עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התקנתי גרסאות חדשות של skype ו bittorrent ועכשיו כל הזמן ה firewall שואל אותי אם לתת גישה לרשת או לא אני עושה permit אבל הוא עדיין מבקש כל פעם כתובת IP אחרת

2. Started by Thadar,

.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  3. אוקי ככה הולכת הרשת ** אם התמונה לא עובדת כנסו לפה http://img485.imageshack.us/my.php?image=ics9se.jpg** מחשב של אחי כרטיס רשת ובנה מחובר עם כבל רשת רגיל למודם כרטיס רשת שהוספתי pci עם כבל רשת מוצלב למחשב שלי עכשיו הנה תמונה שמארה איך הכול מוגדר בחיבורי רשת יש 3 דברים 1 החייגן 2 הכרטיס רשת המובנה שמחובר למודם 3 הכרטיס רשת pci שמחובר למחשב שלי ***עכשיו הגדרות השיתוף של החייגן לפי המדריך פה של ה ICS אמרו לבחור את הרשת עם המחשב הלקוח אבל אצלי זה אומטית בחר את הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם*** עכשיו מבחינת כול החיבורים החייגן מוגדר כרגיל לקבל איפי אומטית וככה הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם כנ''ל והרשת בין הכרטיס רשת הpci ולבין המחשב שלי מוגדר ככה כמו בתמ…

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by kisin,

שלום לכולם, אני נכנס לדירה החדשה שלי עוד 3 חודשים ואני רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית החדש. המפרט שלי הוא: 1. מחשב פנטיום 4 עם גיגה זכרון 2. מחשב פנטיום 3 עם 300 מגה זכרון 3. מודם כבלים רשת (לא USB) אני רוצה לבנות את הרשת בצורה כזאת: מחשב מספר 1 יהיה בממ"ד (חדר עבודה) ומחשב מספר 2 יהיה בסלון, מרחק של בערך 15 מטר מהממ"ד. (את מחשב מספר 2 אני מתכנן לחבר לטלויזיה ולהתקין עליו תוכנת MEDIA CENTER ולשלוח אליו את כל מה שאני מוריד בחדר עבודה) החוסר ידע שלי בתחום הוא אפסי עד שקראתי פה חלק ממה שכתבתם והבנתי שאני צריך נתב (ראוטר) אלחוטי ושני כרטיסי רשת אלחוטיים, אחד לכל מחשב. חשבתי ללכת בכיוון של WRT54GL Linksys כי ראיתי שמאוד המלצתם עליו. מחשב 2 יהיה מספיק חזק כדי לעבוד עם הרשת האלחוטי…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by shlom_eminob,

חברים שלום יש לי כרגע שני מחשבים בבית והגיע זמן לעשות רשת אך אני לא יודע איך להפוך את המודם שלי לראוטר (aztech 600E) וקניתי גם hub אני נכנס לממשק של מודם-ראוטר אך אני לא יודע איך אני בונה שם חייגן... בקשה יש כאן את התמונה אך לא הבנתי חלק מהדברים מה שמסומן בכחול אני יודע מה למלות מה שבאדום אני לא יודע מה למלות תודה לכל מי שעוזר .... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. בין אחד חדש עם לוח ABIT NF7-SL וכרטיס רשת מובנה לאחד בלי כרטיס ולוח בן 3שנים. ואני לא מדבר על אלחוטית!!!!!!!! אנא הסבירו לי איזה דברים צריך לקנות/להוסיף/לחבר ואיך. אין לי מושג בזה אז בלי הסברים קצרצרים בבקשה. תודה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by golans1,

יש לי מחשב נייח שאליו מחובר ראוטר אלחוטי של D-link דגם 524 ורסיבר ביתי בחדר מרוחק שיש לו חיבור לרשת וכרגע אני מחבר בין המחשב לרסיבר בעזרת כבל . הייתי רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי לחסוך את הכבל כך שהרסיבר יתקשר עם מחשב בצורה אלחוטית ? תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  8. Started by daniel123,

לי יש ראווטר מודם (LEVEL ONE-WBR-3407A) ורציתי לשאול עד כמה יש הבדל במהירות בין ראווטר מודם לראווטר ומודם בנפרד

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  9. שלום לכולם ושבת שלום.. אז העברתי לאימא שלי את המחשב הישן שלי וקנינו נתב וכרטיס רשת (לא יודע איזה זה חשוב ?) בקיצור הכל עובד (מה שאני לא מבין זה למד הנתב עצמו מחובר למחשב שלי ורק הכרטיס רשת מחובר למחשב השני..) ואני רוצה להעביר קבצים מהמחשב הזה למחשב השני ולהפך, יש אפשרות כזו ? תודה לעונים..

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  10. שלום יש לי LAN בבית עכשיו יש ליד המחשב שלי עוד מחשב ישן אני רוצה לחבר את שני המחשבים בקבל USB ולא דרך תיקייה משותפת איך עושים את זה? ושאני מחבר דרך ה USB אני יוכל להעביר דרך זה..? מקווה שהבנתם!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  11. לפני שאתם מנפנפים אותי למדריך שיש בפורום, אז קראתי אותו ועבדתי לפיו. יש לי שני מחשבים, מחוברים בעזרת כבל רשת מוצלב. אין נתב/ראוטר. המחשב המארח יש אינטרנט בכבלים בעזרת חייגן. הגדרתי הכל לפי המדריך. במחשב האורח רואים את החיבור המשותף שהגדרתי, ברגע שאני לוחץ עליו אני רואה שהמחשב המארח מתחבר לאינטרנט. אבל במחשב האורח אי אפשר לגלוש. רואים את האייקון שהאינטרנט מחובר, ליד השעון, אבל אני לא מצליח להיכנס לאתרים. ניסיתי לבדוק אולי הבעיה היא ב DNS של 012, אז נכנסתי לאתר שלהם וזה עדיין מעודכן לפי מה שיש במדריך. יש למישהו עצות? זה די חשוב לי, עד היום השתמשתי בפרוקסי לשתף את האינטרנט. אבל יש לזה חסרונות רבים. אה, ועשיתי RESTART בשני המחשבים, זה לא עוזר. וביטלתי את הפרוקסי שהיה מוגדר במ…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by BLASTER,

שלום יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר לרשת.. עכשיו אני רוצה לדעת אם יש הבדל בין המדריך באתר לבין האשף בווינדוס {XP} ??? תודה!

13. לחבר שלי יש אינטרנט בכבלים (ללא חייגן) אז יש לו שני מחשבים הראשי אליו מחובר המודם עם Win 98 SE והמשני Win ME בקיצור הוא ניסה לשתף עם ה Win98SE את האינטרנט וזה לא הלך. הוא התקין XP ואז זה כן הצליח... אבל הבעיה היא שהוא שונא את ה - XP והוא רוצה למחוק אותו. אז מה שאני רוצה לשאול האם יש דרך לשתף את האינטרנט ב Win Me או ב Windows 98? אבל שזה יעבוד? תודה.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  14. שלום. ראיתי את הבעייה בלאן של 3DV שהייתי מחובר לרשת אך לא יכולתי לראות סרברים אחרים בתוך הרשת.. אבל כשמישהו הביא לי אייפי יכולתי להכנס.. עכשיו אני אצל חבר ומחר אנחנו עושים מיני לאן פרטי ועכשיו ניסינו לשחק ביחד ואני פשוט לא רואה את הסרברים והבעייה שגם אני לא מצליח להתחבר ישירות לסרבר.. אני מחובר לרשת ב100% יש לי אינטרנט... שיניתי את הworkgroup לאותו דבר כמו של חבר שלי וזה עדיין לא עובד.. מה הבעייה FFS =( תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  15. סבבה יש לי סווי'ט של 20 אנשים ואני רוצה לחבר 10 מחשבים עליו ושהם יהיו ברשת איך אני עושה את זה יש לי כבלים של רשת אמרו לי שאני פשוט מחבר ו xp מזהה את זה לבד?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by thing7,

