עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, אני מחפש לקנות כרטיס רשת אלחוטי שייתמך בלי בעיה ב RPI. כרגע הנתב שלי הוא TP link 4300 תומך בשני תדרים במקביל dual band. כדאי לי לקנות גם כרטיס שתומך בשני התדרים? או ללכת על כרטיס פשוט יותר שתומך רק ב 2.4? ראיתי כמה כרטיסים שתומכים גם dual band אבל כולם היו בתצורה של DOK (בלי אנטנה חיצונית) ולפי מה שאני מבין אנטנה חיצונית יכולה לשפר משמעותית את הקליטה. יש למישהו דגמים מומלצים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. טוב, חזרתי מתערוכת CES בווגאס, חולה באנגינה חריפה וחשש לדלקת ראות. כרגע אני בבית, טוחן אנטיביוטיקה ושותה סירופים בצבעי נאון עזים. ממש לא להיט. לפחות יש לי זמן לסכם את כל ההכרזות מ-CES ולתת לכם ההצה על מה ראיתי. בינתיים - המוצרים החדשים של TP-LINK כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4670 המוצרים החדשים של NETGEAR כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4656 המוצרים החדשים של D-LINK כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4639 על מה יתבסס נתב ה-WRT 1900AC של לינקסיס -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4623 סדרת ה-WRT המיתולוגית של לינקסיס חוזרת -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4581

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. https://doctordns.wordpress.com/2014/01/26/%D7%94%D7%92%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-dns-%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%93%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99-client/ אשמח לשמוע הערות/הארות

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אני כרגע מחובר לבזק במהירות TOP100 ע״י מודם D-Link VDSL Router DSL-6740U בנוסף במרכז הבית יש נתב אלחוטי Edimax br-6524n 802.11n שמספק את ה-WiFi. (מחוברים בכבל רשת) הביצועים של האינטרנט לא כ״כ טובים, במיוחד במרתף. חשבתי לקנות 2 נתבים אלחוטיים כדי לפתור את הבעיות: 1) אחד חזק ומהיר בתקציב של עד 400 ש״ח (במידת הצורך) שישמש למרכז הבית (עדיף עם טווח קליטה רחוק) אין צורך ב-USB אבל לפחות ב-4 כניסות רשת. 2) נתב פשוט יותר שימוקם במרתף ויחובר בכבל (קיים כבר) רק כדי לספק WiFi למרתף, כנראה כ-AP. אשמח לקבל את דעתכם לגבי כמה שאלות: 1. על איזה Router אתם ממליצים? 2. האם ה-D-Link של בזק מסוגל לעמוד בקצבים של 100MB ? בבדיקת מהירות באתר בזק אני מקבל 18 בקצב הורדה. 3. מה הדרך הכי …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yalkobi,

הלפטופ שלי התחיל לעשות בעיות בקליטת אינטרנט אלחוטי מחפש המלצה על דונגיל קטן וזול שיעשה את העבודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dkdkdk,

יש לנו משרד עם בערך 30 מכשירים שמחוברים ל WIFI. הראוטר שלנו חלש ועושה בעיות. ואנחנו רוצים לקנות ראוטר שגם יש לו VPN שיתפקד טוב ושלא יהיו נפילות איזה הכי מומלץ למשרד כמו שלנו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by yanivd28,

היי לכולם אני בחו'ל מטייל כרגע במקסיקו , עם מחשב נייד עם ווינדוס 7 סטארטר, בחיבור לרשתות מסוימות של ההוסטלים הוויפי מתחבר אבל רושם limited connection ואי אפשר לגלוש. בסמארטפון אנדרואיד אין שו בעיה וגם ב tathering מהסמארטפון למחשב אין שום בעיה. שאלתי אנשים אחרים עם ווינדוס אם נתקלו בבעיה אמרו שלא. מישהו מכיר ? יש פיתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Shumy2,

אהלן חבר'ה אני מחפש המלצה על ראוטר ביתי וטוב, שלא מתנתק הרבה ומתאים לבית ממוצע עד עכשיו היו לי הרבה נסיונות רעים עם זה

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by yaviny,

בזק מפרסמים בהרבה צורות/מקומות שכל לקוח שרוצה יוכל להכפיל את מהירות הגלישה שלו בחינם והפעלת זה היא דרך האתר שלהם. ניסיתי שם, קבלתי הודעת שגיאה ממנה לא הבנתי למה לא מאפשר לי. פניתי אליהם בטלפון ושם בדקו והסבירו לי שאני במהירות המיירבית האפשרית באזור שלי (40 מגה) ולכן אי אפשר להכפיל לי מהירות. לא ידעו לענות מתי תוגדל מהירות באזור שלי. אשמח לתגובות נוספות לגבי האתר ולגבי הצלחה להכנס למבצע כדי שנדע כמה האתר החדש של בזק ידידותי למשתמש (לדעתי לא מספיק) וכמה הפרסום של בזק מדוייק (אני לא ראיתי הסתייגיות ורק מחקר עצמאי שלי לימד אותי לגבי החיבור שלי)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בשל חשש מפגיעה בתחרות בשוק התקשורת הנייחת משרד התקשורת הורה לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את מבצע שדרוג לקוחותיה למהירות של מאה מגה ביט לשנייה השר ארדן: "בזק מנצלת את כוחה המונופוליסטי ומציעה מבצעים אשר עלולים כבר בטווח הקצר לסכן את התחרות בתחום התקשורת" ============================================== בו פתחה השבוע, לשדרוג מהירות הגלישה ל- 100 מגה, בשל החשש החמור מפני משרד התקשורת הורה היום לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את המבצע פגיעה בתחרות בשוק התקשורת הקווית כיום ובשוק הסיטונאי אשר צפוי להיות מושק בחודשים הקרובים. חברת בזק מאפשרת ללקוחות מחירים נמוכים יותר מאשר המחירים שהיא גובה מהספקים המתחרים, בעד השירות. מנוי של חברה מתחרה אשר ירצה ליהנות מהמבצע…

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  11. ההודעה של משרד התקשורת לחברת "בזק", לעצור את מבצע השדרוג ל-100M, היא עלית מדרגה בסכסוך ביניהן לגבי ה-"שוק הסיטונאי". סקירה של הסיבות לסכסוך, המהלכים שהצדדים נוקטים האחד כלפי השני ופרשנות שלי ניתן לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=4902

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by 11GnR,

לפני שאזמין טכנאי להחליף ראוטר ומודם, יש אולי לעוד מישהו את הבעיה הזאת ? לא ניתוקים שלמים מהיוזר של האינטרנט, פשוט הרבה פעמים שאני פותח דף הוא לא נפתח וצריך לרענן אותו פעמיים שלוש, משני מחשבים שונים. חיזקתי את החוטים ולא נגעתי בשום דבר לפני שזה התחיל.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by angel_liz,

שלום רב, אתמול ביצעתי פירמוט למחשב שלי והתקנתי מחדש את ה-WAMPSERVER שלי. ההתקנה התבצעה כשורה אך כשניסיתי להעלות לתוך ה- phpmyadmin שלי את ה-DB גיליתי שיש לי בעיה. בקובץ שצירפתי אפשר לראות שאני לא מורשת ליצור DB חדשים ואיני יודעת איך לשנות את זה. אשמח מאוד לעזרה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by חגיב,

נרשמתי באתר של NO-IP. אם אני מפעיל את התוכנה על המחשב אז זה עובד מצוין ואני מצליח להיכנס מרחוק דרך הכתובת שהקצו לי באתר. יש לי נתב של TP-LINK דגם TL-WR741ND. בנתב מובנית אפשרות של NO-IP. כשאני מזין שם משתמש וסיסמא ועושה SAVE. הוא רושם לי שהתקשורת בוצעה וזה נראה שכל כמה שניות הוא מעדכן מחדש את ה-DNS. הבעיה שלי שבפועל אין תקשורת לשירות NO-IP והנתב לא מעדכן את הכתובת שלי. אני אדגיש שוב שבמחשב זה עובד לי כך שנרשמתי באופן תקין. אודה לכם על תגובתכם

