רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני צריך שרת הדפסה אלחוטי ובגלל המחירים הלא שפויים לזה בארץ (תקנו אותי אם אני טועה), החלטתי לקנות מאיביי אני מתלבט בין 2 (לא רוצה לעבור את ה 200 ש"ח) הראשון זה: http://cgi.ebay.com/NEW-in-BOX-ViewSonic-Wireless-Print-Server-802-11G_W0QQitemZ130272258262QQcmdZViewItemQQptZCOMP_HN_Print_Servers?hash=item130272258262&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1308 והשני: http://cgi.ebay.com/NEW-Linksys-WPS54G-Wireless-USB-PC-Network-Print-Server_W0QQitemZ400009163419QQcmdZViewItemQQptZCOMP_HN_Network_Adapters?hash=item400009163419&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1318 כמובן שאם יש הצעות יותר טובות אנ…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יכול להיות קשר בין נפילת חיבור אינטרנט להצפנה. העניין הוא כזה: עקבתי אחרי המדריך בסטיקי, ושמתי את אותם הגדרות שרשום שם, והאינטרנט נופל לי כל כמה שעות או כל יום וחצי. אז החלטתי לשחק עם ההגדרות והורדתי את ההצפנה, והנה האינטרנט עובד לי שבוע רצוף. מה אפשר לעשות בשביל להשתמש בהצפנה אבל שלא יפול החיבור. יבגני
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם... טוב, אז מלפני כמעת חודש חזרתי לארץ משליחות של שנתיים בהולנד. המכולה עם המחשב וBATTLEFIELD 2 עדיין לא יצאה מהמכס ועוד דברים שאני לא מבין (טוב נו... אני עדיין בן 14) אז לעניין, בהולנד, עם שרתים אירופיים ואמריקיים RANKED היה לי פינג ממוצא של לא יותר מ40. עכשיו, אני הבנתי שבארץ הקצב העלאה לא כזה גבוהה. ואני שואל את עצמי "אויי לא! מקווה שזה לא ישפיע על המשחק!" אזזז.... חשבתי לשאול אתכם, שחקני BATTLEFIELD 2 שבארץ, מה הפינג הממוצע שלכם? בשרתים ישראליים (בכלל יש כאלו RANKED ישראליים?) ובעולם? תודה מראש, תמיר נ. AKA REGMAN
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע האחרון עברתי לחייגן, הדבר פתר לי בעיית פינגים גבוהים, והתנתקויות רבות שהיו לי בחיבור רגיל, אני נמצא בכבלים, ערוצי זהב, עם בזק בינלאומי 1.5 מגה. הבעייה היא שאני יכול להתחבר בחייגן רק כאשר הפיירוול מופעל, יש לי לצורך העניין WIN XP עם SP2, ואני רוצה לעיתים להתחבר ללא פיירוול, אז מה אני יכול לעשות כדי לבטל את הפיירוול ולהתחבר עם החייגן למרות הכל..? תודה מראש על העזרה, דודי.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכלום.. היום הורדתי קובץ ששוקל 800 מ3 בצהריים עד עכשיו ההורדה היתה מאוד איטיה פתאום עכשיו ההורדה רצה פי 3 מהר יותר.. איך זה יכול להיות??
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן הייתי בשיחה משותפת עם התמיכה של 012 ושל הוט, שבסופה הוחלט מהצד של הוט לשים את המודם שלי במעקב 24 שעות, כמה ימים אח"כ מתקשרת אלי איזו מישהי שאומרת לי שיש בעיה במודם שלי והם רוצים לקבוע טכנאי שיבוא לתקן, אחרי בדיקות מרובות הוא החליף לי מודם מ-TERAYON ל-THOMPSON. לפני השיחה כשהלכתי לשחק היה לי פינג של 10000 לכל שרת שהוא, אולי 5000 לישראלים אבל עדיין, אחרי השיחה ב012 החליטו להמיר את המשתמש שלי גם ל-015, אז עשיתי זאת ואחרי זה היה לי פינג של 300-500 לשרתים בחו"ל, אבל עכשיו אחרי החלפת המודם פתאום עוד פעם הפינגים קפצו, הפעם ל-800-2000. האם יכול להיות שההחלפה של המודם למודל חדש יותר יכולה לגרום לזה? אולי התשתית שלי פחות מסתדרת עם המודם מהסוג הזה? אולי הגדרות לא נכונו…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נתב אלחוטי, אין לי צורך ב Print Server, במחיר נמוך (בערך 300). חשבתי על edimax או level1 מישהו מכיר דגמים ספציפים מומלצים? אני אהיה יותר ספציפי- זה- http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8626 או זה? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6083 תודה!
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי ראטור של בזק שדוד הביא לי ויש לי בבית נטוויזן והוט ואני רוצה לחבר הצלחתי לחבר והכול יפה יש לי אינטרנט במחשב הרגיל שמחובר עם חוט ובמחשב נייד זה עושה לי קישורית מוגבלת משו כזה סימן של משולש צהוב כל מה שניסיתי לא הצלחיתי בבקשה עזרה דגם הראוטר RTA1025 של בזק
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב עם 3:56 זה נחשב כבר לבוקר חחח LOL אז ככה יש לי שאלה אני צריך לעשות למישהו רשת בכבילה בין חדר ממ"ד לחדר שינה הבית הוא כמדמוני עם זכרוני לא מטעה אותי הוא נגיד 4 חברים המודם הוא מודם בכבלים HOT ... המודם נמצא בחדר רגיל .... ויש מחשב שני שהוא נמצא בחדר ממ"ד אני לא רוצה לעשות להם אינטרנט אלחוטי כי פשוט לא תהיה קליטה נוראמלית שוב זה מ"מד בטון מזויין ויהיו המון רעשים והפרעות לאינטרנט אלחוטי ! וציוד לאינטרנט חודר חדרי מ"מד סתם יקר .... טוב חפרתי כבר השאלה היא כזואתי העם בבית רגיל אמור להספיק לי חבילה של 100 מטר כבל רשת 5 CAT וסטאלנד בארוך של 30 מטר ?... מהחדר לתיבית ההסתעפות ומשם למ"מד ?..... מה אתם חושבים ? : ???
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הנתב הוא של edimax מדגם 6204Wg. כאשר אני מנסה לפתוח פורטים, אני מקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. ואני משתמש בכתובת הIP שלי, בדקתי בIPCONFIG ובwhatismyip.com הצלחתי לפתוח עם איזה IP אחר שמצאתי אי שם בנבכי הגדרות הראוטר וזה עבד, אבל הutorrent עדיין מראה שהפורטים סגורים. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית 2 מחשבים. אחד נמצא בקומה למטה בחדר ממ"ד, ויש לו קולט USB. השני נמצא בקומה למעלה, ויש לו ראוטר והוא מחובר אליו בכבל. הבעיה היא כזאת: המחשב שלמטה לא קולט את הראוטר שנמצא למעלה. מה אפשר לעשות כדי ששני המחשבים יהיו מחוברים בלי הרבה כבלים ובלאגן, ובלי להעביר את הראוטר למקום אחר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
טוב שלום יש לי שלושה מחשבים ובקרוב אני יקנה אחד חדש ורציתי לחלוק בינהם את האינטרנט וליצור רשת פשוטה. עכשיו אני שוקל לרכוש את הדילינק 604 אין לו חיבור אלחותי והוא לא גיגה ביט לאן אבל כל המחבים שלי ישנים והרשת גם לא צריכה חיבור ממש מהיר. עכשיו יש לכם המלצות דברים שאני צריך לדעת וכו'
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בשיתוף 2 מחשבים בוינדוס סרבר 2003 אני מנסה כבר כמה חודשים ועדיין לא הצלחתי רואים את שני המחשבים ברשת אבל אין גישה למחשבים (נדמה לי צריך להדליק משהו בוינדוס) מי שיודע איך שיעזור בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לחבר 4 מחשבים, 2 בחיבור קווי ו 2 בחיבור אלחוטי, לנתב בחיבור דרך הכבלים ונטויז'יון בקצב של 3 מגה. אודה לעזרתכם בנוגע להמלצה לנתב אשר יבצע את העבודה הזו ללא כל בעייה. מדובר בבית פרטי עם שתי קומות, הנתב יהיה בקומה העליונה ובקומה התחתונה מחשב שצריך לקלוט אות אלחוטי. בכל אופן מבחינת התקציב אשמח למשהו שיעשה את העבודה בתקציב של 300 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת כי הוט לא מספקת את זה ואם אני יגיד להם שיש אנשים אחרים שעשו 32 מגה אז הם יעשו לי גם.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אוקיי, אסביר בצורה איורית את זרם האינטרנט ברשת האחוטית שלי בין שני מחשבים. מקרא: - = התקשרות תקינה. | = התקשרות אי תקינה. --------||||---------|||---------|||||-------------- ההסבר המילולי שהוא בעצם יש מעבר של נתונים אבל תוך זמן קצר כאילו האינטרנט התנתק ואחרי שנייה-שתיים הכל חוזר וכן הלאה. הבעיה הזאת באה לידי ביטוי בהורדות,משחקי הרשת ובגלישה באינטרנט עצמו. אמנם זה ל1-2 שניות בכל 5 שניות אבל זה בכל זאת מטריד מאוד! מה לא בסדר???