שלום אני מתגורר ביבנה ואנימ חפש מישהו שידריך אותי על מערכת ההפעלה windows server 2003 ו 2000. מוכן לשלם לפי שעה למי שמכיר את כלי האדמינסטרציה של המערכת ובא לו ללמד 054-3066980 קובי המון תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. כרגע אני גולש בחבילה של 12 מגה. האם זה מציין מהירות או רוחב פס ומה ההבדל ביניהם? הרי בפועל אני לא מקבל מהירות הורדה של 12 מגה בייט לשניה... יש מצב שזה מגה ביט? אם כן, מה המהירות האידיאלית שאקבל? ובמה זה תלוי? עוד עניין: ברגע שכבר הבנתי מה מהירות ההורדה שאני צריך לקבל. האם זה אומר שמהירות ההורדה תתחלק שווה בשווה בין מספר קבצים שמורידים וסה"כ תסתכם במהירות המקסימלית או שפשוט כולם ירדו באותו קצב מקסימלי במקביל? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by tiptipon,

אני רוצה להגדיר נתב אלחוטי נוסף בתור AP על מנת להגביר את אות השידור לקומה מעל בדירה שלי הנתב הראשי הוא של בזק ASUS והא AP הוא של TP LINK איך עושים זאת ? חיפשתי במדריכים ולא מצאתי ...

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by dr computer,

מזה עושה?למה צריך את זה?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by Lirux,

התבקשתי להשים חסימה של תוכן פורנוגרפי במחשב של אחותי.. מה הדרך הכי טובה לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  21. יש לי רשת אל חותית בבית ואני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין כול המחשבים בבית אני צריך עזרה בקשהההההה.???

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by stojakovic,

כשאני מנסה להיכנס לטורנטבייטס לצורך דיבורים שם בפורום ( ) אז אני מקבל את ההודעה הבאה- אמרו לי שאני יכול לשנות משהו בהגדרות פרוקסי של האינטרנט אקספלורר נישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך? - וגם אם מישהו יודע איך בפיירפוקס אז גם סבבה... תודה =)

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  23. קניתי ראוטר של EDIMAX דגם BR-6204Wg וכרטיס רשת דגם EW-7318UG עכשיו היתחברתי לרשת של חברת HOT האם הראוטר יתמוך ברשת של HOT? והאם הוא ראוטר טוב? בתודה מראש Tamir014

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  24. חברה ברשותי לפטופ עם כרטיס רשת 2200BG של אינטל. עכשיו נאי מעוניין להתחבר לרשת אלחוטית מסויימת, והוא לא מתחבר לומרות שהכל בסדר זה UNSECURE והכל טוב.. אבל הוא מתעקש לא להתחבר פשוט אם לוחצים על התחבר הוא כזה אומר "מתחבר" ובעצם אף פעם לא מתחבר לעומת זאת ישנם רשתות שהוא מתחבר ככה בקלות בלי לחשוב יותר מדי. מה הבעיה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  25. Started by zolder,

יש לי מודם אלקטל שהוא ראוטר ואני פתחתי לו את הפורטים מזמן והגדרתי לו כתובת קבועה 10.0.0.3 ופתאום אני מקבל מזהה נמוך. יש לי SP2 לא מהיום ואישרתי את האימיול בפיירול שלי (ביטדיפנדר) והפיירוואל של הווינדוס סגור כל הזמן. אז הגדרתי לו כתובת פנימית אחרת,פתחתי את הפורטים לכתובת החדשה וזה עבד טוב (מזהה גבוה) כמה ימים ושוב אותה הבעיה. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים