עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by bla7,

התופעה הזאת נהיית יותר ויותר טורדנית ויש דרך פשוטה למגרה, לדעתי.... נניח שעל כל משלוח אימייל לאדם יהיה חיוב אוטומטי של 10 אגורות... ונניח שלאדם המקבל יש את היכולת לבטל את החיוב הזה במקום עם קבלת הדואר, ואפילו להחזיק רשימה של אנשים על השרת שאימייל מהם לא מחוייב אף פעם אוטומטית...... ברור שלא ישתלם אז להפגיז בהודעות זבל, כאשר אף אדם שפוי לא יבטל את החיוב על הודעות כאלה........ ישנה קצת בעיה בשימוש בדואר אלקטרוני חינמי שקיים בעולם, אבל אני מאמין שניתן לפתור את זה בקלות, אם רק רוצים... אותם ספקים יוכלו (וייאלצו) להילחם בדואר הזבל שנשלח משרתיהם... ישנה אפשרות אפילו לקחת מכל אדם שנרשם לשירות מספר כרטיס אשראי, לצורך חיוב פוטנציאלי למקרה של עשרות אגורות שכאלה.... מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  2. היי חברים מצרף לכם סרטון על ההבדל בין ספק לבין תשתית סרטון שלי מקווה שאהבתם ושהוא יעזור לכם

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by abarbotel,

היי יש לי מודם של בדק מחובר דרך בזק אלחוטי התקנתי כרטיס רשת אלחוטי וכאשר אני בא להסיר אותו זה מראה שזה מסיר אבל הוא עדיין נשאר בהוספה והסרה ולא באמת מסיר אותו למה זה? חוץ מזה התקנתי כרטיס רשת אחר אבל בחיבורי הרשת הוא מופיע עם איקס אדום עליו ולא מציג את הרשתות האלחוטיות שמסביב מה יכולה להיות הבעיה? למרות שהסרתי אותו והתקנתי שוב וגם איפסתי תמודם/ראוטר כמה פעמים.. ובכלל מה גורם לאיקס אדום על רשת אלחוטית

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by nimz911,

היי יש לי מתאם אלחוטי שתומך ב dual band וראוטר linksys ea6700 . ועדיין לא ניתן להתחבר לרשת של ה-5 (יש לשתי הרשתות SSID שונה) אני כן רואה אותה אבל לא ניתן להתחבר אליה , כן הצלחתי להתחבר לרשת מאייפד. יש למישהו רעיון מה יכול להפריע ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by roy132,

שלום לכולם רשית אני רוצה להסביר המה המכשרים שאני משתמש בהם : הספק שלי פרטנר, תשתי הוט. הסיטואציה היא כזאת יש לי בבית מודם של פרטנר דגם arris tg1652 שהוא מודם/ראוטר ובנוסף יש לי מערכת של deco m5 מחברת tp-link נקנה מפרטנר. ליפני יומיים החלטתי להעביר את הראוטר של פרטנר למצב של bridge mode שהתפקיד שלו זה לבטל את היותו כראוטר ולהיות רק מודם וככה ה deco שלי יוכל לתפקד כראוטר הסיבה הייתה כי יש לי מחשב ראשי וטלווזיה מוחברים למודם והם לא על אותה הרשת של הבית שלי הכוונה יש כתובת ip שונה לדוגמה : 192.168.0.3 ו הdeco מחלק כתובות ip אחרות לדוגמה 192.168.1.4 וככה נוצר הפרדה בין המחשב למדפסת הראשית בבית לכן בצעתי את הדרך פעולה של bridge mode אך נוצר לי בעיה שכל כמה ש…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by assaf990,

נתונים: יש לי מייל ביאהו. בניתי אתר ובו יש דרך למשתמשים לשלוח לי מייל, למייל שלי באתר (שכולל את הסיומת של האתר). הבעייה: אני רוצה לקרוא את המיילים שקיבלתי למייל באתר מתוך המייל שלי ביאהו וכשאני עונה למיילים האלה אז יהיה כתוב כתובת המייל של האתר ולא את הסיומת של יאהו. אבל שהסיומת תהיה של האתר שלי רק במקרה שאני עונה למיילים שמשכתי מהמייל של האתר, לענות לחברים שכותבים לי ישירות ליאהו, אני רוצה שהם יקבלו תשובה עם הסיומת של יאהו. זה אפשרי? כיצד? אם לא - אולי אפשרי בGMAIL?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  7. היי חברים, יש לי מספר טלפון קווי שניידתי לחברה מחו"ל שמספקת שירותי טלפון בענן ונקראת Zadarma לפני זה המספר היה בבזק בינלאומי על גבי האינטרנט עם המודם הקווי שלהם. זה נראה כאילו המספר עבר בהצלחה ל-Zadarma כי אני יכול לקבל ולהוציא שיחות משם באמצעות ה-SIP שהם מספקים. התקשרתי לבזק בינלאומי והם טוענים שהמספר נמצא בבעלותם ושהם אפילו לא קיבלו בקשה לניוד אבל כרגע אני לא יכול להתקשר דרכם ולא יכול לקבל שיחות דרך הטלפון שלהם. ההיגיון הפשוט אומר שהמספר לא קיים בבזק בינלאומי ועכשיו הוא נמצא אצל החברה האחרת. בגלל שזה מספר טלפון קצת שנמצא בשימוש קצת מפחיד אותי לנתק את המספר מבלי לדעת בוודאות שזה לא בבזק למרות ש-99% אחוז שזה לא שם. …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש בדף הזה : http://212.150.54.131/reports_today.asp נתונים שמשווים בין ספקיות האינטרנט בארץ (זה משהו חדש, נראה לי די שווה!) מה שהייתי רוצה להבין זה מה כל הנתונים שם אומרים ובמיוחד יש לי שאלה בקשר לברק 013, שלפי הנתונים שם המספרים שלה נמוכים בהרבה משל המתחרות, אני לא בדיוק מבין מה המספרים אומרים, הנתונים מראים שהיא פחות טובה? או שזה פשוט מצביע על זה שיש אצלה הרבה פחות משתמשים?

9. עד עכשיו הייתי ברשת כשהמחשב השני הוא השרת... היום החלפתי את זה ככה שהמחשב שלי יהיה השרת... הרשת עובדת אבל כשאני מנסה לעשות את השיתוף איטרנט מופיעה הבעיה: error 1060 the specified service does not exist as an installed service (תמונה למטה...) ואיזה פיירוואל טוב יש? תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by nnfyrbsnss,

היי, אני רוצה לנסות לחדש את הIP שלי בגלל פינגים גבוהים מאוד שאני מקבל, קראתי פה שחידוש IP יכול לעזור וששווה לנסות. בקיצור מצאתי את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174761.msg1495534#msg1495534 הקובץ המצורף בהודעה הראשית נמחק כי הנושא ישן אבל הפקודות עדיין נמצאות בהודעות השניה, הרצתי אותן דרך cmd שהמודם מחובר ישירות למחשב והחיבור באמת קוראים לו "Local Area Connection" אבל הIP לא השתנה. איך אני יכול בכל זאת לשנות את הIP ויהיה יותר טוב אפילו לשנות את הIP שהראוטר מקבל (למרות שגם בחיבור ישיר וגם בחיבור לראוטר אני מקבל את אותו הIP). תודה (אני מצטער שזה נפתח פעמיים, זה קרה בטעות, תקלה עם האינטרנט אם אחד המנהלים יכול למחוק את אחד הנושאים בבקשה)

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  11. שלום, יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים בראוטר חוטי הכול עבד מצויין, ביומיים האחרונים אחד המחשבים הפך להיות איטי מאוד במשחקים ברשת כמו PLAY65, PLAY89 אך באתרים הוא בסדר גמור אבא שלי רוצה לפוצץ את המחשב מרוב עצבים , א. המחשב הוא פנטיום 4 , 512 זיכרון מפורמט עם וינדוס חדש, לא פראייר בכלל לצרכים האלה. ב. לפני שבוע היה לנו תקלה בבית של כבלים שתכלס זה התחיל מאז . ג. יכול ליהיות שהראוטר עושה בעיות פתאום (SWEEX) ? ד. אין לי אימיול שפועל או משהוא אחר שיכול להפריע לאינטרנט . יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  12. רוצים אינטרנט מהיר באמת? צ'טונגה מחכה לכם -- http://www.netcheif.com/blog/?p=825

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  13. סיימתי להתקין מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E. המחשב מראה קליטה מלאה (לא יורד מ-4 קווים) אבל רוב הזמן האינטרנט עובד נורא נורא לאט או שלא בכלל. המחשב ממוקם בממ"ד והראוטר במסדרון של אותה קומה. אני יודע שממ"ד הוא בעייתי אבל אם היו בעיות אז הוא גם לא היה מראה קליטה מלאה לא? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  14. שלום לכולם... יש לי ראוטר של בזק מדגם ROTAL . עד היום הוא היה מחובר למחשב באופן חוטי ע"י כבל שעבר מן המחשב לחיבור LAN 1 בראוטר. יום אחד האינטרנט לא התחבר - וניסיתי להחליף פורט ל- LAN 4 וזה באמת פתר את הבעיה. עד היום LAN 1 לא עובד... ועכשיו יש בעיה אחרת. כשהראוטר מחובר ל -LAN 4 יש לי לאגים מטורפים במשחקי רשת. זאת כניראה בגלל שהראוטר כל כמה שניות מנסה לאתר פורט שקודם לLAN 4 ולכן יש ניתק של כמה שניות כל כמה זמן. כמו כן כל פרק זמן קצר מופיעה לי ההודעה הנ"ל: + לא מספיק כל זה אלא שהאינטרנט מרגיש לי די איטי.... יש אפשרות לתקן את הבעיה? או שהברירה היחידה היא לקנות ראוטר חדש?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  15. עד לפני יומיים-שלוש הכל היה בסדר, כשפתאום כשהמודם מחובר לנתב (המחורבן) הזה אני מקבל פינגים גבוהים של 70-110 ms לשרתים בארץ, החל מ- walla.co.il ועד לשרתי משחק של TF2. מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר מיואש... אהיה חייב לקנות נתב אחר? הוא לא עשה בעיות עד הפעם הזו... אם צריך מידע נוסף תגידו לי ואוסיף. רק בלי יותר מדי ג'יבריש, שאבין מה להוסיף. תודה מראש. עריכה: זו בעיה באינטרנט בסוף, לא בנתב, אז לא משנה, תודה בכ"ז.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש איטיות מכל שרת שבדקתי לפעמים לא עבר את 7 לפעמים הגיע רק ל - 10, אני בחבילה של 16. האם יש איזשהי בעיה גלובלית ? כי מבדיקת מהירות בישראל הכל תקין, יש פה משהו חשוד שבדרך כלל זה נתן לי מהירות מלאה וזה נעשה עם 4 ספקים שונים, אקספון,אורנג',ברק,012.

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  17. הי כאשר אני עושה connect לרשת דורש כמה פעמים עד שמתחברים לרשת אני עושה מספר פעמים disconnect ו connect ורק אז יש חיבור תקין לאינטרנט התהליך עצמו לוקח זמן ארוך מה אתם מציעים ?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  18. כרטיס הרשת הוא D-Link DWL-G510 revision B הבנתי שהאתר של D-Link לא מעודכן, ואני לא מוצא את הדרייבר בשום מקום אחר.. יש למישהו מושג מה הגרסה הכי חדשה של הדרייבר ואיפה אפשר להוריד אותה? הסתדרתי.

19. שלום לכולם, התקנתי רשת ביתית על שני מחשבים בעזרת מתאמי HPNA (רשת על קו הטלפון). שיתוף האינטרנט עובד מצויין, אבל אני לא מצליח לשתף מדפסת ותיקייה משותפת. שני המחשבים על ווינדוס XP home, יש פיירוול על המחשב (החדש) שמחובר לאינטרנט (Zone alarm internet security) ולמחשב (ישן) השני גם יש פיירוול ישן של ZA והוא מחובר למדפסת. אולי אני צריך לפתוח משהו בפיירוול? המחשב החדש לא מזהה את המדפסת שמחוברת למחשב השני. אני דיי בטוח שהגדרתי נכון את שיתוף המדפסת. כמו כן אף מחשב לא מזהה תקייה משופת למרות שהגדרתי אותה ככזו. מה אני מפספס כאן? ???

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by boogie,

יש לי אינטרנט בלי חייגן ובד"כ אני רק מחבר את הכבל לכרטיס רשת והכל פועל, אבל כרגע התקנתי VISTA שיניתי את המהירות ל 10 Half Douplex והאנטרנט לא עובד מישהו יכול להדריך אותי איך מסדרים את זה????

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by uskatin,

שלום לכולם מעוניין לרכוש מגביר טווח של tenda mesh ולא יודע מה מתאים לי יותר. מה ההבדל בין Tenda mesh mw3 ל Tenda mesh mw6

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by carmel,

אני צריך להתקין רשת אלחוטית בבית ואין לי ניסיון בכך(יש לי ניסיון רב ברשתות רגילות) מחפש מישהו עם ניסיון בנושא לקבל טיפים בנושאים הבאים: קניה של הרשת - חברות מומלצות מחירים, וכדומה הגדרות מיוחדות בעיות אופייניות והאם רשת כזו אמינה וניתן באמת לעבוד איתה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. שבת שלום,יש לי 2 שאלות אשמח לתשובות. אוטוטו אני מסיים את ההתחייבות שלי עם הוט ואני אעזוב לבזק ככל הנראה,ל5 מגה שלהם.(אין לי לא NGN ולא UFI באזור) השאלה שלי היא על איזה ראוטר מדובר שהם מספקים?,ואיך הוא בכלליות? בנוסף לזה בקרוב יהיה לי ממיר(לווין שמחובר לשיתוף),איך אני אמור לקשר בינהם?(זה הולך על חיבור קווי לפי מה שהבנתי) תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  24. 1. איך הכי עדיף לעבוד עם ההוטבוקס, בתור מודם בלבד או גם כראוטר? והאם צריך לשלם עליו סכום נוסף, ואם כן כמה? הוט גובים דמי התקנה מונפצים על ההוטבוקס הזה? 2. יש לי ראוטר TP-LINK WR641G, לא מהחדשים, איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב-100 מגה? 3. הקטע של עם חייגן/בלי חייגן, לא הבנתי... אם אני רוצה להתחבר להוטנט, זה בלי חייגן? ואיך זה ישפיע על החיבור, חוץ מזה שאני יודע שאי אפשר לשנות IP בחיבור קבוע? 4. שמעתי ממישהו שצריך לשלם להוטנט עוד כסף על תמיכה טכנית, הנפצה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

היי לכולם יתפנה לי זמן להגדיש לראוטר שבלי הפסקה עושה לי בעיות .. ישמח לעזרה א. הקליטה ברגע שעובר קיר יורדת בחצי לא נותן ליתחבר ל5GHZ רק ל2.4 ב. הבנתי שיש אפשרות להגדיר מחשבים ספציפים להגברת המיהרות ואחרים שמתחברים למיהירות יותר קטנה.. רמת העיקרון פשוט ישמח לעזרה בהגדרה של הראוטר להגדרות ממלצות לבית שמחובר עליו סטריימר 4 סמראטפונים שלוש מחשבים ניידים ומחשב נייח אחד

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.