רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות התקן לנייד שיקלוט ממרחק הכי גדול שאפשר לא חשוב אם זה אנטנה שמתחברת לנייד או כרטיס רשת אלחוטי או סטיק usb מהו התקן ה wifi שקולט מהמרחק הכי גדול ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר יומיים שחלק מלקוחות הוטנט לא יכולים לצפות בyoutube. ונראה שאפילו לתפוס אותם בטלפון אי אפשר. בושה וחרפה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר ולא מצליח כבר שעות TP-LINK ACCESS POINT לראוטר סימנס SL2-141
-
- 13 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
חברה...אני צריך את עזרתכם.. יש לי כאן איזו שאלה שאני צריך לענות עליה.. השאלה: "תחנת NOVELL אמורה להתחבר ל( MSDOS (lsl,ipxodi..מה סדר הפעולות שצריך להפעיל בעמדה זו?" תודה רבה מראש....
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס רשת הזה "KINAMAX 802.11a/n/b/g 300Mbps" ואת הראוטר הזה "TP-LINKE 1043D" שנייהם אמורים לתמוך בחיבור של 300Mbps אבל מסיבה לא ברורה אני מתחבר במהירות של 150Mbps למרות שהמחשב צמוד לראוטר(מטר ממנו בלי קירות) הגדרתי בראוטר שהוא יעבוד רק על תקן "N" ובמהירות של 300Mbps ובדקתי את הכרטיס רשת שרק הוא היה מחובר(אלחוטי) לרשת.. יש לי "WIN 7 U" ובדקתי את המהירות בעזרת לחיצה על מצב בכפתור הימני על כרטיס הרשת... מישהו יודע למה זה קורה , ואיך אני יכול לסדר את זה?? משם קניתי את הכרטיס: http://www.dealextreme.com/p/high-power-802-11a-n-b-g-300mbps-usb-2-0-wifi-wireless-network-dongle-33188
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חיברתי בביתי נתב אלחוטי לינקסיס 11b(כחול) שהיה במשרדי. יש לנו בבית שני ניידים של דל (Centrino) ומחשב נייח אחד. רכשתי אתמול כרטיס WMP54G-EU PCI Adapter של לינקסיס למחשב הנייח. חיברתי את הכרטיס במחשב והתקנתי את הדרייבר שלו מהדיסק המצורף. שני הניידים קולטים מצויין בבית ובחצר אך המחשב הנייח הנמצא בחדר בגג כ13 מטר מהנתב קולט ברמה של 2-3 נורות ירוקות. כאשר אני נמצא עם אחד הניידים לייד המחשב הנייח רמת הקליטה בנייד מצוינת ובנייח כרגיל פחות טוב עד כדי ניתוק ריגעי כל שעה. מוזר, כאשר אני נמצא עם הנייד לייד הנייח ולוחץ על חפש רשתות בנייח, אני רואה את הרשת שלי ואת הרשת של שכני (אם כי אני מחובר לשלי בקונפגורציה) לעומת זאת הנייח מזהה רק את הרשת שלנו ואת השכן אינו מזהה. מה לעשות א…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מוריד מ USENET הורדה במהירות גבוהה על 190 לא מזמן התכילה לי בעיה שהקצב הורדה היה עולה ויורד 190....750...120....75....95...166....180...192.. וחזר חלילה.. חשבתי שזה מהספק שלי .. אבל לייתר ביטחון שינתי סיסמא לראות שאף אחד לא מוריד מהחשבון שלי עדיין המשיך... דיברתי עם 012 עשו לי בדיקת הורדה.. נראה בסדר עברתי לספק usenet אחר.. הכל היה בסדר עד היום.. זה שוב חזר... בדקתי Adaware עדכנתי windows בדיקת ווירוסים.. שינתי סיסמאות... שיא השיאים.. היתה תקופה שהייתי רשום לשני הספקים וממש אריתי שבאחד מהם יש את הבעיה אצל השני ( החדש ) אין!!!!!! זה עבד טוב איזה שבוע ועכשיו התחיל גם עם הספק הזה... מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לפי הבנתי 013 כן מנטרים את חיבור ה MPLS ב 100 מגה ונותנים סוג של תעדוף. מ 014 נמסר לי שהם מקימים יכולת דומה כמו שיש ל 013 אשר בה יוכלו לקבל פרטים על החיבור (כנראה מעין חייגן ג'וניפר)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן. יש לי מספר מסוים של מחשבים, כל אחד רואה את השני ברשת מקומית. איך אני יכול לגרום לכך שמחשב X, לא יראו שאר המחשבים? כלומר, שמחשב X יהיה חסום לגמרי הן מבחינת גישה ישירה לקבצים, שיתופם בhomegroup וגם שלא יהיה אפשר להתחבר דרך mstsc בremote. האם מספיק יהיה לחבר למחשב המסוים הזה router ולהגדיר שם firewall? או שישנן דרכים קלות יותר?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
איך אפשר לנתק אותם מהראוטר שלי? אני לא מדבר על הצפנת הראוטר וכו', אלא פשוט לנתק את אותו אדם ושלא יוכל להתחבר שוב. תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אני בדרך להיכנס לבית ולפני שאני נכנס אני מעונין לקנות ראוטר שיספק גלישה בכל הביית בסביבות 140 מטר . וראיתי את הדגם החדש של xiaomi r3p US $76.49 15%OFF | Original Xiaomi Mi R3P 2600Mbps Smart Wireless Router Pro 4 Antenna Dual-band 2.4GHz + 5.0GHz WiFi Network Device Priority Mail https://s.click.aliexpress.com/e/bmr5vxmZ מה אתם אומרים? דרך אגב המודם/ראוטר של הוט כנראה ישב בארון תקשורת הראוטר ישב בסלון . יש לי בכל הבית נקודות תקשורת העברתי כבלים של cat6 , האם ניתן לחבר את הראוטר עם כבל תקשורת או שהוא מתחבר אלחוטית למודם ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חייל ואני מעוניין באינטרנט בין 2.5 מגה ל5 , מחיר מקסימלי כולל 2 הספקיות הוא 150 ש"ח בחודש , חשבתי אולי להצטרף למהירות 5 מגה בבזק ואקספון זה יוצא סה"כ 140 בחודש ביחד וזה מאוד זול נראה לי מה גם שיש 3 חודשים בחינם באקספון ככה שיוצא לי מעולה. בכל זאת, אני לא כ"כ מתמצא ולכן אני אשמח לקבל ממכם ייעוץ , תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לפעמים האינטרנט שלי פשוט מתחיל להיות איטי, בלי הורדות פעילות או תוכנות לשיתוף קבצים. אתרים עולים לאט, קובץ לבדיקת מהירות מאתר בזק יורד במהירות של 17KB בערך (ויש לי אינטרנט 5 מגה) עד כה חשבתי שאלו סתם בעיות זמניות בתשתית או ספק, אבל עכשיו לשכנים שגרים מתחתי יש רשת אלחוטית פתוחה ויש להם אותה תשתית ואתו ספק (בזק ונטויז'ן) רק הם גולשים ב 2.5 מגה. באותו הזמן שהאינטרנט שלי בקושי עובד, חיבור אליהם פותר את הבעיה. שמתי לב שגם כאשר אין בעיה אצלי ברשת, אצל השכנים עדיין הכול עובד יותר טוב, במיוחד טעינת סירטונים מיוטיוב. יש לציין שכשאין אצלי את הבעיה מהירות ההורדה תקינה (650KB) אבל כל השאר עובד פחות טוב. לכאורה לשכנים שלי אמורים להיות תנאים זהים לשלי מבחינת בעיות בתשתית או בספק, אז א…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר D-Link DSL-G256DG של פרטנר, הראוטר יושב בחדר בקצה הבית (ליד המטבח) כנראה בגלל קירות שבדרך, אם מתרחקים 5 מטר מהחדר כבר אין אות של ווי-פיי. אני רוצה לחבר בחדר נוסף עוד מכשיר כדי שיחזק את האות של הווי-פיי בשאר הבית. (יש נקודות אינטרנט בכל החדרים) מה אני צריך לרכוש?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מדובר בבניין משרדים, ויש בניין מרוחק קצת, שמתחתי כבל רשת 115 מטר לעמדה מרוחקת. אני יודע שצריך מגבר בדרך, אבל אין לי אפשרות. כשחיברתי את המחשב בעמדה המרוחקת, בהתחלה היה "ללא גישה לאינטרנט", ואחרי כמה דקות הסתדר. אח"כ שוב נפל החיבור. יש לציין שבמשך כל הזמן הזה, היה פינג מצויין לראוטר. למחרת, באתי, ואין חיבור לאינטרנט. ואין גם פינג לראוטר. מה אפשר לעשות?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה לבזק בינלאומי עד היום הייתי מקבל 100 מגה בטורנטים, ופתאום היום זה צנח. לעוד מישהו זה קרה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דרך להגדיר למחשב נייד שכשהוא ניגד ברשת של הבית הוא יהיה עם IP סטאטי כזה192.168.1.1XX ואם הוא בעבודה הוא יהיה עם IP סטאטי כזה 192.168.1.1XX ואם הוא לא בשנייהם אז יהיה לו IP דינאמי???
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה קורה אנשים, לאחרונה התחילו לי קפיצות בפינג וזה מונע ממני לשחק ולהנות מהמחשב, ניסיתי אלף ואחד דברים בניסיון לתקן את זה ושום דבר לא עובד. יש ברשותי מיני פייברבוקס של הוט, חשוב לציין שהבעיה לא הייתה קיימת היא התחילה לאחרונה, מחובר דרך כבל ETHERNET. ניסיתי לדבר עם הוט אבל אתם יודעים מה התשובות שלהם בנוגע לדברים האלה, זה כבר מעבר ליכולת שלהם לעזור. שאני מריץ בדיקה בcmd על השרת של גוגל, הפינג עומד על 65-70 אבל מידי כמה שניות יש קפיצה ל130-3000 פינג. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה רבה לעוזרים מעריך מאוד!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית שעבדה ללא בעיות עד שבזמן האחרון אני לא יכול להעתיק קבצים מהlaptop לdesktop, כשאני מנסה להעתיק קובץ אני מקבל הודעת שגיאה "הגישה נדחתה,ודא שהדיסק אינו מוגן מפני כתיבה ושהקובץ אינו בשימוש". חשוב להדגיש שאין לי שום בעיה לפתוח קבצים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעתיק אותם והבעיה קיימת רק כאשר אני מעתיק מה laptop לdesktop ולא להפך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים (לשניהם ווינדוס 7) שמחוברים לרשת הביתית שלי. אחד בכבל רשת והשני אלחוטי. אני יכול לראות את שני המחשבים במפת הרשת אבל אני לא מצליח לקבל גישה למחשב עצמו כדי להעתיק קבצים בין המחשבים. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה מאוד (למה כל כך סיבכו את הנושא? בXP זה היה ממש פשוט)
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב נייד Windows 10 המחובר לאינטרנט דרך WIFI בצעתי חיבור גשר בין חיבור ה WIFI לחיבור ה ethernet. חיברתי כבל בין מחשב לינוק ישן למחשב הנייד. הגדרתי למחשב הלינוקס כתובת IP קבועה. יש פינג ממחשב הלינוקס למודם אך אין גישה לאינטרנט. פינג לגוגל מראה אין גישה לרשת. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
החזרתי את החיבור שלי לחיבור אם חיגן שיניתי בהגדרות את החיבור ל l2tp כתבתי את הכתובת ip שבזק הביאו לי והכל עובד רגיל אבל שאני מנסה לעשות renew הוא מנתק אותי ואי אפשר להכנס מחדש צריך להגידר את ה l2tp מחדש מה עושים? אה והנתב הוא wrt54gl
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-