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. רכשתי את הנתב של edimax 6478AC ואני לא יודע כיצד עדיף להגדיר את שתי הרשתות (2.4GHZ ו-5GHZ). האם הם שתיהן צריכות להיות עם אותו ה-SSID ואותה הססמא? אם כן, כיצד אדע אם המכשיר שברשותי משתמש בחיבור המהיר של ה-AC או בחיבור של ה-N? רק לציין, יש לי טלפון סמסונג notes 3 אשר תומך ב-AC.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בעבר היה לי חיבור 100/2 מגה של הוט וכשהעלתי וידאו ב 1.5MBPS, לא היו לי שום בעיות. היום יש לי חיבור 40/3 של בזק עם מודם D-LINK 6850U, קיוויתי לעשות סטרימינג באיכות טיפה יותר גבוהה אבל מצאתי שגם כשאני מעלה באותו הקצב, למרות אקסטרה 1MBPS שברשותי כרגע, אני סובל מ latency spikes. עכשיו אני יודע שאין לי טעם בכלל ליצור איתם קשר כי הם יחשבו שנפלתי מהירח, יגידו לי לעשות speedtest וישחררו אותי לדרכי. אני מנחש שהתופעה קשורה ל bufferbloat ולמיטב הבנתי נגרמת בגלל הספק/תשתית/חומרה (ראוטר/מודם). למישהו יצא להתעסק בנושא? רעיונות, המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by biodome,

עובר בית והגיע הזמן להתחדש - איזה ראוטר נחשב הכי אמין כיום? הרבה הורדות טורנטים וניוזגרופס. יעבוד עם מודם של בזק ככל הנראה. הרבה העברות של סדרות/סרטי HD ברשת הביתית. צריך שתהיה אופציה לכיבוי היכולת האלחוטית שלו (כלומר שיוכל לעבוד גם רק כקווי). תקציב 500+ אפשרי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by 35353555,

שלום לך, יש ברשותי ראוטר של אדימקס BR-6524....אני מחובר במחשב ישיר אליו(לראוטר) ובן משפחה מתחבר עם האייפון והלפטופ אלחוטי אל הרשת הזו. הבעיה: הקצתי באדימקס -הגבלת מהירות למי שתחבר אלי..העלה 3 מגה והורדה 0.5 מגה...ולי(למחשב הראשי) זה בלי הגבלת מהירות. נעשה תחת: Home / General Setup / Advanced Settings / QoS ששם יצרתי טבלות הגבלה-גם להעלה וגם להורדה לחוד בבדיקה בו זמנית שעשיתי - מסתבר שהטלפון הנייד מקבל העלה יותר ממה שצריך....ואילו לפטופ..מקבל הכל יותר גבוה ממה שאישרתי....ובמחשב הראשי אני מקבל הורדה במהירות כי אחרים גוזלים לי ממה שצריך.... מה עושים?? האם הייתי צריך בדף ה Qos לסמן ב V את: Enable QoS?? ולכתוב שם ב- Total Download Bandwidth-את מהירות ההגבלה הכללית?? האם זה לא…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by nat64x,

home ו-home013 לא עובדים גם לא עם CAPS LOCK. מה הסיסמה? עשיתי גם איפוס למכשיר לא עזר. אתם מתחרים עם זמן ההמתנה בטלפון לנציג הטכני חח. - - - תגובה אוחדה: - - - איזה חברה מטומטמת, אפילו הנציג לא יכל לעזור בשיחה בצ'אט. הוא רק רוצה לאפס את הנתב שוב, למרות שכבר אמרתי לו שאיפסתי. בסוף אני שם לב לבד שהוא רושם את הפרטים כשהאות הראשונה היא אות ראשית חח. בחוברת שלהם הם שמים את כל הפרטים באותיות גדולות בכלל. כל הלקוחות שלהם נתקלים בבעיה הזאת. איזה דבילים. בקיצור... שם משתמש: Home סיסמה: Home013 - - - תגובה אוחדה: - - - חיברתי אחרי הנתב הכל נראה בסדר. מקווה שכל הבעיות נפתרו.

• 0 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. הקמתי רשת אלחוטית בתדר 5Ghz ותקן AC . (ראוטר: linksys ea6700 / מתאם : wusb6300) ומהירות החיבור לא עולה על 400Mbps. ניסיתי לשנות הגדרות של ערוצים וטווח אבל הרשת עובדת רק על ערוץ מסויים אחד , על כל השאר אין זיהוי של הרשת עם המתאם האלחוטי. בנוסף ניסיתי לחבר שני מחשבים שונים (כל אחד מחובר בנפרד לרשת ) . יש למישהו רעיון מה יכול להשפיע ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם רציתי רק לשתף בבעיה מוזרה שנתקלתי בה ושנפתרה בדרך משונה ביותר בשלב מסויים ה-MICROSOFT NETWORK שלי הפסיק לעבוד -- הכוונה היא שלא יכלתי יותר לגשת לקבצים משותפים ברשת ה-HOMEGROUP, ואפילו לא ל-SHARES במחשב שלי עצמו הבחנתי בזה לראשונה כשניסיתי לגשת ל-NAS שלי שמחובר ב-USB לנתב, ופתאום כבר לא הצלחתי אין לי מושג איך זה קרה או למה, אבל זה היה מאוד מעצבן קיבלתי שגיאות בסגנון X IS NOT ACCESSIBLE כשהייתי מקליק אפילו על המחשב שלי עצמו ברשת... אחרי שניסיתי כל מיני פתרונות שלא עזרו ואחרי שסקרתי בערך 19 פורומים שונים, הפתרון בסוף היה: לעשות UNINSTALL ל- CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKS על ה-NETWORK ADAPTER לאתחל את המחשב, לעשות INSTALL מחדש לאתחל שוב וזהו, הבעיה נ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, יש לי לאחרונה בעיה שהגלישה במחשב הנייד שלי הפכה להיות בלתי נסבלת. רוב הזמן הגישה לאתרים פשוט אורכת המון זמן (אם בכלל), נראה שהדף טוען אך לא קורה שום דבר או שהדף נטען לאחר הרבה מאוד זמן. בבדיקת ping לאתרים (בעת הבעיה) יש Reply מהם. יש לציין שזה לא תמיד (כך למשל עכשיו Restart עזר וכעת הגישה לאתרים תקינה). בבית יש עוד מחשב נייד ואין לו את הבעיה הזו, גם מחשב של חבר לא נתקל בבעיה הזו (למעט פעם אחת). בסלולרים גם לרוב אני לא נתקל בבעיה (אבל קרה לי שהייתי צריך לאפס את הראוטר פעם או יותר גם עבור הסלולריים). השורה התחתונה היא שאני חושש שעיקר הבעיה היא במחשב שלי, אך גם חושש שישנה בעיה בראוטר כי הבעיה לעיתים רחוקות מגיעה גם למחשבים\סלולרים אחרים. בגלל זה אני לא כל כך יודע איפה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mosheva,

שלום, יש ברשותי את הראוטר של TP-LINK TL-WR1043ND, התקנתי גירסת DD_WRT - v24SP2- (03/25/13) std SVN 21061. אני מנסה לחבר מדפסת בחיבור ה USB של הראוטר אבל כלום לא קורה. קראתי שאני צריך לחפש הגדרת JFFS אבל אני לא מוצא את ההגדרה בGUI. אשמח לעזרה, אם מישהו מכיר את הנושא. תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המודמים של בזק? ה NETGEAR DLINK תומכים? או שנהיה חייבים להחליף ציוד עם פריסת הוקטורינג?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by dominic16,

שלום כרגע אני עם EDIMAX 6524N ואני סובל איתו מהרגע הראשון. לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות של מהירות עיבוד פקטים ומה לא, לכן אני מחפש ראוטר חדש שיעשה עבודה טובה יותר מכל בחינה כולל עוצמת השידור אני זוכר שה TP-Link WR1043ND נחשב למומלץ עכשיו ראיתי שיש אותו דגם רק חדש יותר(http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5330) ורציתי לדעת אם הוא מומלץ או שיש משהו עדיף

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.