עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by andrey12341,

^^^

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  2. יש הבדלים ביניהם? כי עם האמביט 4 שנים לא הייתה לי בעיה אחת, ופתאום ליפני כמה ימים האינטרנט התחיל להיתנתק לי כל כמה שעות, אז בקשתי מהם להחליף את המודם. טעות או לא? זה מודם בעייתי (חוץ מזה שהוא מכוער)?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by neeto,

אני מחוברת דרך נתב (6204 של EDIMAX). המחשב שלי נייד ואני מתחברת באופן אלחוטי. קצב ההורדות הישירות נראה לי מתאים לקצב הורדה שלי (1.5MB), אבל דרך תוכנות זה פשוט לא זה. קצב ההורדה נע בין 3KB ל7. שזה פשוט בדיחה. מה יכולה להיות הבעיה?

4. Started by eyaler,

אני משלם עבור 5/500: 65 לספק - בזק בינלאומי 83.3 (ממוצע) לתשתית - בזק סהכ: 148.3 כמה אתם?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  5. מה יהיה יותר מהיר או כל דבר אחר שעדיף? האל חוט זה עם כרטיס רשת USB של 3COM

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  6. האם אני יכול לשים את המחשב במהלך הלילה במצב זה והוא ימשיך להוריד קבצים (שזה מה שאני רוצה כמובן).

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by yanushka,

אוקי, לחבר שלי יש בעיה בעייה בפתיחת שרת FTP באמצעות התוכנה Bullet Proof Server משום שיש לו ראוטר. משהו מכיר פתרון לבעיה? בתודה, יניב

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  8. שלום, יש לי רשת בבית שמורכבת ממודם אזטק 600E שמחובר לראוטר אלחוטי D-Link DI-524. לאחר החיבור האינטרנט נהפך איטי פתאום, ואין לי מושג למה (אני מחובר ישירות דרך כבל, למרות שגם האלחוטיים לא עובדים טוב). כמו כן, רציתי לדעת איך ניתן לחלק את רוחב הפס בין משתמשי הרשת.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. Started by WaRez.,

אוקיי היום אני בבעיה. יש לי 4 מחשבים בבית, שמחוברים לROUTER של LEVEL ONE.. עכשיו הROUTER חוסם המון המון דברים, כמו פורטים של אימיול, משחקים והמון תוכנות. עכשיו אפשר לפתוח את הדרך הROUTER, אבל זה פשוט לא משפיע, ואני עדיין לא יכול לשחק. חשבתי שאני יעשה עוד מודם, אבל כל ספקי האינטרנט + הוט רוצים עוד המון כסף מעבר למה שיש לנו עכשיו אז חשבתי פשוט לקנות ROUTER אחר, עם FIREWALL, אבל ניתן לביטול, שלא יחסום פורטים ודברים כאלו ושיהיה פשוט לשימוש. העלויות של מודמים לפי הוט - 29 שקל ל750 מגה ו39 ל1.5 מגה. זה לא כולל את ה50 שקל של אינטרנט זהב לכל מודם... זה יוצא יקרר ולא ממש בא לי לשלם. אז תמליצו לי על פתרונות או פשוט ROUTERS .. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. Started by bdbd,

אני וחבר שלי ג רים אחד ליד השני הוא גר 2 קומות מתחתיי... רציתי לחבר את שתינו ברשת אלחוטית.. ורציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטיים USB ולקשר בין שנינו ברשת המרחק ביננו הוא כ 48 מטר בערך והמחשבים שלנו הם ליד החלון.. זה אפשרי ואיזה כרטיס רשת צריך לקנות ואיך מגדירים אותו לרשת..? וכו'?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  11. Started by bezangeloo,

יש איזה מדריך להגדרה ראשונית או איך לרסט להגדרות ברירת מחדל? כל הסבר יתקבל בברכה, תודה, בז'נגלו.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  12. יש לי ראוטר EDIMAX 6524 שרשום בפריטים שלו שהוא מעביר מהירות 108 ויש לי גם כרטיס רשת אלחוטי של BELKIN שיכול לעבוד ב מהירות 108 אבל משום מה הוא עובד ב 54 איך אני עושה שהוא יעבוד ב?108

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  13. יש לי רשת חוטית עם ראוטר בעל 4 יציאות. אני צריך להוסיף עוד מחשבים אז אני רוצה לקנות SWITCH ולחבר אותו לראוטר אני צריך המלצה לSWITCH טוב עם 8 יציאות.

14. שלום, הבעייה נפתרת רק כאשר אני נותן כתובת IP בהגדרות Tcp/Ip של ב- Local Area Connection. האם המודם מקולקל? האם כדאי להחליפו? מה המשמעות של מתן כתובת Ip באופן יזום ולא לקבל באופן אוטומטי?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by israelolcha,

שלום, רכשתי netplug של חברת LEA מרשת באג. הכל עובד מצויין טפו טפו. אני רוצה להוסיף עוד נקודה אבל ברשת באג מוכרים אותם רק בזוגות.... חיפשתי ב ebay ולא מצאתי... שאלותי הן: 1. האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש יחידה נוספת של אותה חברה. 2. במידה ולא אצליח למצוא, האם ניתן לחבר יחידה של חברה אחרת ? מה בדבר האבטחה ? 3. איזו חברה נחשבת לטובה? סתם בשביל הידע הכללי. במקרה הכי גרוע ארכוש עוד זוג אבל סתם מבאס לזרוק כסף :) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by bigbosf,

