עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עברתי דירה כמו שכתבתי למעלה, ןראיתי שיש לי המון רשתות באיזור ללא הבטחה.. (כמו בתי קפה וכו..) אבל הקליטה שלי לא טובה בגלל המרחק. רציתי לדעת אם יש אנטנה שאני יכול לחבר למחשב וככה להגדיל את טווך הקליטה. אם מישהו מכיר משהו כזה ויש לו המלצה מסוימת זה ממש יעזור! תודה רבה ! :-)

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by KOBRA CHOPER,

יש INTERNET מהיר מ cable,DSL?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  3. שלום אני מחפש ספק דואר שמאפשר לעלות קבצים יחסית גדולים ולשמור אותם אצלו. כמו אתר שמירת קבצים רק עם דואר. מקווה שיש חיה כזאת

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by D.r Bit,

שלום לכולם ובוקר טוב עם 3:56 זה נחשב כבר לבוקר חחח LOL אז ככה יש לי שאלה אני צריך לעשות למישהו רשת בכבילה בין חדר ממ"ד לחדר שינה הבית הוא כמדמוני עם זכרוני לא מטעה אותי הוא נגיד 4 חברים המודם הוא מודם בכבלים HOT ... המודם נמצא בחדר רגיל .... ויש מחשב שני שהוא נמצא בחדר ממ"ד אני לא רוצה לעשות להם אינטרנט אלחוטי כי פשוט לא תהיה קליטה נוראמלית שוב זה מ"מד בטון מזויין ויהיו המון רעשים והפרעות לאינטרנט אלחוטי ! וציוד לאינטרנט חודר חדרי מ"מד סתם יקר .... טוב חפרתי כבר השאלה היא כזואתי העם בבית רגיל אמור להספיק לי חבילה של 100 מטר כבל רשת 5 CAT וסטאלנד בארוך של 30 מטר ?... מהחדר לתיבית ההסתעפות ומשם למ"מד ?..... מה אתם חושבים ? : ???

5. שלום אני הולך להחליף את המושם הקיים שלי בבזק כי ככל הנראה הוא התחיל להתשגע.( יש לי את ה ALCATEL Speedtouch ). 1.איזה מודם הכי ממולץ לקחת ? 2.האם יש מודם שבא יחד עם ראוטר שמומלץ לקחת אותו? תודה לעוזרים. TOMCAT383

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by urich,

טוב שלום יש לי שלושה מחשבים ובקרוב אני יקנה אחד חדש ורציתי לחלוק בינהם את האינטרנט וליצור רשת פשוטה. עכשיו אני שוקל לרכוש את הדילינק 604 אין לו חיבור אלחותי והוא לא גיגה ביט לאן אבל כל המחבים שלי ישנים והרשת גם לא צריכה חיבור ממש מהיר. עכשיו יש לכם המלצות דברים שאני צריך לדעת וכו'

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  7. Started by TheMadKow,

שלום, אני מחובר ל- ADSL (ספק : 012 קוי זהב), במהירות של 1.5. יש בבית כ-3 מחשבים אשר מחוברים כולם ע"י SWITCH. בזמנו, קיבלתי את המודם הנוראי ALE150, בחיבור USB, היצור הזה כל הזמן קרס. לא היה רגע שקט ... אחרי הרבה כאב ראש (תמיכה טכנית של של בזק וקוי זהב), ששניהם הכחישו כל קשר למקרה, עברתי ליישום מורכב יותר של כאב ראש : רבתי עם בזק להחליף את המודם, לפי ידיעות רבות בעיתונות, ואכן, המודם הוחלף. כרגע יש ברשותי את ה- SpeedTouch 510, גרסת תוכנה : 4.2.7.16.0. הוא מתפקד כ"נתב", אני חושב הוא יושב בנפרד עם חיבור ל-SWITCH שלי, מחייג לבד ומתפקד כשרת DHCP. מכיוון ואני בור ועם הארץ ברשתות, אני מתייעץ אתכם : בכמה החודשים האחרונים, אותם בעיוית שהיו לי פעם החלו לצוץ שוב. הקישור …

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  8. בשעה טובה יש לי רשת ביתית. במחשב הנייח המחובר ישירות לנתב קיים קובץ השוקל כ-6GB. ברצוני להעביר את הקובץ הזה למחשב הנייד. ידוע לי שקיימת תיקית שיתוף לכל המחשבים המחוברים לרשת, אך מיקומה לא ידוע לי. היכן נמצאת תיקית השיתוף? תודה מראש ושבת שלום, יגאל

