עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by N.S,

http://www.tftcomputers.com/terayon.jpg * It calls "Terayon" ... Whoever That Gots it ... Please gimme a link or even send me @ the icq (161371997) thanks.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

לפני כמה זמן שעשיתי את הבדיקה של פורטי הTCP לאימיול באתר הרשמי היא נכשלה חשבתי שהבעיה היא רק בפורטים האלו - ניסיתי פורטים אחרים אבל הבעיה לא נפתרה עכשיו גיליתי שככה זה אצל כל פורט במחשבי - כולל 6881 של הביטורנט והפורטים של קאזה וכל פורט אחרר הXP שלי בן כמה ימים נטול וירוסים ספייבוטים ככה שזאת לא הבעיה אולי קונפיגורציה לא נכונה איפהשהו (כמובן שניסיתי לפתוח את הפורטים בפיירוול של הXP וכמובן שניסיתי לבטל אותו בכלל אך הבעיה לא נובעת מעצם קיום הפרייוול אני מחובר דרך ברק 013 תשתית כבלים 1.5 מגה) how can i resolve this problem ? :-\

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. בשעה טובה יש לי רשת ביתית. במחשב הנייח המחובר ישירות לנתב קיים קובץ השוקל כ-6GB. ברצוני להעביר את הקובץ הזה למחשב הנייד. ידוע לי שקיימת תיקית שיתוף לכל המחשבים המחוברים לרשת, אך מיקומה לא ידוע לי. היכן נמצאת תיקית השיתוף? תודה מראש ושבת שלום, יגאל

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  4. Started by danielbr,

יש לי רשת בי שני מחשבים עם כבל מוצלב ולשני המחשבים יש כרטיסי רשת במהירות של 1GBPS אבל המקסימום שיש לי בהגדרות של שני המחשבים הוא 100MBPS בנוסף לדעתי זה עובד לאט גם בשביל 100MBPS) 20 דקות ל 350M). למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  5. Started by אל-מוהנדס,

יש לי מודם כבלים מסוג AMBIT ורציתי לחבר עם כבל רשת מוצלב את הלפטופ, דרך החיבור של ה- ENET. האם זה אפשרי, והאם צריך להגדיר, ואם כן- מה? תודה וחג שמייח לכולם/ן אורן

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  6. אוקיי, אסביר בצורה איורית את זרם האינטרנט ברשת האחוטית שלי בין שני מחשבים. מקרא: - = התקשרות תקינה. | = התקשרות אי תקינה. --------||||---------|||---------|||||-------------- ההסבר המילולי שהוא בעצם יש מעבר של נתונים אבל תוך זמן קצר כאילו האינטרנט התנתק ואחרי שנייה-שתיים הכל חוזר וכן הלאה. הבעיה הזאת באה לידי ביטוי בהורדות,משחקי הרשת ובגלישה באינטרנט עצמו. אמנם זה ל1-2 שניות בכל 5 שניות אבל זה בכל זאת מטריד מאוד! מה לא בסדר???

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  7. התקנתי רשת אלחוטית עם router של US robotics. התקשורת עובדת מצויין, כשהיא עובדת, אך מדי פעם המחשב שמחובר אלחוטית (כרטיס USB) מתנתק מהרשת האלחוטית - גם כשאני בכלל לא גולש - ואז אי אפשר לשחזר את התקשורת בשום צורה עד שאני עושה restart למחשב (עם windows xp). אחרי ה-restart הרשת מתחברת מעצמה ועובדת שוב מצויין בלי צורך לשנות משהו. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם זה נשמע כמו בעייה ברשת, או אולי בהגדרה אחרת של המחשב (מחשב חדש עם לוח אם 945PL של MSI)? הדרייבר שהשתמשתי בו לכרטיס האלחוטי הוא המקורי שבא עם ה-router והכרטיס האלחוטי. תודה.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  8. קודם כל קניתי את הראוטר הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=6 והכרטיס רשת הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=12 לאחר שאמרו לי ש-B זה נמוך לקחתי G. אני צריך עזרה איך אני מסדר את הרשת ושהיה אינטרנט שיתוף מדפסת וכמובן, רשת. במחשב אחד שמתי את הכרטיס והוא מזהה אותו והכל בסדר במחשה השני אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כשהמודם מחובר ל-WAN והראוטר עצמו מחובר למחשב בחיבור מספר 1 מתוך 4 החיבורי הרשת שיש לראוטר. ככה אני אמור לחבר את המודם? אם לא איך? בבקשה תנו לי מדריך, אם אפשר מדויק לדגם הזה. תודה רבה לעונים!!

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  9. מידי פעם במקומות שחשוב לי הפרטיותת אני משתמש בפרוקסי בדקתי את התוכנה באתרי איפי והאתר זהה את האיפי של הפרוקסי יחד עם שאר האתרים. הוכחה: זיהוי כפול: אחר כך מצאתי עוד כמה אתרים שמראים לי גם את הפרוקסי וגם זיהו את האיפי האמיתי שלי. אז שאלות בנושא: 1.האם יש דרך לגלוש דרך איפי בטוח באמת שלא יצליחו לזהות אותו דרך הפרוקסי?(כנראה) 2.האם אתרים שכבר גלשתי בהם עם הפרוקסי ולא עשו "retrace" יוכלו עשות על האיפי שהשארתי להם בעבר ולגלות מי אני? 3.מה אפשר לחסום בשביל שלא יצליחו לעשות retrace ? (קבצים זמנים,קוקי TEMP) ואיך הפ מצליחים לגלות את האיפי המוסתר שלי? 4. אם מישהו יוכל לתת תקציר על הנושא אני ישמח תודה יוחאי.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by Dark_Phantom,

סוף סוף גם אני החלטתי להצטרף לאינטרנט המהיר ולכן מס' השאלות 1. כמה אני משלם ביחד על כל התענוג הזה? 2. איפה הכי כדאי לי להתחבר(כבלים או טלפון) והאיזה חברה(על סמך נסיונכם) כדי לקבל את התמורה הכי טובה לכסף. אשמח מאוד אם תסבירו לי הכל כי אני ממש כבר שטוף-פרסומות-ערוך2-ו-ערוץ10 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by Shadowman,

שלום. כל פעם שאני מנסה לבדוק דואר אני מקבל רפשרשים אין סופיים, ובלתי אפשרי להיכנס לאתר!!!??? מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

יש לי כמה כרטיסי רשת שעבדו על מחשבים מסוימים התקנתי אחד מהם ויש לי את הדבר הבא מה זה אומר שהכרטיס לא תקין או מה (כי עם אני מחזיר אותו למחשב הישן הוא עובד שם )

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by kpkpkp,

ברצוני לקנות סטרימר PLAY ON HD ובנוסף צריך לקנות אנטנה שהיא בתקן N אצלי בבית יש ראוטר אלחוטי של HOT בתקן G ברצוני לדעת האם המכשירים יוכלו "לדבר אחד עם השני" או שאני חיב לקנות ראוטר אלחוטי בתקן N כדי שאני אוכל להעביר סרטים שירים וכו' בסטרימר האם ישנם גם בעיות שיכולות לצוץ עקב שימוש בשני תקנים שונים

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. Started by Shasoosh,

אני רוצה להוסיף לאתר שלי פורום מוכן, מבלי שהאורח יצטרך להירשם..פעם היה אתר שנתן שירות כזה היום אני לא הצלחתי למצוא...מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by afek,

שלום רב לכולם, אני חדש פה באתר. קראתי כל מיני כתבות, ויש הרבה מאוד, על HUB וDNS. אני מבקש שתעזרו להבין מה הם שני המונחים האלה ומבקש בצורה הכי עממית שיש, ז"א שיהיה הכי קל להבנה. כשאני התחלתי לברר מה זה אז מין הסתם נסחפתי לעוד כל מיני מושגים שכדי לדעת את מה שביקשתי צריך להבין אותם. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  16. יש לי רשת (טרמינל) ואני רוצה להיכנס לשרת בכמה מחשבים באותו שם משתמש... איך עושים את זה? נ.ב בשרת יש לי WIN2003 SERVER ובתחנות העבודה שממנה ניכנסים יש WIN98 נ.ב.ב תודה ענקית מראש

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  17. שלום, כרגע יש לי ראוטר 604 d-link שהבעיות העיקריות שלו הם התנתקויות מתי שמורידים במהירות מלאה (בעיקר בטורנטים), בעיות פינגים במשחקי רשת ועוד. בדקתי עם הספקית ועם התשתית (שניהם בזק) והבעיה לא אצלהם, זה בעיה בראוטר. אני צריך המלצה לראוטר חזק, איכותי, קווי (ללא אופציה לאלחוטי), ADSL וכבלים ועם לפחות 4 חיבורי רשת - רצוי יותר אבל לא חייב. צריך שלראוטר תיהיה תמיכה טובה בפורטים כי בראוטר הישן הוא החליט על דעת עצמו מתי לפתוח את הפורטים ומתי לסגור. יש לי תקציב עד 500 שקל, עדיף לא לבזבז את כולו אבל אם יש משהו ששווה מאוד והחריגה שלו מהתקציב היא סבירה (50-100 ש"ח) אז עדיף אותו.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by wooper,

שלום האם יש נתב שיש בו יציאה למדפסת שימנע את הניצול של המחשב כלומר עכשיו יש לי רשת אבל כל הזמן שמדפיסים דרך המדפסת אצלי המחשב מאוד מקרטע

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  19. אני רוצה שתהיה לי רשת אלחוטית בבית. אני לא בין בכל התחום הזה של הרשתות וזה.. עוד מעט יתווסף לי מחשב נוסף לבית.(MAC) אני רוצה נתב שיוכל לפעול גם עם הPC וגם עם הMAC. אני מווה שזאת לא בעיה.. דיי הרבה מכשירים יתחברו דרך הנתב לאינטרנט. IPOD 2 מחשבים ניידים 2 נייחים 2 פלאפונים. כמובן לא כולם באותו הזמן... אבל אני לא רוצה שהאינטרנט יתנתק או יהפוך לאיטי פתאום. פשוט נמאס לי להתחבר מהנייד או מהפלאפון או מהIPOD לאינטרנט מהשכנים שלי חחח צריך עוד דברים בשביל שיהיה לי WIFI בבית..? רשת אלחוטית? או שפשוט אני קונה. ומתקין וזהו יש לי..? איזה מדריך או משהו יעזור המון. או כמה הסברים בשפה של עילגים חח.. תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  20. Started by oren74,

לאחרונה שדרגתי את חיבור האינטרנט באמצעות הכבלים ונטויזן של לקו של 5 מגה. המהירות שאני אמר לקבל בהורדה היא כ 630 ק"ב. את המהירות הזו אני מקבל רק אם המחשב מחובר למודם הכבלים (מוטורולה לבן) באמצעות חיבור ישיר לכרטיס הרשת. הבעיה מתחילה כאשר אני מחובר דרך ראוטר. יש לי שני ראוטרים של אדימקס: ראוטר מדגם B16104K (ראוטר חוטי) וכמו כן ראוטר BR6124WG (ראוטר אלחוטי שהתחברתי אליו חוטית והרשת האלחוטית שלו מבוטלת) שהבאתי לצורך הניסוי ובשניהם המהירות המקסימלית שאני מצליח לקבל היא 580 ק"ב בממוצע. האם מישהו נתקל בתופעה זו? כלומר האם ראוטר אמור להאיט לי את הגלישה בצורה כזו? חשוב להדגיש שהמחשב שלי מחובר לבדו לרשת ואין איתו עוד מחשבים כרגע שמחוברים לרשת. וכמו כן אין בעיה של רוגלות, תוכנות שרצ…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. ברשותי שני מחשבים בבית, רציתי לדעת איך ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית ב Adsl יחד ?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  22. אחד עם XP והשני עם 2000? ניסיתי ולא הצלחתי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  23. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני גיימר לא קטן של MMORPG מי שלא יודע זה משחקי רשת. עכשיו מאז שעשיתי אינטרנט אל חוטי וקיבלתי את הראוטר המבחיל הזה אני לא נהנה כלל! יש לי לאגים דילי מטורף לפעמים לא מתחבר לסרברים וכו'! יש לי מהירות 1.5 אני בכבלים של הוט ואינטרנט 013 ברק. הראוטר הוא של חברת AIR LIVE והדגם הוא WT-2000R יש דרך שאני אוכל לתקן את זה? תודה ענקית מראש!

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by masterohad,

אז ככה.. אחרי שאני מדליק את המחשב אחרי זמן מה, האקספלורר נהיה איתי מדי ברמות מטורפות ממש.. עמוד אחד לוקח לו 2 דקות .. עכשיו זה קורא על כל דפדפן אחר (פיירפוקס) מה אפשר לעשות ניסתי לשחזר את המערכת לתאריך שלפני הבעיה מישהו יכול לעזור לי ...זה כבר מעיק ..

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by mikmik,

שלום, המצב הוא כזה: שני מחשבים מחוברים דרך switch למודם של alcatel speed touch home שאותו הפכתי ל- pro לפי המדריך שיש כאן בפורום.... מאז החיבור של שני המחשבים (אחד PC ואחד MAC) האינטרנט לא עובד חלק והכוונה היא לניתוקים אינסופיים, איטיות גלישה באופן מחריד וכו'. המחשבים שינו מיקום (עברו דירה) והמצב לא השתנה. אחרי התייעצות כאן בפורום ניסיתי לחבר רק את ה- PC ל- switch המצב טיפה השתפר אבל לא ממש, אז חיברתי את המחשב ישירות למודם והמצב השתפר מאד. אז השאלה היא האם הבעיה יכולה לנבוע מה- switch ? הדגם שלו זה switch fast ethernet של EDIMAX במהירות 100M. אם כן למה מומלץ להחליף אותו? ואם לא מה יכולה להיות הבעיה????? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.