עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by topgun,

שלום לכולם יש לי בעיה: במחשב עם חייגן (מחובר בכבל רשת למודם), מדי פעם האינטרנט פשוט מת, ואין אפשרות להחיות אותו עד שעושים ריסטרט. קודם כל, מתישהו שמים לב שאין אינטרנט - אתרים לא עולים, אימיול לא מתחבר וכאלה, למרות שהסמל של החייגן בשורת משימות דווקא בצבע טוב. עכשיו, כשמנסים ללחוץ עליו (או על האייקון של החייגן) אז הוא עולה לשבריר שניה ונסגר (מספיק בשביל לראות שמשהו זז, ועולה המסך סטאטוס, אבל לא מספיק בשביל לקרוא מה כתוב שם). כשניסיתי לגשת לחייגן דרך "network connections" אז הוא דווקא פתח את החלון של החיבור (הכנסת שם משתמש וסיסמה וכאלה), אבל כשלחצתי "connect" זה לא באמת עשה משהו לאינטרנט. בדקתי שבהגדרות של הכרטיס רשת האופציה של כיבוי חשמל לאחר חוסר פעילות מבוטלת, וגם ישבת…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי, מישהו מכיר מקומות שמוכרים ציוד תקשורת של סיסקו יד שנייה ? אני צריך בעקרון 2 מתגים 2524 ואולי 2 רוואטרים 2620 עם 2 יציאות WIC ניסיתי את ALLTRADES אבל הם יקרנים בטירוף... על נתב כמו דנן שצוין לעיל הם רוצים מעל ל-200 דולר בעוד שבאיביי רוצים משהו כמו 100 דולר.....

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מי שיש לו חבילה של 50 או 100 מגה דרך 012 דרך תשתית בזק שיפנה אליי בפרטי בבקשה, אני מנסה לפתור תקלה ארורה אצלי ואני צריך מישהו שמחובר ב012 על תשתית של בזק בשביל לעזור לי לאבחן חלק מהבעייה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. TRENDnet TEW-228PI 11Mbps Wireless LAN PCI Adapter TRENDnet 802.11b Wireless 4 port router TEW-231BRP אני לא רוצה המלצה לG כי זה רק בשביל שני מחשבים והמחשב השני יעבוד מקסימום שעה ביום (רק גלישה, אין הורדות). האם אני צריך עוד משהו במחשב בשביל רשת אלחוטית ? (בשני המחשבים יש כרטיס רשת רגיל).

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  5. אוקיי רדו לסוף אם אין לכם כוח לקרוא... כרגע אני גר בקוטג' של 2 קומות, אני גר בקומה העליונה והחדר עבודה של אבא שלי הוא למטה. אני משחק הרבה ברשת, ולכן קדחנו חורים בכמה קירות כדי להעביר כבל מהראוטר בחדר של אבא שלי לחלון שלי ;D. עשינו את זה בגלל שהיו לי פינגים בלתי נסבלים עם WIFI. עכשיו קנינו וילה, וגם שם כמובן יש לו חדר עבודה. הנה שרטוט קטן לגבי איך זה ייראה.(אני יודע שהקנה מידה חרא) |-----------------------8 מטר--------------------| __________________________________________ |***********| | | |***********| מקלחת | | |___________|_________________ | ח.עבודה | | …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, מדי פעם (פעם בכמה ימים לאחרונה), האינטרנט מפסיק לעבוד (משולש צהוב על האייקון), ויש צורך לכבות ולהדליק את הנתב כדי שהוא יחזור לעבוד. הנתב שיש לי - DSL-2650U של D-Link (מבזק) אני חושב שהוא משמש גם כמודם (לא מחובר שום דבר נוסף חוץ ממנו). מה יכולה להיות הבעיה? ד"א נכנסתי היום לראשונה להגדרות (לIP שמופיע עליו), וראיתי שיש שם לא מעט דברים. יש משהו שאני אמור לשנות? לא נראה לי שמישהו נגע בזה וזה עבר כמה ריסטים מאז שזה אצלי. וראיתי שיש אפשרות לעדכון קושחה - איפה אני מוצא את העדכון (אם יש בכלל)? יש צורך בזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by clurchless,

היי, אני רוצה את הראוטר הזה: https://xiaomi-mi.com/wifi-routers/xiaomi-mi-wifi-router-hd-1tb-black/ מישהו יכול לתת עליו חוות דעת? איך הוא ביחס לראוטרים הטובים של 2017 כמו Asus RT-AC88U לדוגמא... ויותר חשוב, איך אני מביא אותו לארץ בלי שיחרימו לי במכס? תודה

8. אורח דור
    Started by אורח דור,

אני מתלבט בין 2 חברות: אנלימיטייד 100 מ"ב שמוכרת ראוטר מסובסד ב-300₪: ראוטר ZTE H198, אני לא מוצא עליו מידע באינטרנט ולא יודע אם הוא מגיע עם מודם מובנה, יש סיכוי שלא שמעתי את הדגם טוב מאיש המכירות? למישהו יצא להשתמש בראוטר שהם מציעים או שמע? בנוסף, אקספון מציעים שרות השכרת ראוטר ב5₪ ל100 מ"ב: DLINK 225, מצאתי באינטרנט כתבה על לקוח שהתלונן ואמרו לו בבזק שזה ראוטר בעייתי (ואז תיקנו ואמרו שהוא טוב). מישהו שמע ויכול להמליץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום. לאחרונה עזבתי את בזק והתחברתי לתשתית הוט במהירות 100 מגה. כשהטכנאי סיים להתקין את המודם הוא ביצע בדיקת מהירות (לתשתית בלבד, עוד לפני שהוכנסו פרטי הספקית) וראיתי בו עיני 105 מגה. שמח ומאושר התקשרתי ל018 ( מאוד מרוצה מהם עד כה) כדי להודיע להם על המעבר מתשתית בזק להוט. לאחר הכנסת הגדרות הספק למודם התחלתי בבדיקות מהירות, בארץ ובחול. מה רבה היתה אכזבתי שקיבלתי תוצאות של מקסימום 50 מגה בspeedtest בארץ(!) ובחול הגעתי בין 15 ל50 , תלוי בשרת. בשיחה שערכתי עם המוקד הטכני של 018 נטען שהבעיה היא במודם/ראוטר של הוט ואין לי מה לעשות אלא לדבר איתם. קצת מוזר לאור הראייה שבדיקת מהירות תשתית בלבד מגיעה ל100 מגה בלי בעיה. האם הבעיה בספק 018? בראוטר/מודם של הוט? ( לא מתחשק לי להגדיר א…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Adi Goldshtein,

יש לי ראוטר ישן של בזק דגם DSL-6740U v.H1. השאלה היא האם אני יכול להגדיר אותו ללא חיבור מודם. אלא רק לצורך תקשורת אינטרנט אלחוטית. (הארכת טווח אם איני טועה, או נקודת גישה ) יש לי "נקודת שקע רשת קווית" בחדר המחוברת באמצעות כבל תקשורת דרך סוויץ המחובר לנתב הראשי בדירה (אין לי גישה פיזית אליו). האם ניתן לחבר את הראוטר לשקע הרשת הנ"ל ולקבל גישה לאינטרנט באמצעות WIFI? כלומר שהמחשב שלי הנייח יהיה מחובר עם כבל רשת ישירות לראוטר. באופן שיאפשר לגלוש באינטרנט באמצעות WIFI בטלפונים הניידים או במחשב נייד. אודה על הסבר/ הדרכה אם הדבר אפשרי או שעליי לרכוש התקן אחר כדי להוציא אות wifi מנקודת הרשת הקווית הפעילה הקיימת.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  11. Started by sapartil,

אני רוצה לקנות התקן לנייד שיקלוט ממרחק הכי גדול שאפשר לא חשוב אם זה אנטנה שמתחברת לנייד או כרטיס רשת אלחוטי או סטיק usb מהו התקן ה wifi שקולט מהמרחק הכי גדול ?

12. Started by Art Tatum,

כבר יומיים שחלק מלקוחות הוטנט לא יכולים לצפות בyoutube. ונראה שאפילו לתפוס אותם בטלפון אי אפשר. בושה וחרפה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by יניב קופר,

אני מנסה להגדיר ולא מצליח כבר שעות TP-LINK ACCESS POINT לראוטר סימנס SL2-141

• 13 תגובות
    • 5.8k צפיות
  14. Started by esaly,

חברה...אני צריך את עזרתכם.. יש לי כאן איזו שאלה שאני צריך לענות עליה.. השאלה: "תחנת NOVELL אמורה להתחבר ל( MSDOS (lsl,ipxodi..מה סדר הפעולות שצריך להפעיל בעמדה זו?" תודה רבה מראש....

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  15. יש לי את הכרטיס רשת הזה "KINAMAX 802.11a/n/b/g 300Mbps" ואת הראוטר הזה "TP-LINKE 1043D" שנייהם אמורים לתמוך בחיבור של 300Mbps אבל מסיבה לא ברורה אני מתחבר במהירות של 150Mbps למרות שהמחשב צמוד לראוטר(מטר ממנו בלי קירות) הגדרתי בראוטר שהוא יעבוד רק על תקן "N" ובמהירות של 300Mbps ובדקתי את הכרטיס רשת שרק הוא היה מחובר(אלחוטי) לרשת.. יש לי "WIN 7 U" ובדקתי את המהירות בעזרת לחיצה על מצב בכפתור הימני על כרטיס הרשת... מישהו יודע למה זה קורה , ואיך אני יכול לסדר את זה?? משם קניתי את הכרטיס: http://www.dealextreme.com/p/high-power-802-11a-n-b-g-300mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-dongle-33188

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, חיברתי בביתי נתב אלחוטי לינקסיס 11b(כחול) שהיה במשרדי. יש לנו בבית שני ניידים של דל (Centrino) ומחשב נייח אחד. רכשתי אתמול כרטיס WMP54G-EU PCI Adapter של לינקסיס למחשב הנייח. חיברתי את הכרטיס במחשב והתקנתי את הדרייבר שלו מהדיסק המצורף. שני הניידים קולטים מצויין בבית ובחצר אך המחשב הנייח הנמצא בחדר בגג כ13 מטר מהנתב קולט ברמה של 2-3 נורות ירוקות. כאשר אני נמצא עם אחד הניידים לייד המחשב הנייח רמת הקליטה בנייד מצוינת ובנייח כרגיל פחות טוב עד כדי ניתוק ריגעי כל שעה. מוזר, כאשר אני נמצא עם הנייד לייד הנייח ולוחץ על חפש רשתות בנייח, אני רואה את הרשת שלי ואת הרשת של שכני (אם כי אני מחובר לשלי בקונפגורציה) לעומת זאת הנייח מזהה רק את הרשת שלנו ואת השכן אינו מזהה. מה לעשות א…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  17. אני מוריד מ USENET הורדה במהירות גבוהה על 190 לא מזמן התכילה לי בעיה שהקצב הורדה היה עולה ויורד 190....750...120....75....95...166....180...192.. וחזר חלילה.. חשבתי שזה מהספק שלי .. אבל לייתר ביטחון שינתי סיסמא לראות שאף אחד לא מוריד מהחשבון שלי עדיין המשיך... דיברתי עם 012 עשו לי בדיקת הורדה.. נראה בסדר עברתי לספק usenet אחר.. הכל היה בסדר עד היום.. זה שוב חזר... בדקתי Adaware עדכנתי windows בדיקת ווירוסים.. שינתי סיסמאות... שיא השיאים.. היתה תקופה שהייתי רשום לשני הספקים וממש אריתי שבאחד מהם יש את הבעיה אצל השני ( החדש ) אין!!!!!! זה עבד טוב איזה שבוע ועכשיו התחיל גם עם הספק הזה... מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by gabrielf,

לפי הבנתי 013 כן מנטרים את חיבור ה MPLS ב 100 מגה ונותנים סוג של תעדוף. מ 014 נמסר לי שהם מקימים יכולת דומה כמו שיש ל 013 אשר בה יוכלו לקבל פרטים על החיבור (כנראה מעין חייגן ג'וניפר)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן. יש לי מספר מסוים של מחשבים, כל אחד רואה את השני ברשת מקומית. איך אני יכול לגרום לכך שמחשב X, לא יראו שאר המחשבים? כלומר, שמחשב X יהיה חסום לגמרי הן מבחינת גישה ישירה לקבצים, שיתופם בhomegroup וגם שלא יהיה אפשר להתחבר דרך mstsc בremote. האם מספיק יהיה לחבר למחשב המסוים הזה router ולהגדיר שם firewall? או שישנן דרכים קלות יותר?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  20. תודה למשתתפים.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by Zerith,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת. תודה מראש.

22. איך אפשר לנתק אותם מהראוטר שלי? אני לא מדבר על הצפנת הראוטר וכו', אלא פשוט לנתק את אותו אדם ושלא יוכל להתחבר שוב. תודה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. אהלן חברים אני בדרך להיכנס לבית ולפני שאני נכנס אני מעונין לקנות ראוטר שיספק גלישה בכל הביית בסביבות 140 מטר . וראיתי את הדגם החדש של xiaomi r3p US $76.49 15%OFF | Original Xiaomi Mi R3P 2600Mbps Smart Wireless Router Pro 4 Antenna Dual-band 2.4GHz + 5.0GHz WiFi Network Device Priority Mail https://s.click.aliexpress.com/e/bmr5vxmZ מה אתם אומרים? דרך אגב המודם/ראוטר של הוט כנראה ישב בארון תקשורת הראוטר ישב בסלון . יש לי בכל הבית נקודות תקשורת העברתי כבלים של cat6 , האם ניתן לחבר את הראוטר עם כבל תקשורת או שהוא מתחבר אלחוטית למודם ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, אני חייל ואני מעוניין באינטרנט בין 2.5 מגה ל5 , מחיר מקסימלי כולל 2 הספקיות הוא 150 ש"ח בחודש , חשבתי אולי להצטרף למהירות 5 מגה בבזק ואקספון זה יוצא סה"כ 140 בחודש ביחד וזה מאוד זול נראה לי מה גם שיש 3 חודשים בחינם באקספון ככה שיוצא לי מעולה. בכל זאת, אני לא כ"כ מתמצא ולכן אני אשמח לקבל ממכם ייעוץ , תודה רבה

• 6 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.