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  9. Started by 104952,

שלום, ברצוני לבנות מחשב שיהיה מחשב מיועד להורדות לותוכנות שיתוף קבצים. הבעיה שלי היא החיבור בין שני המחשבים- 1. אין לי מסך נוסף כדי לשלוט על המחשב הזה 2. אני יכול לחבר את המסך של המחשב שלי דרך מפצל גם למחשב הורדות ואז לשלוט בשניהם דרך מסך אחד , הבעיה היא שזה מוריד לחלוטין מהביצועים של המסך 3. ישנה אפשרות שאני מחשב את המחשב לרשת מחשבים שלנו בבית, הבעיה היא שאם אני מוריד דברים לא נכונים כמו וירוסים וכדומה, הם יכולים בקלות לפלוש למחשב של אבא שלי , שם יש קבצים מאוד חשובים שקשורים לעבודה של אבא, האם יש דרך לחסום לחלוטין את המחשב של אבא מכל הרשעים? 4. במקרה הגרוע ביותר אני אאלץ לחבר את המחשב הורדות לחיבור אינטרנט משלו . שמעתי שיש תוכנות בשם VNC שמאפשרות לשלוט על מחשב מסוים דרך …

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  10. אז ככה.אני חיברתי 2 מחשבים ברשת עם כבל רשת בלבד לפי מדריך שפירסם פה אחד הגברים. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להפעיל את המסנג'ר במחשב הלקוח.הורדתי וביטלתי כל חומת אש ואנטיוירוס ועדין זה לא עובד. אם למשהו יש פתרון עבורי אני אודה לו מאודדדדד. תודה ושבת שלום אנשים

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. אוקיי, אסביר בצורה איורית את זרם האינטרנט ברשת האחוטית שלי בין שני מחשבים. מקרא: - = התקשרות תקינה. | = התקשרות אי תקינה. --------||||---------|||---------|||||-------------- ההסבר המילולי שהוא בעצם יש מעבר של נתונים אבל תוך זמן קצר כאילו האינטרנט התנתק ואחרי שנייה-שתיים הכל חוזר וכן הלאה. הבעיה הזאת באה לידי ביטוי בהורדות,משחקי הרשת ובגלישה באינטרנט עצמו. אמנם זה ל1-2 שניות בכל 5 שניות אבל זה בכל זאת מטריד מאוד! מה לא בסדר???

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by 123kobi,

שלום לכולם, אני אורח ברשת עם switch hub של edimax, ויש לי בעיה עם כול מיני אתרים ותוכנות בשני המחשבים האורחים שמשתתפים ברשת, נחסמים כל מיני אתרים כלומר יש אתרים שפשוט לא עובדים וכנל לגבי תוכנות שקשורות באינטרנט שעובדים במחשב המארח והבעייה היא לרוב בכל מיני אתרים אז השאלה שלי היא איך אני מסדר את זה... אם זה משנה, יש לי מערכת הפעלה ווינדוס sp2. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  13. Started by DeadByDawn,

אוקי אני יודע שבבן גוריון (אוניברסיטה) יש חיבור לרשת אלחוטית...עכשיו אם יש לי מחשב נייד וכרטיס רשת אלחוטי..אני יכול לתחבר?? למרות שאני לא מנוי לאף חברת אינטרנט???

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by Ran B,

שלום לכולם. אז לא ממזמן קניתי כבל רשת וכרטייס רשת לאחותי. על מנת ליצור רשת (ללא ראוטר, כפי שמוסבר בסטיקי) ולשתף אותה באינטרנט. מכיוון שעשיתי זאת פעם עם אח שלי, ידעתי איך לעשות זאת. הלכתי על הדרך הפשוטה והשתמשתי באשף (WIZARD) של הווינדוס ליצירת רשת ושיתוף אינטרנט. תוך דקות היה לנו רשת עובדת ואינטרנט משותף. יום אחד אחותי אמרה שהמחשב שלה עשה איזו הודעת שגיאה ולאחר מכן ריסט למחשב. ככה היא אמרה לי. מאותו יום היה לנו רשת, אך משום מה אין שיתוף אינטרנט. ניסתי לשבת על זה שעות ולתקן את זה, וליצור ולמחוק וליצור ולמחוק מחדש את הרשת. ולהגדיר מחדש ע"י האשף או "מנואלי". ושום כלום עזר. אז קרה משו ובכלל לא הייתה רשת. במחשב שלי (מחשב השרת) היה רשום לי שLOCAL CONNECTION בין המחשב…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by דניאל12321,

אני רואה דרך המחשב שלי סדרות בצפייה ישירה (הישרדות, סדרות של רשת, קשת), קיצר, דרך כל מיני אתרים.. וזה מקרטע לי בטירוווווף!!! הקטע שאני רואה את אותן סדרות דרך האייפון, ואפילו דרך אותו הספק (ווי-פי), הכל עובד חלק.. מה הקטע? מישהו יכול לענות?

16. Started by LevTheKiller,

שלום, ברשותי הנתב של Linksys מדגם WRT54GL. יש לי בעיה עמו - משום מה יש לי ניתוקים רבים ברשת ופעמים שבהן האינטרנט קופא וצריך לחכות כמה שניות כדי שהוא יוכל להמשיך לעבוד. זה נורא מעצבן ולפעמים זה תוקע טעינת אתרים ופורומים ואני משתגע מזה! אני משתמש בקושחה של DD WRT ,האם ידוע למישהו על בעיות כאלו עמה? אשמח אם תעזרו לי! :-* יום טוב!

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  17. נגיד יש לי 2 מחשבים + נייד אחד + פלאפון עם תמיכה לWIFI. עכשיו, המטרה היא לרשת את כולם, אז מה אני צריך לעשות? לקנות ראוטר אלחוטי (נגיד GL של לינקסיס אשר כולל תמיכה בכבלים) לחבר את המודם לראוטר, מחשב 1 או 2 לחבר באופן חוטי לראוטר והאחרים באלחוטי? זה אפשרי לחבר חוטי לראוטר אלחוטי? (good enough? )

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by meidan,

שלום, אני מחפש נתב משולב אלחוטי/קווי לרשת ביתית. לנתב יחובר מחשב אחד קווית ועוד 2-3 אלחוטית. לא צריך יותר מדי פיצ'רים מיוחדים, משהו פשוט וזול. טווח שידור גם לא משמעותי, רק בתוך הדירה, 20-30 מטר. הנתב יחובר למודם TCM25 Thomson של הכבלים. חשבתי על http://www.dlink.com/products/?sec=0&pid=316. דעות לחיוב או לשלילה יתקבלו בברכה. תודה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  19. Started by Ran B,

אוקי אז נתחיל ככה..אני ואח שלי לא רצינו ראוטר HUB או דברים כאלה החלטנו לעשות רשת ביתית הכי פשוטה.. אז יש לנו שני מחשבים ושלושה כרטסי רשת ככה שפה הבעיה נפתרה..(דרך אגב עשינו את כל הדבר הזה ממזמן אבל אני תמיד שוכח לשאול את השאלה..)..פשוט שמנו במחשב שלי שני כרטיסי רשת (אחד על הלוח אם ועוד אחד חיצוני..)..ואז חברנו את המודם למחשב שלי..קנינו כבל רשת מוצלב של 15 מטר כדאי לחבר את שני המחשבים שלנו אחד עם השני..ואז פשוט עשינו שיתוף להתקשרות של האינטרנט..ואז ברגע שאני מחובר גם אח שלי מחובר ולהפך..עכשיו החלק הבעייתי בכל הסיפור הזה שהוא ממש מוזר!! אח שלי כנראה קיבל מה שנקרא דבר לא הגיוני "כמות אינטרנט יותר גדולה" עכשיו מזה המשפט הדפוק הזה אין כזה דבר...אבל רק ככה הצלחתי להגדיר את זה …

20. Started by eyarit,

חיברתי מחשב נייד לרשת הביתית שלי,מחשב ראשי מריץ חלונות 7, מחשב נייד מריץ ויסטה. 2 המחשבים רואים את המחשב המארח אבל בנסיון כניסה אני מקבל חלון שם וסיסמא וזאת על אף שאין סיסמאות בשני המחשבים, יש שיתוף כוננים, יש נוד 32 מבוטל ופיירוול מבוטל. מה יכולה להיות הסיבה, מחובר דרך ראוטר אלחוטי ( נעשה נסיון גם דרך קווי) TP-LINK/ אשמח לרעיונות