שלום חברים קניתי נתב לא ממזמן. הוא היה עובד בקצב של 54Mbps.. עכשיו אני רואה שזה עובד על 36Mbps מה קרה ? לא שיניתי או הוספתי מכשירים חשמליים לאיזור.. זה אמור להפריע אם זה 54Mbps או Mbps 36 . מה זה אומר ערוצים? הנתב מוגדר על 6. אם אני ישים על 12 זה ישנה משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  17. התקציב שלי הוא 250 ש"ח לראוטר [300 אם זה ממש שווה את זה] אני צריך ראוטר שיש בו מודם מובנה [זאת אומרת שהראוטר עצמו תמיד מחובר ואין התקנים נוספים וכל מחשב שיחובר אליו ישר יקבל אינטרנט אני ב-ADSL במהירות 2.5 מגה עדיף אלחוטי למרות שחוטי יתקבל גם כן כרגע יש לי אחד שמתנתק כל בערך 15 דקות זאת לא בעיה ברשת ועדכנתי קושחה מה שיש לי כרגע הוא של u.s.robotics תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by nme86,

חברה רציתי לדעת עם למישהו יצא לעבוד עם החברה הזאת, אני יודע שהחברה מתקינה שרת אבטחה שכולל שם סינון דואר זבל, סינון אתרים, אנטיוירוס ברמת GATEWAY, פיירוול ועוד מלא דברים והקטע שזה הכל קוד פתוח והם לוקחים כסף רק על ההתקנה... אז רציתי לשאול עם מישהו עבד איתם בעבר ויכול לתת לי חוות דעת על החברה והשירות שלה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by tnt studios,

שלום לכולם... טוב, אז מלפני כמעת חודש חזרתי לארץ משליחות של שנתיים בהולנד. המכולה עם המחשב וBATTLEFIELD 2 עדיין לא יצאה מהמכס ועוד דברים שאני לא מבין (טוב נו... אני עדיין בן 14) אז לעניין, בהולנד, עם שרתים אירופיים ואמריקיים RANKED היה לי פינג ממוצא של לא יותר מ40. עכשיו, אני הבנתי שבארץ הקצב העלאה לא כזה גבוהה. ואני שואל את עצמי "אויי לא! מקווה שזה לא ישפיע על המשחק!" אזזז.... חשבתי לשאול אתכם, שחקני BATTLEFIELD 2 שבארץ, מה הפינג הממוצע שלכם? בשרתים ישראליים (בכלל יש כאלו RANKED ישראליים?) ובעולם? תודה מראש, תמיר נ. AKA REGMAN

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by mega1234,

היי , בעייה מוזרה אני חייב לציין , הראוטר עובד מצויין (עם ההגדרות של L2TP) , אבל יש לו בעייה של "ניתוקים" , עכשיו זה לא שהוא בדיוק מתנתק אלא שאין גישה לאינטרנט - כלומר הראוטר דלוק ועובד , שני המחשבים הקטנים שמעידים על חיבור לאינרנט דולקים ומהבחינה הזו נראה שהכול בסדר (ועדיין אין גישה) , זה מסתדר כשאני עושה ריבוט לראוטר. בדקתי גם באתר הישראלי וגם באתר האמריקאי של דילינק ולא מצאתי שם פיתרון. תודה לכולם על העזרה. נ.ב. אני מחובר עם כבלים 013 1.5M

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  21. בעזרת ראוטר? שני המחשבים מקושרים לאותו ראוטר וזה מתיש לצרוב כל פעם שרוצים להעביר קבצים ממחשב למחשב.. יש דרך אחרת? יש לי עוד שאלה.. אני רוצה לקנות למחשב כ.רשת אלחוטי.. איך אני יודע איזה לקנות? הראוטר הוא של DLINK דגם DI614+

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  22. שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב ביניהם. אני מחובר ל1.5 מגה דרך WOW ומסיבה לא מובנת שיתוף הקבצים בין שני המחשבים פועל אך ורק כאשר שיתוף האינטרנט מופעל. הבעיה היא ששיתוף האינטרנט הזה גורע מן המהירות שלי. הפרדתי בין שני המחשבים שלי, כלומר, אחד מיועד לאינטרנט (הורדות וכד') והשני מיועד למשחקים וכד'. למישהו יש מושג איך אני יכול לכבות את שיתוף האינטרנט בין המחשבים מבלי לכבות את שיתוף הקבצים? תודה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  23. שלום חברים, רכשתי היום נתב אלחוטי - 3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Gateway Product #: 3CRWE554G72 ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי שיהיה איכותי ויציב. רצוי לציין שהנתב ימוקם בממ"ד ואילו המחשב השני בחדר אחר בבית. אשמח אם תעזרו לי מניסיונכם, ותעזרו לי לבחור כרטיס טוב..... לא מחייב שהכרטיס יהיה של 3COME אבל מחייב שלא יעזור את המאתיים שקלים. תודה רבה על תשומת הלב!!!

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by Iko89,

שלום אני כבר הרבה זמן מוריד מהאתר isohunt (טורנטים) במהירות גבוה ולאחרונה שמתי לב שחלה ירידה משמעותית בקצב הההורדה .. יש אפשרות שנטויזן חסמה את האתר ? או בזק?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  25. אוטלוק 2003 מותקן בשני מחשבים, נייח ונייד. האם ניתן לסנכרן בעיקר את הודעות הדואר האלקטרוני באופן שבשני המחשבים יהיה עותק זהה שלהם ? בתודה !

• 4 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים