטר DMZ לכתובת הIP של המחשב הנייד אבל זה לא עזר. יש למישהו פה רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי רשת ביתית מזה זמן מה. אני מחבר אליה PS3, מחשב נייד ועוד מחשב נייח שלא נמצא בשימוש (אליו הראוטר מחובר חוטית). היום אני מקבל מחשב חדש שייחליף את הנייח ויש לי שאלה, האם אני אצטרך להתקין את הראוטר / רשת מחדש כמו שעשיתי לראשונה שקיבלתי את הרואטר? ועוד שאלה בקשר לרשת ביתית, שמתי ססמא לרשת ושחכתי אותה, יש אפשרות לאתר אותה מחדש? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
1. כשהשתמשתי בנתב האלחוטי +D-Link 614 הבנתי שעדיף לתת לאלקטל שלי לבצע את הניתוב, לכן ה D-Link שימש רק כ Access Point. האם כדאי להשאיר את המצב כך גם אם מחליפים לנתב אלחוטי Edimax BR6114wg, או לתת לנתב האדימקס לבצע את הניתוב ? 2. מחשב נייח המתחבר לנתב האדימקס ע"י כבל רשת (הוא נמצא ממש לידו), האם צריך להתקין משהו על המחשב, או פשוט לחבר כבל רשת וזהו ? 3. מחשב נייד המתחבר לנתב האדימקס ע"י כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס EW-7108PCg PCMCIA שלפני כן היה בו כרטיס רשת אלחוטי של DLink, האם עלי להסיר את תוכנת ה AirPlus שהגיעה עם ה Dlink לטובת התקשורת האלחוטית ? 4. לגבי כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד, וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח (שניהם של אדימקס), האם יש צורך קודם להתקין את…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
בכדי לחבר את הXBOX360 לאינטרנט כאשר יש תשתית כבלים חייבים נתב , כל נתב שאני מחפש רושמים עליו שהוא לא עובד טוב עם כבלים ....? אז מה לקנות ? עם אפשר כבר באתה נשימה אוליי להחליף לראוטר שתהיה גם רשת אלחוטית וגם חיבור לקונסולה.. :-) תודה רבה לעוזר ים
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר ל- ADSL (ספק : 012 קוי זהב), במהירות של 1.5. יש בבית כ-3 מחשבים אשר מחוברים כולם ע"י SWITCH. בזמנו, קיבלתי את המודם הנוראי ALE150, בחיבור USB, היצור הזה כל הזמן קרס. לא היה רגע שקט ... אחרי הרבה כאב ראש (תמיכה טכנית של של בזק וקוי זהב), ששניהם הכחישו כל קשר למקרה, עברתי ליישום מורכב יותר של כאב ראש : רבתי עם בזק להחליף את המודם, לפי ידיעות רבות בעיתונות, ואכן, המודם הוחלף. כרגע יש ברשותי את ה- SpeedTouch 510, גרסת תוכנה : 4.2.7.16.0. הוא מתפקד כ"נתב", אני חושב הוא יושב בנפרד עם חיבור ל-SWITCH שלי, מחייג לבד ומתפקד כשרת DHCP. מכיוון ואני בור ועם הארץ ברשתות, אני מתייעץ אתכם : בכמה החודשים האחרונים, אותם בעיוית שהיו לי פעם החלו לצוץ שוב. הקישור …
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי,אבא שלי התעניין בלהקים רשת אלחוטית בשביל הלפטופ שלו,הוא התקשר לבזק ונתנו לו הצעה ל10 שקלים בחודש למשך שנתיים. יש למישהו דעה על העיסקה איתם? המודמים הללו פועלים על WIFI או על משו אחר? יש אפשרות לחבר למוד כזה חיבור של כבל רשת למחשב אחד ואלחוטי לשני? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת כי הוט לא מספקת את זה ואם אני יגיד להם שיש אנשים אחרים שעשו 32 מגה אז הם יעשו לי גם.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב HP COMPAQ T5520 ואני רוצה לחבר אותו למחשב רגיל כדי שיהיה בו אינטרנט בעיקר ולשים אותו בחדר אחר. יש בHP מערכת WIN CE גרסא 5 דרך אגב. איך אני עושה זאת? והאם אתם חושבים שזה יעבוד? תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אוקיי, אז פעלתי ע"פ המדריך המעולה בדביק ועכשיו יש לי אינטרנט בשני המחשבים בעזרת כבל מוצלב. אבל כשאני נכנס ל Network connection, אני לא רואה את המחשב השני וזה רלוונטי לשתי המחשבים. איך אני מגדיר שיהיה גם אינטרנט וגם רשת , ואני חוזר, כבר יש לי ICS.. עריכה: אוקיי, קראתי את הדיון ב FAQ ניסיתי להוסיף והשגיאה שהוא מראה לי זה שאין למחשב גישה לנטוורק contact the admin ובלה בלה.... מה עושים? מה לא מוגדר נכון ? עריכה 2: ThePorscher :-* אתה גאון ;D
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס: EDIMAX 1000/100/10 דגם: EP-4203DL 32 BIT כרטיס רשת PCMCIA למחשב נייד משום שאני חושד שהכרטיס רשת הפנימי במחשב נייד נדפק לפני זה היה לי PCMCIA אחר ושאני מחבר אותו הכל עובד פיקס אטומטי וכשאני מנסה לחבר את החדש של EDIMAX הוא לא עובד 2 הנוריות נדלקות בירוק(LAN/ACT) ו SPEED נדלקות קבוע המחשב נייד לא זיהה אוטמטית את זה וניסיתי להתקין עם הדיסק שהגיע אבל אני לא מצליח אני לוחץ התקנה הוא אומר לי להעביר קבצים ל C:NWNET או משהו כזה ואני לא מצליח להתקין, הוא לא מזהה את הכרטיס והאינטנרט כמובן לא עובד מה הבעיה מה עושים והאם מישהו יודע איך מתקינים היטב או איפה מגדירים את הכרטיס במחשב מוזר כי זה כרטיס חדש והכרטיס השני שיש לי הוא 10/100 פשוט ועובד פיקס יכול להיות שזה בגלל שזה …
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
סוף סוף גם אני החלטתי להצטרף לאינטרנט המהיר ולכן מס' השאלות 1. כמה אני משלם ביחד על כל התענוג הזה? 2. איפה הכי כדאי לי להתחבר(כבלים או טלפון) והאיזה חברה(על סמך נסיונכם) כדי לקבל את התמורה הכי טובה לכסף. אשמח מאוד אם תסבירו לי הכל כי אני ממש כבר שטוף-פרסומות-ערוך2-ו-ערוץ10 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הי, יש לי רוחב פס של 15Mb ואני חושב שהswitch שלי לא עומד בקצב מאחר והוא די ישן... אני לא מכיר מספיק אז אני אשמח להמלצה לאחד טוב ולאיפה אפשר לקנות. אין בעיה של מחיר אבל כמובן שאם אפשר לחסוך אז עדיף. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בעיית גימייל היה לי חשבון הגוגל חשבון ותיק מאוד מסתבר שבימים האחרונים אני לא מצליח להיכנס למייל שלי ההודעה שאני מקבל היא שהחשבון חסום לא רק שסגרו את החשבון שלי אלא סגרו גם את מי אני הזמנתי את כולם הם לא השאירו מייל לבירורים ולא מקום לשאלות יש לי חומר קריטי שאני חייב להוציא משם ומהר אם משהו יכול לעזור לי עם זה אני אשמח
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
גם אחרי הנזיפה של מבקר המדינה במשרד התקשורת העינינים לא זזים. מה לדעתכם אפשר לעשות חוץ מלפנות לבג"ץ בנושא השהיית משרד התקשורת את חלוקת תדרי ה WIMAX ? הטכנולוגיה קיימת. אנחנו מדברים על אינטרנט איכותי הרבה יותר מסלולרי ויותר חשוב מזה נטול קרינה מסרטנת אי אפשר להשוות את כמות הקרינה שנפלטת ממודם סלולרי לזו הנפלטת מכרטיס רשת ווימקס מה שקיבלנו עד עכשיו זה מריחה של הזמן על בסיס אישורים לניסויים מקומיים ... איך אפשר לנער את משרד התקשורת לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי adsl 750kb ולאחרונה התקנתי את ה- NORTON personal firewall... עכשיו כל פעם שאני מנסה לגלוש לוקח לו שעות עד שהוא מתחיל לקבל נתונים מהאתרים ולכן הוא מעלה אותם לאט יותר (אתר כמו גוגל שלוקח לו לעלות כרגיל שנייה עולה בעשרים שניות)...כאשר אני עושה disable ל- firewall הכל פועל חלק... מה לעשות???? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני צריך לרכוש חבילת vps מבוססת linux, ויש לי כמה שאלות - דבר ראשון, clubvps.com - מבחינתי הייתרונות הם שיש להם שרתים בישראל, משום מה הם נראים הכי אמינים בעיני מבין האפשרויות שנתקלתי בהן עד כה - ומציעים חבילה נחמדה מבחינת העלות מול החבילה והתועלת. רציתי לדעת, האם באמת החברה איכותית מבחינת שירות לקוחות גם במידה ואני לא עסק "רווחי" מבחינת הכנסה חודשית בעינייהם מכיוון שיש לי "בסך הכל" חשבון אחד? שירות לקוחות זה הדבר החשוב לי ביותר, אם למישהו יש כאן עסקים איתם והוא יכול לספר מנסיונו האישי אני יותר מאשמח! דבר שני, מבחינה טכנית, האם השרתים שלהם מהירים ונגישים באותה מידה גם כשניגשים אליהם מחוץ לארץ? תעבורה - מה עדיף, לקחת חבילת תעבורה של 1…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב חיבור vpn שעובד! עכשיו יש לי רק את השם משתמש, וכרגע הסיסמה עצמה אוטומטית כך שאני לא יודע מה הסיסמה (ויש סיסמה) השאלה שלי 1: אם יש דרך לדעת מה הסיסמה? 2 אם יש אפשרות להעתיק את התקשרות איך שהיא כרגע דרך קבצים תודה[br]פורסם בתאריך: 29.12.2008 בשעה 16:04:36 מי שעוזר לי הוא מלך!!!
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 300 דולר בארה"ב ככה שאתם יכולים להציע דברים יקרים. בשביל לשתף אינטרנט אני צריך עם ראוטר? אני צריך משהו שיהיה עם טווחי קליטה כמה שיותר ארוכים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
יש לי PS3 ואני מנסה להתחבר איתו לאינטרנט אך אני מקבל שגיאה ב NAT TYPE אני מצליח לגלוש ולהורד דרך ה PS STORE אך לא להתחבר למשחקי אונליין יש לי נתב של לינקסיס WRT54 ואני מנסה להתחבר באלחוטי (אחד המחשבים בבית מחובר באלוחטי לנתב לא כל בעיה) עכשיו אני מחובר דרך ברק בתשתית של ADSL אשמח עם משהו יוכל להסביר לי מה זה NAT?, איפה משנים את זה?, וכמובן איך פותרים את הבעיה הזאת תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-