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by prigat_a,

למה בכל פעם שאני מנתק את החשמל או שיש הפסקת חשמל. ראוטר D-LINK ומודם של חברת הכבלים - ספק נטויז'ין. צריך לחכות רבע שעה עד שהאינטרנט יחזור לעבוד?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by oren74,

לאחרונה שדרגתי את חיבור האינטרנט באמצעות הכבלים ונטויזן של לקו של 5 מגה. המהירות שאני אמר לקבל בהורדה היא כ 630 ק"ב. את המהירות הזו אני מקבל רק אם המחשב מחובר למודם הכבלים (מוטורולה לבן) באמצעות חיבור ישיר לכרטיס הרשת. הבעיה מתחילה כאשר אני מחובר דרך ראוטר. יש לי שני ראוטרים של אדימקס: ראוטר מדגם B16104K (ראוטר חוטי) וכמו כן ראוטר BR6124WG (ראוטר אלחוטי שהתחברתי אליו חוטית והרשת האלחוטית שלו מבוטלת) שהבאתי לצורך הניסוי ובשניהם המהירות המקסימלית שאני מצליח לקבל היא 580 ק"ב בממוצע. האם מישהו נתקל בתופעה זו? כלומר האם ראוטר אמור להאיט לי את הגלישה בצורה כזו? חשוב להדגיש שהמחשב שלי מחובר לבדו לרשת ואין איתו עוד מחשבים כרגע שמחוברים לרשת. וכמו כן אין בעיה של רוגלות, תוכנות שרצ…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by dol222,

שלום יש לי מחשב שלושה מחשבים בבית...אחד עם VISTA ושניים עם XP. אני לא מצליח לעשות תקיית שיתוף בינייהם. מה שהצלחתי לעשות זה לראות מהמחשב עם ה-VISTA את שני המחשבים עם ה-XP אבל אני לא רואה את ה-VISTA מה-XP. מה עושים?!

24. Started by yaelbd,

יש לי ראוטר wrt54gl ואני מחוברת להוט ול- 012. (שני מחשבים בבית, אחד נייח אחד נייד) לפני חצי שנה, כשקניתי את הראוטר, התקנתי אותו עם הדיסק התקנה (את הנתונים הנדרשים קיבלתי מ 012), והוא עבד מצויין. לפני כמה ימים, הלך לי ההארד דיסק בלפ טופ, והחלפתי לחדש. מאחר ובטמטומי לא כתבתי לי באיזה מקום את הסיסמא של ההתחברות לראוטר, לא נותרה לי כל ברירה אלא לאפס את הגדרות הראוטר ולהגדירו מחדש. טמטומי ממשיך בכך שגם זרקתי את הדיסק התקנה, כך שעכשיו אני צריכה להגדירו דרך ה- setup מבוסס web. עד כאן הכל סבבה, הבעיה היא שמרגע שנכנסתי ל setup (דרך 192.168.1.1 או מה שזה לא יהיה) הכל השתבש: כבר מהשלב שבו הייתי צריכה לבחור ב- pptp, l2tp, dhcp וכו', לא ידעתי במה לבחור. וגם אחרי שניסיתי כל אחד מהם, …

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  25. בבית שלי יש רשת מחשבים (מחשב אחד של המשפחה כשרת ושלי עם חיבור מוצלב קווי עד החדר). חבילת האינטרנט היא 1.5M ו128K (אם אני לא טועה) בכבלים(הוט) וברק 013 מספק תאינטרנט. המודם הוא תומסון אמרו שהוא טוב מאוד. אז ככה יש לי משחק מקוון באינטרנט שאני כבר משחק 3 שנים. בבית שלי הוא פועל עם לאגים כל שניה ואז יוצא מהמשחק מרוב הלאגים הקשים. אצל אבא שלי יש מחשב פחות טוב עם אינטרנט איטי יותר ורשת אלחוטית עם ראוטר אלחוטי ושם המשחק פועל חלק וטוב. ניסיתי לשים את המחשב שלי כשרת וזה לא עבד ( אפילו הבאתי טכנאי של הוט והוא ראה שאין בעיה באינרנט והקשר בין המודם לשרת). ניסיתי להביא את המחשב של אבא שלי ולחבר אותו אל הרשת בהתחלה כלקוח לא עבד טוב וגם כשרת הוא לא עבד טוב (המשחק). יש אילו פתרונות או ה…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.