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה וכבר קפצה לי שאלה לראש .. יש בביתי הקט שלושה מחשבים וברצוני לחבר את שלושתם ברשת . וגם שאני אוכל לחבר את שלושתם לאינטרנט דרך המודם שלי כמו ילד טמבל עם איי קיו של אפגני ממוצע התקשרתי לבזק .. הם רצו על החיבור 1200 שקל!!!!! אחרי התייעצות קלה עם אנשי מקצוע וקריאת המדריך שפורסם פה..החלטתי שאני צריך לקנות ראוטר סביר בשביל רשת ביתית קטנה . עכשיו אחרי כל הסיפור המרתק הזה .. איזה ראוטר אני יכול לקנות בתקציב של פחות מ 300 שקל (אני מוזיקאי עני..תתחשבו!) תודה רבה! אדון החבובות.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי ראוטר D-LINK שובר למודם ונותן אינטרנט . המחשב המחובר חוטי עובד בסדר אלא שהמחשב שמחובר אלחוטי עושה כמה בעיות ... יש לי במחשב לא כרטיס רשת אלא USB ETHERT שזה אומר USB שקולט אינטרנט של LEVELONE ולא קניתי מודם רשת אלחוטי ... ועכשיו האוטר 20 מטר מה LEVELONE שהוא USB שמתחבר לכניסה USB והוא קולט בין 50 ל 70 זה טוב או שאני צריך לקנות כרטיס רשת שיהיה בתוך המחשב ? ולא גלוי לקטנים ...הם ישברו אותו . כי אני מחבר אותו מקדימה ולא מאחורה אם מאחורה הוא יתן 40 או 30 אני חושב שבגלל שהמחשב מסתיר את הקליטה ....נכון ?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, בקיבוץ בו אני גר יש פריסה של סיב אופטי עד לבתי החברים. קיים ראוטר שמתחבר אליו סיב וממנו אני רוצה להוציא שני כבלי רשת ארוכים לחדר מרוחק שבו יש קליטת WIFI חלשה והמון תקיעות וניתוקים. אני מעוניין להעביר את הכבלים דרך הקיר החיצוני בתעלת התקשורת הקיימת. אילו כבלים רצוי לקנות? האם יספיק כבלים עם מוכנים בשני הצדדים, או שכדאי לחבר לשקע ומשם להוציא כבל קצר יותר למחשבים? האם לאור כך שמדובר בסיב אופטי עד הבית, כבל רשת LAN רגיל מספיק או שאפשר להעביר גם כבל של סיב אופטי עד למחשבים מהראוטר עצמו? יש לי כבר כבל LAN אחד שיוצא מהראוטר עד לטלוויזיה בסלון. תודה
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
- 1 follower
-
-
נגיד יש לי 2 מחשבים + נייד אחד + פלאפון עם תמיכה לWIFI. עכשיו, המטרה היא לרשת את כולם, אז מה אני צריך לעשות? לקנות ראוטר אלחוטי (נגיד GL של לינקסיס אשר כולל תמיכה בכבלים) לחבר את המודם לראוטר, מחשב 1 או 2 לחבר באופן חוטי לראוטר והאחרים באלחוטי? זה אפשרי לחבר חוטי לראוטר אלחוטי? (good enough? )
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי כמה כרטיסי רשת שעבדו על מחשבים מסוימים התקנתי אחד מהם ויש לי את הדבר הבא מה זה אומר שהכרטיס לא תקין או מה (כי עם אני מחזיר אותו למחשב הישן הוא עובד שם )
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה אליכם. כרגע אני מוריד איזה טרילר של סרט בביטכומט, ומהירות ההורדה עומדת על 20-30 קילובייט. לעומת זאת מהירות העלאה שלי יותר גבוה ועומדת על 50 קילובייט. כאשר נכנסתי לפרטי הטורנט בביטכומט, ראיתי שהעלתי יותר ממה שהורדתי. איך הדבר אפשרי? הרי אני צריך קודם להוריד אלי את הקובץ ואז רק להעלות, לא כך הדבר? אשמח להסבר, הדבר מסקרן אותי. תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני משתמש ברווטר חזק מתוצרת אנדימקס המגיע ל 300 מהירות הורדה . השאלה שלי היא , אם אני מתחבר אלחוטית ע"י חיבור N של נייד האם אני מקבל את המהירות המקסימלית או שכדאי לי להתחבר חוטי ל- 10/100/1000 שיש לי בנייד ? תודה שי
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני צריך שמישהו יעזור לי בהקמת רשת אלחוטית כבר קראתי את המאמרים באתר של netchife אבל הנסיונות שלי כשלו אז הנה איך הרשת הולכת מחשב 1 כרטיס רשת אלחוטי מערכת הפעלה WINDOWS 7 מחשב 2 נתב שמחובר אליו מערכת הפעלה windows xp במחשב 1 עם WINDOWS 7 הצלחתי להגדיר בלי בעיה וגם לראות את הקבצים שבמחשב 2 וגם להעביר במחשב 2 עם windows xp לא הצלחתי לראות את הקבצים צריך בבקשה עזרה ???
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-